![]() |
#661 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
Cytat:
oj kicia chyba serio okres Cię dobija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Raczkowanie
|
Kicccia i Orli ale wy sie o mnie troszczycie
![]() Wasz Afrodyt tez niekiedy jest zmeczony i daje za wygrana widzac tyle stron poległem ![]() Co wy ja zycia nie chce przecwiczyc ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#663 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19934812]A ja nie oglądałam ani odcinka, ale jeśli ten serial ma coś wspólnego z tym utworem, to zaraz będę szukać w necie ![]() Koleś ma boski głos...[/QUOTE] Ten kawałek leci zawsze na początku odcinka ![]() A sam serial jest świetny, wątki, postacie, aktorzy - wszystko ![]() ![]() No i jest tam sporo seksu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Konto usunięte
|
Jezzzu, ja tego Moyera widziałam chyba we dwóch filmach, gdzie grał takie niemal epizodyczne role, ale zawsze mi się masakrycznie podobał
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19935596]Jezzzu, ja tego Moyera widziałam chyba we dwóch filmach, gdzie grał takie niemal epizodyczne role, ale zawsze mi się masakrycznie podobał
![]() ![]() A widzisz ![]() ![]() No i jest jeszcze Alexander Skarsgard, a od 3. sezonu szykuje się jeszcze jakieś ciacho, także warto ![]() Oj warto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#666 | ||
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;19934615] PRZE-SA-DZASZ !!! My przy sobie bekamy, pierdzimy - jak normalni ludzie ![]() A tak na siłę seks, to też bzdura i się nie dziwię, bo pogoda swoje robi... I ta czułość, nie przesadzajmy ![]() [/QUOTE] Jak byłam mała w filmie usłyszałam słowa "nie chcę wyjść za Ciebie za mąż bo po ślubie wszyscy przy sobie puszczają bąki". A wcześniej jest tak fajnie... Naprawdę strasznie mi to utkwiło i uważam, że granica kultury obowiązuje bo ja nie mieszkam z BSem i nie jest ciężko się powstrzymać. Nie bijcie no tak już mam ![]() Cytat:
![]() [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;19934947]oj kicia chyba serio okres Cię dobija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czytaj moje rozumowanie wyżej ![]() ![]() ![]() Dziś mi troche lepiej już.... ale co ja będe sama robiła cały weekend?! Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#667 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Idź się spotkaj z zaniedbanymi koleżankami ![]() Właśnie Afrodytek!! Opowiadaj!! ![]() Kto jeszcze nie patrzył do linka w podpisie, co się pod nim kryje?? Bo mam szanse na depilator, żeby się w końcu ogolić ![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Ach w ogóle!! ![]() ![]() Ostatni w sesji ![]() ![]() ![]() ![]() Ale 5 raczej nie będzie, bo tu gram w zespole i oceniają 4 osoby i składają to w jedno. Więc ostatni raz potrzymajcie kciuki ![]() ![]() Edytowane przez Dama_pikowa Czas edycji: 2010-06-12 o 07:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#668 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I tak z minuty na minutę raz zabawnie, a raz gromy z nieba, raz warczymy a raz się śmiejemy. ALe niestety w takich momentach mam w sobie tyle gniewu... jestem taka wściekła, bo ja nerwus z natury jestem ![]() Poszedł do pracy nafukany, bo mu zwróciłam uwagę, że znowu nie zamyka szuflad... przeciez każdy normalny człowiek jak otwiera coś to zamyka, taki odruch, a On, że się bardzo speiszy, a łazi po tym domu jak jakiś lunatyk... a co ciekawe rano mieliśmy seks i to bardzo udany... Ehhhhhh nie mam sił... naprawdę Go kocham, ale uważam, że ma paskudny charakter, naprawdę. Rozpieszczony bachor.... wychowany bez obowiązków. Eh jestem wściekła.... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19934871]Wiecie co, jak sobie pomyślę, że jutro wtulę się w BSa to mi się tak ciepło robi na serduchu ![]() Zazdroszczę entuzjazmu!!! ![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Ale wiecie co, mam taką refleksję o poranku... że te upały to chyba nam wszytskim dają popalić... ![]() ![]() ![]() Mi też już wali, bo płacze i smieje się sama do siebie co minute na zmianę ![]()
![]() |
#669 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Labi! Zdecyduj się! Czy on Cię wkurza i chwilami bys go wygoniła z domu czy go kochasz i tak naprawdę on jest super. Cały czas piszesz o tym jaki jest beznadziejny, a za chwile zmieniasz zdanie i go bronisz jak któraś coś złego o nim powie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Zakorzenienie
|
No i co w związku z tym???
![]() A Ty Wizażanko nigdy tak nie miałaś??? Zawsze jak Twój BS cię zdenerwował, to z nim od razu zrywałąś??? Staram się być obiektywna... PS. Cały czas piszę, że jestem przed okresem i wiele mnie drazni... PS. 2. Nie zauważyłam, żeby któraś z Was coś złego o Nim piasała, dziewyczyny oceniają sytuację, którą im przedstawiam tylko i wyłącznie z mojej perspektywy... ![]()
#671 |
Zakorzenienie
|
Ale nie unoś sie od razu. Nie chodzi o to co robisz w związku z tym, że BS Cie wkurza tylko co piszesz. Najpierw piszesz o tym co on robi, a za chwile go tłumaczysz mówiąc, że forum to nie jest miejsce, żeby o tym pisać. I tak w kółko. Już się gubię w tym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#672 |
Raczkowanie
|
coś sie tu tak smutno od wczoraj zrobiło dziewczynki
![]() a tak odnosnie problemów z BSami to przypomniała mi sie taka stara piosenka pasująca do sytuacji http://martynkaa.wrzuta.pl/audio/0bc...e_ci_mezczyzni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Zakorzenienie
|
W mojej wypowiedzi nie ma ani jednego wykrzyknika
![]() Natomiast fakt faktem bardzo unikam i staram się nie pisać tego typu rzeczy, bo wiadomo jak to w życiu własnie jest, raz jest lepiej a raz gorzej... czasem po prostu wymiekam, i ostatnio własnie wymiękam ![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-06-12 o 07:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Zakorzenienie
|
No ja nie napisałam tego, żeby sie czepić tylko żebyś spojrzała na to raz, a porządnie i zastanowiła się nad tym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w takim razie proponuje, żebyś po prostu omijała albo nie czytała moich postów ![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-06-12 o 08:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Ja nie wiem skąd mi się to wzięło... aj, aj. Zaraz się dobudzę to zobaczę co u was "słychować".
#677 |
Konto usunięte
|
Oj, dziewczynki, bo porozstawiam Was w dwóch różnych kątach wizażu!
Ok. 12 jadę do BSa ![]() ![]() ![]() ![]() Ale co z tego, jak i tak będziemy mieli na siebie mega ochotę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19936610]
Ok. 12 jadę do BSa ![]() ![]() ![]() ![]() Ale co z tego, jak i tak będziemy mieli na siebie mega ochotę? ![]() ![]() ![]()
#680 |
Zakorzenienie
|
A dla nimf... jeden z moich ulubionych teledysków... taki leko nimfowy i s-m...
![]() http://www.youtube.com/watch?v=FoYmS...eature=related [M.Manson]
#681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Raczkowanie
|
Kolejny piękny i upalny dzień, a ja się nim cieszę i jem truskawki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#683 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Obejrzę sobie dzisiaj ostatni odcinek 2. sezonu True Blood, specjalnie go zostawiłam na koniec, żeby za długo do 3. nie czekać ![]() Fajna pogoda, sobota a BS pomaga w nowym mieszkaniu siostry w Gdańsku, kują ściany, jakieś kable wymieniają, może podłogę będą dziś kłaść a ja sobie sama tutaj posiedzę ![]() No nic, wieczorem pewno tradycyjnie przyjdą znajomi, to sobie znowu browara strzelę, wczoraj też wypiłam i jak wspomniałam 4-pak ![]() ![]() Ale jak weszliśmy na mecz (RPA-Meksyk), to tak lunęło ![]() ![]() Ale potem znowu się poprawiło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;19940108] Fajna pogoda, sobota a BS pomaga w nowym mieszkaniu siostry w Gdańsku, kują ściany, jakieś kable wymieniają, może podłogę będą dziś kłaść a ja sobie sama tutaj posiedzę ![]() No nic, wieczorem pewno tradycyjnie przyjdą znajomi, to sobie znowu browara strzelę, wczoraj też wypiłam i jak wspomniałam 4-pak ![]() ![]() Ale jak weszliśmy na mecz (RPA-Meksyk), to tak lunęło ![]() ![]() Ale potem znowu się poprawiło ![]() Pogoda extra, u mnie odkąd zapowiadali burze, nie było jej ani razu, nawet jedna kropla deszczu nie spadła... ![]() A dziś mimo, że nadal upał, to jakiś taki rześki wiaterek wieje, więc dwie godzinki na opalaniu upłynęły bardzo przyjemnie, gdy rozgrzane słońcem ciało owiewał boski chłodny wiaterek... dzis tak duszno nie jest... U mnie zaraz pycha obiad z rusztu, a po nim napcham się lodami, a pod wieczór heja z zimnymi browarkami może nad jezioro, albo balkon ![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-06-12 o 12:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#685 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() żart [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;19935372] No i jest tam sporo seksu ![]() Sporo????!!! tam to uprawiają hektary milości gdzie tylko sie da! ![]() jejuuuu szkoda ze nie mam HBO. Bede musiala sciagac. [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;19935634] No i jest jeszcze Alexander Skarsgard, [/QUOTE] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale tylko w roli tegoż wampira ![]() ![]() ![]() A moj indeks jest juz caly wypełniony i az mdło i nudno sie robi jak sie patrzy na te oceny... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#686 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zdziwiło mnie, że dają tam tyle seksu ale to działa oczywiście na korzyść filmu, bo to nie jest taki suchy, bezsensu seks tylko albo dziwny albo całkowicie wariacki ![]() Musiałabym się nieźle zastanowić, czy był choć jeden odcinek bez seksu ![]() Najlepsze było (na samym początku) jak Sookie sobie w nocy paluchem dawała ![]() Dokładnie ![]() ![]() ![]() Jason też niezły w sumie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() troszkę mnie tu nie było ![]()
![]() |
#688 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Zakorzenienie
|
Hmmmm
Z kwestii opowieści to niestety nic bo okres od wczoraj ![]() ![]() Kupiliśmy kolejną gierkę ![]() ![]() ![]() Wczoraj załatwiłam też auto zastępcze sobie bo w mój ładny samochodzik jeden gościu manewrując na ulicy wjechał i mam wgniecenie z lewej strony :/ Mitshubishi vanem :/Więc on lekkie zadrapanie lakieru tylko :/ U mnie drzwi, zderzak i nadkole do wymiany :/ Nie wiem czy Wam mówiłam.. Jakiś czas temu to było.. Oczywiście gościu nie chciał przyjąć do wiadomości ze to jego wina była i musiałam dzwonić po policję :/ a Oni jeszcze: "A nie mogą się Państwo dogadać?" A ja: "NO niestety nie" ![]() ![]()
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2010-06-12 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Zakorzenienie
|
A u mnie w końcu zanosi się na burzę...
![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Hej ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:59.