|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. V
Cytat:
dlaczego one muszą być takie pyszne?---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Acha, i kupiłam ponownie ciasto francuskie polecane na wątku wcześniej, fakt dziewczyny miały rację, wyszło mi znakomicie choć robiłam pierwszy raz więc eksperymentalnie
|
|
|
|
|
#1623 |
|
Zadomowienie
|
Też dziś po raz pierwszy widziałam te orzeszki Akardo w dużym opakowaniu. Ale jakoś mi umknęło, czy one są z solą czy bez? Ja wolę zdecydowanie bardziej te niesolone, które zawsze wrzucam do owsianki czy jogurty.
Niestety cały czas nie ma u mnie lodów sernikowych i Rochery i jestem zła, że nie kupiłam ich w pierwszym tygodniu, gdy u mnie były. Ale trochę szkoda mi było tyle wydawać albo akurat nie miałam torby izotermicznej. Ech... |
|
|
|
#1624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i są znakomite!---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- no i cena orzeszków rewelacyjna 2,99 |
|
|
|
|
#1625 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że do wszystkich Biedronek![]() Jak spróbujesz to zdaj relację czy lepsze od tradycyjnego smaku ![]() Aha, i jakbyś mogła to napisz jaki jest smak sosu(w tradycyjnych o ile się nie myę wiśniowo-czekoladowy)
|
|
#1626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niesolone to ja kupuję tylko na wagę, ale może i są takie pakowane..
|
|
|
|
|
#1627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisz potem jak wrażenia to może i u mnie je dostarcząmojemu Tż-owi bardzo posmakowały Rochery (a on ogólnie za lodami nie przepada ) więc dziś chciałam kupić znowu a tu w paru Biedronkach nie ma ani Rocherów ani sernikowych i pani powiedziała, że nie wie czy będą ![]() chciałam też dziś dokupić spray na komary i w żadnej Biedr. już nie ma ![]() torebki widziałam dziś i faktycznie tandetne ale mi od poczatku się nie podobały ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- mniam ale fajnie, u mnie nigdy nie było żadnej degustacji |
|
|
|
|
#1628 |
|
Raczkowanie
|
mam do was pytanie dziewczyny
![]() jadę na wycieczkę i jutro w tym celu idę zrobić zakupy do biedry możecie polecić jakąś przekąskę na drogę, taką żeby nie "stopniała" podczas jazdy ani żeby nie można było się nią zbytnio ubrudzić?
|
|
|
|
#1629 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1630 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201608080935 Czas edycji: 2010-06-11 o 22:22 |
|
|
|
|
#1631 |
|
Zakorzenienie
|
Orzeszków nie polecam na podróż i upały bo bardzo się chce po nich pić
![]() Hm, może wafle ryżowe
|
|
|
|
#1632 |
|
Zakorzenienie
|
Lody Iwona sa śmietankowo-brzoskwiniowo-wiśniowe z sosem wiśniowym.
|
|
#1633 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Niestety muszę wystawić negatywną opinie lodom Arietta z migdałami dla mnie żadna rewelacja, zwyczajne lody. Tą wersje wolę akurat z Lidla |
|||
|
|
|
#1634 |
|
Przyczajenie
|
powiedzcie mi jaki smak mają te rochery?
|
|
|
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
blackrose4u dzięki za podpowiedź orzeszkową, dobrze wiedzieć
też dodaję je do musli więc solone odpadają---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- acha, no i ja też jeśli lody to tylko z lidla.. |
|
|
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie one są śmietankowe z dużą ilością polewy czekoladowej i chrupeczkami ryżowymi.
Konsystencja taka jaką lubię- gęsta, zwarta, nie są ciapowate. Jak tak piszę o nich to nabrałam znowu ochoty a tu |
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje sie juz PO wizycie w "naszym" sklepie. No wiec... A jednak- lodów nie było - mówię o pysznych sernikowych,w ogóle mało produktów w zamrażarce, wody mineralnej - ani jednej prócz małych. Co prawda kupuje Nałęczowiankę niemniej Polaris czasem mi sie zdarza. Soków też niewiele było. Kupiłam ostatni Plum jabłowo miętowy, lepszy niż Tymbarkowski. Prócz tego 5 serków wiśniackich ale Krasnego Stawu- ni ma Biedronkowskich
hm, w mym wózku wylądowały płatki kosmetyczne, ktore są ok, i cola light. Poza tym niewiele. A lodów nie przeboleję
|
|
|
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś pierwszy raz spróbowałam oranżady za 79 groszy (!!!). Taka biała, 2-litrowa. I powiem, że bardzo smaczna. Choć tego typu napojów raczej nie lubię.
Zsiadłe mleko tez całkiem niezłe. No i spróbowałam w końcu polecane przez Was delicje. I faktycznie - to jedyny produkt na rynku który może konkurować z oryginalnymi wedlowskimi! Są pyszne
|
#1639 |
|
Rozeznanie
|
i rzeczywiście, just fit w małych opakowaniach wracają. ale u mnie wczoraj zostały tylko 2 opakowania, więc wzięłam moje ukochane bananowe. wczoraj nie pomyślałam, że mogłam się spytać jakiegoś pracownika, czy nie mają po prostu jeszcze wyłożonych
|
|
|
|
#1640 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1641 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
o ja tez potrzebuje. Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1642 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
...Byłam dzisiaj na zakupach w B.,miałam zamiar kupic trochę picia-w sensie wód białych, mineralnych-a tam zero tego rodzaaju picia, ludzie musieli wykupić przez te upały... Były tylko cole itp. Kupiłam za to 4pak Reddsa Jabłkowego za 11 z groszem, albo 10... Oglądałam te torby-i mam takie wrażenia jak Wy-za tą cene straszna tandeta.... Pozdrawiam. |
|
|
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś robiłam takie zwykłe zakupy zywnosciowe w Biedronce i widziałam te lody Iwona o nowym smaku brzoskwiniowym ale chciałam je wziąć na koniec, żeby się nie rozpuściły i zapomniałam
wody min, napojów, soków itp. jest u mnie pod dostatkiem. Ostatnio w te upały zasmakowałam w drinkach smakowych (czerwone, zielone, niebieski) co stoją na alkoholach. W tych malutkich buteleczkach jak po oranżadzie. Ale kupowałam je w Tesco bo sa tańsze a ostatnio kupiłam w Biedronce żeby spróbować i wiecie co? Nie smakują tak samo nie wiem czy trafił mi się jakiś zepsuty czy zawsze tak smakują
|
|
|
|
#1644 |
|
Raczkowanie
|
dzięki za wszystkie propozycje
![]() kupiłam dziś na wycieczkę 6 butelek wody Dobrawa, kruszynki, paluszki Juniorki (jedyne jakie znalazłam z małą ilością soli), te herbatniki pakowane po 5 paczek, orzeszki w skorupkach kolorowych, takie coś jak M&M's z orzechami (skusiłam się na nie niestety ) i gumy
|
|
|
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam dziś walizki.. zastanawiam się czy nie żałować tych 99zł
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też kupiłam i uważam, że jak na tę cenę są ok. Podróżuję rzadko, na dobre walizki trzeba by wydać ze 4 razy tyle.
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
Mój Tż zastanawia się nad tymi walizkami, więc jeśli macie jakieś spostrzeżenia, to proszę piszcie.
Wczoraj zauważyłam w biedronce kremowe mydła pod prysznic- oliwkowe, kakaowe i kokosowe- podróbki ziajowych mydełek, za 3,49 nie kupiłam, bo na razie nie potrzebuję.
|
|
|
|
#1648 |
|
Zakorzenienie
|
zachecona ostanimi zachwytami nad lodami :d kupilam i ja :d
lody IWONA brzoskwiniowo wisniowe super sa, maja super ten syrop wisniowy, a brzoskiwniowe smakuja jak zamrozony jogurt ![]() Dostalam tez lody o smaku 'cytrynowy sernik' ale drogie sa, 6.55 I u mnie w lodowce byly tylko 2 opakowania tych lodow |
|
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
drogie
![]() według mnie za litr lodów to na prawdę tanio przeszłam się teraz po te Iwona a tu niespodzianka. Nie ma w ogóle lodów w lodówce, wszystko ludzie wykupili. Został 1 kaktus ale nie zlitowałam się nad nim miałam też kupić te mydła w płynie i znowu zapomniałam |
|
|
|
#1650 |
|
Raczkowanie
|
Moja mama chciała kupić walizkę, ale w moim mieście rozeszły się jak świeże bułeczki, więc nici ;p
Jem właśnie te polecane orzeszki w skorupce paprykowej- są świetne! Ja od siebie polecam (oprócz genialnych TopChipsów) słonecznik łuskany prażony solony. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.

Niestety, rzadko kupuję bo mają milion kcal

.
Mam nadzieję, że do wszystkich Biedronek
niesolone to ja kupuję tylko na wagę, ale może i są takie pakowane..

....