|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Dzieki
a już miałam chwile zwątpienia i chciałam uciekac do domu, ale wygrał na szczescie zdrowy rozsadek bo potem musialabym szukac babki zeby zaliczyc egzamin ![]() wspolczuje Wam tego bolu, ja to mysle sobie ze chyba przenosze ciaze kompletnie nic mnie nie boli, tzn. nie mam zadnego skurczu, dzidzia nigdzie nie napiera...spie bez problemu (kilka razy mialam skurcze lydek, ale jak biore magnez to juz nie mam) Tylko stopy mi puchna ale to na szczescie nie boli
|
|
|
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Anuszka to ze nic nie boli i nie dolega, wcale nie znaczy, że przenosisz
|
|
|
|
#1443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nio widzisz mnie tez nic takiego nie bylo, az tu...nio i jazda na calego...za tydzien wizyta, mam nadzieje, ze dotrwam ![]() Ale czasem az mi sie plakac chce, bo bol mnie nie przeraza tylko zeby malutka byla zdrowa
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
witam
anuszka super z zaliczeniami, gratuluje ![]() aniaa wspolczuje zlego samopoczucia roztrzepaniec najwazniejsze zebys ty byla zadowolona z zakupu, wyglada bardzo fajnie basienka fajnie ze jestes ![]() anoxa super, trzymam kciuki za dobre wyniki karola jesli gin nie kazala ci sie wybierac nawet do laboratorium to tym bardziej nie chodzilabym na zadne spacery itp trzymam kciuki zeby nasze maluchy posiedzialay jeszcze w brzuszkach. wczoraj widzialam sie z kolezanka ktora ma termin na 1 lipca. pierwsza corke urodzila miesiac przed terminem. nagle w nocy odeszly jej wody. ale niestety mala kiepsko sobie radzila po tej stronie brzucha i 3 tygodnie spedzila w szpitalu takze niestety roznie to bywa
|
#1445 | ||
|
Zadomowienie
|
madziorek026 śliczne zdjęcia, gratuluję
Basia84 jaki on malutki, a zdjęcie w niebieskiej czapie i to ze stópkami normalnie wymiata Cytat:
Cytat:
, żeby go nie było, a co do bóli to od wczoraj zaczęły mi się skurcze, którym towarzyszył bół było ich dwa więc pewnie zaczeły się te przepowiadająceanuszka1401 super z tą sesją ale swiją drogą to się wczoraj wymęczyłaś bidulko - współczuje no ale juz masz to za sobą. bassienkaw witaj
|
|
#1446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorsze, ze jestem sama no ale sa telefony...misiula - ja wczoraj naliczylam takich po 2-3 sekundy chyba z 20 wiec...
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-06-14 o 09:03 |
|
|
|
|
#1448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ważne, że maluszek dzięki temu będzie silniejszy.Im dłużej siedzi u Ciebie tym lepiej---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Karolciu.... ile Ci zostało do CC? |
|
|
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem jestem, ale niebawem znikam... jeju burza idzie, ale cudownie, zaczęło właśnie lać i od razu jest lepiej, jest czym oddychać... choć kurcze miałam lecieć kilka spraw załatwić, poczekam jednak aż się trochę uspokoi deszcz
A co do wcześniejszego porodu... ITAKASIA różni ludzie, różne przypadki. Ja rodziłam Łucję na miesiąc przed... i wyszłyśmy po tygodniu, a to tylko ze względu na żółtaczkę, mała nawet nie musiała w inkubatorze ani nic leżeć. Edytowane przez bassienkaw Czas edycji: 2010-06-14 o 09:10 |
|
|
|
#1451 | |||
|
Zadomowienie
|
hd2005 super, że sesja udana, jak będziesz miała zdjęcia pochwal się
![]() i tak z czystej ciekawości - robiłaś takie bardziej rozbierane? ![]() aniaa - współczuję tych bóli, Ty już chyba lepiej żebyś urodziła a nie się tak męczyła; co do Chrzcin to ja bym wolała u siebie (restauracja ok, ale w swoim mieście) i w bardziej kameralnym gronie Cytat:
i o wszystkim to on będzie rządził przez następne miesiące ![]() Cytat:
czyli chyba każda ma inną "końcówkę"; dam radę a potem kupię butelkę "z dziurą" bo wiem, że dzieci lubią takie trzymać same; nie nastawiam się na 1 konkretną firmę Cytat:
![]() i super, że się dobrze czujesz Mi dzisiaj Kubuś nie dał spać do po 3 w nocy, od 22 się kręcił, machał nóżkami i rączkami, ale nie kopał, a potem miał czkawkę; ogólnie mnie to nie bolało, ale spać się nie dało, takie rozpychanie w środku jest męczące; no i dziwię się, że ma tak długi okres aktywności - no bo 5h szaleństwa bez spanka to chyba długo dla takiego maluszka. Teraz też nie śpi. Może on czuje jakieś moje wewnętrzne spięcie przed dzisiejszą wizytą u gina? |
|||
|
|
|
#1452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My zaprosimy rodziców (4 osoby) i rodzeństwo z żonami/mężami (8 osób) i babcie. Chrzestnymi będzie nasze rodzeństwo. Razem 13 osób. Dla wszystkich hotel :0 no i obiad w restauracji. |
|
|
|
|
#1453 |
|
Raczkowanie
|
witam Was serdecznie
co tam słychac u was??? musze sie pochwalić że wkońcu mam umeblowany pokoik dla Martynki mojej córuni ![]() ![]() ![]() tylko łóżeczko jeszcze zostało :p ale mój mąż niestety niechce wczesniej go zrobic bo sie boji nie wiem dlaczego ????? dzisiaj ide do fryzjera obciać włoski na poprawe humorku ![]() ![]()
|
|
|
|
#1454 |
|
Zakorzenienie
|
niewieleto miało wspólnego z egzaminem
|
|
|
|
#1455 | |||
|
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny
ja tak na chwile bo zaraz na wizyte zmykam na 11 mam.Mam nadzieje że ok wszytsko ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
wypadu Lecę bo mam pól miastra do przebycia a pada :/ miłego dnia kochane Aniu współczuje ci dolegliwości naprawdę
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
Karolcia, przygotuj sobie gotówkę na taksówkę (na wszelki wypadek). Będziesz mogła poinformować M i juz jechać do szpitala a spotkacie się na miejscu.
|
|
|
|
#1457 |
|
Wtajemniczenie
|
witam!
ja niedawno wstalam, choc mialam ochote pospac, ale sobie myslalam o ani i okazalo sie ze nie urodzilas, ale i tak mialam 3 strony do nadrabiania wspolczuje boli naprawde, mi w nocy przed usnieciem twardnial strasznie brzuch i to troszeczke bolalo, poza tym mala rozrabiala. Myslalam juz zeby tz budzic, ale przeszlo. Stwierdzilam, ze dzis pakuje torbe...to chyba jednak trzeba zrobic wczesniej
|
|
|
|
#1458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najgorsze u mnie promem trzeba przeplynac wiec lepiej jak z M pojade to bez kolejki a taksowka to nie wiem czy przeplynie...a M pracuje odemnie 5 minuty autem wiec zdazy ![]() agravka - ja juz spakowalam, musze jeszcze sprawdzic akumulator w aparacie
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-06-14 o 09:24 |
|
|
|
|
#1459 |
|
Wtajemniczenie
|
basiennka JESTES W KONCU!!!stesknilam sie! nie idz nigdzie juz
|
|
|
|
#1460 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za baba w ciazy nie trafisz Cytat:
![]() zjadlam sobie jajecznice z serem a wczesniej byla manna z truskawkami. teraz leze i sie zastanawiam czy arbuza zjesc czy loda |
||
|
|
|
#1461 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1462 |
|
Zakorzenienie
|
ania - tez bym zjadlam arbuza, ale nie ma kto po niego isc
|
|
|
#1463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewnie juz macie dosc mnie i mojego zrzedzenia staram sie jak najmniej narzekac wam tu bo ile mozna w kolko czytac ze mnie boli i chyba rodze a za chwile ze chyba jednak nie
|
|
|
|
|
#1464 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jestem jestem, ale znikam znowu... jak coś to mogę podać nr telefonu
|
||
|
|
|
#1465 |
|
Zakorzenienie
|
basienka
sliczne fotki, super , a jak z mezem? wiadomo cos? i pamietam o tobie, dlatego napisalam ze roznie to bywau nas na chrzcinach beda nasi rodzice i moje babcie, nasze rodzenstwo z rodzinami. jakies 20 osob ola sliczny kącik chyba jestem jedna z ostatnich ktore jeszcze nie robily prania, zobaczymy jak bedzie pogoda . w przyszly piatek zakonczenie roku szkolnego i wtedy chcialam bo mialo byc wiecej czasu ale zapisalam moje corki na kurs plywania w szkole i pewnie kazda bedzie w innej grupie zaawansowania i na inna godzine. musze jeszcze pomyslec
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
no to ja sie moim podziele
|
|
|
|
#1467 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedno z ujęć polegało na tym, że zdjęłam górę i obwiązano mnie tiulem. Na biuście miałam wielką kokardę z tego tiulu ![]() Reszta to raczej kardy do połowy ciała, zbliżenia na brzuszek, sama twarz i sporo zdjęć z M. W plenerze zrobiliśmy zdjęcie: stoję oparta o drzewo, światło pada na goły brzuchol do którego przytula się M Na początku zapytano mnie jak bardzo chcę się rozebrać. Jakoś nie czułam się na tyle atrakcyjna aby pokazywać w całej okazałości moją figurę To pewnie przez ta opuchliznę ... I tak całość zajęła nam 3 godziny i było sporo różnych fajnych ujęć o niektórych zapomnieliśmy w tym zamieszaniu. Np. w ostatniej chwili przypomnieliśmy sobie o kapeluszu ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
)
|
||
|
|
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
HD już nie mogę doczekać się zdjęć...
ITAKASIA narazie nic nie wiadomo... czekamy na info, że jest wylot i kiedy... zobaczymy jak to będzie... po szkoleniu Damian już jest, papiery wszystkie ma naszykowane, i teraz czekamy na termin ![]() Lecę niebawem do ciuchlandu
|
|
|
|
#1469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
itakaska - co do prania to dobrze, ze juz mam to za soba, bo teraz nie dalabym rady
|
|
|
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
eleo
trzymam kicuki za wizyte, niech wod bedzie duzo i dzidzia zdrowa i duza basienka czyli gotowi juz jestescie. trzymam kciuki zeby wszystko sie ulozylo po waszej mysli ide po kawe i snikersa
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:54.

a już miałam chwile zwątpienia i chciałam uciekac do domu, ale wygrał na szczescie zdrowy rozsadek bo potem musialabym szukac babki zeby zaliczyc egzamin 

takze niestety roznie to bywa

, żeby go nie było, a co do bóli to od wczoraj zaczęły mi się skurcze, którym towarzyszył bół było ich dwa więc pewnie zaczeły się te przepowiadające

jakie butelki bedziesz uzywala?