Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-11, 11:19   #781
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Lazurka a moze jakas sukienka czarna na obrone? Bo fakt ciezko o bluzke taka elegancka, galowa.
Też o tym myślałam, że sukienka byłaby fajna.
Ale to jest znowu kasa, kasa, kasa... i to jeszcze na jeden raz, bo gdzie ja potem będę pomykać w takiej sukience?
Stary 2010-06-11, 11:19   #782
jaszczka
Zadomowienie

Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Witam Piękne Panie
trochę wam zazdroszczę tego ciepełka... u mnie jakieś 17-19 stopni i kupa chmur jakby tak któraś zapakowała trochę słońca i ciepła do słoika i mi wysłała? byłabym dozgonnie dźwięczna

Farminko - za poród! pewnie i tak już jesteś po, mam nadzieję że wszystko jest ok i masz już maleństwo przy sobie

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
witam dzis urodzinowo
alguien-milenka cudowna, sliczna, no przepiekna poprostu! i te jej oczka!!!
farminka-mala bedzie miala piekna date urodzin, zupelnie jak ja
dzis zaczynaja nam zrywac balkon... i tak przez 2 tyg... masakra poprostu....
stoooo laaaaat!! stooooo laaaaat!! wszystkiego najlepszego!!
Stary 2010-06-11, 11:23   #783
agravka
Wtajemniczenie

dziekuje Wam jeszcze raz
nie moge sie doczekac wiesci od farminki.... zaraz jajo zniose
ja juz w sklepie bylam i bylam zmuszona ubrac sukienke... czulam sie jak w namiocie, ale przynajmniej chlodno i leje na to, co sobie inni pomysla...
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 11:25   #784
itakasia
Zakorzenienie

ale szczescia daje taki wiatrak
ciekawe jak farminka
justynacz
wyobraz sobie ze zjezdzilam caly torun bo te wiatraczki ktore widzialam wczesniej byly juz wykupione i zostaly tylko bardzo drogie, ale dostalam na koniec w OBI
agravka
sto lat

oczywiscie jak juz wyskoczylam na zakupy to zajrzalam do kilku sklepow bo w galeriach tak przyjemnie chlodzi klimai dokupilam polspioszki dla Zosi bo piekne sa smyku i nie takie drogie
Stary 2010-06-11, 11:30   #785
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Ale to jest znowu kasa, kasa, kasa... i to jeszcze na jeden raz, bo gdzie ja potem będę pomykać w takiej sukience?
Lazurka ja kupilam swoja czarna za ok 60 zl w orsayu, ktoras z dziewczyn tez ja ma i uwazam, ze ona eleganccka i po ciazy sie bedzie nadawac tez, wiec jestem zadowolona.

Ide sie wykapac tz zaraz wroci w koncu Dzis ma wyrywane zebole

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
ale szczescia daje taki wiatrak

justynacz
wyobraz sobie ze zjezdzilam caly torun bo te wiatraczki ktore widzialam wczesniej byly juz wykupione i zostaly tylko bardzo drogie, ale dostalam na koniec w OBI
Daje daje tez jestem zadowolona ze swojego
Jaki kupilas i za ile? Ja kupilam HB, ale stwierdzila, ze warto zainwestowac bo przeciez nie jest na raz taki wiatrak i jak mi ma stac juz taki duzy to wolalam aby mi do mebli pasowal i ladnie wygladal

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 11:32   #786
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
Wklejam 2 nowe zdjecia mojej ksiezniczki i przy okazji niespodzianka, jaka czekala na mnie w domu po powrocie ze szpitala
Jest przepiękna .
Tego typu list mój Tata napisał do Mamy, gdy urodziła się moja siostra. Do dziś nosi go w dokumentach i z nikim nie chce się podzielić. Taki jej wyjątkowy skarb .

