|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1381 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
|
![]() ![]() |
![]() |
#1382 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
a nie, on ma tylko stelaz podobny do speedi sx
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1383 |
Zakorzenienie
|
my bedziemy chrzcic w sierpniu
agravka pieknie wygladasz i pokoik cudnny ![]() madziorek wszystkiego najlepszego ![]() farminka super ze juz w domku ![]()
#1384 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1385 |
Wtajemniczenie
|
hej ! wrocilam wlasnie ze swietowania rocznicy
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- basiu-twoj syn chyba bedzie pianista!!! ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- a i tz kazal mi spakowac torbe bo powiedzial ze jak mnie bedzie bolalo, to napewno polowy zapomne, a ja nie chce jej pakowac, bo wydaje mi sie ze jak tylko to zrobie, to zaczne rodzic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1386 |
Rozeznanie
|
Mura jest rzeczywiscie dosyc ciezka. Palak to masz na mysli to, gdzie dziecko sie trzyma? Mojej Amelce akurat bardzo sie to spodobalo, czesto sobie nogi na niego kladla wygodnicka. Teraz go wyjelam, bo jednak latwiej sie dziecko wyjmuje z wozka bez tego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1387 |
Zadomowienie
|
madziorek super ten ślub! pięknie wyglądałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1388 |
Zakorzenienie
|
agravka super ze wieczor sie udal a te i twoje i meza jedzonko brzmi pysznie!
#1389 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
MAxi-Cosi Quinny Maxi-Taxi - jak speedi sx <--- tylko, że to nie bardzo jest ani do jednego ani do drugiego podobne ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1390 |
Zakorzenienie
|
ide sie kapac. trzeba glowe umyc
![]() ![]()
AR (D) ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2010-06-13 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1391 |
Wtajemniczenie
|
trzymam kciuki za noc w takim razie! i informuj nas na biezaco
|
![]() ![]() |
![]() |
#1392 |
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie negocjuje z mezem zebysmy zamowili wozek w czwartek przed jego przyjazdem zeby w razie czego on jak przyjedzie mogl go odebrac
bo wczesniej sie uparl ze najpierw pojedziemy go zobaczyc jak wroci ale ja i tak wiem ze wlansie ten wozek chce ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- aniaa umyj sie i ogol zeby w razie czego cie na tempo w szpitalu nie golili i zebys z tlustymi wlosami nie rodzila ![]() tak szczerze to ja obstawiam ze ty sie nastepna rozpakujesz ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- tez uciekam spac dobranoc mamuski ![]()
#1393 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1394 | |
Zakorzenienie
|
pewnie znow sobie wkrecam
![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
![]() dobranoc |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1395 |
Wtajemniczenie
|
Też przyszłam się pożegnać. Powiedzieć dobranoc.
Nie jestem w humorze. Widziałam się z M. i muszę sobie teraz popłakać w poduszkę. Jak ja Go kocham... ![]() Anoxa- jak przeczytałam Twój tekst do Anii "aniaa umyj się...." to mi się przypomniało: MYJCIE SIĘ DZIEWCZYNY BO NIE ZNACIE DNIA ANI GODZINY ![]() ![]() ![]() A teraz już dobranoc. Śpijcie słodko aniołeczki ![]()
![]() |
#1396 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() My mieszkamy teraz na Zawiszy od października.Mamy jeszcze mieszkanko na Szarych Szeregów ale tam wynajmujemy, choć szczerze wolała bym tam wrócić na stare śmieci. Cytat:
![]() Zapomniałam wcześniej Ci napisać Wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy!!! Tylko nie szalejcie dziś za bardzo ![]() Cytat:
![]() Bukiet śliczny i bardzo orginalny, kolor też. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- My tak samo ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1398 |
Wtajemniczenie
|
ciekawe jak tam hd i jej sesja,bo to dzisiaj miało być, czy znow mi sie cos pokrecilo?
