Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-13, 21:17   #1381
ola_k11
Zadomowienie

Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
...spacerowac dluzej niz te 3 godziny dozwolone w foteliku.
vette w foteliku można maksymalnie 2h dziecko trzymać ale ten czas nalezy maksymalnie możliwie ograniczać, tak aby nie psuć postawy dziecka. Jednym slowem te 2h dziennie to i tak za dużo...
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 21:17   #1382
bajka1807
Zakorzenienie

Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

a nie, on ma tylko stelaz podobny do speedi sx hehe zerknelam tylko a sie nie przygladalam mimo wszystko gratuluje
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 21:19   #1383
itakasia
Zakorzenienie

my bedziemy chrzcic w sierpniu
agravka
pieknie wygladasz i pokoik cudnny
madziorek
wszystkiego najlepszego
farminka
super ze juz w domku
Stary 2010-06-13, 21:20   #1384
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basia84 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny!
jakie cudne paluszki...

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 21:31   #1385
agravka
Wtajemniczenie

hej ! wrocilam wlasnie ze swietowania rocznicy bylo bardzo bylo. Mielismy jechac do restauracji Banja Luka (moze ktoras kojarzy) ale wogle nam sie nie chcialo jesc, wiec pojechalismy do galerii mokotow i poszlismy do empiku po ksiazke, bo ostatnio pochlaniam je w ilosciach niewyobrazalnych jak dla mnie i natrafilismy na fajna knajpke Fragola. Ja zamowilam nalesniki z jagodami, lodami i bita smietana a TZ salatke z owocami ( truskawki, grejfruty, pomarancze, winogrona), serem feta, ziarnami slonecznika i dyni i roznymi rodzajami salaty i polane sosem vinegre i jak tylko przyniesli nam te rzeczy, od razu sie wymienilismy, bo okazalo sie ze kazde ma ochote na to, co zamowilo drugie)) salatka byla megapyszna, nigdy nie sadzilabym ze takie rzeczy moga do siebie pasowac...

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

basiu-twoj syn chyba bedzie pianista!!!

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

a i tz kazal mi spakowac torbe bo powiedzial ze jak mnie bedzie bolalo, to napewno polowy zapomne, a ja nie chce jej pakowac, bo wydaje mi sie ze jak tylko to zrobie, to zaczne rodzic
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 21:31   #1386
scoobs
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
mura jest super ale strasznie ciezka, dla mnie prowadzila sie jak czolg. no i spacerowka jest duza, co jest plusem, ale mnie zniechecil palak bo jest w ksztalcie litery T - nie wiem czy to jest wygodne dla dziecka.
Mura jest rzeczywiscie dosyc ciezka. Palak to masz na mysli to, gdzie dziecko sie trzyma? Mojej Amelce akurat bardzo sie to spodobalo, czesto sobie nogi na niego kladla wygodnicka. Teraz go wyjelam, bo jednak latwiej sie dziecko wyjmuje z wozka bez tego.
scoobs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 21:32   #1387
ola_k11
Zadomowienie

madziorek super ten ślub! pięknie wyglądałaś

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-13, 21:32   #1388
anoxa
Zakorzenienie

agravka super ze wieczor sie udal a te i twoje i meza jedzonko brzmi pysznie!
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 21:36   #1389
roztrzepaniec989
Rozeznanie

Cytat:
a nie, on ma tylko stelaz podobny do speedi sx hehe zerknelam tylko a sie nie przygladalam mimo wszystko gratuluje
No właśnie tam w opisie jest coś takiego:
MAxi-Cosi Quinny Maxi-Taxi - jak speedi sx <--- tylko, że to nie bardzo jest ani do jednego ani do drugiego podobne i w sumie nie wiem do końca za co zapłaciłam Stelaż na pewno nie jest z maxi-taxi (tamten to w ogóle kosmiczny jakiś i na dziwnych kółkach małych), więc może stelaż to jednak speedi Jakiś składak taki mnie wyszedł
Stary 2010-06-13, 21:36   #1390
aniaa22
Zakorzenienie

ide sie kapac. trzeba glowe umyc dziwne przeczucia mam. wogole wyczytalam ze wszystkie moje objawy to zblizajacy sie porod a ten bol dzisiejszy straszny to ze dzidzia sie wstawia do kanalu rodnego. no wiec ide sie umyc i ogolic heh

