|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
Potrzebuję jeszcze więcej zmian. Chcę swobodnie oddychać.
Choć raz turlać się ze śmiechu, nie z bólu.
|
#3062 |
|
Raczkowanie
|
Ty i Ona
Jesteście tym co powoduje u mnie niestrawność. -Co zrobisz jeżeli w progu Twoich drzwi stanie miłość? -Grzecznie wywalę ją przez okno Miłość jest piękna. Szkoda tylko że nie zawsze i nie dla wszystkich. Moje malowane rzęsy są świadkiem wszystkich przepłakanych nocy Bo moim celem jest brak celu. Mówiłeś żebym Ci zaufała, ale zapomniałeś wspomnień o tym że jeżeli to zrobię to nie prześpię już żadnej nocy i będę płakać w poduszkę. Spójrz jak usycha z miłości świat. -A jeżeli znów pojawi się w Twoim życiu? Co wtedy zrobisz? -Nic, po prostu się obudzę.
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-06-11 o 12:57 |
|
|
|
#3063 |
|
Zakorzenienie
|
CookieCrisp - kocham Ciasteczko! <3 dresowa - Słoneczko moje. <3 _________________________ _________ 'nie kocha się, jeśli się nie jest kochanym, a przynajmniej nie kocha się długo.'
'twarde słowa ranią. nawet wtedy, gdy są sprawiedliwe.' 'jak nie wiesz co zrobić, to zapytaj Boga. podobno kiedyś odpowiada.' 'może tak musi być, ale to cholernie boli.' 'może przyjdzie taki dzień, że będzie mi wszystko jedno, i może w końcu wtedy odmienię codzienność.' 'i na nic starania..wiesz, że cenię szczerość? ale tu jej zabrakło i to właśnie dlatego. bo widziałam w oczach ból, ale to nic nie da, czas się zmienił, ja wymiękam i nic już nie potrzeba.' 'i już nie mogę walczyć, wiesz, brak mi sił.' 'niby jest dobrze, ale w mojej głowie błądzę.' 'odbierz mi tlen i tak nie będziesz miał wyrzutów.' 'mogłabym przestać udawać, że jakoś sobie radzę bez Niego.'
jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie Mateusz <3 21.11.2012 <3 Edytowane przez chcialam byc Czas edycji: 2010-06-11 o 09:08 |
|
|
|
#3064 |
|
Raczkowanie
|
bo dzisiaj było wczoraj, wczoraj był koniec, wczoraj to inny dzień, to brzmi jak zacięta płyta. gra skończona.
''kiedy mówisz do mnie słońce traktuję to co nieco opacznie ty jesteś jednym a ja drugim końcem daleko nam do siebie strasznie'' ''there might have been a time when i would let you step away. i wouldn`t even try but i think, you could save my life..'' będę biegać w letnim deszczu, mając gdzieś fakt, że mój makijaż spływa mi po twarzy. cała przemoknięta będę śmiała się do samej siebie jak ostatnia desperatka. do później nocy, zajadała się lodami bakaliowymi i godzinami wylegiwała na słońcu. będę topiła swoje stopy w złotym piasku, spoglądając na nieskazitelnie niebieską wodę. mój plan na wakacje. zero Ciebie. mnóstwo mnie. i szczęście. 'następnym razem', nie będzie 'następnego razu' a z książek wypadają tylko kartki z serduszkami i wierszykami jak to bardzo Cię kocham.
|
#3065 |
|
Raczkowanie
|
Chcę ocalić Twoje serce od zapomnienia.
I czy kiedyś zabraknie nam szczęścia? Takich jak Ty nie było nawet w moich bajkach. Tłuke więc koszyk z marzeniami, pocałunkami naszymi. Czytam Twoje słowa z ust i zatracam się w powietrzu tonę. Przecież mnie kochasz nad życie? Sam mówiłeś to tak niedawno.
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
|
|
|
|
#3066 |
|
Raczkowanie
|
pamiętasz kiedy najgorsza rzecz jaką mogłaś usłyszeć od chłopaka to to, że jesteś głupia ? , kiedy Twoimi największymi wrogami było Twoje rodzeństwo .. pamiętasz kiedy najgorszy ból jaki czułeś to pieczenie zdartych kolan i łokci ? i kiedy pożegnania oznaczały tylko do zobaczenia jutro ? ..
zabieram, świetny jest! ;*
|
#3067 |
|
Zakorzenienie
|
'Sekwana uwielbia mosty, zupełnie jak kobieta, która przepada za bransoletkami.'
'Słowniki dobrze wyjaśniają tylko te słowa, które człowiek już zna.' |
|
|
|
#3068 |
|
Raczkowanie
|
'Czy dzień będzie szary, gdy zostaniemy dalej sami ? '
|
|
#3069 |
|
Raczkowanie
|
To moje życie , nie wchodź , bo już nie wyjdziesz .
|
#3070 |
|
Zadomowienie
|
Już nie ważne kto przez kogo poszedł,gdzie poszedł i co robił..
![]() ważne,że wrócił ________________ brak mi prawdziwych emocji i pozytywnego kopa w tylnią część ciała. gdyby tylko sympatia leżałaby na półkach i można by było kupić ją na wagę za pieniądze w postaci liści z drzew. Aktualnie leże i kwiczę. To prawda,że chcę więcej niż mam. lubię dżem i przecier ze swojego mózgu. może nawet i Cię trochę lubię ale to morze jest zbyt płytkie,brudne i niebezpieczne. potrafię zagrać na strunach głosowych. |
|
|
|
#3071 |
|
Zadomowienie
|
bajkowa - czekałam to mało powiedziane, trzeba dodać, że z niecierpliwością, mój mały utalentowany szkrabie ;*
*
myślisz, że mnie znasz? postaram Ci się pokazać, w jak wielkim jesteś błędzie chcesz zabłysnąć? to sobie kur** powieś latarkę na szyi nie udawaj, że masz mnie gdzieś, że cała ta sytuacja kompletnie Cię nie rusza najłatwiej 'mieć wy*ebane' i iść dalej, c'nie?. tak proste wyrażenie tak trudnym do powiedzenia stoję na minie ale mi nie minie. dziś słońce świeci dla Nas, sprzyja Naszym planom z dobrymi chwilami bywa jak ze słońcem; kiedy zasłoni je chmurka, z niecierpliwością czekamy na kolejne ciepłe promienie - kocham Cię. - słoneczko przygrzało? - Ty, jako moje słońce, ogrzałaś serce <3 kiedy będę potrzebowała si,ę ochłodzić, wezmę zimny prysznic, więc zdejmij ze mnie to spojrzenie pełne chłodu. mogłabym mówić długo, o tym co do Ciebie czuję, lecz czas ucieka, więc jednym kocham podsumuję - kochasz mnie? - bawisz się w pytania retoryczne? wiatr zbawieniem w upalne dni, Ty - moim codziennym.
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-06-11 o 12:47 |
|
|
|
#3072 |
|
Raczkowanie
|
Just gonna stand there
And watch me burn Just gonna stand there And hear me cry Stój tam i patrz jak się spalam Stój tam i słuchaj jak płaczę I can't tell you what it really is I can only tell you what it feels like Nie mogę ci powiedzieć jak to naprawdę jest mogę ci powiedzieć jak to czuję It's like I'm in flight High of a love Drunk from the hate It's like I'm huffing paint To jest tak jakbym latał wysoko z miłości Napił się z nienawiści Dmuchał na malowidło Cause when it's going good It's going great I'm Superman With the wind in his bag She's Lois Lane Bo kiedy wszystko idzie dobrze, jestem supermenem z wiatrem w pelerynie, a ona jest Lois Lane Used to get 'em Now you're getting fucking sick miałeś ją, teraz jesteś chory jak na nią spojrzysz But you promised her Next time you'll show restraint You don't get another chance Ale obiecałeś jej, że następnym razem się powstrzymasz lecz nie dostałeś kolejnej szansy Now I know we said things Did things That we didn't mean Teraz wiem, że mówiliśmy rzeczy o których znaczeniu nie mieliśmy pojęcia, Maybe our relationship Isn't as crazy as it seems Maybe that's what happens When a tornado meets a volcano może nasze relacje nie są tak szalone jak wydają się być gdy tornado spotka się z wulkanem Eminem & Rihanna - Love The Way You Lie
|
#3073 |
|
Raczkowanie
|
poprostuAsiss kamisha
CukrowaPanna jak zawsze okradam ;* od jakiegoś czasu czekam na Twoją miłość. w moim sercu jest wolne miejsce. Snie, że tęsknisz za mną. |
|
|
|
#3074 |
|
Wtajemniczenie
|
where is my strength when i need it the most? gdzie jest moja siła kiedy potrzebuję jej najbardziej? tell me, what have you done with my mind? powiedz mi, co zrobiłeś z moimi myślami? I know the world of dreams exists I'll show you there just touch my lips wiem, ze świat snów i marzeń istnieje pokażę ci, po prostu dotknij moich ust myślę, że kocham go ponad życie. i czemu powinnam cię słuchać? przecież nie wiesz co się dzieje w moim sercu.
są tacy ludzie, takie zdarzenia i takie słowa, o których nigdy nie zapomnisz. Marika (*) Gloria (*) On. Dla mnie nie ma innej definicji szczęścia. Łukasz Edytowane przez Siatkarka18 Czas edycji: 2010-06-11 o 13:26 |
|
|
|
#3075 |
|
Zakorzenienie
|
każdy zakamarek mojego mózgu tęskni za Twoim głosem . wypalam papierosa za papierosem tylko i wyłącznie za Twoje zdrowie . uśmiech, dotyk, szept, wspomnienia. już tego nie ma. chcę zapaść się pod ziemie , albo wsadzę się w karton zaadresuję na koniec świata i tam ZAPOMNĘ że coś między Nami było. |
|
|
|
#3076 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oczywiście cieszę się, że komuś się podoba ;*"Tu blady świt, a ja podziwiam Twą twarz Patrzę jak nikt we wszystko co w niej masz" "Już chłodny świt osuszył wszystkie łzy A silny ból gdzieś w moje piersi tkwi" "robisz błąd jeśli nie chcesz tak jak motyl wznosić się i w powietrzu wolnym być ja wiem że nie łatwo jest lecieć tak ale zawsze trzeba w zgodzie z sobą być" "Bo tak łatwo można gdzieś zgubić się Ale trudno jest jak motyl lecieć tak" "Wolny bądź, kieruj mądrze swoim losem Buduj wciąż, ciesz się życiem tak jak On Chociaż świat chce zmienić Cię, Nie daj się Twoje piękne myśli to najlepszy schron" <3
|
|
|
|
|
#3077 |
|
Raczkowanie
|
wróciłam.. ;* dziękuję za wyróżnienia, jakieś mi mignęły. <3
żyrandola uczepił się mój smutek i tak dynda przed oczami. ..i czuję, że gdybym miała tylko TĄ jedną 'rzecz' to już nic bym innego nie chciała. by w przyszłość bezczelnie patrzeć, wyciągnąć środkowe palce. Już nie malujesz, Nie ubarwiasz chmur, nie sięgasz po sens. Gdzie jesteś ty? z Twoich wielkich słów kręcimy dziś komedię. Ty nie musisz grać - zawsze mówisz brednie.
|
|
#3078 |
|
Rozeznanie
|
Wszystkie jesteście świetne
,postaram się dorzucić coś od siebie ![]() uczuciowo maxymalnie.. psychicznie ponad normą..
Wśród szczęku broni, zgiełku spraw Krzyczą Kasandry wszystko wiedzące: Tu mądrość świata na nic się zda Tu trzeba umieć spojrzeć w słońce Dotknęłam swoich myśli Odpłynęłam w głąb siebie Rozkwitłam w pełni wenętrznie Rozumiejąc już nieco więcej Miałam rzadki dar widzenia Dar słuchania, czucia... Byłam inna Odpływając zachłysnęłam się tym szczęściem I stanęłam jedną nogą Na kruszącym się podeście Kiedy patrzysz na mnie tym wzrokiem mam ochotę oddać Ci się bez dwóch zdań. Wyznacznikiem szczęscia,cały moim światem <3 C'est pas mon truc ! to nie moja bajka va te faire ! zjeżdżaj ta gueule ! zamknij się
Edytowane przez Cassandre Czas edycji: 2010-06-11 o 14:02 |
|
|
|
#3079 |
|
Przyczajenie
|
Martusssia istny_paradoks absorbeed - czujcie się okradzione
* Ostatnio coraz częściej zaczynam myśleć, że jesteś tylko złudzeniem.
'W najtrudniejszych chwilach wszyscy potrzebujemy kogoś, kto nas wysłucha.' '- Chcę być szczęśliwa. - Myślenie samolubnego dziecka. - Wiem.' Ktoś kiedyś wspomniał, że kawa musi być gorąca jak piekło, czarna jak diabeł, czysta jak anioł, słodka jak miłość. Cóż… U mnie wygląda to zupełnie inaczej. Zaczynam zwierzać się ścianom. To chyba należy leczyć, prawda? Monotonne życie toczyło się w rytmie serca.
|
|
#3080 |
|
Rozeznanie
|
mmmm... kociaku!
uwielbiam <3_________________ Ze swoim ciałem znów się pokłóciłam o brak dotknięć coś znaczących.
Aniele boży, stróżu mój... zmówmy pacierz, bo miłość nie żyje. Jeżeli piekło to inni, to czy niebo jest puste...? Mieszka we mnie krzyk, co noc wylatuje ze mnie wysuwając swe szpony i szuka co by tu kochać. Znajdź mnie i zabierz na karuzelę. Pamiętam ciągle, że z karuzeli bliżej nam do gwiazd. Patrzę w twoje oczy i jednocześnie je omijam. Znasz to?
|
#3081 |
|
Raczkowanie
|
Serce nie kelner.
Poczuła jak policzki jej płoną, od żaru- tego na dworze i tego w sercu. Jak dostaniesz cytrynę od życia, rób z niej lemoniadę. Powiedział, że prawdziwi przyjaciele dźgają nożem w samo serce. I co było dalej? Nic. Książę został pedałem. ' to koniec, koniec, znów chcę żyć... ' ' czasem lepiej zrobić coś wbrew sobie . ' nie potrzebuję wisiec 24h na dobe z telefonem w reku, nie chce płakać nocami i uważać, żeby nie powiedzieć czegoś niestosownego. chcę być sobą, a ty... a ty jesteś zamkniętym rozdziałem . ' miłość to czasownik . |
|
|
|
#3082 |
|
Zakorzenienie
|
mmr
![]() ~~~~ mon amour, le seul désintéressée.
moja miłość, jedyna bezinteresowna. implicitement cru en nous. bezgranicznie wierzyłam w nas. ne vont pas. nie odchodź. promesses ridicules auxquelles ils croyaient tellement. głupie obietnice w które tak bardzo wierzyłam. |
|
|
|
#3083 |
|
BAN stały
|
unvoiced
na zdrowie ![]() You Make The Sun Come Up On A Cloudy Day
/sprawiasz, że słońce wschodzi nawet w pochmurne dni / obiecałeś, no przecież obiecałeś, że w dniu naszego rozstania będzie gorąco, a promyki słońca będą prowadzić nas przed siebie . przyrzekłeś mi to, pamiętasz ? więc czemu opuściłeś mnie w deszczowy dzień ? And know you'll catch me, right before I hit the ground / bo wiem, że złapiesz mnie zanim uderzę o ziemię . / my beds so cold at night and I miss you more each day / moje łóżko jest takie zimne w nocy i tęsknie za Tobą coraz więcej każdego dnia . / Only you can make it right, no I’m not too proud to say / Tylko Ty możesz sprawić by było w porządku, nie – nie jestem zbyt dumna by to powiedzieć / dziołchy moje kochane opuszczam was na jakiś czas (wyjeżdżam) ![]() . Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-06-11 o 14:39 |
|
|
|
#3084 |
|
Zadomowienie
|
' czy mi dane będzie jeszcze Cię ujrzeć? '
'na pamiatkę mam Twój smutny uśmiech, by nie zapomnieć Cię...' jeszcze wczoraj byłeś mój.
|
|
#3085 |
|
Zakorzenienie
|
miło <3
* * *
' Choć każdy dobrze wiedział, że ten świat dawno oszalał ' [ Trzeci Wymiar ] fałszywa miłość przejęła władze nad światem. siedzę na parapecie i patrze jak mi zdjęcia z nieba robią uwierz, jeszcze pukniesz się w głowę i powiesz 'co ja zrobiłem?!' .
|
|
#3086 |
|
Zakorzenienie
|
'Im cięższe staje się ciało, tym lżejszy staje się umysł.'
|
|
|
|
#3087 |
|
Przyczajenie
|
patrycjaxpp - bardzo się cieszę
![]() z innej bajki - tak jak i ty ![]() * chciałabym mieć dwa metry i spoglądać na to całe zamieszanie z wysoka. chciałabym być kamieniem, aby nikt nie pytał mnie o drogę. chciałabym być wiatrem i umieć słuchać. chciałabym być taflą jeziora - gładką, przezroczystą o pięknym odbiciu. ale jestem tylko sobą. stała panienka w oknie, potknęła się i wypadła. nikt nie pozbierał jej z chodnika. a ona już nawet przestała się malować, bo stwierdziła że nie ma dla kogo. wszystko jest z Tobą niestety ściśle powiązane. przedawkowałam ciebie. mam ochotę zwymiotować na ciebie, kiedy widzę cię ze szkolną pokraką.
|
#3088 |
|
Raczkowanie
|
powiedz_to - niezmiernie mi miło.
- pijesz? - tak... - dlaczego? - chcę zapomnieć... - zapomnieć? o czym? - o tym jak bardzo mnie zranił. nie widzisz, że dla Ciebie zrobię wszystko? ![]() bo to właśnie On poprawia mi humor swoim najmniejszym uśmiechem. ![]() ' dokładnie w takie dni jestem gdzieś bliżej nieba. ' ![]() . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . chwilowy brak weny. przepraszam
|
#3089 |
|
Zadomowienie
|
Myślałam że cię chroniłam, myślałam że jeśli trzymasz mnie za rękę i zawsze całujesz na pożegnanie to znaczy że mnie kochasz, myślałam ze nic nas nie rozdzieli. Tak miałam rację, nic nie jest w stanie zniszczyć naszej miłości z wyjątkiem jej. Nasza historia była smutna. On sam Ona sama. Dwa słabe spragnione miłości serca. Okazało się że za słabe by udźwignąć tę miłość. Gdy przytulisz mnie mocno nie czuje bólu, ale to dlatego że chciałabym być jeszcze bliżej ciebie. Spotkanie z tobą zajmuję mi tylko chwilę. Choćby nie wiem ile trwało - cały dzień i całą noc to zawsze jest mi mało. Twój pocałunek napełnia moje serca, sprawia że moje stopy odrywają się od ziemi dzięki skrzydłom miłości. Biegliśmy do siebie. Ja biegłam ile sił w nogach, ty gdzieś po drodze zabłądziłeś. dziękuje skarby |
|
|
|
#3090 |
|
Rozeznanie
|
Życie nie komputer, nie sformatujesz. Leżała, a słońce łaskotało jej nagie plecy, woda obmywała jej rozgrzane stopy, a On bawił się kosmykami jej włosów <3 - no i ch*j - Jak dla mnie to uśmiech, ale skoro uważasz, że ch*uj to niech Ci będzie. Wyrwij mnie z transu samotności. Mierz wyżej, będziesz żyć szczęśliwiej. Nasze społeczeństwo sprowadza się do krótkich spódniczek i tony makijażu. Fajnej bryki i bogatych starych. A gdy wspomnisz o charakterze, popatrzą na Ciebie jak na idiotkę. - Cześć, wiesz on się chyba zakochał bo pisze mi, że jestem ładna. A przecież miłość bywa ślepa nie? Należę do 1/4 ludzkości, dla których komplement ` masz ładne oczy` nie działa. Byłam zadowolona, że idąc ulicą uśmiechałam się swoim krzywym zgryzem i odgarniałam niesfornie pokręcone włosy, które rozwiewał letni wietrzyk.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.

,postaram się dorzucić coś od siebie