![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- dooobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
#1399 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1400 |
Rozeznanie
|
Czesc,
Ania22 mam nadzieje, ze jesli to porod, to ze szybko i sprawnie pojdzie. Ja tez bym chciala juz. Moja coreczka sie urodzila dokladnie 2 tyg przed terminem i tak jakos chcialabym, zeby teraz bylo podobnie. Jak jutro nie urodze, to bede sie czula jakbym przenosila ta ciaze. Zadnych objawow nie mam, wiec pewnie nie mam sie co ludzic. |
![]() ![]() |
![]() |
#1401 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1402 |
Zakorzenienie
|
a ja wykapana i wszystkie objawy minely. czyli chyba jednak dzis spie jeszcze spokojnie
![]() wlasnie hd jak tam sesja? |
![]() ![]() |
![]() |
#1403 |
Zadomowienie
|
Dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1404 |
Zakorzenienie
|
tez uciekam. dobranoc mamuski
|
![]() ![]() |
![]() |
#1405 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
wrzuce madziorek026 - gratulacje jeszcze raz ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() i super, że wychodzisz ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1406 |
Zadomowienie
|
to i ja się pochwalę kącikiem Kubusia (miał mieć swój pokój, ale za daleko bym musiała biegać)
no i jeszcze półka Kuby "walczy" z gitarą męża (na ścianie) o miejsce, jesteśmy w trakcie pertraktacji, myślę, że to kwestia dnia, może dwóch ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1407 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Anoxa kciuki za wyjscie dobrze, ze jest nadzieja |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1408 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() scoobs weź się z Anią dogadaj i mykajcie na porodówkę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez roztrzepaniec989 Czas edycji: 2010-06-13 o 23:31 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1409 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no i jeszcze mam taki śpiworek i becik, zobaczę w czym jemu będzie pasowało (noworodki chyba lubią być ściśnięte w beciku bo tam im bezpiecznie) ---------- Dopisano o 01:34 ---------- Poprzedni post napisano o 01:30 ---------- przed chwilą przetestowałam mój laktator (medela mini elektric) no i działa ![]() on tak zasysa sutek, że roooooobi się 2 razy dłuższy, nie wiedziałam że mój sutek może się aż tak wydłużyć ![]() Mleczko musi zostać dla Kubusia, nie mogę marnować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1410 | |
Zakorzenienie
|
świetnie, ze wieczór sie udał
![]() ![]() ---------- Dopisano o 03:02 ---------- Poprzedni post napisano o 02:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 03:03 ---------- Poprzedni post napisano o 03:02 ---------- za chwilke opiszę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 03:20 ---------- Poprzedni post napisano o 03:03 ---------- SESJA uparłam się, że koniecznie chcę kupić przed sesją jakieś kwiaty, które mogłabym wpiąć we włosy. M stanął na wysokości zadania ![]() Studio widziałam wcześniej na zdjęciach więc nie byłam zaskoczona. Bardzo sympatyczne miejsce, urządzone ze smakiem. http://www.verre.pl/#studio Czekały na nas 4 osoby. Fotograf, wizażystka i fryzjerka (w jednej osobie), pomoc fotografa i (nazwijmy ją) kierownik sesji czyli osoba, z którą M wszystko ustalał. W skrócie - pełen profesjonalizm. Pracując w wydawnictwie napatrzyłam się na kilka profesjonalnych sesji zdjęciowych do naszych magazynów i mam maleńkie porównanie ![]() Zrobiliśmy kilka ujęć na zewnątrz a potem reszta już w studio. Dziewczyna od makijażu nie przesadziła. Na samym początku, gdy pojawiłam się (bez makijażu) stwierdziła, że nie będzie miała dużo roboty i że podobają się jej moje piegi ![]() Fryzura - zrobiła trzy wersje. Ogólnie - jestem bardzo zadowolona. To był świetny prezent !!!!!!!! Zdjęcia dostaniemy za ok.2 tygodnie. Wcześniej może kilka małych na maila. Już nie mogę się doczekać bo fotograf pokazywał mi kilka na aparacie i rozbudził moją ciekawość ![]() Edytowane przez hd2005 Czas edycji: 2010-06-14 o 02:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.