Walka o tytuł... najgrubszej? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-06-10, 16:59   #31
aaliyah
Zakorzenienie

Dot.: Walka o tytuł... najgrubszej?

Niesamowicie to glupie co chce zrobic ta kobieta. Czym ona sie kieruje poza checia rozglosu i pieniedzy? Szkoda, ze tak glupio oszukuje sie, ze jest zdrowa. Sama cukrzyca to juz jest powazna choroba, a ona musi miec tez nadcisnienie z taka nadwaga. A to co mnie zadziwia najbardziej to to, ze ma dwojke dzieci, narzeczonego i probuje popelnic samobojstwo. Bo dla mnie dazenie do tak monstrualnej otylosci to jak chec samobojstwa. Nie rozumiem tego, czy nie zal jej ze nawet na spacer nie moze wyjsc z corka? Co to za zycie w czterech scianach gdzie z trudem przemieszcza sie z punktu A do punktu B... Wg mnie to sie kwalifikuje do leczenia psychiatrycznego. Ale to oczywiscie tylko moje zdanie...
aaliyah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-10, 17:44   #32
miiisiek
Rozeznanie

.

Edytowane przez miiisiek
Czas edycji: 2010-09-23 o 18:35
miiisiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-10, 17:44   #33
ejMala
Zakorzenienie

GG do ejMala

Cytat:
Napisane przez miiisiek Pokaż wiadomość
mnie to przeraża że niektórzy faceci gustują wyłącznie w takich 'większych' paniach..
a nie przeraża Cię, że wielu facetów lubi przesadnie chude dziewczyny? O gustach się nie dyskutuje. Jeden lubi krągłe panie, inny otyłe, jeszcze inny chudy.
Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
Dziewczyny na przytyciu nie zgodzą sie z tym...
Ja tez sie nie zgodze bo jak na razie chudnie mi sie milo, ladnie, gladko i przyjemnie...
Ale jak ktoś ma tendencję do tycia to uważasz, że łatwiej będzie mu schudnąć czy przytyć?
Stary 2010-06-10, 17:48   #34
miiisiek
Rozeznanie

.

Edytowane przez miiisiek
Czas edycji: 2010-09-23 o 18:35
Stary 2010-06-10, 17:58   #35
ejMala
Zakorzenienie

GG do ejMala

Cytat:
Napisane przez miiisiek Pokaż wiadomość
szkoda że nie przeczytałas może jednego czy dwóch moich postów niżej powtarzać się nie będę.
chodzi mi właśnie o tych facetów którzy SAMI doprowadzają kobiety do niezdrowego stanu.
a przepraszam, przeoczyłam
Stary 2010-06-10, 18:08   #36
miiisiek
Rozeznanie

.

Edytowane przez miiisiek
Czas edycji: 2010-09-23 o 18:34
Stary 2010-06-10, 18:17   #37
Cassi
Zadomowienie

GG do Cassi

czytałam już kiedyś artykuł o tej kobiecie. nie wiem jak można sobie tak niszczyć zdrowie!? na-pewno wie, że otyłość niesie ze sobą wiele problemów zdrowotnych, nadciśnienie, problemy ze stawami, cukrzycę itp. ma małą córkę, zamiast myśleć o niej, o przyszłości i o tym, żeby móc się nią bez problemu zajmować, woli żreć, dla mnie to jest niezrozumiałe. żadne pieniądze i rozgłos nie są tego warte. zgadzam się z aaliyah, że ta kobieta powinna być leczona psychiatrycznie, bo to z pewnością coś jest nie tak z jej psychiką ;/

1 kwietnia 2012 Martusia
Cassi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-10, 18:21   #38
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ejMala Pokaż wiadomość
Ale jak ktoś ma tendencję do tycia to uważasz, że łatwiej będzie mu schudnąć czy przytyć?
Moze przeczytaj moj kolejny post?
Mam otylosc wtórną, groziła mi operacja, schudlam bez operacji 20kg. (nosiłam na pupie rozmiar 56, obecnie 48/50)
Otylosc wtorna - spowodowana choroba - ta slynna tendencja do tycia.

Wiec da sie schudnąć nawet mając choroby ktore do otylosci prowadzą, i po kilku miesiacach brania sterydów. Wystarczy chcieć, nie mieć lenia, trafic na dobrego lekarza.

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-10, 19:33   #39
xxxsabciaxxx1
Raczkowanie

Ja chcę przytyć i nie umię ;/ o wiele łatwiej jest schudnąć.. Bo nie wystarczy dużo jesc zeby przytyć.. Owszem przytyję ale kosztem zdrowia.. Trzeba grubnąć ale zdrowo.. A nie obżerac sie fast foodami i innymi ociekającymi tłuszczem świństwami ..
xxxsabciaxxx1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-10, 21:16   #40
ejMala
Zakorzenienie

GG do ejMala

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
Moze przeczytaj moj kolejny post?
Mam otylosc wtórną, groziła mi operacja, schudlam bez operacji 20kg. (nosiłam na pupie rozmiar 56, obecnie 48/50)
Otylosc wtorna - spowodowana choroba - ta slynna tendencja do tycia.

Wiec da sie schudnąć nawet mając choroby ktore do otylosci prowadzą, i po kilku miesiacach brania sterydów. Wystarczy chcieć, nie mieć lenia, trafic na dobrego lekarza.
Czytałam o tym, jednak mam przyjaciółkę, która mimo zdrowego odżywiania, brania leków, regularnych intensywnych ćwiczeń schudnąć nie może. Nie wiem, może trafiła na złych lekarzy... Więc to czy łatwiej jest schudnąć czy przytyć zależy już od organizmu i nie ma reguły, że trudniej jest przytyć.

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Cytat:
Napisane przez xxxsabciaxxx1 Pokaż wiadomość
Ja chcę przytyć i nie umię ;/ o wiele łatwiej jest schudnąć.. Bo nie wystarczy dużo jesc zeby przytyć.. Owszem przytyję ale kosztem zdrowia.. Trzeba grubnąć ale zdrowo.. A nie obżerac sie fast foodami i innymi ociekającymi tłuszczem świństwami ..
Też jest mi ciężko przytyć, ważę 49 kg przy 175 cm i jak dla mnie to bardzo mało. Jem o wiele więcej od mojego chłopaka, który brzuszek ma i nie tyję, a czasami chudnę jeszcze bardziej. Ale nie można twierdzić, że schudnięcie jest łatwiejsze od przytycia.
Stary 2010-06-10, 22:45   #41
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ejMala Pokaż wiadomość
Czytałam o tym, jednak mam przyjaciółkę, która mimo zdrowego odżywiania, brania leków, regularnych intensywnych ćwiczeń schudnąć nie może. Nie wiem, może trafiła na złych lekarzy... Więc to czy łatwiej jest schudnąć czy przytyć zależy już od organizmu i nie ma reguły, że trudniej jest przytyć.
Nie ma takiego bagna w zadnej dziedzinie zycia z ktorego nie da sie wyjsc.

Niech zmieni lekarza. Wiem ze tycie nie jest czasami wina obzarstwa... ale jezeli okazuje sie ze ma jakies tam schorzenie ktore powoduje otylosc, mimo leczenia, diet i cwiczen nie chudnie, to znaczy ze:
a) za duzo je, badz niewlasciwie je (bo co z tego jak je ryz z kurczakiem, skoro ten ryz jest zbedny chyba ze to posilek przed/po treningowy)
b) za malo cwiczy, lub zle cwiczy
c) ma zle dobrane leki
d) cierpi na wiecej niz jedno schorzenie (tak bylo w moim wypadku)

Ciezko jest wyjsc z otylosci spowodowanej przez chorobe, to wiem, ale jezeli juz sie uda osiagnac chociaz 5% celu, to pozniej idzie jak po masle.

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Stary 2010-06-10, 23:24   #42
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam się po leczeniu sterydami rozmiar XXL (a 160 cm wzrostu mialam)
Ale potem spokojnie chudłam do 53-54 kg przez 2 lata. I tej wagi się trzymam cały czas. Noszę rozmiar 34-36. DA SIĘ, nikt mi nie powie że się nie da. Można nawet sobie pozwolić na fast food ale w granicach rozsądku. Można po chorobie wrócić do szczupłej sylwetki, potrzeba czasu i poświęcenia ale nikt mi nigdy nie powie że się nie da i lepiej być otyłym bo przecież to przez chorobę.
Jeeezu... Nic nie usprawiedliwia otyłości.

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Cytat:
A u dietetyka była? Czy może sama jest dietetyczką albo trenerką? Bo wiesz, jej się może wydawać że zdrowo je. Tu chodzi o ilość jakość, ilość białka w daniu...
Są specjalne diety dostosowane do grupy krwi itp. Ale wszystkie takie sprawy trzeba konsultować z lekarzem.

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Cytat:
Ja chcę przytyć i nie umię ;/ o wiele łatwiej jest schudnąć..
Kolejna bzdura.
To wszystko jest zależne od człowieka, sprawa indywidualna.
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-10, 23:29   #43
ejMala
Zakorzenienie

GG do ejMala

Ale mi nie chodzi o to czy da się wyjść z tego stanu. Da się. Ale nie można generalizować, że łatwiej jest chudnąć niż tyć, bo to do tej pory udowodnione chyba nie było. O to mi się rozchodzi, tyle i wyłącznie

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
Kolejna bzdura.
To wszystko jest zależne od człowieka, sprawa indywidualna.
Właśnie. O to mi chodzi A nie o porady dietetyczne itp.
Stary 2010-06-10, 23:36   #44
muszynianka
Zakorzenienie

Są osoby z natury szczupłe którym strasznie trudno przytyć jak i są osoby "zbite" (że tak powiem) które może otyłe nie są, ale choleeeeeeeeeernie się męczą by ze swoich 65kg/165 cm zejść 5-10 kg
Jak moja mama. Nie jest gruba, nie jest otyła, jest w górnej granicy normalnej wagi i chudnięcie idzie jej równie trudno co tycie.

Ale da się, u niektórych wymaga to zdecydowanie więcej czasu i poświęcenia, da się.
Stary 2010-06-10, 23:46   #45
trawa_morska
Zadomowienie

Pierwsze co mi przyszlo na mysl, gdy czytalam o tym dzis rano na jednym z portali bylo to, ze ten jej facet jest dokarmiaczem i robi jej wode z mozgu.

Jestem przekonana, ze ona wierzy w to, co mowi i wcale nie robi tego dla rozglosu. Rozglos (zainteresowanie nia innych zboczencow) jedynie upewnia ja w slusznosci jej myslenia. Ona wierzy w to, ze jest seksowna i piekna, i nikt jej nie uswiadomil, ze jest inaczej, bo tych glosow w ogole nie przyjmuje jej psychika. Chce byc kochana i akceptowana tak bardzo, ze jedyny sposob mozliwy by to osiagnac, to cala soba uwierzyc, ze tak wlasnie jest, ze jest piekna, a im wiecej zje, tym bedzie piekniejsza.

To jest strasznie smutne zjawisko i takie osoby, ktore otwarcie przyznaja, ze pragna byc monstrualnych rozmiarow, powinny byc odgornie ubezwlasnowalniane przez panstwo, a ich partnerzy zamykani w wiezieniach.
trawa_morska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-10, 23:48   #46
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
Są osoby z natury szczupłe którym strasznie trudno przytyć jak i są osoby "zbite" (że tak powiem) które może otyłe nie są, ale choleeeeeeeeeernie się męczą by ze swoich 65kg/165 cm zejść 5-10 kg
Jak moja mama. Nie jest gruba, nie jest otyła, jest w górnej granicy normalnej wagi i chudnięcie idzie jej równie trudno co tycie.

Ale da się, u niektórych wymaga to zdecydowanie więcej czasu i poświęcenia, da się.
Istnieje cos takiego jak masa beztluszczowa, kazdy czlowiek ma inna. Ja samej beztluszczowej masy mam 66kg (organy, kosci, woda, miesnie), do tego nalezy dodac norme tluszczu, dla mnie dostosowana czyli miedzy 13 a 20 (bodajze 20)kg.
BMI jest o pupe potluc.
Moj kolega wazy 100kg ma 170cm wzrostu... BMI mu krzyczy ze ma nadwage. Co z tego ze chlopaka marzeniem sa zawody, bo chlopak trenuje kulturystyke.

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Stary 2010-06-11, 00:01   #47
Hultaj
BAN stały

Cytat:
Jestem przekonana, ze ona wierzy w to, co mowi i wcale nie robi tego dla rozglosu. Rozglos (zainteresowanie nia innych zboczencow) jedynie upewnia ja w slusznosci jej myslenia. Ona wierzy w to, ze jest seksowna i piekna, i nikt jej nie uswiadomil, ze jest inaczej, bo tych glosow w ogole nie przyjmuje jej psychika. Chce byc kochana i akceptowana tak bardzo, ze jedyny sposob mozliwy by to osiagnac, to cala soba uwierzyc, ze tak wlasnie jest, ze jest piekna, a im wiecej zje, tym bedzie piekniejsza.
cuś w ten deseń; a ja myślę, że ona ma po prostu za partnera tzw. 'wypasacza', i tak się kurczowo trzyma tej ''miłości'', że dąży do czego dąży.
Cytat:
To jest strasznie smutne zjawisko
i takie osoby, ktore otwarcie przyznaja, ze pragna byc monstrualnych rozmiarow, powinny byc odgornie ubezwlasnowalniane przez panstwo, a ich partnerzy zamykani w wiezieniach.
ja nie wiem, czy to jest od razu zjawisko.
to samo się nasuwa skojarzenie, osoba, która ważąc 270 deklaruje, że chce jeszcze tak ze 180, powinna być wg mnie traktowana jak samobójca na moście , no, ale, jak tego podopilnowywać. ;-) Orwell wiecznie żywy, ''trzymać za mordę'', norma przekroczona, bach do ciupy na ciemny chlebek. Akurat, dziękować postać.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-11, 01:03   #48
trawa_morska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
ja nie wiem, czy to jest od razu zjawisko.
to samo się nasuwa skojarzenie, osoba, która ważąc 270 deklaruje, że chce jeszcze tak ze 180, powinna być wg mnie traktowana jak samobójca na moście , no, ale, jak tego podopilnowywać. ;-) Orwell wiecznie żywy, ''trzymać za mordę'', norma przekroczona, bach do ciupy na ciemny chlebek. Akurat, dziękować postać.
Sek w tym, ze te kobiety nie sa typowymi samobojcami, sa nieswiadome sytuacji, nie umieja myslec racjonalnie, sa tak naprawde bezwolnymi lalkami na sznurkach poruszanych przez tych dewiantow, ktorych troche po tym swiecie chodzi. Te serwisy, na ktorych one pokazuja swoje monstrualnecielska na zdjeciach czy filmach w necie, czy dvd z nimi w roli glownej ciesza sie naprawde duza popularnoscia, a wiele osob masturbuje sie ogladajac je. Trudno mi to jakos pojac, ale tak to wlasnie wyglada. Ogladalam ten dokument o dokarmiaczach i faktycznie, jest przerazajacy.
Stary 2010-06-11, 01:20   #49
Hultaj
BAN stały

Cytat:
Te serwisy, na ktorych one pokazuja swoje monstrualnecielska na zdjeciach czy filmach w necie,
powiem szczerze, że nigdy nie oglądałam, za to biorąc pod uwagę, jak latwo natknąć się na komcie o wielorybach i tłustych oblechach, byle gdzie w sieci, jakoś nie bardzo mi się chce wierzyć, że miałoby to interesować celem masturbacji tzw. wiele osób.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-11, 02:40   #50
whoaboa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Mnie przeraża na odwrót, królowanie coraz bardziej przeraźliwie szczupłych kobiet... to też, ani ładne, ani zdrowe.
Są różne gusta. Równie dobrze można rzec, iż nadmiar kilogramów czy centymetrów nie jest ładny.
Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Z perspektywy osoby z nadwagą (nie mylić z otyłą, jak pani w artykule powyżej) mogę powiedzieć, że na mój organizm nie ma to większego wpływu.
Jestem zdrowa jak ryba, regularnie oddaję krew, ciśnienie mam w dolnych granicach normy. Nie mam ani cukrzycy, ani problemów z sercem. Za to, owszem, mam kilka centymetrów tu i ówdzie zbyt dużo, ale nie uważam tego za powód, dla którego miałabym się czuć paskudna i nieatrakcyjna.
Osoba z niedowagą może powiedzieć to samo.
whoaboa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-11, 03:45   #51
Rena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaexplode Pokaż wiadomość
Ale co najlepsze, ona ma narzeczonego który ja wspiera nie no... załamka
ciekawe jak wyglada.
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-11, 08:31   #52
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Cytat:
Napisane przez Rena Pokaż wiadomość
ciekawe jak wyglada.
Jest na fotkach. Przystojny, elegancki facet.
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-11, 09:11   #53
patbar
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez krolowakiczu Pokaż wiadomość
głupia baba
Ot co. Tylko szkoda dzieci, widza matke albo obzerającą się albo siedzącą z rozwalonymi nogami. I prędzej się przekręci, niż dobije do wymarzonej wagi.
patbar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-11, 14:41   #54
trawa_morska
Zadomowienie

Ci faceci moga wygladac normalnie, bo to z wygladem nie ma nic wspolnego, oni po prostu maja taka dewiacje, jak inni chorzy, ktorych np. tylko poniecaja dzieci czy zwloki (sorry ze tak drastycznie)

@Hultaj wiadomo, ze to maly procent w porownaniu w z tymi tabunami podniecajacymi sie redtubem i innymi takimi (chociaz i tam mozna znalezc filmiki z roznymi kobietami, rowniez takimi wydajacymi sie nam odpychajacymi, czyli jest popyt, skoro jest podaz), ale wystarczajaco duzy jest rynek tych zboczencow (bo inaczej nie mozna ich nazwac), zeby krecil sie dosc dobry biznes, tym bardziej, ze z prawnego punktu widzenia nie mozna im nic zarzucic

Dokument o tym problemie mozna obejrzec online np. na tej stronie http://www.filmypopolsku.pl/film/oty...partnerzy.html
Wydaje mi sie, ze legalnie (a pisze wydaje, bo nie ogladam filmow online poza youtubem, wiec az tak bardzo sie nie znam).
Warto sie zapoznac z tym filmem, jezeli ktos nie widzial, bo choc nie jest to przyjemny obrazke do ogladania, to jednak warto dla samej swiadomosci, ze istnieje taki problem.
Stary 2010-06-11, 15:49   #55
_vixen_
Zakorzenienie

Niedawno byłam w McDonaldzie i przyuważyłam panią z dziećmi: jedno w wózku, a drugie, kilkuletnie stało obok. Mamusia karmiła dzieciaka w wózku jakimś rozpadającym się, jak to z Maka, czisburgerem. Nie wiem, czy to dziecku smakowało, sama nie lubię tego jedzenia Ale już od pierwszych lat życia dziecko będzie "dokarmiane" syfem, będzie miało zepsuty smak i stąd prosta droga do wygrywania w przyszłości konkursów na najgrubszą kobietę świata.

Jacy niektórzy ludzie są głupi, to serce się kraje.
_vixen_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-11, 16:13   #56
muszynianka
Zakorzenienie

Słuchaj, ja bylam w kfc i posadzili takie dziecko ie wiem 9 miesiecy? Co już siedziało, w krzesełku i dali mu kubełek kurczaków do zabawy *pusty. To dziecko gryzło lizało i zakładało sobie na głowe.
Durna matka nie pomyślała że mu może pikantny kawałek panierki do oka wpaść. I siedzi taka rodzina grubasów i je je je...
Stary 2010-06-11, 16:29   #57
_vixen_
Zakorzenienie

Mnie też cholera bierze, jak jesteśmy na obiedzie u mamy TŻta. Oni jedzą niezdrowo, tłusto. Tam mizeria wygląda tak, że trochę ogórka pływa w śmietanie, kilogram ziemniaków najlepiej polanych tłuszczem, rozgotowany brukuł polany bułką tartą (wszystkie wartości odżywcze spłynęły z wodą, ale jego mamie pewnie zdaje się, że jak brukuły, to zdrowo ), mięso smażone w panierce. Jak truskawki, to polane śmietaną i z cukrem. Oczywiście zarówno TŻta mama jak i tata mają nadwagę, nie jakąś gigantyczną, ale jednak. TŻ nadwagi nie ma, jest b.drobny, ale rośnie mu brzuszek. Kiedy ja zwracam mu uwage, żeby tyle nie słodził chociażby, to jego mama broni tego brzuszka jak niepodległości

Wciąż panuje silne przekonanie w narodzie, że ten tłuszczyk, to nie taki zły. Że przecież nasi dziadkowie to jedli chleb ze smalcem, ogólnie tłusto i 90 lat dożywali - może i tak, tylko jest zasadnicza różnica: oni zwykle ciężko tyrali fizycznie w polu, więc wszystko spalili.

Szkoda mi dzieci tak "futrowanych" od małego. Idzie to na spacer w wózku i ZAWSZE odbywa się proces dokarmiania: a to wafelek, a to słodki napój jupik, a to czitosy, a to chrupki, coś tam. A potem, że dzieciak niejadek, bo nie chce zjeśc obiadu

Tak sobie czasem myślę, że jak będę miala z TŻtem dziecko, to mnie chyba cholera weźmie, jak babcia będzie słodziła dzieciakowi herbatkę, dawała słodkie soczki i karmiła tłustym żarciem. A potem bach - przed telewizor, bo takiego lajfstajla mają.

Ja też lubię sobie pakę czipsów czasem zjeść, ale staram się unikać tłuszczu i cukru na codzień, tam gdzie to niepotrzebne (jak w herbacie, mięsie...).

Edytowane przez _vixen_
Czas edycji: 2010-06-11 o 16:30
Stary 2010-06-11, 16:33   #58
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trawa_morska Pokaż wiadomość
Ci faceci moga wygladac normalnie, bo to z wygladem nie ma nic wspolnego, oni po prostu maja taka dewiacje, jak inni chorzy, ktorych np. tylko poniecaja dzieci czy zwloki (sorry ze tak drastycznie)

@Hultaj wiadomo, ze to maly procent w porownaniu w z tymi tabunami podniecajacymi sie redtubem i innymi takimi (chociaz i tam mozna znalezc filmiki z roznymi kobietami, rowniez takimi wydajacymi sie nam odpychajacymi, czyli jest popyt, skoro jest podaz), ale wystarczajaco duzy jest rynek tych zboczencow (bo inaczej nie mozna ich nazwac), zeby krecil sie dosc dobry biznes, tym bardziej, ze z prawnego punktu widzenia nie mozna im nic zarzucic

Dokument o tym problemie mozna obejrzec online np. na tej stronie http://www.filmypopolsku.pl/film/oty...partnerzy.html
Wydaje mi sie, ze legalnie (a pisze wydaje, bo nie ogladam filmow online poza youtubem, wiec az tak bardzo sie nie znam).
Warto sie zapoznac z tym filmem, jezeli ktos nie widzial, bo choc nie jest to przyjemny obrazke do ogladania, to jednak warto dla samej swiadomosci, ze istnieje taki problem.
Oglądałam ten dokument, warto go zobaczyć.
Ci do samej dewiacji i pomysłów tych kobiet - przerażające.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-11, 16:35   #59
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
Szkoda mi dzieci tak "futrowanych" od małego. Idzie to na spacer w wózku i ZAWSZE odbywa się proces dokarmiania: a to wafelek, a to słodki napój jupik, a to czitosy, a to chrupki, coś tam. A potem, że dzieciak niejadek, bo nie chce zjeśc obiadu
Taaa albo karmienie dzieci w kościele.
Ja rozumiem że trzy, czterolatek nie jest na tyle ogarnięty by wiedzieć co się dzieje, ale mądra matka powinna dać mu odżywcze śniadanie przed a nie karmi go w trakcie uspokaja dzieciaka wtykając mu w usta batonika. Patologia. I te wszystkie chrupki czipsiki, przecież syn z głodu nie umrze przez te 45 minut, to zły i głupi nawyk odwracać uwagę i uspokajać słodyczami...
Stary 2010-06-11, 16:39   #60
_vixen_
Zakorzenienie

No, kiedyś widziałam odcinek 'Superniani", gdzie rodzice ciagle dawali dzieciom słodkie napoje do picia. Superniania tłumaczyła im, że dzieci są nadpobudliwe i rozdrażnione właśnie z powodu tych ogromnych ilości cukru spożywanych w napojach.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości