|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#752 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
W Krakowie pada
![]() ![]() U mnie w miejscowości był za to okropny grad podobno... Zaglądam tu czasami ale do poniedziałki mój czas na wizaż jest limitowany ![]() ![]() ![]() Chili, Lusia !!! ZOSTAŁO NAM TYLKO 10 TYGODNI!!!
Chmiel na bezsenność, a sen - na bezmiłość. Edytowane przez mmmmmm Czas edycji: 2010-06-12 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Rozeznanie
|
a u mnie 18 i 56 dni!!!
![]() ![]() uczę się pilnie i szukam metod do badania do magisterki- jest ciężko ale jeszcze się nie załamuję. Za to powiem Wam, że w pracy mam problem i być może będę musiała rozważyć odejście. Dziś jestem po przebrnięciu ponad 150 stron naukowej książki robiąc notatki, więc ledwo żyję, ale jutro może coś więcej napiszę. Ogólnie jestem tym wszystkim podłamana i jak tylko pomyśle to mnie ściska i mi niedobrze... Potwierdziłam dziś fryzurę na 1.07 na 10:00. Musze jeszcze potwierdzić make-up na 12:30 i na 14:40 ruszamy do Urzędu ![]() Tż odebrał koszulę swoją- zamówiona w Diuku- firma fajna ale od zamówienia do realizacji czekaliśmy ponad 2 miesiące! ![]() Co jeszcze...Tż mi dziś powiedizał, że nie może się doczekać włożenia obrączki i tego jak pójdzie dumnie do pracy i nią zastuka dziewczynom w sekretariacie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#754 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
taka koszula o której piszesz to specjalna koszula do muszki, mój TŻ też taką chciał, dopóki mój Tata go nie uświadomił ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Zakorzenienie
|
A u mnie niecałe 2 tygodnie MASAKRA!
Dziewczyny z 26.06 co Wam jeszcze zostało do załatwienia??? Bo sama nie wiem czy cosik mam dopisać do mojej listy ![]() Rozmawiałam wczoraj z 'moim' organistą i jejq jaki to miły człowiek, pierwszy raz się z Nim w życiu widziałam a wywarł na mnie mega dobre wrażenie WOW ![]() ![]() Poza tym ustaliłam kwestię mojego bukietu, butonierek.. Ale mam problem bo nie wiem czy rodzicom i/lub starostom też zamawiać butonierki ![]() Jak to jest u Was?? Wczoraj też myślałam nad błogosławieństwem i nad pieśnią graną w trakcie..'Serdeczna Matko', czy może gra się też jakąś inną?
#756 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#757 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Z tego co wiem to się gra/śpiewa na pogrzebach ![]() A co do kwiatów, to u nas tylko świadek będzie miał butonierkę, a świadkowa kwiatek we włosach. |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#758 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() nie łam się nad tą magisterką, dasz rade ![]() ![]() Kochany ten Twój tż ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Podczas błogosławieństwa nic nie grają, później kamerzysta daje jakiś podkład na filmie i już ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj wieczorem była dłuuuuga burza ![]() ![]() ![]() U mnie dziś bardz przyjemnie, słoneczko za chmurkami, ale nie pada i nie jest zimno, pewnie jakieś 20 stopni ![]() czas brać się za licencjata ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#759 | ||
Zakorzenienie
|
Kubusewa, wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia ![]() Mamy kolejną mężatkę w naszym gronie ![]() Cytat:
![]() ![]() No ja sobie właśnie uświadomiłam, że to mało, a my jeszcze dobrze nie zaczeliśmy zapraszać gości .. Musimy się zabrać za to w tym tygodniu ![]() Cytat:
Madziulka, u nas tylko świadek i Pan Młody mają butonierki, reszta nie ... Dziewczyny, w końcu u nas trochę w nocy popadało ... dziś już od razu czuć, że powietrze jest lepsze ... ale burza była niezła, jasno jak w dzień, praktycznie nie przestawało się błyskać ... Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2010-06-13 o 11:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#760 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, które odbyły Dzień Skupienia... czy wtedy odbywa się normalna msza? Glupio mi bedzie, jezeli tak, bo nie moge przystapic do komunii, nie bylam w spowiedzi, i nawet jezeli bylaby okazja wyspowiadac sie w czasie tego dnia to raczej nie skorzystam bo to bedzie dluzsze posiedzenie,...no i nie wiem co robic, isc zaliczac, czy odpuscic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#761 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jutro już tylko drobne poprawki od promotorki wprowadzę i całość będzie gotowa do wydruku (przynajmniej taką mam nadzieję) ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie chce mi się za tą magisterkę zabierać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#762 |
BAN stały
|
Cześć.
![]() Piękna dziś pogoda,ale na spacer wybieramy się później,wieczorem tzn o 15 ( wiem to niewieczór ) może o 18. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#763 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#764 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny kto pisał kiedys przepis na tartę ze szpinakiem??? dajcie przepisa please bo za mną straszliwie chodzi... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19959789]
Dziewczyny kto pisał kiedys przepis na tartę ze szpinakiem??? dajcie przepisa please bo za mną straszliwie chodzi...[/QUOTE] Ja mam przepis Tancerki na tartę z brokułami/pomidorami: składniki: 1 i 1/4 szkalnki mąki 100g zimnego masła 5-6 łyżek zimnej wody szczypta soli (czyli nic skomplikowanego) masło siekamy z mąką w misce, dodajemy wodę i sól i zagniatamy i na pół godziny do lodówki. potem rozwałkowujemy i wkładamy do formy na tartę (jak nie macie to zwykła blacha do ciasta wystarczy) wczesniej oczywiście smarujemy masełkiem i bułką tartą tą formę. nakłuwamy widelcem to ciasto i siup do piekarnika rozgrzanego do 200 stopni na 15 minut. proste jak nie wiem!!! teraz wierzch tarty: jak robicie z brokułami to podgotujcie troszkę, a jak z pomidorami to pokrójcie pomidorki na kawałeczki czy plasterki kto jak woli. 3 jajka lekko roztrzepujemy w miseczce dodajemy szklanke mleka i 2 szklanki śmietany dodajemy do tego starty na grubej tarce ser żółty (jakieś 20dag) i dodajemy przyprawy- według przepisu:sól, 2 ząbki czosnku i szczyptę gałki muszkatołowej. ja jeszcze dodaję sobie pieprzu i jakieś zioła jak się ciasto podpiecze te 15 minut to układacie te brokuły i/lub pomidorki na nim i wylewacie tą masę mleczno-jajeczną na ciasto i znów do piekarnika tym razem na pół godziny i smacznego!!! PYCHA!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#766 |
Wtajemniczenie
|
siemanko
my po plenerze chociaż prawie by go nie było, bo o 7 bylo pochmurno więc odwołalismy,a o 8.30 słoneczko więc pojechaliśmy godzinę poźniej ![]() nie wiem jak wyszły zdjęcia, mieliśmy ujęcia z latawcem, na kocyku, w Kazimierzu, no takie różne a i koło wierzb takich z Mickiewicza ![]() ![]()
#767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Napisałam zakończenie pracy, teraz bawię się z poprawkami antyplagiatowymi i bibliografią ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#769 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#770 |
Adwokat diabła
|
Cześć, oj dziewczyny ten weekend to masakra
![]()
![]() |
#771 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
dlaczegóż? a my bardzo miło spędziliśmy weekend ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#772 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
1 stworzyłam sama i chyba z tymi dwoma pozostałymi też mi przyjdzie tak zrobić... Bynajmniej nie mam zamiaru się poddać ale jestem zła na uniwerek bo niestety wszędzie natrafiam na ścianę ze wszystkim. Moja promotorka nie pomaga tylko wprowadza nerwową atmosferę... jeszcze przez ta świnkę mam 3 tygodnie w plecy i teraz siedzę i na 2 rozdziałem- a raczej nad szukaniem kwestionariuszy- i nad egzaminami z seksu i miłości- niestety nie tak przyjemne jak by można było pomyśleć. Do tego w czwartek kolejny mnie czeka z pierwszego kontaktu z klientem- jeszcze nawet tego nie ruszyłam. Ale potem już koniec i mogę zająć się ślubnymi rzeczami ![]() A co do dzieczyn z sekretariatu, Tż z nimi ma najlepszy kontat i jak to dziwczyny już go przemaglowały na poczatku z tego co i jak ze ślubem. Poprosiły nawet o zdjęcia ślubnego zestawu, kościoła itd ![]() Do tego aj 3.07 po ślubie jadę do Bielawy na coroczny Tolk Folk jak tylko mi się uda.
jesteśmy razem-13.02.2008 ![]() zaręczyny-1.07.2009 ![]() ślub cywilny-1.07.2010 ![]() ślub kościelny 7.08.2010 ![]() Edytowane przez Ellin_ak Czas edycji: 2010-06-13 o 21:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#773 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A za 2 dni będziemy mieć 100 dni do ślubu. ![]() Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-06-13 o 21:38 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my też się rzadko kłócimy, a raczej sprzeczamy co najwyżej. poważnej kłótni jeszcze nie było. a obrączki nosił w pracy nie będzie, bo jest górnikiem ![]()
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2010-06-13 o 21:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#775 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Wtajemniczenie
|
Hej wróciłam właśnie z Warszawy
![]() ![]() ![]() http://www.deichmann.pl/site/pl/cata...product=957468 oto i moje buciki ![]() ![]() w już w środę odbieramy obrączki ![]() ![]() a jutro do pracy po 2,5 tyg przerwy, aż się boję... mam nadzieję, że szybko mi minie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#777 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Super. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#778 | |||
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19966475]mega męczący...ale to dlatego, że my biegaliśmy cały dzień po mieście w tych strojach, a dojerzdzaliśmy 120 km jeszcze...a jak taki krótki to nie będzie męczący nie martw się
[/QUOTE] No to już się nie martwię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Tylko nie zapomnija o nas tak całkowicie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() W środę odbieram butki a w piątek mam przymiarkę sukni - czeka mnie intensywny tydzień ![]() Zmykam już do łóżeczka, bo zaraz TŻ wróci z pracy. Dobranoc ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc dziewczynki
![]() Jutro zamierzamy iść do kancelarii z karteczką na zapowiedzi, zobaczymy co po ostatniej wizycie nam powiedzą .. No i juz na poważnie musimy ruszyć z zaproszeniami ![]() Także czeka nas pracowity tydzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#780 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dziękuję za gratulacje ![]() a co do pracy, to tak mi się nie chce, nie wyobrażam sobie jak to jutro będzie, a jeszcze do tego mam byc sama z szefową, więc nie dość że nie będę mogła się lenić to będę musiała być bardzo ostrożna i skupiona ![]() Cytat:
![]() Martoolka to widzę że Wy z obrączkami też już na finiszu ![]() widzę że była rozmowa o dniach skupienia... my wybieramy się w niedzielę na 15 i właśnie zastanawiam się jak to ma wszystko wyglądać i ile będzie trwało... ale dzisiaj było chłodno w Warszawie, po tych ponad 30sto stopniowych upałach- dzisiejsze 20 stopni było chłodniutkie ![]() ale chyba bardziej odpowiada mi taka pogoda niż to co się działo przez ostatni tydzień ![]() Ciekawe jak tam nasza nowa żonka Kubusewa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:48.