|
|
#91 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a to jeszcze nic - dla mnie hiciorem wszechczasów jest ten zakład pogrzebowy - Jan Szatan http://www.zumi.pl/1229030,Zaklad_Po...tom,firma.html Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() I krytykuja te, które sa bezdzietne ![]() Cytat:
|
|
#92 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
witam w nowym Barze! Cytat:
Mówię, że nie planujemy, choć jest trochę inaczej ale jak powiesz, że planujesz to co chwilę będą pytać: czy już?? ![]() Nie lubię tego.
|
|
#93 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Heloł
Polly, nie wiem czy akurat w Polsce, to chyba za duża generalizacja.. zależy pewnie od wychowania, od stopnia złośliwości / otwartości / bezrefleksyjności / itp.... u mnie w rodzinie tylko brat cioteczny właśnie nad stołem potrafił się zapytać czemu się nie hajtam i czemu nie mam dzieci, wszyscy inny jeśli już chcieli pytać, pytali wyłącznie w cztery oczy. Obecnie po ponad ośmiu latach chyba doszli do wniosku że nie ma po co się pytać ![]() Maja, przytulki ![]() Chociaż muszę powiedzieć że osobiście, podobnie jak Tró, wolałabym raczej zostawać w domu niż się z taką panną spotykać.... Cytat:
Cytat:
![]() Będą jakieś zdjęcia?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#95 |
|
Rozeznanie
|
Hecate.
zgadzam się z Justyną.to jest tak jakbyscie się nie znali...może spróbować być ze soba więcej, razem rozmawiać, o tym jak się czujecie ze sobą.... na Pewno Si też coś czuje że jest coś nie tak...trzeba rozmawiać o uczuciach i potrzebach.![]() ![]() Pin up ![]()
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry - mam nadzieje
|
|
|
|
#97 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dostałam pozwolenie od Maji więc wklejam fotę, ta akurat jest z początku imprezy bo te późniejsze to średnio się nadają do pokazywania publicznie
![]() Maja po lewej, kamena po prawej.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#98 |
|
Wpisz tu zomzing
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#100 |
|
Rozeznanie
|
Piękne fotki..takie mocne, a takie kruche w środku..
|
#101 |
|
never say no to panda
|
będą, będą, jak tylko dopnę to to wszystko na ostatni guzik (zapomniałam jeszcze o szafie w przedpokoju - ale to już zamówione - 18.06 fachmani zakładają - szary lakobel + lustra
i zabudowa biurkowa w małym pokoju - muszę zadzwonić do fachmana dopiero :/)i waham się, czy zakładać te półki i relingi, czy nie oba pokoje wyglądają fajnie bez półek, a w dodatku półki to kolejne miejsce na zbieranie kurzu i stawianie zbędnych pierdółek... ale półki są już zakupione i szkoda zmarnować tak samo relingi kuchenne - zakupiłam włącznie z osprzętem, bo byłam przekonana, że się przydadzą, ale kuchnia doskonale daje radę bez tego ustrojstwa :/ potrzebuję dziś zużytkować 2 małe cukinie i 2 duże bakłażany w necie wygrzebałam następujące przepisy: 1. sałatka grillowa 2. roladki na zimno 3. ratatuj muszę jeszcze wybrać 2 z 3 i do dzieła
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-06-13 o 14:36 |
|
|
|
#102 |
|
Rozeznanie
|
Polly , mam pytanie
![]() Co to za puder bambusowy, który tak matuje...ja świecę się mocno po półgodzinie od umycia twarzy....pudrów w kamieniu czy podkładów nie stosuję bo efekt byłby bardzo komiczny....ale tu miałąbym ochotę wręcz spróbować ![]()
|
#103 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
a dry-flo to to - ja się po tym nie świecę nawet do kilkunastu godzin, nawet po nałożeniu dry-flo na tłuszcz (filtry lub frakcja sojowa) lub silikon |
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo fajnie wygladacie!
|
|
|
|
#105 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
To tak z moich doświadczeń ![]() Cytat:
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#107 |
|
Rozeznanie
|
Miciel thx bardzo
|
#108 |
|
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#109 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Envy-puder z jedwabiem i owsem mam i też polecam,b.ładnie matuje
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#110 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#111 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wesele całkiem udane,nie lubię wesel w sumie,ale to było ok
![]() miałam przywdziać majtki Bridget Jones albo inaczej Majtki Goka Wana,ale upał mnie zniechęcił do tego czynu ![]() tylko stracha mielismy bo jak minął upał zaczęło się błyskać i siostra mówiła że w Lublinie wieje...J. bał się o dach na domu który akurat robi,a tymczasem dziś rano się okazało,że to tam gdzie byliśmy przeszłą okropna nawałnica. Jechaliśmy na około bo okolice Annopola pozalewane i są objazdy,pojechalismy na Puławy i Janowiec,Janowiec też zamknięty,obłożony worami z piachem ,policja zawraca ludzi,jechaliśmy przez jakieś zapomniane wioski..i tam..też tragedia,przejechaliśmy, z szosy woda opadła ale dookoła:klęska żywiołowa normalnie,rozlewiska,błot a,tam gdzie woda opadał widać jak była wysoka,dokąd domy pozalewane,strasznie....: ( No ale wyrobilismy się w 1h 20 minut
|
|
#112 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
to lece do Dominiki domówić
będę mieć zapas pudrów na najbliższą pięciolatkę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#113 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#114 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#115 |
|
Rozeznanie
|
Maqtko jedyna do jakiej Dominiki trzeba się udać? Ja też chcę..bambusowu z jedwabiem i owsem....
suchy chleb dla konia...owies....ogniki w oczach ...diabliki .już wiem sex jak owies ![]()
|
#116 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#117 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
wspólne zamówienie,a potem sie spotykamy na plotach i zabieramy co nasze
|
|
|
|
#118 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#119 |
|
Rozeznanie
|
Ahas
![]() to mój owies bez spotkań......trudno jeszcze dwa tygodnie obłędnej pracy i wolność ![]() jestem na etapie pisania kilku sprawozdań.każd eosobne dla osobnego wice szefa. zdechnę chyba, nie cierpię biurokracji..
|
#120 |
|
Nindżopesz
|
Jejkuuu, jakoś nie mogę wyjść na prostą z czasem i czytaniem SB, a to pranie, a to matka wpadła... Tak więc znowu się nie ustosunkuję.
W każdym razie dziękuję za miłe słowa n/t fotek i dementuję pogłoskę o zapyleniu ![]() Czy ciacho się kąpie notorycznie pod wodospadem nie wiem, ale na bank kąpieliło się w butach Zeby to jeszcze były glany to bym zrozumiała - chciał być tró. Ale co kraj to obyczaj, hehe.Dobra, kilka fotek zaraz rzucę, na początek coś dla wielbicieli gier i fantasy: - Carcassonne wersja live - Baldurs Gate - zagadka pt. "znajdź smoka" - moje prywatne długowłose ciacho w lesie (inszych nie było więc się własnym dzielę). Las jak na Islandię bardzo spektakularny
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2010-06-13 o 17:17 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.

ja powoli wchodzę właśnie w okres, kiedy rodzinka dyszy nad karkiem, kiedy zacznę wreszcie myśleć o dzieciaku, a dla mnie zdecydowanie jeszcze za wcześnie

i zabudowa biurkowa w małym pokoju - muszę zadzwonić do fachmana dopiero :/)

To tak z moich doświadczeń

wspólne zamówienie,a potem sie spotykamy na plotach i zabieramy co nasze