|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
przyłączam się
i uważam, że powinnaś własny tomik wydać, Martyno : * Lolja - Dianka pamięta tę utalentowaną panienkę _________ pożyczy mi ktoś szczęścia? chciałabym zobaczyć Twoją minę, gdybyś się dowiedział jak reaguję na Twoje imię. ' czasem trudno mnie kochać. ' zawsze robię coś bezmyślnego i bezsensownego. właśnie dlatego się w Tobie zakochałam.
|
|
#3452 |
|
Raczkowanie
|
w moich marzeniach nie ma miejsca na ciebie. prawdziwe przesłanie miłości : mieć najważniejszą osobę na świecie, ale jej nie posiadać. miłość na miarę hollywood. |
|
|
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: <3
_ chciałabym cię złapać za rękę i trzymać wiecznie. otworzyła oczy, rozglądnęła się. na szczęście jeszcze nie zwiał. wieczór był chłodny i mglisty. ona wtulona w maskotę z dzieciństwa, na balkonie siedziała, wspominając w myślach, gdy nie musiała tulić się do misia - tuliła się do niego. może nie ma go przymnie ciałem, za to jest w moich myślach. nie bała się - umierała ze strachu - każdego traktujesz tak obojętnie? - nie, tylko ciebie. - otwórz oczy na świat! - więc spraw, aby chciała je otworzyć! 'Zmień kolor nieba i otwórz się na sposoby w jaki sprawiasz że żyję.' Edytowane przez BananowaDelma Czas edycji: 2010-06-14 o 19:51 |
|
|
|
#3454 |
|
Rozeznanie
|
</3 Gdy widzę Twoje oczy zmęczone jak moje, to pomimo, że to Ciężki widok, wiem, że jestem u siebie. Co ten Palant zrobił z moją rządzą życia ? Szukam szczęścia u frajera a nie widzę tego anioła obok . 'I choĆ Cię kocham czasem nie chcę już zaczynaĆ od nowa...' 'Zanim Ciebie pokochałam, nigdy nikogo nie kochałam tak, jak kocham Ciebie' 'Bo kiedy przypominam sobie, że znosiłam więcej, niż zniósłby głupiec, zaczynam się znowu w Tobie zakochiwaĆ'
|
#3455 |
|
Raczkowanie
|
< 33 Czasami słowo 'przepraszam' jest tylko zwykłym słowem... bez swojej magii. Zamień się w psa i pomerdaj ogonem. Chociaż w ten sposób pokaż, jak jesteś szczęśliwy na mój widok. Miłość. Łączy pokolenia. Dla nich liczy się tylko to, skąd pochodzisz. Tak naprawdę ważne jest, dokąd zmierzasz. Uwielbiam Twoje miny. Kocham Cię obrażonego na cały świat.
|
#3456 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I Twoje opisy ;* Posłuchaj mnie. prosze. Uwierz, nadejdzie taki czas, że wrócisz do mnie, ale kotku bedzie za późno. Obiecuje. Mimo wszystko Cię Kocham.
|
|
|
#3457 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję za pochwały
Nie mieli wspólnych marzeń, Chodź od zawsze byli razem. teraz coraz więcej czuję. bardziej cię rozumiem. Nie płacz. Wytrzyj twarz dziewczyno, to tylko jednorazowa miłość. czuję to co Ty, albo któreś z nas się myli.
|
|
#3458 |
|
Raczkowanie
|
A teraz troche bardziej na wesoło
:Na pierwszej randce ludzie opowiadają sobie kłamstwa , i są one tak ciekawe że później umawiają się na drugą . Oni będą się próbować dopóki nie zacznie się ich małżeństwo Chyba w małżeństwie tylko mają wspólną kase, dzieci, kota.... a niekiedy nawet mają żółwia ! Będą się lubili , ale nie tak do końca... po prostu do wakacji . - Przyjaciel nie może Cię denerwować . ? - A po co mi taki podkuzony psyjaciel . To po prostu pierniczone egoisty ! bo w niemcach są najlepsze babki na świecie^^ troszeczkę chodzi jak kaczka , ale taka stara kaczka dziwaczka tez jest do kochania On już jest niekompletny , nie słucha się
' Wiem, że nawet po długim czasie wcale nie będziesz mi taki obojętny jak każdemu się wydaje, wiem, że widząc Cię emocje wrócą, wiem, że kiedy na dole ekranu pojawi się wiadomość z Twoim imieniem, ciśnienie ewidentnie mi podskoczy. ' by czarnaalbk , |
|
|
|
#3459 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuje na zdrówko ________________ środek czystej tafli odbija twoją niewinność twoją porcelanową nieświadomość. Z upływem czasu częściej wydaje mi się, że nie pozbędę się Ciebie z mojego umysłu.Pozostanę już na zawsze więźniem uczuć i tęsknoty Ludzie mówią, że nie trzymam taktu Mam twarz niewinnego dziecka mordercy. życie jeszcze da się przeżyć, wystarczy podnieść życiowe sprawy z podłóg, senne marzenia z mętniejącego serca należy wyklarować, kierując się prosto do góry albo razem w bok ,uciekać uciekać do słońca. jak najbliżej szczęścia. konfrontacja wyobrażeń zderzona z rzeczywistością - zadziwia trudno policzyć zmęczone szepty wiatru które zostały dla mnie A ty znów jesteś białą kartką, znów słowa zmywasz deszczem, znów uciekasz przed prawdą, boisz się wyzwań. kiełkujesz w swej nieświadomości budując niesmak do ludzi, z czasem znów się obudzisz, z czasem znów mnie pokochasz. kocham ten burdel w głowie. rozkołysz mnie zmysłami.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
|
#3460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż się popłakałam ![]() Gdyby tak po prostu się zjawił...Ale tak nigdy się nie stanie.To filmowa wersja życia,zdecydowanie za piękna.
|
|
#3461 |
|
Zadomowienie
|
3martyna3
co się w tym życiu porobiło? tęsknię za beztroskim wczoraj. marzę o wolnym jutrze.
|
|
#3462 |
|
Raczkowanie
|
Park . Ty i ja . Leżymy .
Wiatr rozwiewa nam włosy . Twoje - czarne jak heban i moje - brązowe jak czekolada . Patrzymy sobie w oczy Ja w Twoje - czarne jak kawa Ty w moje - błękitne jak Morze Śródziemne . Uśmiechamy się w milczeniu Pochylasz się... Zamykam oczy ... I wtedy... geografica pyta mnie o stolicę Zombii . Kiedyś wierzyłam , że jestem Twym sercem ... Pukam . Otwierasz . Zapalasz swiatło . Prosisz żebym usiadła . Siadam . Każesz się odprężyć . Otworzyć usta . A po chwili słyszę : " zero ubytków ". Szedł sam korytażem - zamyślony . Patrzył na ludzi przerażony. Wtem spojrzał na mnie nieśmiało Zobaczył mój uśmiech i ... ... poszedł dalej Szedł sam korytażem ... ... uśmiechnięty ... |
|
|
|
#3463 |
|
Rozeznanie
|
' Przy Tobie jestem taka kobietą, za jaką mnie uważają.
' |
|
|
|
#3464 |
|
Zadomowienie
|
<3
bo widzisz..ze mną nie ma happy endów.
sprawiam kłopot, ale ten kłopot też ma problem. "a sny są dziećmi szalonego mózgu.."
|
#3465 |
|
Rozeznanie
|
- Co mam powiedzieć, żebyś tu został?
- Powiedz: tak. - Na jakie pytanie? - Na każde. Pytania wymyślimy później. |
|
|
|
#3466 |
|
Przyczajenie
|
Bo gdy ty jesteś, to dni tak uciekają, jak ziarnka maku z dziurawego wiadra. A potem wyjeżdżasz i to wiadro się nagle zatyka, i mam wrażenie, że ktoś w nocy w tajemnicy przede mną przychodzi tutaj i dosypuje mi maku do tego wiadra.
|
|
|
|
#3467 |
|
Raczkowanie
|
i to prawda że nie potrafię iść bez Ciebie Twój uśmiech sprawia że widzę czysto jeśli tylko mógłbyś zobaczyć w lustrze to co ja widzę .. czekam na Twój telefon, choruje na punkcie telefonu od Ciebie, jestem zła, i z depresją oczekuje Twojego głosu. słucham piosenki którą razem śpiewaliśmy w samochodzie. pamiętasz? motyle, zeszłe lato? puszczam ją od początku. lubiliśmy ją jak byliśmy razem. chciałabym powiedzieć Ci, że Cię kocham |
|
|
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
3martyna3 , bananowadelma
![]() ![]() ja... wśród takich ... od takiej ... dzięki ![]() * a miało być tak pięknie, tylko ktoś nam podkradł szczęście... po to jestem. dla moich najwspanialszych pod słońcem przyjaciół. by mogli mieć świadomość, że byłam, jestem i zawsze będę dla nich, o każdej porze dnia i nocy, nie ważne co by się takiego nie stało, mogą zawsze na mnie liczyć. mogą przyjść, wypłakać się i wykląć cały świat, mogą przyjść i podzielić się dobrą nowiną, i powiedzieć jacy szczęśliwi są. szara rzeczywistość, kolorowe sny. na snach mi nie zależy, na życiu owszem. był chol.ernie blisko przecież on stał przede mną nawet chciał coś powiedzieć ale zrezygnował ja też chciałam ale odebrało mi mowę odszedł, bo myślał że po prostu go nie chcę odszedł, nie wiedząc, że go kocham...
|
|
#3469 |
|
Zadomowienie
|
Porównaj sobie miłość do błyskawicy. Czy błyskawice cię nie przerażają ? Spotykaliśmy się codziennie i codziennie dostawałam białą różę. Mam ich już 1232 i żadnej nie wyrzuciłam. Gdy one więdły nasza miłość stawała się coraz silniejsza. A ja proszę pana jestem ciągle samotna, choć mam ładną sukienkę i śliczny uśmiech. To przez te piegi, tak ? Jesteś w moim sercu od 1089 dni i możesz tam pozostać jeśli zechcesz. Wystarczy jeden pocałunek jeden dotyk oraz wieczna miłość. -Przeprosił mnie, nawet płakał. Tym razem będzie inaczej. -To są łzy clowna. On się nigdy nie zmieni. Mijasz mnie na szkolnym korytarzu udając że nie istnieje, a przecież nie raz wytrąciłam ci książki z rąk aby tylko z tobą porozmawiać, utonąć w twych błękitnych oczach. Wtedy nasze serca szybciej biły. Pamiętasz ? Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-06-14 o 21:31 |
|
|
|
#3470 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jest boski ![]() Na pierwszej randce ludzie opowiadają sobie kłamstwa , i są one tak ciekawe że później umawiają się na drugą . Oni będą się próbować dopóki nie zacznie się ich małżeństwo Chyba w małżeństwie tylko mają wspólną kase, dzieci, kota.... a niekiedy nawet mają żółwia ! Będą się lubili , ale nie tak do końca... po prostu do wakacji .
' Wiem, że nawet po długim czasie wcale nie będziesz mi taki obojętny jak każdemu się wydaje, wiem, że widząc Cię emocje wrócą, wiem, że kiedy na dole ekranu pojawi się wiadomość z Twoim imieniem, ciśnienie ewidentnie mi podskoczy. ' by czarnaalbk , |
|
|
|
|
#3471 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3472 |
|
Przyczajenie
|
zainstaluj we mnie szczęście. Miłość bywa najboleśniejszym szczęściem jakiego można doświadczyć. A Ty,wciąż jesteś w oknie moich nadziei. Najtrudniejsze są drogi, po których dochodzi się do siebie.
|
#3473 |
|
Rozeznanie
|
`i niby nie pisaliśmy o niczym ważnym , ale podnosił mi się poziom endorfin we krwi , kiedy widziałam jak świeci się okienko z Twoim imieniem na pasku zadań . Bo wiesz .. Ja Cię chyba kocham.
|
|
#3474 |
|
Raczkowanie
|
Może ktoś mnie jeszcze tutaj pamięta
.________ Coraz częściej odnoszę wrażenie, że świat w różowych barwach to tylko złudzenie daltonistów . Szła środkiem polnej , pustej drogi , oddzielona od reszty świata zielonym, pachnącym lasem . Wdychała zapach zerwanego na łące turkusowego kwiatka o nieznanej dla niej nazwie. Jej groszkowa , zwiewna sukienka kołysała się w takt wiatru, a rude włosy biegały w szalonym tańcu . Oderwana od codzienności. Tak cudownie nieobecna . Stukot jej 10-centymetrowych, granatowych szpilek niemiłosiernie czaił się w głowie . Jej blond włosy , ułożone we fryzurę według najnowszych trendów , wracały we wspomnieniach i to w najmniej odpowiednich momentach . Jej jaskrawe ubrania biły po oczach , a piskliwy śmiech wciąż szumiał w uszach . A widok jego szczęśliwej miny przy jej wytapetowanej twarzy za każdym rozbijał serce na małe kawałki . A widząc was przytulonych w pobliskiej kawiarni , mam ochotę utopić się w filiżance gorącej czekolady .
|
#3475 |
|
BAN stały
|
otojest - no był tak genialny, że nie mogłam się powstrzymać. i nawet idealnie mi do życiorysu pasuje. ;*
krzycz głośniej! może szczęście w końcu zobaczy, że o nas zapomniało.
dlaczego go kocham? bo wiem, że gdyby słońce zgasło chodziłby za mną z latarką przez całe życie. <3 wracam w sobotę. |
|
|
|
#3476 |
|
Zadomowienie
|
♥ Ciiri, dreams_x33 - bez przesady dziewczęta. ♥ <ZAWSTYDZONY> ;* NieidealnaJa, blondii, patrysiowa - mam rozumieć, że się podoba? Miło mi. ;* ♥ Bezszelestny chaos omotał ją w ciszy niezrozumienia.. Skąpana w promieniach słońce.. Czasami żałowała, że nie mogła się kopnąć w tyłek.. ...
|
|
#3477 |
|
Raczkowanie
|
Chcę być z Toba bardziej niż elektron chce przyciągnąć proton! "króliczek"
wyjade...ale wiedz,że moja miłość zostanie z Toba.. nie żeby coś..ale chyba cie kocham ;D nie nawidze cie! tak! tak! tak właśnie.Powtarzam to sobie od rana! i od rana próbuje znaleść jakikolwiek argument na potwierdzenie.jedyne co mogę powiedzieć to to...że jesteś cudowny ;/
|
#3478 |
|
Zakorzenienie
|
a ja miłość w sercu mam,
tylko Tobie je oddam. byłbyś gotów stawić ze mną czoła wszystkim trudnościom? |
|
|
|
#3479 |
|
Raczkowanie
|
lampa w dzień nie może dać światła, bo gaśnie wobec blasku słońca.
|
|
#3480 |
|
Raczkowanie
|
Wyrywam sobie rzęsy, kładę na policzek i się policzkuję. Może kiedyś spełni się moje marzenie i mnie pokochasz. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.

minimalne serduszko was maxymalnie kocha 

:

'