Edytowane przez aniaa22
Czas edycji: 2010-06-13 o 21:42
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 21:38   #1391
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
ide sie kapac. trzeba glowe umyc dziwne przeczucia mam. wogole wyczytalam ze wszystkie moje objawy to zblizajacy sie porod a ten bol dzisiejszy straszny to ze dzidzia sie wstawia do kanalu brodnego. no wiec ide sie umyc i ogolic heh
trzymam kciuki za noc w takim razie! i informuj nas na biezaco

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-13, 21:41   #1392
anoxa
Zakorzenienie

a ja wlasnie negocjuje z mezem zebysmy zamowili wozek w czwartek przed jego przyjazdem zeby w razie czego on jak przyjedzie mogl go odebrac
bo wczesniej sie uparl ze najpierw pojedziemy go zobaczyc jak wroci ale ja i tak wiem ze wlansie ten wozek chce

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

aniaa umyj sie i ogol zeby w razie czego cie na tempo w szpitalu nie golili i zebys z tlustymi wlosami nie rodzila w razie czego pisz o kazdej porze dnia i nocy

tak szczerze to ja obstawiam ze ty sie nastepna rozpakujesz

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

tez uciekam spac dobranoc mamuski
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 21:42   #1393
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

aniaa umyj sie i ogol zeby w razie czego cie na tempo w szpitalu nie golili i zebys z tlustymi wlosami nie rodzila w razie czego pisz o kazdej porze dnia i nocy

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

no niech w koncu cos sie dzieje, bo zastoj sie zrobil na tym naszym watku) aniu pisze tak, bo wiem ze juz chcesz sie rozpakowac
Stary 2010-06-13, 21:46   #1394
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
trzymam kciuki za noc w takim razie! i informuj nas na biezaco
pewnie znow sobie wkrecam

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Cytat:
a ja wlasnie negocjuje z mezem zebysmy zamowili wozek w czwartek przed jego przyjazdem zeby w razie czego on jak przyjedzie mogl go odebrac
bo wczesniej sie uparl ze najpierw pojedziemy go zobaczyc jak wroci ale ja i tak wiem ze wlansie ten wozek chce

tez uciekam spac dobranoc mamuski
no chyba nie ma innej chetnej narazie
dobranoc
Stary 2010-06-13, 21:46   #1395
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Też przyszłam się pożegnać. Powiedzieć dobranoc.

Nie jestem w humorze. Widziałam się z M. i muszę sobie teraz popłakać w poduszkę. Jak ja Go kocham...

Anoxa- jak przeczytałam Twój tekst do Anii "aniaa umyj się...." to mi się przypomniało: MYJCIE SIĘ DZIEWCZYNY BO NIE ZNACIE DNIA ANI GODZINY

A teraz już dobranoc. Śpijcie słodko aniołeczki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-13, 21:49   #1396
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
No a ja na dodatek nie mam co na siebie włożyć... No porażka, więc i tak nigdzie nie chodze bo nie mam w czym
A remont... daj spokój jak krew z nosa. Taki pseudo mechanik robił nam gaz, woge i ogrzewanie już 1,5 mies, kasa leci a efetków zadnych.. mąż teraz prostuje mega krzywe ściany w lazience aby przygotowac pod płytki... teraz bedzie miał tydzien wolnego to troche nadrobi mam nadzieje... Ja się modle abysmy zdążyli jakiś miesiąc po rozpakowaniu.. A mieszkanko mieści sie w dość miłej okolicy, najprościej wytłumaczyć: Między eko, biedronką a kowalem jest blok_ to własnie tam Miejsce fajne, mieszkanie już mniej bo ma tylko 3 pomieszczenia kuchnie, pokój i łazienkę, nie ma gdzie ise rozpiędzić. Ale zawsze własne i zdala od rodziców A ty gdzie mieszkasz?
No proszę rzeczywiście okolica bardzo fajna, do miasta bliziutko, na spacerki jest gdzie iść, wszystko na miejscu.Ja też uważam że nie ważne jakie duże mieszkanko ale to że własne i można być niezależnym, nikt się nie wtrąca, nie gada, najlepiej samemu.My tez z pierwszym dzieckiem mieliśmy mniejsze mieszkanko - 30 m kwadratowych kawalerkę ale byliśmy najszczęśliwsi Oby remont udało Wam się szybciutko zrobić!!! Często jestem tam w pobliżu, bo lubię spacerować po deptaku no i nawet dziś byłam w pobliżu Waszego mieszkanka bo chodzimy tam co niedzielę do kościoła garnizonowego
My mieszkamy teraz na Zawiszy od października.Mamy jeszcze mieszkanko na Szarych Szeregów ale tam wynajmujemy, choć szczerze wolała bym tam wrócić na stare śmieci.

