![]() |
#3121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl - część IX
Czerwona Emili
![]() ![]() Ja jestem na takim głodzie torebkowym, że aż mi się śnią. Ciągle ostatnio z Mabel chodzę, aż mi się znudziła. Zachęcam do korzystania z kodu ![]()
#3122 | ||
Zakorzenienie
|
ja jestem tak ciekawa wykonania tych nowych Emilek, że chyba zaraz jakąś kliknę z czystego zaspokojenia ciekawości swej
![]()
![]() |
#3123 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() nie mów mi o komarach, skubańce jedne, boje się przez nie zasnąc w nocy, a powrót wieczorem do domu to jakiś horror ![]()
![]() |
#3124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Którą chcesz klikąć ![]()
![]() |
#3125 |
Zakorzenienie
|
Ooo, nowy kolor Emili. Ciekawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3126 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeśli jednak nic się nie zmieniło w jakości skóry, tylko pasek będzie regulowany, to po prostu odeślę im ![]()
![]() |
#3127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3128 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ale z jednej strony dobrze się stało, że nie odchudzałam się dalej-śmierdziało już zaburzeniami żywienia....liczyłam liście sałaty i rzodkiewki które jem.....pogubiłam się troszkę wtedy. Ale nie zapomnę też tego jaka byłam szczęśliwa-miałam taką budowę, że pomimo tego że byłam szeroka w biodrach to jak stanęłam bokiem to talia osy.jeszcze wciągałam brzuch-to juz w ogóle cudnie było.....a to co przytyłam spowrotem to poszło mi w brzuch strasznie-i nawet wciąganie nie pomaga ![]() ![]() powiem Wam, że jak juz wpadłam w taki trans odchudzania to ta dieta nie była żadnym wyrzeczeniem. Była czystą przyjemnością...próbuję się w ten trans wprowadzić już od 3 lat ale jakoś mi nie wychodzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do tego sprzedającego leggi na piętę to proszę o linka lub nazwę sprzedającego-możesz na pw ? ![]() No ja jestem bardzo wytrzymała jeśli chodzi o upały i dłuższe rękawy...ale czasami też wymiękam-teraz jestem na etapie albo 3/4 albo przed łokieć.... ![]() ![]() co do pogrubionego: ![]() jakie te etorebki są wszechstronne ![]() ja tak zmokłam chyba dwa lata temu jak były dni mojego miasta...miała wystąpić DODA...no to poszliśmy z tżtem. uzbrojeni w parasolki-zaczęło tak lać, ale tak straszliwie że te parasole nic nam nie pomogły bo lało się na nas spod innych parasoli....zanim Królowa ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Byłam w tym h&mie, kupiłam sukienkę, dwie pary leggów-granatowe i czarne. Jutro zanoszę sukienkę do znajomej aby mi te kieszenie paskudne powycinała i będę tak śmigać ![]() poza tym ja nie mogę wejśc do h&mu...jestem chora w tym sklepie...zaś wyniuchałam sandałki w panterkę.....muszę je mieć-w jako jedyne wsadziłam stopy ![]() ![]()
![]() |
#3129 |
Zakorzenienie
|
oooo teraz zauważyłam czerwoną Emilkę
![]() Śliczna ![]() Tylko taki ma metaliczny pobłysk, lepiej, gdyby była matowa... No i to 109zł... Tyle już kolorów było Emilki, czemu nie dadzą takiej?? ![]() ![]() Załącznik 3179838 Edytowane przez mourie Czas edycji: 2010-12-09 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nic się przed Wami nie ukryje ![]() ![]() ![]() dokładnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3131 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dziewczyny jesteście niemożliwe! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3132 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jarocin- na razie nie dla mnie, ale może kiedyś... ![]() Komary są w tym roku przeokropne, wściekły się chyba, tu gdzie mieszkam jest ich sporo, ale to co było wczoraj na koncercie to jakiś obłęd. Zamek nad rzeką, więc komarów było bardzo, bardzo dużo no i trzeba przyznać, że ucztę miały- tyle ludzi w jednym miejscu. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Torebki są bardzo wszechstronne ![]() Właśnie wczoraj były takie ulewy, że nawet parasol na niewiele się zdał. Ja z Mabel na głowie chyba lepiej na tym wyszłam niż ci z parasolami, tzn. jeśli chodzi o suchość głowy i włosów bo miałam ją przyciśniętą do czachy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3133 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja moje drobne szaleństwa torebkowe jestem w stanie zaakceptować, ale nie wiem jak mój TŻ ![]() ![]() Cytat:
![]() ja też to teraz studiuję ![]() ![]() Cytat:
![]() a na dodatek nie wiem jak to zrobiłam, ale się przeziębiłam ![]() dziś na szczęście jest chłodniej ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() co się dzieje przez ten weekend ![]() ![]()
Edytowane przez assicka Czas edycji: 2010-06-13 o 16:38 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3134 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, kiedy wchodzi nowa kolekcja?
Wiem, że jakoś po wakacjach. Ale pamiętacie kiedy to było w zeszłym roku? |
![]() ![]() |
![]() |
#3135 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3136 |
Zakorzenienie
|
jaaa czerwona emilka, to już wiem na jaką torebkę wydam w lipcu rabat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie jest za to mega klima i wierz mi wolałabym żeby się wyłączała na jakiś czas ![]() ![]() ![]() O to jest dziwne ![]()
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz." Szymborska Edytowane przez Danula Czas edycji: 2010-06-13 o 18:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3139 |
Raczkowanie
|
Czerwona Emilka mi się nie podoba. I dziwi mnie, że o taki kolor zdecydowali się poszerzyć ofertę. Na razie na stronie etorebki zresztą nic mnie nei rusza. Miałam kupować Alice brązową, le już mi się nie podoba. Nowe kolory starych torebek też mnie nei ruszają, co chciałam, kupiłam. Czekam na nowości i mam nadzieję, że nie będę musiała do jesieni czekać. Zresztą do jesieni może udałoby mi się jakiś sensowny rabat uzbierać i kupowałabym bez wyrzutów sumienia.
Miłego wieczoru ![]()
#3140 |
Zakorzenienie
|
ale fajniutka ta czerwona Emilka
![]() ![]()
#3141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Też myślę, że dodawanie tylko kolejnego koloru starego modelu zamiast czegoś zupełnie nowego staje się nudne,może coś jeszcze wrzucą, do jesieni daleko ![]()
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz." Szymborska Edytowane przez Danula Czas edycji: 2010-06-13 o 18:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3142 | |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Byłam dziś w CCC. Niestety po szalonej zakupowej nocy "mojej" torby już nie było ale... kupiłam dwie pary butków ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ma się to oko ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3144 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, koszt wysyłki z eTorebki mógłby być trochę niższy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez bylam w CCC ale ceny mnie dobiŁy , szkoda mi dawac ponad 100 za skorzane sandaŁki bo lato szybko minie a znowu te tansze buty w CCC są okropne (kiepska jakosć bo kiedys kupowalam i po 1 miesiącu sie rozpadaŁy )
![]() |
#3146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam teraz pytanko odnoście Tary. jak dużo mieści? moja mała torebeczka zamiemogła dziś na amen ;( chcę kupić Tarę, ale nie wiem czy zmieści DUŻY portfel, chusteczki, klucze, telefon i błyszczyk... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3147 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Eee jak dla mnie to nie ma co narzekać bo jeszcze podwyższą ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3148 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, w końcu obiecane zdjęcia torebek. Przepraszam, że tak długo, czekałam na aparat. No i zdjęcia zrobione tak na bardzo szybko.
Pudrowa cesi - ![]() Yesmi - przyjechała bardzo wygnieciona. Nie gustuję w takich torebkach ale koleżance się podoba. W środku nawet pojemna, jak na taką wielkość. Imogenka - bardzo klasyczna, fajna i duża. Te ćwieki z dołu dodają jej uroku. Widać chyba na zdjęciu fakturkę tej ekoskóry. Ogólnie, zakupy udane ![]() Załącznik 3180807 Załącznik 3180809 Załącznik 3180820 Załącznik 3180821 Załącznik 3180822
#3149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I waham się czy nie wziąć granatowej Any, mam szarą i kocham ją dozgonnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3150 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- bierz śmiało jest przepiękna!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:07.