| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-06-11, 21:33 | #811 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

Dot.: Michaelowa Nibylandia XLII - Show me Your teeth!!

nie wiem czy To Cię pocieszy, ale ja mam w najchłodniejszym pokoju balkonowym 28,3*    | 
|     | 
|  2010-06-11, 21:35 | #812 | 
| Zakorzenienie | 

czy moj sister ma wlaczone gadu   wlaczone  sprawdzilam   
				__________________ Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski Edytowane przez Bafi@Home Czas edycji: 2010-06-11 o 21:36 | 
|     | 
|  2010-06-11, 21:36 | #813 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Cytat:   
				__________________ ♥ ♥ ♥ Aparatka   góra: 23.03.12dół : 28.06.12  | ||
|     | 
|  2010-06-11, 21:37 | #814 | 
| Zakorzenienie | 

no właśnie z Kama o tym kubku gadałyśmy, że to profanacja, że ucieli Olka i dlatego go nie kupiłam    
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-11, 21:38 | #815 | 
| Zakorzenienie | 

Kubeczki superowe   a jak przyjemnie z takiego kubeczka popijac kawke   
				__________________ Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski | 
|     | 
|  2010-06-11, 21:44 | #816 | ||
| Zakorzenienie | 

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat: 
  ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:  ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- jol jol, zdem na linii ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | ||
|     | 
|  2010-06-11, 21:58 | #817 | |||||
| Zakorzenienie | 

bo za duza roznica temeperatur i ludziom czesto gardlo potem siada, albo zimno wychodzi jak ktos ma w sobie wirusa opryszczki. to tak samo jak czesto wchodzi sie do morza w upal i zaraz wywala na ustach  ja odpukac z tym nie mam problemow  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  a ja nie, nie lubie w ogole meczow, bo sie denerwuje jak ogladam  Cytat: 
  a ja sie nie kleje, w domu mam super  ale upal lubicie to sie klejcie  ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- a ja dzis mialam niespodzianke  mysle o polecony, moze koszulka, patrze w okienku w te skrzyneczke gdzie ma polecone, jest gruby list mysle, moze to, a potem mi sie przypomnialo, ze tez moze aktualizacja progarmu podatkowego, ale odberalam, patrze na adresata i  banan na buzi i zaraz napisze co i jak   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | |||||
|     | 
|  2010-06-11, 22:19 | #818 | 
| Zakorzenienie | 

jaka byla dziś wielka moja radosc szlam na poczte, upalu mialam dosc a tam czekala na mnie niespodzianka to sie zdziwila groszkowa Anka kiedy Pani jej do podpisu dawala swistek od poleconego, az buzia sie rozdziawiala ale w koncu wziela gruby bialy list spojrzala na adresata i az wydala swist dziękuję mojej Ko kochanej z serca Majkowi oddanej ze mi taka radosc sprawila o niespodziance nic nie mowila Majkel taz sie bardzo ucieszyl juz polowe czekoladek wybebeszyl ale niech mu bedzie na zdrowie bo troche jestesmy w zmowie Majkel mowi : Ty lakier dostalas dziekuje Ko, taki sliczny kolor wyslalas to on chce czekoladki ale za to sciagnie mi w nocy gatki no to poszlam na uklad z kochasiem bo milo tak spotkac sie z jego kurasiem za pare czekoladek od Kokoszki groszek bedzie mial w brzuszek pierdzioszki i liscik Ko napisala slodziuchny wlozylam go do torebuchny zeby sobie nieraz przypomniec choc tego sie nie da zapomniec i na nim nawet usteczka swe odbila az P. sie chyba od tego broda zaslinila wiec buziaki Ko przesylam Ci za ten prezencik i w podziece na zdjeciu bardzo gruby precik   Ko  fajnie tak niespodziewajac sie niczego odebrac niespodzianke w postaci listu, uwielbiam pisac i dostawac  , do tego pamietalas, ze ten morski lakier szukam i czekoladki merci, tez takie czule to, dziekuje  Załącznik 3177024 tak Majkel wygladal jak zobaczyl czekoladki   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-06-11 o 23:15 | 
|     | 
|  2010-06-11, 22:23 | #819 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  upal lubicie i lubic bedziem   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | |
|     | 
|  2010-06-11, 22:24 | #820 | 
| Zakorzenienie | 

Kacper zrobił tapetkę z Kubą http://i50.tinypic.com/alrxqr.jpg fajna co (Kama gdzie jesteś   ??) 
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-11, 22:32 | #821 | |
| Zakorzenienie | 

nawet na stronie golden nie ma tego koloru, jak stara strone maja, bo za malo numerkow, a on chyba ma 230   ale najlepsze tez bylo, mysle co to takie sztywne, plyta jakas, a tu czekoladki i list czytam i widze ze cos o lakierze, to zaczelam szukac dalej, a tu taka niespodzianka, taki fajny kolorek  ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat: 
  ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- moja kolezanka pracuje w urzedzie i ma strasznie, za kolezanke w sekretariacie siedzi, to dzis mi prawie zemdlala  mi tak bardzo upal nie przeszkadza, bo w pracy idzie wytrzymac, jak tylko pare dni, w domu w ogole nie czuc, tylko stop mi szkoda i innych po prostu  ale tak jak dzis w na dobre i na zle, pogoda jest zawsze ok, tylko źle sie ubieramy  problem w tym, ze w upal nawet nago jest za goraco  ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- ja dzis wam pisalam, ze ide do chlodnej kawiarni, a tam siadla klima i cale szczescie, ze tylko na pol godziny czy nawet mniej siadamy, bo juz nie szlo wytrzymac  ale kawka zimna byla  na dworze to w cieniu jest fajnie, i powiewalo, a tam duchota  ale juz teraz chlodniej mocno w porownaniu do wczoraj, jutro ma byc 22, ale tam u was jeszcze jutro upal, a od niedzieli luksus  ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- dobra ide pobuszowac   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | |
|     | 
|  2010-06-11, 22:37 | #822 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | |
|     | 
|  2010-06-11, 22:39 | #823 | 
| Zakorzenienie | 

Dobry wieczór.Można?

__________________ Michael Jackson.  ...50 lat to zdecydowanie zbyt krótko... Michael Jackson told me "Just call my name and I'll be there knocking at your door"-I used to call many times. | 
|     | 
|  2010-06-11, 22:40 | #824 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2010-06-11, 22:42 | #825 | 
| Zakorzenienie | 

Joł Monia    
				__________________ | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-06-11, 22:44 | #826 | 
| PIP. | 

helol    
				__________________ Truskawo & Charmso|Pandoro|Trollo & Lakieroholiczka | 
|     | 
|  2010-06-11, 22:45 | #827 | 
| Zakorzenienie | 

to ja Wam zaśpiewam piosenkę tarararararararariririra jestem sobie... dobra nie bo dziwne rzeczy mi się rymują   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-11, 22:47 | #828 | |
| Zakorzenienie | 

a czemu tak pytasz  Monia, dzwonilas tam? ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- jeju caly tydzien jak nawywalam w pokoju butow, to nie idzie przejsc, wlasnie poukladalam  ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat: 

__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | |
|     | 
|  2010-06-11, 22:48 | #829 | 
| Zakorzenienie | 

Gronia już wiem co trzeba zrobić jak się plac nie zmniejszy maksymalnie na FF, żeby zebrać to co jest w rogach - grunt to blondynka    
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-11, 22:52 | #830 | 
| Zakorzenienie | 

jak mieszkanie? dzwoniłam ale nie odbieraja i meila pisałam. 
				__________________ Michael Jackson.  ...50 lat to zdecydowanie zbyt krótko... Michael Jackson told me "Just call my name and I'll be there knocking at your door"-I used to call many times. | 
|     | 
|  2010-06-11, 22:53 | #831 | 
| Zakorzenienie | 

o mój Boże widziałyście http://www.sportowefakty.pl/pilka-re...t-bieleckiego/ bidulek    
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-11, 22:54 | #832 | 
| Zakorzenienie | 

Bumczika Bum    | 
|     | 
|  2010-06-11, 22:55 | #833 | 
| PIP. | 

Monis, sprzatam tam non stop   jutro bede tam spala pierwszy raz   
				__________________ Truskawo & Charmso|Pandoro|Trollo & Lakieroholiczka | 
|     | 
|  2010-06-11, 23:00 | #834 | 
| Zakorzenienie | 

pamiętaj aby zapamiętać sen. ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Ale ta moja rodzinka poryta pytają co chce na urodziny a jak im pokazuję jakie dwie książki chcę to nie kupią. 
|     | 
|  2010-06-11, 23:03 | #835 | ||||||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Cytat:   Kama się simsowała tylko godzinkę  Cytat:  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- O ja pertolę  W tym quizie  Co Aśka robiła  Duch jakiej gwiazdy nad tobą czuwa  Jest pytanie o ulubione jedzenie...i odp. Kurczaki z KFC  Ale nei zaznaczyli bez skórki    Poszczam się zaraz   | ||||||
|     | 
|  2010-06-11, 23:07 | #836 | 
| Zakorzenienie | 

Kama bo bez skórki = danie dietetyczne

__________________ | 
|     | 
|  2010-06-11, 23:08 | #837 | 
| Zakorzenienie | 

Lusia rozpertoliłaś mnie wpisem pod tym   Kamila już teraz wie co po kryjomu robi Katarzyna Smaza: Katarzyna siada ludziom w autobusie na kolanach, puszcza bąka i ucieka ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Kurde to podchwytliwy ten quiz  Ale i tak maja błędy   | 
|     | 
|  2010-06-11, 23:08 | #838 | 
| Zakorzenienie | 

Kama a ja przez Ciebie polazłam do wanny z simsami. I po 40 minutach mej nieobecności przyszedl mąż, że pisał Niuniol i że już odpisał    
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-11, 23:10 | #839 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Odpertala mi   | |
|     | 
|  2010-06-11, 23:11 | #840 | 
| Zakorzenienie | 

a wylazł z simsów simsowy Michael i umył Jusi plecki   ?? 
				__________________ | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.

Nigdy o tym nie słyszałam...
 Nigdy o tym nie słyszałam...