|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Cytat:
|
|
|
#1772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ludzie boją się meldować obce osoby w swoich mieszkaniach, bo potem niektórzy to źle wykorzystują i albo nie płacą, albo nie chcą się wynieść. A wymeldować nie mozesz bez ich zgody ![]() Cytat:
|
|
#1773 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też ja też ja też ![]() Cytat:
kot zdechł ![]() Frytka ciągle śpi np. nawet hałasy za oknem jej nie przeszkadzają, a zazwyczaj ciekawska siada na parapet i ogarnia o co chodzi. w bloku obok remontują balkony, i jakiś facet kafelki rozłupywał takim przyrządem specjalnym, co się dziury w ulicy tym też robi (nie wiem jak się to nazywa ) i to strasznie hałasuje. ale najgorsze, że potem te kafelki, które porozbijał zrzucał do jakiegoś kontenera z wysokości paru metrów i to tak hałasowało... nie wiedziałam o co chodzi jak się obudziłam ![]() Cytat:
kurczę, ja zawsze zapominam sny. ostatnio coś mi się rano śniło, obudziłam się, pamiętałam, a do wieczora już zapomniałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() uwielbiam ten chill jak gdzieś z nim jadę, nie to co z mamą ![]() Cytat:
weź kabletkę. Cytat:
![]() tak samo Biblioteka UW... (tutaj studenci uczelni moga do domu wypożyczać, z poza tylko na miejscu) Cytat:
![]() to jest takie pocieszne ![]() Cytat:
![]() a to dobra oferta? jakoś dużo płacą w Rossmanie ?Cytat:
w ogóle, kiedyś tak średnio ogarniał, a potem nagle zaczął, teraz nawet jako jeden z nielicznych zna się na jakimś tam programie do montażu filmów ![]() ale jeśli chodzi o pisanie czegoś na komputerze to zawsze mnie prosi, bo on się ogranicza do 2 palców ![]() ale dużo umie, siedzi na salonie24, na facebooku, ma farme ![]() no, a mama to mama niby korzysta w pracy w komputera, ale do podstawowych czynności.---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
idź z mokrymi, będzie Ci chłodniej
|
|||||||||||
|
|
|
#1774 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Moja mama też lubi sobie posiedzieć, ale tata ją szybko odciąga. Nie pozwala, by siedziała za długo, bo tata nie ma z kim TV oglądać ![]() z komórkami jest podobnie. Jak mój tata rozmawia z kimś przez telefon to słychać go w całym domu i jeszcze na podwórku. Bo myśli, że nikt go nie słyszy ![]() Stwierdziłyśmy, że najlepsze dla nich byłyby te komórki dla starszych osób z funkcją odbierania telefonów i wysyłania smsów, ale rodzicie się oburzyli i powiedzieli, że nie są aż tacy zacofani
|
|
|
|
|
#1775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdzieś pochodzić, coś pozwiedzać, zrobić zdjęcia, coś szalonego.oo, widzisz, nie wiedziałam, że w Narodowej można tylko na miejscu. a szkoda, bo ja jak czytam, lubię w zaciszu własnego mieszkania, z kawką, nogami na kanapie.. ![]() (w ogóle marzy mi się taras gdy już będę miała własny dom )u mnie tata głównie przez laptopa gra na giełdzie, czasami wpadnie na nk, wiadomości onetowskie i inne takie. komunikatorów żadnych nie używa czasami, ale sporadycznie skype'a do rozmowy z ciocią albo wujkiem.a mama lubi kurnik, gg, nk.. takie rozrywkowe raczej. (ale ja mam dość młodych rodziców, więc wdrożyli się w 'nową technologię' )
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#1776 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a tata tż nie uznaje zabierania ze sobą gdziekolwiek komórki używa tylko w domu. a z kolei jego mama nosi ze sobą telefon, w torebce, ale nigdy nie odbiera jak sie do niej dzwoni bo nie słyszy/nie czuje
|
|
|
|
|
#1777 |
|
Konto usunięte
|
No bo wydaje mi się, że ten odcinek (z Michauem i Kingą) nie będzie pierwszym odcinkiem, który będzie emitowany po wakacjach.
Tak mi się wydaje, że puścili takie fragmenty na sporo do przodu Szczerze nie wiem ile płacą, ale byłabym kasjerką w Rossmanie. No i pewnie lepsze warunki niż w KFC... |
|
|
|
#1778 |
|
Wtajemniczenie
|
dziefcyny, może coś zamówimy?
![]() http://picasaweb.google.com/11213877.../ODZIEZDAMSKA# |
|
|
|
#1779 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubię z nim wyjeżdżać, bo czuję się całkowicie wyluzowana. nic nie musimy, MOZEMY - coś robić, nie robić, to jeść, tamto jeść, tu iść... nic nas nie goni - czas, inni ludzie. chyba to też kwestia tego, że lubimy to samo. chill...a z mamą się nie da tak. nie czuję się z nią jak na wakacjach. Cytat:
![]() moja też nigdy nie słyszy, a tż ma zawsze dźwięk wyłączony. ja się pytam po co mu ten telefon Cytat:
![]() no pewnie lepsze, a nie pytałaś, czy nie możesz innego dnia? |
|||
|
|
|
#1780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na biwaki np. fajnie moi rodzice są przekręceni.u mnie tato to allegro, otomoto, jakieś inne serwisy z ogłoszeniami, wiadomości, poczta, czasami sobie w coś zagra, jak mu gdzieś wyskoczy, że jakaś gra z motorkami albo samochodami ![]() a mama to od święta na nk zajrzy, na pocztę, przegląda sobie katalogi firm odzieżowych albo obuwniczych, coś tam poklika, ale się boi bo wszystko po angielsku i wiecie
|
|
#1781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1782 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry ;***
Chciałam się Wam pochwalić ![]() Zdałam egzamin na prawo jazdy Kiedyś tam odpuściłam i stwierdziłam, że zajmę się tym po maturze i mam Tak się cieszę ![]()
|
#1783 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Moja mama telefon najczęściej trzyma w kieszeni. Kiedyś robiła obiad i nagle zaczęła skakać, wrzeszczeć, wyjęła telefon z kieszeni i wyrzuciła do zlewu. (a to ja jej nastawiłam, bo też najczęściej nie odbierała) Ale największy kabaret to i tak z babcią (80 lat ma). "Córcia, co to jest ten enternit" albo do Grabiny chciała jechać kiedyś. ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
Ładne te bluzki ![]() Cytat:
![]() ![]() Nic nie mówiłaś, że masz egzamin.
|
|
#1784 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zalety: *siedzisz a nie stoisz. *nikt Cię nie nadzoruje i nie pogarnia. * opanowanie kasy fiskalnej jest dziecinnie proste wady: *jesteś odpowiedzialna za kasę, a jak masz manko to z wypłaty leci. * Cytat:
![]() fajnie. a Tż ma za niecały tydzień urodziny nie mam pomysłu na prezent małym kosztem...
|
|
#1785 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzięki ;* A bo ja się już tyle męczyłam, że aż mi było głupio mówić..
|
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
Ola, gratsy za egzamin !
|
#1787 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dalej nie robię nic z tym, nie mam ochoty ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1788 | ||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() strasznie Ci zazdroszcze ![]() Cytat:
![]() kiedyś kupiłam perfumy, ale to drogo. hmm.. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=48089
|
||
|
|
|
#1789 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki Żbiczki ;***
Jestem super szczęśliwa ![]() ![]() ![]()
|
#1790 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a u mnie.. nie lubiłam tego, że robimy to, na co ONI mają ochotę, a głównie tata. lubię mieć luz.Cytat:
super, szkoda, że nie mówiłaś nic, byśmy trzymały kciuki. ![]() Cytat:
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-06-11 o 13:45 |
|||
|
|
|
#1791 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1792 |
|
Zakorzenienie
|
jak możesz tak mówić?! nasze kciuki są zbawienne.
ten t-shirt mi się b.podoba. baaardzo. podobne widziałam w Bershce.ed: albo taka wersja kolorystyczna.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-06-11 o 13:54 |
|
|
|
#1793 |
|
Zakorzenienie
|
smieszne ![]()
|
#1794 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja mama na nk wchodzi przez pocztę. albo notorycznie mówię jej, żeby nie wyłączała moich zakładek, przychodzę i oczywiście są wyłączone. Ale ostatnio trochę ogarnia ściąga zdj. z poczty, włazi na konto bankowe, nk. ![]() Za to tata był bardziej ogarnięty przelewy przez neta, allegro, wszelkie portale z samochodami, ściągał gry i ogólnie sprawy techniczne komputera, duużo ludzi przychodziło do taty, żeby im pomógł. Samouk. Cytat:
![]() prawko hej;* wróciłam z miasta O jaa dziękuję! Nigdzie już z mamą nie jadę upał, duszno jak nie wiem co.zrobiłam grecką sałatkę nie wiem czy będzie dobra- pomidory, ogórki, feta , oliwki[które są okropne fuj fuj, bo mają w środku jakieś papryczki, ale dodałam do smaku] i sos grecki. ![]() moje futrzaki są zdołowane, męczą się, widać, że duchota im doskwiera. Przyniosłabym wiatrak, ale będą tam łapy wkładać.
|
|
#1795 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa, u mnie też Sonia niepocieszona; zupełnie tak jak Marta mówi o swojej Frytce, tak i u mnie 'zdechł pies'.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#1796 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale teraz zaczęła nosić, bo zagroziłyśmy jej, że jej zabierzemy telefon :d I odbiera nawet jak jest w pracy w Czechach a później dziwi się, że ma tak mało pieniędzy na koncie ![]() Cytat:
![]() babka powiedziała, że w poniedziałek przeprowadzają rozmowy ze wszystkimi kandydatami i nie wie kiedy bedzie kolejna rozmowa, ale powiedziała, bym znowu wysłała im swoje CV i list motywacyjny. Cytat:
kurczę, ale Ci fajnie Też musze wrócić do tego prawka i go w końcu zdać Cytat:
dobrze, że tam wody nie było. Mój kolega z (byłej już ) klasy opowiadał, że siedział w wannie i pisał smsa. I jak skończył go pisać odruchowo chciał wsadzić telefon do kieszeni. No i przypomniał sobie, że jest w wannie jak usłyszał "plum". I było po telefonie ![]() Albo pies (york) mojej kuzynki jest taki wredny, że jak na niego nakrzyczała, to nasikał jej na telefon i było po komórce ![]() Do Grabiny??? ale za manko to chyba w KFC też bym była odpowiedzialna, jakby postawili mnie przy kasie... |
||||
|
|
|
#1797 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jeszcze Marta mogłaby spróbować ![]() Mi się koty nie śnią, oj. Marta jak biedna nas nadrabia Budyniowa Marta.Moi rodzice a komputer...hm uroczo piszą na klawiaturze, ale jak czekam tak aż napiszą to mnie coś trafia Mama ogarnia bardziej, bo w pracy ma komputer i korzysta z tych nudnych programów dla księgowych, ale i tak jej tempo pracy to oja Dziś farbujemy, co będzie to będzie. Chłodnego dnia! : * |
||
|
|
|
#1798 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to zobaczymy jak ja będe miec egzamin ![]() fajna fajna tam jest taki plus że można dowolne rzeczy w dowolnych rozmiarach zamawiać, nie trzeba pakietów ani nic
|
|
|
|
|
#1799 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() no ta co umie pieniędzami gospodarować. rozumiem, że będziesz jadła suchy chleb Cytat:
noooo.... ![]() sałatka grecka ale mam ochotę na fetę, o jaa o jaa. i oliwkiiii. o ja o ja. ![]() Cytat:
![]() no może, aczkolwiek nie wiem ![]() list motywacyjny do pracy na kasie ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- ![]() Cytat:
mi to z reguły nic nie pomaga łaa, no co Ty?! taka fajna koszulka z pszczółkami jest, łaa.
|
|||
|
|
|
#1800 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak ja go nie upilnuję, to już nikt. A ona niby starsza, jak można było wypuścić go świadomie na ponad 30 stopni. ![]() No, do Basi i Lucjana. ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Zapomniałam napisać, że naprawiłam im tego kompa. Zresetowałam BIOSa i śmiga. A teraz usuwam jakieś durne ściągnięte gry i muzykę, pewnie tu gdzieś wirusy siedzą. Co oni beze mnie tu zrobią. Aż mi ich szkoda. No bo moja siostra to kompletnie niepomocna. Ani bratu w lekcjach nie pomoże ani mi, jak o coś poproszę. Egoistka pos.rana.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.

kot zdechł
nie wiedziałam o co chodzi jak się obudziłam 

?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
upał, duszno jak nie wiem co.