Scent Bar XVI - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-12, 23:48   #61
Maja102
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XVI

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Kupiłam zegar! Jest dość paskudny, ale w taki uroczo- kiczowaty sposób, a przede wszystkim bije i kulki mu się kręcą!!!! Gucio oszaleje

poka, poka
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
wypróbowałam dzis buder bambusowy i jestem w ciężkim szoku-po 5 godzinnej podróży, pogrzebie i stypie w upale tylko broda mi sie odrobin e swieci...nie wiem jak to jest możliwe

o ja Cię...
Cytat:
a przypomioało mi sie cos a propos moich kolczyków tych z pakamery-wiecie ze one "działają"? tzn te trybiki są zazębione i kazdy kolczyk to taki mini mechanizm-mozna se pokręcić i wszystko sie obraca przez to sa jesczze fajniejsze
Suuuper!
Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
Wczorajsza impreza była świetna!
jeszcze raz dzięki
Cytat:
A Maja to śliczna dziewczyna z przepięknym uśmiechem i jaka fotogeniczna oglądałam dziś foty to wiem.
ale kadzisz...
(podsyłaj te foty, niech sama zobaczę jak duży obciach)
Cytat:
I jeszcze macha herami jakby się z tą umiejętnością urodziła
chyba coś jest na rzeczy, bo nie wiem, skąd mi się to wzięło
(edit: a tego trzeba się uczyć? myślałam, że jak z tańcem - zamykasz oczy i jedziesz co czujesz)
Cytat:
Też mi się podoba, jeśli można jakoś wykorzystać ciało po śmierci dlaczego nie? Nie potrafię zrozumieć ludzi którzy mają opory.
może mają aż takie kompleksy?
Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Trochę widać
Widzieliscie takie niebo?
Jak się nazywają takie chmury?
Dzień Niepodległości
Cytat:
Napisane przez MichailK Pokaż wiadomość
Jako zegarek "sypialniany" najlepiej nadaje się binarny. Nic tak nie "otrzeźwia" jak próba odczytania godziny w środku nocy.
ale po co? Specjalnie zegar z pokoju wywaliłam, bo mi sprawdzanie godziny w nocy niepotrzebne, a tylko rozbudzało senność
Cytat:
Napisane przez MichailK Pokaż wiadomość
Godzina podana jest w systemie dzisiętnym, choć kodowana w dwójkowym.
W dwóch ostatnich kolumna podana jest liczba sekund (dziesiątki i jedności), dwóch środkowych liczba minut, a w dwóch pierwszych: godzin. Licząc od dołu 2^0, 2^1... Sumujesz palące się diody i już masz godzinę.

nic nie rozumiem
Stary 2010-06-12, 23:55   #62
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
do mnie ta część właśnie mniej przemawia, tzn. co to za różnica jak się nazywa miejsce gdzie się leży.. jeśli już gdzieś leżeć trzeba?
Do mnie przede wszystkim aspekt przydatności dla nauki (medycyny, kryminalistyki) przemawia. Reszta to taki cukierek. I dla lepszego samopoczucia za życia. Bo po co do ziemi brać, to co dla mnie nieużyteczne, a może się jeszcze przydać - w moim rozumieniu, w szlachetnym celu.

Cytat:
przetłumaczysz?
no ja szczerze mówiąc to tylko tam temperaturę, ciśnienie i wiatr potrafię już roszyrfować.
Ale to jest tak:
METAR text: UUEE 122130Z 22003MPS CAVOK 20/13 Q1006 NOSIG
Conditions at: UUEE (MOSCOW/SHEREMET', RU) observed 2130 UTC 12 June 2010
Temperature: 20.0°C (68°F)
Dewpoint: 13.0°C (55°F) [RH = 64%]
Pressure (altimeter): 29.70 inches Hg (1006.0 mb)
Winds: from the SW (220 degrees) at 7 MPH (6 knots; 3.1 m/s) Visibility: 6 or more miles (10+ km)
Ceiling: ceiling and visibility are OK
Clouds: unknown
Weather: no significant weather observed at this time

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2010-06-12 o 23:56
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 00:07   #63
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
tam są cyfry po kolei, godziny, minuty, sekundy, po dwie, trzeba zamienić kolejne cyfry zapisane w układzie binarnym na zwykłe, na zegarze na zdjęciu jest:

_ 0 _ 1 _ 0
_ 0 0 0 1 1
0 1 0 0 0 0
0 0 0 0 1 0
----------------
0 2 0 8 5 4
aaa... ja nigdy z matematyka binarną nie miałam do czynienia
Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
O to to
Jeśli jest tak jak mówisz, to czeka mnie swietlana przyszłość, od pół roku jest mniej lub bardziej do chrzanu...

Z chuopem dupowato, o czym już pisałam, tylko u mnie nie jak u Hecate - po prawie ośmiu latach wciąż mamy o czym gadać, niedawno u mnie nocował to gadaliśmy aż nam się film urwał, mamy sporo podobnych zainteresowań, podobne poczucie humoru, nie nudzimy się razem, ale... no wiadomo jakie ale... Zawiódł mnie i rozczarował, niestety nieraz, a wspólnym mianownikiem prawie wszystkich razów jest jego rodzina jak się tak zastanowie... No i nie wiem
Druga sprawa która mnie przygnębia to doskonale wiem że przesadzam mocno ale mnie już frustruje siedzenie i nic-nie-robienie. Wkurza mnie, że się nigdzie nie zaczepiłam jeszcze - chociaż jeszcze nawet nie miałam rozdania dyplomów. Gupia Tru

Cytat:
Panienka jest słaba na maksa. Żenująca. Żałosna. Nie marnuj czasu i energii na takich toksycznych ludzi.
skończyłabym tę znajomość już dawno. Ale to ostatnia koleżanka, z którą na imprezy w okolicy mogę jeździć - siedzenie w domu przez kilka miesięcy jak się człek rwie do imprez zawsze mnie złamało
Tym bardziej, że większość moich koleżanek z tego paskudnego gatunku, co jak tylko faceta złapie, to już resztę znajomych mają w tyłku i nawet się nie odezwą zapytać co słychać itp
Ta zresztą jest nie lepsza, ale chwilowo faceta nie ma (jeszcze bo od kiedy roztsała się z poprzednim, to ciągle powtarza "trzeba sobie faceta znaleźć" bla bla bla), to korzystam z okazji do zabawy

Próbuję się od jakiegoś czasu przestawić na myślenie o sobie w kategorii atutów, ale tak trudno O ile innych akceptuję takimi, jakimi są (nawet facetów - jak mnie kręci, to wzięłabym nawet z krzywymi nogami, chudymi ramionami i długimi herami, choć jeszcze miesiąc temu takich nie znosiłam) Ale dla siebie jestem bardzo krytyczna
edit: a właśnie doszłam do wniosku, że już od dziecka byłam zakompleksiona, bo moja mama nie przegapiła żadnej okazji, żeby publicznie na czyjś komentarz o wyglądzie mnie i siostry rzucić komentarz w stylu "a bo ta to zawsze taka wysoka i szczupła była, a ta młodsza już jak się urodziła, to była krótsza i grubsza" Albo komentować w mojej obecności wielkość biustu czy obwód pasa, a ja chciałam się zapaść pod ziemię Sama ma sporą nadwagę, ale komentuje mnie, a jak tylko coś rzucę w domu o odchudzaniu, to od razu jest darcie japy "czego będziesz się wygłupiać! jedz! Trzeba wszystko jeść! Nie będziesz miała siły albo w anoreksję popadniesz!"
A potem był durny wiek dorastania i chude, zgrabne koleżanki, które miały rwanie na imprezach a ja zostawałam pod koniec zawsze sama
Za to w nauce zawsze byłam najlepsza w szkole, to jakoś podświadomie mi się zakodowało, że moim atutem jest rozum i inteligencja
Hm, im więcej o sobie myślę, tym dziwniejsze rzeczy mi wychodzą - chyba muszę skonczyć z mysleniem

Cytat:
Ale nic nie będziesz czuła, na pewno A cel szlachetny, przyszli lekarze muszą się nauczyć, nie ma lepszego sposobu niż na zwłokach. Jeśli nie nadawałabym się na przeszczepy to mogliby ze mnie zrobić preparat dla studentów, no problem.
Ja też się poświęcę dla nauki - może mój szkielet mnie za setki lat archeolodzy odkopią
Cytat:
no ja szczerze mówiąc to tylko tam temperaturę, ciśnienie i wiatr potrafię już roszyrfować.
Ale to jest tak:
METAR text: UUEE 122130Z 22003MPS CAVOK 20/13 Q1006 NOSIG
Conditions at: UUEE (MOSCOW/SHEREMET', RU) observed 2130 UTC 12 June 2010
Temperature: 20.0°C (68°F)
Dewpoint: 13.0°C (55°F) [RH = 64%]
Pressure (altimeter): 29.70 inches Hg (1006.0 mb)
Winds: from the SW (220 degrees) at 7 MPH (6 knots; 3.1 m/s) Visibility: 6 or more miles (10+ km)
Ceiling: ceiling and visibility are OK
Clouds: unknown
Weather: no significant weather observed at this time

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-06-13 o 00:23
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 00:11   #64
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Betty dziwne te chmury, ale piękne

Hecate sama nie wiem, ale to co napisalaś smutne strasznie Jakbym nie wiedziała że jesteście parą, pewnie pomyślałabym ze chodzi o relację opiekunak podopieczny, coś w tym stylu...tylko nie obraź się proszę, ale taki bezemocjonalny ten Wasz związek wydaje sie czytająć Twojego posta...w związku chyba powinny być emocje..cokolwiek byleby nie bylo obojętnie czy nijako...
tak czy inaczej, życzę Ci żebyś podjęła słuszną decyzję...

Truskawo

dobra ..przegapiłam chyba? to gratulujemy Red

Edytowane przez anastazjaaa2
Czas edycji: 2010-06-13 o 00:13
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 00:23   #65
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Ja też się poświęcę dla nauki - może mój szkielet mnie za setki lat archeolodzy odkopią
koło piramidy się pochowaj

ja ostatnio miałam posiedzenie z historykiem co pisze książki o cmentarzach w miom regionie.
opowiadał że w podziemiach jednego naszego kościoła jest ta bakteria Aspergillus flavus, zwana klątwą Jagiellona, bo przez nią umierali ludzie, którzy uczestniczyli w otwrciu jego grobu.
i wogóle sporo dziwnych historii przytoczył.

jak nigdy nie miałam pociągu do nauki historii - przez nudych belfrów, to jego mogłam słuchać godzinami....

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Nikt nie wie
Stary 2010-06-13, 00:25   #66
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
tam są cyfry po kolei, godziny, minuty, sekundy, po dwie, trzeba zamienić kolejne cyfry zapisane w układzie binarnym na zwykłe, na zegarze na zdjęciu jest:

_ 0 _ 1 _ 0
_ 0 0 0 1 1
0 1 0 0 0 0
0 0 0 0 1 0
----------------
0 2 0 8 5 4

ale muszę sobie zawsze rozpisać na kartce albo policzyć na palcach, w pamięci nie umiem liczyć binarnie
ale jesteś złośliwa. Przecież to jest nie do ogarnięcia
Cytat:

Z chuopem dupowato, o czym już pisałam, tylko u mnie nie jak u Hecate - po prawie ośmiu latach wciąż mamy o czym gadać, niedawno u mnie nocował to gadaliśmy aż nam się film urwał, mamy sporo podobnych zainteresowań, podobne poczucie humoru, nie nudzimy się razem, ale... no wiadomo jakie ale... Zawiódł mnie i rozczarował, niestety nieraz, a wspólnym mianownikiem prawie wszystkich razów jest jego rodzina jak się tak zastanowie... No i nie wiem
Druga sprawa która mnie przygnębia to doskonale wiem że przesadzam mocno ale mnie już frustruje siedzenie i nic-nie-robienie. Wkurza mnie, że się nigdzie nie zaczepiłam jeszcze - chociaż jeszcze nawet nie miałam rozdania dyplomów. Gupia Tru

Tru, a czy wiesz,że wychodząc za mąż za TŻ wychodzisz też za całą lub za "większą" połowę jego rodziny
Zastanów się
Mówi Ci to zamężna z prawie cała rodzinką
Nie ma sielany,chyba że mieszkasz 500km od niej
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 00:32   #67
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość

Tru, a czy wiesz,że wychodząc za mąż za TŻ wychodzisz też za całą lub za "większą" połowę jego rodziny
Zastanów się
ech... pranie mózgu przydałoby się chłopczykowi zrobić

kusi mnie wyjść do mojej mordowni i poszukać szczęścia....
Stary 2010-06-13, 00:34   #68
justynaneyman
Zakorzenienie

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1070630201

Michaile, toż ja bym się zawsze i wszędzie spóźniała, gdybym pokusiła się o odczytanie godziny (w sumie, teraz też się spóźniam)
Chociaż pewnie albo dałabym sobie spokój, albo bym go roztrzaskała.

Kameleon będzie znów szedł pod prysznic, to, co pokazuję, malowałam nosząc Red Giorgio Beverly Hills
Załącznik 3179118

Hecate, pozwoliłam sobie twój post wiadomy przeczytać Wojtkowi i wiesz, co powiedział? "Ależ oni się nie znają, nie rozmawiają. Zanim go zostawi, powinna dowiedzieć się, kogo opuszcza- dowiedzieć się, co w nim siedzi, co on myśli i czuje"

Tru, odwróci się los, na pewno, życzę, żeby jak najszybciej

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 00:38   #69
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:

kusi mnie wyjść do mojej mordowni i poszukać szczęścia....
O żesz...TERAZ????

---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ----------

Cytat:

_ 0 _ 1 _ 0
_ 0 0 0 1 1
0 1 0 0 0 0
0 0 0 0 1 0
----------------
0 2 0 8 5 4
Kameno, zadziwiasz mnie
jak to się nigdy nie wie, co siedzi w drugim człowieku...

Stary 2010-06-13, 00:39   #70
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Edyto, wcale nie chciałam być złośliwa

binarnie liczby zapisuje się za pomocą tylko zer i jedynek, jako kolejne liczby, więc cyfry od 0 do 9 wyglądają tak:
0=0
1=1
2=10
3=11
4=100
5=101
6=110
7=111
8=1000
9=1001

(a dalej 10=1010, 11=1011, 12=1100, itd.)

jak popatrzysz na diody na zegarku (świecąca się to 1) to odczytasz po kolei: 0, 10, 0, 1000, 101 i 100, czyli 0, 2, 0, 8, 5 i 4.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 00:39   #71
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
O żesz...TERAZ????
No co?
Noc jeszcze młoda.
Ja tam zwykle o 3 am witałam a wychodziłam o 6 albo 8....
ludzie już z kościoła wracali

o tej porze to jest duża szansa, że mi puszcza jethro tull albo chociaż będą tańce na stołach/ barze...

Zegar - bajka

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2010-06-13 o 00:46
Stary 2010-06-13, 00:43   #72
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:

wiesz, co mnie zaniepokiło? Że sama piszesz, ze uciekasz z jednego związku w drugi, a nic z tym nie robisz Tak jakbyś lukę po facecie chciała szybko zapchać następnym, pierwszym w miarę gościem, jaki się trafi
Nie Maju... ja sie nie boje samotnosci ale w moim zyciu akurat bylo tak, ze moje zwiazki konczyly sie bo poznawalam kogos nowego. Nie moglam ciagnac dwoch wiec decydowalam. Tylko od bylego odeszlam 'do' faceta...
Ja nie musze miec faceta u boku i nie chce byle kogo, byle chlopa....

Cytat:
h
Hecate, pozwoliłam sobie twój post wiadomy przeczytać Wojtkowi i wiesz, co powiedział? "Ależ oni się nie znają, nie rozmawiają. Zanim go zostawi, powinna dowiedzieć się, kogo opuszcza- dowiedzieć się, co w nim siedzi, co on myśli i czuje"

Justyno... dziekuje za te slowa, pieknie to wyrazil i dokladnie o to mi chodzi!! Dlatego jeszcze nie odeszlam...

Dziekuje wam wszystkim za wasze mysli i uwagi, pomaga mi to sie ogarnac.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 00:45   #73
Maja102
Zakorzenienie

Justysiu, fajowy ten zegar

uff, przestało padać, to mogę otworzyć okno i wreszcie się położyć spać
(dobrze, bo juz w tej duchocie zaczynałam truć i zrzędzić)

Papa
Stary 2010-06-13, 00:52   #74
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:

No właśnie nie wiem? Rzuciła tym zapyleniem i poszła, niedobra......

Cytat:
koło piramidy się pochowaj

Cytat:
ja ostatnio miałam posiedzenie z historykiem co pisze książki o cmentarzach w miom regionie.
opowiadał że w podziemiach jednego naszego kościoła jest ta bakteria Aspergillus flavus, zwana klątwą Jagiellona, bo przez nią umierali ludzie, którzy uczestniczyli w otwrciu jego grobu.
i wogóle sporo dziwnych historii przytoczył.

jak nigdy nie miałam pociągu do nauki historii - przez nudych belfrów, to jego mogłam słuchać godzinami....
o, ciekawe, znalazłam też coś takiego:

Jedną z najsilniejszych znanych trucizn jest aflatoksyna. Jaj działanie zostało dokładnie przebadane. Aflatoksyna wytwarzana jest przez pleśń Aspergillus Flavus (kropidlak żołty) - pasożyt, niszczący zdrowie ludzkie.
Grzyb ten znajdowano w komorach grobowców starożytnego Egiptu. Kiedy archeolodzy chcieli otworzyć grobowce w Dolinie Królów w Luksorze, odkryli tam napis ostrzegawczy, że kto naruszy spokój pochowanych faraonów, ten musi pożegnać się z życiem.
Kiedy później archeolodzy zapadali na zdrowiu i umierali, sarkofagi, w których spoczywały mumie poddano gruntownym badaniom. Wrogiem archeologii okazał się grzyb Aspergillus niger.

źródło: gronkowiec.pl - świetna nazwa strony

Cytat:

Kameno, zadziwiasz mnie
jak to się nigdy nie wie, co siedzi w drugim człowieku...
Ja tam się cyferek nie boję
TŻ uparcie wmawia mi że powinnam się kodów nauczyć, zostać programistą i pomagać mu w robieniu stron internetowych, a figa!
od czasu do czasu pobawić się można ale żyć w świecie kodów? o nie!!!!
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR

Edytowane przez kamena
Czas edycji: 2010-06-13 o 00:53
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 00:59   #75
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam się cyferek nie boję
TŻ uparcie wmawia mi że powinnam się kodów nauczyć, zostać programistą i pomagać mu w robieniu stron internetowych, a figa!
od czasu do czasu pobawić się można ale żyć w świecie kodów? o nie!!!!
Matrix?

A propos tych trujących rzeczy:
http://demotywatory.pl/1747401/Wszyscy-jestesmy-cpunami

Pa
Stary 2010-06-13, 01:01   #76
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:

o, ciekawe, znalazłam też coś takiego:
nie no historyk jest w deche...
dzięki niemu dowiedziałam się, że hasło "gajowy marucha' jest gęsto blokowane w Polsce i co można wyciągnąć obchodząc serwery...

ja jednak poszukam siebie, tam gdzie mnie nie ma...
piwo mi się skończyło... a tam zawsze zimnego lech dla mnie trzymają

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2010-06-13 o 01:03
Stary 2010-06-13, 01:11   #77
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
skończyłabym tę znajomość już dawno. Ale to ostatnia koleżanka, z którą na imprezy w okolicy mogę jeździć - siedzenie w domu przez kilka miesięcy jak się człek rwie do imprez zawsze mnie złamało
Tym bardziej, że większość moich koleżanek z tego paskudnego gatunku, co jak tylko faceta złapie, to już resztę znajomych mają w tyłku i nawet się nie odezwą zapytać co słychać itp
Ta zresztą jest nie lepsza, ale chwilowo faceta nie ma (jeszcze bo od kiedy roztsała się z poprzednim, to ciągle powtarza "trzeba sobie faceta znaleźć" bla bla bla), to korzystam z okazji do zabawy
Ech...
Ale powiem Ci szczerze - wolałabym sama zamulać w domu niż narażać się na atrakcje, które funduje ta panienka...

Cytat:

Truskawo

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
Zastanów się
Spooooko, przecież nie wychodze za mąż. W Lublinie też raczej mieszkać nie będę, takze luzik, co najwyżej za parę lat będą wspominać jak to jedna brzydka desperatka, co leciała na kasę próbowała go łapać na dziecko

Cytat:
Tru, odwróci się los, na pewno, życzę, żeby jak najszybciej

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 01:28   #78
Pin up girl
Zakorzenienie

Witam w barze za rogiem

Jestem tak zdechła, że nic, tylko do wyra...

Dobranoc
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 07:07   #79
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Trochę widać
Widzieliscie takie niebo?
Jak się nazywają takie chmury?
chyba cirrocumulus

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 07:27   #80
envy07
Rozeznanie

ojejku.poszłam wcześnie spać , za to wstałam rano.....
Hecate.każda z nas ma swoje wyobrażenie świata, życia....mamy podobne potrzeby.ale każda nieco inne, bo nie jesteśmy takie same.trudno radzic...zastanów się może czy to jest człowiek, z którym chciałąbyć soędzić tysiąc dni i tysiąc nocy...czy to z nim własnie.czy to wytrzymasz .czy nie, czy właśnie tak ma być......i zawsze sa konsekwencje swojego wyboru...

Maja.moja mama zawsze mówiła ze ja jak się urodziłam to już taka brzydka byłam... najokropniejsze jest to że słowa rodziców bolą najbardziej..(tak jakby dziecko nie miało uczuć), wsiąkają w nas..trudno się potem tego pozbyć...i być obiektywnym w związku z samym sobą..wiem jedno że warto uciec od dołującego środowiska, a czas wykorzystać dla siebie..na cokolwiek innego to co się lubi i kocha....spróbować wdepnąć w inne środowisko, to toksyczne zabija od środka i bardzo niszczy, szkoda że ja wiedziałam o tym późno ale lepiej późno niż wcale.a sms nie czytać olać, .bo to co pisze ma na celu coś w tobie wywołać ..niekoniecznie fajnego...czasem jak ktoś dokucza sma chce poczuć się lepiej, mieć poczucie bycia lepszym, leczy jakieś swoje kompleksy...
bardzo współczuję sytuacji.
Stary 2010-06-13, 07:30   #81
Polly_
grozi wypollizowaniem

aaa..wczoraj widziałam szyld reklamowy jakiegos przedsiębiorstwa i bynajmniej nie pogrzebowego ,a nazwa była malownicza- AGONEX

a i taka refleksja: dlaczego w Polsce uwaza sie ze bardzo na miejscu jest pytanie małżenstwa kiedy w koncu beda miec dziecko,a jesli juz mają to kiedy następne? a nad stołem teksty typu-cos sie obijacie..(w domysle w sypialni) nikomu nie wydają sie nietaktowne?

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2010-06-13 o 07:32
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 07:35   #82
MichailK
Zadomowienie

Cytat:
aaa..wczoraj widziałam szyld reklamowy jakiegos przedsiębiorstwa i bynajmniej nie pogrzebowego ,a nazwa była malownicza- AGONEX
A czy to czasem nie jest zastrzeżona nazwa przez NFZ? Pachnie mi tu pozwem!

Polly, a co tych wspaniałych haseł - ja zawsze mówię, że bardzo chcielibyśmy mieć dzieci, ale sąd biorąc pod uwagę moją przeszłość stanowczo nam to odradza. Konsternacja na twarzach pytaczy:bezcenna.

Edytowane przez MichailK
Czas edycji: 2010-06-13 o 07:55
MichailK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 08:20   #83
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

a Wy już nie śpicie?Wczorj mnie wino jakoś zmuliło i spać szybko poszłam

a mnie jak ktoś pyta,kiedy drugie dziecko,bo synek musi mieć rodzeństwo,bo dwójka lepiej się chowa i takie tam bzdety to odpowiadam stanowczo,że nie planuję i tyle.

No,to teraz ide po kawkę.

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 09:47   #84
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Milego dnia
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 10:08   #85
justynaneyman
Zakorzenienie

U jednych teksty o dzieciach są na miejscu, u innych nie. Wśród ludzi, których znam takie słowa by nie padły.

Stary 2010-06-13, 10:16   #86
cbr
never say no to panda

GG do cbr

Cytat:
a i taka refleksja: dlaczego w Polsce uwaza sie ze bardzo na miejscu jest pytanie małżenstwa kiedy w koncu beda miec dziecko,a jesli juz mają to kiedy następne? a nad stołem teksty typu-cos sie obijacie..(w domysle w sypialni) nikomu nie wydają sie nietaktowne?
a pytanie to najczęściej pada z ust niedzieciatych ciotek, które ostatni raz widziały Cię kilka dobrych lat temu ja powoli wchodzę właśnie w okres, kiedy rodzinka dyszy nad karkiem, kiedy zacznę wreszcie myśleć o dzieciaku, a dla mnie zdecydowanie jeszcze za wcześnie
i dodatkowo irytuje mnie strasznie wypytywanie, kiedy zamierzam się chajtnąć z moim chuopem... za nic nie przyjmą do tych swoich małych, tępych móżdżków, że ja nie chcę się za żadne skarby, a i faceta też jakoś do tego specjalnie nie ciągnie... po co psuć to, jak jest :/ a i w razie czego, jak się co dokumentnie popitoli, jest zawsze prosta droga odwrotu - kopa w rzyć i do widzenia, a nie bujanie się z papierami i urzędasami etc etc

*edit - aaaaa, w ogóle to bry

Edytowane przez cbr
Czas edycji: 2010-06-13 o 10:18
cbr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 10:33   #87
justynaneyman
Zakorzenienie

Polly, a co to było za przedsiebiorstwo? Ten Agonex?

Ostatnio spodobał mi się szyld w Kartuzach nad sklepem obuwniczym- "Inwazja butów"

Stary 2010-06-13, 10:37   #88
envy07
Rozeznanie

Polly....dla mnie to wtrącanie się po prostu w czyjeś życie...nienawidzę tego..wchodzi się z butami w czyjeś życie...
Stary 2010-06-13, 10:37   #89
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Polly, a co to było za przedsiebiorstwo? Ten Agonex?
pewnie coś z zupełnie innej beczki, jak sklep medyczny "Medyceusz"

cbr już ogarnięte?

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 10:50   #90
cbr
never say no to panda

GG do cbr

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
cbr już ogarnięte?
prawie - ostatnie poprawki jeszcze (karnisze, sylikonowanie wanny, firanki, zasłony, ewentualnie półki i ewentualnie relingi kuchenne)

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości