Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-14, 13:49   #4201
myszka_maj
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Cześć wam, ale pogoda, ide jutro na rozmowę w sprawie pracy na 12 trzymajcie kciuki a o 17;30 jade na egzamin z prawa administracyjnego

aha zrobilam dzisisj test i 1 kreska
Aniu trzymam kciuki a co to za praca?

no i nie przejmuj sie krechą nastepny cykl nastepna szansa

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 13:51   #4202
kolanka
Zadomowienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
no w końcu mieszkam 6 kilometrów od tych Lipiec
Jeszcze lepsze jazdy były na weselu mojej siostry, bo rodzinka 3 dni się bawiła
Maja to czeka Cię niezła przeprawa. Z resztą nas też, bo Twoja relacja bedzie kulkudziwesięciostronicow a
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 13:54   #4203
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
(...)
Dobrą masz pamięć
To dlatego, że uprzejmość m.in. w stosunku do kobiet ciężarnych to coś rzadko spotykanego

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
(...) mąż kazał wtrącić swoje 3 grosze, co do incydentu z osiołkiem, cytuję" Jak się wygląda, jak fasolka szparagowa, to nie dziwota, ze osioł się pomylił"

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)
Rybulka dobrez ze bylas na zakupach musisz sie czasem odkleic bo zwariujesz mnie nikt sam od siebie niepuscil do kolejki 2 razy sama pani ekspedientnka a tak wszyscy udaja ze mnie nie widza

a moj wojtek wczoraj zrobil awanture w sklepie w kasie pierszenstwa bo poszlismy do niej i oczywiscie wszyscy odwracali wzrok ze nas nie widza... no a ze byly to takie babki po 50 z malymi koszykami to mowie do wojtka ze spoko szybko pojdzie poczekamy... (wogole jak podchodzilam do tej kasy to jedna mnie malo nieprzewrocila zeby stanac przedemna... ehsss) no i stoimy w tej kasie bo mimo ze ekspedientka sie uwija to kobiety nie... az w pewnym momencie jedna wyciaga jakies 2 rachunki i karty i mowi ze z tej karty chce przelac pienniadze na ta karte a z tej to zaplacic to jej babka tlumaczy ze nie moze jej przelac z karty na karte moze jej zaplacic rachunek jednynie a ta ze pyta a w banku i moze i ze sie ztad nie ruszy pezyszedl kierownik kas i tez jej tlumaczy a ta niekumam oco chodzi i dalej swoje i sie wojtek wkurzyl i wykrzyczal ze to kasa pierszenstwa ze tu jest ciezarna temp 40 stopni itd i ze ma isc do banku sobie to wyjasnic itd.. i sie baba obrazila ale zebrala sie i poszla... ej myslalam ze zejde tam z goraca.. a co mnie najbardziej rozbawilo to wszyscy ktorzy byli za nami poparli wojtka ze tak ze to kasa ze powinnam byc bez kolejki i co to za nawyki itd... a pewnie jakbym podeszla po nich do kasy to dalej by odwracali wzrok...
(...)
Albo udają, że nie widzą, albo ostentacyjnie gapią się na brzuch, jakby sobie myśleli "A ta z tym brzuchem co tu robi???"

Brawo dla mężula

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Patrząc na to moim okiem - a ja oszczędnie wszystko dozuję - to z ponad pół roku albo dłużej spokojnie mi by starczyła
Ale ja nie dbam o to, żeby być szczupła, jem co chcę i kiedy chcę, kalorii nie liczę, potrafię frytki o 22 zjeść, a waga jest kogucia cała podstawówkę miałam niedowagę - i mam ją dalej - na 168 cm wazę 46 kg.
To bardzo podobnie ważyłam i mierzyłam przed ciążą- 169 cm i 47 kg

Cytat:
(...)
NIENAWIDZE spoznialstwa wrecz odrzuca mnie... jak sie ktos spoznia to szlak mnie trafia.. mam takich znajomych ktorzy notorycznie sie spozniaja juz kilkarazy mialam ochote wyjsc z knajpy albo cos... serio....
rozumiem jak sie spoznisz i dzwonisz ze stalo sie to i to ale jak nie daje sie znac tylko traktuje to jako cos normalnego to juz wogole... bo powiem potem sory za spoznienie... ehssss
ja wyznaje zasade ze skoro ja potrafie byc punktualna to reszta tez moze....

u mnie jest taki podzial ze moi rodzice sa bardzio punktualni i jak tez a moja siostra nie i juz milion razy mialam ochote ja zabic...

a najlepiej jest u tz bo tam opcja bycia na czas to poezja.. rodzice to olewaja i ich synowie tez... moj wojtek sie przeze mnie nauczyl punktualnosci i jest zawsze na czas a reszta...

a to zakrawa o taka paranoje ze np.
- zostajemy wszyscy zaproszeni na wigilie do tesciow na 18, o 18 jestesmy a tam tesciowa niegotowa - bo przeciez myslalam ze sie spoznicie.. - 18.30 braci jeszcze nie ma bo to standard... mozna dostac na lep...

albo urodziny najstarszego brata - jestem jeszcze u wojtka w domu i jest np za 17;45 a mamy byc na 18 i mowimy ze my juz idziemy a tesciowa do tescia- no tak trzeba by bylo sie zaczac zbierac to co ty sie idziesz kapac najpierw czy ja.?. no ja robie takiiieeeee oczy no ale... co tam godzina spoznienia...
przychodzimy do tego brata a oni w szkooku ze juz jestesmy bo my jeszcze nic niezczelismy przygotowywac bo wszyscy sie spozniaja....

PARANOJA...

dla mnie spoznienie to brak szacunku dla osoby z ktora sie umowilas.. dla jej prywatnego czasu.. bo jak sie umawiam na 19 to jestem na 19 a nie 19.30... jakbym chcila na 19.30 to tak bym sie umowila... proste...

a tym przypadku jestem niedozdarcia.. RADYKAL

a tak poza tym to ja jestem umowiona z siostra i 2 kumpelami maja byc na 16 ciekawe czy sie spoznia az bede patrzec...
O matko, co za rodzinka
Ja też jestem z tych, co wręcz nie znoszą spóźnialstwa... A niestety też część moich znajomych nie rozumie, że jak się z kimś umówią na daną godzinę, to nie przychodzi się godzinę później...

I co, były punktualnie?

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
(...)
Kochane, zdałam dzisiaj ten egzamin na 5!!! Także teraz dokończenie pracy i złożenie jej do końca czerwca!

Odezwe się później!
Gratulacje
Pytałaś co kupiłam i kiedy chrzest Miłoszka Otóż kupiłam sobie dwie nowe bluzki do chodzenia na co dzień i pumpiaste rybaczki. A na chrzciny jasną spódnicę ołówkową i elegancką bluzkę. Chrzciny Miłoszka są w najbliższą niedzielę A wczoraj byliśmy na chrzcinach Filipka, czyli kolegi Miłosza z sali szpitalnej- to syn tej znajomej, co się tak samo, jak ja nazywa Jej mąż, a tata małego Filipa będzie chrzestnym naszego syncia

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
czesc laski
po dlugich dniach uczenia
zdalam 2 najgorsze egzaminy:jupi :
maz nie zdal jednego za 2 tyg poprawka, ale koles est naszym promotorem, bedzie dobrze
za 2 tyg oddaje wstep i zakonczenie no i cala prace, no i pewnie 17 bede sie bronic
a tym czasem lec ena kolejne piwo
Gratulacje I kciuki za męża

Cytat:
Cześć wam, ale pogoda, ide jutro na rozmowę w sprawie pracy na 12 trzymajcie kciuki a o 17;30 jade na egzamin z prawa administracyjnego

Aniu, trzymam mocno kciuki

Przykro mi
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 14:05   #4204
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Maja to czeka Cię niezła przeprawa. Z resztą nas też, bo Twoja relacja bedzie kulkudziwesięciostronicow a
a weź nie strasz
W naszych okolicahc ludzie się hucznie bawią - wesele na 250 osób, jazda kareta do kościoła, poprawiny na ponad setkę osób do 2 w nocy, a jeszcze w poniedziałek okoliczna rodzina i sąsiedzi zorganizowali "przenosiny" do młodego - 12 kilometrów jazdy na wozie drabiniastym z beczułką bimbru

Ale mi się na razie nigdzie nie spieszy
W piątek tyle się naoglądałam ciach z długimi piórami, że się już samym patrzeniem zapchałam

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-06-14 o 14:16
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 14:09   #4205
baja_86
Zakorzenienie

Piszę do was już jako pani mgr
Obrona przebiegła całkiem przyjemnie, było miło, pytania mi podpasowały, także stres ze mnie spłynął zaraz po usłyszeniu ostatniego pytania. Myślę, że dość szybko sobie poradziłam, bo jakoś tak ledwo co zaczęłam to już mi dziękowali i mogłam wyjść
Po obronie poszliśmy na drinka, powspominaliśmy te dwa lata i wspólnie doszliśmy do wniosku, że trochę żal, że juz wszystko za nami.
Teraz należy nam się zasłużony odpoczynek

Dziękuję Wam wszytskim za trzymanie kciuków, a szczególne podziękowania dla rosi, martuchy, monariki, mikakrolikowej, madzialenki, kliwii, celi i mony

A wieczorem opijam ten sukces z rodzinką
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 14:15   #4206
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Obrona przebiegła całkiem przyjemnie, było miło, pytania mi podpasowały, także stres ze mnie spłynął zaraz po usłyszeniu ostatniego pytania. Myślę, że dość szybko sobie poradziłam, bo jakoś tak ledwo co zaczęłam to już mi dziękowali i mogłam wyjść
Po obronie poszliśmy na drinka, powspominaliśmy te dwa lata i wspólnie doszliśmy do wniosku, że trochę żal, że juz wszystko za nami.

Dziękuję Wam wszytskim za trzymanie kciuków, a szczególne podziękowania dla rosi, martuchy, monariki, mikakrolikowej, madzialenki, kliwii, celi i mony

gratulacje
Stary 2010-06-14, 14:16   #4207
kliwia
Zakorzenienie

baja kciukasy zawsze pomagaja milego oblewania
ale bym sie napila 'szampana'
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-14, 14:18   #4208
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

baja GRATULACJE
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 14:19   #4209
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
a weź nie strasz
W naszych okolicahc ludzie się hucznie bawią - wesele na 250 osób, jazda kareta do kościoła, poprawiny na ponad setkę osób do 2 w nocy, a jeszcze w poniedziałek okoliczna rodzina i sąsiedzi zorganizowali "przenosiny" do młodego - 12 kilometrów jazdy na wozie drabiniastym z beczułką bimbru

Ale mi się na razie nigdzie nie spieszy
W piątek tyle się naoglądałam ciach z długimi piórami, że się już samym patrzeniem zapchałam
Mówisz że takie duże imprezy to może i my się załapiemy?:cojes t:

Pani mgr.Baja GRATULACJE

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 14:19   #4210
MAGiALENA
Zakorzenienie

pochwalę się Wam jakiego szoku doznałam w piątek.
godz. 10-ta, ja sobie siedzę na wizażu, TŻ ogląda tv:
ja: co dziś robimy...?
on: nie wiem.
ja: nudzi mi się...
on: może nad jezioro pojedziemy? nad które byś chciała?
ja: białe...?
on: to szukaj pokoju! jedziemy na weekend.
znalazłam pokój, TŻ zadzwonił do właścicieli, czy można przyjechać, ja zadzwoniłam do mamy, czy chomika przygarną, szybkie pakowanie, jazda i o 15-tej byliśmy na miejscu.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 14:20   #4211
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:

gratulacje kochana

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 14:21   #4212
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

przytulam
Kciuki trzymam, a co to za praca??

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Madzialenka świetna propozycja skorzystacie dużo. Jeżeli teściowie są w porządku to wymarzona sytuacja
tesciowa Tesciu mieszka ze swoja kobietą A tesciowa, kochana kobieta
Cytat:

bylam w przedszkolu... dzieciaki mnie wysciskaly az mi sie lezka zakrecila pytaly kiedy przyjde i wogole... glaskaly brzuszek no i zostalam oficjalnie zaproszona na ich zakonczeni przedszkola (bo czesc jako 6 latki idzie do szkoly...) bede ryczec jak bobr... moje maluszki... pamietam je jak mialy po 3 lata i byla zasmarkane ateraz to takie duze juz moje maluszki....
oj będziesz ryczała. ja jak się żegnałam po miesiącu pracy to ryczała, dzieci ryczały o matko.

Baja gratulacje i witamy w gronie mgr

dziewczyny byłam u lekarza z ręką. Poskarzyłam się ze ostatnio miałam takie coś dziwne, Odkręciłam rękę nagle i czyłam jakby kość w srodku mi została a ręka się obróciła. Masakrycznie bolesne uczucie. Pani dr powiedziała, ze to mozliwe, bo reka jestz aleczona ale jeszcze nie wyleczona i.... od poniedziałku znowu 2 tygodnie zabiegów (w związku z tym, ze mam napisane na karcie, ze jestem rodziną lekarza, zabiegi zaczynam od pon, inaczej zapisy były dopiero od wrzesnia). Potem tesciowa zaprosiła mnie do swojego gabinetu wzięła swój przyrząd do zaglądania do nosa (pierwszy raz to widziałam ) i mi zajrzała (bo mam tak zapchany) przepisała krople na receptę. (dodam, ze ona moim rodzinnym nie jest, wiec się zdziwłam ze mnie będzie badała). I od razu jej powiedziałam czy moze mi przepisac tabletki anty a ona "ooooo nie, przepisze ci wit C, bo chce byc babcią" i się zaczełysmy smiac, ale mi oczywiście przepisała

A potem powiedziała,z e na niedziele zaprasza mnie z TZ, moich rodziców i moją babcię z dziadkiem na obiad do siebie. Aby przy okazji zobaczyli to mieszkanie, bo nikt poza mną i TZ jeszcze tam nie był.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 14:21   #4213
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
gratulacje!

Stary 2010-06-14, 14:22   #4214
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
pochwalę się Wam jakiego szoku doznałam w piątek.
godz. 10-ta, ja sobie siedzę na wizażu, TŻ ogląda tv:
ja: co dziś robimy...?
on: nie wiem.
ja: nudzi mi się...
on: może nad jezioro pojedziemy? nad które byś chciała?
ja: białe...?
on: to szukaj pokoju! jedziemy na weekend.
znalazłam pokój, TŻ zadzwonił do właścicieli, czy można przyjechać, ja zadzwoniłam do mamy, czy chomika przygarną, szybkie pakowanie, jazda i o 15-tej byliśmy na miejscu.
super spontan

Stary 2010-06-14, 14:25   #4215
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Mówisz że takie duże imprezy to może i my się załapiemy?:cojes t:
a to u mojej siory było wyjątkowo duże, bo po obu stronach liczna rodzina
Ja w każdym razie nie zamierzam robić weselicha na wszystkich pociotków itp
Stary 2010-06-14, 14:29   #4216
martucha84
Zakorzenienie

Rybulka tak byly punktualnie a moja siostra jako chrzestna przyniosla wielkaaaaa wyprawke - bo wyjezdza do pracy na wyspe manx na 3 misiace i zrobila nam prezent kocyki reczniki, cazki i takie tam inne do pielegnacji, ciuszki skarpetki czapeczki wogole bylam w szoku takie cudne rzeczy juz sie nie moge doczekac kiedy bedziemy ich uzywac

ciesze sie ze zakupy udane

baja_86 GARTULACJE wiedzialam ze dasz rade

kliwia ja mam ochote na mietowa zoladkowa z redbullem na pcozatku ciazy mi sie wkrecilo - a wczesniej 4 lata zerooo alko i na pocztaku ciazy jak nie wiedzialam ze w niej jestem to sie tym spilam.. i do teraz za mna to chodzi ojjj bardzo:
tz sie smieje ze od poczatku bylo jasne ze syn

MAGiALENA boski spontan

zrobilam mararon Rosiii pyszny - ale potraktowalam go jeszcze niewielka iloscia pomidorow boskiii i

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Madzialenka bylam z nimi w 3 latkach 4 latkach i polowe piecio.. wiec sie bardzooo z nimi zżylam.. moje malenstwa
wiec bedzie placz
Stary 2010-06-14, 14:34   #4217
baja_86
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny

Przed chwilą straciłam swoją ukochaną prostownicę, mąż przypadkiem zrzucił ją na płytki
Stary 2010-06-14, 14:35   #4218
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Dzis ubrałam tą pościel, jest jak uszyta na miare, pasuje idealnie, aż sie zdziwiłam bo inne pościele które mam są ciut za duże, a ta jest ok.
Szkoda ze z tymi kolorkami tak sie stało bo bym jescze jedna zamówiła.
Co do reklamacji, to nie wiem

My byliśmy w Karpaczu i miejscowość polecam, ale poszukajcie noclegu z wyżywieniem bo na mieście strasznie drogo. My mieliśmy apartament bez wyżywienia i trochę żałowaliśmy, ale sam pokój byl fajny o tu:
http://www.karpacz.ig.pl/info.php?id=6736

Zastanawialiśmy się też nad tym pensjonatem, może nastepnym razem sie zdecydujemy
http://www.e-apollo.eu/site/show/30

Baja trzymam

Gucia, Agnes gratuluje zdanych egzaminów

Laski ja mam zapalenie spojówek i chodze w moich starych okularach, okropieństwo,są krzywe i niewygodne,

Kupiłam ten krem z podkładem z Nivei, jest fajny zobaczymy jak sie sprawdzi w upałach
ja to Agnes to do mnie to dzieki
Stary 2010-06-14, 14:37   #4219
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
]Madzialenka bylam z nimi w 3 latkach 4 latkach i polowe piecio.. wiec sie bardzooo z nimi zżylam.. moje malenstwa
wiec bedzie placz
Nie wiem czy setka chusteczek ci starczy. ja byłam z moimi miesiąc i w kazdej klasie (bo miałam 3) ryczałam, to ty kobieto po 2,5 roku bycia z nimi będziesz się zanosiła łzami ale fakt... Twoje maleństwa

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Cytat:
Dzięki dziewczyny

Przed chwilą straciłam swoją ukochaną prostownicę, mąż przypadkiem zrzucił ją na płytki
eee tam mgr zasługuje na nową i lepszą prostownicę przekaż to TZ

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-14, 14:40   #4220
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy setka chusteczek ci starczy. ja byłam z moimi miesiąc i w kazdej klasie (bo miałam 3) ryczałam, to ty kobieto po 2,5 roku bycia z nimi będziesz się zanosiła łzami ale fakt... Twoje maleństwa

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

eee tam mgr zasługuje na nową i lepszą prostownicę przekaż to TZ
Totez już przeglądam allegro
Stary 2010-06-14, 14:45   #4221
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

a wiecie, ze ja nie potrafię sobie grzywki wyprostowac?? zawsze jak to zrobie to... mi włosy jak parasol o 90 stopni od głowy odstają

dziewczyny niedługo konczymy wątek tzn tę częśc zostajemy przy naszym tytule?? Ja jestem "za" jakby coś

Aniu doszły pieniązki??

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2010-06-14 o 14:48
Stary 2010-06-14, 14:56   #4222
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny niedługo konczymy wątek tzn tę częśc zostajemy przy naszym tytule?? Ja jestem "za" jakby coś
niech zostanie!

Stary 2010-06-14, 14:57   #4223
AgatkaL
Wtajemniczenie

Baja...GRATULACJE Pani MGR !!!
A ja jestem wkurzona...nie mogę się dogadać z rodzicami, zwłaszcza z mamą...najchętniej zamknęłaby mnie w pokoju i nigdzie nie wypuszczała. Wczoraj się pożarłyśmy o to, że nie wolno mi nikogo zapraszać do domu...no żesz kurde !!! Co to ja mam 10 lat...chyba czas na wyprowadzkę...Przykro mi, że mama mnie tak traktuje

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 15:00   #4224
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
A ja jestem wkurzona...nie mogę się dogadać z rodzicami, zwłaszcza z mamą...najchętniej zamknęłaby mnie w pokoju i nigdzie nie wypuszczała. Wczoraj się pożarłyśmy o to, że nie wolno mi nikogo zapraszać do domu...no żesz kurde !!! Co to ja mam 10 lat...chyba czas na wyprowadzkę...Przykro mi, że mama mnie tak traktuje
żartujesz?? jak to nie wolno, co ty masz 5 lat?? Nie rozumiem Twojej mamy.

Stary 2010-06-14, 15:03   #4225
kliwia
Zakorzenienie

wplynal dzis zasilek dla bezrobotnych. Chyba sie ktos pomylil. Bo wplynelo cale 422zl zamiast 500z hakiem
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 15:06   #4226
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość

Taa... najlepiej zamknąć w pokoju, a potem trują, że "bo starą panną zostaniesz"
Stary 2010-06-14, 15:13   #4227
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
mojeee

Cytat:
hahaha i dobrze robisz

Agatka moze mama miala gprszy dzien?
Stary 2010-06-14, 15:19   #4228
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
wplynal dzis zasilek dla bezrobotnych. Chyba sie ktos pomylil. Bo wplynelo cale 422zl zamiast 500z hakiem
a może jakis podatek lub coś innego odcięli?? czy zawsze miałas te 500 z hakiem??
aalbo, pamietam ze jak się rejestrowałas, to tam było powiedziane, ze przez kilka m-ce zasiłek jest większy o 100 zł z groszami, wiec moze juz ten czas minął??

Stary 2010-06-14, 15:27   #4229
gold-fish
Zakorzenienie

No tak Madziu, zapomniałam o sytuacji teściów

Baja

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 15:49   #4230
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
No tak Madziu, zapomniałam o sytuacji teściów
spoko

Tak sobie przypomniała, że jak sie wyprowadzimy, to tesciu już nas w ogóle nie odwiedzi, bo niby jak?? Na teraz tesciowej nie wejdzie. eee tam. I tak go od wrzesnia nie widziałam (TZ go spotyka częsciej). Pamietacie jak nas na obiad zaprosił jak wrócilismy z HOlandii i potem odwołał?? (obiad n a14 a on o 13.30 zadzwonił) powiedział ze innym razem nas zaprosi. mielismy wtedy dla niego prezent, potem prezent przeszedł na imieninowy, składalismy życzenia ale dalej nic, na urodziny to samo. teraz jest dzien ojca, a jak nie to gwiazdka hehe mi to tam wisi

Zyczen na urodziny tez od niego nie dostałam

BYm zapomniała, jak tam sytuacja z kredytem??

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Dziewczyny co to jest za melodia?? Jakaś taka bardzo znana, gdzies już ją kiedyś slyszałam, a od wczoraj non stop mi w głowie siedzi

chodzi mi o melodie z freestyl'a Kamińskiej z wczoraj

http://tanieczgwiazdami.plejada.pl/4...deo_detal.html

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości