Podchody przez cegłę - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-12, 23:34   #361
starlit
catch me if I fall.

Dot.: Podchody przez cegłę

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Mam też odczucie,że niby pan adorator ją tu znajdzie i napisze coś od siebie. A na konic dowiemy się,że posty te są piane z jednego kompa/ip.
byl kiedys watek o dziewczynie, ktorej sie spodobal pewien pan piercer i on sie zaczal pozniej udzielac w temacie wraz ze swoja dziewczyna ale on chyba akurat serio poznal, ze to chodzilo o niego, bo bylo podane dokladnie jego studio itp
Stary 2010-06-12, 23:34   #362
musskat
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karateczka000 Pokaż wiadomość

......ta historia jeszcze trwa.......
przepraszam, ale teraz ta 'sentencja' naprawde mnie rozbawila
Mnie również .

Dziewczyny chodźmy spać, bo ten wątek to ściema...

Autorko jeszcze duuużo musisz ćwiczyć .
musskat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 23:35   #363
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez lemon tree Pokaż wiadomość
Autorka coś wspomniała, że jej Wielbiciel jest bardzo dokładny(pisała coś, że widział ją w autobusie o 10:00 czy jakoś tak) więc może na pożegnanie powiedział jej: "Dziękuję Ci za te 59 minut wspaniałego spotkania"
No,chyba że tak. No,ale w sumie to mogła spojrzeć na zegarek kiedy randka się zaczeła,a o której się skończyła.I tym sposobem wiedziala,że trwało to 59 minut
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 23:36   #364
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

aż dziw że sekund nie podała
Stary 2010-06-12, 23:36   #365
karateczka000
Zakorzenienie

tu mial byc biały cytat madmuazelle: Mam też odczucie,że niby pan adorator ją tu znajdzie i napisze coś od siebie. A na konic dowiemy się,że posty te są piane z jednego kompa/ip.

no tak!

przecież napisała, ze on zna ją z forum, nie napisała jakiego, ale z forum. Ja od razu zapytałam, czy z wizażu, ale autorka poszła odpoczywać, także nie wiem...
ale to co piszesz jest mega prawdopodobne

Edytowane przez karateczka000
Czas edycji: 2010-06-12 o 23:39
karateczka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 23:38   #366
lemon tree
Rozeznanie

Cytat:
to był chyba autobus z numerem 10
No- bo ja nie jestem tym Wielbicielem i nie przykuwam uwagi do szczegółów tej historii

Cytat:
No,chyba że tak. No,ale w sumie to mogła spojrzeć na zegarek kiedy randka się zaczeła,a o której się skończyła.I tym sposobem wiedziala,że trwało to 59 minut

Ja bym powiedziała, że godzinę trwało
lemon tree jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 23:42   #367
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
byl kiedys watek o dziewczynie, ktorej sie spodobal pewien pan piercer i on sie zaczal pozniej udzielac w temacie wraz ze swoja dziewczyna ale on chyba akurat serio poznal, ze to chodzilo o niego, bo bylo podane dokladnie jego studio itp
To jestem w stanie chyba uwierzyć. Aczkolwiek,być może historia autorki tego watku,wydarzyła się naprawde. Być może faktycznie zdarzają się tacy,ktorzy śledza,kombinują jakby to ją gdzieś spotkać,no wiecie zainsynuować ( niewiem czy dobrze,te słowo napisałam ) spotkanie itp co o tym myśleć.Choć dalej,tak czy siak mam wątpliwości.

Cytat:
Napisane przez Cyska Pokaż wiadomość
aż dziw że sekund nie podała

Cytat:
tu mial byc biały cytat madmuazelle: Mam też odczucie,że niby pan adorator ją tu znajdzie i napisze coś od siebie. A na konic dowiemy się,że posty te są piane z jednego kompa/ip.

no tak!

przecież napisała, ze on zna ją z forum, nie napisała jakiego, ale z forum. Ja od razu zapytałam, czy z wizażu, ale autorka poszła odpoczywać, także nie wiem...
ale to co piszesz jest mega prawdopodobne
Pewnie wkrotce się przekonamy.

Cytat:
Ja bym powiedziała, że godzinę trwało
Też prawda

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-06-12 o 23:40

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-12, 23:46   #368
lemon tree
Rozeznanie

Cytat:
To jestem w stanie chyba uwierzyć. Aczkolwiek,być może historia autorki tego watku,wydarzyła się naprawde. Być może faktycznie zdarzają się tacy,ktorzy śledza,kombinują jakby to ją gdzieś spotkać,no wiecie zainsynuować ( niewiem czy dobrze,te słowo napisałam ) spotkanie itp co o tym myśleć.Choć dalej,tak czy siak mam wątpliwości.

Jasne, że istnieją Jak się jest zakochanym (zauroczonym) to różne głupie rzeczy się robi, które w danym momencie wydają się normalne i całkowicie naturalne a obiekt westchnień mogą przestraszyć/ zezłościć. Np. takie "śledzenie" każdego ruchu dla adoratora jest niczym złym a dla obiektu westchnień może być odebrane jako osaczenie Tak samo jak robienie zdjęć z ukrycia- dla zakochanego forma uwiecznienia swojej "miłości" dla "miłości" już może nie okazać się tak fajne...
Stary 2010-06-12, 23:48   #369
karateczka000
Zakorzenienie

Cytat:
No- bo ja nie jestem tym Wielbicielem i nie przykuwam uwagi do szczegółów tej historii
a powinnaś, takie szczegóły decydują o wszystkim...

Cytat:

Pewnie wkrotce się przekonamy.
no jeśli już poddałyśmy tą wizję/wersję w wątpliwość to raczej się nie przekonamy, bo autorka nie zapropponowałaby już takiego rozwoju wydarezń jesli to bajka...mi się przynajmniej tak wydaje

i jeżeli to prawda to chyba się zapędzamy, ja wciąż jednak mam nadzieję, że to prawdziwa historia i jutro autorka na 'trzezwo' nam wszystko ładnie opisze

karateczka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 23:51   #370
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Jasne, że istnieją Jak się jest zakochanym (zauroczonym) to różne głupie rzeczy się robi, które w danym momencie wydają się normalne i całkowicie naturalne a obiekt westchnień mogą przestraszyć/ zezłościć. Np. takie "śledzenie" każdego ruchu dla adoratora jest niczym złym a dla obiektu westchnień może być odebrane jako osaczenie Tak samo jak robienie zdjęć z ukrycia- dla zakochanego forma uwiecznienia swojej "miłości" dla "miłości" już może nie okazać się tak fajne...
No i tu się zgadzam.

Nie zdziwiłabym się gdyby ów adorator zarejstrował się na wizażu i napisał,że tak ta historia wydarzyła się naprawde.Noi napisze,że zakochał się w autorce wątku od pierwszego wejrzenia.Noi być może dlatego też autorka napisała,że on zna ją z forum,by niby ów adorator mógł się tu zaresejtrować i napisać. Noi ten tekst na końcu,że ta historia jeszcze trwa.
No ale to tylko moje domysły.Tak tylko sobie napisałam.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-06-12 o 23:52
Stary 2010-06-12, 23:53   #371
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

No dobra to ja już cicho siedzę i nic już nie wymyślam bo autorka nic nam już wiecej nie napisze

Choć ja w 80% jestem na nie... za dużo dziwnych tekstów typu: ta hisotria jeszcze trwa, 59 minut, paczka w skrzynce gdzie nie miala prawa sięfizycznie wepchnąć itp itp :P
Stary 2010-06-12, 23:54   #372
lemon tree
Rozeznanie

Cytat:
a powinnaś, takie szczegóły decydują o wszystkim...
E tam, ja nie mam zamiaru wnikliwie analizować tej sytuacji Poczekam aż autorka jutro się wypowie- jak będzie ciąg dalszy to z chęcią poczytam. Jak cała historia okaże się bujdą to płakać nie będę i w przyszłości chętnie kupię książkę autorstwa zkrainyoz

Dobranoc Drogie Panie
Stary 2010-06-12, 23:56   #373
Goniak2
Zakorzenienie

Cytat:
No i tu się zgadzam.

Nie zdziwiłabym się gdyby ów adorator zarejstrował się na wizażu i napisał,że tak ta historia wydarzyła się naprawde.Noi napisze,że zakochał się w autorce wątku od pierwszego wejrzenia.Noi być może dlatego też autorka napisała,że on zna ją z forum,by niby ów adorator mógł się tu zaresejtrować i napisać. Noi ten tekst na końcu,że ta historia jeszcze trwa.
No ale to tylko moje domysły.Tak tylko sobie napisałam.
A morał będzie taki,że każda z nas może znaleźć księcia...choćby na wizażu

“The only place where success comes before work is dictionary”

Goniak2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 08:22   #374
bebunio
jak promyczek słońca....

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość
Ja zapytałam wczesniej autorki, czy to nie sa przypadkiem jej wprawki dziennikarskie... ( a może literackie)
nie zaprzeczyła jednoznacznie, tylko cos tam mętnie to wyglądało,
ze: eee, nie... ona nie lubi takiej literatury

Za bardzo ta historia jest schematycznie napisana, jakos to wszytsko ma taki ustalony rytm... jak dla mnie podejrzane, i jeszcze to: ooo boli mnie głowa, jest burza dokoncze poxniej itd... a na koniec podkreslone, ze historia jeszcze trwa- naciągane

jak na wprawkę literacką, to niestety z serii harlequin raczej, jeszcze musisz duzo popracowac autorko
dokładnie

ale fajnie się czyta, jak każdy wtrąci swoje zdanie, inaczej niż opowiadanko w gazecie (te z serii historia o miłości)

ciekawa jestem jak ta historia, która wciąż trwa się skończy

dane do wpłaty są w pierwszym poście mojego wątku!!! jeżeli potrzebujesz więcej danych, proszę o pw
bebunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 09:32   #375
Ona_87
Raczkowanie

Jej, ile ciekawych rzeczy się wydarzyło od kiedy byłam tutaj ostatni raz
Mam nadzieję, że jednak nie jest to zmyślona historia a autorka spędziła miły wieczór. Czekam z niecierpliwością na dokładniejszą relację ze spotkania
Ona_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 09:36   #376
malamenda2009
Zakorzenienie

Haha, jeśli nas nabrała to i tak niezłą miała widownie Też już raczej po tym wpisie średnio wierzę w prawdziwość tej historii, może poszła spać, żeby wymyślić ciąg dalszy randki No ale ciekawe, co Autorka dziś napisze.
malamenda2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 09:57   #377
Ninquelote
Wtajemniczenie

Nie, on jej z wizażu nie zna. Jakby ją tu znalazł to by wiedział oniej jeszcze więcej. Dziwię się, że on tu jeszcze nie był, wizaż łatwo znaleźć szukając po nicku.
Myślę, że studia autorki zobowiązują do pisania prawdy
Ninquelote jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 09:57   #378
balbinka_
Przyczajenie

Ja Autorce nadal wierzę nie takie historie się zdarzają...
Może widząc duże zainteresowanie wątkiem chciała po prostu opisać randkę zbyt dokładnie, z wszystkimi szczegółami i stąd pewna sztuczność? Z niecierpliwością czekam na dalszy ciąg opowieści
balbinka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 10:34   #379
Inuyashka
BAN stały

a ja tez wierze
dziewczyny poczekajmy na dalszy rozwój sytuacji a nie nakręcajcie sie tak może to prawda
Inuyashka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-13, 10:37   #380
Duszaniola
Wtajemniczenie

Autorka chyba faktycznie specjalnie podkręca napięcie. Dopiero teraz zwróciłam na to uwagę, bo wczoraj czytałam wszystko szybko, żeby nadrobić, bo tydzień mnie nie było. I już wcześniej zdarzyło jej się coś rzucić (o tej konferencji), nic nie dodać i dopiero po jakimś czasie wyjaśnić.
Ale w jej historię nadal wierzę. Zresztą któraś wizażanka napisała, że zna Autorkę osobiście i że historia jest na pewno prawdziwa.
A widownia nadal spora 41 przeglądających.

Duszaniola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 10:48   #381
zkrainyoz
Raczkowanie

Kontynuując ...
Zapomniałam czymś, co mnie bardzo zaniepokoiło. Idąc on się, co jakis zerkał na moje ręce. I mówi „o, dziś nie masz pomalowanych paznokci”. Dziś. Rozumiecie? Tak jakby codziennie na nie patrzył ...

Wróciliśmy bulwarem w stronę centrum. Cisza była. Dużo ciszy. A co mi tam, zaprosił to niech teraz zagaduje. Cisza dalej. „To jakie plany na wakacje?”- zapytałam. Mówił o jakichś badaniach nad psychiką u sportowców, które manipulują ich podświadomością. Eh, naczytałam się kiedyś o tym i manipulacja to ... chyba nikt nie chce by ktoś na nim wywierał wpływ. Powiedział też, że miał robioną hipnozę, żeby ... uwaga, bo myślałam, że już mnie nic nie zaskoczy po psychologii religii (przedmiot na studiach) ... żeby dowiedzieć się, kim był w poprzednim wcieleniu. Wow, no to poszedł na całość tylko, że pomylił osoby, którym można o takich rzeczach mówić, bo ja nie wierze w reinkarnacje itd. Mówił o jakimś dziecku które powiedziało dzięki hipnozie, że było w poprzednim życiu ... mordercą. To nie jest żart dziewczyny, nie jest ... niestety. Może i hipnoza dość ciekawie brzmi, ale mało kto sobie zdaje jakie negatywne skutki może mieć, bo jest to nic innego jak „zabawa” na psychice człowieka. On mówił, że później, że miał jakieś złe sny, ale raczej nie widział w tym nic złego. Poddając się hipnozie ryzykujesz nieznanym. No dobrze, ale my nie o hipnozie. Co było dalej ... miał ochotę jak najszybciej odejść. Zapytał „co o mnie myślisz?”. Przecież nie powiem, co myślę, bo chyba nie chciałby znać prawdy. Powiedziałam, że mogę mu powiedzieć, co myślę o jego koszuli, a nie o nim samym. „To, co myślisz?”. „Ładny kolor”. Chyba go to zbudowało sądząc po wyrazie twarzy.
Powiedziałam, że musze iść za chwile, bo się umówiłam. „Z kim?”. „Z koleżanką” powiedziałam. „Mam nadzieje, że cie nie zanudziłem”. „Nie, dzięki za kwiatki. Odezwę się”. I poszłam ... na spotkanie z koleżanką, z którą z 2 godziny przegadałam na krakowskim Kazimierzu. Opowiedziałam jej o wszystkim. Stwierdziła, że ten chłopak ma profil psychologiczny psychopaty skoro jest taki uważny w szczegółach, działa w ukryciu i denerwuje się w kontakcie z dziewczyną. Wiecie, że bałam się do domu wracać? Naprawdę.
Ogólnie mówiąc to czuje się osaczona samą myślą, że ktos może mnie śledzić, szukać w necie info o mnie itd. Kto wie czy nie wszedł na ten wątek i czyta o tym wszystkim. Będę musiała chyba prosić moderatora o skasowanie wątku.
Może i dla kogoś są fajne takie podchody czy rodzaj zdobywania, ale ... u mnie to nie działa. Miał pomył, fakt, ale to był przerost formy nad treścią. Chciał być tajemniczy ...tylko, że ja się teraz boje.

I co dalej zrobić? ...
Stary 2010-06-13, 10:48   #382
Asik_
Zakorzenienie

kiedy dalsza część? Jestem ciekawa

O juz jest

Edytowane przez Asik_
Czas edycji: 2010-06-13 o 10:56
Asik_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 10:56   #383
zkrainyoz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Asik_ Pokaż wiadomość
kiedy dalsza część? Jestem ciekawa
Napisałam wyżej. To nie żadna częśc. Wczoraj wróciłam tak zestresowana tym wszystkim, że nie siły tego wszystkiego odtwarzać.
Przykro mi, ze myślicie, że to jakaś fikcja. Ja rozumiem, że dziennikarze wciskają ludziom kit, ale ... ale to się mija z etyką dziennikarską.

Wiem jedno. A wlaściwie nie wiem- jak to wszystko zakończyć? Może to ja coś wyolbrzymiam. Pamiętam czasy kiedy w necie można być anonimowym, ale nie wiedziałam że teraz jak chcesz to nawet wejdziesz człowiekowi do łóżka jak ci zależy :| Masakra!
Stary 2010-06-13, 10:59   #384
Inuyashka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez zkrainyoz Pokaż wiadomość
Kontynuując ...
Zapomniałam czymś, co mnie bardzo zaniepokoiło. Idąc on się, co jakis zerkał na moje ręce. I mówi „o, dziś nie masz pomalowanych paznokci”. Dziś. Rozumiecie? Tak jakby codziennie na nie patrzył ...

Wróciliśmy bulwarem w stronę centrum. Cisza była. Dużo ciszy. A co mi tam, zaprosił to niech teraz zagaduje. Cisza dalej. „To jakie plany na wakacje?”- zapytałam. Mówił o jakichś badaniach nad psychiką u sportowców, które manipulują ich podświadomością. Eh, naczytałam się kiedyś o tym i manipulacja to ... chyba nikt nie chce by ktoś na nim wywierał wpływ. Powiedział też, że miał robioną hipnozę, żeby ... uwaga, bo myślałam, że już mnie nic nie zaskoczy po psychologii religii (przedmiot na studiach) ... żeby dowiedzieć się, kim był w poprzednim wcieleniu. Wow, no to poszedł na całość tylko, że pomylił osoby, którym można o takich rzeczach mówić, bo ja nie wierze w reinkarnacje itd. Mówił o jakimś dziecku które powiedziało dzięki hipnozie, że było w poprzednim życiu ... mordercą. To nie jest żart dziewczyny, nie jest ... niestety. Może i hipnoza dość ciekawie brzmi, ale mało kto sobie zdaje jakie negatywne skutki może mieć, bo jest to nic innego jak „zabawa” na psychice człowieka. On mówił, że później, że miał jakieś złe sny, ale raczej nie widział w tym nic złego. Poddając się hipnozie ryzykujesz nieznanym. No dobrze, ale my nie o hipnozie. Co było dalej ... miał ochotę jak najszybciej odejść. Zapytał „co o mnie myślisz?”. Przecież nie powiem, co myślę, bo chyba nie chciałby znać prawdy. Powiedziałam, że mogę mu powiedzieć, co myślę o jego koszuli, a nie o nim samym. „To, co myślisz?”. „Ładny kolor”. Chyba go to zbudowało sądząc po wyrazie twarzy.
Powiedziałam, że musze iść za chwile, bo się umówiłam. „Z kim?”. „Z koleżanką” powiedziałam. „Mam nadzieje, że cie nie zanudziłem”. „Nie, dzięki za kwiatki. Odezwę się”. I poszłam ... na spotkanie z koleżanką, z którą z 2 godziny przegadałam na krakowskim Kazimierzu. Opowiedziałam jej o wszystkim. Stwierdziła, że ten chłopak ma profil psychologiczny psychopaty skoro jest taki uważny w szczegółach, działa w ukryciu i denerwuje się w kontakcie z dziewczyną. Wiecie, że bałam się do domu wracać? Naprawdę.
Ogólnie mówiąc to czuje się osaczona samą myślą, że ktos może mnie śledzić, szukać w necie info o mnie itd. Kto wie czy nie wszedł na ten wątek i czyta o tym wszystkim. Będę musiała chyba prosić moderatora o skasowanie wątku.
Może i dla kogoś są fajne takie podchody czy rodzaj zdobywania, ale ... u mnie to nie działa. Miał pomył, fakt, ale to był przerost formy nad treścią. Chciał być tajemniczy ...tylko, że ja się teraz boje.

I co dalej zrobić? ...
ja dla mnie facet ma cos teges nie tak z głową

a skad on ma twoj nick na wizaz ?? musiałby chyba na twój komputer sie włamać
Inuyashka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 11:02   #385
k4te
Zakorzenienie

zkrainyoz, może po prostu powiedz mu szczerze, że nic z tego nie będzie?
Stary 2010-06-13, 11:03   #386
balbinka_
Przyczajenie

Na Twoim miejscu więcej bym się z tym panem nie spotkała, a wcześniej wyraźnie powiedziała mu, że nie życzę sobie dalszego kontaktu (chyba, że jest inaczej? ). Niestety książę z Twojego opisu faktycznie jakiś taki psychopatyczny się wydaje i słusznie się boisz. Nie jest zdrowe obsesyjne śledzenie kogoś i tropienie informacji na jego temat. Jeśli mogę Ci coś doradzić - zakończ tą znajomość i nie dawaj mu absolutnie żadnej nadziei na ciąg dalszy.
balbinka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 11:05   #387
zkrainyoz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Inuyashka Pokaż wiadomość
ja dla mnie facet ma cos teges nie tak z głową

a skad on ma twoj nick na wizaz ?? musiałby chyba na twój komputer sie włamać
nie wiem czy zna na wizażu. ale skoro z forum doszedł aż do moich drzwi to nie zdziwiłabym się.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-13, 11:06   #388
Duszaniola
Wtajemniczenie

On jest faktycznie jakiś dziwny.... Bo cegła była fajna, początkowe smsy i ikona też, ale teraz to masakra. Serio jak jakiś prześladowca. Albo po prostu jest jakiś nie teges.

Duszaniola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 11:06   #389
zkrainyoz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez k4te Pokaż wiadomość
zkrainyoz, może po prostu powiedz mu szczerze, że nic z tego nie będzie?
Cytat:
Napisane przez balbinka_ Pokaż wiadomość
Na Twoim miejscu więcej bym się z tym panem nie spotkała, a wcześniej wyraźnie powiedziała mu, że nie życzę sobie dalszego kontaktu (chyba, że jest inaczej? ). Niestety książę z Twojego opisu faktycznie jakiś taki psychopatyczny się wydaje i słusznie się boisz. Nie jest zdrowe obsesyjne śledzenie kogoś i tropienie informacji na jego temat. Jeśli mogę Ci coś doradzić - zakończ tą znajomość i nie dawaj mu absolutnie żadnej nadziei na ciąg dalszy.
Chyba tak. Tylko, że ja nie chce się już z nim więcej spotkać. A z drugiej strony przez sms to tak dziecinnie pisać. Może skoro będe milczeć to sprawa sama się rozejdzie po kościach?
Stary 2010-06-13, 11:09   #390
k4te
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zkrainyoz Pokaż wiadomość
Chyba tak. Tylko, że ja nie chce się już z nim więcej spotkać. A z drugiej strony przez sms to tak dziecinnie pisać. Może skoro będe milczeć to sprawa sama się rozejdzie po kościach?
Ja bym się obawiała, że sama się nie rozejdzie... Zawsze możesz poczekać aż coś znowu napisze i wtedy mu odpisać, że nic z tego...

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości