Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-14, 15:54   #4231
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Madziu pamiętam, że ktoś też miał taki podkład w "mam talent" i też mi się bardzo podoba ta melodia, ale nie wiem co to jest.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 16:01   #4232
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Madziu pamiętam, że ktoś też miał taki podkład w "mam talent" i też mi się bardzo podoba ta melodia, ale nie wiem co to jest.
kurcze siedzi mi to w głowie jak nie wiem co a bym sobie z chęcią na dzwonek w tel ustawiła hehe

Zapytam się TZ, moze on się kapnie, a mzoe to w jego piosenka kiedys to słyszałam hm...

Ale jakby ktoś to rozpoznał, to byłąm wdzięczna

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

znalazłam
http://gumies1980.wrzuta.pl/audio/18...hestral_vesion

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2010-06-14 o 16:05
Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 16:04   #4233
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

No to teraz ja też posłucham sobie, ale chyba bardziej podoba mi się wersja samej melodii chociaż ta też jest ładna.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 16:05   #4234
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
No to teraz ja też posłucham sobie, ale chyba bardziej podoba mi się wersja samej melodii chociaż ta też jest ładna.
zmieniłam link, na ten z wrzytu, jakoś bardziej mi sie podoba

Stary 2010-06-14, 16:09   #4235
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
a to u mojej siory było wyjątkowo duże, bo po obu stronach liczna rodzina
Ja w każdym razie nie zamierzam robić weselicha na wszystkich pociotków itp
a my żadne pociotki nie jesteśmy tylko wizazowe siostry pozatym jednak coś zamierzasz?

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
ja to Agnes to do mnie to dzieki
hehe, tak to o Ciebie chodziło, sorki za przejezyczenie

Madzialenka, pomysł z mieszkaniem świetny, ja bym sie nawet nie zastanawiała, tymbardziej że masz świetny kontakt z teściową a jakie tam jest ogrzewanie? Wiesz wiele domów nie jest ocieplonych i ludzie jakoś mieszkają więc może nie byłoby w zimie tak źle?

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 16:32   #4236
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Madzialenka, pomysł z mieszkaniem świetny, ja bym sie nawet nie zastanawiała, tymbardziej że masz świetny kontakt z teściową a jakie tam jest ogrzewanie? Wiesz wiele domów nie jest ocieplonych i ludzie jakoś mieszkają więc może nie byłoby w zimie tak źle?
ogrzewanie tam jest takie normalne jak to w blokach czyli C.o sie to nazywa (centralne, przez grzejniki )

Wczesniej nie da rady. Bo nawet sam remont najwczesniej na październik da się załatwić. Dziś idziemy do tesciowej to sie moze dowiemy, czy będzie to robił taki chłopak od tesciowej rodziny co ma swoją firmę (o ile się zna tez na hydraulice, bo trzeba kilka rur przenieść) a jak nie to wtedy facet do rodzice go zawsze biora (on się zna na tym wszytskim) ale jest mega oblegany. Poza tym TZ będzie miał czas dopiero na jesieni bo teraz mam mase rzeczy do roboty w pracy wiec jak wychodzi o 8 to wraca o 19 a w sobotę o 14. Wiec spokojnie, narazie pomieszkamy z rodzicami i tyle. Poza tym teraz tesciowa w zime miała tam 12 stopni, ale to było jeszcze ze starymi oknami, z których strasznie wiało teraz sa bardzo szczelne, bo jak wczoraj tam weszłam, to myslałam, ze padne, taki gorąc buchnął jak się drzwi wejsciowe otworzyło

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Kwiatuszku tu jest lepsza i krótsza wersja http://tokajo.wrzuta.pl/audio/49v7QY...em_for_a_dream

ktos umie sciągac utwory zamieszczone na "wrzucie"?? Jak kiedys umiałam, ale nie pamietam już

Stary 2010-06-14, 16:34   #4237
india83
Zakorzenienie

hello!!!

Nie mam szans Was nadrobić.... powiem w skorcie wesele było fajne... no poza kilkoma incydentami- ale tak to jest jak pija Ci, ktorzy nie powinni. Oglnie weekend zaliczam na plus
Stary 2010-06-14, 16:43   #4238
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
hello!!!

Nie mam szans Was nadrobić.... powiem w skorcie wesele było fajne... no poza kilkoma incydentami- ale tak to jest jak pija Ci, ktorzy nie powinni. Oglnie weekend zaliczam na plus
To super, że sie wybawiłaś , pogoda tez była świetna

Miałam nie jesc słodyczy ale ostatnio TZ mi kupil milkę wielką z tofii i orzeszkami nie mogłam sie powstrzymać

Stary 2010-06-14, 16:58   #4239
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Dziewczyny co to jest za melodia?? Jakaś taka bardzo znana, gdzies już ją kiedyś slyszałam, a od wczoraj non stop mi w głowie siedzi

chodzi mi o melodie z freestyl'a Kamińskiej z wczoraj

http://tanieczgwiazdami.plejada.pl/4...deo_detal.html
to jest soundtrack z filmu Requiem for a Dream (świetny film genialna sciezka dzwiekowa)

p.s. doczytalam ze znalazlas

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
ktos umie sciągac utwory zamieszczone na "wrzucie"?? Jak kiedys umiałam, ale nie pamietam już
tu wklepujesz link i zasysasz

http://www.sciagnik.net/
Stary 2010-06-14, 16:59   #4240
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
to jest soundtrack z filmu Requiem for a Dream (świetny film genialna sciezka dzwiekowa)

p.s. doczytalam ze znalazlas
dzięki teraz tylko musze go sobie jakość sciągnąc. Rewelacyjna melodia.

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
tu wklepujesz link i zasysasz

http://www.sciagnik.net/
ooo dzięki

Stary 2010-06-14, 17:02   #4241
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Miałam nie jesc słodyczy ale ostatnio TZ mi kupil milkę wielką z tofii i orzeszkami nie mogłam sie powstrzymać
A ja sobie nakupowałam wczoraj |Smarties i M&M's z orzeszkiem

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-14, 17:07   #4242
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
A ja sobie nakupowałam wczoraj |Smarties i M&M's z orzeszkiem
ja dzis na zmiane wcinam tę czekolade o której pisałam i eklerki ale juz mi jest za słodko

ostatnio jak się najadłam słodyczy to mnie brzuch rozbolał i skurczy dostałam

Stary 2010-06-14, 17:09   #4243
anuulaa
Wtajemniczenie

Cześć

Atomufko, gratuluję decyzji z mieszkankiem. Przy remoncie i urządzaniu robiliśmy zakupy w castoramie (raczej jest tanio), meble kuchenne mamy z Ikea i w porównaniu do innych firm ma konkurencyjne ceny, ale odradzam sprzęt agd, jest za drogi. AGD polecam kupować przez internet

Martucha, w tunikach opinających brzuszek i legginsach wyglądasz baaardzo korzystnie i zgrabniutko. W ogóleee uwielbiam patrzeć na ciążowe brzuchole w tunikach, Rybulka ma jedną taką boską białą na nk,miodzio

Madziu, super z tym mieszkaniem, też bym się nie zastanawiała. Szkoda wynajmować jak jest taka okazja

Baju, gratuluję tytułu magistra, zdolna bestia sukienka jeszcze nie przyszła, dopiero teraz w weekend ją zamówiłam, też jestem jej ciekawa ale czy w nią wejdę hahahha

Mam rabacik 30% do CCC i nie wiem co sobie kupić, ostatnio kupiłam japonki....może jakieś szpileczki sobie podaruję

Aaa i kupiłam sobie kije do Nordic Walking hahaah

Nie mogę dostać się do mojego kulinarnego bloga jestem wściekła, odrzuca moje hasło :/ i już chyba po moim blogu a chciałam dodać moje nowe gołąbki. Nooo bo zrobiłam pierwszy raz gołąbki bez zawijania (oczywiście bez fixa i gotowców), wyszły pyyyszne i takie delikatne, że się rozpływały w ustach. Smak identyczny jak tradycyjnych, za którymi do tej pory nie przepadałam. No i d.... mój blog umrze

Edytowane przez anuulaa
Czas edycji: 2010-06-14 o 17:12
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 17:12   #4244
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Anula lubie te gołąbki, u nas sie na nie mówi "oszukane" bo maja kapuste w środku a nie na zewnątrz hehe

a nie mozesz jakos odzyskać hasła??

Stary 2010-06-14, 17:14   #4245
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
ogrzewanie tam jest takie normalne jak to w blokach czyli C.o sie to nazywa (centralne, przez grzejniki )

Wczesniej nie da rady. Bo nawet sam remont najwczesniej na październik da się załatwić. Dziś idziemy do tesciowej to sie moze dowiemy, czy będzie to robił taki chłopak od tesciowej rodziny co ma swoją firmę (o ile się zna tez na hydraulice, bo trzeba kilka rur przenieść) a jak nie to wtedy facet do rodzice go zawsze biora (on się zna na tym wszytskim) ale jest mega oblegany. Poza tym TZ będzie miał czas dopiero na jesieni bo teraz mam mase rzeczy do roboty w pracy wiec jak wychodzi o 8 to wraca o 19 a w sobotę o 14. Wiec spokojnie, narazie pomieszkamy z rodzicami i tyle. Poza tym teraz tesciowa w zime miała tam 12 stopni, ale to było jeszcze ze starymi oknami, z których strasznie wiało teraz sa bardzo szczelne, bo jak wczoraj tam weszłam, to myslałam, ze padne, taki gorąc buchnął jak się drzwi wejsciowe otworzyło

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Kwiatuszku tu jest lepsza i krótsza wersja http://tokajo.wrzuta.pl/audio/49v7QY...em_for_a_dream

Na pewno nowe okna duzo dają
Udało ci się z wrzuty sciagnąć? Bo ja nie umiem

Nasz Ślub 30.05.2009
Stary 2010-06-14, 17:15   #4246
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno nowe okna duzo dają
Udało ci się z wrzuty sciagnąć? Bo ja nie umiem
ja tez jeszcze nie jakies błędy mi wyskakują

Stary 2010-06-14, 17:15   #4247
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Anula lubie te gołąbki, u nas sie na nie mówi "oszukane" bo maja kapuste w środku a nie na zewnątrz hehe

a nie mozesz jakos odzyskać hasła??
No właśnie nie mam jak, bo jak próbuję odzyskać hasło do tego maila z onetu to wyskakuje pytanie ale bez treści i na co niby mam odpowiedzieć??
Pytanie:................. ... ( pusto)
Odpowiedź................
A ja z tej poczty nigdy nie korzystałam więc nawet nie pamiętam jakie mogło być pytanie, nie wyświetla mi się. Kilka razy spróbuję i mi zablokują całkiem, co za pechhh
Stary 2010-06-14, 17:17   #4248
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
a my żadne pociotki nie jesteśmy Tylko wizazowe siostry:d pozatym jednak coś zamierzasz?

hehe, tak to o ciebie chodziło, sorki za przejezyczenie

madzialenka, pomysł z mieszkaniem świetny, ja bym sie nawet nie zastanawiała, tymbardziej że masz świetny kontakt z teściową A jakie tam jest ogrzewanie? Wiesz wiele domów nie jest ocieplonych i ludzie jakoś mieszkają więc może nie byłoby w zimie tak źle?
spoko:d
Stary 2010-06-14, 17:17   #4249
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny jest taka sprawa

Dziadek TZ miał dom u nas w miescie. Niestety 2 miesiące temu zmarł i przepisał go tesciowej. To jest dom z ogródkiem i przystosowany na 2 rodziny z tego względu, że jest w nim boczna klatka schodowa. wchodzi sie po schodkach i jest jedno mieszkanie a potem idzie się na górę i jest drugie takie same mieszkanie co na dole, taka kopia Na dole mieszka tesciowa a to na górze jest wolne (kiedys je wynajmowal dziadkek TZkomus, ale już od kilku lat stoi puste). Mieszkanie ma ok 70 m2. Ma kuchnię, łazienkę (wc i łazienka) 3 pokoje, 3 balkony i spory holl I wczoraj tesciowa zaprosiła nas na rozmowę. Wiesz poszlismy i wiecie co?? Ona nam zaproponowała abysmy sobie wzięli to mieszkanie na górze. Bo wie, że chcemy coś wynająć ale wiadomo, kasa na wynajęcie idzie duże a tu nic nie trzeba płacić. Tzn płacilibysmy tylko rachunki. A całe koszty wynajmu i czynszu by już odpadły. a co za tym idzie sama pensja TZ by nam nawet wystarczyła aby sobie tam zyc (to tak w razie "W" jak bym nie znalazła narazie pracy). Tesciowa 2 tyg temu dopiero co wymieniła okna w całym domu na nowe. Niestety całe mieszkanie trzeba odnowić. łazienka jest do remontu (tzn płytki trzeba połozyc, kupic wannę lub prysznic i rozwalic jedną sciankę aby połączyc wc z łazienką i kawłkiem holu (wnęka między obiema łazienkami) ale to powiedziała tesciowa , ze nam zasponosturuje tzn płytki, prysznic lub wanna i przebudowa scianki, rodzice jak to usłyszeli to powiedzieli ze nam kupią farby do mieszkania (pomaluje je TZ). I to tyle z remontów Do roboty jest w sumie tylko łazienka i malowanie mieszkania. meble mamy swoje, wiec spoko zostanie nam kupienie tylko lodówki i jakies tam duperelek. Tesciowa kazała nam sie zastanowić. Aha ale mozliwosc wprowadzenia się by była dopiero w nwastepnym roku po okresie grzewczym, bo dom nie jest ocieplony i tesciowa stwierdziła, ze nie bede tam marzła a ona go w następnym roku zacznie ocieplac (teraz nie ma na to kasy). Wiec od np. marca bysmy sie przeprowadzili, a przez zimę bysmy tam cały remont sobie na spokojnie zrobili. Co wy na to?? Chyba warto sie na to zgodzic. Budowac się chcemy, ale wiaodmo to potrwa i na te kilka lat mieszkano by było. Tylko nasze i nie trzena nic wynajmowac i płacic tyle kasy. wiec ok ponad 1000 zł bysmy na tym co miesiąc oszczędzali (bo u nas wynajecie mieszkania + czynsz to ponad 1000 zł)
Super ja bym sie nie zastanawiała tylko za remont brała a przez kilka lat zamiast płacić czynsz i odstepne uzbieracie sobie na kawałek domku 1000zł w kieszeni co miesiac to całkiem sporo

Cytat:
Tzn. z przydziału, komunalne Mam złożony wniosek, ale jak nie będę chodziła i trąbiła w koło w jakiej sytuacji jesteśmy to nikt do mnie z mieszkaniem nie przyjdzie.
No, ale macie dość sporo czasu. Zresztą nawet gdyby się coś miało przedłużyć (w co wątpie) to jak wprowadzicie się miesiąc później to nic się nie stanie, a już przynajmniej wiecie, że będziecie na swoim
Trzymam kciuki szkoda ze u nas takich mieszkań brak
Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Ja w sobotę za to pobiłam swój rekord w piciu piwa...wypiłam 5 szt. !!!...2 lechy i 3 desperadoski i kurcze nic mnie nie wzięło, chyba dlatego, że cały czas skakałam na parkiecie i wszystko wypacałam na bieżąco i jak się dobrze wczoraj czułam...hmmm, chyba mi klimat służył
Ooo! ja miałam ostatnio zupełnie odwrotnie padłam na imprezie firmowej ale wstyd ale trudno sie mówi dzis rozmawiała z prezesem i mowi ze nie mam sie czego wstydzić

Cytat:
Dzis ubrałam tą pościel, jest jak uszyta na miare, pasuje idealnie, aż sie zdziwiłam bo inne pościele które mam są ciut za duże, a ta jest ok.
Szkoda ze z tymi kolorkami tak sie stało bo bym jescze jedna zamówiła.
Co do reklamacji, to nie wiem

My byliśmy w Karpaczu i miejscowość polecam, ale poszukajcie noclegu z wyżywieniem bo na mieście strasznie drogo. My mieliśmy apartament bez wyżywienia i trochę żałowaliśmy, ale sam pokój byl fajny o tu:
http://www.karpacz.ig.pl/info.php?id=6736

Zastanawialiśmy się też nad tym pensjonatem, może nastepnym razem sie zdecydujemy
http://www.e-apollo.eu/site/show/30

Baja trzymam

Gucia, Agnes gratuluje zdanych egzaminów

Laski ja mam zapalenie spojówek i chodze w moich starych okularach, okropieństwo,są krzywe i niewygodne,

Kupiłam ten krem z podkładem z Nivei, jest fajny zobaczymy jak sie sprawdzi w upałach
Dzieki podoba mi sie ten pensjonat trochę drogii ale moze zaszalejemy raz ma sie pierwsza rocznice ślubu

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Piszę do was już jako pani mgr
Obrona przebiegła całkiem przyjemnie, było miło, pytania mi podpasowały, także stres ze mnie spłynął zaraz po usłyszeniu ostatniego pytania. Myślę, że dość szybko sobie poradziłam, bo jakoś tak ledwo co zaczęłam to już mi dziękowali i mogłam wyjść
Po obronie poszliśmy na drinka, powspominaliśmy te dwa lata i wspólnie doszliśmy do wniosku, że trochę żal, że juz wszystko za nami.
Teraz należy nam się zasłużony odpoczynek

Dziękuję Wam wszytskim za trzymanie kciuków, a szczególne podziękowania dla rosi, martuchy, monariki, mikakrolikowej, madzialenki, kliwii, celi i mony

A wieczorem opijam ten sukces z rodzinką
klask i:
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-14, 17:18   #4250
baja_86
Zakorzenienie

Dziękuje za gratulacje Jestem zadowolona z siebie

Zamówiłam już sobie nową prostownicę Remingtona Muszę jakoś przeboleć max 2 dni, zanim mi ją dostarczą.

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Nie mogę dostać się do mojego kulinarnego bloga jestem wściekła, odrzuca moje hasło :/ i już chyba po moim blogu a chciałam dodać moje nowe gołąbki. Nooo bo zrobiłam pierwszy raz gołąbki bez zawijania (oczywiście bez fixa i gotowców), wyszły pyyyszne i takie delikatne, że się rozpływały w ustach. Smak identyczny jak tradycyjnych, za którymi do tej pory nie przepadałam. No i d.... mój blog umrze
byłaby wielka szkoda, tak lubiłam twój blog

aniu powodzenia na rozmowie
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 17:18   #4251
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Super propozycja - chyba bym się zgodziła

Co do spoźnialstwa to ja kiedyś się strasznie spożniałam ale udało mi się zwalczyć tą wadę i teraz też mnie wkurza jak ktoś nie przychodzi na czas. A mój TŻ to na pierwszą naszą randkę przyjechał 1.5 h później i niestety ta wada jeszcze u niego jest nie wytępiona

Baja - trzymam kciuki
i czekalas na niego?ja bym takiego olała

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
rosette to trudno bedziesz miala jarska zupe
ja jutro robie piersiowe kotlety i do tego slatka z pomidora i kukurydzy z sosem na bazie octu jablkowego z biedronki juz sie nie moge doczekac

W ogole stwierdzam ze produkty regionalne sa w polsce malo reklamowane.
O piwie ciechan pierwszy raz slysze, o browarze Amber tez. Dowiedzialam sie z rankingu.
A wiedzialyscie np. ze Kalisz ma certyfikat na produkt regionalny w postaci Andrutów ?
Sa super smaczne i nie sa biale jak sie jadlo w podstawowce tylko takie w kolorze papieru do pakowania tego jasno brazowego
wow pamietam andruty
Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
a wczoraj miałam na obiadek ratatuję tylko wersję bez bakłażana (bo mi się nie chciało do sklepu iść ) pychota

Co to jest ???

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

wow tak sam makaron z czosnkiem? ciekawa jestem. My kiedy wg Nigelli zrobilismy makaron z zoltkiem ,sokiem z cytryny i surowymi pieczarkami.Ale ja sie tym nie najadlam a zazwyczaj malo mi tzreba.

madzialenka fajna taka propozycja.Zazdroszcze

anula dzieki

Moi rodzice walcza z naszymi sprawami kredytowymi ,az nam glupio ze wszystko na ich glowie.Ale coz poczac

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 17:20   #4252
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie nie mam jak, bo jak próbuję odzyskać hasło do tego maila z onetu to wyskakuje pytanie ale bez treści i na co niby mam odpowiedzieć??
Pytanie:................. ... ( pusto)
Odpowiedź................
A ja z tej poczty nigdy nie korzystałam więc nawet nie pamiętam jakie mogło być pytanie, nie wyświetla mi się. Kilka razy spróbuję i mi zablokują całkiem, co za pechhh
o kurcze... to ja w takim wypadku już nie pomoge
Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Super ja bym sie nie zastanawiała tylko za remont brała a przez kilka lat zamiast płacić czynsz i odstepne uzbieracie sobie na kawałek domku 1000zł w kieszeni co miesiac to całkiem sporo
Narazie to nam daje mozliwosc posiadania własnego mieszkania nawet jakbym ja nie pracowała, bo przez to, ze 1000 zł będziemy oszczędzac (nie trzeba za wynajęcie płacic i za czynsz) to starczy nam wypłata TZ. Choc ja mam nadzieje, ze do tego czasu to ja znajde gdzies prace.

Stary 2010-06-14, 17:22   #4253
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
byłaby wielka szkoda, tak lubiłam twój blog
Jeśli już nic się nie da zrobić, to zrobię nowy i wszystko przepiszę ze starego, ale zanim znajdę tyle wolnego czasu, to miną wieeeki
Stary 2010-06-14, 17:23   #4254
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
i
madzialenka fajna taka propozycja.Zazdroszcze

Moi rodzice walcza z naszymi sprawami kredytowymi ,az nam glupio ze wszystko na ich glowie.Ale coz poczac
a jak ida sprawy kredytowe?? Wszystko do przodu??

Co to są andruty?? Coś mi mówi tak nazwa, zaraz w googlach musze sprawdzić

Anula a ja nie znam Twojego bloga, moge prosić o link??

edit: sprawdziłam te andruty smak dzieciństwa

Stary 2010-06-14, 17:24   #4255
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
ja dzis na zmiane wcinam tę czekolade o której pisałam i eklerki ale juz mi jest za słodko

ostatnio jak się najadłam słodyczy to mnie brzuch rozbolał i skurczy dostałam
Co za dużo, to niezdrowo

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-06-14, 17:25   #4256
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Co za dużo, to niezdrowo
Taaaak, tylko powiedz mi kiedy to poznac, że to już za dużo jak się je, to się nie czuje, a potem skręt kiszek przychodzi

Stary 2010-06-14, 17:27   #4257
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
sprawdzić

Anula a ja nie znam Twojego bloga, moge prosić o link??
A proszę http://blog-anuulki.blog.onet.pl/
Stary 2010-06-14, 17:27   #4258
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki juz patrze

Stary 2010-06-14, 17:29   #4259
mona_ja
Wtajemniczenie

anula,te twoje gołąbki wyglądają smakowicie wrzucisz przepis na gastronomiczne?co do hasła to ja nie pomoge, nie mam pojęcia co i jak
Mikakrólikowa,zerknij sobie na pakiety bo chyba taniej wychodzą i masz do tego saune i cos tam jeszcze w cenie. I na last minute bo może być taniej

a co do ceny, my bralismy nocleg bez wyżywienia bo chcieliśmy zaoszczędzic a potem sie okazało że na mieście jest strasznie drogo i na jedzonko wydaliśmy dużo wiecej niż zakładaliśmy.

Nasz Ślub 30.05.2009

Edytowane przez mona_ja
Czas edycji: 2010-06-14 o 17:35
Stary 2010-06-14, 17:32   #4260
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Taaaak, tylko powiedz mi kiedy to poznac, że to już za dużo jak się je, to się nie czuje, a potem skręt kiszek przychodzi
Hmm, u mnie jak za dużo, to po prostu mnie już mdli

Live long and prosper
🖖🏻
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości