Podchody przez cegłę - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-13, 13:32   #421
Ineso
Matka Smoka

Dot.: Podchody przez cegłę

Jakby mi ktoś miśka albo inny prezent przez NK wysłał, to dopiero bym się przeraziła

Ale w sumie ja jestem stara. Gdybym miała 20 to bym się nie zdziwiła.

Edytowane przez Ineso
Czas edycji: 2010-06-13 o 13:37
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 13:37   #422
Asik_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Jakby mi ktoś miśka albo inny prezent przez NK wysłał, to dopiero bym się przeraziła
Asik_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 13:38   #423
euphoriass
Raczkowanie

Co do prezentu na naszej klasie to dostałam w marcu z taką dedykacją:

"Dla Ciebie, za ciepło, dobro, życzliwość. Za Twoją mądrość."

I kurde, autora oczywiście nie znam....Nie wiem nawet czy to w ramach przyjazni, czy czegoś więcej.
Wolałabym już tą cegłę, chyba

Cień Wiatru, C.R.Zafon.
euphoriass jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 13:42   #424
PoppyHoney
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Asik_ Pokaż wiadomość
A dla mnie dziwne jest zostawianie jakiś miśków na NK, w ogole NK to dla mnie troche smieszne, wiec jak ktos jest inny i ma inne zainteresowania (chodzi o hipnoze) to jest psychiczny? Jezeli ktos opowiada, ze zdarzylo mu sie poddac hipnozie, mnie by to zaciekawilo
nie mowie miskow na Nk, tylko w ogole miskow, Nk jest smieszne, ale jest to najprostszy sposob na znajomosc, ze tak to ujme, dlatego ludzie posiadaja tam konta, tak samo FB nie mowie ze jest psychiczy, ale cala ta sytuacja i historia, akurat sama interesuje sie hipnoza i zyciem po zyciu, za co trzeba chlopaka pochwalic, bo w dzisiejszych czasach zainetersowania i zajecia codzienne ludzi siegaja dna, ale sam fakt pakowania wszystkiego, obwijania, zostawiania w szkrzynce, do ktorej niby to nie moglo sie zmiescic, te paznokcie, to jest dziwne, prznajmniej dla mnie zdecydowania za bardzo specyficzne, ale na watku dziewczynom sie podobalo
edit: a i prezenty na Nk dla mnie takze sa przerazajace :P

Edytowane przez PoppyHoney
Czas edycji: 2010-06-13 o 13:46
PoppyHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 13:56   #425
Ineso
Matka Smoka

Nie no jakbym dostała pw z jakąś wypowiedzią, że go zainteresowałam to spoko Ale ikonka, za którą się płaci zamiast kilku zdań o sobie, itp???
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 15:00   #426
hello_Moscow
Raczkowanie

Droga zkrainyoz, czytam Twoją historię od przedwczoraj. Jak większośc osób tutaj - "zwyczajnie" mne zaciekawiła.
Co do spotkania, zachowań tego chłopaka - nie sądzę, by miał złe zamiary, nie posądzałabym go też o to, że jest psychopatą - chyba niektóre z Was przesadziły. Co, oczywiście, nie znaczy, że nie ma jakichś zaburzeń, ale myślę, że oryginalność nie jest powodem do tego typu stwierdzeń.
Mnie na pewno by zaciekawił, chciałabym go poznać, lecz nie naciskałabym i czekała na rozwój wydarzeń - tylko z jego strony.
To, co Ty zrobisz, to wyłącznie Twoja decyzja, oby nie pochopna.
hello_Moscow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 15:43   #427
Asik_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PoppyHoney Pokaż wiadomość
, akurat sama interesuje sie hipnoza i zyciem po zyciu, za co trzeba chlopaka pochwalic
Ja też lubie takie tematy, dlatego z checia bym posłychala kogos kto sie poddal hipnozie

Cytat:
Napisane przez PoppyHoney Pokaż wiadomość
bo w dzisiejszych czasach zainetersowania i zajecia codzienne ludzi siegaja dna,
Asik_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-13, 16:14   #428
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulek Pokaż wiadomość
ja bym olała. Cegła w paczce to dla mnie jakaś nie poważna dziecinada.
Zrozumiałabym gdyby zostawił Ci pod drzwiami kwiaty z czekoladkami.
Nic bym nie odpisywała na ten numer wyrzuciłabym i tyle. Jak chce zaprosić na kawę to niech po ludzku zaprosi a nie...
o matko. Co za nuda...
jedyny sposób do zaakceptowania to czekoladki i misie? i to najlepiej w walentynki, bo wtedy jest najodpowiedniej

Cytat:
Napisane przez zkrainyoz Pokaż wiadomość
Ostatnio trochę jeżdżę po świecie i doszłam do wniosku, że polacy w rodzaju męskim nie są zbyt interesujący (prawdopodobnie takiego jeszcze nie spotkałam). Dlatego to jest źródło moich wątpliwości, bo nie chcę być z kimś przeciętnym (wybaczcie moje wymagania) stąd te obawy. Tak, wiem że wygląd to kwestia drugoplanowa, a są narody gdzie rozum/ osobowość idzie w parze z wyglądem, także kolega od cegły będzie mieć naprawdę wyzwanie. Chyba muszę to spotkanie traktować jakoś mniej serio ...
troszkę się z Tobą zgodzę
ja zainteresowałam sie moim TZ bo przyciągnął moja uwagę swoim wyglądem, stylem ubierania itp. a prawie nikt wcześniej nie podobał mi się w życiu od strony czysto fizycznej lubię brunetów z fajnym 3 dniowym zarostem, męskich i dobrze ubranych
co zrobię?
I szugar też trochę rozmumiem:
Cytat:
Napisane przez szugarbejb Pokaż wiadomość
Przeciętny 23 letni polski student. Nie za wysoki, nie za niski, nie blondyn i nie brunet (tzw. kolor mysi), nie za chudy nie za gruby (ewentualnie mały brzuszek, bo mamusine kotlety, wiadomo ...), w dżinsach - wycierusach i sportowych butach, z plecaczkiem. Na imprezach te same wycierusy, te same sportowe buty i koszula w paski.
ale pamietajmy też że Polki też takie fenomenalne nie są i rzadko są naprawdę ładne i interesujące, ciekawe

Cytat:
Napisane przez zkrainyoz Pokaż wiadomość
Powiedział, że mieszka 470 m od mojego bloku. Może patrzy przez okno. Nie mam pojęcia i nie chcę się nawet zastanawiać jak on to widzi.
ta jego dokładność i precyzyjność mnie przeraza

i przerazający jest również fakt, ze "z forum" dotarł przed Twoje drzwi
dziwne to wszystko

a nie boisz sie, sie że czyta ten wątek?
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 16:29   #429
pivonia87
Raczkowanie

W dzisiejszych czasach łatwo namierzyć tych, co pozakładają miliony profili na portalach społecznościowych, gdzie się prezentują z imienia i nazwiska, skończonej szkoły, ze zdjęć... W dodatku pozwalają na oglądanie takiego profilu całemu światu (nie dla wyłączności znajomych). A potem się dziwić, że ktoś tyle o danej osobie wie... Skoro się rzuca danymi na lewo i prawo, to nie powinno się mieć pretensji, że ktoś niepowołany do tego dotarł.

Ja tam czuję, że jeśli historia prawdziwa, to ten facet jest normalny. Nie zrobił w gruncie rzeczy nic, co by go klasyfikowało do roli czubka. Te jego wybryki świadczą co najwyżej o jego poczuciu humoru i tyle... Nie widzę w nim kryminalisty
pivonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 16:34   #430
strawberka
Zakorzenienie

ja też nie widzę w nim psychopaty... koleś jest "specyficzny".. wydaję mi się, że nie ma wielkiego doświadczenia w kontaktach z kobietami, bo nie mówiłby takich rzeczy na randce... moim zdaniem jak na pierwszą randkę, to za bardzo się uzewnętrznił, pewnie dlatego że mu zależało... aż za bardzo
Stary 2010-06-13, 16:40   #431
hello_Moscow
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pivonia87 Pokaż wiadomość
W dzisiejszych czasach łatwo namierzyć tych, co pozakładają miliony profili na portalach społecznościowych, gdzie się prezentują z imienia i nazwiska, skończonej szkoły, ze zdjęć... W dodatku pozwalają na oglądanie takiego profilu całemu światu (nie dla wyłączności znajomych). A potem się dziwić, że ktoś tyle o danej osobie wie... Skoro się rzuca danymi na lewo i prawo, to nie powinno się mieć pretensji, że ktoś niepowołany do tego dotarł.

Ja tam czuję, że jeśli historia prawdziwa, to ten facet jest normalny. Nie zrobił w gruncie rzeczy nic, co by go klasyfikowało do roli czubka. Te jego wybryki świadczą co najwyżej o jego poczuciu humoru i tyle... Nie widzę w nim kryminalisty
O, właśnie! Skoro masz konta na takich portalach i na dodatek używasz wszędzie tego samego nicku, to czemu się dziwisz? To normalne, że tak wiele się dowiedział - świadczy to tylko o tym, że jest "rozgarnięty".
Wpadacie w paranoję, moim zdaniem.
hello_Moscow jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-13, 16:54   #432
EarlGrey
Wtajemniczenie

ee no facet jak dla mnie szczery, a tą historią z dzieckiem chciał Cię tylko zaciekawić może troszkę pokazać że interesuje się czymś więcej niż ikonami. Ja bym doceniła to, że ma wszechstronne zainteresowania, a nie imprezy, melanże, tuningowane samochody. Myślę, że lepszy taki temat niż o pogodzie czy polityce. Może po prostu milczałaś, nie podejmowałaś żadnych tematów i chłopak musiał się wysilać dwoić i troić? i stąd takie tematy??
Oczywiście nic na siłę, jak nie chcesz żeby cóż z tego wyszło to nasze zachęty nic nie pomogą, zastanów się jeszcze raz, może jeszcze jedno spotkanie, przy kawie? W kwestii tego, że Cię odnalazł i w ogóle w jaki sposób myślę to myślę, że pivonia87 ma rację, ja sama wiem, że jak mi zależy żeby kogoś odnaleźć to prędzej czy później to zrobię, znajdę go na portalu czy forum (chyba, że nie ma nigdzie konta) do tego naprawdę nie trzeba śledztwa i nieprzespanych nocy żeby kogoś namierzyć.
Stary 2010-06-13, 17:54   #433
PoppyHoney
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
o matko. Co za nuda...
jedyny sposób do zaakceptowania to czekoladki i misie? i to najlepiej w walentynki, bo wtedy jest najodpowiedniej

troszkę się z Tobą zgodzę
ja zainteresowałam sie moim TZ bo przyciągnął moja uwagę swoim wyglądem, stylem ubierania itp. a prawie nikt wcześniej nie podobał mi się w życiu od strony czysto fizycznej lubię brunetów z fajnym 3 dniowym zarostem, męskich i dobrze ubranych
co zrobię?
I szugar też trochę rozmumiem:

ale pamietajmy też że Polki też takie fenomenalne nie są i rzadko są naprawdę ładne i interesujące, ciekawe

ta jego dokładność i precyzyjność mnie przeraza

i przerazający jest również fakt, ze "z forum" dotarł przed Twoje drzwi
dziwne to wszystko

a nie boisz sie, sie że czyta ten wątek?
80 % ludzi to wzrokowcy, w tym ja

Cytat:

tak mnie zoralalas ze az moje nicki i nazwisko w google wpisalam i jestem raczej nieosiagalna nigdy nie moglam zdecyowac sie na jeden nick
Cytat:
Napisane przez EarlGrey Pokaż wiadomość
ee no facet jak dla mnie szczery, a tą historią z dzieckiem chciał Cię tylko zaciekawić może troszkę pokazać że interesuje się czymś więcej niż ikonami. Ja bym doceniła to, że ma wszechstronne zainteresowania, a nie imprezy, melanże, tuningowane samochody. Myślę, że lepszy taki temat niż o pogodzie czy polityce. Może po prostu milczałaś, nie podejmowałaś żadnych tematów i chłopak musiał się wysilać dwoić i troić? i stąd takie tematy??
Oczywiście nic na siłę, jak nie chcesz żeby cóż z tego wyszło to nasze zachęty nic nie pomogą, zastanów się jeszcze raz, może jeszcze jedno spotkanie, przy kawie? W kwestii tego, że Cię odnalazł i w ogóle w jaki sposób myślę to myślę, że pivonia87 ma rację, ja sama wiem, że jak mi zależy żeby kogoś odnaleźć to prędzej czy później to zrobię, znajdę go na portalu czy forum (chyba, że nie ma nigdzie konta) do tego naprawdę nie trzeba śledztwa i nieprzespanych nocy żeby kogoś namierzyć.
pisala juz wczesniej, ze za duzo nie mowila, zeby on sie wysilil wiec pewnie masz racje
PoppyHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 18:33   #434
2016070953
Konto usunięte

ja bym była ostrożna
a wracając do miśka to dobrze, że nie dał Wam nikt wypatroszonego lub z wbitym nożem w brzucho
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 18:44   #435
Asienka187
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
ja bym była ostrożna
a wracając do miśka to dobrze, że nie dał Wam nikt wypatroszonego lub z wbitym nożem w brzucho
A Ty takiego dostałas?
Stary 2010-06-13, 18:53   #436
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:

kiedy czytałam ten wątek, to przeszło mi przez mysl, ze autorka dużo informacji o sobie ujawnia
jeden wątek a wiemy o niej sporo
Stary 2010-06-13, 19:14   #437
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez hello_Moscow Pokaż wiadomość
O, właśnie! Skoro masz konta na takich portalach i na dodatek używasz wszędzie tego samego nicku, to czemu się dziwisz? To normalne, że tak wiele się dowiedział - świadczy to tylko o tym, że jest "rozgarnięty".
Wpadacie w paranoję, moim zdaniem.
No, ale chciałoby Ci się kogoś tak sprawdzać z forum?
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 19:42   #438
karateczka000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
kiedy czytałam ten wątek, to przeszło mi przez mysl, ze autorka dużo informacji o sobie ujawnia
jeden wątek a wiemy o niej sporo
rzeczywiście dużo ujawnia
z tego wszystkiego wpisałam sobie po prostu jej nick w google i po kilku pierwszych stronach, które wyskoczyły można się domyśleć, że chodzi o autorkę tego wątku, już chyba nawet wiem dlaczego dostała akurat ikonę...
masakra, naprawdę w sieci nie można być anominowym

karateczka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 20:02   #439
zagubiona89r
Zakorzenienie

Wszystko można dwojako rozumieć. Facet może mieć coś nie tak pod czerepem, a może się denerwował i trochę gadał głupoty. Co do sprawdzania na necie, jakoś nic dziwnego. W ten sposób można się wielu rzeczy dowiedzieć o danej osobie znając jej login i e-mail tylko. Jak był tobą bardzo zainteresowany, to pewnie w taki sposób poszukał i tyle. A z tym adresem skoro masz filmik gdzie widać Twoje drzwi a on mieszka rzut kamieniem od Ciebie i może nawet ma w Twoim bloku znajomych, to też nic dziwnego, że nie ciężko mu było skojarzyć gdzie to.

No, ale skoro gość Cię przeraża i nic nie zaiskrzyło to daj spokój

... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ...
zagubiona89r jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-13, 20:02   #440
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karateczka000 Pokaż wiadomość
rzeczywiście dużo ujawnia
z tego wszystkiego wpisałam sobie po prostu jej nick w google i po kilku pierwszych stronach, które wyskoczyły można się domyśleć, że chodzi o autorkę tego wątku, już chyba nawet wiem dlaczego dostała akurat ikonę...
masakra, naprawdę w sieci nie można być anominowym

no własnie: dowiedzenie się tego zajęło mi 15 sekund, szok

jest też zdjecie

masakra, dowód na to jak trzeba być ostrożnym
Stary 2010-06-13, 20:06   #441
WhiteCherry
Zakorzenienie

ja przed chwilą, w dosłownie 10sekund znalazłam zdjęcie autorki oraz dokładniejsze info. I wiem też, skąd ikona
Stary 2010-06-13, 20:11   #442
Linka25
Zakorzenienie

no właśnie ja mam jeszcze imię (zresztą, sama podała) i nazwisko
Stary 2010-06-13, 20:12   #443
abiblabla
Zakorzenienie

ja zrobiłam to samo. ale co ciekawe ja najbardziej jestem w szoku ze autorka tak sie zapierała ze nie chce "studenta-przeciętniaka" podczas gdy sama jakims cudem świata nie jest (bez obrazy, po prostu jak dla mnie zwykła studentka jakich wiele), przyznaje ze spodziewałam się miss świata
Stary 2010-06-13, 20:13   #444
dottoressa
Zakorzenienie

niezłe jaja

ROZLICZENIA: klik
dottoressa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 20:15   #445
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez abiblabla Pokaż wiadomość
ja zrobiłam to samo. ale co ciekawe ja najbardziej jestem w szoku ze autorka tak sie zapierała ze nie chce "studenta-przeciętniaka" podczas gdy sama jakims cudem świata nie jest (bez obrazy, po prostu jak dla mnie zwykła studentka jakich wiele), przyznaje ze spodziewałam się miss świata

Cytat:
Napisane przez dottoressa Pokaż wiadomość
niezłe jaja

o fuuuu
Stary 2010-06-13, 20:20   #446
ukrycior
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dottoressa Pokaż wiadomość
niezłe jaja

Dott, umarłam.

No cóż, wygląda na to, że zamieszanie mamy na życzenie autorki wątku. Potwierdza się, to co wiecznie powtarzam studentom - ochrona prywatności w sieci jest tak samo ważna jak w realu. Tyle.
ukrycior jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 20:21   #447
italiaanka
Wtajemniczenie

GG do italiaanka

Po wpisaniu w google "zkrainyoz", już na drugiej stronie jest link do tego wątku... no jak kolega od cegły jeszcze nie wie o tym forum, to szybko dowiedzieć się może... - to tak na marginesie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-13, 20:22   #448
WhiteCherry
Zakorzenienie

przyznam autorko, że raczej nie powinnaś się dziwić jego postawie ;] ta ikona, tematy o hipnozie, życiu etc ... tym sposobem chciał Cię podejść i zainteresować, przeglądnęłam Twoje zdjęcia i w sumie się nie dziwię, że w ten sposób chciał Cię zdobyć zresztą dużo ikon masz na zdjęciach ...

noo, gdyby mnie chciał poderwać, to z ikoną nie mógłby startować
Stary 2010-06-13, 20:28   #449
aniaaa16
Raczkowanie

GG do aniaaa16

a dlaczego akurat ikona? nie doczytałam a widzę że część dziewczyn już podejrzewa

Edit: już wiem, także skorzystałam z google

Edytowane przez aniaaa16
Czas edycji: 2010-06-13 o 20:35
aniaaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 20:30   #450
KaerbEmEvig
BAN stały

Oj, a ja myslalem, ze chlopak dniami szperal w internecie, zeby cokolwiek znalezc. Niezle sie wyglupilem stwierdzeniem o jego nienormalnosci. Nie obrazajac nikogo, to jednak autorka wypada tu calkiem nienormalnie.

Jak mozna tyle prywatnych danych publikowac w internecie - tozto idiotyzm.
KaerbEmEvig jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości