|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. V
Cytat:
), lody bakaliowe i bruno.
|
|
|
|
|
#1652 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Mam pytanie do Wrocławianek - widziałyście gdzieś ostatnio dysk zewnętrzny seagate 1T? Z mojej już zniknęły
|
#1653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam, na szczescie moge jesc na mojej diecie odchudzajacej. Poniewaz jadam i orzechy i slonecznik a czasem tez jogurt z cynamonem, to w zasadzie jakos radze sobie bez slodyczy.
|
|
|
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj nagrodziłam się za kilka zrzuconych kg weekendowo-czekoladowo i nabyłam w B. czekoladę gorzką goplanę z marcepanowym nadzieniem...hmm jeśli się nie je slodyczy to raz na ruski rok coś takiego to niebo w gębie
![]() Poza tym standard woda źródlana 5l, mieszanka sałat i ostatnie 4 ogórki gruntowe do chłodnika. |
|
|
|
#1655 |
|
Raczkowanie
|
Oooo, biedroniary!! az tyle nas jest?
ja ze swojej strony polecam:jedzenie: - pierogi z miesem/kapusta i grzybami 3.50 - super, sa juz gotowe, jest ichw opakowaniu ok 14-15; wystarczy tylko podgrzac - krokiety z miesem/kapusta i grzybami - tez cos 3.50 i tez sa super, w opakowaniu jakos 5, ja jedno opakowanie mam na 2 obiady ![]() - czekolada z nadzieniem kokosowym (nie pamietam nazwy ani ceny) - lody opera! 2zl costam:P dobre ![]() - i zdarzylo mi sie jeszcze kupic nalesniki bodajze ze szpinakiem, tez dobre picie: -cos typu ice tea za 2 zl cos - sok bananowy ![]() - napoj gazowany (chyba vivat), za ok 70-80 gr Poważnie. Biedronka nie pozwala mi umrzeć z głodu w moim chudym studenckim życiu! |
|
|
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
krokiety są pyszne fakt (szczególnie te z kapustą i grzybami), ale dla mnie jak na razie to tylko sentymentalne wspomnienie
(dieta)
|
|
|
|
#1657 | ||
|
Wtajemniczenie
|
przedwczoraj w mojej B. rzucono nektarynki, są przepyszne, były lekko twarne ale dojrzały i pychaa!
hmm mam pytanko, może któraś z Was kupiła materac taki granatowy welurowy z pompka, są 1 i 2 osobowe, ?? czy warto
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
mehija tanie to by bylo jkaby kosztowaly max 4,50. Za cene 6.55 mozna kupic ju zlody firmnowe
|
|
|
|
#1659 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1660 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ostatnio natrafiłam na kiełki brokuła i rzodkiewki, kupiłam, brokuła już jadłam dodanego do sałatki, może być, ale żadna rewelacja ... Orzeszki w skorupce paprykowej już jakiś czas temu znikły z mojej biedrony, ale ja wypatruję tych bez soli, o których tyle piszecie a w mojej biedronce ich nie ma ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Co do lodów, to aktualnie jestem na diecie więc nie jem, ale z utęsknieniem wyglądam ulubionych sorbetów |
|
|
|
|
#1661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
patusia za 8.99 bym nie kupila.
|
|
|
|
#1663 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupiłam materac 2osobowy. Nie jest to pierwszy taki materac, który kupiłam
ma nam wystarczyć na wakacje pod namiotem, jedziemy z mężem więc wagowo się mieścimy
|
|
#1664 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny. Nie wiem czy już ktoś poruszał tę kwestię, ale uważajcie na to co tam kupujecie. Nie wiem, może ja mam takie szczęście ..
Zawsze w biedronce kupuję te same rzeczy: najczęściej słodycze, owoce, kosmetyki czy środki czystości. Niestety jakiś czas temu skusiłam się na serek z kawałkami jakiś orzeszków i ananasów (jeszcze był z czym innym). Zjadłam z nim 1 kanapkę i .. się zatrułam. Cały dzień złego samopoczucia, ledwo na łóżku leżałam i oczywiście .. wymioty. Wczoraj to samo, tyle że tym razem zjadłam deser: z galaretką (np. na górze czerwona, na środku biały serek i na dole zielona)-przepraszam nie pamiętam nazw tych produktów więc opisuję. Tym razem zatrułam się ja i moja mama. Tylko, że ten deser jadłam z 2 razy wcześniej i było dobrze. Może miałyście podobne "przygody" jeśli tak, to piszcie na jakich produktach. Ja już wątpie, że skuszę się na coś innego niż solone chrupki i krokiety :P
|
#1665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
|
#1666 | |
|
Zakorzenienie
|
Zapomnialam napisac, ze kupilam wczoraj krewetki tiger - sa dobre, ale szkoda, ze maja te ogony, ktore trzeba usuwac. Nie pamietam ile zaplacilam, ale mi smakuja.
---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1667 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie krewetki są po 9.99
Nigdy się nie zatrułam niczym z biedronki...nie wiem, nigdy też mi się nie trafiło zepsute mięso. Chleb tostowy zawsze dokładnie oglądam, zresztą nie kupuję go od dawna, bo trafiał się mokry.
|
|
#1668 |
|
Konto usunięte
|
desery trójkolorowe są ohydne same w sobie, więc zatrucie nimi mi nie grozi.
takie rzeczy wszędzie się mogą zdarzyć. pleśń na jogurtach, itp.a o złych produktach też dziewczyny na bieżąco piszą, raczej nie jest tak, ze zachwycamy się wszystkim z Biedry. |
|
|
|
#1669 |
|
Zadomowienie
|
sok bananowy kocham
balsam do ciała nawilżająco-brązujący 'Beautiful body' polecam ![]() i jeszcze żel pod prysznic miodowy (nazwy niestety nie pamiętam) jest świetny ! i po użyciu się ślicznie pachnie miodem
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. <3 Paulo Coelho Edytowane przez bajkowa Czas edycji: 2010-06-13 o 12:31 |
|
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, kto produkuje kosmetyki dla biedronki? kiedyś na opakowaniach było napisane, teraz nie widziałam... interesują mnie balsamy ujędrniające/antycellulit. kiedyś była to tołpa, a teraz...?
|
|
|
|
#1671 | |
|
Zakorzenienie
|
Orientujesz się jak z kalorycznością tego soku? Albo jaka jest jego nazwa?
Cytat:
wyprodukowano dla Biedronka przez Pharma-C-Food sp.z o.o. ul. Mokra 7 32-005 Niepołomice
|
|
|
#1672 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co prawda raz kupiłam mięso mielone i miało strasznie 'kwaśny' zapach, ale niedawno znów kupiłam i było dobre. za to uważam na lody... mam kilka Biedronek na oku w których po prostu nie są zmrożone, są miękkie. w czymś takim o zatrucie łatwo. zaryzykowałam i kupiłam te tortille gotowe 2 za 3,99. wybrałam meksykańskie. i nie powiem, całkiem smaczne. pikantne co mi pasuje widziałam w nich kawałki kurczaka (naprawdę nie za wielkie... ale spodziewałam się czegoś gorszego ) fasolę kukurydzę i paprykę i sos, niestety sama w sobie jest sucha. co mi się podobało po odgrzaniu w mikrofali która wg mnie ze wszystkiego robi miękką kluchę tortilla była kruchutka. za tą cenę uważam, że warto.kupiłam też Bonitki korzenne po raz pierwszy, matko jakie one pyszne! i pakowane osobno 3 rzędy super rozwiązanie. dla mnie wszystko super, smak cena no nic dodać nic ująć. chociaż może kalorii ująć to już byłby ideał ;P kupiłam też po raz pierwszy smażone ziarna słonecznika, bardzo dobre mimo, że wielką fanką słonecznika samego w sobie nie jestem. i kupiłam też z obecnej oferty kruche ciastka kakaowe z nadzieniem wiśniowym. mi smakują, ciasteczka kruchutkie rozsypują się w piach w ustach, nadzienie dość mocno słodkie ale smaczne. w sam raz to kawy
|
|
#1674 |
|
Rozeznanie
|
A ja się muszę poskarżyc, bo albo nie umiem szukac, albo nie ma poprostu u mnie tych gotowych tortilli... Chyba jutro spytam ekspedientki.
Ostatnio kupilam w biedronce parówki wyborne, dla mnie lepsze niz berlinki takze polecam
|
#1675 |
|
Rozeznanie
|
Tak, zawsze kupuję w tej samej biedronce , nie wiem, może z nią jest coś nie tak. Z datą ważności też wszystko ok było.
Ale już nawet nie mam ochoty tam zaglądać. Mam nadzieję dziewczyny, że was to nie spotka
Niech nikt i nic nie zdoła Cię powstrzymać od zrobienia rzeczy, które sobie wymarzyłaś... Edytowane przez FeelingGood Czas edycji: 2010-06-13 o 13:47 |
|
|
|
#1676 |
|
Wtajemniczenie
|
Wie ktoś może od kiedy będzie lampka "gwiaździste niebo" i pociąg z klocków? Może ktoś widział tą lampkę już kiedyś, fajna jest?
|
|
|
|
#1677 |
|
Zadomowienie
|
w piątek w mojej Biedronce było tyle ludzi, że do wszystkich kas były mega kolejki :O
a ja optymistycznie stałam i czekałam z mieszanką warzyw chińskich (dziś na obiad są), ciastkami korzennymi (świetne!), musli tym w saszetce (wziełam bananowe, ale jeszcze nie próbowałam) i maszynkami męskimi (bardzo dobre, o wiele lepsze niż damskie - warto dołożyć te 2 zł a wczoraj kilka rzeczy na ognisko, które się nie udało i upiekliśmy kiełbase w piekarniku co do walizek to mam nadzieje, że wytrzymają choć trochę - wyglądają na w miarę porządne, oby choć kilka lat przetrzymały (w sumie mało wyjeżdżam, może się uda )
Edytowane przez nobodygirl91 Czas edycji: 2010-06-13 o 13:52 |
|
|
|
#1678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wielka szkoda, że to już nie tołpa... |
|
|
|
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie widziałam je na lodówkach w okolicach bagietek.
|
|
#1680 |
|
Zadomowienie
|
znikajac, nie niestety nie pamiętam ..
ale jutro się chyba wybieram na zakupy do biedronki więc będę mogła zerknąć jak nie zapomnę
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.

), lody bakaliowe i bruno.

taki granatowy welurowy z pompka, są 1 i 2 osobowe, ?? czy warto

super sa, maja super ten syrop wisniowy, a brzoskiwniowe smakuja jak zamrozony jogurt 

takie rzeczy wszędzie się mogą zdarzyć. pleśń na jogurtach, itp.
....