![]() |
#751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki i inne różności :-)
to jeszcze bym prosiła te majtki niebieskie i różowe takie same z jednego zdjęcia..możesz mi podać ich szerokość w pasie?
ps. przepraszam że tak kręce ale Revlon jednak też bym chciała ![]() interesują mnie też tusze do rzęs, ale raczej nowe..jesli będziesz jakiś miała do tego czasu też daj znać ![]() czyli dla mnie zarezerwuj proszę Anioły i demony, Revlon i te 2 pary majtek..ja dla Ciebie zarezerwowałam te wszystkie książki, spodnie i apaszkę ![]() Edytowane przez magdalenka2 Czas edycji: 2010-06-09 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
Rozeznanie
|
Szkoda, że masz tak mało SHI, bo wymieniłabym się, a nic innego nie znalazłam, żeby dobrać.
pozdrawiam ![]()
![]() |
#753 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wątek dokładkowy
zapraszam
![]() Sporo dokładek.
![]() |
#754 |
Zakorzenienie
|
uporządkowałam wątek - zapraszam
![]()
![]() |
#755 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hmm moze jednak jakos sie nam uda
![]() interesuje mnie Meow - Indelible Gel Eyeliner 4g Kolor: ciemny granat z domieszką grafitu - bardzo ciekawy kolor ubytek: 2 testy (patrz foto) Atomizerki - nowe! 1 x 5ml 2 x 10ml Sally Hansen - Triple Strong / 1 test Yasmin Jeśli, któraś z Was używa mam na zbyciu dwa opakowania Jedno jest bez kartonika. Pędzle firmy Lancrone Podróżny zestaw.
![]() |
#757 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#759 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za Seksowny czerwony komplet 4 częściowy. / NOWY ! lub cos innego z bielizny
![]() |
#760 |
Zakorzenienie
|
bedziesz robic jakas dokladke w najblizszym czasie? bo z tego co masz podoba mi sie jedna bluzka.a nie oddam sukienki ktora kosztowala sporo za jedna bluzke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#761 |
Zakorzenienie
|
kochana, spodobal mi sie zestaw oral-b...
![]() |
#762 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Nie ma za co
![]() jakbyś przejeżdżała przez Warszafkę w czasie wakacyjnych wojaży,to ja chętnie to ustrojstwo do mycia zębów chętnie przygarnę ![]() ![]() A tak a propos wymieniania się,to kupię dziś centymetr krawiecki i zmierzę tą spódnicę z Promod,może Ci podpasuje,ok? Chyba,że nie jesteś w ogóle zainteresowana. Ale pamiętam,że jakies kosmetyki też Cię chiba interesowały,co? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#763 |
Zakorzenienie
|
domyslam sie... ale tak jak pisalam to mi poprostu wpadlo w oko
![]()
![]() |
#765 |
Zakorzenienie
|
a nie widzisz jeszcze czegoś oprócz szala bo mnie się masa rzeczy podoba
![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- podoba mi się najbardziej suszaraka, postaram się czegoś poszukać jakiś szali itp i wkleję późneij zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#766 |
Zakorzenienie
|
poza wątkiem ma takie szale
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
Zakorzenienie
|
Protko, podoba mi się jeszcze pędzelek kabuki do powiek. Jakbyś widziała wymianę w związku z tym?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
Zadomowienie
|
hej u Ciebie podobają mi się
* miniaturki kenzo, * Meow-i-prime Korektor i baza na powieki, ubytek minimalny: 2 testy * Sally Hansen - Triple Strong / 1 test ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#770 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się ten większy zestaw Lacrone. Cenowo wychodzi niemalże identycznie - co Ty na to?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Zakorzenienie
|
no niestety nic już dla siebie nie widzę bo albo nie moje rozmiary albo zajęte.. więc dla mnie tylko te Anioły i demony, Revlon i 2 pary majtek..
ps. nadal nanbardziej zależy mi na ksiazkach więc jeśli będziesz dysponowała innymi tytułami to pisz, ewentualnie napiszesz już z Polski jakie jeszcze masz i myślę że się dogadamy..jestem też chętna na czarne, nowe tusze do rzęs i to Yasminelle więc gdybyś do tego czasu miała to tez napisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
Zakorzenienie
|
to co mam w pierwszym poscie szukam
![]() portfeli sama mam trzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
Zakorzenienie
|
hmm..wiesz co..sprawdzałam sobie na allegro i Anioły i demony można spokojnie od złotówki kupić,albo za kilka złotych więc ja jednak zrezygnuję bo zresztą moja mama też chciała przeczytać teraz więc kupimy tam,..przepraszam za zamieszanie,ale w takim układzie na sam revlon i majtki nie opłaca się robić wymiany..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
Zakorzenienie
|
oczywiście że nowe też tak wyceniam i nie dlatego rezygnuję..tylko że za Valerę musiałabym bardzo dużo oddać skoro była tak droga więc chyba wolę kupić samą lokówkę bo tylko na niej mi zależy.. więc pozostają tylko te rzeczy. Tytuły właśnych ksiażek mogłabyś mi podać dopiero z Polski więc ciężko by mi było tak w ciemno rezerwować dla Ciebie rzeczy..bo co np jeśli nic mnie nie zainteresuje lub większośc już bym czytała? możemy wrócić do wymianki jak będziesz w Polsce i podałabyś tytuły..
---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Autopsję już mam, a Tiganę mam możliwość mieć więc podziękuję.. wiesz co,pomyslałam nad tym i zróbmy tak: poczekam na listę tych ksiażek ok? jeżeli masz tą listę to mogę nawet wstrzymać się z kupnem Aniołów i Demonów i jak podasz mi tytuły to wtedy coś wybiorę i je też bym wzięła... ostatecznie zarezerwuj mi tylko Anioły i demony!! z reszty rezygnuję bo wolę tak jak i Ty wymienić same książki..to już ostatnia decyzja, nie będę Ci więcej kręcić ![]() czekam na listę tamtych.. ja te rzeczy dla Ciebie do tego czasu przetrzymam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Zakorzenienie
|
Chciałabym bardzo tego Garniera i to:
YSL - Anti-Cernes nr 1 / 2g: użyty ok. 6-7 razy pod oczy Kod: 8LAA http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...w-sztyfcie.htm (Po recenzjach w KWC stwierdziłam że muszę to mieć ![]() Co byś za to chciała ![]() Po za tym podoba mi się jeszcze sporo rzeczy, ale to już w dalszej kolejności: Meow Cosmetics, Purrr - Fect Puss Foundation (Podkład mineralny) Thalgo, Post-epilation, Biodepyl Concentrate (Płyn po depilacji) Bare Escentuals - i.d. bare Vitamins Belle Pierre Cosmetics - Mineral Foundation 002 Ivory Brilliant Brunette Shampoo / ok. 235/250 (2 użycia) MAC - Płyn do czyszczenia pędzli
![]() |
#780 |
Zakorzenienie
|
ok, trudno..ja też chciałam się w pierwszej kolejności pozbyć raczej spodni i apaszki niż ksiażek bo też są te dwie rzeczy dla mnie zbędne..ale skoro chcesz ksiazki dlatego ja też wybrałam ksiażki..więcej dla mnie znaczą no i prościej by było oszacować wymianę..ale jak chcesz,pozdrawiam..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.