|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. V
dziewczyny, czy bagietki z sosem czosnkowym da się przygotować na grillu?
|
|
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, jaka jest kaloryczność tych bonitek ? bo uwielbiam wszelkie ciastka korzenne i czytając Wasze posty naszła mnie na nie ochota , co za tym idzie może bym się jutro przespacerowała do biedronki :p więc jak z tą kalorycznością ?
bo ciekawa jestem.
|
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tortille gotowe również są w lodówce obok bagietek czosnkowych, ciasta francuskiego, wędlin paczkowanych, krokietów
|
|
|
|
#1684 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w 9,5g czyli jednym ciastku -46kcal
|
|
#1685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za odpowiedź
46 kcal.. nie ma tragedii, choć mogłoby być mniej ale i tak je jutro kupię
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
Nie próbowałam, ale myślę że mogłyby się nadać, tylko na niskim piętrze (tzn. wysoka temp. - bo o ne są przecież na wpół surowe).
|
|
#1688 |
|
Konto usunięte
|
kupiłam dziś Colę Original, masło Extra, lody Arietta i Kinder Bueno White (jakoś nigdy nie próbowałam tych batoników, smaczne są
w Rossmannie widziałam kobietę z torebką z B, tą zieloną z rączką z korali. całkiem nieźle się prezentowała z daleka, ale materiał chyba faktycznie cienki. |
|
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie też rzucili nektarynki, a to jedne z moich ulubionych owoców, szczególnie właście te nie do końca dojrzałe więc była degustacja Pytam i pytam o ten zestaw oliwkowy sól do kąpieli plus mus-krem który jakiś czas temu był w B. a u mnie ciągle jest w super promocji ale chyba zadna z Was nie kupiła bo brak odp Nic mi nie zaszkodziło jak dotąd z biedr. i nie spotkałam się z niczym zepsutym. W lidlu raz widziałam spleśniały (nie mylić z plesniowym )
|
|
|
|
|
#1691 |
|
Konto usunięte
|
wzięłam dziś gazetkę grillową, fajne propozycje.
|
|
|
|
#1692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od kiedy obowiązuje ta ulotka? |
|
|
|
|
#1693 |
|
Konto usunięte
|
od 14. do 27.06.
|
|
|
|
#1694 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, które lody biedronkowe (chodzi mi o duże opakowania) możecie polecić? zastanawiałam się dziś nad wiaderkiem vento (czy jakoś tak), ale nie wiem czy dobre.
mam jeszcze pytanie odnośnie tortów wiśniowych i truskawkowych - tych z lodówki: jak to smakuje? próbowała któraś? to jest w formie lodowo - ciastowej czy tylko ciacho? widziałam dziś te torebki - niestety fatalne wg mnie, na zdjęciu prezentowały się duuuużo lepiej. a i są u mnie mydełka kokosowe i oliwkowe, jak wykończę obecne zapasy to na pewno spróbuję
|
#1695 |
|
Konto usunięte
|
mydełka kokosowe? nowy zapach w stałej ofercie, czy to jakiś niebiedronkowy produkt?
|
|
|
|
#1696 |
|
Marudziara
|
Dziś byłam w biedronce nie mogłam znaleźć tych nowych mydeł do kąpieli.
Jeśli chodzi o promocyjne zestawy mus i sól do kąpieli czarna oliwka za 9.99 ja polecam wspaniały zapach i bardzo fajny efekt dla skóry.
|
#1697 |
|
Zadomowienie
|
to są takie mydełka/żele coś na wzór ziaji, ale tańsze - chyba ok. 3,50 za 500 ml ale pewna nie jestem.
|
#1698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Torty lodowe dziewczyny zachwalały bardzo, ja nie próbowałam. Co do innych lodów niezmiennie nie zachwycają mnie więc nie mogę polecić ( lidl tu wygrywa zdecydowanie) |
|
|
|
|
#1699 |
|
Konto usunięte
|
a czyli takie bardziej mydła pod prysznic, tak?
dzięki za info, rozejrzę się za nimi w swojej B.
|
|
|
|
#1700 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja zwyklych tortow nie lubie ze wzgledu na masy, ale ten mi bardzo smakowal, nie byl mulacy itp.
|
|
|
#1701 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dzisejsze zakupy w biedronce: -orzeszki niesolone -czekolada 6th sense śmietankowa -mydlo pod prysznic kokosowe(dla siostry) ![]() -maseczka be beauty nawilzajaca rowniez dla siostry(polecilam jej wiec mam nadzieje ze sie nie zawiedzie )
|
|
|
|
|
#1702 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
Wprawdzie w mojej dziurze już jakiś czas temu wybudowali Biedronkę ale jakoś zawsze kojarzyła mi się z brakiem koszyków (wiem wiem, dawne czasy) przez co nie lubiłam tam chodzić. Ale odkąd ostatnio weszliśmy tam po jakiś drobiazg z moim TŻtem to jestem zachwycona. Pełno fajnych rzeczy...i koszyki sąOstatnio kupiłam: - kostki mrożone z mintaja-pycha ![]() - jakiś batonik na biszkopcie z takim powiedzmy kremem z owoców leśnych (nazwy nie pamiętam)- całkiem fajny ale straaasznie słodki, a dla mnie mało co może być za słodkie ![]() - panierki z Kamisa z sezamem i z płatkami czosnku - z sezamem wypróbowałam- całkiem niezłe, najbardziej spodobało mi się to że nie trzeba babrać sie w jajku mące i bułce tylko siup na jednym talerzyku i włala, mięsko (w moim przypadku była to właśnie kostka z mintaja) gotowe do smażenia. Szybko, smacznie i zmywania mniej ![]() - kostki bulionowe warzywne- taniutkie, ale jeszcze nie wypróbowałam, cena pomiędzy 1-2 zł, nie pamiętam dokładnie - hamburgery- TŻ lubi więc mu wzięłam, ja nie przepadam (no i dieta - orzechy w czekoladzie, takie duże kulki- super - zsiadłe mleko- może dziwnie zabrzmi ale pierwszy raz piłam coś takiego więc nie mam porównania, ale mojemu miśkowi bardzo smakowało - mięsko mielone z szynki- bardzo dobre, chyba 6,99 Jadłam też kiedyś z Biedronki bagietkę z masłem czosnkowym, pyyyycha Ogólnie mówiąc to gdyby mnie mój misiek nie stopował to chyba bym z połowę sklepu wykupiła (mieszkamy od niedawna ze sobą)Zastanawiałam się nad kupnem chusteczek do demakijażu ale mam cerę wrażliwą i TŻ mi odradził bo "nie wiadomo co to". Może któraś z was używa i mi podpowie czy są dobre. Używam tych z Johnsona i są świetne ale te z Biedronki o połowę tańsze więc... Aha, i zapoluję sobie na klapki które maja teraz być. Na zdjęciu wyglądają fajnie A tak w ogóle to trochę wstręciuszki jesteście. Ja na diecie a wy tu takie słodkości wychwalacie zwłaszcza te ciasteczka korzenne mi łażą po głowie, uwieeelbiam
|
|
|
|
#1703 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
No to jest nas dwie przynajmniej anoola bo ja też na diecie..ale i dla siebie znajduję pyszności. Polecam mix salat, nektaryny, bakłazany (o ile wrócą nareszcie) i avokado(ostatnie odkrycie) płatki just fit też stale kupuję, soki pyszne teź są w b. ale kaloryczne więc biorę wodę.
|
|
|
|
#1705 |
|
Konto usunięte
|
muszę w takim razie nadrobić wątek, bo nie zaglądałam tu w tygodniu i wiele mnie ominęło.
te mydła mają takie same zapachy jak Ziaja, to nie Z. właśnie je produkuje? u mnie dziś też koszyki stały przy wejściu, nareszcie. i nawet mają nowe 'antybakteryjne'
|
|
|
|
#1706 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1707 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1708 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja polecam z tańszych rolady lodowe szczególnie tę truskawkowo-waniliowo-czekoladową. Naprawdę niedroga i godna polecenia. Te lody z bakaliami są także pyszne, jednak "Opery" już mi tak nie smakują. |
|
|
|
|
#1710 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Damy radę, nektaryny uwielbiam więc jutro przy okazji polowania na klapki sobie kupię, zerknę też na płatki skoro polecasz. A co do soków to wiesz, mozna troche oszukać i rozcieńczyć sok pół na pół z wodą, zawsze to mniej kalorii (chociaż smak już nie ten sam)Klepsydra dzięki wielkie za ostrzeżenie Edytowane przez anoola Czas edycji: 2010-06-13 o 19:10 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

bo ciekawa jestem.

46 kcal.. nie ma tragedii, choć mogłoby być mniej
ale i tak je jutro kupię
....