|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLII - Show me Your teeth!!
nie wiem czy To Cię pocieszy, ale ja mam w najchłodniejszym pokoju balkonowym 28,3*
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#812 |
Zakorzenienie
|
czy moj sister ma wlaczone gadu
![]() wlaczone ![]() sprawdzilam ![]()
Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski Edytowane przez Bafi@Home Czas edycji: 2010-06-11 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#813 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#814 |
Zakorzenienie
|
no właśnie z Kama o tym kubku gadałyśmy, że to profanacja, że ucieli Olka i dlatego go nie kupiłam
![]()
#815 |
Zakorzenienie
|
Kubeczki superowe
![]() ![]()
#816 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- jol jol, zdem na linii ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- ![]()
![]() |
#817 | |||||
Zakorzenienie
|
bo za duza roznica temeperatur i ludziom czesto gardlo potem siada, albo zimno wychodzi jak ktos ma w sobie wirusa opryszczki.
to tak samo jak czesto wchodzi sie do morza w upal i zaraz wywala na ustach ![]() ja odpukac z tym nie mam problemow ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja nie, nie lubie w ogole meczow, bo sie denerwuje jak ogladam ![]() Cytat:
![]() a ja sie nie kleje, w domu mam super ![]() ale upal lubicie to sie klejcie ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- a ja dzis mialam niespodzianke ![]() mysle o polecony, moze koszulka, patrze w okienku w te skrzyneczke gdzie ma polecone, jest gruby list mysle, moze to, a potem mi sie przypomnialo, ze tez moze aktualizacja progarmu podatkowego, ale odberalam, patrze na adresata i ![]() banan na buzi i zaraz napisze co i jak ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#818 |
Zakorzenienie
|
![]() jaka byla dziś wielka moja radosc szlam na poczte, upalu mialam dosc a tam czekala na mnie niespodzianka to sie zdziwila groszkowa Anka kiedy Pani jej do podpisu dawala swistek od poleconego, az buzia sie rozdziawiala ale w koncu wziela gruby bialy list spojrzala na adresata i az wydala swist dziękuję mojej Ko kochanej z serca Majkowi oddanej ze mi taka radosc sprawila o niespodziance nic nie mowila Majkel taz sie bardzo ucieszyl juz polowe czekoladek wybebeszyl ale niech mu bedzie na zdrowie bo troche jestesmy w zmowie Majkel mowi : Ty lakier dostalas dziekuje Ko, taki sliczny kolor wyslalas to on chce czekoladki ale za to sciagnie mi w nocy gatki no to poszlam na uklad z kochasiem bo milo tak spotkac sie z jego kurasiem za pare czekoladek od Kokoszki groszek bedzie mial w brzuszek pierdzioszki i liscik Ko napisala slodziuchny wlozylam go do torebuchny zeby sobie nieraz przypomniec choc tego sie nie da zapomniec i na nim nawet usteczka swe odbila az P. sie chyba od tego broda zaslinila wiec buziaki Ko przesylam Ci za ten prezencik i w podziece na zdjeciu bardzo gruby precik ![]() ![]() Ko ![]() fajnie tak niespodziewajac sie niczego odebrac niespodzianke w postaci listu, uwielbiam pisac i dostawac ![]() ![]() Załącznik 3177024 tak Majkel wygladal jak zobaczyl czekoladki ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-06-11 o 22:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() upal lubicie i lubic bedziem ![]()
![]() |
#820 |
Zakorzenienie
|
Kacper zrobił tapetkę z Kubą http://i50.tinypic.com/alrxqr.jpg fajna co (Kama gdzie jesteś
![]()
#821 | |
Zakorzenienie
|
nawet na stronie golden nie ma tego koloru, jak stara strone maja, bo za malo numerkow, a on chyba ma 230
![]() ale najlepsze tez bylo, mysle co to takie sztywne, plyta jakas, a tu czekoladki i list czytam i widze ze cos o lakierze, to zaczelam szukac dalej, a tu taka niespodzianka, taki fajny kolorek ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- moja kolezanka pracuje w urzedzie i ma strasznie, za kolezanke w sekretariacie siedzi, to dzis mi prawie zemdlala ![]() mi tak bardzo upal nie przeszkadza, bo w pracy idzie wytrzymac, jak tylko pare dni, w domu w ogole nie czuc, tylko stop mi szkoda i innych po prostu ![]() ale tak jak dzis w na dobre i na zle, pogoda jest zawsze ok, tylko źle sie ubieramy ![]() problem w tym, ze w upal nawet nago jest za goraco ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- ja dzis wam pisalam, ze ide do chlodnej kawiarni, a tam siadla klima i cale szczescie, ze tylko na pol godziny czy nawet mniej siadamy, bo juz nie szlo wytrzymac ![]() ale kawka zimna byla ![]() na dworze to w cieniu jest fajnie, i powiewalo, a tam duchota ![]() ale juz teraz chlodniej mocno w porownaniu do wczoraj, jutro ma byc 22, ale tam u was jeszcze jutro upal, a od niedzieli luksus ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- dobra ide pobuszowac ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#823 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór.Można?
![]() |
#824 |
Zakorzenienie
|
#825 |
Zakorzenienie
|
Joł Monia
![]()
![]() |
#826 |
PIP.
|
helol
![]()
![]() |
#827 |
Zakorzenienie
|
to ja Wam zaśpiewam piosenkę
tarararararararariririra jestem sobie... dobra nie bo dziwne rzeczy mi się rymują ![]()
#828 | |
Zakorzenienie
|
![]() a czemu tak pytasz ![]() Monia, dzwonilas tam? ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- jeju caly tydzien jak nawywalam w pokoju butow, to nie idzie przejsc, wlasnie poukladalam ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#829 |
Zakorzenienie
|
Gronia już wiem co trzeba zrobić jak się plac nie zmniejszy maksymalnie na FF, żeby zebrać to co jest w rogach - grunt to blondynka
![]()
![]() |
#830 |
Zakorzenienie
|
jak mieszkanie?
dzwoniłam ale nie odbieraja i meila pisałam.
![]() |
#831 |
Zakorzenienie
|
o mój Boże widziałyście http://www.sportowefakty.pl/pilka-re...t-bieleckiego/ bidulek
![]()
#832 |
Zakorzenienie
|
Bumczika Bum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#833 |
PIP.
|
Monis, sprzatam tam non stop
![]() jutro bede tam spala pierwszy raz ![]()
![]() |
#834 |
Zakorzenienie
|
pamiętaj aby zapamiętać sen. ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Ale ta moja rodzinka poryta pytają co chce na urodziny a jak im pokazuję jakie dwie książki chcę to nie kupią.
![]() |
#835 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Kama się simsowała tylko godzinkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- O ja pertolę ![]() W tym quizie ![]() ![]() ![]() ![]() Ale nei zaznaczyli bez skórki ![]() ![]() Poszczam się zaraz ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#836 |
Zakorzenienie
|
Kama bo bez skórki = danie dietetyczne
#837 |
Zakorzenienie
|
Lusia rozpertoliłaś mnie wpisem pod tym
![]() Kamila już teraz wie co po kryjomu robi Katarzyna Smaza: Katarzyna siada ludziom w autobusie na kolanach, puszcza bąka i ucieka ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Kurde to podchwytliwy ten quiz ![]() Ale i tak maja błędy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#838 |
Zakorzenienie
|
Kama a ja przez Ciebie polazłam do wanny z simsami. I po 40 minutach mej nieobecności przyszedl mąż, że pisał Niuniol i że już odpisał
![]()
#839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odpertala mi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#840 |
Zakorzenienie
|
a wylazł z simsów simsowy Michael i umył Jusi plecki
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.