etorebka.pl - część IX - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-13, 11:43   #3121
Naomi21
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl - część IX

Czerwona Emili Śliczna jest. Oczywiście nie kupię, bo ja mam tak z Emilkami, że na Waszych zdjęciach mi się podobają, a na żywo w ogóle nie No i ma za krótkie rączki, niestety.

Ja jestem na takim głodzie torebkowym, że aż mi się śnią. Ciągle ostatnio z Mabel chodzę, aż mi się znudziła.

Zachęcam do korzystania z kodu
Stary 2010-06-13, 12:00   #3122
pronunciation
Zakorzenienie

ja jestem tak ciekawa wykonania tych nowych Emilek, że chyba zaraz jakąś kliknę z czystego zaspokojenia ciekawości swej
Stary 2010-06-13, 12:12   #3123
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
kurde...mam bloga w którym wklejam zdjęcia i się nie stresuję..a teraz to mam gulę w żołądku aby Wam się pokazać....

1, 2, 3..... : : :
dobrze wyglądasz! i nie przejmuj się opiniom innych, będziesz w takie upały katowac się pokutnymi worami do ziemi?

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Co do pogody jeszcze- wczoraj kiedy byłam na koncercie przeszły trzy potężne burze. Nigdy w życiu tak nie zmokłam, nawet bieliznę można było wyżymać. No i pioruny i grzmoty takie, że naprawdę się bałam. Ale warto było Zespoły występujące przed Comą były świetne, ale Coma to heh, jak dla mnie rewelacja- pierwszy raz widziałam ich na żywo Rogucki zrobił na mnie naprawdę wielkie wrażenie Ale tego już może nie będę opisywać, bo się będzie ze mnie śmiać Głos mam zdarty, nie wiem czy chora nie będę przez to przemoknięcie, ale co tam A i prawie zrobiłam szpagat tak się na błocie poślizgnęłam A i żeby było fajniej- koncert był nad rzeką, więc komarów było tyle, że po ok.20 minutach byłam jednym, wielkim bąblem, skubańce pogryzły mi górną wargę nawet Rogucki ku ogólnej uciesze tłumu wyraził podziw, że jesteśmy chyba najbardziej wytrwałą publiką jaką spotkał, przemoknięci, zmarznięci, pogryzieni i w błocie po kolana Koncert miał fajny klimat, odbył się na terenie zamku, scena obok ruin i pioruny- super efekt
ale miałaś pecha z tą pogodą za to wrażenie na pewno nie zapomniane ja chcę jechac do Jarocina... hmm, chyba jednak wysupłam na tej wyjazd resztki kasy jakie mi zostały teraz się regeneruj
nie mów mi o komarach, skubańce jedne, boje się przez nie zasnąc w nocy, a powrót wieczorem do domu to jakiś horror

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 12:15   #3124
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
ja jestem tak ciekawa wykonania tych nowych Emilek, że chyba zaraz jakąś kliknę z czystego zaspokojenia ciekawości swej
Ja też jestem ciekawa, ale musze poczekac na przypływ gotówki

Którą chcesz klikąć ?

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 12:30   #3125
sydunia
Zakorzenienie

Ooo, nowy kolor Emili. Ciekawy
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 12:47   #3126
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Ja też jestem ciekawa, ale musze poczekac na przypływ gotówki

Którą chcesz klikąć ?
szarą albo malinową

jeśli jednak nic się nie zmieniło w jakości skóry, tylko pasek będzie regulowany, to po prostu odeślę im
Stary 2010-06-13, 12:56   #3127
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
szarą albo malinową

jeśli jednak nic się nie zmieniło w jakości skóry, tylko pasek będzie regulowany, to po prostu odeślę im
to weź tą malinową ... jej jeszcze w katalogu nie ma

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-13, 14:06   #3128
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Weszłam na Twój blog i muszę powiedzieć, że masz ładną, sympatyczną buzię
nie doczytałam wcześniej dziękuję oczywiście standardem będzie jak powiem że ja tam swojej buzi nie lubię-miałam kiedyś ładniejszą....

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Ja do szczupłych też nie należę a noszę tylko spódnice moją zmorą są uda które maskuję spódnicami, krągłe biodra i duży biust

Napisz coś więcej o sałatkach jakie sobie robisz, bo ja jestem ich fanką.