Cytat:
wrzucam Wam moje kochane fotki kącika dla maleństwa, mojej sypialni i mojego bębenka
sorki za moj wyglad-jeszcze jestem nie "zrobiona" i za stroj domowy typowo
Super masz urządzoną sypialnię, bardzo przytulny kolorek ścian.Kącik dla maleństwa też bardzo ładny a brzuszek niczego sobie, okrągl;utki jak piłeczka
Zapomniałam wcześniej Ci napisać Wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy!!! Tylko nie szalejcie dziś za bardzo
Cytat:
Napisane przez madziorek026 Pokaż wiadomość
Witajcie Mamusie!!!!
Obiecałam ,że wam się pochwalę zdjęciami z naszego skromnego kościelnego. Byliśmy tylko my i świadkowie, no i oczywiście nasz synek. Ksiądz tak to super zrobił, że naprawdę jak bym miała jeszcze raz to tak też bym chciała.Było bez mszy. Nawet stresa nie mieliśmy .Wkońcu po prawie 6 latach po cywilnym to ten kościelny był dla nas tylko takim dopełnieniem. Musieliśmy dojrzeć to tej decyzji bo to wkońcu raz na całe życie.
Bardzo ładnie wyglądaliście, cała rodzinka w komplecie GRATULACJE!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
Bukiet śliczny i bardzo orginalny, kolor też.

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
A wy dziewczynki? Juz obrączki/ bizuteria zdjęta? Czy moze wogole nie planujecie sciagac?
Ja nie będę w ogóle ściągać, chyba że aż tak napuchną mi paluchy i będę zmuszona ale Martynę rodziłam z obrączką
Cytat:
czesc dziewczyny!
az sie wierzyc nie chce ze Oscarek ma juz tydzien. codziennie odkrywa nowe rzeczy przedwczoraj odkryl ze da sie calkiem wyprostowac nogi albo ze ma uszy wkleje wam pare zdjec. pozniej zrobie zdjecie brzuszka, wydaje mi sie ze z dnia na dzien jest coraz mniejszy, fajnie by bylo wrocic szybko do dawnego wygladu
oprocz fajminki nikt sie jeszcze nie rozpakowal??
jezeli macie jakies pytania to pytajcie. taka dobra odemnie to kupcie jak najwiecej rampersow, poprostu cud techniki. latwo sie zaklada, latwo sie zmienia w nich pieluche no poprostu rewelacja. i nie kupujcie nic z guzikami tylko wszystko na zatrzaski bo guziki ciezko odpiac zwlaszcza w nocy gdy jestes polprzytomna a dziecko placze o zmiane pieluchy.
Oscarek jest przesłodki i strasznie podobny do Ciebie, mój M oglądał fotki i nadziwić się nie mógł jaki on maleńki

Cytat:

a wogole nie mowilam wam rozmawialam z moja ginka i mowila ze chodzi teraz zeby te wszystkie moje wyniki sie unormowaly zniknelo swedzenie i wtedy bym mogla isc do domu mam nadzieej ze do piatku sie uda! i bede na meza w domku czekala
Trzymam mocno kciukasy żeby udało Ci się unormować do piątku te wyniki i wyrwać się do męża ....oj działo by się

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
my bedziemy chrzcic w sierpniu
My tak samo 14- tego albo tydzień później
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 21:50   #1397
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roztrzepaniec989 Pokaż wiadomość
No właśnie tam w opisie jest coś takiego:
MAxi-Cosi Quinny Maxi-Taxi - jak speedi sx <--- tylko, że to nie bardzo jest ani do jednego ani do drugiego podobne i w sumie nie wiem do końca za co zapłaciłam Stelaż na pewno nie jest z maxi-taxi (tamten to w ogóle kosmiczny jakiś i na dziwnych kółkach małych), więc może stelaż to jednak speedi Jakiś składak taki mnie wyszedł
stelaz ma identyczny jak speedi i spacerowka tez wyglada podobnie, ciezko mi okreslic dokladnie bo jest czarna i mi sie zlewaja krawedzie poprostu zamiast quinny jest napisane maxi cosi
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 21:55   #1398
agravka
Wtajemniczenie

ciekawe jak tam hd i jej sesja,bo to dzisiaj miało być, czy znow mi sie cos pokrecilo?

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

dooobranoc
Stary 2010-06-13, 21:55   #1399
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Też przyszłam się pożegnać. Powiedzieć dobranoc.

Nie jestem w humorze. Widziałam się z M. i muszę sobie teraz popłakać w poduszkę. Jak ja Go kocham...

Anoxa- jak przeczytałam Twój tekst do Anii "aniaa umyj się...." to mi się przypomniało: MYJCIE SIĘ DZIEWCZYNY BO NIE ZNACIE DNIA ANI GODZINY

A teraz już dobranoc. Śpijcie słodko aniołeczki
Nie wolno płakusiać Nie smuć się bo dzidziusiowi też będzie smutno, pamiętaj że jemu się udzielają twoje emocje a tak nie wolno!!!!
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-13, 22:02   #1400
scoobs
Rozeznanie

Czesc,
Ania22 mam nadzieje, ze jesli to porod, to ze szybko i sprawnie pojdzie. Ja tez bym chciala juz. Moja coreczka sie urodzila dokladnie 2 tyg przed terminem i tak jakos chcialabym, zeby teraz bylo podobnie. Jak jutro nie urodze, to bede sie czula jakbym przenosila ta ciaze. Zadnych objawow nie mam, wiec pewnie nie mam sie co ludzic.
scoobs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 22:19   #1401
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Właśnie spakowalam torbę, brakuje wody, aparatu no i jakies dresy na wyjscie i bielizna ale to dopakuje...najwazniejsze, ze mala spakowana
Skurcze na wieczor odpuscily wiec jest lepiej
To zawsze może Ci przynieść TŻ jak będzie po Was jechał Możesz mu po prostu naszykować torbę w domu co ma wziąć na wyjście (tak samo ubranko dzidzi na wyjśćie). Tym sposobem masz więcej miejsca w torbie

Cytat:
czesc dziewczyny!
az sie wierzyc nie chce ze Oscarek ma juz tydzien...
jaki maleńki!! i jakie paluszki długi

Cytat:
hej ! wrocilam wlasnie ze swietowania rocznicy bylo bardzo bylo. Mielismy jechac do restauracji Banja Luka (moze ktoras kojarzy) ... natrafilismy na fajna knajpke Fragola.
znam obie fajne są.

Cytat:
ciekawe jak tam hd i jej sesja,bo to dzisiaj miało być, czy znow mi sie cos pokrecilo?
Też jestem ciekawa Z tego co pamiętam to miało być dziś.
Stary 2010-06-13, 22:19   #1402
aniaa22
Zakorzenienie

a ja wykapana i wszystkie objawy minely. czyli chyba jednak dzis spie jeszcze spokojnie

wlasnie hd jak tam sesja?
Stary 2010-06-13, 22:21   #1403
ola_k11
Zadomowienie

Dobranoc
Stary 2010-06-13, 22:29   #1404
aniaa22
Zakorzenienie

tez uciekam. dobranoc mamuski
Stary 2010-06-13, 22:33   #1405
olakola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
niezawsze- w nastepny weekend bedzie podobna w netto tu masz gazetke
http://viewer.zmags.com/publication/...a2#/354b50a2/1
ja ją pojadę zobaczyć, bo chyba ładnie by mi się w łazience wpasowała

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
Wrzucisz jakies zdjecia tego wozeczka?
wrzuce

madziorek026 - gratulacje jeszcze raz i ślicznie wyglądaliście, widać miłość w powietrzu

Cytat:
Niestety sprawdziły się wróżby gina, że założenie krążka może się wiązać z pojawieniem się upławów... jeszcze ta nystatyna do tego i powiem tak: mam pełno w majtach i bez wkładek już ani rusz...
u mnie bez krążka od tygodnia bez wkładki ani rusz, ciągle mam taką wilgotną, zmieniam co wizytę w wc

Cytat:
Byłam wczoraj w orsayu ale nic nie było takiego w co bym się wbiła. Bo ja ogólnie mam rozmiar 36-38 a urósł mi tylko brzuch.
ja mam sukienkę 40090260 (jak wkleisz ten numer do okienka szukaj, to ją pokaże), czarna, prosta po 69 i mam swój "normalny" rozmiar

Cytat:
chyba sobie sukieneczki zamowie http://moda.allegro.pl/item106227785...ltem_0127.html w dwuch kolorach mysle o szarym i czerwonym
no nie wiem czy zdążysz ponosić
i super, że wychodzisz (tylko pewnie szpital będzie za Tobą tęsknił - lekarz i koleżanka z sali ...)

Cytat:
Dziewczyny - właśnie kupiłam wózeczek i mnie naszły wątpliwości Licytowałam z myślą, że fajnie jak się uda, ale pewnie się nie uda - no i się udało i teraz głupia panikuje
O ten
szczęściara jesteś !!! ciesz się, za takie pieniądze, ( to nie jest maxi taxi tylko speedi albo jaką "mieszanka"), no i jeszcze baza do fotelika, super
olakola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 22:44   #1406
olakola
Zadomowienie

to i ja się pochwalę kącikiem Kubusia (miał mieć swój pokój, ale za daleko bym musiała biegać)
no i jeszcze półka Kuby "walczy" z gitarą męża (na ścianie) o miejsce, jesteśmy w trakcie pertraktacji, myślę, że to kwestia dnia, może dwóch
Stary 2010-06-13, 23:13   #1407
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
a ja wykapana i wszystkie objawy minely. czyli chyba jednak dzis spie jeszcze spokojnie
Mysle, ze jeszcze troche Ci zostalo zobaczymy

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
to i ja się pochwalę kącikiem Kubusia (miał mieć swój pokój, ale za daleko bym musiała biegać)
no i jeszcze półka Kuby "walczy" z gitarą męża (na ścianie) o miejsce, jesteśmy w trakcie pertraktacji, myślę, że to kwestia dnia, może dwóch
Sliczny kacik i super posciel z misiem

Anoxa kciuki za wyjscie dobrze, ze jest nadzieja

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 23:28   #1408
roztrzepaniec989
Rozeznanie

Cytat:
stelaz ma identyczny jak speedi i spacerowka tez wyglada podobnie, ciezko mi okreslic dokladnie bo jest czarna i mi sie zlewaja krawedzie poprostu zamiast quinny jest napisane maxi cosi
Mogę Cię jeszcze pomęczyć trochę? Jak Ci się jeździ tym wózeczkiem? Jest stabilny? Łatwo się prowadzi? I jak możesz to napisz ile masz wzrostu, bo ja do wysokich nie należę i jak jeździłam np. bolderem sd po sklepie to czułam się jakbym czołg prowadziła

Cytat:
ide sie kapac. trzeba glowe umyc dziwne przeczucia mam. wogole wyczytalam ze wszystkie moje objawy to zblizajacy sie porod a ten bol dzisiejszy straszny to ze dzidzia sie wstawia do kanalu rodnego. no wiec ide sie umyc i ogolic heh
"owocnej" nocki

Cytat:

Cytat:
MYJCIE SIĘ DZIEWCZYNY BO NIE ZNACIE DNIA ANI GODZINY

scoobs weź się z Anią dogadaj i mykajcie na porodówkę

Cytat:
Słodki kącik I bardzo ładna, "radosna" pościel Ale kołderka to tak do zdjęcia tylko, czy masz zamiar Kubusia przykrywać nią od początku?
Cytat:
Spokojnie, ciepło, ciemno... warunki idealne (qrcze - wredna jestem wiem)

Edytowane przez roztrzepaniec989
Czas edycji: 2010-06-13 o 23:31
roztrzepaniec989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 00:34   #1409
olakola
Zadomowienie

Cytat:
Słodki kącik I bardzo ładna, "radosna" pościel Ale kołderka to tak do zdjęcia tylko, czy masz zamiar Kubusia przykrywać nią od początku?
sama nie wiem jak będzie chłodno, to go przykryję, a jak bardzo gorąco, to będzie pod kocykiem,
no i jeszcze mam taki śpiworek i becik, zobaczę w czym jemu będzie pasowało (noworodki chyba lubią być ściśnięte w beciku bo tam im bezpiecznie)

---------- Dopisano o 01:34 ---------- Poprzedni post napisano o 01:30 ----------

przed chwilą przetestowałam mój laktator (medela mini elektric) no i działa
on tak zasysa sutek, że roooooobi się 2 razy dłuższy, nie wiedziałam że mój sutek może się aż tak wydłużyć i od razu poleciało ... z jednego i z drugiego, więc szybko wyłączyłam.
Mleczko musi zostać dla Kubusia, nie mogę marnować
Stary 2010-06-14, 02:20   #1410
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
hej ! wrocilam wlasnie ze swietowania rocznicy
świetnie, ze wieczór sie udał Na ochocie mamy taką maleńką knajpkę, do której czasem wpadamy - Latający kufer (http://www.latajacykufer.com/ ). Jest blisko domu więc spacer i kolacja w jednym

---------- Dopisano o 03:02 ---------- Poprzedni post napisano o 02:59 ----------

Cytat:
jaka fajna pościel

---------- Dopisano o 03:03 ---------- Poprzedni post napisano o 03:02 ----------

Cytat:

wlasnie hd jak tam sesja?
za chwilke opiszę musze tylko Was nadrobić

---------- Dopisano o 03:20 ---------- Poprzedni post napisano o 03:03 ----------

SESJA
uparłam się, że koniecznie chcę kupić przed sesją jakieś kwiaty, które mogłabym wpiąć we włosy. M stanął na wysokości zadania i odwiedził kwiaciarnię. Zabraliśmy kilka strojów na zmianę, ubranka małego i jakieś drobiazgi typu maskotka, książeczka.

Studio widziałam wcześniej na zdjęciach więc nie byłam zaskoczona. Bardzo sympatyczne miejsce, urządzone ze smakiem. http://www.verre.pl/#studio

Czekały na nas 4 osoby. Fotograf, wizażystka i fryzjerka (w jednej osobie), pomoc fotografa i (nazwijmy ją) kierownik sesji czyli osoba, z którą M wszystko ustalał.

W skrócie - pełen profesjonalizm. Pracując w wydawnictwie napatrzyłam się na kilka profesjonalnych sesji zdjęciowych do naszych magazynów i mam maleńkie porównanie

Zrobiliśmy kilka ujęć na zewnątrz a potem reszta już w studio.

Dziewczyna od makijażu nie przesadziła. Na samym początku, gdy pojawiłam się (bez makijażu) stwierdziła, że nie będzie miała dużo roboty i że podobają się jej moje piegi Zrobiliśmy dwie wersje - codzienny (delikatny) i wieczorowy.

Fryzura - zrobiła trzy wersje.

Ogólnie - jestem bardzo zadowolona. To był świetny prezent !!!!!!!!

Zdjęcia dostaniemy za ok.2 tygodnie. Wcześniej może kilka małych na maila. Już nie mogę się doczekać bo fotograf pokazywał mi kilka na aparacie i rozbudził moją ciekawość

Edytowane przez hd2005
Czas edycji: 2010-06-14 o 02:53
hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości