|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "hej wizaż, hej wizaż, forum nie małe, zrobi z Ciebie wariata ideała" Łona fajt
Polskaaaaaaa!!!!!
Biało Czerwoniiiii!!!!! ![]() ![]() ![]() I dzień dobry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3812 |
Zadomowienie
|
Dot.: "hej wizaż, hej wizaż, forum nie małe, zrobi z Ciebie wariata ideała" Łona fajt
![]() ![]() ![]() wygraliśmy!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dzień dobry ![]() nie wyspałam się ale co tam ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Dzień dobry ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- no to tak moje odczucia po meczowe ![]() chłopcy grali znacznie lepiej niż z Niemcami, więcej gry środkiem, więcej bloków ogólnie bardzo dobrze ![]() najlepsi gracze w tym meczu to zdecydowanie JArosz i Ruciak, Kurek nadal nie jest w formie, widać że go to denerwuje bo caly czas gada do siebie ![]() a i Czarnowski też bardzo dobrze ![]() widać chłopcy od wyjazdu z Niemiec bardziej się zgrali coraz więcej akcji im bardzo dobrze wychodziło ![]() szkoda mi 3 seta bo mogli to wygrać, nadal psują dużo zagrywek i ten element muszą poprawić, no i jak chcą wygrać z Kuba to niestety ale muszą sciągnąć Gume bo bez niego to ja czarno to widzę ![]() no i chyba tyle jak sobie cos przypomne to dopiszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3813 | ||||
Zakorzenienie
|
Aaaaaleee i tak łaaaaadnie
![]() ![]() I dobrze że nie zrobiłas takich serduszek jak Miss ![]() Cytat:
![]() A ja wstałam :p No weź co to za oglądanie powtórek. Znając już wynik bo przecież jakbym tu zajrzała nie oglądając meczu to i tak bym już wszystko wiedziała ![]() Ja! ja! Ja! Położyłam się o 23:00. O 2:00 Katarzyna mnie SMSa napisała (chociaż miała spać- kłamca! ![]() ![]() To z kolei Marti mi postanowiła poprzeszkadzać ![]() ![]() Znowu pokonwersowałyśmy. Meczyk się obejrzało i spać o 4:30. I pobudka o 7:00 bo czeba się do pracy szykować. Ale wstałam na lajcie ![]() Ludzie! Kardiolog mi potrzebny jak będą dalej takie końcówki. Nie mogli grać cały czas tak jak w 1 secie ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;19933727]a Francja się nie popisała ![]() ![]() Ja meczu w końcu nie oglądałam. Właczyłam ostatnie 15 minut i akurat trafiłam na najciekawsze fragmenty ![]() Czerwona kartka dla Lodeiro, później rzut wolny dla Francuzów. Henry chyba spanikował ![]() I najbardziej mi się podobały pretensje Terryego po zagraniu ręką przez Urugwajczyka i komentarz :"Zapomniał wół jak cielęciem był" ![]() Cytat:
![]() A teraz wstałam wypoczęta, wyspana i niecierpliwa ![]() To zupełnie inna motywacja do wstawania w środku nocy. A jeszcze jak mnie Qrka pokazali to już mi całkiem sen przeszedł ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I sobie myslę. Kufa to konkurencja dla Federera w skrze ![]() Może i Roger by mocniej atakował ale Matti by wyżej skakał i miałby lepszy zasięg ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3814 |
Zadomowienie
|
a mi się jeszcze chłopaków szkoda zrobiło bo widać bylo że marzli
![]() Karola oglądałaś cały mecz?? i co nic nie piszesz?? ![]() Edit: aha nadrabiasz spam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bloki przede wszystkim były! Środek! Tego mi brakowało w meczu z Niemcami! Rucek jak zawsze zaskakuje ![]() ![]() ![]() ![]() Nie. Chyba jednak się nie wyspałam ![]() Czytam ten fragment i sobie myślę. A co ma Guma do jarosza. Samym Kubą meczu nie wygramy a poza tym Guma dopiero co kontrakt podpisał. Jeszcze z Zaksą nie trenował więc jaka jest zależność między Jarskim a Gumisiem ![]() ![]() ![]() I dopiero później zaczaiłam tą Kubę ![]() ![]() Wiem! Jestem boska! Jestem nie! No! Jestem! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3816 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a ja to teraz nie moge patrzeć na Kurka bo tak okropnie w tych włosach wygląda ![]() ![]() a i mam fajne zdjęcie jego z MG wstawić?? pewnie je widziałaś ale ja znalazłam je dopiero wczoraj ![]() a i Grzesio się ogolił ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A u nas 30 w cieniu ![]() Ale dali radę. Chyba im bardziej spartańskie warunki tym lepiej im idzie ![]() ![]() No już napisałam. A co mam pisac. Wygrali i z tego się cieszę. Podoba mi się gra środkiem bo coś się ruszyło w końu. Tylko te zagrywki. Może to nerwy czy coś ale w tak kluczowych momentach grzechem jest ładowac piłkę w aucior albo prosto w siatkę ![]() I Kurek niech jeszcze popracuje bo i zagrywka trochę siada (ale to jak u wszystkich) i nie kończy wielu ataków, poza tym strasznie piłki ściąga. Ale i tak jest już lepiej niż było z Niemcami. Kufa! Zmuszasz mnie do objeżdżania męża! KONIEC! ![]() ![]() ![]() Winiaś nie mógł się wykazać za bardzo ale jak wyszedł w tej biało czerwonej koszulce to aż mi się łezki pokazały w moich pieknych, najpiękniejszych oczkach ![]() Rozegranie też o niebo lepsze niż w meczu z Niemcami. Tam to po prostu był dramat ![]() ![]() Obrone też poprawili bo patrząc na mecz z NIemcami to po prostu była apokalipsa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3818 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() tak Blok blok i jeszcze raz środek ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3819 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nic mu nie będę mówić. Do Wrocławia tylko ma zapuścić troszkę dłuższe żebym miała miłe i cieszące oko efekty wizualne a później znowu się może ścinać ![]() I uwielbiam jak on tak gada do siebie ![]() ![]() ![]() Dajeszszsz ![]() Ej spadówa! A może ja na serio nie mam wszystkich zdjęć Kurka jakie wyciekły do Internetu! ![]() Nareszcie ![]() Za to Winiar znowu zarasta :/ ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
![]() Pliny mi brakuje na środkeczku... Dobrze że we Wro byndzie ![]() Wjemmm ![]() ![]() Coś jeszcze miałam napisać odnośnie meczu ale nie pamietam ![]() A! Że tak do końca nie byłam w stanie śledzić każdej akcji sekunda po sekundzie bo wisiałam na smsach ![]() A i jeszcze chciałam dodać że mimo wszystko kontry Nam szły ładnie ![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-06-12 o 08:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3820 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no śmiesznie jest jak on tak gada do siebie ![]() a jaki był zmartwiony że Winiaś za niego wszedł ![]() masz ![]() ![]() oj znając Ciebie to wszystkie masz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3821 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no kontry bardzo dobrze im szły, ale to dzięki dobrej grze defensywnej, chociaż za niektóre akcje to ![]() ![]() ale co tam wygraliśmy i to sie liczy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- te Karola masz liczbę postów z 69 ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3822 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wkleiłabym Ci tu kilka innych ale pewnie też juz masz a poza tym przyjdą dziewczyny i będą się bały patrzeć żeby w ciąże nie zajść ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No przecież to Polacy. Bez ![]() ![]() Takie zawały serwują że aż miło pooglądać ![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Haaaa. Wypijmy za to ![]() ![]() Ja nawet do Marti wczoraj napisałam że niby przewaga punktowa jest ale z grą Naszych to nie odetchnę spokojnie dopóki ostatnia piłka nie czaśnie w parkiet ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3823 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no to nie wklejaj bo dziewczyny będą bały się tu zaglądać ![]() oj Polaków to zawsze jest miło oglądać ![]() no to za Twoje 69 ![]() też tak mam że dopiero po ostatniej piłce jestem spokojna ![]() ![]() dobra ja lece bo muszę okna pomyć ![]() zajrzę tu koło południa ![]() bajjj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3824 |
Zakorzenienie
|
Paaaaa
![]() A ja zasiadam do notatek :/ ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Mecz to oglądały wszystkie a wstać to nie ma komu ![]() Ciekawe jak tam Kasia się bawi na plażówce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3825 |
Zadomowienie
|
no a ja już wszystkie okna w domu pomyłam a te śpią jeszcze
![]() macie drugą część wywiadu z Mentosem ![]() http://www.reprezentacja.net/siatkow...ualnosci/27705 boszzz uwielbiam go ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3826 |
Zakorzenienie
|
Szwagier
![]() Patrzę tylko na Niego i japa mi sie cieszy ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Ooooo a nastepna tura będzie z Winiasiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3827 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ależ Mu pojechał, kufa ![]() ![]() Weś, no nie ma co ich dwóch porównywać! Od razu widać, że Matti nadawałby się do ataku, a Federer to raczej w drugiej linii, w przyjęciu. Wiesz, że On też czasami miewa przebłyski przyjęcia porodu? ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja znalazłam na to sposób ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Także nie ze mną te numery, Gruber ![]()
![]() |
#3828 |
Zakorzenienie
|
Tylko 3 wstały już?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3829 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bo jak jest Winiaś to nie ma co dygać ![]() Miszcz, król! ![]() Ja mam niby rolety ale jakoś tak nie potrafię w dzień kimać. Chyba że naprawdę jestem styrana ![]() ![]() A Skra na FF w tym roku! 19:24 ![]() ![]() ![]() Ooo tak! Miguel! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Oglądam ten wywiad z Łomaczem ![]() Kłos na początku ![]() Nie mogę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3830 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A no nie wiem jak chciał to sprawdzić. Jak ja kocham ten film. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3831 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny. We Wrocławiu piłujemy japy do Grzesia: "Grzesiek kochamy cięęęęęęęęę"
Wtedy Grześ "będzie zadowolony" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3832 | |
Rozeznanie
|
Ihhhaaa, fajnie tak czac dzien od mgea porannego sprzatania i do tego od wygranej -pierwszej w LS
![]() I dzisiaj kolejna zarwana nocka, ale damy rade ![]() Cytat:
![]() ![]() A dzisiaj upal niesamowity- jak ostatnim czasy, zas wieczorem plazowko-boiskowo ![]()
"Nie obchodzi mnie, co o mnie myślicie. Czy mnie lubicie czy nienawidzicie. Czy dla was jestem inna czy może trochę dziwna. Czy jestem naiwna, a może dziecinna. Czy jestem zwykłą lalą czy może myszką szarą. Lecz prawda jest inna, jestem taka jaka według siebie być powinnam..." Edytowane przez napoli Czas edycji: 2010-06-12 o 11:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3833 |
Zakorzenienie
|
A teraz odnośnie meczu.
Tradycyjnie nastawiłam sobie dwa budziki i na tym drugim wstałam bez problemu, tylko chwila minęła, zanim oczy mi się otworzyły ![]() Różnica między grą dzisiejszą a tą sprzed tygodnia, to przepaść - i każda to widziała ![]() ![]() Hmmmm. Jarosz - baaaardzo ładnie w pierwszych dwóch setach. Szkoda, że po czecim spadły Mu (jak zresztą i reszcie) staty. Ruciak - też świetnie, myślę, że to też jest człowiek, który zostawia serce na boisku ![]() Siurak - dobrze w przyjęciu, te ataki z drugiej linii... ![]() Mentos - dużo lepiej ![]() Czarny - kilka spektakularnych akcji/bloków Mu się udało ![]() Magneto - też dużo lepiej, ogólnie to przed oczami mam ten Jego atak w dziewiąty metr; jak to wyglądało! ![]() Gato - poza tym jednym nieprzyjęciem na palce, świetnie. W obronie był, gdzie powinien był być i za to właśnie ogromny plus ![]() Zbychu - co prawda, bloku skutecznego bodajże nie zrobił, ale postraszył chyba nieźle ![]() ![]() Winiar - te dwa (czy?) ataki z lewego skrzydła gdzieś po skosie, w czwarty? piąty? metr. Ekstra ![]() Ciastek - tak się nieraz zastanawiałam, kiedy Argentyńczycy nas doganiali, tj. do różnicy 1 punktu; czy weźmie czas teraz, czy dopiero na remisie. I za żadnym razem nie musiał, bo do remisu nie dopuszczaliśmy. Trochę mnie dziwiło to zakręcenie ze zmianami w drugim(?) secie. Już Zbych był w ogródku, już witał się z gąską, a tu jednak nie. Po następnej akcji podobnież ![]() Tak czy inaczej, widać poprawę, a to baaaaardzo cieszy ![]() Idę zajrzeć, może coś o Bieleckim wiadomo. edit: Wiadomo to: http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll...VIVE/339840648
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2010-06-12 o 10:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3834 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jesteś lepsza bo ja nie miałam żadnego dopisku... Chyba ![]() Już nie pamiętam ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() To za chłopaków ![]() Cytat:
![]() ![]() I poprawę widziała każda. To to co wyprawiali w meczu z Niemcami. Apokalipsa ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobno prawda. ![]()
![]() |
#3836 |
Zakorzenienie
|
matka mnie wygania do sklepu a potem musze sprzatac, więc idę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3837 | ||
Konto usunięte
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() POLSKA!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dzień dobry ![]() niestety meczu nie oglądałam ![]() nic nie było mnie w stanie obudzić ![]() ![]() Joaa, Syl dziękuję za próbę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3838 |
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;19939347]
niestety meczu nie oglądałam ![]() nic nie było mnie w stanie obudzić ![]() ![]() Joaa, Syl dziękuję za próbę ![]() [/QUOTE] Wstyd. ![]() ![]()
#3839 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Jezusie! Mnie też czeka sprzątanie i wstawienie prania ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;19939347]dzień dobry ![]() niestety meczu nie oglądałam ![]() nic nie było mnie w stanie obudzić ![]() ![]() Joaa, Syl dziękuję za próbę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobry ![]() A miałam Cie budzić ale nie mam kasy na koncie a mamusia telefon swój zabrała ze soba do sypialni ![]() Ale myslałam o Tobie. Czy oglądasz? ![]() Dziś powtórka nie sikaj ![]() I dziesiejszy mecz obejrzysz bo ja Cię obudzę osobiście. Walnę Cię sarkofagiem Stefanowym bez łeb ![]() Nie smiej się ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3840 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() i tak raczej nic byś nie wskórała skoro ja nawet budzika nie słyszałam ![]() mam nadzieję ![]() ![]() chociaż perspektywa oberwania Stefanowym sarkofagiem brzmi zachęcająco ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:54.