Październikowe PM :) - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-13, 18:38   #2911
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala
Dot.: Październikowe PM :)

dzien doby, ale się cudnie odświeżyło

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Za to grozi bardzo brzydka pogoda,pochmurno, deszcze, ulewa, chlapa. itp
ależ oczywiście, masz racje z tym, że "bardzo brzydka pogoda,pochmurno, deszcze, ulewa, chlapa" grozi PMką bez względu na porę roku, a my przynajmniej powinnyśmy uniknąć nieznośnych upałów i roztopionego toru

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Madzik985 Pokaż wiadomość
jeśli chodzi o sukienkę, to mogę Wam pokazać wzór, który jest zmieniony troszkę, ponieważ będzie biała, w miejsce różyczek ma zaprojektowane gałązki z koronki i trochę wyżej przychodzi gorset, dlatego, że jestem bujnie obdarzona biustem w lipcu zaczynać się będzie szycie, później prześle zdjęcia faktyczne po pierwszych przymiarkach narazie przesyłam wzór...jak wam się podoba?

Załącznik 3179494
witamy sukienka bardzo ładna, i kształt litery "A" który jest bezpieczny, bo pasuje chyba wszystkim, sama mam taką
myslą, że to dobrze, że te kwiatki "wylecą", nie wiem dlaczego, ale mnie kompletnie takie ozdóbki nie przekonują

mądrala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 18:43   #2912
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

wiecie, ja też coraz bardziej zaczynam martwic się o "dodatki" do sukienki... ale najbardziej martwie sie o fryzure kompletnie nie mam pomysłu, a te które mi się podobają wymagają znacznie dłuższych włosów niz posiadam ja to ogólnie beznadziejnie się czuję w fryzurach zrobionych u fryzjera!!! zawsze okazują się kichą
Poniżej fryzurki, które ostatni bardzo mi się spodobały:

Stary 2010-06-13, 19:13   #2913
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Aicila zapomniałam się zapytać jeszcze o 8 minutes abs...są efekty?? dla mnie te ćwiczonka są super, a facet w spodniach Borata jest niesamowity Dla mnie buns też są zabójcze, ale spróbuje je dziś zrobić...

Edytowane przez mądrala
Czas edycji: 2010-06-13 o 19:16
Stary 2010-06-13, 20:51   #2914
aicila
Rozeznanie

mądrala trudno mi powiedzieć, czy są jakieś efekty. co prawda przez ostatni tydzień zrzuciłam 2 kg ale odrzuciłam słodycze i kolacje, więc to nie tylko ćwiczeń zasługa

co do fryzurki to ja też nie mam za bardzo koncepcji... ale jakoś się tym na razie nie martwię. zresztą od listopada zapuszczam włosy, więc będzie z czego fryzurkę na mojej głowie zrobić chociaż szczerze mówiąc to o niczym innym w te upały nie marzyłam jak tylko o skróceniu o połowę moich loków

Madzik985 sukienka całkiem ok a co to za materiał? czyżby połyskująca tafta?

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 21:05   #2915
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Cytat:
Cześć Dziewczyny...

ja również biorę ślub 23.10.2010, widzę, że nie jestem sama przy tej dacie. jak wasze przygotowania?
I ja i ja jeszcze z 23 Witam na wątku

Cytat:
Napisane przez mądrala Pokaż wiadomość
wiecie, ja też coraz bardziej zaczynam martwic się o "dodatki" do sukienki... ale najbardziej martwie sie o fryzure kompletnie nie mam pomysłu, a te które mi się podobają wymagają znacznie dłuższych włosów niz posiadam ja to ogólnie beznadziejnie się czuję w fryzurach zrobionych u fryzjera!!! zawsze okazują się kichą
Ta 1 fryzurka co pokazałaś super. W ogóle to jeśli chodzi o długość włosów to zawsze można kupić treskę i dobra fryzjerka ją założy i zrobi super fryzurkę. Ja mam zamiar mieć, bo moja wymarzona fryzurka też wymaga dłuższych włosów.

Edytowane przez beaciunia
Czas edycji: 2010-06-15 o 08:39
beaciunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 21:30   #2916
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Za to grozi bardzo brzydka pogoda,pochmurno, deszcze, ulewa, chlapa. itp
A ciebie jeszcze tutaj nie było?

Cytat:
2. mi się podoba Ja fryzurą i makijażem zajmę się po obronie, narazie tylko tym mam zaprzątniętą głowę, chociaż muszę przyznać, że też nie mam za bardzo koncepcji
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 10:13   #2917
sammi24
Zadomowienie

Śmiać mi się chce, bo nastała "ulewa, deszcze, ponuro i chlapa"

Madzik985 bardzo ładna suknia, też mnie ciekawi - z jakiego jest materiału?

Cytat:
wiecie, ja też coraz bardziej zaczynam
martwic się o "dodatki" do sukienki... ale najbardziej martwie sie o fryzure kompletnie nie mam pomysłu, a te które mi się podobają wymagają znacznie dłuższych włosów niz posiadam ja to ogólnie beznadziejnie się czuję w fryzurach zrobionych u fryzjera!!! zawsze okazują się kichą
ja zawsze poprawiam fryzjera już u siebie w domu, zwłaszcza że mój ma tendencję do robienia dużych push-upów na głowie a jakiej długości masz włosy? może poszukamy czegoś

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
mądrala trudno mi powiedzieć, czy są jakieś efekty. co prawda przez ostatni tydzień zrzuciłam 2 kg ale odrzuciłam słodycze i kolacje, więc to nie tylko ćwiczeń zasługa

co do fryzurki to ja też nie mam za bardzo koncepcji... ale jakoś się tym na razie nie martwię. zresztą od listopada zapuszczam włosy, więc będzie z czego fryzurkę na mojej głowie zrobić chociaż szczerze mówiąc to o niczym innym w te upały nie marzyłam jak tylko o skróceniu o połowę moich loków
2kg????? W TYDZIEŃ?? wow, nieźle ja miałam koncepcję na fryzurkę, chciałam koniecznie podpięte na bok ale widzę teraz co drugą PM tak uczesaną ale pewnie i tak ją będę miała bo mi jakoś pasuje do koncepcji

Cytat:
Napisane przez beaciunia Pokaż wiadomość
I ja i ja jeszcze z 23 Witam na wątku

Ta 1 fryzurka co pokazałaś super. W ogóle to jeśli chodzi o długość włosów to zawsze można kupić treskę i dobra fryzjerka ją założy i zrobi super fryzurkę. Ja mam zamiar mieć, bo moja wymarzona fryzurka też wymaga dłuższych włosów.
Wkleję Wam zdjęcie mojej znajomej. Fryzura właśnie z dopinaną treską Dodam, ze włosy swoje miała do ramion
fajna fryzurka, taka czesana wiatrem trochę i zaczesane na bok

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
A ciebie jeszcze tutaj nie było?

2. mi się podoba Ja fryzurą i makijażem zajmę się po obronie, narazie tylko tym mam zaprzątniętą głowę, chociaż muszę przyznać, że też nie mam za bardzo koncepcji
to ja się dopisuję, po 23.06.2010 ruszam z kopyta z przygotowaniami, wypadałoby zaproszenia wreszcie kupić
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-14, 11:46   #2918
aicila
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość

Madzik985 bardzo ładna suknia, też mnie ciekawi - z jakiego jest materiału?

(...)

2kg????? W TYDZIEŃ?? wow, nieźle ja miałam koncepcję na fryzurkę, chciałam koniecznie podpięte na bok ale widzę teraz co drugą PM tak uczesaną ale pewnie i tak ją będę miała bo mi jakoś pasuje do koncepcji

(...)

to ja się dopisuję, po 23.06.2010 ruszam z kopyta z przygotowaniami, wypadałoby zaproszenia wreszcie kupić
no pogoda "przecudna" dzisiaj
ja tam się deszczem ani brzydką pogodą na wesele wcale nie przejmuje. jak będzie tak będzie i nic na to nie poradzę

ja też chciałam mieć loki podpięte na bok, ale tak jak mówisz coraz więcej PM taką fryzurę wybiera, więc może uda mi się coś ciekawszego wymyślić

sammi na pocieszenie ci powiem, że my też jeszcze nie mamy zaproszeń kupinych na wszystko przyjdzie pora PO OBRONIE

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
Stary 2010-06-14, 12:56   #2919
Madzik985
Przyczajenie

Cytat:

Madzik985 sukienka całkiem ok a co to za materiał? czyżby połyskująca tafta?
Tak dziewczyny, moja suknia jest z połyskującej tafty. cieszę się, że wam się podoba. cenie sobie zdanie innych.
Madzik985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 13:02   #2920
Madzik985
Przyczajenie

a co powiecie o tych fryzurkach, myślę właśnie o czymś takim dla siebie...lub podobnym
Załącznik 3182264
Załącznik 3182265
Stary 2010-06-14, 13:04   #2921
aicila
Rozeznanie

Cytat:
Tak dziewczyny, moja suknia jest z połyskującej tafty. cieszę się, że wam się podoba. cenie sobie zdanie innych.
a powiedz mi czy ta tafta fajnie wygląda? bo ja zamówiłam sukienkę w ciemno (tzn. z katalogu) i kurcze trochę się obawiam właśnie o ten materiał (bo też to jest ta połyskująca tafta) bo boję się, że na zdjęciach będzie się ona "brzydko odbijać i świecić"

A kto to jest jarosz?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-14, 14:33   #2922
silvyetta
Raczkowanie

Cytat:
a co powiecie o tych fryzurkach, myślę właśnie o czymś takim dla siebie...lub podobnym
Załącznik 3182264
Załącznik 3182265
Piekne!!!Tez zastanawiam sie nad fryzurka,bardzo mi sie taka podoba,ale chcialabym zeby wloski bylo tez widac z przodu,jak opadaja na ramiona z jednej lub obu stron...
silvyetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 14:56   #2923
tomalinka
Wtajemniczenie

A ja mam takie pytanko, bo póki co mamy zrobione tak:
1. Sala
2. Kościół
3. Fotograf
4. Zespół
5. Suknia zamówiona
6. welon i dodatki zamówione (nie mam jedynie butów:|)
7. Obrączki
8. Zaproszenia - już większość rozdanych
9. Fryzjer i kosmetyczka ustalona (tylko z fryzjerem mam odwieczny problem bo w ogóle mi się nie podoba to co mam na głowie póki co i już sama nie wiem do którego iść)
10. Tort i ciasto jest już w cenie (musze tylko spr. co dokładnie bo nawet nie wiem)
11. Samochody
12. Skrzypaczka (ahhh )
13. nauki + poradnia + dzień skupienia

No i co nam zostało to tak:
1. Strój tż (lipiec)
2. moje buty (lipiec)
3. rozdanie ciasta i zawiadomień (ale to dopiero we wrześniu)
4. bukiet (tu na razie nie wiem.. chciałam słoneczniki a teraz może róże?!)
5. Kierowców (szukamy)
6. Alkohol
7. dokumenty (ale to też dopiero możemy w lipcu)
8. dekoracja samochodu wstępnie ustalona (znajoma bedzie stroić), sali nie będzie raczej potrzeby stroić (muszę to jeszcze spr.) no i kościol

Czy jest jeszcze coś ważnego co powinniśmy lub możemy zrobić teraz?
Bo tak jakoś nie umiem sobie tego w głowie rozplanować.. Sorki że Was takimi poytaniami obarczam ale ja to panikara jestem

Ps. Mądrala - piękna ta fryzura.. tylko ja mam za krótkie włosy:|

Edytowane przez tomalinka
Czas edycji: 2010-06-14 o 14:57
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 21:30   #2924
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Cytat:
a powiedz mi czy ta tafta fajnie wygląda? bo ja zamówiłam sukienkę w ciemno (tzn. z katalogu) i kurcze trochę się obawiam właśnie o ten materiał (bo też to jest ta połyskująca tafta) bo boję się, że na zdjęciach będzie się ona "brzydko odbijać i świecić"
aicila bardzo dużo zależy od zdjecia, z tego co widziałam, jeżeli zdjecia robione są z lampą to fakt, że sukienka się wtedy mocno błyszczy... tez sie tego bała zamawiając tafte... ale w sumie od czego jest photoshop
tak przy okazji, 2 kg w tydzień??? JA TEŻ CHCE!

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Tomalika ja mam te rzeczy rozpisane w kalendarzu na miesiące jutro przejrzę kalendarz i zobaczę czy przypadkiem coś Ci nie umknęło (a pewnie swoją listę sobie jeszcze uzupełnię)

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Cytat:
osz ty

Cytat:
ja zawsze poprawiam fryzjera już u siebie w domu, zwłaszcza że mój ma tendencję do robienia dużych push-upów na głowie a jakiej długości masz włosy? może poszukamy czegoś
włosy mam do kości obojczyka, prkatynie niepocieniowane (co obecnie doprowadza mnie do szału!!!) chciałabym coś prostego, nie za bardzo kręconego, bo loki kompletnie nie trzymają sie na moich prostych włosach A z fryzjerem mam to samo!!! Jak mnie uczeszcze fryzjerka to przychodzę do domu i próbuje je "przyklapnąć"

Też mi się podobają różne wersje "na boku", ale sama już nie wiem... grrr... może coś wypróbuje w lipcu jak pójdziemy na wesele znajomych...

A, własnie, bianeczka jak tam było na weselu??? Podpatrzyłaś coś fajnego?

Stary 2010-06-15, 09:05   #2925
sammi24
Zadomowienie

Cytat:
Załącznik 3182264
Załącznik 3182265
fryzurki świetne, ale na bardzo grube, długie włosy...niestety nie były mi pisane

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
A ja mam takie pytanko, bo póki co mamy zrobione tak:
1. Sala
2. Kościół
3. Fotograf
4. Zespół
5. Suknia zamówiona
6. welon i dodatki zamówione (nie mam jedynie butów:|)
7. Obrączki
8. Zaproszenia - już większość rozdanych
9. Fryzjer i kosmetyczka ustalona (tylko z fryzjerem mam odwieczny problem bo w ogóle mi się nie podoba to co mam na głowie póki co i już sama nie wiem do którego iść)
10. Tort i ciasto jest już w cenie (musze tylko spr. co dokładnie bo nawet nie wiem)
11. Samochody
12. Skrzypaczka (ahhh )
13. nauki + poradnia + dzień skupienia

No i co nam zostało to tak:
1. Strój tż (lipiec)
2. moje buty (lipiec)
3. rozdanie ciasta i zawiadomień (ale to dopiero we wrześniu)
4. bukiet (tu na razie nie wiem.. chciałam słoneczniki a teraz może róże?!)
5. Kierowców (szukamy)
6. Alkohol
7. dokumenty (ale to też dopiero możemy w lipcu)
8. dekoracja samochodu wstępnie ustalona (znajoma bedzie stroić), sali nie będzie raczej potrzeby stroić (muszę to jeszcze spr.) no i kościol

Czy jest jeszcze coś ważnego co powinniśmy lub możemy zrobić teraz?
Bo tak jakoś nie umiem sobie tego w głowie rozplanować.. Sorki że Was takimi poytaniami obarczam ale ja to panikara jestem

Ps. Mądrala - piękna ta fryzura.. tylko ja mam za krótkie włosy:|
ja na swojej liście mam jeszcze upominki dla gości (migdały, etc.) i wcoś dla rodziców (np. albumy). W zasadzie można nad tym już teraz pomysleć

Cytat:
aicila bardzo dużo zależy od zdjecia, z tego co widziałam, jeżeli zdjecia robione są z lampą to fakt, że sukienka się wtedy mocno błyszczy... tez sie tego bała zamawiając tafte... ale w sumie od czego jest photoshop
tak przy okazji, 2 kg w tydzień??? JA TEŻ CHCE!

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Tomalika ja mam te rzeczy rozpisane w kalendarzu na miesiące jutro przejrzę kalendarz i zobaczę czy przypadkiem coś Ci nie umknęło (a pewnie swoją listę sobie jeszcze uzupełnię)

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

osz ty

włosy mam do kości obojczyka, prkatynie niepocieniowane (co obecnie doprowadza mnie do szału!!!) chciałabym coś prostego, nie za bardzo kręconego, bo loki kompletnie nie trzymają sie na moich prostych włosach A z fryzjerem mam to samo!!! Jak mnie uczeszcze fryzjerka to przychodzę do domu i próbuje je "przyklapnąć"

Też mi się podobają różne wersje "na boku", ale sama już nie wiem... grrr... może coś wypróbuje w lipcu jak pójdziemy na wesele znajomych...