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
sms od farminki
No no...Mówiłam, żeby jechać, to nie słuchała. Mam nadzieję, że łatwo idzie i już po wszystkim

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
dzidzia co do centyli to wg tej tabeli tak na oko porównałam sobie a co do gabarytów TZ mój ma podobnie do twojego jak się poznalismy fakt ze byl nastolatkiem jeszcze to wazył 55 ale przybierało mu się z roku na rok i rok temu ważył 72 i tak naprawdę mi się podobał najbardziej a teraz chyba nie będzie miał 70 dawno nie wchodzil na wage a w domu nie mamy, ale po jego ubraniach widze że schudł trochę.
No tak, ja też wg tej tabeli... No nie ważne. Byle rosła równomiernie, bo jak nie, to skóra na brzuchu mi pęknie. Czasem jak się wypnie, to łzy same mi lecą po policzkach, tak mnie już piecze.
A co do Ł.- jak się poznaliśmy ważył 60kg, więc trochę też go utuczyłam.
Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego!!!!!!
Agrafka, tylko nie wywiń nam urodzinowo żadnego CIEKAWEGO NUMERU . Wszystkiego naj naj naj

Cytat:
Ach, muszę sie pochwalić. Wczoraj pierwszy raz zaobserwowałam czkawkę u malucha
Właśnie, a ja dziś pierwszy raz poczułam te takie śmieszne drgawki w brzuchu- jakby mi ktoś pas masujący założył Superowe uczucie .

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
Zuziunia dawno sie nie odzywala, ciekawe co u niej
Ostatni raz jak pisała, to mówiła, że znowu jej się szyjka skróciła i dalej musi leżeć...

Cytat:
i powiem wam ze mam dosyc klucia dzisiaj pobierali mi krem juz dwa razy z racji tego ze nie maja mnie juz gdzie kluc kluja mnie w dlonie
wychodzac z tego szpitala bede jak narkomanka wygladala
Kurcze nie mogą Ci wenflonu założyć? Paranoja... :/
Cytat:

Nie mam na nic siły a jak pomyślę o sprzątaniu to mnie skręca
Pomalowałam paznokcie u nóg. Ale się nagimnastykowałam Prawdziwe szaleństwo. Oczywiście efekt nie jest rewelacyjny ale nie mam siły poprawiać... Od tego wyginania aż brzuch mi stwardniał
Ja się schyliłam, żeby włączyć do gniazdka (listwy) żelazko i to samo- od razu brzuch ciągnie. I nie mogę siedzieć w siadzie skrzyżnym . Brzunio mi przeszkadza.

Cytat:
No i nie mam się w co ubrać na tą obronę. Koleżanka ma mi przynieść jakieś spodnie i spódniczkę żebym zmierzyła ale czy się wcisnę to nie wiem... bluzki żadnej nie mam eleganckiej żebym się w nią zmieściła.
........

Jak już załatwię wszystko z tą pracą to muszę mamie na bluzce wyszyć różyczki moją ulubioną metodą nawijania na igłę bo sobie sierotka plamę zrobiła i nie idzie jej wywabić.
Mam ładną bluzkę, to z chęcią bym Ci podesłała na czas obrony. Weszłabyś. A ona elastyczna i pięknie się dopasowuje. Tylko czy z pomocą poczty nie zginie.... :/

Dziewczyny u mnie zaraz pompa przejdzie. Burza jakich mało!!!!!!!!Aaaa powietrze aż świeższe od razu

Idę trochę posprzątać, a potem wio do Bydgoszczy.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 11:36   #787
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Lazurka ja kupilam swoja czarna za ok 60 zl w orsayu, ktoras z dziewczyn tez ja ma i uwazam, ze ona eleganccka i po ciazy sie bedzie nadawac tez, wiec jestem zadowolona.

Ide sie wykapac tz zaraz wroci w koncu Dzis ma wyrywane zebole
Musiałabym z mamą pogadać, bo w sumie 60zł za sukienkę to nie jest dużo, a jeśli by się nadawała po ciąży to by było super, bo można ją wykorzystać na chrzciny czy jakąś inną okazję.

Zbieram się do tej "drukarni". Wezmę ze sobą wodę mineralną

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Mam ładną bluzkę, to z chęcią bym Ci podesłała na czas obrony. Weszłabyś. A ona elastyczna i pięknie się dopasowuje. Tylko czy z pomocą poczty nie zginie.... :/
Ja bym nie ryzykowała, bo wiadomo jaka czasami jest nasza poczta...

