|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le
Mayaha pijemy za ząbek
Katarzynko mam prośbę, ty się znasz na kosmetykach-mogłabyś mi polecić jakiś utrwalacz do makijażu, najlepiej takie coś w sprayu ![]() Unholy klepisko jest nad zalewem zegrzyńskim nieprawdaż? Słyszałam że to knajpa braci golec, ale pewnie to jakieś ploty
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le
Mayaha gratuluje zabka
![]() Gorgulku, coreczka sliczna
|
#213 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dla Werci.Kobiety super wyglądacie w basenie Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dla Antosia.Unholy wyglądałaś ślicznie Cytat:
|
||||||
|
|
|
#214 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja przyznam, że zdarzyło mi się dać Zuzce jogurt albo serek wiejski z lodówki. I to jak Cass pytałaś o szczepionkę. Już Miramej napisała o jaka chodzi. Ja nie podjęłam jeszcze żadnej decyzji. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co tak mało zaglądasz do nas?
|
||
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
Byliśmy u mamy na obiedzie a później pojechaliśmy karmić łabędzie, kaczki i gołąbki ale w inne miejsce bo ochłodziło się bardzo i nad samym jeziorkiem mocno wiało brrrr.
Zuzka nic a nic się nie bała i chciała łapać gołębie A potem pospacerowała trochę sama, zaczepiała dziewczynki i się cieszyła Było miło ale zimno
|
|
|
|
#216 | ||
|
Wtajemniczenie
|
U nas to samo
nawet ponad 30 dziś też chodzi wiatrak i już jest 27Cytat:
Cytat:
![]() Cześć My dzisiaj cały dzionek u moich rodziców Bartosz chce tylko żeby go prowadzać.Za jedną rączkę ładnie już chodziZa tydzień w niedzielę mamy chrzciny u mojego brata,czyli impreza ![]() chrzestnymi nie jesteśmy,ja mam już troje,mąż jedno-czyli wystarczy no,ale w razie czego dziecku się nie odmawiaMiłego wieczorku ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Wogóle jakoś ostatnio na wszystko brakuje mi czasu,ale to moja wina bo jakoś lenia mam ostatnio,a jeszcze Damianowa szkoła teraz mieli zapierdziel przed wystawianiem ocen i musiałam trochę Damiana poprzyciskać .Mam nadzieję,że bedę mieć więcej czasu,jak już zaczną się wakacje.Mniej zaglądam,ale dużo o Was myślę
|
||
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
mayaha gratulacje dla Was
|
|
#218 |
|
Wtajemniczenie
|
ciesze sie jak nie wiem co bo tyle sie oczekałysmy a dzis sprawdzam a tam jedyneczka na dole sie wykluwa
|
#219 | ||||
|
Zakorzenienie
|
mamy w planie seans filmowy z malzem przy piwku a mama nam pizze przywiezie
![]() Cytat:
Cytat:
![]() dziekujemy Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#220 |
|
Rozeznanie
|
a my mamy juz 8 zabka
|
|
|
|
#221 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) bo jade autobusem do pracy :/
|
|
#222 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() szybko to u Was.Czy morska pojechała już w góry? |
|
|
|
|
#223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaglądaj w miarę możliwości Cytat:
![]() ![]() |
||
|
|
|
#224 |
|
Wtajemniczenie
|
Postaram się gorgulku a jakich firm jada jogurty Twoja Zuzia? ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Nie zdążyłam się pożegnać,ale trzymam aby wyjazd był udany |
|
|
|
#225 |
|
Ola-Unhola
|
Ja tylko na chwilkę, bo zmęczona jestem...
Zrobił mi się jęczmień na jednym oku, na drugim już też zaczyna, mam cały czubek języka w pypciach (boli jak cholera...), oczy swędzą... Jakiś syf w powietrzu chyba... Byliśmy na pikniku, było fajnie, jak wróciliśmy Małż wystawił zmywarkę, bo jutro gość od naprawy przychodzi. Mam nadzieję, zę ją w końcu naprawią.... Mayaha, gratuluję ząbka ![]() (ps. zapomniałam dać Ci wymiary okien I jeszcze raz dziękuję za komplementy Dobrej nocki i do jutra ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Aaa Wredna, tak nad Zegrzem Też słyszałam o Golcach, ale brak potwierdzenia ![]() A tu fajne ozdoby dla Dziewczynek http://www.allegro.pl/show_user_auct...65&gr_id=11763
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie mamusie
Przeczytałam, nie cytuję. Za dużo tego ![]() Do klubu jeszcze nie zdążyłam, ale zdjęcia stąd są super Kat gratuluje podejścia do wychowania, bardzo mi sie podoba![]() p4w bardzo się cieszę, że się uspokoiłaś, muszę i ja zmierzyć główkę Zosi, bo nawet nie wiem, jaki ma teraz obwód ![]() mayaha w końcu się doczekałaś :winko :Gratuluję.Czeko wiem jak się cieszysz, że Werona zaczęła raczkować. Cieszę się i ja ![]() Unholy super wyglądaliście na weselu ![]() Więcej nie pamiętam ![]() A zimno u nas, brrr... Ale miałam dzisiaj super dzień-byłam na zakupach, a mąż siedział z Zosią. Kupiłam buty. I tylko buty. Proszę bądźcie ze mnie dumne Poza tym moja panna już stoi coraz pewniej-oczywiście przy czymś, ale mam wrazenie, że idzie to w tempie expresowym. Jeszcze w tamtym tygodniu nie umiała sama stanąć, a teraz wstaje przy czym się da. I raczkuje juz na całego. Nauczyła się dawać buzi-jak mówię "daj buźki" to tak jakby się trochę wstydziła i otwiera buźkę szeroko w moją stronę-całujemy się z języczkiem![]() Jutro wyprowadzka. Nie chce mi się, ale jak sobie pomyślę o nowej łazieneczce, to od razu dostaje kopa ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
Edytowane przez angy Czas edycji: 2010-06-13 o 22:26 |
|
|
|
|
#227 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co nowego u Bartoszka? ![]() Hmmm bakoma, danone i dr oetker a twarożek president dawałam. Wszystko Jej smakuje nawet bez owoców ![]() Cytat:
No to żeby w końcu naprawili ![]() Olu jak gotujesz Antosiowi (wiem, że jada z Wami) to jakich przypraw używasz? Sól, zioła? Coś jeszcze? Gotujesz np. zupki na mięsku, które Antoś później zjada? I do pozostałych mam to samo pytanie ale nie pamiętam, które tak gotują. Wiem, że na pewno Kasia - Ciebie też proszę o odp. ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
![]() Ja jestem dumna ![]() dla Zosi. My też czasem całujemy się z języczkiem ale muszę zasłużyć Pieska całuje codziennie po kilkadziesiąt razy ![]() |
|||
|
|
|
#228 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nie byłabyś sobą ![]() Cytat:
![]() dla Zosi , polecam jednak złotą obrączkę ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- A i jeszcze chciałam napisać: sylka, dawaj jakieś nowe zdjęcia Bartoszka, ale już
|
|
|
#229 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dla Zosieńki za całokształt.Nie dziwię się ![]() Cytat:
Rośnie A tak na poważnie,to tak jak pisałam:ładnie chodzi za jedną rączkę,częściej i dłużej już sam staje wychodzą nam dolne dwójki,czyli będziemy mieć 8 ząbków na ptaka,psa,ogólnie na zwierzątka mówi kici jak zaliczamy spacer,mama zawsze musi zerwać kwiatka i Bartosz daje mi powąchać i koniecznie wtedy trzeba robić "a psik!"takie zwykłe,normalne rzeczy a tak cieszą .Apetyt nam się popsuł myślę,że to od tych upałów,a może skumulowało z ząbkami? Mam nadzieję,że wszystko wróci do normy![]() ![]() Ja nadal gotuję osobno i nie dodaję żadnych przypraw czy ziół ![]() Ja się już pożegnam Spokojnej nocki ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
bądź cierpliwa![]() W wolnej chwili wrzucę |
||||
|
|
|
#230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No dobrze, postaram się ![]() *** Pa
|
|
|
#231 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
nie moge ostatnio wbic sie w temat
dobranoc
|
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
Już celowo pieska trzymam i próbuję go szybko zabrać i nastawić się do buziaka ale jest sprytniejsza
![]() Cytat:
![]() Mnie też wszystko cieszy Oby wrócił apetyt Bartoszkowi ![]() Ja zdecydowałam (chociaż jeszcze nie do końca), że Zuzka będzie jadła z nami. A ja idę pranie rozwiesić ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Idę już spać, dobranoc
|
|
|
|
|
#233 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja poproszę soczek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dla Zosi ogromne!yyyy chyba coś przegapiłam gdzie się przeprowadzacie? ![]() Cytat:
![]() soli nie dodaję Unholy ... na jęczmień to chyba obrączka, a na język to nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- to ja tez spadam bo znów sie nie wyspie ![]() dobranoc |
|||||
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry . Pijemy kawę?
U mnie dzisiaj leje. Od rana. Ale przynajmniej jakiś odpoczynek od tych upałów. Przez cały weekend nie mogłam się zalogować na wizażu, bo od razu zrywało mi połączenie internetu. Nie wiem dlaczego Na innych stronach internet działał normalnie.gorgulku gratuluję ząbka Muszę nadrobić wątek. |
|
|
|
#235 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc nadal jest duży, ale już nie odstaje tak jak w wieku 6 miesięcy Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a my nadal tylko 4 ![]() szykujemy się powoli do przedszkola - Tomusiowi zdarza się jeszcze osmarkać raz czy dwa razy dziennie, ale chyba powinni mi go przyjąć ... chorował tydzień temu, więc na pewno już nie zaraża innych dzieci... zaobczymy - w każdym razie lekarz pozwolił
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Piję kawkę, jest tu ktoś? Hop hop
|
|
#237 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
No i po weekendzie. U nas pada Nadrobię, jak Maciuś pójdzie spać, bo teraz nie dam rady A i od dwóch nocy Maciuś nie pił mleczka, ale , bo zapeszę. Chciałabym, żeby tak zostało ![]() Do później
|
|
#238 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Svi co jest? Cytat:
![]() Kiedyś Bartosz też w końcu zacznie z nami jeść Cytat:
aby wszystko wróciło do normy i żeby Tomcio powrócił na łono przedszkolaHejka Nocka pięknie przespana .Jest chłodniej i tak jakoś ciemno się zrobiło a rano o 6,tak pięknie słoneczko zerkało zza chmurek .Już leje. Bartosz drzemie,pralka nastawiona,pora na śniadanko ![]() Miłego dnia |
||
|
|
|
#239 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() , ale ![]() Cytat:
za nockę i za apetyt Bartoszka
|
|
|
#240 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dla Maciusia.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.

Słyszałam że to knajpa braci golec, ale pewnie to jakieś ploty

dla Werci.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
musze mu dawac gryza co chwile, doszlo do tego, ze sie ukrywam ze sniadaniem
). Zasnął zmęczony bez problemu przy cycusiu, więc jest nadzieja 
Narazie je same muszelki 

aby wyjazd był udany
, polecam jednak złotą obrączkę
Mam nadzieję,że wszystko wróci do normy
... na jęczmień to chyba obrączka, a na język to nie wiem
Na innych stronach internet działał normalnie.
Nadrobię, jak Maciuś pójdzie spać, bo teraz nie dam rady
, bo zapeszę. Chciałabym, żeby tak zostało
MACIEJKA SYNEK KOCHANY