|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: FREE SAMPLES & KONKURSY cz.VIII
|
|
|
|
#1502 |
|
BAN stały
|
Ponawiam pytanie czy ktoś jest chętny iść na seans w wa-wie 15.06 o godz.18 ? mam podwójną wejściówkęa nie mogę iść.
|
|
|
|
#1504 |
|
Zadomowienie
|
Wygrałam dziś 2 proszki vizir
|
#1505 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny może któraś by mi mogła pomóc z tym veetem bo już tyle się męcze i nic a ja moze moglabym sie jakoś odwdzięczyć?
|
|
|
|
#1506 |
|
Rozeznanie
|
Info z FB
Kochani, serdecznie przepraszamy za pomyłki w przesyłkach. Wszystkie Panie, które nie dostały CELLUDESTOCK dostaną od nas kolejną paczkę Iwostin Zwyciężczynią I edycji konkursu ambasadorka Iwostin została Małgorzata Rzepka. GRATULUJEMY!!! zapraszamy do dalszej zabawy w II edycji
|
|
|
|
#1507 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja też chcę! |
|
|
|
|
#1508 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edit: aaaaa, ok - rozumiem, że to, co cytuję wyżej dotyczy założycielek grup i wyróżnionych osób?
Pzdr, tamer Edytowane przez tamer Czas edycji: 2010-06-11 o 17:15 |
|
|
|
|
#1509 |
|
BAN stały
|
u mnie dziś MP4 iBOX z usta-usta..
ciekawe jak to będzie z tą Kingą... |
|
|
|
#1510 |
|
Wtajemniczenie
|
konkurs Bruno Banani
http://www.facebook.com/bruno.banani.fragrances
|
#1511 |
|
Wtajemniczenie
|
http://pasujedoobiadu.o2.pl/konkurs/?extension=konkurs konkurs wody żywiec
- nie wiem czy już było, bo tyle napisałyście przez te ostatnie dni, że mogłam przeoczyć, jak tak to wybaczcie
|
|
#1512 |
|
Raczkowanie
|
Rownież nie wiem czy było, może któraś się zainteresuje:
http://loteria.lugo.com.pl W razie czego mogę służyć kodami z opakowań lu go, bo ja nie będę korzystała.
Edytowane przez makana Czas edycji: 2010-06-11 o 17:36 |
|
|
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie info o dalszej akcji na streecie od niagaro
dalej - już kinga jakoś niechętnie odpisuje... do tej pory zero odezwu poczekamy,zoabczymy jak się zachowają
|
|
#1514 |
|
Raczkowanie
|
a ja właśnie w ramach darmowego prezentu dostałam wycieczke po wsi za uciekającym Beaglem, diabeł nie pies...
|
|
|
|
#1515 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1516 | |||
|
Raczkowanie
|
akurat wczoraj była to nie mieli...
dziś nie będę w ten upał lecieć...!Cytat:
kilka stron wcześniej ktoś cytował zasady konkursu z ich bloga. Ja mam za wolny internet, żeby się przez to przegrzebywać ale może którać z Was poszuka? na pewno tam nie było żadnej gwiazdki!!! Cytat:
a co do wyświetlających się info o wygranej - no cóż, ktoś napisał taką aplikację bez licznika zgłoszeń więc wyświetlało się to każdemu, kto ustrzelił nagrodę. Mam faceta programistę i on już 9-go, jak mu powiedziałam, co dzieje się na forum nt. Kingi to stwierdził, że na pewno tego nikt nie pilnuje i po tym jak wszyscy zaczęli (przyznajmy to szczerze - nieuczciwie!!!) wygrywać nagrody dla siebie, całej rodziny, znajomych i wszystkich na forum stwierdził, że oni z tego się wycofają lub widząc matactwa, całkowicie unieważnią konkurs... no i wyszło, że miał rację, niestety... Cytat:
niestety, wydaje mi się, że i z tego mogą się wywinąć...
|
|||
|
|
|
#1517 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratuluję ![]() Ja dostałam Skarb ( pani sama mi dała, nawet nie musiałam się pytać ) z szamponami. Jutro pójdę do Pasażu zobaczyć czy panie z Douglasa mi dadzą Biotherm Potem bym wysłała TŻ'ta żeby mamie wziął xD
|
|
#1518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
konkurs to umowa taka sama jak każda inna, można z niego zrezygnować w chwili zmian regulaminu chociażby ( o zmianach powinni informować, prawo że mogą zmienić swoją drogą - ale powinni każdego uczestnika poinformować i poddać to decyzji o udziale w konkursie) prawda jest tylko taka, że nikomu się za majtki nie będzie chciało o to walczyc - bo to nie laptop za 3 tysiące jakby nie było chociażby czy samochód
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2010-06-11 o 18:09 |
|
|
|
|
#1519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W regulaminie http://i.klinika-zdrowego-usmiechu.w..._Carrefour.pdf jest kupon 3zl zniki na zakup produktu Colgate w Carrefour !!! wiedzma019, tez zagłosowałam na pociechę Twoją, jak będziemy Ci codziennie klikać to do 24 będziesz pewnie 1 z 150 które coś tam wygrają ![]() To wg mnie chodzi o Laureata zwycięskiego projektu (czyli już wiemy że to nie będzie komplet bielizny) Edytowane przez moniczka795 Czas edycji: 2010-06-11 o 19:15 |
|
|
|
|
#1520 |
|
Raczkowanie
|
a ja dziś dostałam na maila info o ankiecie o kawie na streecie - zajrzałam tam i okazało się, że miałam jeszcze jakieś inne ankiety na koncie ale info nie przychodziło mi na maila więc tam nie zaglądałam
szkoda, bo mimo, że je wypełniłam, to na testowanie już się pewnie nie załapię ![]() a poza tym dostałam dziś poleconym mój jedwab do włosów za konkurs Kerashopu i myślałam, że padnę, ze śmiechu: wiedziałam, że to będzie buteleczka tylko 15 ml ale wielkość koperty mnie poraziła!!! załączam foto, jak widać oprócz jedwabiu była list z podziękowaniem za zakupy w ich sklepie ???? - przecież ja nic nie kupiłam :P i 3 wizytówki
|
|
|
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoś mi może pomóc z quizem na 10 urodziny wizażu? Brakuje mi odpowiedzi
|
#1522 |
|
Raczkowanie
|
a ja właśnie wróciłam z zakupów, byłam w Bielsku Białej w Sarnim stoku i pani w Douglasie była bardzo nieuprzejma. Najpierw mi zaczęła wciskać kit, że ten biotherm się dostaje przy zakupie - to jej powiedziałam, że wszystkie koleżanki
w innych douglasach dostały bez zakupu. Poszła zapytać się kierowniczki i faktycznie bez zakupu więc przyniosła jeden. Ale że byłam z mamą to się mama pyta czy też dostanie (powiedziała hasło żeby nie było) - ekspedientka poszła na zaplecze. Przyszła kierowniczka i zaczęła gadać, że mają ograniczona ilość produktów i że tak nie może wydawać więcej sztuk co mnie już zastanowiło, przecież nie sępiłam sama nie wiadomo ilu tych kremów. Byłyśmy z mamą dwie, obie powiedziałyśmy hasło, pewnie do siebie chciały mieć więcej. Ale w końcu przyniosła ten drugi krem.Poza tym w skrzynce 3 awiza: na mnie, na mamę i na tatę. Ciekawe co to. Niestety odebrać można dopiero w poniedziałek :-( A i w rossmanie dostałam gazetkę (mimo że nie prosiłam) i wodę 0,5l. Ta gazetka to mi w sumie nawet nie potrzeba, jakieś dwa tygodnie temu dostałam w Rybniku ten czerwcowy numer z szamponem (który zresztą nie jest najlepszy, leży mi go pełno w szafie) Edytowane przez TheRedRibbon Czas edycji: 2010-06-11 o 18:32 |
|
|
|
#1523 |
|
Wtajemniczenie
|
Jaka zenada z ta Kinga
Za chwile wyjdzie, ze wiekszosc z nas jednak sie nie zalapala... ![]() Chyba za szybko sie ucieszylysmy... |
|
|
|
#1524 |
|
Raczkowanie
|
Skoro miałam już aparat fotograficzny w reku, postanowiłam pochwalić się
Wam moimi zdobyczami tylko z tego tygodnia - był on wyjątkowo obfity: kilka nagród dostarczonych/odebranych i kilka informacji o wygranych, które mają jeszcze przyjść- jestem mega szczęśliwa, że znalazłam to forum i zaczęłam bawić się w konkursy, bo choć "działam" od niespełna miesiąca, mam sporo sukcesów na koncie na zdjęciu brakuje LRP Redermic, który trafił prosto do mojej mamy ![]() |
|
|
|
#1525 |
|
Zakorzenienie
|
W Skarbie są jakieś próbki?
Edytowane przez klada Czas edycji: 2010-06-11 o 18:56 |
|
|
|
#1526 |
|
Raczkowanie
|
ale się obłowiłaś
Gratuluje Zdobycze świetne![]()
|
|
|
|
#1527 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1528 |
|
Raczkowanie
|
Mam do Was pytanie... Zainteresowały mnie wasze posty o akcjach street itd, znalazłam tą strone w internecie, ale nie bardzo łapie na jakiej zasadzie to działa... Czy kiedy się zarejestruje, dostaje jakieś próbki i później w jakiś sposób mam dostarczyć redakcji street czy ludziom tam odpowiedzialnym za te akcje recenzje tego produktu, czy jak?? bo nie bardzo łapie o co biega, ten upał chyba tak działa ^^
Edytowane przez domiarsnl Czas edycji: 2010-06-11 o 19:04 |
|
|
|
#1529 |
|
Raczkowanie
|
Dostajesz produkty do testowania dla siebie i znajomych, a w zamian za to musisz uzupelniac raporty z opiniami nt produktu itd
![]() P.s. Raporty uzupelniasz elektronicznie, ahh i po zarejestrowaniu musisz im wyslac oswiadczenie ze zgadzasz sie na wykorzystanie twoich danych - wszytsko opisane na streecie
Edytowane przez makana Czas edycji: 2010-06-11 o 19:07 |
|
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
(edytowałam poprzedniego posta)
Edytowane przez moniczka795 Czas edycji: 2010-06-11 o 19:19 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:36.

dziś nie będę w ten upał lecieć...!
Gratuluję