Coś wykombinuję. Ale dziękuję za chęci

Najwyżej owinę się białym prześcieradłem i powiem, że ja się będę broniła w stylu greckim

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-11, 11:38   #788
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
Zabrania Ci bulki ze wzgledu na diete przy zatruciu ciazowym czy abys nie przytyla? 30kg niezle a co im dolega, ze leza na patologii?

A klucia nie zazdroszcze chyba sama wiesz jakie mam zdanie o zylach i iglach brrrrrrrr koszmar
chyba tak jej bardziej chodzi o to zebym nie przytyla za duzo a ile ja moge przytyc do konca mysle ze 2kg nie wiecej

a jedna cos miala obnizone tetno dziecka jest po terminie i wlasnie zaczela rodzic
a druga ma termin na jutro ale pierwszy porod miala bez boli zwiastujacych od razu parte i wczoraj cos ja naciskalo na pecherz i dlatego przyjechala miala jakies male stawia sie macicy ale juz minely

sms od farminki

"Dostalam oxytocyne i umieram chciala bym wam napisac cos pocieszajacego ale narazie nic sie nie da"

napisalam jej po jakiejs godzinie czy cos sie ruszylo odpisala

"tak skurcze tak cholernie bolesne po niej ze myslalam ze umre i w dodatku praktycznie bez przerwy opadlam juz z sil wiec zdecydowalam sie na zzo"

u mnie na sali dziewczyna zaczyna rodzic w nocy miala skurcze co2-3 godziny kolo 11 zaczely sie co 30min a teraz ma juz co 4 min fakt ze nie bardzo mocne ale regularne i ma juz rozwarcie na 3cm a wczoraj nie bylo nic ale jest niesamowita panikara z siala gdy by sie dobraly to by je chyba ze szpitala wyrzucili uspakaja ja personel na chlopaka nakrzyczala ze jej sie nie chce z nim rozmawiac i ma jej dac spokoj bo ja to boli i mowi ze go ni ja co chwile do wc a teraz sie meczy bo jest pod ktg podlaczona i nie moze wstac

Edytowane przez anoxa
Czas edycji: 2010-06-11 o 11:40
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 11:41   #789
agravka
Wtajemniczenie

biedna farminkaaaa

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

ale pewnie lada chwila juz bedzie po wszystkim
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 11:45   #790
jaszczka
Zadomowienie

ojej wpółczuję Farmince, biedna się tak namęczy...
dobrze że ma możliwość zzo to trochę odżyje i niedługo powinno być po wszystkim...
Stary 2010-06-11, 11:49   #791
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
Wklejam 2 nowe zdjecia mojej ksiezniczki i przy okazji niespodzianka, jaka czekala na mnie w domu po powrocie ze szpitala Maz wszystko ladnie w domu przygotowal, kwiaty czekaly w pokoju, a do nich kartka ze slowami, jaka to ma najlepsza zone na swiecie i dziekuje mi za urodzenie coreczki, ktora teraz razem bedziemy wychowywac
Prześliczne maleństwo Muszę się zapatrzeć to i mój synek będzie taki ładny
Cytat:
Napisane przez jaszczka Pokaż wiadomość
Witam Piękne Panie
trochę wam zazdroszczę tego ciepełka... u mnie jakieś 17-19 stopni i kupa chmur jakby tak któraś zapakowała trochę słońca i ciepła do słoika i mi wysłała? byłabym dozgonnie dźwięczna
Już pakuję, zapakują nawet całe to prażońsko i wyślę do ciebie a sama pozostanę z chęcią w ciemności i chłodzie
Cytat:
Lazurka.. z tego co pamiętam to mieszkasz gdzieś w ok. Katowic. Ja mam białą koszulę i czarną sukienkę. Nie wiem jak wyglądasz rozmiarowo, chyba jesteś niższa ode mnie nieco ale to najwyżej byś miała kiecę dłuższą
Ma dość spory dekolt taki kopertowy ale pod nią białą bluzkę czy koszulę i gites parówka Sukienka jest z takiego rozciągliwego materiału i sama w sobie nie jest jakaś zbyt wielka ale potrafi się rozciągnąc bez szkody w dowolnym miejscu. Jedyne co to przy takich upałach może być mniej komfortowo w takiej "rajtuzie"
A koszula chyba nie za bardzo bo ma długi rękaw :/ i pewnie byłaby za wielka bo ja duża baba ogólnie jestem ale przecież przymierzyć można
Możemy się umówić gdzies i Ci podwiozę te rzeczy co mam i sama sobie zobaczysz

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-11, 11:49   #792
itakasia
Zakorzenienie

biedna farminka, ale juz blisko finalu wiec da rade
niezawsze
ja mam najzwyklejszy, chcialam biurkowy bo ja albo łażę sprzatami gotuje albo wlasnie leze z lapkiem na kanapie kosztowal cale 38zl teraz leze przy wiatraku z woda i lapkiem i jest suuuuuuuper
Stary 2010-06-11, 11:53   #793
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
..... jest niesamowita panikara z siala gdy by sie dobraly to by je chyba ze szpitala wyrzucili uspakaja ja personel na chlopaka nakrzyczala ze jej sie nie chce z nim rozmawiac i ma jej dac spokoj bo ja to boli i mowi ze go ni ja co chwile do wc a teraz sie meczy bo jest pod ktg podlaczona i nie moze wstac
"W trakcie tego etapu porodu typowa matka zwykle przechodzi charakterystyczną serię zmian nastroju. Na początku zwykle jest bardzo podniecona. Później, gdy skurcze stają się silniejsze i bardziej bolesne, kobieta staje się skupiona i skoncentrowana. Pod sam koniec etapu większość matek przeżywa rodzaj kryzysu psychicznego objawiającego się silnym lękiem, że poród się nie uda, albo że one go nie wytrzymają. Objaw ten jest tylko dobrym sygnałem, że kończy się już pierwszy etap porodu."
Tak apropos zachowania tej dziewczyny .

Lejeeeeee....

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 11:55   #794
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:

sms od farminki

"Dostalam oxytocyne i umieram chciala bym wam napisac cos pocieszajacego ale narazie nic sie nie da"

"tak skurcze tak cholernie bolesne po niej ze myslalam ze umre i w dodatku praktycznie bez przerwy opadlam juz z sil wiec zdecydowalam sie na zzo"

u mnie na sali dziewczyna zaczyna rodzic w nocy miala skurcze co2-3 godziny kolo 11 zaczely sie co 30min a teraz ma juz co 4 min fakt ze nie bardzo mocne ale regularne i ma juz rozwarcie na 3cm a wczoraj nie bylo nic ale jest niesamowita panikara z siala gdy by sie dobraly to by je chyba ze szpitala wyrzucili uspakaja ja personel na chlopaka nakrzyczala ze jej sie nie chce z nim rozmawiac i ma jej dac spokoj bo ja to boli i mowi ze go ni ja co chwile do wc a teraz sie meczy bo jest pod ktg podlaczona i nie moze wstac
Bidulka się namęczy ale pewnie już niedługo finisz będzie, jakoś to muszą ruszyć

Anoxa - może i jestem panikara ale mój typ polega na tym, że dużo kłapię dziobem jak się boję czegoś nowego, muszę wtedy wiedzieć na ten temat jak najwięcej choćby nie wiem jak to były okrutne wieści. Jak przychodzi co do czego to się uspokajam bo przecież wszystko wiem i mobilizuję do działania. No i tylko jak coś boli to mogę wyklinać na głos Po prostu przed samym faktem muszę się wypanikować

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
"W trakcie tego etapu porodu typowa matka zwykle przechodzi charakterystyczną serię zmian nastroju. Na początku zwykle jest bardzo podniecona. Później, gdy skurcze stają się silniejsze i bardziej bolesne, kobieta staje się skupiona i skoncentrowana. Pod sam koniec etapu większość matek przeżywa rodzaj kryzysu psychicznego objawiającego się silnym lękiem, że poród się nie uda, albo że one go nie wytrzymają. Objaw ten jest tylko dobrym sygnałem, że kończy się już pierwszy etap porodu."
Tak apropos zachowania tej dziewczyny .

Lejeeeeee....
Cóż za przygotowanie Imponujące

Ah.. agravka - wszystkiego naj, naj, naj!

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 11:57   #795
aniaa22
Zakorzenienie

biedna jeszcze sie meczy myslalam ze juz Lenke tuli szczesliwa. dobrze ze wziela zzo przynajmniej bedzie jej lzej. trzymaj sie kochana
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 12:00   #796
anoxa
Zakorzenienie

ale powiem wam ze ta dziewczyna juz wczoraj sie bala i stekala ze ona tak bardzo sie boi porodu ze jest nerwowa i nie wie jak to bedzie teraz ja lekarz tez uspokajal i tlumaczyl ze przez nerwy i stres bol sie potenguje poszla pod prysznic ale zanim poszla mowi ze do mnie ze co ona poradzi na to ze nerwusem jest kazda kobieta wszystko inaczej przechodzi zobaczymy jak my bedziemy marudzily
Stary 2010-06-11, 12:01   #797
kociamborek
Raczkowanie

Helloł
Jaka masakra dzisiaj leze pod wiatrakiem i nie mam sily palcem kiwnac, jaki upal!

dzidzia śliczny brzusio, taki okraglutki
roztrzepaniec chudzinko ty nasza, ja tez nie mam pojecia gdzie te twoje dodatkowe kilogramy sie znajduja
agravka wszystkiego najlepszego!
hd śliczny bukiecik, milo tak bez okazji dostac kwiatki
alguien twoja córeczka jak malowana, jest przeeśliczna!
aniaa jeszcze tylko troszke i niedlugo synus bedzie z wami
anoxa super ze masz dobrą opiekę i najważniejsze ze teraz juz wszystko pod kontrolą
itakasia mam propozyjce, ty mi uzycz chociaz z cm szyjki a ja sie podziele z toba wodami

ciekawe jak tam farminka..
kociamborek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 12:02   #798
anoxa
Zakorzenienie

a farmince tez wspolczuje jest tak goraco ze meczyc sie i rodzic w takim upale to jest masakra jakas czlowiek samym lezeniem sie meczy a co dopiero czyms wiecej chociaz bylam na sali porodowej bo tam mi ktg podlaczyla pigula i tam duuzo chlodniej i przyjemniej bylo
Stary 2010-06-11, 12:02   #799
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
A u mnie bedzie burza, ciemno jak by noc byla...masakra
u nie upał nie do wytrzymania i na burzę sie nie zanosi ale tobie burzy nie zazdroszczę bo się burzy boję

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
Cześć piątkowo
Wstałam o 11
aleś zaszalała z tym spaniem

Cytat:

sms od farminki

ojejku ale się bidulka namęczy.

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-11, 12:03   #800
caprica6
Wtajemniczenie

Farminka trzymaj sie
Agravka - sto lat
Dzidzia zazdroszcze burzy, u mnie na razie czyste niebo i chyba 100stopni

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 12:03   #801
anoxa
Zakorzenienie

aaa nie pisalam wam przyszedl lekarz i powiedzial ze od wczoraj te wszystkie enzymy nie wzrosly sa tak samo jak byly wiec chyba dobrze ze nie rosna
Stary 2010-06-11, 12:05   #802
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Cytat:
a farmince tez wspolczuje jest tak goraco ze meczyc sie i rodzic w takim upale to jest masakra jakas czlowiek samym lezeniem sie meczy a co dopiero czyms wiecej chociaz bylam na sali porodowej bo tam mi ktg podlaczyla pigula i tam duuzo chlodniej i przyjemniej bylo
no właśnie ja tez jestem nerwowa ale myśłałam, że do porodu pojadę na spokojnie a tu im bliżej i częściej o tym myslę, to już panikuję
anoxa to bardzo dobrze z tymi enzymami

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png

Edytowane przez Misiulka1
Czas edycji: 2010-06-11 o 12:06
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 12:05   #803
anoxa
Zakorzenienie

capricia slicznie wygladalalas na slubie i gdy by nie to ze z mezem raczkami podkreslaliscie brzuszek to bym nie powiedziala ze w ciazy jestes naprawde slicznie

ja wzielam kolejny prysznic chlodny na dworze niby wieje wiatr ale na sale szpitalna sie nie dostaje
Stary 2010-06-11, 12:06   #804
itakasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kociamborek Pokaż wiadomość
itakasia mam propozyjce, ty mi uzycz chociaz z cm szyjki a ja sie podziele z toba wodami
dawno nie dostalam tak korzystnej oferty, z checia oddam nawet 2cm w zamian za jakies 5 afi
Stary 2010-06-11, 12:07   #805
belunia1985
Raczkowanie

o kurczatko, wlasnie zobaczylam na liście ze zaraz po Farmince następna jestem JA, tak wlasciwie to według OM termin mam na 24 czerca, ale lekarz kazał trzymac sie tego według pierwszego USG, czyli 1 lipiec... o mamuniu, ja sie bojeeee
belunia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 12:09   #806
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Juz po burzy
Biedna ta ferminka...oby szybko poszlo...
Rodzice mnie zabrali do siebie, zebym nie siedziala sama zjadlam obiadek u mamy i odpoczywam, skurczy nie ma tak ze jest dobrze
Zaraz cisto i kawusia
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 12:10   #807
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
aaa nie pisalam wam przyszedl lekarz i powiedzial ze od wczoraj te wszystkie enzymy nie wzrosly sa tak samo jak byly wiec chyba dobrze ze nie rosna
Bardzo dobrze
Cytat:
capricia slicznie wygladalalas na slubie i gdy by nie to ze z mezem raczkami podkreslaliscie brzuszek to bym nie powiedziala ze w ciazy jestes naprawde slicznie

ja wzielam kolejny prysznic chlodny na dworze niby wieje wiatr ale na sale szpitalna sie nie dostaje
A dziekuje Kochana
Cytat:
Napisane przez belunia1985 Pokaż wiadomość
o kurczatko, wlasnie zobaczylam na liście ze zaraz po Farmince następna jestem JA, tak wlasciwie to według OM termin mam na 24 czerca, ale lekarz kazał trzymac sie tego według pierwszego USG, czyli 1 lipiec... o mamuniu, ja sie bojeeee
Ja bym sie z checia zaminila Albo moge Ci oddac moj 1 miesiac

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 12:12   #808
papeteria
Zakorzenienie

jeju współczuje farmince tych bóli przez tyle godzin a u mnie nie ma zzo mam nadzieje, że nie wykituje
Przed chwilą spakowałam torbę do szpitala Tz pakował
nawet sprawnie poszło, ale brakuje jeszcze kilku drobiazgów.

Nic mi sie nie chce musze sie uczyc na jutro z chemii kosmetycznej wzory nie sa moja mocna strona wiec najwyzej zawale i napisac wypracowanie z dermatologii...wiatrak chodzi na maxa chyba bede musiala zmniejszyć bieg bo zajezdza silniczkiem , popijam przez słomkę wode z sokiem z lodówki ...prawie jak na plaży
Wogóle to sie wkurzyłam bo w laboratorium nic nie załatwiłam bo w piatki nie robia wymazu i idę w poniedziałek , nie pasuje mi to troche bo TZ rano bedzie w pracy wiec bede zdana na trajtek

misiulka dzieki za kciuki ,mama ma mi dać znać popołudniu

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 12:13   #809
belunia1985
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Bardzo dobrze

Ja bym sie z checia zaminila Albo moge Ci oddac moj 1 miesiac
caprica, w sumie to racja, mam nadzieje dziewczyny ze lato będzie w lipcu i sierpniu takie w sam raz, żeby fajnie spacerowało sie z wózkami mamom rozpakowanym jak i komfortowo spacerowalo z brzuszkami mamusiom lipc.-sierpniowym. bo jak będa takie upaly jak teraz to ja dziękuję, wykonczymy sie wszystkie jak nic...
belunia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 12:14   #810
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
no to dobre wiesci
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości