|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Cytat:
moj tż rozmawia z dżemem. oj tak
|
|
|
|
|
#1892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest jedną z nielicznych osób z gimnazjum z którą utrzymuję dalej kontakt![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19933058] skończyłam oglądać film. Przeczucie. no i troszkę się popłakałam . wrażliwa już jestem. przez to wolne straciłam rachubę czasu Ja własnie zauważyłam, że jestem w ogóle nie wrażliwa Ostatnio płakałam na jedym z odcinków Chirurgów, ale ogólnie na filmach w ogólę nie płaczę![]() e mylenie dni to ja już od początku maja mam Mundial się zaczął ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Pamiętam jak kiedyś znalazł na przerwie pasikonika z uszkodzona nózką, wziąl go ze sobą na lekcję i mówił do niego tego typu teksty : zobaczysz Puchusiu Kubatku marta kiedyś będzie lekarzem i wyleczy Ci nóżkę Rozczulające to byłoZ dżemem
|
|
|
#1893 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chociaż... na Titanicu płakałam. Płaczę, oglądając prawdziwe programy (typu Expres Reporterów) albo najczęściej płaczę nad losem biednych zwierząt. ![]() Ciekawe co nasi mistrzowie piłki (s)kopanej teraz robią. ![]() A ten do mnie mówi "Mardamad", bo mu się z rudym skojarzyło. Normalnie to chyba nikomu by to nie przyszło do głowy. Taka nazwa w ogóle nie istnieje. (spr w googlach Ooo, dżemy łowickie są najlepsze. Naleśniki z dżemem łowickim, omg, ekstaza. ![]() A z Łowiczem mam dobre skojarzenia, bo nasza palma zajęła pierwsze miejsce. A propos sportu, dzisiaj o 2:15 siatkarze grają z Argentyną. Skusisz się ? )
I'd like to talk But you know i hate All ordinary words Edytowane przez Weronika112 Czas edycji: 2010-06-11 o 22:46 |
|
|
|
|
#1894 |
|
Zadomowienie
|
Dominika, ja tam bym zamówiła z tej strony ze dwie rzeczy, ale mam koleżankę, która (za moim pośrednictwem z pieniążkami i przesyłką) chętnie by nas wspomogła. Tylko błagam, w przyszłym tygodniu dziewczyny, bo wypłata dopiero w poniedziałek
|
|
|
|
#1895 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zakochałabym się w nim od razu ![]() mam jakiś taki pociąg do takich facetów, którzy robią z siebie takich słodkich dzieciaczków, ale jak potrzeba to sa prawdziwymi facetami (bo tacy którzy na serio są dziećmi to wiadomo, inna bajka..) ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
![]() oby tylko nie zniknęły nam rzeczy, ale trudno.. ja w razie czego wybiore co innego
|
||
|
|
|
#1896 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1897 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak to co, mundial oglądają ;D Skąd mu się to wzięło ? Oo nalesniki, zjadłabym ![]() To liga światowa? bo jak tak to się skusze;DCytat:
![]() haaa... nie jest w moim typie ( chociaż nie powiem, żeby on nie próbował ) ale kolegujemy się do tej pory i jak coś to mogę na niego liczyc
|
|
|
#1898 | |
|
Zadomowienie
|
Rozmowa moja na dżi dżi.
23246267 22:58:44 Pogadamy tomek a ty Ja 22:59:35 też tomek Dziwnie skopiowało. ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
Ja też, ale ja chcę schudnąć, a te naleśniki to raczej mi w tym nie pomogą. Tak . Kurcze, a mi się nie chce.Chyba się zestarzałam, bo jeszcze w gimnazjum i 1 klasie liceum wstawałam w środku nocy i kibicowałam. Jeżu, ja się starzeję, ja nie chcę, zaraz będę miała zmarchy !
|
|
#1899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Noo ja jeszcze całkiem niedawno wstawałam żeby oglądac
|
|
|
#1900 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja chyba nie dam rady, już mi się oczy zamykają. jakby grał nasz najlepszy skład, to na pewno bym obejrzała.
|
|
#1901 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam tych Lostów teraz oglądac ale chwile się wstrzymam bo sąsiad z naprzeciwka zorganizował imprezę i siedza i spiewają sobie, a ja okno of course otworzone na oścież musze miec ;D No i przespałam się od 19 do 21 więc mi 2 nie straszna ;D
|
|
#1902 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zamiast okno otwierać, to leć do sąsiada i rozkręć tę bibę. Jakiej muzyki słuchają? Jejku, nienawidzę jak jestem zmuszona słuchać łubu dubu, łubu dubu. A, niestety, mój sąsiad z naprzeciwka jest dosyć imprezowy i tam gdzie on, tam tekno. Ja nie muszę patrzeć przez okno, żeby wiedzieć, że to on idzie, bo telefon rozkręca na fulla i do przodu.
|
|
#1903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To fantastyka, samolot rozbija się na wyspie która ma dziwne wlasciwości, dużo tejemnicy i zagadek, wueilbiam go Sasiad ma 60 lat, brzuch jakby mial zaraz urodzic ośmioraczki i notorycznie pije, więc wybacz ale nie pójdę;D A muzykę to on z tego co słysze komponuje sam ;D Na bieżąco
|
|
|
#1904 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też kiedyś wstawałam, jak mecz był o 5 rano to też ![]() teraz tylko na Kubice
|
|
|
|
|
#1905 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak samo jak Dr. House'a i Gotowe na wszystko. Znam tylko tytuły i wiem, że to popularne, ale jakoś nie chcę się wciągać.A dzisiaj nie obejrzałam Skinsów, także może wyleczę się kiedyś z noł lajfu. No jak tam chcesz, ale jego koledzy pewnie lepiej wyglądają. ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Cytat:
Niech go wezmą do Renault, niech śmiga z Alonso, oni się tak lubią.
|
|
#1906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taaa Bronek lat. 67. yuhu to ten którego szukam ![]() Kubica nie jeździ przypadkiem w Renault?
|
|
|
#1907 |
|
Zadomowienie
|
Z Ferrari mi się pomyliło.
Ale do McLarena nie chcę żeby szedł, bo tam ten angielski buc jest. ![]() Idę spać. Dobranoc ;**
|
#1908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobranoc;* Ja idę oglądac ostatni odcinek Lostów
|
|
|
#1909 |
|
Zadomowienie
|
Po tym jak traktowali Alonso (lowe go), kiedy był w teamie z Hamisiem, I fucking hate him. Dzień. Dzisiaj się nie roztopimy, przynajmniej u mnie na razie lekki wiaterek i tak fajnie jest. Właśnie przeczytałam na Szafie, że na tej stronie z ciuchsami trzeba całe rozmiarówki zamawiać i że nie wliczyli tam podatku VAT. ![]() Zaraz wyjeżdżam do dziadziusia. Dzwonił już rano, że truskawki na nas czekają. Miłego
|
|
#1910 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
ja zaraz nadrobie wczorajszy spam tylko wam napiszę jaki z tego kota słodziak. Położyła mi się na ramieniu, wsadziła mordkę do ucha i mruczała
a teraz biorę się za nadrabianie. W pracy byłam do 22:20 (bo jak jest się do 22:00 to trzeba jeszcze umyć kasę później), wróciłam to było zdrowo po 23:00. Zajrzałam tu,ale nie miałam siły ani pisać , ani czytać ![]() ale było fajnie. Dzisiaj sprawdzę czy nie miałam manka na kasie. ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Cytat:
![]() współczuję. Ja się tak rok temu w Gdańsku załatwiłam.Poszłam z Tż na plażę i leżeliśmy może z 20 minut na brzuchu. Potem nie mogliśmy chodzić prze tydzień, tak bolało ![]() Cytat:
Cytat:
![]() dobra, w tą odżywkę też zainwestuję. ale jakby ktoś mi mógł ją na KWC pokazać ![]() Cytat:
właśnie ja nigdy nie mogłam go znaleźć bo Ty go wtedy w Szkocji używałaś, pamiętam jak się wkurzałaś, że pewnego razu nigdzie go nie było ![]() dobra, dzisiaj pracuję do 21:00, a sklep do 22:00 to poszukam tego dove na półkach ja używałam takiego w złotym opakowaniu i białym, ale z fioletowymi napisami, w sumie było okej. Cytat:
A dla Tż na urodziny to chyba bilety do teatru kupię ![]() albo nie wiem co. Może książkę. o, książkę. Tylko.. nie pamiętam jakie on pozycje tej autorki ma.. bo namiętnie zaczytuje się teraz w kryminałach medycznych Tees Gerritsen. Cytat:
Cytat:
przyjdzie Ci powiadomienie na maila ![]() ja to zawsze woda+ cytryna+ lód+ świeża mięta i dzień dobry stworki ;***
|
|
#1911 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dzień dobry;* Ja idę teraz do szpitala, a potem z moją Ew nad zalew jedziemy tyłki wygrzac bo ostatni dzien takiego upału ![]() Trzymajta się ;*
|
|
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle to wam nie mówiłam.
wczoraj myślałam, że w skm jadę z naszą Dorotą. Dziewczyna łudząco podobna do niej. (właściwie, to gdzie jest Dorota? )patrzcie jakie ogłoszenie znalazłam w dziale "praca" na trójmiasto.pl "Firma z branży erotycznej prowadzi aktualnie casting do nowego filmu erotycznego który będzie kręcony właśnie w Trójmieście! Jeśli jesteś zainteresowana to prześlij swoje portfolio oraz dotychczasowe ewentualne osiągnięcia w branży. Wiek minimum 18lat!!!Warunek KONIECZNY!"
|
#1913 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mi właśnie też niestety ![]() Cytat:
![]() Ja tam bym nie sprzedawała tego na allegro Jest, ale 8 zdjęć można, z tego co widziałam, dużo osób wstawia z imageshack.us i to już jest chyba za darmo. Łee, wczoraj moja własna mama mnie spiła cały czas mi dolewała Dzisiaj będę pomagać u cioci i z dzieckiem ehh.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1914 | |||||
|
Konto usunięte
|
Dzień dobryy ;***
Cytat:
![]() też jestem za Hiszpanią Cytat:
człowiek się starzeje Cytat:
Cytat:
Żbiku Ty pracujesz w tym Realu tam gdzie my chodziłyśmy na zakupy, tak ? . to tam w środku jest apteka Cytat:
![]() |
|||||
|
|
|
#1915 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() najbardziej mnie rozwalilo pogrubione
|
||
|
|
|
#1916 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny ;* piszę dopiero teraz, bo z tej imprezy wróciłam wczoraj po 17tej
tylko dla kolegi, który użyczał nam mieszkania skończyło się dość, hm, nieprzyjemnie. W ogóle w życiu tyle wódy nie widziałam o_O ale jak się wstawiłam to przestałam pić, a oni do dna, do dna, do dna. Kurde, z jaką degrengoladą ja się zadaję także jak dotarliśmy do kolegi to mnie położyli spać. Znaczy gospodarz mnie położył, a inny kolega do mnie: "Zawiodłem się na tobie!" jeszcze mnie za rękę trzymał i tak spał A najlepsze rano. Nasz gospodarz, powiedzmy eufemistycznie, miał problemy z żołądkiem. A kiedy w końcu poczuł się lepiej i przyszedł do nas, to mój kumpel wyciąga w jego kierunku słoik i: - Śledzia? |
|
|
|
#1917 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19938003]
Żbiku Ty pracujesz w tym Realu tam gdzie my chodziłyśmy na zakupy, tak ? . to tam w środku jest apteka [/QUOTE] nie wiem gdzie w tu w Gdyni mam blisko domu aptekę, dlatego napisałam, że zajdę przed pracą do tej właśnie koło reala, a w sumie to w realu ![]() Cytat:
czekam aż K. wstanie bo chcę iść się wykąpać, a on pewnie będzie chciał siku edit: aaaaa tam, niech się ugryzie w ucho, idę się kąpać. Najwyżej będzie sikał pod siebie.
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2010-06-12 o 12:12 |
|
|
|
|
#1918 | |||
|
Zadomowienie
|
Hej, mało naspamowałyście, nie ma takiego niespamowania
![]() Cytat:
Cytat:
ale mówię, siedzę cicho, bo może jest tylko nicku nie ogarniam ![]() Osiągnięcia w branży Spoooko.Wczoraj mama wpada do mnie do pokoju i mówi, że w moim mieście dom publiczny odkryli - pytam gdzie - no tu i tu. Ja o nim wiedziałam od kilku lat a tu takie wielkie mi odkrycie o.O Cytat:
![]() Dzisiaj mi się kot śnił, właził pod szafkę w przedpokoju i wyjść nie chciał. A za każdym razem jak wychodził miał inny kolor sierści. Czy to znaczy, że jestem niezrównoważona psychicznie? *** tup tup tup dzisiaj koncert! dzisiaj wiatru Wam życzę
|
|||
|
|
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
Martyna już wszystko ok, to pierwsza reakcja skóry z tym preparatem, on taki jest. Teraz jest już wszystko ok i będę go stosowała
Ala jaka mama No cóż....dzisiaj majówka, a ja nie mam z kim iść aha i dzień dobry, jaki ze mnie neandertalczyk, jak wy to piszecie ;*
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
hej ho. hej ho. do pracy by się szło.
idę ułożyć włosie i się ubrać. no i ruszam na skm. dzisiaj pracuję do 21.00 ale za tydzień to mam maratony po 10h w pracy. a wczoraj po 5h taaaaaaaaaak mnie plecy bolały. ułożyć się do snu nie mogłam. no,ale dobra. powiem wam, że jak są ciągle klienci to szybko czas leci, tyle dobrego. A ostatnia godzina to mi minęła jak 5 minut ![]() czekam na cynk od koleżanki, że mogę iść z nią pracować.. bo jakbym miała tyle godzin przy tej kasie siedzieć ![]() masakra ! miłego dnia Żbiczki ;*
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2010-06-12 o 14:19 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:36.

. wrażliwa już jestem.
Ostatnio płakałam na jedym z odcinków Chirurgów, ale ogólnie na filmach w ogólę nie płaczę
)

bo jak tak to się skusze;D

Otórz Ewunia stwierdziła, że pójdzie się opalać.i wzięłam taki specyfik który pomaga się opalić od siostry dostałam o nazwie Mood. Leżę sobie i leżę, po jakiś 10 minutach wstałam i patrzę na nodze mam plamę. Polazłam do domu i wyglądam masakrycznie. Mam całe nogi , brzuch, piersi czerwone