Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17 - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-12, 20:22   #751
gospella
Wtajemniczenie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Masz latwiej, zawsze mozesz dodac drugie Noo jak sie dzidzia urodzi to juz w ogole bedzie szok, zupelnie inaczej bedzie wygladalo moje zycie Ale raczej o tym bede pewnie ciagle pamietac
o dziecku trudno raczej zapomniec
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 21:35   #752
mmmmmm
Zakorzenienie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

W Krakowie pada Nie wiedziałam, że po tym co było ostatnio tak się będę cieszyła na deszcz
U mnie w miejscowości był za to okropny grad podobno...

Zaglądam tu czasami ale do poniedziałki mój czas na wizaż jest limitowany Mam chyba najgorszy egzamin na studiach chociaz z przystojnym prowadzącym

Chili, Lusia !!! ZOSTAŁO NAM TYLKO 10 TYGODNI!!!

Edytowane przez mmmmmm
Czas edycji: 2010-06-12 o 21:36
mmmmmm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 22:50   #753
Ellin_ak
Rozeznanie

a u mnie 18 i 56 dni!!!

uczę się pilnie i szukam metod do badania do magisterki- jest ciężko ale jeszcze się nie załamuję. Za to powiem Wam, że w pracy mam problem i być może będę musiała rozważyć odejście. Dziś jestem po przebrnięciu ponad 150 stron naukowej książki robiąc notatki, więc ledwo żyję, ale jutro może coś więcej napiszę. Ogólnie jestem tym wszystkim podłamana i jak tylko pomyśle to mnie ściska i mi niedobrze...
Potwierdziłam dziś fryzurę na 1.07 na 10:00. Musze jeszcze potwierdzić make-up na 12:30 i na 14:40 ruszamy do Urzędu
Tż odebrał koszulę swoją- zamówiona w Diuku- firma fajna ale od zamówienia do realizacji czekaliśmy ponad 2 miesiące! przeplatane moimi telefonami i mailami w tej sprawie. Ale jest śliczna, z łamanym kołnierzem,plisą, na spinki, taliowana więc fanie leży. I kosztowała niewiele bo 99zł. zdziwieni bylismy tylko tym, że kołnierz z tyłu to taka bardziej...stójka. A na końcach tylko ma takie...kołnierzowe zagięcia, więc jak ściągnie marynarkę to widać z tyłu pasek od muszki. Dziwne to...
Co jeszcze...Tż mi dziś powiedizał, że nie może się doczekać włożenia obrączki i tego jak pójdzie dumnie do pracy i nią zastuka dziewczynom w sekretariacie
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 22:55   #754
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
a u mnie 18 i 56 dni!!!

uczę się pilnie i szukam metod do badania do magisterki- jest ciężko ale jeszcze się nie załamuję. Za to powiem Wam, że w pracy mam problem i być może będę musiała rozważyć odejście. Dziś jestem po przebrnięciu ponad 150 stron naukowej książki robiąc notatki, więc ledwo żyję, ale jutro może coś więcej napiszę. Ogólnie jestem tym wszystkim podłamana i jak tylko pomyśle to mnie ściska i mi niedobrze...
Potwierdziłam dziś fryzurę na 1.07 na 10:00. Musze jeszcze potwierdzić make-up na 12:30 i na 14:40 ruszamy do Urzędu
Tż odebrał koszulę swoją- zamówiona w Diuku- firma fajna ale od zamówienia do realizacji czekaliśmy ponad 2 miesiące! przeplatane moimi telefonami i mailami w tej sprawie. Ale jest śliczna, z łamanym kołnierzem,plisą, na spinki, taliowana więc fanie leży. I kosztowała niewiele bo 99zł. zdziwieni bylismy tylko tym, że kołnierz z tyłu to taka bardziej...stójka. A na końcach tylko ma takie...kołnierzowe zagięcia, więc jak ściągnie marynarkę to widać z tyłu pasek od muszki. Dziwne to...
Co jeszcze...Tż mi dziś powiedizał, że nie może się doczekać włożenia obrączki i tego jak pójdzie dumnie do pracy i nią zastuka dziewczynom w sekretariacie

taka koszula o której piszesz to specjalna koszula do muszki, mój TŻ też taką chciał, dopóki mój Tata go nie uświadomił TŻ nie chce muszki, będzie miał albo fular albo krawat pod kamizelką

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 07:23   #755
madziulka_
Zakorzenienie

A u mnie niecałe 2 tygodnie MASAKRA!

Dziewczyny z 26.06 co Wam jeszcze zostało do załatwienia???
Bo sama nie wiem czy cosik mam dopisać do mojej listy

Rozmawiałam wczoraj z 'moim' organistą i jejq jaki to miły człowiek, pierwszy raz się z Nim w życiu widziałam a wywarł na mnie mega dobre wrażenie WOW O oprawę muzyczną ślubu już się nie martwię, bo powiedział że skrzypek którego wynajęliśmy jest naj w naszym mieście więc ufam że będzie pięknie

Poza tym ustaliłam kwestię mojego bukietu, butonierek..
Ale mam problem bo nie wiem czy rodzicom i/lub starostom też zamawiać butonierki
Jak to jest u Was??

Wczoraj też myślałam nad błogosławieństwem i nad pieśnią graną w trakcie..'Serdeczna Matko', czy może gra się też jakąś inną?

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 08:41   #756
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
My też czasami któreś się tam fochnie na drugiego, ale nigdy nie mieliśmy prawdziwej kłotni aż się boimy że jak już się kiedyś pokłócimy to na maksa :P
ale lepeiej sie czasem pokłocic , bo potem jakos tak sie od nowa wszystko zaczyna
Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
My tez baaardzo czesto sie klocimy ale najczesciej o pierd.....y i zaraz sie godzimy
my nie do konca zaraz sie godzimy , ale po jakis 2 dniach najwyzej
Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość

Dziewczyny z 26.06 co Wam jeszcze zostało do załatwienia???
Bo sama nie wiem czy cosik mam dopisać do mojej listy

Rozmawiałam wczoraj z 'moim' organistą i jejq jaki to miły człowiek, pierwszy raz się z Nim w życiu widziałam a wywarł na mnie mega dobre wrażenie WOW O oprawę muzyczną ślubu już się nie martwię, bo powiedział że skrzypek którego wynajęliśmy jest naj w naszym mieście więc ufam że będzie pięknie

Ale mam problem bo nie wiem czy rodzicom i/lub starostom też zamawiać butonierki
Jak to jest u Was??

Wczoraj też myślałam nad błogosławieństwem i nad pieśnią graną w trakcie..'Serdeczna Matko', czy może gra się też jakąś inną?
o ja tez ide na wesele w tym dniu u nas butonierki sa dla starszego i pana mlodego i my wybieramy bukiet dla starszej. A podczas błogosławienstwa nawet nie wiem , co bedzie grane
Stary 2010-06-13, 09:12   #757
Martoolka87
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Zaglądam tu czasami ale do poniedziałki mój czas na wizaż jest limitowany Mam chyba najgorszy egzamin na studiach chociaz z przystojnym prowadzącym
Będzie dobrze. Trzymam

Cytat:
uczę się pilnie i szukam metod do badania do magisterki- jest ciężko ale jeszcze się nie załamuję.
A macie na uczelni lektorium testów? Bo u nas tam można dostać wszelkie metody... Albo może coś Ci promotor doradzi Ja 5 kwestionariuszy skonstruowałam sama, a tylko 2 miałam gotowce.

Cytat:
Jak to jest u Was??

Z tego co wiem to się gra/śpiewa na pogrzebach
A co do kwiatów, to u nas tylko świadek będzie miał butonierkę, a świadkowa kwiatek we włosach.
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-13, 10:02   #758
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Załatwiliśmy wczoraj dokumenty w USC, został protokół, zapowiedzi i spowiedzi... Pominę fakt, że ksiądz w pustym biurze parafialnym oznajmił nam, że jest teraz zajęty i nie ma dla nas czasu... nie wspomnę, że mój Tż mieszka 150 km ode mnie i naprawdę trudno jest nam trafić, by był w dni i godz. pracy biura parafialnego, a w inne godz. proboszcz nie chce się umówić
tasaczkiem go! co za ksiądz tyle kasy dostaje właściwie prawie za nic a jeszcze marudzi

Cytat:
a u mnie 18 i 56 dni!!!

za wszystkie załatwione sprawy
nie łam się nad tą magisterką, dasz rade każda z nas ma chwile załamania nad pracą, ale głowka do góry i jedziesz w tym dalej
Kochany ten Twój tż a panie w sekretariacie pewnie zzielenieją z zazdrości! Mój będzie miał bardziej "weekendową" obrączkę, bo do pracy nie moze nosić ze względu na bezepiczeństwo.

Cytat:

Jak to jest u Was??

U mnie jest tak, że świadkowie/starostowie mają butonierki rodzice nie
Podczas błogosławieństwa nic nie grają, później kamerzysta daje jakiś podkład na filmie i już My sobie wyrbaliśmy nad ten podkład "niebieską piosenkę" Tomczaka, albo 'mój ląd" TGD. Raczej ze wskazaniem na tą drugą Mój brat ma jako podkład właśnie serdeczna matko, ale nam wydaje sie zbyt oklepane Po błogosławieńtwie w podziekowaniu daje się kwiaty rodzicom, ale zazwyczaj zostają one w domu

Wczoraj wieczorem była dłuuuuga burza tż wrócił z pracy dopiero ok 21, biedny mój i cały kolejny tydzie mu sie tak samo zapowiada. Jeszcze śpi biedak, niech odeśpi i moze uda mu się troche wyspać "na zapas"
U mnie dziś bardz przyjemnie, słoneczko za chmurkami, ale nie pada i nie jest zimno, pewnie jakieś 20 stopni

czas brać się za licencjata już nie mogę się doczekać, kiedy kliknę "drukuj"
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 11:29   #759
agawoo
Zakorzenienie

Kubusewa, wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia

Mamy kolejną mężatkę w naszym gronie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Załatwiliśmy wczoraj dokumenty w USC, został protokół, zapowiedzi i spowiedzi... Pominę fakt, że ksiądz w pustym biurze parafialnym oznajmił nam, że jest teraz zajęty i nie ma dla nas czasu... nie wspomnę, że mój Tż mieszka 150 km ode mnie i naprawdę trudno jest nam trafić, by był w dni i godz. pracy biura parafialnego, a w inne godz. proboszcz nie chce się umówić
Chili,my też już pierwszą wizyte w parafii mamy za sobą I nas też ksiądz chciał odesłać z kwitkiem, ale się nie daliśmy

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość

Chili, Lusia !!! ZOSTAŁO NAM TYLKO 10 TYGODNI!!!
No ja sobie właśnie uświadomiłam, że to mało, a my jeszcze dobrze nie zaczeliśmy zapraszać gości ..
Musimy się zabrać za to w tym tygodniu

Cytat:
tasaczkiem go! co za ksiądz tyle kasy dostaje właściwie prawie za nic a jeszcze marudzi

za wszystkie załatwione sprawy
nie łam się nad tą magisterką, dasz rade każda z nas ma chwile załamania nad pracą, ale głowka do góry i jedziesz w tym dalej
Kochany ten Twój tż a panie w sekretariacie pewnie zzielenieją z zazdrości! Mój będzie miał bardziej "weekendową" obrączkę, bo do pracy nie moze nosić ze względu na bezepiczeństwo.
Acelinka, mój Tz najprawdopodobniej też nie będzie chodził do pracy w obrączce ..

Madziulka, u nas tylko świadek i Pan Młody mają butonierki, reszta nie ...

Dziewczyny, w końcu u nas trochę w nocy popadało ... dziś już od razu czuć, że powietrze jest lepsze ... ale burza była niezła, jasno jak w dzień, praktycznie nie przestawało się błyskać ...

Edytowane przez agawoo
Czas edycji: 2010-06-13 o 11:31
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 11:53   #760
Celebre
Raczkowanie

Dziewczyny, które odbyły Dzień Skupienia... czy wtedy odbywa się normalna msza? Glupio mi bedzie, jezeli tak, bo nie moge przystapic do komunii, nie bylam w spowiedzi, i nawet jezeli bylaby okazja wyspowiadac sie w czasie tego dnia to raczej nie skorzystam bo to bedzie dluzsze posiedzenie,...no i nie wiem co robic, isc zaliczac, czy odpuscic
Celebre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 11:58   #761
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
czas brać się za licencjata już nie mogę się doczekać, kiedy kliknę "drukuj"
Oj ja też Na dziś została mi najgorsza robota - zakończenie i dopisanie cytatów/poprawienie fragmentów w pierwszym rozdziale, żeby się nie przyczepili, że plagiat. Żałuję, że nie dopisywałam od razu wszystkich autorów tak jak w drugim rozdziale, bo bym teraz nie musiała tego robić
Jutro już tylko drobne poprawki od promotorki wprowadzę i całość będzie gotowa do wydruku (przynajmniej taką mam nadzieję)

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Acelinka, mój Tz najprawdopodobniej też nie będzie chodził do pracy w obrączce ..
Mój też ale będzie w pracy na łańcuszku obrączkę nosił

Nie chce mi się za tą magisterkę zabierać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-13, 15:15   #762
madmuazelle
BAN stały

Cześć.

Piękna dziś pogoda,ale na spacer wybieramy się później,wieczorem tzn o 15 ( wiem to niewieczór ) może o 18. Mam lenia,chyba sobie daruje nadrabianie paru stron.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 15:19   #763
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Cześć.
Cześć A Ty co tak rzadko tutaj ostatnio zaglądasz Już nas nie lubisz?
Stary 2010-06-13, 15:58   #764
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
dziekuje

za kolczyki dalam 90, a za bransoletke 120zl. to jest srebro z krysztalkami i perelkami Svarowskiego ja mam wlasnie suknie wyszywana krysztalkami i perelkami dlatego w bizu tez jest takie polaczenie

a my juz dostalismy pierwsze slubne zyczenia pani ktora bedzie spiewac na naszym slubie chyba zalozyla firme (a konkretniej Agencje Artystyczna) i od tejze agencji dostalismy poczta karteczke z zyczeniami milo choc do slubu jeszcze troche czasu
no to nieźle sobie liczą w Cymbeline bo ja kupiłam takie same kolczyki na allegro za 35 zł (tylko same perełki ale można było pół na pół) a branzoletka cos koło 60 zł kosztowała, ale wiadomo, że salony muszą zarabiać.

Cytat:
a u mnie 18 i 56 dni!!!

Tak mają wszystkie te koszula z łamanymi kołnierzykami. Jak TŻ mierzył w cymbeline to była identyczna tylko tam nie byla taliowana tylko taka szeroka.

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
nic nie lubi, nic a nic!!!

Dziewczyny kto pisał kiedys przepis na tartę ze szpinakiem??? dajcie przepisa please bo za mną straszliwie chodzi...
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 16:13   #765
Martoolka87
Zakorzenienie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19959789]
Dziewczyny kto pisał kiedys przepis na tartę ze szpinakiem??? dajcie przepisa please bo za mną straszliwie chodzi...[/QUOTE]

Ja mam przepis Tancerki na tartę z brokułami/pomidorami:

składniki:
1 i 1/4 szkalnki mąki
100g zimnego masła
5-6 łyżek zimnej wody
szczypta soli
(czyli nic skomplikowanego)

masło siekamy z mąką w misce, dodajemy wodę i sól i zagniatamy i na pół godziny do lodówki.
potem rozwałkowujemy i wkładamy do formy na tartę (jak nie macie to zwykła blacha do ciasta wystarczy) wczesniej oczywiście smarujemy masełkiem i bułką tartą tą formę.
nakłuwamy widelcem to ciasto i siup do piekarnika rozgrzanego do 200 stopni na 15 minut.
proste jak nie wiem!!!
teraz wierzch tarty:
jak robicie z brokułami to podgotujcie troszkę, a jak z pomidorami to pokrójcie pomidorki na kawałeczki czy plasterki kto jak woli.
3 jajka lekko roztrzepujemy w miseczce
dodajemy szklanke mleka i 2 szklanki śmietany
dodajemy do tego starty na grubej tarce ser żółty (jakieś 20dag)
i dodajemy przyprawy- według przepisu:sól, 2 ząbki czosnku i szczyptę gałki muszkatołowej. ja jeszcze dodaję sobie pieprzu i jakieś zioła
jak się ciasto podpiecze te 15 minut to układacie te brokuły i/lub pomidorki na nim i wylewacie tą masę mleczno-jajeczną na ciasto i znów do piekarnika tym razem na pół godziny i smacznego!!! PYCHA!!!!!!
Stary 2010-06-13, 17:01   #766
gospella
Wtajemniczenie

siemanko
my po plenerze chociaż prawie by go nie było, bo o 7 bylo pochmurno więc odwołalismy,a o 8.30 słoneczko więc pojechaliśmy godzinę poźniej
nie wiem jak wyszły zdjęcia, mieliśmy ujęcia z latawcem, na kocyku, w Kazimierzu, no takie różne a i koło wierzb takich z Mickiewicza jestem mega zmęczona, bo te plenery to męcząca sprawa jednak...
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 19:12   #767
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Celebre Pokaż wiadomość
Dziewczyny, które odbyły Dzień Skupienia... czy wtedy odbywa się normalna msza? Glupio mi bedzie, jezeli tak, bo nie moge przystapic do komunii, nie bylam w spowiedzi, i nawet jezeli bylaby okazja wyspowiadac sie w czasie tego dnia to raczej nie skorzystam bo to bedzie dluzsze posiedzenie,...no i nie wiem co robic, isc zaliczac, czy odpuscic
u mnie była to normalna msza i bardzo mało osób przystąpiło do komuni (my też nie byliśmy). A Kościół był pełen. W ogóle na początku jak ksiądz zszedł do komunii to nikt nie wstawał . Niema się czym przejmować spowiedź i przystępowanie do komunii to bardzo indywidualna sprawa
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 19:50   #768
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
siemanko
my po plenerze chociaż prawie by go nie było, bo o 7 bylo pochmurno więc odwołalismy,a o 8.30 słoneczko więc pojechaliśmy godzinę poźniej
nie wiem jak wyszły zdjęcia, mieliśmy ujęcia z latawcem, na kocyku, w Kazimierzu, no takie różne a i koło wierzb takich z Mickiewicza jestem mega zmęczona, bo te plenery to męcząca sprawa jednak...
Fajnie, że udało Wam się zrobić ten plener Ale nie strasz mnie, że to taki męczące, bo ja po swoim plenerze będę musiała pojechać do kościoła i złożyć przysięgę małżeńską, a później przetrwać weselicho

Napisałam zakończenie pracy, teraz bawię się z poprawkami antyplagiatowymi i bibliografią Mogłabym to sobie zostawić na jutro, ale już chcę mieć to z głowy
Stary 2010-06-13, 19:50   #769
Konto usunięte

Cytat:
Ja mam przepis Tancerki na tartę z brokułami/pomidorami:

składniki:
1 i 1/4 szkalnki mąki
100g zimnego masła
5-6 łyżek zimnej wody
szczypta soli
(czyli nic skomplikowanego)

masło siekamy z mąką w misce, dodajemy wodę i sól i zagniatamy i na pół godziny do lodówki.
potem rozwałkowujemy i wkładamy do formy na tartę (jak nie macie to zwykła blacha do ciasta wystarczy) wczesniej oczywiście smarujemy masełkiem i bułką tartą tą formę.
nakłuwamy widelcem to ciasto i siup do piekarnika rozgrzanego do 200 stopni na 15 minut.
proste jak nie wiem!!!
teraz wierzch tarty:
jak robicie z brokułami to podgotujcie troszkę, a jak z pomidorami to pokrójcie pomidorki na kawałeczki czy plasterki kto jak woli.
3 jajka lekko roztrzepujemy w miseczce
dodajemy szklanke mleka i 2 szklanki śmietany
dodajemy do tego starty na grubej tarce ser żółty (jakieś 20dag)
i dodajemy przyprawy- według przepisu:sól, 2 ząbki czosnku i szczyptę gałki muszkatołowej. ja jeszcze dodaję sobie pieprzu i jakieś zioła
jak się ciasto podpiecze te 15 minut to układacie te brokuły i/lub pomidorki na nim i wylewacie tą masę mleczno-jajeczną na ciasto i znów do piekarnika tym razem na pół godziny i smacznego!!! PYCHA!!!!!!
ooo właśnie o to mic hodziła, tylko coś mi się ubzdurało, że jest ze szpinakiem, ale nic nie stoi na przeszkodzie zrobić ze szpinakiem....a z brokułami też może być pycha . Dziękuję
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-13, 21:02   #770
BlackAngel
Adwokat diabła

Cześć, oj dziewczyny ten weekend to masakra

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 21:17   #771
Konto usunięte

Cytat:
Fajnie, że udało Wam się zrobić ten plener Ale nie strasz mnie, że to taki męczące, bo ja po swoim plenerze będę musiała pojechać do kościoła i złożyć przysięgę małżeńską, a później przetrwać weselicho

Napisałam zakończenie pracy, teraz bawię się z poprawkami antyplagiatowymi i bibliografią Mogłabym to sobie zostawić na jutro, ale już chcę mieć to z głowy
mega męczący...ale to dlatego, że my biegaliśmy cały dzień po mieście w tych strojach, a dojerzdzaliśmy 120 km jeszcze...a jak taki krótki to nie będzie męczący nie martw się

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Cześć, oj dziewczyny ten weekend to masakra
dlaczegóż?
a my bardzo miło spędziliśmy weekend
Stary 2010-06-13, 21:33   #772
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
A macie na uczelni lektorium testów? Bo u nas tam można dostać wszelkie metody... Albo może coś Ci promotor doradzi Ja 5 kwestionariuszy skonstruowałam sama, a tylko 2 miałam gotowce.
mamy ale nie ma tych, które bym chciała- żadnych dotyczacych wypalenia i PTSD a w j. angielskim to już nie ma szansy na żaden w ogóle...
1 stworzyłam sama i chyba z tymi dwoma pozostałymi też mi przyjdzie tak zrobić...
Bynajmniej nie mam zamiaru się poddać ale jestem zła na uniwerek bo niestety wszędzie natrafiam na ścianę ze wszystkim.

Moja promotorka nie pomaga tylko wprowadza nerwową atmosferę...
jeszcze przez ta świnkę mam 3 tygodnie w plecy i teraz siedzę i na 2 rozdziałem- a raczej nad szukaniem kwestionariuszy- i nad egzaminami z seksu i miłości- niestety nie tak przyjemne jak by można było pomyśleć. Do tego w czwartek kolejny mnie czeka z pierwszego kontaktu z klientem- jeszcze nawet tego nie ruszyłam. Ale potem już koniec i mogę zająć się ślubnymi rzeczami

A co do dzieczyn z sekretariatu, Tż z nimi ma najlepszy kontat i jak to dziwczyny już go przemaglowały na poczatku z tego co i jak ze ślubem. Poprosiły nawet o zdjęcia ślubnego zestawu, kościoła itd więc są na bierząco i bardzo kibicują. Dlatego z dumą im rano się w piatek pokaże.
Do tego aj 3.07 po ślubie jadę do Bielawy na coroczny Tolk Folk jak tylko mi się uda.

Edytowane przez Ellin_ak
Czas edycji: 2010-06-13 o 21:40
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 21:36   #773
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
A,bo coraz mniej czasu mam na forum. Wpadam i wypadam,czasem coś tam skrobne. Za dwa tygodnie to już w ogole niewiem czy znajde czas na forum :/ No,ale się postaram bywać i zdawać relacje bo za 2 tygodnie ruszamy z przygotowaniami ślubno-weselnymi
A za 2 dni będziemy mieć 100 dni do ślubu.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-06-13 o 21:38

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-13, 21:37   #774
bezaczek7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Celebre Pokaż wiadomość
u nas była zwykła msza, ale ledwie połowa poszła do komunii, więc się nie martw

my też się rzadko kłócimy, a raczej sprzeczamy co najwyżej. poważnej kłótni jeszcze nie było. a obrączki nosił w pracy nie będzie, bo jest górnikiem
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35

Edytowane przez bezaczek7
Czas edycji: 2010-06-13 o 21:54
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 21:41   #775
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
u nas była zwykła msza, ale ledwie połowa poszła do komunii, więc się nie martw
Ja miałam podobny dylemat.No,bo u tż zapowiedzi są wyczytywane na mszy Noi wypadałoby iśc do komuni ( tzn tak sobie pomyślałam ) ale niewiem czy znajde czas na spowiedz. Wiem,grzesznica ze mnie. Zresztą to będa tylko zapowiedzi na mszy,a może aż zapowiedzi.
Stary 2010-06-13, 21:42   #776
certina4
Wtajemniczenie

Hej wróciłam właśnie z Warszawy po przejściu całego centrum w Piasecznie i Arkadii kupiłam buty ślubne... w deichmanie miały być różowe a są białe, tata się śmieje że w tej cenie to on mi może sprayem pomalować na fuksję

http://www.deichmann.pl/site/pl/cata...product=957468

oto i moje buciki jak nie znajde nic innego to pójde w nich

w już w środę odbieramy obrączki już nie mogę się doczekać

a jutro do pracy po 2,5 tyg przerwy, aż się boję... mam nadzieję, że szybko mi minie

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2010-06-13, 21:52   #777
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Fajne buciki. A tato żartowniś.

Cytat:
Super.

Cytat:
a jutro do pracy po 2,5 tyg przerwy, aż się boję... mam nadzieję, że szybko mi minie
Powodzenia. Ja to zawsze po urlopie jestem rozleniwiona.
Stary 2010-06-13, 22:21   #778
Martoolka87
Zakorzenienie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19966475]mega męczący...ale to dlatego, że my biegaliśmy cały dzień po mieście w tych strojach, a dojerzdzaliśmy 120 km jeszcze...a jak taki krótki to nie będzie męczący nie martw się
[/QUOTE]

No to już się nie martwię

Cytat:
mamy ale nie ma tych, które bym chciała- żadnych dotyczacych wypalenia i PTSD a w j. angielskim to już nie ma szansy na żaden w ogóle...
1 stworzyłam sama i chyba z tymi dwoma pozostałymi też mi przyjdzie tak zrobić...
Powiem Ci, ze ja jestem bardziej zadowolona z tych kwestionariuszy, które sama zarobiłam, bo się nie musiałam męczyć z kodowaniem odwrotnych pozycji, ani przebijać sie przez cudze instrukcje

Cytat:
A,bo coraz mniej czasu mam na forum. Wpadam i wypadam,czasem coś tam skrobne. Za dwa tygodnie to już w ogole niewiem czy znajde czas na forum :/ No,ale się postaram bywać i zdawać relacje bo za 2 tygodnie ruszamy z przygotowaniami ślubno-weselnymi
A za 2 dni będziemy mieć 100 dni do ślubu.
No to za suwaczek na 102
Tylko nie zapomnija o nas tak całkowicie

Cytat:
Hej wróciłam właśnie z Warszawy po przejściu całego centrum w Piasecznie i Arkadii kupiłam buty ślubne... w deichmanie miały być różowe a są białe, tata się śmieje że w tej cenie to on mi może sprayem pomalować na fuksję

Fajne butki Chociaż ja bym je na pewno pogubiła w czasie tańca - muszę mieć z paseczkiem

za obrączki. My idziemy jutro mierzyć swoje przed ostatecznym wykończeniem, żeby sprawdzić czy rozmiar jest na pewno dobry i jakoś w czwartek pewnie odbierzemy gotowe
W środę odbieram butki a w piątek mam przymiarkę sukni - czeka mnie intensywny tydzień

Zmykam już do łóżeczka, bo zaraz TŻ wróci z pracy. Dobranoc
Stary 2010-06-13, 22:33   #779
agawoo
Zakorzenienie

Dobranoc dziewczynki Idę już spać, bo rano do pracy, a wymęczona trochę jestem :/
Jutro zamierzamy iść do kancelarii z karteczką na zapowiedzi, zobaczymy co po ostatniej wizycie nam powiedzą ..
No i juz na poważnie musimy ruszyć z zaproszeniami
Także czeka nas pracowity tydzień
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 22:35   #780
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Fajne buciki. A tato żartowniś.

Super.

Powodzenia. Ja to zawsze po urlopie jestem rozleniwiona.
hehe tata chciał spayem, a ja mówię, że zostało mi jeszcze trochę malinowego koloru z malowania samochodu to może się przyda, albo że znajde jakiś fajny lakier do paznokci i sobie pomaluję wzorki

dziękuję za gratulacje
a co do pracy, to tak mi się nie chce, nie wyobrażam sobie jak to jutro będzie, a jeszcze do tego mam byc sama z szefową, więc nie dość że nie będę mogła się lenić to będę musiała być bardzo ostrożna i skupiona

Cytat:
Fajne butki Chociaż ja bym je na pewno pogubiła w czasie tańca - muszę mieć z paseczkiem

za obrączki. My idziemy jutro mierzyć swoje przed ostatecznym wykończeniem, żeby sprawdzić czy rozmiar jest na pewno dobry i jakoś w czwartek pewnie odbierzemy gotowe
W środę odbieram butki a w piątek mam przymiarkę sukni - czeka mnie intensywny tydzień

Zmykam już do łóżeczka, bo zaraz TŻ wróci z pracy. Dobranoc
co do butów to cieszę się że się Wam podobają, ja mam dosyć szeroką stopę i typowe ślubne były na mnie za wąskie, mierzyłam też dzisiaj w ryłko takie białe ślubne z otwartym paluszkiem które widziałam w necie z ubiegłorocznej kolekcji i były dużo ładniejsze, ale niestety na mojej spuchniętej po całym dniu latania nodze dobrze nie leżały i balam się że nie rozchodze ich idealnie, a po co mam się męczyć, te są mega wygodne i tanie więc nawet jeśli miałabym ich już nigdy nie założyć to się i tak opłaca.

Martoolka to widzę że Wy z obrączkami też już na finiszu

widzę że była rozmowa o dniach skupienia... my wybieramy się w niedzielę na 15 i właśnie zastanawiam się jak to ma wszystko wyglądać i ile będzie trwało...

ale dzisiaj było chłodno w Warszawie, po tych ponad 30sto stopniowych upałach- dzisiejsze 20 stopni było chłodniutkie
ale chyba bardziej odpowiada mi taka pogoda niż to co się działo przez ostatni tydzień

Ciekawe jak tam nasza nowa żonka Kubusewa

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości