Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-13, 13:06   #1291
Linka24
Wtajemniczenie

Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość
Ja też spuchłam, szczególnie po ostatnich dniach, aura jak marzenie dla ciężarnych, dobrze że dziś chłodniej choć nogi mnie ciągle parzą.
Kurcze właśnie miałam cię pytać jak tam przeprowadzka?? Kiedy planujecie sie przenieść no i gdzie dokładniej, jeśli można spytać, fajnie gdyby gdzieś blisko mnie
No a ja na dodatek nie mam co na siebie włożyć... No porażka, więc i tak nigdzie nie chodze bo nie mam w czym
A remont... daj spokój jak krew z nosa. Taki pseudo mechanik robił nam gaz, woge i ogrzewanie już 1,5 mies, kasa leci a efetków zadnych.. mąż teraz prostuje mega krzywe ściany w lazience aby przygotowac pod płytki... teraz bedzie miał tydzien wolnego to troche nadrobi mam nadzieje... Ja się modle abysmy zdążyli jakiś miesiąc po rozpakowaniu.. A mieszkanko mieści sie w dość miłej okolicy, najprościej wytłumaczyć: Między eko, biedronką a kowalem jest blok_ to własnie tam Miejsce fajne, mieszkanie już mniej bo ma tylko 3 pomieszczenia kuchnie, pokój i łazienkę, nie ma gdzie ise rozpiędzić. Ale zawsze własne i zdala od rodziców A ty gdzie mieszkasz?
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 13:06   #1292
hd2005
Zakorzenienie

Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość

hd a Ty nie mieszkasz przypadkiem na woli? bylam niedawno w sklepie i stala przede mna w kolejce taka dziewczyna łudząco podobna do Ciebie, czy to mozliwe?
mieszkam na ochocie
Na woli daaaawno nie byłam ... więc chyba to jakiś sobowtór

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 13:08   #1293
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
mieszkam na ochocie
Na woli daaaawno nie byłam ... więc chyba to jakiś sobowtór
a juz myslalam
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 13:12   #1294
aniaa22
Zakorzenienie

dzieki dziewczyny za mile slowa

zabko ja sie niepokoje czopem bo on byl brunatny a dopiero potem bezbarwny
jusdan ja mam tak samo. nie moge wstac z lozka wogole przekrecenie sie na drugi bok jest mega przedsiewzieciem wszystko boli

bylam w carefour. chcialam troche sie rozchodzic. no i sie udalo bo bol pachwin minal. tylko ze jak juz szlismy do auta to mialam wrazenie ze za chwile brzuch po ziemii bede ciagnac...
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 13:25   #1295
wiolek1
Zadomowienie

agravka wszystkiego naj z okazji rocznicy

pilotka strasznie mi się podoba ten biustonosz ale nie zdecydowałabym sie na zakup przez nata bo wiem jak ciężko mi kupić w sklepie co by mi dobrze lezał a co dopiero bez przymiarzania więc szkoda ale odpada

vette co do wózka ja sie nie wypowiem bo mi ogólnie nie podobają się te wózki ( siedzenie kubełkowe czy jakoś tak ? )

anoxa na senność to dostajesz pewnie hydroxyzyne czy jakoś tak taka mała tabletka chyba niebieska ? ( a może różowa )
i nie wiem dlaczego dają to każdemu w szpitalu
to jest silnie uspokajający lek właśnie o dzialaniu usypiającym i takim zamulającym jak to brałam w szpitalu to potem w domu dochodziłam do siebie przez 3 dni

a z tą koleżanką to świetny jej prezent zrobiły

roztrzepaniec ja też kupiłam oscenisept troche drogie bo dałam 26 zł za 50 ml ale to ma bardzo szerokie zastosowanie i w aptece mówili, że można tez krocze pryskać po porodzie i lepiej się goi. nie wiem co jeszcze bo nie czytałam jeszcze ulotki

wiecie co mam dzisiaj na obiad ?
pierogi z borówkami i ze śmietaną
babcie wczoraj dopadła borówki i mi zrobiła aaaaaa uwielbiam

Edytowane przez wiolek1
Czas edycji: 2010-06-13 o 13:27
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 13:28   #1296
agravka
Wtajemniczenie

wrzucam Wam moje kochane fotki kącika dla maleństwa, mojej sypialni i mojego bębenka
sorki za moj wyglad-jeszcze jestem nie "zrobiona" i za stroj domowy typowo
Stary 2010-06-13, 13:47   #1297
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eleonoremio Pokaż wiadomość
ale już ok? czy dalej boli?
Nie, dziekuje nie boli od razu przechodzi po nospie.
Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
ale przeszlo? biedna. ja cie rozumie bo tez mam takie obawy.
No wlasnie to straszne jest, mi bol nie przeszkadza, ale boje sie o mala mam nadzieje, ze bedziemy wiedzialy na 100% jak sie zacznie i na spokojnie dotrzemy do szpitala
Cytat:
witajcie! dzis mam papierowa rocznice ślubu i tu pytanie do dziewczyn z Warszawy-macie moze do polecenia jakas fajna knajpke na mila kolacyjke?
Wiekszosc fajnych knajpek znam po mojej stronue Wisly to pewnie wam nie pasuje, ale np. mexicana w centrum i truskawkowa margerita(bez alko tez jest) i zorro przynaszacy sernik.

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
Ja nadal intensywnie poszukuje wozka. Z listy skreslilam juz xlandery z 2010, mutsy z wielkimi kolami no i wczoraj odpadl tez quinny speedi, pojezdzilam nim troche po sklepie jest fajny ale jak dla mnie za duzy. Dumam dalej
na celowniku mura i buzz
Z tego co wiem to Ty nie chcesz duzego wozka a mura jest wieksza niz quinny i ma wielkie kola.
Sasiadka z buzza zadowolona, bo maly i lekk i zwrotny.

Cytat:

Dziewczyny mam do Was pytanie, jak jeśli chodzi o proporcje rozcieńczacie spirytus 96% do pępuszka 2:1
Octenisept dlatego kupuje aby sie nie bawic w rozcienczanie i ladnie po nim kikut odpada i w sprayu jest wiec wszedzie dojdzie nie naruszajac kikutka.

Cytat:
wrzucam Wam moje kochane fotki kącika dla maleństwa, mojej sypialni i mojego bębenka
Slicznie, Gdzie kupilas szafeczke z koszami biala?
Bardzo ladny brzuszek maly

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-13, 13:54   #1298
wiolek1
Zadomowienie

agravka ale cudna sypialnia i kącik dla małej a najbardziej mi się podoba wasze łóżko a brzuszek rośnie rośnie bardzo ładnie
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 13:54   #1299
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Widzialam urban ridera i nie zrobil na mnie dobrego wrazenia.
Nie wyglada szczegolnie, a za takie pieniadze wypadaloby zeby wozek nie wygladal jak zwyklak. Do tego te wielkie kola...jakos nie moj typ.

Mura robi wrazenie przynajmniej na zdjeciach bo na zywo nie widzialam.

Mam na oku buzza 4, uzywanego tylko przez 6 mies.
Stelaz, siedziska, daszek, spiworek, folia, pompka wszystko zadbane i zupelnie niezniszczone tak jakby ktos dwa razy tym wozkiem jechal. Z dwoma siedziskami, od 6mies do 18 i drugie xl powyzej 18 miesiaca za 1000 zl. Za nowy z tymi akcesoriami i w tym kolorze trzeba zaplacic 1700.
Na wiosne to mniejsze bedzie juz idealne

myslicie, ze to dobra cena? poki co negocjuje koszty wysylki i adaptery do fotelika will see
a ja bym sie zastanowila czemu byl uzywany tylko 6 miesiecy no i mowisz ze to tylko spacerowka, wiec dolicz jeszcze ponad 500 zl za gondole. no i pytanie czy widzialas go na zywo? ja tez bylam na niego nakrecona jak nie wiem, nawet za nim w ciaze zaszlam wiedzialam ze musze go miec. zobaczylam w sklepie i mega sie zawiodlam. te dwa siedziska to tak naprawde jest jedno, drugie to jest poprostu nakladka korygujaca, spacerowka jest strasznie plytka, daszek jest beznadziejny bo w ogole nie chroni przed wiatrem wiec jednym slowem dziecku pizga po uszach. sa oczywiscie doczepiane do budki przedluzki budki ale to jakies nieporozumienie jest. i jak juz lepiej prowadzi sie na 3 kolach niz na 4. po za wygladem ten wozek nie ma zadnych zalet. kubelkowa spacerowka jest jedna wielka porazka.

mura jest super ale strasznie ciezka, dla mnie prowadzila sie jak czolg. no i spacerowka jest duza, co jest plusem, ale mnie zniechecil palak bo jest w ksztalcie litery T - nie wiem czy to jest wygodne dla dziecka.

a ja jestem sobie nad morzem, zjadlam wlasnie zupke cebulowa a zaraz czekaja mnei nalesniki z truskawkami pogoda dla mnie idealna - pochmurno
wczorajsze zakupy udane, jestem bardzo zadowolona
lodowka : http://www.euro.com.pl/lodowki/bosch-kgv36x47.bhtml
piekarnik: http://www.euro.com.pl/piekarniki-do...bn231e1l.bhtml
płyta: http://www.euro.com.pl/plyty-do-zabu...t-414-nb.bhtml
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 13:59   #1300
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
przepięknie
serio... nie mogę się napatrzeć na Wasze łóżko, łóżeczko i ta mini komoda

Edytowane przez hd2005
Czas edycji: 2010-06-13 o 14:00
hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 14:10   #1301
agravka
Wtajemniczenie

niezawsze-komode kupilismy pare dni temu w jysku.sprawdz-moze jest jeszcze na nie promocja? sa tez wieksze jesli Wam pasuje!polecam serdecznie

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

ciesze się, ze zdjecia Wam sie podobaja a brzuch naprawde na zdjeciach wydaje sie maly, nie wiem dlaczego

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-13, 14:37   #1302
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Ślicznie tez myslalam o takiej komodzie
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 14:52   #1303
vette
Zadomowienie

Dzieki wiolek,niezawsze, bajka za opinie myslalam juz, ze zapytanie zostanie nie zauwazone

Cytat:
Napisane przez roztrzepaniec989 Pokaż wiadomość

Ja mam kupiony octenisept w sprayu zamiast spirytusu
Ja tez mam octeniseptsprawdzon y i polecany

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Z tego co wiem to Ty nie chcesz duzego wozka a mura jest wieksza niz quinny i ma wielkie kola.
Sasiadka z buzza zadowolona, bo maly i lekk i zwrotny.
A na zdjeciach mura wyglada tak niewinnie musze to jeszcze sprawdzic

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
a ja bym sie zastanowila czemu byl uzywany tylko 6 miesiecy no i mowisz ze to tylko spacerowka, wiec dolicz jeszcze ponad 500 zl za gondole. no i pytanie czy widzialas go na zywo?
To sprowadzony wozek, wiec ma prawo byc niezniszczony.
Za granica nikt przez 3 lata jednym wozkiem nie jezdzi...u nas sytuacja wyglada troche inaczej.
Poza tym nawet jesli wyjdzie jakis feler zawsze moge odeslac, to plus.

Gondoli nie kupuje poki co bo mi sie zwyczajnie nie oplaca na 3 miesiace. We wrzesniu, pazdzierniku i listopadzie zawsze moge wyskoczyc z fotelikiem zamontowanym do wozka, nie planuje w jesieni spacerowac dluzej niz te 3 godziny dozwolone w foteliku. A w zimie to juz w ogole... moze predzej sanki zdadza egzamin w moich rejonach
Dlatego od marca ta mala spacerowka bedzie idealna...

Gdyby jednak okazalo sie, ze musze kupic gondole...na pewno zdecyduje sie na uzywana w granicach 150 zl. Co jak co, ale gondola to rzecz, ktora sie najmniej zuzywa.

Pytalas czy widzialam na zywo, widzialam, jezdzilam, macalam i jestem na tak z jednego prostego powodu: maly, lekki, zwinny wozek, ktory idealnie sprawdza sie w podrozy i niezbyt dlugich spacerowych wojazach. Wad nie wymieniam bo chyba kazdy zna... ja rowniez

aaaaaaa swietne zakupy
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 15:00   #1304
bajka1807
Zakorzenienie

no mi nie chodzilo o to ze jest zniszczony czy felerny tylko o to ze poprostu ten wozek sie nie sprawdzil. ale tak jak mowisz, przeanalizowalas wady i zalety i jesli jestes zdecydowana to kupuj
aczkolwiek na twoim miejscu zastanowilabym sie nad kupnem gondoli bo w foteliku mozna przewozic dziecko maxymalnie 2 h a nie 3. pomysl o wygodzie swojego dziecka a nie wlasnym... ogolnie wozek jest super, tez bym go kupila gdyby nie mial dla mnie tyle wad, z tym ze u mnie maz by sie postawil bo jemu sie nie podoba hehe
Mel B 14/14 ✓
Stary 2010-06-13, 15:03   #1305
jaszczka
Zadomowienie

Agravka - super brzuś i kącik dla małej śliczny a z brzuchami to tak jest, że nam się wydają ogromne, a na zdjęciach jakieś mniejsze wychodzą

Bajka - zazdroszczę naleśników! zjadłabym chętnie, ale nie ma kto mi zrobić, a ja jak postoję chwilę to moje nogi puchną i bolą mnie żyły pod kolanami i w łydkach ach no i zakupy fajne ja 2 miechy temu kupowałam właśnie całe wyposażenie do kuchni też większość mam Bosha - jak dla mnie najlepsze rzeczy robią

Wiolek - za te pierogi to ja chyba utłukę teraz będę siedzieć i się ślinić jak pies Pawłowa

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-13, 15:03   #1306
olakola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pilotka f16 Pokaż wiadomość
Ps. sasiedzi maja syna, kurcze tylko on jakis taki malochetny do spacerow z psem

My za ponad 2 miesiace bedziemy mieli swoja pierwsza rocznice Tak mysle, czy nie zrobić wtedy chrzcin bo to niedziela wypada? Ale nie wiem czy to nie za wczesnie? Młoda będzie miala wtedy pewnie okolo 2 miesiecy? Czy takie dziecko nie jest za male na chrzciny?
mój syn by bardzo chętnie wyprowadził każdego psa, gdzie mieszkasz ?
W ogóle to zastanawiałam się, czy nie dać ogłoszenia, że "zaopiekuję się Twoim psem w czasie wakacji" i jakby się młody sprawdził, to czy mu psa nie sprawić, tylko że jak teraz ma być dzidziak w domu i obcy pies, który np. by szczekał to chyba nie za dobry pomysł ...
a młody tak kocha wszystkie psy i koty

ja chcę ochrzcić Kubusia we wrześniu, żeby jeszcze było ciepło, czyli będzie miał ok. 2 miesiące

vette - ja mam mure 4 i wg mnie jest boska (wygląd), zwrotna i na długo starczy, ale też jest bardzo duża, ma wielkie koła i gondola ma 80cm (duża), a pałąk T ze spacerówki można wyjąć bez problemu, polecam

Ten buzz jak sama napisałaś jest od 6 miesiąca, a co wcześniej, przecież potrzebujesz coś na początek - gondolkę najlepiej. Fakt, że można niemowlaczka dać do spacerówki, no ale tylko do rozkładanej na płasko, a w buzzie masz kubełkową, czyli odpada. Kup coś na teraz, a spacerówkę spokojnie wybierzesz jak dzidzia będzie już siedzieć.

Cytat:
wszystko cudne a brzusio wcale nie jest mały, wg mnie całkiem spory
a gdzie będziesz trzymać ubranka dzidzi? zmieści ci się wszystko w tej komodzie z jyska ?
olakola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 15:08   #1307
agravka
Wtajemniczenie

bajko, mam taki sam piekarnik od roku i jest bardzo fajny! lodowke chyba tez mam podobna, ale nie jestem pewna czy taka sama wiec podobaja mi sie te zakupy
olakola-rzeczy dla Ady mam juz pochowane w szafie, ta komoda jest tylko na jakies tam drobiazgi typu smoczek czy butelka
Stary 2010-06-13, 15:21   #1308
olakola
Zadomowienie

i tak zerknęłam na wymiary buzza i mury (bo niby buzz taki mały)

buzz mura
waga stelarza 12 11
waga siedziska 3.25 5
czyli mamy 15.25kg buzza i 16kg mury, to chyba oba ciężkie ?
poza tym jak chcesz go używać od marca 2011, to może nie ma sensu teraz kupować, tylko w styczniu/lutym ?

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Cytat:
rzeczy dla Ady mam juz pochowane w szafie, ta komoda jest tylko na jakies tam drobiazgi typu smoczek czy butelka
no właśnie, bo pomieścić w niej wszystkie ciuszki to chyba niemożliwe

Edytowane przez olakola
Czas edycji: 2010-06-13 o 15:20
olakola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 15:25   #1309
vette
Zadomowienie

Cytat:
aczkolwiek na twoim miejscu zastanowilabym sie nad kupnem gondoli bo w foteliku mozna przewozic dziecko maxymalnie 2 h a nie 3. pomysl o wygodzie swojego dziecka a nie wlasnym...
I dlatego mysle o uzywanej gondoli.
Wiesz, ze szczesliwych posiadaczych tych wozkow jest mniej wiecej tyle samo co zagorzalych przeciwnikow. Wychodze z zalozenia, ze jezeli wozek sie nie sprawdzi rowniez go sprzedam... no i niestety wtedy bede musiala kupic cos ciezszego, a to dla mnie wielki minus.

Jedne zrodla podaja 3 godziny inne 2... co nie zmienia faktu, ze caly dzien dziecko siedziec w foteliku nie moze, ale po cos je ktos madry wynalazl i stworzyl mozliwosc wpiecia do stelaza wozka.
Umiar i zdrowy rozsadek wskazany, jak wszedzie

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
ja mam mure 4 i wg mnie jest boska (wygląd), zwrotna i na długo starczy, ale też jest bardzo duża, ma wielkie koła i gondola ma 80cm (duża), a pałąk T ze spacerówki można wyjąć bez problemu, polecam
Wrzucisz jakies zdjecia tego wozeczka?
Stary 2010-06-13, 15:33   #1310
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też wcześnie chrzciłam, mała urodziła się 1.11 a chrzciny miała 21.11, czyli 20 dni miała , teraz też chcę szybko.
mala ma taka same date urodzin jak moja siostra z tym ze rok pewnie inny

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
anoxa na senność to dostajesz pewnie hydroxyzyne czy jakoś tak taka mała tabletka chyba niebieska ? ( a może różowa )
i nie wiem dlaczego dają to każdemu w szpitalu
to jest silnie uspokajający lek właśnie o dzialaniu usypiającym i takim zamulającym jak to brałam w szpitalu to potem w domu dochodziłam do siebie przez 3 dni
nie poprostu leki ktore dostaje na ta cholestaze i na swedzenie wywoluja sennosc

Cytat:
slicznie!! i ta komoda z koszy tez mi wpadla w oko super to wyglada

vette mi tez sie buzzy podoba ale tak jak bajka pisala ma jedna duzo za duzo wad

bajka super zakupy!! my piekarnik mamy taki http://www.euro.com.pl/piekarniki-do...a23b261e.bhtml

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

jesli chodzi o wymiary to implasta bolder sd tez nie jest przerazajacy choc gondole ma spora bo ma 86cm
stelaz z kolami 8,8kg
siedzisko spacerowki 3kg
gondola 6,3 kg
wiec wozek spacerowy wazy 11,8kg a z gleboki 15,1kg
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 15:37   #1311
vette
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
i tak zerknęłam na wymiary buzza i mury (bo niby buzz taki mały)

buzz mura
waga stelarza 12 11
waga siedziska 3.25 5
czyli mamy 15.25kg buzza i 16kg mury, to chyba oba ciężkie ?
poza tym jak chcesz go używać od marca 2011, to może nie ma sensu teraz kupować, tylko w styczniu/lutym ?
Jest sens, bo bede wpinac fotelik maxi cosi i gondole, jesli ja dokupie oczywiscie.

Niezle porownanie az sprawdze jak wymiary buzza i mury po zlozeniu.
A co do wagi, podaja rowniez 15,7 jako wage calosciowa buzza 4
3 kolowy jest troche lzejszy ale co z tego jak wiekszosc uzytkownikow narzeka na stabilnosc i czesto zacinajace sie przednie piankowe kolo

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość

vette mi tez sie buzzy podoba ale tak jak bajka pisala ma jedna duzo za duzo wad
Kazdy wozek ma jakies. Nie ma co szukac idealow...
Wazne, zeby spelnial oczekiwania konkretnej jednostki i malego podroznika

Edytowane przez vette
Czas edycji: 2010-06-13 o 15:38
Stary 2010-06-13, 15:37   #1312
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
niezawsze-komode kupilismy pare dni temu w jysku.sprawdz-moze jest jeszcze na nie promocja? sa tez wieksze jesli Wam pasuje!polecam serdecznie
To juz mam zajecie na jutro ile kosztowala w promocji?
Cytat:

A na zdjeciach mura wyglada tak niewinnie musze to jeszcze sprawdzic
No wlasnie mura jest wielka dlatego min. ja wlasnie kupilam, ale prowadzi sie leciutka dzieki skretnym, pompowanym kolom, dla mnie jest idealna bo ja nie bede jezdzic po lakach i sniegu zadko po chodnikach a i po zlozeniu mura zajmuje malo miejsca jak dla mnie http://www.90n.pl/sklep/product/p/24...si,mura,4.html tu masz linka i pan na dole ladnie prezentuje wozek na tej stronie masz tez mutsy i inne to sobie popatrz na filmiki

My ogladamy mecze dzisiaj bo obstawilismy wyniki i jest wieksza adrenalinka

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 15:39   #1313
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
piekny brzusio a kacik dla malutkiej cudo slicznie sie to wszystko komponuje razem

Cytat:
Wiekszosc fajnych knajpek znam po mojej stronue Wisly to pewnie wam nie pasuje, ale np. mexicana w centrum i truskawkowa margerita(bez alko tez jest) i zorro przynaszacy sernik.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-13, 15:41   #1314
karolcia228
Zakorzenienie

Ja mam taki wózek i podoba mi sie jego funkcjonalnosc
http://www.swiatwozkow.pl/product_in...roducts_id=287

Stary 2010-06-13, 15:55   #1315
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
To juz mam zajecie na jutro ile kosztowala w promocji?
ja zaplacilam 150. patrzylam w gazetce na ten tydzien juz jej nie ma w promocji. nie wiem ile kosztuje normalnie
Stary 2010-06-13, 16:07   #1316
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:

bajka super zakupy!! my piekarnik mamy taki http://www.euro.com.pl/piekarniki-do...a23b261e.bhtml
fajniutki, a nie zostaja na nim slady palcow? latwo sie go czysci ? przyznam ze u mnie to byla podstawa, zeby nie biegac przy tym ze szmata i czyscic co chwile. a dobrze sie sprawdza przy pieczeniu? mam nadzieje ze bede zadowolona ze swojego, tym bardziej ze mi jakis tam wypas nie byl potrzebny bo piekarz ze mnie zaden byle byl i mial odpowiednie funkcje ale agravka pisala ze ma taki jak ja i ze jest zadowolona wiec mam nadzieje ze muki z kupnem nie strzelilam
Mel B 14/14 ✓
Stary 2010-06-13, 16:12   #1317
żabka19
Raczkowanie

Cytat:
Kazdy wozek ma jakies. Nie ma co szukac idealow...
Wazne, zeby spelnial oczekiwania konkretnej jednostki i malego podroznika
Mam dokladnie takie samo zdanie na temat wozkow jak ty.

aniaa to ja juz zupelnie nie wiem jak z tym czopem. Kolezance odszedl na 4 tyg. przed ,a pozniej na 2-3 godz. przed porodem brunatny.
anoxa ale super pomysl z tym wieczorem panienskim ,u mnie to pewnie dziewczyny jakiegos striptizera wymysla
bajka dzieki za materialy z SR ! No i b. fajne sprzety. Wiem ,ze to nieladnie ,ale strasznie Ci zazdroszcze tego wybierania rzeczy do domku ,ja tylko o tym marze . I wiem ,ze pierwsza rzecza jaka kupie bedzie zmywarka
agravka przesliczna sypialnia ,taka przytulna!

Pol miasta przeszlam zeby lody mietowe znalesc bez takich prosze.

żabka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 16:14   #1318
karolcia228
Zakorzenienie

niezawsze- w nastepny weekend bedzie podobna w netto tu masz gazetke
http://viewer.zmags.com/publication/...a2#/354b50a2/1

Stary 2010-06-13, 16:29   #1319
anoxa
Zakorzenienie

Dot.: Wy[QUOchodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Cytat:
fajniutki, a nie zostaja na nim slady palcow? latwo sie go czysci ? przyznam ze u mnie to byla podstawa, zeby nie biegac przy tym ze szmata i czyscic co chwile. a dobrze sie sprawdza przy pieczeniu? mam nadzieje ze bede zadowolona ze swojego, tym bardziej ze mi jakis tam wypas nie byl potrzebny bo piekarz ze mnie zaden byle byl i mial odpowiednie funkcje ale agravka pisala ze ma taki jak ja i ze jest zadowolona wiec mam nadzieje ze muki z kupnem nie strzelilam

wlasnie ze jestem pod wrazeniem bo naprawde nic na nim nie zostaje a nawet jak czyms chlapne przy gotowaniu to mega latwo sie czysci ja uzywam do czyszczenia plynu do mycia szyb i recznikow papierowych my chcielismy czarny zeby nam sie komponowal ladnie z meblami a meble na dole mamy w kolorze czarnym tez na wysoki polysk piecze sie w niem rewelacyjnie ma funkcje szybkiego nagrzewania i naprawde jest ono szybkie bo trwa moze z minute nic nie przypala jak dla mnie super plyte mamy tez z bosha ale elektryczna z tym ze maz ja z Holandii przywiozl jak dla mnie tez jest super choc poczatkowo przerazalo mnie to ze jest panel dotykowy ale jest blokada przed dziecmi wiec jest ok

niezawsze
ja widzialam ten twoj wozek ostatnio w galeri jak bylam z siostrta byl w kolorze kremowym z tymi kwiatkami czy co to tam jest i bylo widac na kilometr ze jest to dobry wozek!! szedl idealnie lekko wrecz plyna wydaje sie byc naprawde fajny od razu widac ze to wozek dobrej firmy i za wyzsze nieco pieniazki

sms od farminki

(napisalam co u nich slychac i jak sie czuja bo umieramy z ciekawosci )

"Wyszlysmy wlasnie do domu. Mala jest strasznym obzartuchem i wisi mi na cycku caly dzien, a jeszcze mlekiem trzeba dokarmiac, bo jej malo. Jak znajde chwile to napisze wiecej "

Edytowane przez anoxa
Czas edycji: 2010-06-13 o 16:36
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 16:36   #1320
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez żabka19 Pokaż wiadomość
aniaa to ja juz zupelnie nie wiem jak z tym czopem. Kolezance odszedl na 4 tyg. przed ,a pozniej na 2-3 godz. przed porodem brunatny.
no i to mnie wlasnie dziwi ze u mnie bylo na odwrot. no i niby jak brunatny to porod niedlugo a u mnie juz prawie tydzien minal. tyle ze gin w szpitalu powiedziala ze czop odchodzi, ale on sobie tak moze odchodzic i odchodzic... a wiedziala ze brunatny. no i nie wiem

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Cytat:

sms od farminki

(napisalam co u nich slychac i jak sie czuja bo umieramy z ciekawosci )

"wyszlysmy wlasnie do domu. Mala jest strasznym obzartuchem i wisi mi na cycku caly dzien, a jeszcze mlekiem trzeba dokarmiac, co jej malo. Jak znajde chwile to napisze wiecej "
no wreszcie jakies wiesci fajnie ze juz jest z malutka w domu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości