![]() |
#2041 |
Przyczajenie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
gratuluje Piekne masz dziewczynki .
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2042 |
Raczkowanie
|
Ja to tak z innej beczki, normalnie od rana mam nerwa i musze się tym podzielić:/
wczoraj byłam z koleżanką na spacerze i doczepił się jakiś gość naćpany szybko uciekłyśmy do mnie do domu... otóż rano wstaje z myślą, że muszę skończyć pisać prace mag. a taka ładna pogoda, odsłaniam rolety a tuuu widok (myślałam, że zawału dostane) ten sam typ co wczoraj siedzi u mnie na ogródku na leżaku szybko pobiegłam tam a ten do mnie, że mi kwiatki podlewa...wyprosiłam go wystraszona.. po 30min kiedy się kąpie ktoś puka zeszłam na dół patrze a ten znowu w moim ogródku ze strachu zaczęłam ryczeć zadzwoniłam po kolegę wyrzuciliśmy go... najgorsze jest to, że boje się, że tu wróci rodziców nie ma do tego zna moje imie ![]() ![]() musiałam się wygadać sory ![]()
#2043 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a pytalas sie czego chce i po co tu przychodzi? powiedz mu ze to teren prywatny i nie moze tu siedziec.. postaraj sie byc grzeczna bo nigdy nie wiesz jak taki koles sie zachowa gdy go postraszysz policja, i nie wychodz do niego, ja bym sie bala ze mnie zlapie i krzywde zrobi, na twoim miejscu gadalabym z nim tylko z okna ewentualnie no i jak sie znowu pojawi to dzwonilabym po kolegow zeby z nim inaczej pogadali albo ostatecznie na policje
![]() |
#2044 |
Raczkowanie
|
najpierw chciał piwa a potem stał na tarasi spiewał jakaś piosenke i pokazywał jednoznaczne ruchy...wiadomo jakie
![]() wiem, że koleś mieszka na mojej dzielnicy jest z tych ludzi mało ciekawych z równie nieciekawymi kolegami więc jak zadzwonie po policje to potem ja będę miała kłopoty tutaj ![]() jakaś paranoja!!!!
#2045 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich,
Jestem nowa, i mam zamiar powiekszyc sobie biust. d kilku dni jako "gość" od wczoraj juz zarejestrowana czytam wszystkie watki na temat op. Chcialabym podziekowac za wasze wpisy na forum. Bardzo pomagaja w podjeciu decyzji. A nawet pomagaja w przygotowaniu sie do rozmowy z DR. Dziekuje i pozdrawiam. NunaMika PS . piekne zdjecia dziewczyny i gratuluje cycuszkow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2046 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() dziewczyny wstawiam wam moje ponad 2 miesieczne blizenki ![]() ![]() o ho ! chyba wstawilam fotke tej samej blizny ha ha no ale ciezko mi samej zrobic fotke i sie rozmazuja zdjecia, kiepski aparat ![]() ![]() na chwile wstawie tez zdjecie moich dziewczynek bo jestem z nich bardzo dumna ![]()
Szamanka ![]() ![]() Depilacja laserem Soprano XL BLU od 04.04.2015 Edytowane przez 2sweet Czas edycji: 2010-06-13 o 13:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2047 |
Raczkowanie
|
2sweet dziewczynki są naprawde meeega!!!!!!
takie równiutkie ładniutkie..... zazdroszcze ![]() ![]() ciekawe kiedy moje wypięknieją;P
#2048 |
Raczkowanie
|
2sweet blizny bardzo ładnie się goją.. cycuszki też śliczne, bardzo ładny kształt wyszedł
![]() lusia87 może zadzwoń po jakąś koleżankę albo kolegę i poproś żeby z Tobą posiedzieli będziesz czuła się pewniej i bezpieczniej... przyznam że bardzo dziwna sytuacja ;| zesrałabym się chyba ze strachu ![]() Edytowane przez magdakaczmarek Czas edycji: 2010-06-13 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2049 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() moje nadzwyczaj szybko sie ukladaja, miesnie jeszcze nie puscily do konca ale piersi juz po malu schodza na swoje miesce co widze po bliznach (po op nie mialam blizn idealnie w faldzie) kazde zelki potrzebuja czasu - proces ukladania sie trwa nawet do 1,5 roku. ale zapewniam ze z dnia na dzien bedziesz widziala jak pieknieja w oczach ja wiekszosci zmian nie zauwazylam, gapie sie w lustro codziennie i nic tam nie zauwazam ale robie im fotki co 2-3 tygodnie i dopiero jak porownuje zdjecia to widze ich przemiany! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Szamanka ![]() ![]() Depilacja laserem Soprano XL BLU od 04.04.2015 Edytowane przez 2sweet Czas edycji: 2010-06-13 o 13:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2050 |
Raczkowanie
|
2sweet no robia wrazenie Twoje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2051 |
Zakorzenienie
|
Sweety śliczne piersi
![]() ![]() ![]() a blizenki goję się świetnie ![]() i jak na tak krótki okres czasu, to są jaśniutkie ![]() a to dopiero nieco ponad 2 miesiące ![]() ![]() ![]() co to będzie za jakiś czas.. ![]() ![]() ![]() ![]() suuuuuper ![]() ![]()
#2052 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
staram sie trzymac je suche, jak po prysznicu smaruje cialo oliwka to unikam smarowania blizn zeby mi sie nie rozjechaly (ale nie wiem czy to dalej mozliwe na tym etapie?) dzieki dziewczyny za cieple slowa ![]()
![]() |
#2053 |
Raczkowanie
|
Lusia87 nie rozumiem dlaczego nie zadzwonisz na policję, myślisz że potem będą cię terroryzować, przecież oni robią to teraz. Takich spraw nie rozwiązuje się na własną rękę (właśnie pokazałaś, że może Tobie zrobić nawet kupę na wycieraczkę) Ja bym nie czekała do wieczora, koleś ma ładny ubaw z Ciebie, a Ty jesteś przerażona...
![]() 2sweet super cycuchy!! Jest się czym pochwalić..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- NunaMika witam wśród Nas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Piszę jeszcze raz.... do cycolinek, które są po Męczy mnie pewna sprawa (a tylko wy możecie mi pomóc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2054 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() napisz mi swoje wymiary teraz w biuscie luzno, ile masz pod biustem ciasno, to czy juz rodzilas (to wazne), wzrost, biodra, talia.. jaki efekt oczekujesz? mi na konsultacji 200cc wydawaly sie OGROMNE ![]() ![]() ![]() ![]() nie sugeruj sie przymiarka, ten sam implant wyjdzie duzo mniejszy po operacji !! moje piersi widzialas wyzej a ja mam 170cm wzrostu waze 52kg, pod biustem 71cm (?) chyba bo juz sie nie mierzylam dawno, w biuscie przed op chyba 83? wysjciowka ok 70A.. teraz przy 325cc okraglych mam wizualne pelne B male C, nie rodzilam jeszcze dlatego pani dr nie wkladala mi tego co sie na maksa zmiesci bo nie wiemy jak sie piersi po ciazy zmienia ile gruczolu przybedzie itp widzialam piersi juz chyba w wiekszosci rozmiarow i wiele zalezy od proporcji twojego ciala i tego co chcesz uzyskac, ale 400 to juz fajny rozmiarek! jakie wkladki, w sensie jaka firma? na stronce producenta znajdz sobie tabelke implantow tego typu jakie ty bedziesz miec i porownaj rozmiary, najczesciej to sa minimalne roznice w wielkosciach!
![]() |
#2055 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2056 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja mierząc na przymiarce te moje 375 pomyślałam sobie - no takie całkiem całkiem, a po op wydaje mi się, ze są zdecydowanie mniejsze. Nie bój się tego 400!!! To jest tkie minimum jakie bym brała teraz (wiedząc już jak to wygląda w praktyce) Sweet! Moje zdanie już znasz... ale musze się powtórzyć bo nie wytrzymam... PIĘKNE!!!!!!!!!!!!! ,
Nuna! Witaj! Miło mi Cię poznać! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2057 |
Raczkowanie
|
2sweet Teraz Twoje cycochy są podobne do Tych na Twoim avatarze
he he ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Hej seela!!! ![]() Właśnie o taką odpowiedź mi chodziło, czyli tylko na przymiarce wydają się takie wielkie... a później chyba ten mięsień (no i ta reszta piersi) przygniatają go i pierś wydaje się dużo mniejsza. Tak?? Dobrze myślę?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2058 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
[QUOTE=Marczilada;19860171]Fajnie, że masz swoje zdanie, ale nikt Ciebie o nie prosił. Narty!!
---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- A jeśli chodzi o macrolane, to lipa, tak uważam, bo co to za efekt jeśli utrzymuje się tylko pół roku, a potem takie worki wiszą. A dlaczego piszę na pół roku, bo po takim czasie, to zaczyna schodzić, a po dwóch latach nie ma już śladu po tym. Także powodzenia dziecino ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Kurcze, zawsze można sobie dostrzyknąc jak uważasz ze cycki staja sie obwisłe.To przeciez nie jest zaden problem,tak mysle. A zreszta to ja widze w tym tez plusy,bo jak po tych dwóch latach zatęsknisz za swoimi piersiami( a idzie nowa moda ze Stanów na mniejsze cycki) to wrócisz do swojego rozmiaru. |
![]() ![]() |
![]() |
#2059 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=klara01;19961118]
Cytat:
Skoro ktoś wlazł na te forum i napisał, że nie rozumie, jak można powiększać piersi implantami, to chyba powinien się liczyć z tym, że jego metoda też spotka się z brakiem zrozumienia, ale i tak życzę Tobie powodzenia, bo każda kobieta chce czuć się piękna ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Klara czytałam Twoje posty. Ty się po prostu udzielasz na każdy możliwy temat!!!!! To znaczy, że jesteś wszechstronna, ale niekoniecznie wiesz wszystko najlepiej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2060 |
Rozeznanie
|
KLARA
ja nie wytrzymam co ty z ta swoja moda jak moze byc moda na male albo duze cycki wez sie tak porzadnie wyspij bo bredzisz Teraz jest moda z Ameryki na male tak? to wszystkie panie ktore maja wieksze piersi powinny sie teraz operowac i zmniejszac za rok moze jednak bedzie moda na wieksze to beda lecialy znowu powiekszac? To nie ma nic wspolnego z moda my mamy sie dobrze czuc w swoim ciele a nie latac za moda i sie operowac co roku to brednie Ech szkoda mi slow ale madroscia tu nie zaswiecilas Az sie normalnie zezloscilam jak czytam takie *******y MODA o jezu bo padne Modna moze byc kiecka a nie cycki W sumie moglam poczekac bo moze i na takie nalesnikowate jak ja mialam tez by przyszla moda ech gluptas ze mnie byla bym na topie Edytowane przez aga3331 Czas edycji: 2010-06-13 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2061 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a resztą skóra sama się zajmie ![]() wtedy moje były jeszcze mocno czerwone i w ogóle, więc nie chciałam w żaden sposób samowolnie im zaszkodzić (właśnie żeby blizna się nie rozeszła np.) i stosowałam się do tych zaleceń. teraz zaczynam się zastanawiać, bo niby źle nie jest, ale zawsze mogłoby być lepiej ![]() choć w odpowiedzi na moje pytanie już prawie wyobraźnia mi podpowiada,że: "czasem lepsze jest wrogiem dobrego" he he ![]() niedługo będę miała kons., więc zapytam.. jeśli dowiesz się czegoś wcześniej, to daj znać ![]() Cytat:
efekty tych przymiarek nie mają zbyt wiele wspólnego z rzeczywistością, niczego tak naprawdę nie pokazują, osobiście w ogóle nie rozumiem, po co się je stosuje.. nie warto się sugerować ![]() Cytat:
że mogę zatęsknić za moimi dawnymi piersiam ![]() ![]() a o powrocie do dawnego rozmiaru nawet wolę nie myśleć.. brrrr ![]() moda która idzie..skąd idzie ![]() ![]() jakoś to dla mnie nieistotne ![]() moda przyjdzie i przejdzie, a ja w międzyczasie będę się cieszyła pełnym dekoltem ![]() z tą modą to jakaś paranoja, Twój sposób widzenia tych spraw jest dla mnie.. że tak powiem, dość oryginalny ![]() tak czy inaczej, życzę powodzenia w dopasowywaniu rozmiaru piersi do obowiązujących trendów ![]()
![]() |
#2062 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
hi hi dziekuje kochana ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2064 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie miałam o tym pojęcia! idąc na opercję byłam przeswiadczona, ze wynik końcowy będzie taki sam (jakoś nie spytałam przed op bardziej doświadczonych, bo byłam taka podekscytowana, ze nie miałam do tego głowy), a jednak one pod bluzką w tym staniku sa niejako "luzem" (bardziej odstają od klaty), a po są bardziej "rozlane" i przyciśnięte. no... jakoś tak... nie wiem czy coś z tego zrozumiałaś ![]() Cytat:
WOLNY WYBÓR!!! Mam jednak wrazenie, że pomyliłaś wątek. Powodzenia!!! Cytat:
![]() ![]() ![]() Podpisuję się pod tym!
![]() |
#2065 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mialam cos podobnego , dlugo mi sie to utrzymywalo bo prawie 6 miesiecy , ale odkad zaczelam plywac to zniknelo. Cytat:
Ja moglam plywanie po miesiacu zaczac , ale jakos sie nie skladalo. Obecnie plywam od 3 tyg. prawie codziennie i jestem bardzo zadowolona. Ja przez 4 tyg. od op. nie uprawialam sportu. Dokladnie po miesiacu zaczelam aerobik, orbitrek itp. Tyle , ze moj dr. wyrazil na to zgode. Sweet, Macerata bardzo ladne piersi ![]()
![]() |
#2066 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Witam serdecznie, wrocilam do domciu po kilku dniach nieobecnosci, wlaczam wizaz a tu takie ladne fotki na dzien dobry. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2067 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja robiłam operację w klinice dra Szczyta, u dra Potockiego. Do niego są krótsze terminy a efekt uważam, że wspaniały ![]()
![]() |
#2068 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
![]() jestem w domku od wczoraj- operacje miałam w sobotę, nie jest chyba tak źle bo wczoraj wieczorem zaliczyłam nawet urodzinki u brata śpi się strasznie- bolą mnie nerki przy tym spaniu na plecach ![]() w głowie mam kocioł mam implanty 390 anatomiczne, moje piersi teraz mieszczą się (wypełniają go)w staniku 75D- mam nadzieję, że jedak troszkę spadną trapią mnie dwie rzeczy: mam stanik triumpha i on jest kształtem już taki trochę rozjechany.... czy to wina stanika choć troszkę czy to znaczy, że mam takie piersi na boki???? i w lewej piersi nie mam czucia tak od góry do dołu włącznie z sutkiem a boki nawet nawet... pierś prawą i sutek czuję choć troszkę tak jakby delikatnie zdrętwiałe???? ratujcie plissss...... |
![]() ![]() |
![]() |
#2069 |
Rozeznanie
|
Ja nie mam czucia juz 2 miesiace ale tylko w jednej piersi i to w 1/3 tej piersi
Dzwonilam dzis z tym do Dr i mowil ze moze jeszcze sie utrzymac wiec sie niemartw narazie |
![]() ![]() |
![]() |
#2070 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() Wyniki związane z mutacją odebrane i wszystko oki mogę śmiało robic cycuchy tylko troche emocje opadły i nie wiem co dalej a poza tym mam mały problem z kasą muszę podjąć decyzję czy robic cycki w tym roku czy odłożyć na potem ... Dziewczyny żałuję że u mnie tak wszytsko sie potoczyło gdybym miała odrazu wyznaczony termin np na lipiec to bym nie rozmyslała a tak ani terminu ani nic sama nie wiem co robić ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.