| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-06-13, 22:34 | #1201 | |
| Zakorzenienie | 

Dot.: Michaelowa Nibylandia XLII - Show me Your teeth!!

Cytat: 
 oni dalej chcą piękne, młode i zarabiście wykształcone laski, z wymogiem min 5 lat doświadczenia... toć to nierealne   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | |
|     | 
|  2010-06-13, 22:38 | #1202 | 
| Zakorzenienie | 

wyjazd do barcelony(za 6zł  ) nie wypali bo brat jedzie do pracy ja do pracy nie mogę tam z nim bo nie mam 18  ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- a już się napaliłam na wycieczkę i na pracę  ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- a już się napaliłam na wycieczkę i na pracę  ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- oo. szwank 
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-13, 22:38 | #1203 | 
| Zakorzenienie | 

Kama szukałam jakiejś podyplomówki, ale są od 8 tysia w zwyż, nie stać mnie bo nie mam pracy... chcę zrobić certyfikat z angielskiego i iść na kurs z hiszpańskiego bo mi się lekko przykurzył, no i rosyjski chciałabym odkurzyć, ale to też kosztuje, a jeszcze chce się Norweskiego nauczyć... i tak w koło :/ chyba serio sie zaczne puszczac...

__________________ | 
|     | 
|  2010-06-13, 22:38 | #1204 | 
| Zakorzenienie | 

wypiłam dziś dwa kieliszki advocata..   bo do lodów podali, a potem rozlali do szkła no i coś czuję, że mi nie teges... a właśnie sobie przypomnialam, ze zapomnialam tabletki wziac  a teraz juz za pozno by brac, bo to do posilku mialo byc, a o tej porze juz nie jadam 
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2010-06-13, 22:38 | #1205 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: Piekary Śląskie 
				 | 

No mało mnie, bo jak jestem to Was nie ma  a na co dzień praca mnie wykańcza... Nawet Anisi już na gg nie męcze  bo nie mam na nic siły  Chciałabym być częściej  A tęsknicie za mną trochę ?     
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-13, 22:39 | #1206 | 
| Zakorzenienie | 

Anisia teraz to tylko praca: ulotki, pizzeria, call centre, sklep - wybacz ale to nie jest szczyt moich marzeń, a tak strasznie nie chcę wyjeżdżać   ale skoro tu mnie nie chcą to życie, nie mam innego wyjścia. 
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-13, 22:41 | #1207 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  a w ogóle to chcialabym mieć coś swojego, mimo, że to wymaga większej pracy...ale nie mam na to funduszy i wspólnika, który by mnie sprowadzał na ziemię  W ostateczności mogę zostać na uczelni, chociaż moja promotorka mnie zasmuciła, bo ona pracowała przez pierwsze 2 lata praktycznie za darmo... Apropos...dostałam do niej mejla dzisiaj pt. Drodzy seminarzyści  takei tams ranie w banie, ale że jeszcze raz nam dziękuje za obdarzenie zaufaniem i życzy miłych wakacjiz  pierwsyzm rozdziałem   | |
|     | 
|  2010-06-13, 22:42 | #1208 | 
				 | 

Luśka - ja pracuje w sklepie komputerowym,ktoś by powiedział 'no przecież pracujesz w swoim zawodzie' - guzik. Moja specjalizacja jest grafika komputerowa i co ? I siedze caly dzien w tym sklepie, zarabiajac 1000 zl - a to tez nie jest szczyt moich marzen... Od poczatku to mowie, odkad zaczelam tam pracowac,ale poki co trzymam sie tej roboty, zeby miec jakiekolwiek pieniadze, np. na wyjazd.

__________________ | 
|     | 
|  2010-06-13, 22:47 | #1209 | |||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Cytat: 
 Przeglądam też ostatnio te oferty...średnio coś jest...Daria pewnie może potwierdzić  Wysłałam cv do jakiegoś tam sklepu z butami, ale i tak penwie nigdzi emnie nie zechcą...więc będziecie musiały mnie tu znosić długi czas  z przerwami na moje marudzenie pt: musze pisać mgr  ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat: 
  ale jak tam z tym Twoim zeszłorocznym testem co miałaś poprawiać  tzn nie wiem jak to się tam u Ciebie fachowo nazywało - egzamin  Bynajmniej, wiemy o co kaman   | |||
|     | 
|  2010-06-13, 22:49 | #1210 | |
				 | 

Cytat: 
  to przeciez zadna tajemnica, poza tym mowilam Wam o nim. No za tydzien go mam,wyniki dopiero pod koniec sierpnia. I chyba najwyzsza pora zeby zlapac za zeszyty i ksiazki, bo w koncu to egzamin zawodowy z...teorii   
				__________________ | |
|     | 
|  2010-06-13, 22:52 | #1211 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
     | |
|     | 
|  2010-06-13, 22:54 | #1212 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat: 
  Kumpel zrobil kurs masazu i trzepie fajna kase bez podatku a kumpela nauczyla sie robic zelowe paznokcie i obecnie otworzyla salon kosmetyczny, ktory se przed domem wybudowala   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | ||
|     | 
|  2010-06-13, 22:55 | #1213 | |
				 | 

Haha, nie ma tak łatwo   Ale musialabym zaczac przynajmniej programowanie sobie przypominac...  masakra, znow mnie stres bierze... Cytat: 
   Anisia ma racje. Polac jej!     
				__________________ | |
|     | 
|  2010-06-13, 22:56 | #1214 | 
| Zakorzenienie | 

Lusia właź czasem na stronkę www.ngo.pl => ogłoszenia => dam pracę. Tam sa niekiedy fajne oferty...i dużo do wawy.    | 
|     | 
|  2010-06-13, 22:56 | #1215 | 
				 | 

Ooo Anisia mi teraz przypomniala, apropo kursu masazu - ja chce isc jeszcze na fizjoterapie   ile ja mam pomyslow     
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-13, 22:58 | #1216 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Podstawowym pytaniem jakie jest nam zadawane na studiach to po co my to studiujemy  Mogłabym założyć poradnię zdrowia psychicznego O! to by było coś. Hit całego świata - terapia Majkolem   | |
|     | 
|  2010-06-13, 22:58 | #1217 | 
| Zakorzenienie | 

właśnie przypadkowo przeczytałam jedne archiwum i jedno zdanie a właściwie pytanie aż mi serce ściska    nie mam jeszcze klapek żadnych ani sandałów kurdę :/ 
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-13, 22:59 | #1218 | 
| Zakorzenienie | 

Lusia tu dokładnie   http://ogloszenia.ngo.pl/dam_prace | 
|     | 
|  2010-06-13, 23:01 | #1219 | 
| Zakorzenienie | 

łuuuu :bawimy się:  słuchać u mnie festyn  gdy cię tylko zobaczyłem głowę nagle straciłem... tralalala     
				__________________ | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2010-06-13, 23:01 | #1220 | 
| Zakorzenienie | 

Idę sie umyć. ZW    | 
|     | 
|  2010-06-13, 23:05 | #1221 | 
				 | 

Ja bede spadac, bo jutro znow trzeba wstac do mej cudownej i jakze ciekawej pracy   ale wpadne wieczorem  Dobrej nocy życzę    A foty Wam zadnej nie wkleje bo jestem na laptopie  i nie mam tu żadnych fot Majkola  Paaa   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-13, 23:06 | #1222 | 
| Zakorzenienie | 

gdzie są jakieś ładne sandałki na koturnie?

__________________ Edytowane przez bloomeq Czas edycji: 2010-06-13 o 23:09 | 
|     | 
|  2010-06-13, 23:07 | #1223 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | |
|     | 
|  2010-06-13, 23:07 | #1224 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2005-06 
				 | 

Włączyłam komputer na początku meczu Niemcy-Australia i dopiero co go odzyskałam... Tata oglądał Demotywatory      | 
|     | 
|  2010-06-13, 23:09 | #1225 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 krążek złoty krążek tirarirarirari  ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------  chooo do cycka   
|     | 
|  2010-06-13, 23:11 | #1226 | 
| Zakorzenienie | 

zastanawiałam się nad klapkami lub sandałkami płaskimi bądź na koturnie.. i chyba poszukam takich na lekkich koturnach . <mysli> ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- ee Anisiu coś mi łizaż nie pyknął i wzięłaś mnie do cyca z powodu sandałków  a chyba wrąbało mi się to z robotą? 
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-13, 23:12 | #1227 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat: 

__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | ||
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-06-13, 23:12 | #1228 | 
| Zakorzenienie | 

Żem jest    | 
|     | 
|  2010-06-13, 23:15 | #1229 | 
| Zakorzenienie | 

obcas nie wygodny...   lepszy byłby koturn.bynajmniej jeśli chcę łazić w tych sandałkach wszędzie. 
				__________________ Edytowane przez bloomeq Czas edycji: 2010-06-13 o 23:16 | 
|     | 
|  2010-06-13, 23:16 | #1230 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

Cytat: 
  tak, potwierdzam...  ofert nie ma  żadnych... żadnych interesujących... chociaż może z drugiej strony to pewnie jakbym chciała koniecznie pracować to bym się załapała w jakimś sklepie lub w telemarketingu (tego akurat full), ale nie jestem w aż takiej desperacji...  więc czekam aż się ktoś znajomy mi załatwi coś fajnego...  choć nie ukrywam, że zaczyna mi się nudzić... ale przynajmniej mam czas oddać się pracy naukowej, co może zaowocować w przyszłości dostaniem się na PhD...  pewnie jak skończę te studia to pójdę na następne (może ktoś mi zafunduje  ), może potem jeszcze podyplomówka, a potem faktycznie PhD, jak już znajdę obszar którym bym się chciała zająć, a tego jest tak dużo, że się nie mogę zdecydować...  bo mnie interesuje prawie wszystko...   ale uwaga, mam plan, że w tym tygodniu idę się zapisać do PUP... Może jakiś fajny staż mi znajdą... Chociaż znowu brak mi aż takiej desperacji bym stała tam w kolejce i jeszcze jeździła się podpisywać co m-ąc...   | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.