O ja, 25 kilo? Jak Ci się to udało? Ćwiczeniami czy samymi posiłkami? Ale pewnie dużo wyrzeczeń Cię to kosztowało

Ja też weszłam na blog i popieram w dodatku masz śliczny róż na polikach na zdjęciu z kolczykiem mam bzika na ich punkcie i ciągle szukam nowych

A to nasza Farfallka miała urodzinki?? Coś mi chyba umknęło.

Wszystkiego najlepszego w takim razie! Dużo zdrówka i pięknych torebek 100 lat!
tak, schudłam 4 lata temu 25 kilo-byłam na diecie 1000-1200 kcal, chodziłam do dietetyka na kontrolę. odchudzałam się dokładnie 4 miesiące. raczej nie ćwiczyłam bo na to juz siły nie miałam. Miałam w studium w-f na basenie więc ten raz w tygodniu pływałam. odchudzałabym się dalej, ale wyjechałam na miesiąc do niemiec do rodziny i tam zaczęłam jeść w miarę normalnie-ale to wtedy najwięcej mi się w głowie poprzestawiało i po powrocie nie umiałam już wejść w ten tryb nie jedzenia.
ale z jednej strony dobrze się stało, że nie odchudzałam się dalej-śmierdziało już zaburzeniami żywienia....liczyłam liście sałaty i rzodkiewki które jem.....pogubiłam się troszkę wtedy. Ale nie zapomnę też tego jaka byłam szczęśliwa-miałam taką budowę, że pomimo tego że byłam szeroka w biodrach to jak stanęłam bokiem to talia osy.jeszcze wciągałam brzuch-to juz w ogóle cudnie było.....a to co przytyłam spowrotem to poszło mi w brzuch strasznie-i nawet wciąganie nie pomaga

powiem Wam, że jak juz wpadłam w taki trans odchudzania to ta dieta nie była żadnym wyrzeczeniem. Była czystą przyjemnością...próbuję się w ten trans wprowadzić już od 3 lat ale jakoś mi nie wychodzi

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Wyciągaj, wyciągaj ... nie ma co w taki gorąc chodzić w długich spodniach .

Chociaż dzisiaj jest i słoneczko i mocny wiatr ... bardzo przyjemnie
wyciągnęlam-zaraz do kościoła i do wujka na urodziny śmigam w spódnicy...kto by pomyślał

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Farfalko - spóźnione ale szczere : Wszystkiego Najlepszego !!

Harajuku - dobrze wyglądasz w tym zestawie

Z mojej Emilki nici wczoraj wydałam wszystkie pieniądze (swoje i TŻ) i już na Emilię nie ma
dzięki Kali a na emilkę jeszcze nazbierasz

Cytat:
Ja : sukienkę,bluzkę,lakier do paznokci,strój kąpielowy, kardigan, bielizna
TŻ : 4x t-shirty, 2x spodenki, torba, pasek
wszystkie te szmaty są interesujące
ooo to faktycznie fajne zakupy ale jaka zmiana-Tż sobie kupił torbę a Ty nie : byliście w scc?

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Moim zdaniem jest jak najbardziej ok A ta sukienka jest bardzo ładna, chyba odgapie i też kupie
Jeśli szukasz legginsów 'na pięte' to ja mogę polecić sprzedającego z allegro- ostatnio kupowałam dwie pary, dla siostry i dla siebie ( ja oczywiście jeszcze ich nie założyłam, eh, wyglądam w nich źle chyba ), ale siostra mówi, że są super

I o to chodzi, żeby każdy czuł się swobodnie na tym wątku, mnie tam zwierzanie się nie przeszkadza

Co do zakrywania się- też tak mam Rok temu kiedy na zewnątrz było ponad 30 st. ja chodziłam w dżinsach- teraz aż mi się gorąco robi jak sobie pomyślę. Powoli zaczynam trochę inaczej myśleć, ostatnio nawet sukienkę sobie kupiłam wiązaną na szyi, taką typowo letnią i co najważniejsze chodziłam w niej jak był upał- rok temu nie zrobiłabym tego.
A 1000 kalorii to "dieta" bardzo, bardzo niezdrowa- ciężko to nawet nazwać dietą.

Co do pogrubionego- brawo Jakiś czas temu doszłam do wniosku, że do chamów to trzeba po chamsku bo inaczej nie dociera

Co do kobiet to się zgadzam, kobiety są bardzo krytyczne wobec siebie. Zresztą moim zdaniem same się wzajemnie nakręcamy jeśli chodzi o wygląd, o to co musimy, co powinnyśmy itd.

Nareszcie jest fajna pogoda, miło, ciepło, a nie upalnie. Można się napić herbatki ciepłej i nie spocić się nad kubkiem

Co do pogody jeszcze- wczoraj kiedy byłam na koncercie przeszły trzy potężne burze. Nigdy w życiu tak nie zmokłam, nawet bieliznę można było wyżymać. No i pioruny i grzmoty takie, że naprawdę się bałam. Ale warto było Zespoły występujące przed Comą były świetne, ale Coma to heh, jak dla mnie rewelacja- pierwszy raz widziałam ich na żywo Rogucki zrobił na mnie naprawdę wielkie wrażenie Ale tego już może nie będę opisywać, bo się będzie ze mnie śmiać Głos mam zdarty, nie wiem czy chora nie będę przez to przemoknięcie, ale co tam A i prawie zrobiłam szpagat tak się na błocie poślizgnęłam A i żeby było fajniej- koncert był nad rzeką, więc komarów było tyle, że po ok.20 minutach byłam jednym, wielkim bąblem, skubańce pogryzły mi górną wargę nawet Rogucki ku ogólnej uciesze tłumu wyraził podziw, że jesteśmy chyba najbardziej wytrwałą publiką jaką spotkał, przemoknięci, zmarznięci, pogryzieni i w błocie po kolana Koncert miał fajny klimat, odbył się na terenie zamku, scena obok ruin i pioruny- super efekt

Miałam ze sobą Mabel, która robiła też za parasol, teraz suszy się na tarasie- niestety zrobiły mi się zacieki, mam nadzieję, że jakoś je usunę. Ale w sumie nie dziwię się, że te zacieki się zrobiły- to co ja wczoraj wyczyniałam z tą torebką to lepiej nie mówić W każdym razie sprawdziła się rewelacyjnie, wydłużyłam pasek i nosiłam ją na skos- super wygodnie.

A i jeśli kiedykolwiek będziecie musiały użyć Mabel jako parasola to ( uwaga patent) krótka rączka jest super do zarzucenia na czoło- wtedy torebka trzyma się na głowie i nie trzeba jej trzymać rękami i można skakać bez problemu z łapkami do góry
Sukienka jest fajna właśnie teraz na tą pogodę-jest tak przewiewna i wygodna-a i skład ma kuszący bo to 100% bawełny. Poza tym jest tania-24.90

co do tego sprzedającego leggi na piętę to proszę o linka lub nazwę sprzedającego-możesz na pw ?

No ja jestem bardzo wytrzymała jeśli chodzi o upały i dłuższe rękawy...ale czasami też wymiękam-teraz jestem na etapie albo 3/4 albo przed łokieć.... no i jeansy...ewentualnie jeasnowe rybaczki... jestem hardkorem ...

co do pogrubionego:
jakie te etorebki są wszechstronne

ja tak zmokłam chyba dwa lata temu jak były dni mojego miasta...miała wystąpić DODA...no to poszliśmy z tżtem. uzbrojeni w parasolki-zaczęło tak lać, ale tak straszliwie że te parasole nic nam nie pomogły bo lało się na nas spod innych parasoli....zanim Królowa zaczęła śpiewać my byliśmy w drodze powrotnej bo z nas ciekło i baliśmy się że będziemy chorzy......Tż musiał u mnie zostać bo nawet majty miał mokre

Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość
Czerwona Emili Śliczna jest. Oczywiście nie kupię, bo ja mam tak z Emilkami, że na Waszych zdjęciach mi się podobają, a na żywo w ogóle nie No i ma za krótkie rączki, niestety.

Ja jestem na takim głodzie torebkowym, że aż mi się śnią. Ciągle ostatnio z Mabel chodzę, aż mi się znudziła.

Zachęcam do korzystania z kod
Jak byłam na odwyku torebkowym to mi się chyba przed 3 dni śniała Imogene i emilka z zoomami na jej kokardki.....dlatego rzuciłam odwyk precz i kupiłam dwie torebki....przestałam śnić o torebkach

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
dobrze wyglądasz! i nie przejmuj się opiniom innych, będziesz w takie upały katowac się pokutnymi worami do ziemi?

ale miałaś pecha z tą pogodą za to wrażenie na pewno nie zapomniane ja chcę jechac do Jarocina... hmm, chyba jednak wysupłam na tej wyjazd resztki kasy jakie mi zostały teraz się regeneruj
nie mów mi o komarach, skubańce jedne, boje się przez nie zasnąc w nocy, a powrót wieczorem do domu to jakiś horror
worki pokutne nie no aż tak źle nie ma czasem ten krótki rękaw założę...czy też spódnicę...ale to naprawdę musi być tropik póki co...jest ciepło

Byłam w tym h&mie, kupiłam sukienkę, dwie pary leggów-granatowe i czarne. Jutro zanoszę sukienkę do znajomej aby mi te kieszenie paskudne powycinała i będę tak śmigać
poza tym ja nie mogę wejśc do h&mu...jestem chora w tym sklepie...zaś wyniuchałam sandałki w panterkę.....muszę je mieć-w jako jedyne wsadziłam stopy i mnie żaden odcisk i haluks nie bolał.....o mamo toż to cud.....czekam na wypłatę....dopiero 13 czerwca w ogóle te apaszki, torebki....biżu.......... ehhhhhhhhhhhhh.

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 15:03   #3129
mourie
Zakorzenienie

oooo teraz zauważyłam czerwoną Emilkę
Śliczna
Tylko taki ma metaliczny pobłysk, lepiej, gdyby była matowa...
No i to 109zł...

Tyle już kolorów było Emilki, czemu nie dadzą takiej??

Załącznik 3179838

Edytowane przez mourie
Czas edycji: 2010-12-09 o 18:38
mourie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 15:26   #3130
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
A propo granatowej Any, to ostatnio siedziałam w tramwaju naprzeciwko dziewczyny która miała ją właśnie a obok niej w worku przeciwkurzowym jakiś świeży nabytek - mogła to być fioletowa mabel

Co do nowości - czerwonej/malinowej emilki nie trafia do mnie kolor ale chętnie pooglądam zdjęcia więc bierzcie śmiało

Aaaa i dziękuję miłej wizażance za skorzystanie z kodu w czwartek ok 16
Hm.. mogła to być moja siostra Ostatnio była w etorebce - reklamowała Saphire i wymienili jej na granatową Anę - więc się od razu przepakowała i trzymała ją w ręce a w worku przeciwkurzowym miała fioletową Mabel i czarną Lizzy dla mnie

nic się przed Wami nie ukryje

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Ma się to oko
dokładnie
Stary 2010-06-13, 15:35   #3131
mourie
Zakorzenienie

Cytat:
A propo granatowej Any, to ostatnio siedziałam w tramwaju naprzeciwko dziewczyny która miała ją właśnie a obok niej w worku przeciwkurzowym jakiś świeży nabytek - mogła to być fioletowa mabel
Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
Hm.. mogła to być moja siostra Ostatnio była w etorebce - reklamowała Saphire i wymienili jej na granatową Anę - więc się od razu przepakowała i trzymała ją w ręce a w worku przeciwkurzowym miała fioletową Mabel i czarną Lizzy dla mnie

hahaha
dziewczyny jesteście niemożliwe!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-13, 16:20   #3132
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
Wrażenia rzeczywiście niezapomniane
Jarocin- na razie nie dla mnie, ale może kiedyś...
Komary są w tym roku przeokropne, wściekły się chyba, tu gdzie mieszkam jest ich sporo, ale to co było wczoraj na koncercie to jakiś obłęd. Zamek nad rzeką, więc komarów było bardzo, bardzo dużo no i trzeba przyznać, że ucztę miały- tyle ludzi w jednym miejscu.

Cytat:
Sukienka jest fajna właśnie teraz na tą pogodę-jest tak przewiewna i wygodna-a i skład ma kuszący bo to 100% bawełny. Poza tym jest tania-24.90
Ooo cena mnie skutecznie przekonała Muszę ją mieć ! A z jakiego ona działu jest?

Cytat:
co do tego sprzedającego leggi na piętę to proszę o linka lub nazwę sprzedającego-możesz na pw ?

No ja jestem bardzo wytrzymała jeśli chodzi o upały i dłuższe rękawy...ale czasami też wymiękam-teraz jestem na etapie albo 3/4 albo przed łokieć.... no i jeansy...ewentualnie jeasnowe rybaczki... jestem hardkorem ...

co do pogrubionego:
jakie te etorebki są wszechstronne

ja tak zmokłam chyba dwa lata temu jak były dni mojego miasta...miała wystąpić DODA...no to poszliśmy z tżtem. uzbrojeni w parasolki-zaczęło tak lać, ale tak straszliwie że te parasole nic nam nie pomogły bo lało się na nas spod innych parasoli....zanim Królowa zaczęła śpiewać my byliśmy w drodze powrotnej bo z nas ciekło i baliśmy się że będziemy chorzy......Tż musiał u mnie zostać bo nawet majty miał mokre
Zaraz wyślę PW
Torebki są bardzo wszechstronne
Właśnie wczoraj były takie ulewy, że nawet parasol na niewiele się zdał. Ja z Mabel na głowie chyba lepiej na tym wyszłam niż ci z parasolami, tzn. jeśli chodzi o suchość głowy i włosów bo miałam ją przyciśniętą do czachy Zresztą prawdę mówiąc po pierwszej burzy było mi już wszystko jedno, wiedziałam, że jeszcze zostanę chociaż byłam przemoczona, następne ulewy były mi obojętne już- i tak byłam cała mokra, a deszcz był cieplutki więc w sumie lepiej było moknąć niż stać i czekać, aż ubranie na ciele wyschnie. No i jak deszcz zaczął padać to komarów już tyle nie było

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 16:24   #3133
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mourie Pokaż wiadomość
hahaha

Cytat:

postaram się będę Was wspierać myślami...bo wiecie...tam taka pogoda fajna a Wy bidulki w szkole

ojej dziękuję
a nie warto się bawić w abstynencję...ja tam próbowałam i się męczyłam... trzeba zaakceptować swoje drobne szaleństwa

dziękuję za wsparcie myślowe
ja moje drobne szaleństwa torebkowe jestem w stanie zaakceptować, ale nie wiem jak mój TŻ

Cytat:
Napisane przez a*a*a* Pokaż wiadomość
To ja ostatnio z demotów śmiałam się z tego KLIK Dodam, że studiuję rachunkowość
o matko
ja też to teraz studiuję

Cytat:

to miałaś szczęście mój Tż też miał dzisiaj zajęcia i mi napisał że jest tak paskudnie duszno gorąco itd że wszyscy się czują jak gotowana zupa ale porównanie
oj, ja też wczoraj na zajęciach spędziłam ponad 12 godzin... w takim upale nie należało to do przyjemności - wszyscy pływali a klimatyzacji oczywiście brak
a na dodatek nie wiem jak to zrobiłam, ale się przeziębiłam
dziś na szczęście jest chłodniej

Cytat:
kurde...mam bloga w którym wklejam zdjęcia i się nie stresuję..a teraz to mam gulę w żołądku aby Wam się pokazać....

1, 2, 3..... : : :
Bardzo ładnie i korzystnie wyglądasz w tej sukience

Cytat:
j

jak byłam w liceum to dręczył mnie taki jeden.....
i na wfie mi wiecznie mówił za uchem :
"m. jaką ty masz dużą d...." no i mi było przykro....ale w domu wymyśliłam odpowiedz i czekałam aż to samo mi powie w szatni.....
m jaką ty masz dużą d.....
a ja mu na to:
a ty masz małego f....i jest równowaga w przyrodzie przynajmniej.....
potem miałam spokój
zaznaczam że strzelałam z wielkością jego f a fuj a fuj a fujjjjj
dobre

Cytat:
Ja : sukienkę,bluzkę,lakier do paznokci,strój kąpielowy, kardigan, bielizna
TŻ : 4x t-shirty, 2x spodenki, torba, pasek
wszystkie te szmaty są interesujące
To Twój TŻ kupił sobie torbę a Ty bez torebki wróciłaś?
co się dzieje przez ten weekend

Edytowane przez assicka
Czas edycji: 2010-06-13 o 16:38
assicka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 16:57   #3134
mourie
Zakorzenienie

Dziewczyny, kiedy wchodzi nowa kolekcja?
Wiem, że jakoś po wakacjach. Ale pamiętacie kiedy to było w zeszłym roku?
Stary 2010-06-13, 17:10   #3135
amei
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Yasia Pokaż wiadomość
Obiecane fotki różowej Emilki. Strasznie trudno uchwycić jej odcień
Nie zdążyłam zrobić zdjęć w dziennym świetle, bo słońce zdążyło mi się schować Jakby była taka potrzeba to pstryknę jeszcze fotki jutro
dziekuje za foty!
amei jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 17:38   #3136
sabbatha
Zakorzenienie

jaaa czerwona emilka, to już wiem na jaką torebkę wydam w lipcu rabat bo kod mi się kończy ;]

sabbatha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 17:41   #3137
ankhax1
Zakorzenienie

GG do ankhax1

Cytat:
Napisane przez sabbatha Pokaż wiadomość
jaaa czerwona emilka, to już wiem na jaką torebkę wydam w lipcu rabat bo kod mi się kończy ;]
jak fajnie, że jednak kilka osób podziela mój entuzjazm do tej torebki
Stary 2010-06-13, 18:02   #3138
Danula
Zakorzenienie

Cytat:

oj, ja też wczoraj na zajęciach spędziłam ponad 12 godzin... w takim upale nie należało to do przyjemności - wszyscy pływali a klimatyzacji oczywiście brak
a na dodatek nie wiem jak to zrobiłam, ale się przeziębiłam
dziś na szczęście jest chłodniej

To Twój TŻ kupił sobie torbę a Ty bez torebki wróciłaś?
co się dzieje przez ten weekend
Ja też jakoś pzretrwałam te wykłady
U mnie jest za to mega klima i wierz mi wolałabym żeby się wyłączała na jakiś czas Mało tego ona działa cały rok nawet zimą A jak były te zajemroziste dni to nie działało ogrzewanie a klima tak, więc wszyscy siedzieli w kurtkach i czapkach ale oczywiście nikt z wydziału nie wpadł na to żeby nas dać do innej sali

O to jest dziwne

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska

Edytowane przez Danula
Czas edycji: 2010-06-13 o 18:04
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 18:21   #3139
Czechomax
Raczkowanie

Czerwona Emilka mi się nie podoba. I dziwi mnie, że o taki kolor zdecydowali się poszerzyć ofertę. Na razie na stronie etorebki zresztą nic mnie nei rusza. Miałam kupować Alice brązową, le już mi się nie podoba. Nowe kolory starych torebek też mnie nei ruszają, co chciałam, kupiłam. Czekam na nowości i mam nadzieję, że nie będę musiała do jesieni czekać. Zresztą do jesieni może udałoby mi się jakiś sensowny rabat uzbierać i kupowałabym bez wyrzutów sumienia.

Miłego wieczoru

Czechomax jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-13, 18:26   #3140
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

ale fajniutka ta czerwona Emilka fajnei ze co jakis czas etorebka tak nas zaskakuje

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 18:31   #3141
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czechomax Pokaż wiadomość
Czerwona Emilka mi się nie podoba. I dziwi mnie, że o taki kolor zdecydowali się poszerzyć ofertę. Na razie na stronie etorebki zresztą nic mnie nei rusza. Miałam kupować Alice brązową, le już mi się nie podoba. Nowe kolory starych torebek też mnie nei ruszają, co chciałam, kupiłam. Czekam na nowości i mam nadzieję, że nie będę musiała do jesieni czekać. Zresztą do jesieni może udałoby mi się jakiś sensowny rabat uzbierać i kupowałabym bez wyrzutów sumienia.

Miłego wieczoru
Alice jest cudna może się jeszcze namyślisz Polecam ją gorąco
Też myślę, że dodawanie tylko kolejnego koloru starego modelu zamiast czegoś zupełnie nowego staje się nudne,może coś jeszcze wrzucą, do jesieni daleko

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska

Edytowane przez Danula
Czas edycji: 2010-06-13 o 18:37
Stary 2010-06-13, 18:44   #3142
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Ale fajne! A ja jestem modowy głupek i na początku myślałam, że haremki to jakie buty chyba się przejdę do słowniczka

Gdzie się takie kupuje? Dla mnie chyba byłyby dobre na siłownię takie luźniejsze, przewiewne. Bo teraz w tym upale to w normalnych dresach to porażka
Wszędzie są Ja kupiłam za grosze na stadionie X-lecia Są super na tą pogodę - w ogóle nie czuć, że są na pupie

Byłam dziś w CCC. Niestety po szalonej zakupowej nocy "mojej" torby już nie było ale... kupiłam dwie pary butków W magicznym rozmiarze 34, oczywiście dział dziecięcy I się chwalę bo zadowolona jestem

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 18:46   #3143
kunia1
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
hahaha

Ma się to oko Worek przeciwkurzowy od razu przyciągnął moje spojrzenie (jechalam 5tką)

kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-13, 18:53   #3144
mourie
Zakorzenienie

Kurcze, koszt wysyłki z eTorebki mógłby być trochę niższy
Stary 2010-06-13, 18:59   #3145
losek78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość

Wszędzie są Ja kupiłam za grosze na stadionie X-lecia Są super na tą pogodę - w ogóle nie czuć, że są na pupie

Byłam dziś w CCC. Niestety po szalonej zakupowej nocy "mojej" torby już nie było ale... kupiłam dwie pary butków W magicznym rozmiarze 34, oczywiście dział dziecięcy I się chwalę bo zadowolona jestem
fajne buty

ja tez bylam w CCC ale ceny mnie dobiŁy , szkoda mi dawac ponad 100 za skorzane sandaŁki bo lato szybko minie a znowu te tansze buty w CCC są okropne (kiepska jakosć bo kiedys kupowalam i po 1 miesiącu sie rozpadaŁy )
Stary 2010-06-13, 19:06   #3146
alufa
Zakorzenienie

Cytat:
a kiedy masz koniec kodu? może wykorzystałabym go na mój zakup pod koniec tego miesiąca? z mojego i tak nikt nie korzysta...

ja mam teraz pytanko odnoście Tary. jak dużo mieści? moja mała torebeczka zamiemogła dziś na amen ;( chcę kupić Tarę, ale nie wiem czy zmieści DUŻY portfel, chusteczki, klucze, telefon i błyszczyk...
alufa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 19:07   #3147
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość

Magicznym mówisz

Cytat:

Ma się to oko Worek przeciwkurzowy od razu przyciągnął moje spojrzenie (jechalam 5tką)
Uruchomił ci się zmysł etorebkomaniaczki:brzydal :

Cytat:
Kurcze, koszt wysyłki z eTorebki mógłby być trochę niższy
Eee jak dla mnie to nie ma co narzekać bo jeszcze podwyższą W porównaniu do cen przesyłek na all np 15zł albo nawet 20zł, albo w księgarniach też jest powyżej 10zł Chociaż np darmowa przesyłka za zakup powyżej określonej sumy nie jest złym pomysłem

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-13, 19:10   #3148
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Dziewczyny, w końcu obiecane zdjęcia torebek. Przepraszam, że tak długo, czekałam na aparat. No i zdjęcia zrobione tak na bardzo szybko.
Pudrowa cesi - zakochałam się, jest naprawdę cudna. Myślałam, że ona jest taką jakby teczką, a tu okazuje się bardzo przyjemna skórka. Pojemna i w ogóle świetna!
Yesmi - przyjechała bardzo wygnieciona. Nie gustuję w takich torebkach ale koleżance się podoba. W środku nawet pojemna, jak na taką wielkość.
Imogenka - bardzo klasyczna, fajna i duża. Te ćwieki z dołu dodają jej uroku. Widać chyba na zdjęciu fakturkę tej ekoskóry.
Ogólnie, zakupy udane

Załącznik 3180807

Załącznik 3180809

Załącznik 3180820

Załącznik 3180821

Załącznik 3180822
Stary 2010-06-13, 19:19   #3149
sabbatha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alufa Pokaż wiadomość
a kiedy masz koniec kodu? może wykorzystałabym go na mój zakup pod koniec tego miesiąca? z mojego i tak nikt nie korzysta...

ja mam teraz pytanko odnoście Tary. jak dużo mieści? moja mała torebeczka zamiemogła dziś na amen ;( chcę kupić Tarę, ale nie wiem czy zmieści DUŻY portfel, chusteczki, klucze, telefon i błyszczyk...
konczy mi sie dokladnie 4 lipca dlatego w pierwszych dniach lipca bede musiala go uzyc bo szkoda przepadku 15 zł

I waham się czy nie wziąć granatowej Any, mam szarą i kocham ją dozgonnie I nie pogardziłabym drugą

sabbatha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 19:20   #3150
kunia1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość

Uruchomił ci się zmysł etorebkomaniaczki:brzydal :
Dokładnie Ale pierwszy raz widziałam na żywo granatową anę i stwierdzam jednak że jest ŚLICZNA Na jesień super kolorek, może sie na nią skuszę.. Tylko rabat musiałby być większy

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:
konczy mi sie dokladnie 4 lipca dlatego w pierwszych dniach lipca bede musiala go uzyc bo szkoda przepadku 15 zł

I waham się czy nie wziąć granatowej Any, mam szarą i kocham ją dozgonnie I nie pogardziłabym drugą
bierz śmiało jest przepiękna!

kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości