|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Soffi to może skromnie poproszę o przepisik
? Bo już tak zachwaliłaś że mam smaka
|
|
|
|
#3272 |
|
Zadomowienie
|
Zawsze robie je na oko - zalezy od ilosci osob, stopnia glodu i wielkosci cukini - procedura taka jak w przypadku ziemniaczanych (czasami robie pol na pol, tez dobre) ale mniej wiecej: cukinia, 1 jajko, ok 4 lyzek maki, czosnek, ziola na jakie masz ochote, sol, pieprz - cukinie tre na tarce, odciskam z wody i mieszam z reszta - konsystencja musi byc taka aby dalo sie formowac placuszki. Smaze bez tluszczu na patelni.
Podaje z: - sosem czosnkowym - smietana - smietana i wspomnianym lososiem - sosem chrzanowym No wlasnie moj A. pyta sie kiedy beda owe placuszki Edit: Zapomnialam Was przestrzec prze lakierem do paznokci Miss Sporty koloru zoltego - po zmyciu owego lakieru po 4 dniach paznokcie pozostaly zolte! Nie polecam Uczta sie na bledach Zawsze kupuje Inglota lub Oriflame a tu mnie podkusilo i masz Edytowane przez soffera Czas edycji: 2010-06-10 o 21:15 |
|
|
|
#3273 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak zaraz nie bedzie burzy albo deszczu to umrę!!!
ale duchotaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa ide po arbuzika kce która?
|
#3274 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc lejdis
![]() poczytalam was ale nie mam sily cytowac bo jestem padnieta tym upalem ![]() cale dnie spedzam na dworze z Wercia- do domku tylko na jedzonko wchodzimy , ladnie sie opalilam tylko ten ryjek tlusty od kremu(Paulinko ratujjj )lato w pelni a ja sie obzeram jak nie powiem co- spodnie jakies ciasne sie robia pozdrawiam wszystkie żoneczki
|
#3275 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny tu o jedzonku a ja się właśnie najadłam pierogów z truskawkami i śmietaną
niestety kupne ale i tak pyszne![]() Sofciu zapiszę sobie ten przepisik ![]() Czeko pamiętam o Tobie jak tylko tam będę to kupię Ci ten kremik...
|
|
|
|
#3276 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Jakiś taki nastrój w ostatnich dniach mam do kitu więc mniej piszę. Ale Sofcia mi tu przypomniała smaki z dzieciństwa. Moja babcia też robiła placki cukiniowe, ale na słodko. Sposób robienia mniej więcej ten sam, ale bez ziół i czosnku, tylko z cukrem, po usmażeniu posypane cukrem pudrem. Pychota! Kasik trzymam bardzo mocno ![]() Psiak nam dalej kuleje i nie wiem, czy jutro znowu nas wizyta u weta nie czeka... Miłego wieczorka
|
#3277 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ano maleństwo, ale z budowy, wzrostu mam 164. Matka Natura na mnie oszczędziła i jestem bardzo drobniutka w budowie szkieletu;/ Nie moge przytyć i niestety w zesżłym roku przez to miałam i mam nadal komplikacje z kręgosłupem. Ogólnie jestem za drobna, za chuda do swego wieku ![]() Nie, nie na Śląsku, na Zagłębiu Mójz mąz po ojcu Slązaku.Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
O ja niedaleko, pewnie u mnie z 2 stopnie mniej Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A jakiej firmy? |
||||||||||
|
|
|
#3278 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 2. mi wlasnie zaserwowano zimne nektarynki ale arbuzikiem nie pogardze ![]() Cytat:
Cytat:
2. alez prosze ![]() Cytat:
![]() 2. och juz lubie Twoja babcie - chociaz nie probowalam na slodko. 3. teraz to i ja sie martwie, zwlaszcza ze sama mialam ostatnio maraton z wetem - leczenie 1,5 miesieczne i zabieg kosztowalo nas 350zl Wielki za boskiego ![]() Cytat:
![]() 2. Musialam sie tym podzielic 3. ja z klubu marud pogodowych sie wypisuje - slonko mi pasi zwlaszcza ze na urlop w tropikach sie nie zanosi w tym roku wiec tropiku mam w domu Kasik gdzie ten arbuz?! Bo nektarynki wszamane, zostal po nich tylko sok na brodzie
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2010-06-10 o 22:10 |
|||||
|
|
|
#3279 | |
|
Zakorzenienie
|
zapomnialam o najwazniejszym Wercia prowadzona za raczki stawia kroczki i zwiedza ze mna podworko
![]() Cytat:
jakos daje, duzo wody pije, oczywiscie w cieniu staramy sie bawic nocki troche gorsze bo taka duchota
|
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
To niedługo Wercia będzie Ci powolutku tuptać
![]() Ja się czuje jak outsider- ostatnio spotkałam po kilku latach koleżankę> Rozmowa toczyła się co u każdej słychać, zrobiła wielkie oczy 2 lata po slubie i nie ma dziecka. Ale jak widzę po Was nie jestem jedyna... |
|
|
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
Agunia kciuki za psiaka
![]() Lemoorka bieżnię mam w solarium ![]() a pierożki nie wiem jakiej firmy, bo mężul robił i opakowanie jest gdzieś w śmieciach... Czekoladko to brawo dla Werci niedługo będziesz ją ganiać po podwórku
|
|
|
|
#3282 |
|
Zakorzenienie
|
Paulina jestem ciekawa czy jakiejs polskie
|
|
|
|
#3283 |
|
Zakorzenienie
|
Lemoorka Firma polska na pewno ale nie wiem jaka...
|
|
|
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
Przygnalam bo widze, ze jakies dobre rzeczy jecie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sofka dlaczego Ty nie mozesz miec ochote na jakies normalne rzeczy tylko na wymyslanki, co? Agus mam nadzieje ze w koncu cos sie wyjasni z Sziro Kasik u nas grzmialo przed chwila ale pewnie nie zacznie padac, tylko nadzieje robi. Zaraz idziemy z psiurem na dwor. A spotkanko weekendowe moglo by byc, wiec pewnie wolne bedziesz miec. Anulka, czy krotka? No nie az taka, ale jutro sama zobaczysz . Ja jestem za spotkankiem, moj mezus mnie wszedzie zawiezie Czeko super zes sie opalila, ja nie mam czasu a tak bardzo bym chciala. Nogi mam blade jak corka mlynarza Budze meza bo czas isc na spacerek, myslicie ze sie ucieszy, ze musi wstac? |
|
|
|
#3285 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2- dzieki rybko 3- zdrówka dla piesia Cytat:
2- ![]() 3-fakt ![]() a prace dopiero mam dostac i o urlopie bede mogla na razie pomarzyc... to samo o wakacjach... Ale co zrobic ![]() Cytat:
2- a prosz 3- Cytat:
![]() ja najpierw chce spieprzac z domu rodzinnego <kredyt, mieszkanie> i dopiero moze pomysle o bejbisku ![]() Cytat:
cheba gotował ide siku po arbuzie i myc sie i spac ![]() ... Dagosław- masz racyje, może cos by sie skołowało ![]() a wężowi współczuję budzenia :P
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2010-06-10 o 22:40 Powód: Córka Młynarza napisała :] |
|||||
|
|
|
#3286 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam z sauny-tzn z treningu
Dziś nie było obijania poza tym powiedziałam że ja z kolegą już nie będę walczyc a jeśli już to niech sobie załatwi suspensorium bo mu skopię klejnotyKurcze-mnie nie było a tu takie pyszoty rozdawane ![]() Hehe ja optuję Rybnik jeśli Sofka nas ugości ![]() No albo kochane moje małe -może Wrocław?? Daget bierze Madzika wpadają do mnie-zgarniamy Kaśkę a Ślązaczki przyjeżdzają zwiedzać Dolny Śląsk . To może być weekendzik przecież??Kasiku wyprzedażowy Trzymam kciuki![]() Ja nie lubię zakupów-ostatnio nawet sie zastanawialam i stwierdziłam ze jestem po prostu brzydal w przymierzalni-cera paskudna ziemista-no strach patrzeć-i chyba tez to mnie odstrasza.No i w sumie kasy brak na takie rzeczy-nasze wakacje to będzie Kamilowy miernik-trzeba liczyć jakies 6 tys dlatego pasa zaciskamy ![]() Porobię jutro fotek i zamieszczę moje zakupy-nie będę gorsza Choć mąż stwierdził"szału nie ma" hehe Ale ja zerkałam tylko na wygodę Jedne buty u teściowej mnie rozwaliły-szpile na platformie ze skarpetą-mega wygodne i moje nogi wyglądały bosko(wrodzona skromność ) z tym że zaraz nasunęło się pytanie-gdzie ja je ubiorę no i z żalem ale odłożyłam grzecznie na półkę bo nawet bez marży musiałabym za nie dać 150 zł![]() Idę kimać , łeb mnie boli pogoda straszna. Robie męzowi projekt do szkoły-dobieram klimatyzator i z żalem patrzę na wystające kable specjalnie na ten cel przeznaczone...kasa kasa kasa zawsze blokada
|
#3287 |
|
Zadomowienie
|
Zdycham z tego upału ..... moja jedna kotka dzisiaj ziała z wywalonym jęzorem jak pies .... wystraszyłam się, bo pierwszy raz widziałam cosik takiego u kota ..... zmoczyłam im futra chłodną włodą i chyba polubiły
![]() Byłam na siłowni ..... a raczej ćwiczyłam w saunie ..... bo klimy na tej siłowni brak ..... za***iaszczo się pogina na bieżni i orbitreku w taką duchotę .... na Sri Lance była dokładnie taka pogoda tylko jeszcze większa wilgotność ![]() No i błagam nie częstujcie tu żarciem .... ja się w żadne letnie ciuchy nie mieszczę Kolejny dzień nic się nie naumiałam ..... chyba sobie odpuszczę ten egzam i zostawię na jesień ..... mam jeszcze dwa lata na zaliczenie tego gówna ...... normalnie nie idzie się skupić w ten upał nijak Jak to już ktoś powyżej stwierdził nawet na bzykanko nie ma ochoty a co dopiero uczyć się ..... no chyba , że pod chłodnym prysznicem ..... ale książki mi zamiękną A co do spotkania ..... to ja jeszcze nie byłam we Wrocławiu lemoorka schowaj kompleksy ..... ja już kilka lat słyszę, że dawno poiwnnam mieć dziecko ..... a tyraz kiedy mam 31 lat i koszmarnie przytyłam po hormonach to wszyscy spekulują że pewnie nie mogę mieć idem pod prysznic .... tylko mam dylemat co zabrać książki czy małża
Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2010-06-11 o 00:20 |
|
|
|
#3288 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wstawac!!!!
Mamy kolejny parny dzien ![]() http://mdawidm.wrzuta.pl/audio/2zeHzLzyH81/hej_miski Ale jak fajnie ze dzis piatek ![]() Cytat:
Cytat:
. Szkoda ze ja nie mam chaciory bo bym z wielka przyjemnoscia was ugoscila . Cytat:
Wlasnie wszamalam truskaweczki z jogurcikiem wprost z lodowki. Zaraz popije kawa i trza sie zbierac do pracy... |
|||
|
|
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Piękne
Zaczyna się kolejny piekny słoneczny i gorący dzień ![]() Wrocław na spotkanie, super ![]() A może Kraków? Jest tu ktoś z Krakowa? |
|
|
|
#3290 |
|
Zadomowienie
|
dzińdybry - znów żar z nieba ..... koszmar jakiś czy co?
Teraz rozumiem mojego męża jak mówił w Partugalii, że tamtejsza pogoda jest suuper dla turystów ale nie dla pracowników ..... a oni biedni w tamtejszym instytucie nie mieli klimy i tak srednio 35 stopni ![]() co do spotkania to i Kraków byłby ok ![]() daget .... hymn genialny |
|
|
|
#3291 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z Krakowa mamy Moonik Cytat:
Edytowane przez daget Czas edycji: 2010-06-11 o 11:03 Powód: zapomnialm napisac o Krakowiance |
||
|
|
|
#3292 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
ale upał, pływam we własnym sosie ale spoko, nie narzekam, uwielbiam jak jest ciepło Cytat:
Cytat:
![]() a co do chrztu też bym się dowiedziała co się daje/kupuje bo będziemy mieć w sierpniu u kuzyna córeczki. A w ogóle zgadnijcie na ile osób planują chrzciny- na 86 (a na naszym weselu było 105 osób )Cytat:
tak jak w "Pan-Da 3 " Cytat:
![]() a gdzie na tej Jurze się kręciliście? Właśnie chcę jutro męża namówić żeby tam pojechać ![]() Cytat:
a tych butów nie umiem sobie wyobrazić.... Cytat:
super bluzeczka ta ostatnia Kasieńko za rozmowęPaulinko fajnie, że interes się zaczyna rozkręcać, jak jeszcze ulotki wydrukujecie to dopiero będzie chętnych ![]() Aguniu mam nadzieję że u Shiro to jednak tylko coś chwilowego doradź mi słońce czym wyczesać psiaka naszego? tak się leni, że co dzień muszę odkurzać Asiuk gratuluję fasolki, bo zapomniałam ostatnio Sofferko ja też uwielbiam takie placuszki, też daję łososia na wierzchu, ale zamiast śmietany - serek wiejski, pyyyyyyyyyychaaaaa ![]() Anusia jak tam po wczorajszych wygibasach ![]() Czeko79 oblukałam w końcu dodatki ![]() Izuś ja tu czekam na Ciebie, wracaj prędko planujecie spotkanie ja opcjonuję za Krakowem no i się nie dowiedziałam, czy się wybieracie na wybory my byliśmy w środę w UM , żeby się dopisać do listy wyborców w Krk, a że byliśmy z samego rańca to się nam udało szybko załatwić, ponoć po południu trzeba było czekać w kolejce ponad godzinę ![]() aaaaaaaaaa i Laseczki jak będziecie miały chwilkę kliknijcie w linka z mojego podpisu, można nakarmić pieska ze schroniska, to taka akcja podobna do pajacyka, tyle, że dla psiaków
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2010-06-11 o 12:23 |
||||||
|
|
|
#3293 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
??Cytat:
Ale ze szczerym sercem poelcam ogrodzieniec, bardzo się tma zmieniło jak ja byłam ostatnioZapraszam też do mnie Tyz u mnie zamek
|
||
|
|
|
#3294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w zimie byliśmy w Pieskowej, ale teraz na pewno tam ślicznie i zielono poszukam o tym parku, może tam się wybierzemy. A dokładnie to gdzie
|
|
#3295 |
|
Zakorzenienie
|
Bylam w banku.... Jejjjj co za duchota, a teraz dochodze do siebie.....
Nie ma sie co smiac z moich szerokoudowcow . Czesto mnie faceci pytali czy cos trenowalam bo mam fajne miesnie , a ja taka mizerota jestem nie to co moja mama i ciotki lekkoalteltyczki. Lemoorka a widzisz o ryzu nie pomyslalam, lecz o makaronie . No ale zobaczymy bo jedziemy kupic dzis wiatraczek do mieszkanka, co by nam pies nie padl z tej goraczki. Bo u nas nie ma zimnych pomieszczen przez to ze okna mamy prawie caly czas na slonce.
|
|
|
|
#3296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja Będzin- do zwiedzania zamek z basztą, niedaleko pałac i az tyle. Bo do centrum nie zapraszam... ![]() Ja się ostatnio zakochałam w PSzczynie Cytat:
|
||
|
|
|
#3297 |
|
Wtajemniczenie
|
Daget-musze sobie sprawić lepsze okulary bo nie wiem gdzie te Twoje szerokie uda
![]() Moonik Kraków-fajne miasto ale jakie ceny astronomiczne! Chyba ze podeślesz namiary na coś w znosniej cenie Jakby co ja zapraszam do siebie tyle ze mam 2 łózka podwójne plus materac i w sumie był juz czas gdzie na sylwestra spalo u nas 12-14 osób Dach nad głową jest-sanitariat również![]() Ta duchota jest paskudna-hmm juz głowę zmoczyłam a stopy trzymam w misce z zimną woda. Teściowa dzwoniła bym sie poszła opalac bo wygladam jak córka Młynarza ale ja nienawidzę tego leżenia przy takiej duchocie-co innego basen No nic-na weselicho opalenizna z tubki bo solarium nie uznaję![]() A co do pytania Daget w czym by mnie mąz widział..Hmm -krótkie kiecki:nawet bardzo krótkie. Wysokie obcasy...Niby niewiele do szczęścia ale bez przesady nie mam 16 lat by w miniówkach latać a nawet jeśli to wybieram te sportowe Moje nogi mają tendencję do męskich łydek więc niewiele da się z tym zrobić. Poza tym dla mnie najważniejsza jest wygoda Co innego jakas impreza ale wtedy tez wybieram raczej spodnice do kolan i obcas max 6 cm. Teraz na to weselicho ubiore też kiecę do kolan chociaz kurcze wiem ze dziewczyny będa mieć wieczorowe kreacje-tzn długie suknie z gorsetem i nie wiem czy nie bede głupio wyglądać w mojej kremowo-różowej kiecce do kolan. No ale nie chce ubierac długiej sukni bo jej nie mam a kupowac na raz za 400zł mi się nie uśmiecha. Ślub jest na godzinę 17.30 -wesele na 19. Jak myslicie- w sumie to lato będzie więc może moja kieca się nada???
|
#3298 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja wcale nie narzekam
![]() Cytat:
Sadze ze Twoja kieca do kolan tez sie nada, na pewno nie wszyscy beda w sukniach balowych No wlasnie noclegi w Krakowie sa strasznie drogie. A moze faktycznie zrobimy biwak u was i rozpalimy ognisko w salonie, co? |
|
|
|
|
#3299 |
|
Zakorzenienie
|
Izazusia o Racibórz niedaleko mnie: JA już odpadam, mogę być bez noclegu
Daget- widzisz jakiego masz kochającego meża |
|
|
|
#3300 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzin?! Mam stamtąd rodzinę tzn kuzyn chyba już siedzi w Sosnowcu na stałe, ale ciocia chyba dalej tam mieszka ![]() moja ostatnia wizyta nie była w sumie przyjemna bo byłam na pogrzebie kuzyna, no ale to było już z 8 - 9lat chyba (zresztą podejrzewam, że może słyszałaś o tej sprawie, jeśli mieszkasz od urodzenia tam.. )Cytat:
najzimniejszym miejscem jest u nas łazienka, wczoraj jak wróciłam siadłam na wannie i stwierdziłam, że nie wychodzę Cytat:
no u mnie też się może 2 osoby zmieścić, plus dwie na materacu, bo dysponujemy aż kawalerką ![]() A pokażesz tą kieckę? Czy gdzieś ją mogłam widzieć?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.

? Bo już tak zachwaliłaś że mam smaka

Uczta sie na bledach
Zawsze kupuje Inglota lub Oriflame a tu mnie podkusilo i masz
kce która?

niestety kupne ale i tak pyszne
jak tylko tam będę to kupię Ci ten kremik...

niedługo będziesz ją ganiać po podwórku
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Mamy kolejny parny dzien 

ja opcjonuję za Krakowem