![]() |
#601 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wrocław! ;-) cz. 2
Cytat:
![]() Kurde, zawsze jak mam jakieś ogłoszenia parafialne, to za chwilę kończy się strona i później nikt tego nie widzi. Czyli tak jak teraz:P W takim razie piszę jeszcze raz, bo może kogoś to zainteresuje: Podjęłyście temat mieszkań, więc zainteresowanym powiem, że gdzieś od połowy lipca będzie do wynajęcia mieszkanie w centrum, przy ul Piłsudskiego, koło targowiska na Zielińskiego. 2500zł + rachunki za 3 pokoje, przedpokój, kuchnia, łazienka, garderoba, balkon. Nowe plastikowe okna. W dwóch pokojach spokojnie zmieszczą się po dwie osoby, a jeden pokój jest mniejszy, więc najwygodniej w nim będzie parze lub jednej osobie. Mieszkanie jest na I piętrze. Pow. 64 m2.
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez AGATkA_eSZ Czas edycji: 2010-06-11 o 14:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ee tak ![]() ![]() ja znam w lesnicy za torami jest taki zalew, ale tam masa rybakow i zawsze juz najlepsze miejsca pozajmowane. mi chodzi o takie cos, zeby nzki zamoczyc ochlodzic sie ![]() Impersona co do Odry to jestem z okolic Sepolna, wiec juz znam tu wszystko, a TŻ do siebie srednio przyciagne. Wole cos kolo srodmiescia,nowy dwor,pilczyce, lesnica. chyba ze gdzies jest super to wiadomo ze go namowie ![]()
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-06-10 o 22:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#603 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do opalania, to ja też nie lubię smażyć się bez wody. Nie muszę nawet do niej wchodzić, ale jak leżę obok, to zawsze powietrze jest trochę lżejsze. Także jak chcesz pomoczyć nogi, to Maślice są ok. To jest... hmmm... musisz chyba zobaczyć na mapie. W każdym razie mija się Kozanów i jeszcze dalej. I tam są takie 2 stawiki. I koło nich miejsca na rozłożenie się. Autobus też tam dojeżdża, bo widziałam. Ale nie wiem, ile trza iść. Ale to jest dobra opcja, jak się nie chce jechać aż za miasto.
![]() |
#604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mozliwe ze jutro tam sie pojawie ![]() no wlasnie MM, ja dopiero po czasie skojarzylam, edytowalam posta ale juz wczesniej odpisalas ![]() ![]() tak btw, czy ja nie mialam mozliwosci sesji z Toba i fotografem Robertem do makijazy wiosennych? teraz zobaczylam po 6dziewczynie z Twojego portfolia, ze tak bardzo zalowalam, ze mi terminy nie pasuja a Wy stworzyliscie taki piekny duet na niej ![]()
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-06-10 o 22:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#605 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez AGATkA_eSZ Czas edycji: 2010-06-10 o 22:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#606 |
Zakorzenienie
|
to bardzo chetnie
![]() tak dzialam, jakos od czerwca juz mialam zaczac, ale potrzebowalam odpoczynku, teraz pracy szukam i jak mi ktos cos nie zaproponuje to jakos nie mam glowy, zeby wychodzic z wlasna inicjatywa niestety. Mam nadzieje, ze nadrobie ten rok przerwy niebawem ![]() patrze na mapke i czy te stawy to sa zaraz przy ul.Narzędziowej? glowna to Królewiecka, czy zaraz przy ul.Maślicka? zalaczam mapke, ktora sie kieruje
#607 |
Wtajemniczenie
|
to chyba wlaśnie ten stawik przy Królewieckiej. Nigdy nie zwracałam uwagi na ulice, którą jadę, bo zawsze tam na rowerze śmigam. Ale wiem, że na pewno jadę najpierw Pilczycką, a potem cały czas prosto. I ze stawu widać tory kolejowe, a wg mapy on jest właśnie przy torach.
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez AGATkA_eSZ Czas edycji: 2010-06-10 o 22:29 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#609 |
Zakorzenienie
|
aktogimka AGATkA_eSZ dziekuje wam pieknie Dziewczyny
![]() ![]()
#610 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, myślicie, że jutro ciasto z bitą śmietaną (ubita kremówka+śmietanfixy) wytrzyma pół godziny poza lodówką (dojście na tramwaj, 20 min w tramwaju, dojście do chłopaka)? Boję się, że mi się wszystko rozpadnie, a to ma być torcik urodzinowy...
![]() Onet twierdzi, że ma być 26' i nieco chmurek... ![]() caate, udanego opalania i moczenia stóp! ![]() ![]()
#611 |
Zakorzenienie
|
nie wiem. moze byc ciezko. moja mam wczoraj wiozla czekolade z galeri dominikanskiej na jana pawla trwamwajem. wiec jakies 10 minut i czekolada sie roztopila. godzina 16.
a nie masz w domu takiego bajeru do transportu ciasta? moja mama wlasnie ostatnio kupila takie cos w biedronie. smialam sie bo wygladalo jak klatka dla kota, taki plastikowy pojemnik a pod spodem sa trzy woreczki zelowe i mozna je zamrozic, ogrzac w zaleznosci co sie chce pzewiesc w pojemniku. a co do opalania to ja czasem jedzilam nad odre, w okolice zoo.
![]() |
#612 |
Zakorzenienie
|
Mam taki bajer do transportu ciasta (podstawka+przykrywka z rączką), ale on nie ma żadnej funkcji chłodzenia
![]() ![]() Cóż, narazie nic nie będę robiła, poczekam na pewniejsze prognozy pogodowe ![]() ![]() ![]()
#613 |
Zakorzenienie
|
ja biore ksiazki i heja na opalanko
![]() ![]() moim zdaniem roztopi sie, bo w tramwajach jest duszno. JEdyne co mi przychodzi do glowy, zeby wieczorem jechala do niego lub rano, ewentuanie zrobila torta u niego ![]() dzis ma byc ponad 30stopni tak mowili w esce ![]()
#614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo jedz do niego i sama sie wystroj w bita smietane i truskawyi rob mu za tort ![]() no coz jestem w trakcie edukacji i cos cieżko mi idzie i głupie myśli przychodzą ![]()
![]() |
#615 |
Zakorzenienie
|
Żeby zminimalizować ilość bitej śmietany, to biszkopt chcę przeciąć na dwa blaty, na jednym wyłożyć truskawki i zalać je galaretką, a na drugim wyłożyć bitą i to przystroić
![]() ![]() ![]() Posprawdzałam prognozy pogody na kilku(nastu) portalach i wszędzie trąbią, że jutro ochłodzenie ![]() ![]() Eh, idę pozamykać i pozasłaniać okna, bo się słońce na południe obraca... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#616 |
Podróżniczka
|
Hej wrocławianki
![]() Ale juz duszno....ledwo w pracy siedze...a spodenki mam przyklejone do dupska ![]() Agatka a do ceny tego mieszkania co trzeba jeszcze doliczyc? |
![]() ![]() |
![]() |
#617 |
Wtajemniczenie
|
skwierczę z ciepła
![]()
#618 |
Rozeznanie
|
Ja umieram
![]() ![]() Ale przynajmniej chce się żyć ![]()
#619 |
Zakorzenienie
|
ja też ledwo daję radę :/ Wiatrak chodzi, ale nic nie daje zbytnio.
Najbardziej mi żal młodszego synka, bo w potówkach jest calutki. Wsadziłam go z fotelikiem pod wiatrak ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#620 |
Zakorzenienie
|
Nie ma to tamto, idę robi kawę mrożoną
![]() ![]()
#621 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#622 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie wróciłam z 'miasta'. Na szczęście byłam na rowerze, bo trochę musiałam pozałatwiać, a tłuc się banem chyba bym nie dała rady. A na rowerku to zawsze jakiś przewiew jest. W pokoju mam uchylone okno i zasuniętą roletę, żeby słońce nie waliło i powiem Wam, że nawet nie jest tak źle.
ano tak, zapomniałam dopisać. Do tego trzeba dopisać jeszcze rachunki. Ich wysokość jest zależna od ilości osób w mieszkaniu, ale ostatnio przy 6 osobach wychodziło jakoś 360-370zł.
#623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#624 |
Wtajemniczenie
|
ja się nie znam, bo nigdy nie musiałam wynajmować mieszkania. Być może, że ta ekipa 6 osób, która jest tu przykładem, dużo korzystała z gazu, prądu i wody. Nie mam pojęcia. Wychodzi około 60zł/os.
#625 |
Podróżniczka
|
Całościowo to mieszkanie bardzo drogo wychodzi ... ale dzieki za info.
|
![]() ![]() |
![]() |
#626 |
Wtajemniczenie
|
własnie z ciekawości przeglądnęłam ogłoszenia-jeśli chodzi o rachunki to jest to normalna cena. Aha, mieszkanie jest w pełni umeblowane. Powierzchnia 64 m2. A co do ceny-takie położenie mieszkania.
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez AGATkA_eSZ Czas edycji: 2010-06-11 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak poza tym tematem , widziałyście gdzieś może tanie wiatraki/wentylatory czy jak to się nazywa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#628 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do mieszkania, to liczy się również jego położenie. Wiadomo, że jak coś jest w samym centrum, będzie kosztowało drożej. Niestety. Znam dziewczynę, która na Legionów płaciła 500zł za malusieńki pokoi i to jeszcze na wyższym niż I piętro.
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez AGATkA_eSZ Czas edycji: 2010-06-11 o 14:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- wiadomo ze jak się wynajmuje mieszkanie to chce się na tym zarobić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#630 |
Wtajemniczenie
|
tzn tak myślę, że może być dużo wiatraków, bo w tym klimacie to jest jak woda do picia-jest duży popyt na nie. Tak sądzę, hehe. Szczególnie, że te upały naszły nagle. Chyba nikt się nie spodziewał, że już teraz będzie 35 stopni.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.