![]() |
#871 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#873 |
Zakorzenienie
|
U mnie pada i leje leje i pada...
---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- No tu mam kawałek savoir vivre: "Zależy od osoby. Jeżeli np. jest to starsza osoba - przykładowo Twoja babcia i wiesz, że o 6 rano już nie śpi, to spokojnie od godziny 7-8 możesz do niej dzwonić. Jeżel chodzi o wieczorną porę, to myślę, że do godz. 20. Jeżeli natomiast jest to osoba, której za bardzo nie znasz, to wypada do niej dzwonić w godzinach 8-9 do 20. Jeżeli telefonujesz do kumpla, który nie mieszka już z rodzicami, to dzwoń od ok. 9 do godz. 22. Do rodzin z małymi dziećmi, dzwoń od godz. 8-9 do 19, max. 20. Standardowo przyjmuje się, że powinno się dzwonić w godz. 8-20, ale myślę, że czasami są wyjątki od reguły, przynajmniej jak kogoś już dłużej znamy i wiemy o jakch porach nie będziemy mu przeszkadzać."* *http://www.poradopedia.pl/savoir-viv...-jaki,372.html ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- ALbo: "Praca i biznes "Tutaj obowiązują dość sztywne reguły, których trzeba przestrzegać jeśli chce się uchodzić za kulturalnego, obeznanego z zasadami biznesu, człowieka. Podczas spotkań biznesowych wyłącz telefon, ewentualnie całkowicie wycisz tak, żeby nawet wibracji nie było w razie czego słychać. Jeżeli masz naprawdę ważny powód, dla którego telefon musisz zostawić włączony – uprzedź o tym na początku rozmowy. Ustaw jeden z klasycznych dzwonków, lub inny stonowany. Sam telefon też niech wygląda elegancko, co nie znaczy, że musi być czarny i nudny. Telefony biznesowe miewają teraz naprawdę ciekawe stylizacje. Pamiętaj o prostej zasadzie: rozmowę kończy ten, kto dzwonił – a w przypadku przerwania połączenia nawiązuje je ponownie ta osoba, która zrobiła to pierwotnie. W sprawach służbowych nie dzwonimy przed 7.00 rano ani po godzinie 17.00 – z wyjątkiem sytuacji awaryjnych.Wyjątkiem jest wcześniejsze umówienie się na telefon w innej porze."* *http://lajfmajster.pl/2010/02/15/komorkowy-savoir-vivre
#874 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#875 | |
Zakorzenienie
|
Nooooo pisałam, że z nim to jak z jajkiem, a wiadomo jak się człowiek przy takich ludziach czuje???
![]() ALe mam stresa teraz. A jutro prawdopodobnie exam... dodam, że się rozłaczył. Zadzwonię do niego koło 12. ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wlaśnie spadam, trzymajcie kciuki! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#877 |
Zakorzenienie
|
#878 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Uch... niby wolny dzień, a ja cały czas myślami w pracy... Masakra :/ Schudłam ostatnio przez to masakrycznie. Ale dobrze że było z czego, przynajmniej w lustro patrzę z zadowoleniem. Pójdę chyba zaraz do apteki się zważyć, bo wagi w dmu nie posiadam. A opowieść Call mnie również rozwaliła ![]() ![]() A tak w ogóle to mam siostrę, która jest dokładnie w wieku Call. I normalnie jakbym się dowiedziała, ze ona... to... ![]() ![]() ![]() ![]() Bo ona ma tego swojego chłopaka tak bez sensu. Gość jest na 1 roku studiów, przyjeżdż mniej więcej raz na dwa tygodnie do domu i jeszcze wtedy nie zawsze ma czas żeby się z Młodą spotkać. Gość niby nie jest zły, ale jeszcze strasznie gówniarzowaty. A ona się go twardo trzyma, bo chce mieć z kim przyjść na nasz ślub... Megg! Już raz pytałam, ale mnie przeoczyłaś ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#879 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ale żeście się rozpisały z samego rana ![]() http://www.youtube.com/watch?v=9LkUa6ogjP0 ![]() ![]() EDIT: ale mieszałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Iwcia Kochana!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Dama_pikowa Czas edycji: 2010-06-14 o 09:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#880 |
Konto usunięte
|
Iwa, a moja siostra jest w wieku, kiedy ja już nieźle szalałam z BSem, w ogóle nie mogę jej sobie wyobrazić w łóżku ^^ Zresztą ona jeszcze faceta nie miała.
Trochę jak u mnie, bo BS też jest moim pierwszym w życiu facetem - nawet nie całowałam innego. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19971486]Iwa, a moja siostra jest w wieku, kiedy ja już nieźle szalałam z BSem, w ogóle nie mogę jej sobie wyobrazić w łóżku ^^ Zresztą ona jeszcze faceta nie miała. Trochę jak u mnie, bo BS też jest moim pierwszym w życiu facetem - nawet nie całowałam innego. ![]() No dokładnie mam to samo odczucie w stosunku do Młodej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Noooooooo to tak jak ja ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Ja w ogóle miałam śmieszny motywator do pierwszego razu, właściwie przezyłam go na 4 miechy przed 21 urodzinami, wczesniej wcale mi na tym nie zależało... jakaś taka obojetna byłam... ale coś mi walnęło do głowy, że nigdy nie wiadomo kiedy umrzemy, a czas leci.... a że nie chciałam umierac nie zaznawszy smaku seksu (bo masturbacja była po dwa razy dziennie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle to dopiero z BS'em odkryłam czym naprawdę może być seks. Z tym moim pierwszym... to mam wrażenie że to wszystko działo się tak jakoś koło mnie... jakichś specjalnych uniesień z tego powodu nie miałam. Patrząc z perspektywy czasu stwierdzam, że to chyba jednak było za wcześnie. Byłam się zważyć. Co prawda w stosunku do poczatku marca to tylko 3,5 kg mniej... ale widzę różnicę, zwłaszcza po ciuchach. 3 miesiące temu mieściłam się w 4 z moich ok 20 par spodni. Teraz część zaczyna mi spadać. Muszę iść posprzątać kuchnię bo zaraz przyjdą panowie sprawdzać instalacje gazowe.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#884 | ||
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19969253]
Przez ten głupi serial jestem napalona na BSa strasznie, on siedzi teraz na imprezie i zapewne czuje się bardzo komfortowo, dostając co chwila pikantne smsy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja uwazam, ze lodzik to jest najwieksza nagroda jaka kobieta moze dac mezczyznie. W koncu oni go tak kochaja, czasem sie zastanawiam czy nawet nie bardziej niz zwykly seks ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Przepraszam za takie niecne przeoczenie ![]() ![]() ![]() Do tego Jakis preparat z ginco biloba (miłorzębem) równiez forte! No i na całkowite uspokojenie jak masz ogromnego stresa - walidol. Tani i fajnie tonuje nerwy, tylko zauwaz, czy nie powoduje sennosci. mozesz ew. go wieczorem brac, zeby sie wyciszyc i dobrze spac, nie powinien powodowac rano problemow z zamotaniem i sennoscia ![]() sa jeszcze valeriny noc i zwykle ale sa drogie ![]() Mam nadzieje, ze pomoze ![]() Damo - extra czad z linku ![]() ![]()
![]() Edytowane przez meggara Czas edycji: 2010-06-14 o 09:44 Powód: literowki |
||
![]() ![]() |
![]() |
#885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Lubi lody, lubi dupeczkę, ale najbardziej ciagnie go do cipeczki ![]() 1. C 2. L 3. D ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Albo: 1 równorzędni C i L, a reszta wiadomo ![]() ![]()
![]() |
#886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do wesela - ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#887 |
Zakorzenienie
|
I po burzy
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19971486]Iwa, a moja siostra jest w wieku, kiedy ja już nieźle szalałam z BSem, w ogóle nie mogę jej sobie wyobrazić w łóżku ^^ Zresztą ona jeszcze faceta nie miała. Trochę jak u mnie, bo BS też jest moim pierwszym w życiu facetem - nawet nie całowałam innego. ![]() Nie żałujesz? Tzn nie chciałabyś choćby porównać np. całowanie z innym? Takie mam dziwne przemyślenia ![]() Damo ale nuta! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#888 | |
Zakorzenienie
|
No istny rock'n'roll
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#890 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#891 |
Zakorzenienie
|
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-06-14 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#892 |
Zakorzenienie
|
Podczytuje Was w porze śniadania ( a że wcinam o 7,11 i 14 więc będę mam nadzieję na bieżąco)... co do lodzika - pamiętam jak pierwszy raz mój były namawiał mnie, a ja jakoś byłam przeciwna - a teraz ? hm... prawdziwa ze mnie lodziarka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#893 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A uzalezniac nie uzaleznia bo walidol jest na bazie waleriany - naturalnej roślinki o ![]() ![]() ![]() co do wesela: ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#894 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19971486]Iwa, a moja siostra jest w wieku, kiedy ja już nieźle szalałam z BSem, w ogóle nie mogę jej sobie wyobrazić w łóżku ^^ Zresztą ona jeszcze faceta nie miała.
Trochę jak u mnie, bo BS też jest moim pierwszym w życiu facetem - nawet nie całowałam innego. ![]() U Orli mamy coś wspólnego ![]() ![]() ![]()
#895 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#897 |
Rozeznanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19948725]
Mam nadzieję, że biernym czytelnikom moje opowieści się podobają ![]() ależ oczywiście, dlatego też czytuję ![]()
#898 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19975317]2 dni przed 16 urodzinami
![]() Bjutiful ![]()
#899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#900 |
Zakorzenienie
|
Mój podobnie jak Orli znaczy się ja byłam pierwsza we wszystkim a on sympatie miesięczne 2. Też czasami mnie takie myśli łapią i ciekawość jakby to było z innymi
![]() Iwa a ile miał lat jak sie poznaliście? ![]() ![]() A tak btw nie boczy się o to że jest już drugi? Słyszalam że faceci mają taki syndrom.. z resztą kobiety niby też się czują potem urażone że nie są pierwsze ![]() Niestety znam związek który sie rozpadł tylko dlatego że koleżanka kilka z jakimiś tam facetami po drodze a ona natomiast była pierwszą dla tego chłopaka. Ten nie mógł się z tym pogodzić.:/ i się posrało...
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2010-06-14 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.