A, własnie, bianeczka jak tam było na weselu??? Podpatrzyłaś coś fajnego?
to już sporej długości masz włosy, można coś fajnego na nich wyczarować ale wolisz całkowicie spięte czy jednak trochę luzem? bo gdzieś tu na wizażu mi się takie lekko podpięte fryzury rzuciły w oczy, jak będe miała chwilę to pogrzebię i poszukam
Stary 2010-06-15, 12:39   #2926
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
ja na swojej liście mam jeszcze upominki dla gości (migdały, etc.) i wcoś dla rodziców (np. albumy). W zasadzie można nad tym już teraz pomysleć
Hm.. nie pomyślałam o tych upominkach dla gości.. co Wy dajecie?
Ogólnie to chyba raz tylko spotkałam się z tymi upominkami.. więc nie wiem czy to jest konieczne.
Stary 2010-06-15, 16:15   #2927
sammi24
Zadomowienie

Cytat:
Hm.. nie pomyślałam o tych upominkach dla gości.. co Wy dajecie?
Ogólnie to chyba raz tylko spotkałam się z tymi upominkami.. więc nie wiem czy to jest konieczne.
u nas też nie ma takiej tradycji więc zaskoczymy gości będą to 1. migdały w woreczkach tiulowych/organtynowych albo 2. aniołki z gipsu (tylko nie wiem czy to tandetą nie zaleci, narazie ładnych specjalnie nie widziałam) albo 3. czekoladki z podziękowaniem za obecność i tyla
Stary 2010-06-15, 17:20   #2928
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Cytat:
u nas też nie ma takiej tradycji więc zaskoczymy gości będą to 1. migdały w woreczkach tiulowych/organtynowych albo 2. aniołki z gipsu (tylko nie wiem czy to tandetą nie zaleci, narazie ładnych specjalnie nie widziałam) albo 3. czekoladki z podziękowaniem za obecność i tyla
My chyba właśnie będziemy dawać migdałki w tiulu No i oczywiście jak wiele innych rzeczy sama to zrobię
Stary 2010-06-15, 18:33   #2929
olinka malinka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mądrala
Moja siostra byla przed swoim ślubem i musze przyznać ze wyszło to super i bardzo naturalnie grunt, żeby dobrze Ci dobrali kolor
Jeżeli chodzi o minusy to są dwa (ale chyba niewielkie):
1. suknie jednak się troszkę zbrudziła wewnątrz (ale wyprało sie w pralni)
2. niezbyt równo schodzi
Dzięki Mądrala Własnie najbardziej tego zabrudzenia sie boję po opalaniu natryskowym... Od wewnątrz to pół biedy. Ale żeby nie było tak, że jak się spocę pod pachą w trakcie tańców-wywijanców, to mi opalenizna "wypłynie" na suknię.

Cytat:
chociaż szczerze mówiąc to o niczym innym w te upały nie marzyłam jak tylko o skróceniu o połowę moich loków
Podpisuję się pod tym obiema rękami. Zapuszczam, zapuszczam włoski do fryzury ślubnej, a w duchu już sobie marzę, jak zaraz po weselichu je ściacham Długie włosy bądź co bądź są wymagające, zwłaszcza moje nieforne i gęste. Latem dają w kość.

Odnośnie październikowej pogody to jestem prawie spokojna. Oby tylko nie było pluchy, bo wtedy dojdzie dodatkowy stres, żeby nie pochlapać sukni od dołu. wiatry i zawieje mi nie straszne.

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Cytat:
Napisane przez beaciunia Pokaż wiadomość
My chyba właśnie będziemy dawać migdałki w tiulu No i oczywiście jak wiele innych rzeczy sama to zrobię
To miły gest i oczywiście zostanie pozytywnie odebrany przez gości (ja bym się ucieszyła), ale my rezygnujemy z tego typu podarków. Będzie tyle jedzenia i słodkości na weselu, że wydaje nam się to zbędne. A na pamiątkę najbliższa rodzina, chrzestni itp. otrzyma od nas zdjęcia i film z wesela na płycie albo wydrukowane wybrane foto (jeszcze nie zdecydowaliśmy).
Stary 2010-06-15, 23:14   #2930
bianeczkaa
Zakorzenienie

Na weselu było suuuuuuuuuuuuuuper Czesałam się u mojej fryzjerki co ma mnie czesać na ślub. Wyszło rewelacyjnie Wszyscy byli zachwyceni, mama powiedziała, że mogłabym tak się uczesać na ślub, ale każdy już widział to odpada Czesała mnie 1,4 h ale wyszło dzieło! Niestety nie mam zdjecia Na weselu początkowo byłam bez tż-ta, i podłapałam kolegę go zabawy i przetańczyłam z nim całą noc Normalnie jak on tańczy, jak prowadzi Ludzie nam aż miejsce robili Nie żeby się chwaliła, ale po prostu nigdy z nikim tak dobrze mi sie nie tańczyło. A później ten kolega mi powiedział, że zawsze chciał ze mną zatańczyć bo zazdrościł nam jak wywijamy z tż-tem No to teraz tż nam zazdrości Trochę był zły że zatańczyłam z nim 2 tańce ale kurcze, nie miałam ochoty na jego wybrzydzanie, że a to nie ta piosenka, a to chce zjeść a to pogadać, ja miałam fazę na dzikie tańce Normalnie muszę obejrzeć kasetę Ale będą ploty na wsi Przyczepiłam sobie sztuczne rzęsy i wyglądało to super! Kupiłam długie ale takie delikatne. Spojrzenie zniewalające, nawet tż był pod wrażeniem Oczywiście było mega upalnie, a później burza (w której trakcie byłam na spacerze z kolega i musieliśmy uciekać). Ale odkryłam bardzo przedziwną rzecz. Początkowo byłam bez pończoch, później jak buty zaczęły uciskać założyłam je i nie wiem czemu, ale przestało mi być tal potwornie gorąco

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 10:17   #2931
aicila
Rozeznanie

bianeczkaa no to super, że wesele się udało i się wybawiłaś
ale szalone tańce i nocne spacerki z kolegą 4 miesiące przed własnym ślubem mogły wyglądać podejrzanie... ale z drugiej strony nie ma się co dziwić, jeśli twój Tż jest taki "wymagający". ja na szczęście z moim Tż idąc na wesele nie muszę szukać innych towarzyszy, bo na parkiecie szalejemy równo i nic nam nie przeszkadza

a co do fryzurki, to ja zamierzam zrobić próbną na wesele do kuzyna Tż i wcale się tym nie przejmuję, że połowa rodziny już ją widziała... zresztą na moim weselisku przyjdzie do tego jeszcze welon, więc wrażenie będzie inne

A kto to jest jarosz?
Stary 2010-06-16, 12:03   #2932
tomalinka
Wtajemniczenie

I moja koncepcja bukietu ze słoneczników została póki co odrzucona. Okazuje się (no niestety znawcą nie jestem), że słoneczniki są bardzo delikatne i mogą nie wytrzymać całego wesela.
Teraz właściwie podoba mi się ten bukiet z białych róż. Tylko nie wiem czy to razem nie będzie trochę jakoś tak blado wyglądać..
Stary 2010-06-16, 12:40   #2933
sammi24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olinka malinka Pokaż wiadomość
Odnośnie październikowej pogody to jestem prawie spokojna. Oby tylko nie było pluchy, bo wtedy dojdzie dodatkowy stres, żeby nie pochlapać sukni od dołu. wiatry i zawieje mi nie straszne.
to ja tak samo, żeby tylko nie padało za bardzo, szkoda sukni ale nawet deszcz mnie specjalnie nie przeraża, to taka pierdółka

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Na weselu było suuuuuuuuuuuuuuper Czesałam się u mojej fryzjerki co ma mnie czesać na ślub. Wyszło rewelacyjnie Wszyscy byli zachwyceni, mama powiedziała, że mogłabym tak się uczesać na ślub, ale każdy już widział to odpada Czesała mnie 1,4 h ale wyszło dzieło! Niestety nie mam zdjecia Na weselu początkowo byłam bez tż-ta, i podłapałam kolegę go zabawy i przetańczyłam z nim całą noc Normalnie jak on tańczy, jak prowadzi Ludzie nam aż miejsce robili Nie żeby się chwaliła, ale po prostu nigdy z nikim tak dobrze mi sie nie tańczyło. A później ten kolega mi powiedział, że zawsze chciał ze mną zatańczyć bo zazdrościł nam jak wywijamy z tż-tem No to teraz tż nam zazdrości Trochę był zły że zatańczyłam z nim 2 tańce ale kurcze, nie miałam ochoty na jego wybrzydzanie, że a to nie ta piosenka, a to chce zjeść a to pogadać, ja miałam fazę na dzikie tańce Normalnie muszę obejrzeć kasetę Ale będą ploty na wsi Przyczepiłam sobie sztuczne rzęsy i wyglądało to super! Kupiłam długie ale takie delikatne. Spojrzenie zniewalające, nawet tż był pod wrażeniem Oczywiście było mega upalnie, a później burza (w której trakcie byłam na spacerze z kolega i musieliśmy uciekać). Ale odkryłam bardzo przedziwną rzecz. Początkowo byłam bez pończoch, później jak buty zaczęły uciskać założyłam je i nie wiem czemu, ale przestało mi być tal potwornie gorąco
tak się długo nie odzywałaś, pewno kaca i pięty od tańców leczyłaś podziwiam Twojego TŻta za cierpliwość, mój by mnie odbił po kilku tańcach z kolegą, pewna rzecz super, że się ubawiłaś powiedz, a te sztuczne rzęsy to sama kupowałaś i zakładałaś czy to w salonie robiłaś? a pończochy może z klimatyzacją były, a nie doczytałaś na opakowaniu

Cytat:
a co do fryzurki, to ja zamierzam zrobić próbną na wesele do kuzyna Tż i wcale się tym nie przejmuję, że połowa rodziny już ją widziała... zresztą na moim weselisku przyjdzie do tego jeszcze welon, więc wrażenie będzie inne
ja też chyba zrobię próbną na wesele w sierpniu lub teraz na 18stke w czerwcu. Makijaż bankowo robię na to wesele sierpniowe - sprawdzi się w warunkach ekstrim

Cytat:
I moja koncepcja bukietu ze słoneczników została póki co odrzucona. Okazuje się (no niestety znawcą nie jestem), że słoneczniki są bardzo delikatne i mogą nie wytrzymać całego wesela.
Teraz właściwie podoba mi się ten bukiet z białych róż. Tylko nie wiem czy to razem nie będzie trochę jakoś tak blado wyglądać..
ja po liliach, słonecznikach, herbacianych kolorach i wieeelu innych wybieram już między właśnie białymi różami z zielonymi dodatkami, a takim żywym różem. Albo dyplomatycznie cos pomiędzy Pokazuję co tu mam u siebie pozapisywanego:

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-16, 14:13   #2934
bianeczkaa
Zakorzenienie

Ja też zawsze dobrze się z moim tż-tem bawię, zawsze o tańczymy i nieźle nam to idzie (tak jak pisałam kolega nam zazdrościł ) a tu mi marudził niedługo znów idziemy na wesele i pewnie potańczymy już razem
Rzęsy kupiłam sobie w sklepie fryzjersko-kosmetycznym, takie na całe powieki (nie kępki). Kupiłam też specjalny klej, chociaż ten mógłby być lepszy Musiałam doklejać w czasie wesela. Przykleiłam je sobie sama nie powiem, żeby to był wyczyn wszech czasów, ale robiłam to pierwszy raz i nie było łatwo Szczególnie że miałam 1 godzinę na ubranie się i umalowani Na pewno użyję takich rzęs na ślubie swoim

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2010-06-16, 21:18   #2935
Madzik985
Przyczajenie

Cytat:
wiesz sukienka z tego rodzaju tafty nie powinna być problemem, nie zauważyłam, żeby błyszczała się na tyle mocno, aby przeszkadzało to w na przykład robieniu zdjęć. wygląda bardzo ładnie i jestem zadowolona. tak na 100 % to wyrażę swoje zdanie po pierwszej przymiarce, ponieważ teraz mierzyłam ją tylko w kolorze ecri, a ja będę mieć uszytą w kolorze bieli i na pewno będzie wyglądać inaczej. jednak myślę, że będzie super i jestem dobrej myśli.
fajnie, że moje fryzurki wam się podobają, zobaczymy jak to wyjdzie po próbnej i czy będzie ok. mam nadzieję, że tak
Stary 2010-06-17, 08:45   #2936
bianeczkaa
Zakorzenienie

Ha! Dziewczyny zapomniałam wam powiedzieć Normalnie, jak mojej teściowej nic się nie podobało, wszystko za drogie, tak poszła sobie teraz na wesele do córki brata (pomagała też przy nim) i normalnie, teraz wszystko jest u nas tanie i fantastyczne Wyobraźcie sobie, na tej sali, przyjeżdżają goście po ślubie a sala zamknięta! A właścicielka mówi, że jak nie zapłacą za jakieś lodówki to nikogo nie wpuszcza i mają zapłacić za całe wesele od razu W ogóle kible były zapchane brak klimy, cały czas coś nie tak. Na dodatek zapłacili 950 zł za "dekoracje sali" która jest niezmienna od sylwestra do sylwestra jak to teściowa usłyszała i przypomniała sonbie że my tyle płacimy za wszystkie kwiaty to myślała że padnie Ale mam satysfakcje

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Cytat:
wiesz sukienka z tego rodzaju tafty nie powinna być problemem, nie zauważyłam, żeby błyszczała się na tyle mocno, aby przeszkadzało to w na przykład robieniu zdjęć. wygląda bardzo ładnie i jestem zadowolona. tak na 100 % to wyrażę swoje zdanie po pierwszej przymiarce, ponieważ teraz mierzyłam ją tylko w kolorze ecri, a ja będę mieć uszytą w kolorze bieli i na pewno będzie wyglądać inaczej. jednak myślę, że będzie super i jestem dobrej myśli.
fajnie, że moje fryzurki wam się podobają, zobaczymy jak to wyjdzie po próbnej i czy będzie ok. mam nadzieję, że tak
a ja zamówiłam w ciemno materiał, włoską taftę i mam ogromną kopę, że będzie nie taki jak trzeba kolor. Ma być biel perłowa ale jestem pewnia że będzie inny Aby tylko nie ecri.

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2010-06-17, 15:19   #2937
iwonap79
Raczkowanie

hejka
a ja dziewczyny z innej beczki, ale to raczej wspólny problem, więc walę do Was bo niby do kogo innego

ja mam ślub 16.10.2010 o 17.00 no i wiadomo, że nastawiam się na "gorszą" pogodę. mam sukienkę a'la księżniczka w literę A, z gołymi ramionami. niestety zdjęcia nie mam bo szyta ))
i teraz co do tego?
myślę o jakimś płaszczyku lub krótkiej kurteczce (nie lubię miśków), ale kompletnie nie mam pomysłu co będzie pasowało no i gdzie to kupić. no i do tego mój rozmiar 34;((((
plis o pomoc i pomysły
iwona
iwonap79 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-17, 17:50   #2938
olinka malinka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iwonap79 Pokaż wiadomość
hejka
a ja dziewczyny z innej beczki, ale to raczej wspólny problem, więc walę do Was bo niby do kogo innego

ja mam ślub 16.10.2010 o 17.00 no i wiadomo, że nastawiam się na "gorszą" pogodę. mam sukienkę a'la księżniczka w literę A, z gołymi ramionami. niestety zdjęcia nie mam bo szyta ))
i teraz co do tego?
myślę o jakimś płaszczyku lub krótkiej kurteczce (nie lubię miśków), ale kompletnie nie mam pomysłu co będzie pasowało no i gdzie to kupić. no i do tego mój rozmiar 34;((((
plis o pomoc i pomysły
iwona
Witaj Iwonap
Różne kurteczki, etole, bolerka ślubne widziałam w salonach ze sukniami ślubnymi (można je zaróno kupić jak i wypożyczyć) i w komisach z odzieżą ślubną. Tam musisz poszukać.
Ja zamierzam mieć 1 bolerko cienkie + jakaś kurteczka cieplejsza, jeszcze nie wybrałam i tę kurteczkę zamierzam wypożyczyć z salonu w którym kupuję suknię.
Jest też Allegro, ale o tym pewnie wiesz.
Stary 2010-06-17, 18:47   #2939
iwonap79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olinka malinka Pokaż wiadomość
Witaj Iwonap
Różne kurteczki, etole, bolerka ślubne widziałam w salonach ze sukniami ślubnymi (można je zaróno kupić jak i wypożyczyć) i w komisach z odzieżą ślubną. Tam musisz poszukać.
Ja zamierzam mieć 1 bolerko cienkie + jakaś kurteczka cieplejsza, jeszcze nie wybrałam i tę kurteczkę zamierzam wypożyczyć z salonu w którym kupuję suknię.
Jest też Allegro, ale o tym pewnie wiesz.

wiem, ale oglądam i nic mi nie pasuje;((( jakoś tak brak weny..;(
iwonap79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 20:14   #2940
Elinka25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iwonap79 Pokaż wiadomość
wiem, ale oglądam i nic mi nie pasuje;((( jakoś tak brak weny..;(
Musisz szukać, nie ma wyjścia, tym bardziej, jak nie wiesz dokładnie co byś chciała. Jak tak będziesz przeglądać i przeglądać, to w końcu wyklaruje Ci się pomysł na jakieś zgrabne okrycie ... oby nie było potrzebne

Edytowane przez Elinka25
Czas edycji: 2010-06-17 o 20:15
Elinka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości