![]() |
#421 |
Matka Smoka
|
Dot.: Podchody przez cegłę
Jakby mi ktoś miśka albo inny prezent przez NK wysłał, to dopiero bym się przeraziła
![]() Ale w sumie ja jestem stara. Gdybym miała 20 to bym się nie zdziwiła. Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2010-06-13 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Raczkowanie
|
Co do prezentu na naszej klasie to dostałam w marcu z taką dedykacją:
"Dla Ciebie, za ciepło, dobro, życzliwość. Za Twoją mądrość." I kurde, autora oczywiście nie znam....Nie wiem nawet czy to w ramach przyjazni, czy czegoś więcej. Wolałabym już tą cegłę, chyba ![]()
![]() |
#424 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() edit: a i prezenty na Nk dla mnie takze sa przerazajace :P Edytowane przez PoppyHoney Czas edycji: 2010-06-13 o 13:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Matka Smoka
|
Nie no jakbym dostała pw z jakąś wypowiedzią, że go zainteresowałam to spoko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Raczkowanie
|
Droga zkrainyoz, czytam Twoją historię od przedwczoraj. Jak większośc osób tutaj - "zwyczajnie" mne zaciekawiła.
Co do spotkania, zachowań tego chłopaka - nie sądzę, by miał złe zamiary, nie posądzałabym go też o to, że jest psychopatą - chyba niektóre z Was przesadziły. ![]() Mnie na pewno by zaciekawił, chciałabym go poznać, lecz nie naciskałabym i czekała na rozwój wydarzeń - tylko z jego strony. To, co Ty zrobisz, to wyłącznie Twoja decyzja, oby nie pochopna. |
![]() ![]() |
![]() |
#427 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#428 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedyny sposób do zaakceptowania to czekoladki i misie? i to najlepiej w walentynki, bo wtedy jest najodpowiedniej ![]() Cytat:
ja zainteresowałam sie moim TZ bo przyciągnął moja uwagę swoim wyglądem, stylem ubierania itp. a prawie nikt wcześniej nie podobał mi się w życiu od strony czysto fizycznej ![]() co zrobię? ![]() I szugar też trochę rozmumiem: Cytat:
Cytat:
i przerazający jest również fakt, ze "z forum" dotarł przed Twoje drzwi dziwne to wszystko a nie boisz sie, sie że czyta ten wątek? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Raczkowanie
|
W dzisiejszych czasach łatwo namierzyć tych, co pozakładają miliony profili na portalach społecznościowych, gdzie się prezentują z imienia i nazwiska, skończonej szkoły, ze zdjęć... W dodatku pozwalają na oglądanie takiego profilu całemu światu (nie dla wyłączności znajomych). A potem się dziwić, że ktoś tyle o danej osobie wie... Skoro się rzuca danymi na lewo i prawo, to nie powinno się mieć pretensji, że ktoś niepowołany do tego dotarł.
Ja tam czuję, że jeśli historia prawdziwa, to ten facet jest normalny. Nie zrobił w gruncie rzeczy nic, co by go klasyfikowało do roli czubka. Te jego wybryki świadczą co najwyżej o jego poczuciu humoru i tyle... Nie widzę w nim kryminalisty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
ja też nie widzę w nim psychopaty... koleś jest "specyficzny".. wydaję mi się, że nie ma wielkiego doświadczenia w kontaktach z kobietami, bo nie mówiłby takich rzeczy na randce... moim zdaniem jak na pierwszą randkę, to za bardzo się uzewnętrznił, pewnie dlatego że mu zależało... aż za bardzo
![]()
![]() |
#431 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wpadacie w paranoję, moim zdaniem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Wtajemniczenie
|
ee no facet jak dla mnie szczery, a tą historią z dzieckiem chciał Cię tylko zaciekawić może troszkę pokazać że interesuje się czymś więcej niż ikonami.
![]() ![]() Oczywiście nic na siłę, jak nie chcesz żeby cóż z tego wyszło to nasze zachęty nic nie pomogą, zastanów się jeszcze raz, może jeszcze jedno spotkanie, przy kawie? W kwestii tego, że Cię odnalazł i w ogóle w jaki sposób myślę to myślę, że pivonia87 ma rację, ja sama wiem, że jak mi zależy żeby kogoś odnaleźć to prędzej czy później to zrobię, znajdę go na portalu czy forum ![]()
![]() |
#433 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Konto usunięte
|
ja bym była ostrożna
![]() a wracając do miśka to dobrze, że nie dał Wam nikt wypatroszonego lub z wbitym nożem w brzucho ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeden wątek a wiemy o niej sporo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Konto usunięte
|
No, ale chciałoby Ci się kogoś tak sprawdzać z forum?
|
![]() ![]() |
![]() |
#438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z tego wszystkiego wpisałam sobie po prostu jej nick w google i po kilku pierwszych stronach, które wyskoczyły można się domyśleć, że chodzi o autorkę tego wątku, już chyba nawet wiem dlaczego dostała akurat ikonę... masakra, naprawdę w sieci nie można być anominowym ![]()
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
Wszystko można dwojako rozumieć. Facet może mieć coś nie tak pod czerepem, a może się denerwował i trochę gadał głupoty. Co do sprawdzania na necie, jakoś nic dziwnego. W ten sposób można się wielu rzeczy dowiedzieć o danej osobie znając jej login i e-mail tylko. Jak był tobą bardzo zainteresowany, to pewnie w taki sposób poszukał i tyle. A z tym adresem skoro masz filmik gdzie widać Twoje drzwi a on mieszka rzut kamieniem od Ciebie i może nawet ma w Twoim bloku znajomych, to też nic dziwnego, że nie ciężko mu było skojarzyć gdzie to.
No, ale skoro gość Cię przeraża i nic nie zaiskrzyło to daj spokój ![]()
#440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no własnie: dowiedzenie się tego zajęło mi 15 sekund, szok jest też zdjecie masakra, dowód na to jak trzeba być ostrożnym |
|
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
ja przed chwilą, w dosłownie 10sekund znalazłam zdjęcie autorki oraz dokładniejsze info. I wiem też, skąd ikona
![]()
#442 |
Zakorzenienie
|
no właśnie ja mam jeszcze imię (zresztą, sama podała) i nazwisko
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
ja zrobiłam to samo. ale co ciekawe ja najbardziej jestem w szoku ze autorka tak sie zapierała ze nie chce "studenta-przeciętniaka" podczas gdy sama jakims cudem świata nie jest (bez obrazy, po prostu jak dla mnie zwykła studentka jakich wiele), przyznaje ze spodziewałam się miss świata
![]()
#445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o fuuuu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
Dott, umarłam.
![]() No cóż, wygląda na to, że zamieszanie mamy na życzenie autorki wątku. Potwierdza się, to co wiecznie powtarzam studentom - ochrona prywatności w sieci jest tak samo ważna jak w realu. Tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Wtajemniczenie
|
Po wpisaniu w google "zkrainyoz", już na drugiej stronie jest link do tego wątku... no jak kolega od cegły jeszcze nie wie o tym forum, to szybko dowiedzieć się może... - to tak na marginesie
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
przyznam autorko, że raczej nie powinnaś się dziwić jego postawie ;] ta ikona, tematy o hipnozie, życiu etc ... tym sposobem chciał Cię podejść i zainteresować, przeglądnęłam Twoje zdjęcia i w sumie się nie dziwię, że w ten sposób chciał Cię zdobyć
![]() ![]() noo, gdyby mnie chciał poderwać, to z ikoną nie mógłby startować ![]()
#449 |
Raczkowanie
|
a dlaczego akurat ikona? nie doczytałam a widzę że część dziewczyn już podejrzewa
![]() Edit: już wiem, także skorzystałam z google ![]() Edytowane przez aniaaa16 Czas edycji: 2010-06-13 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
BAN stały
|
Oj, a ja myslalem, ze chlopak dniami szperal w internecie, zeby cokolwiek znalezc. Niezle sie wyglupilem stwierdzeniem o jego nienormalnosci. Nie obrazajac nikogo, to jednak autorka wypada tu calkiem nienormalnie.
Jak mozna tyle prywatnych danych publikowac w internecie - tozto idiotyzm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.