![]() |
#2911 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Październikowe PM :)
dzien doby, ale się cudnie odświeżyło
![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() myslą, że to dobrze, że te kwiatki "wylecą", nie wiem dlaczego, ale mnie kompletnie takie ozdóbki nie przekonują ![]()
![]() |
#2912 |
Zakorzenienie
|
wiecie, ja też coraz bardziej zaczynam martwic się o "dodatki" do sukienki... ale najbardziej martwie sie o fryzure
![]() ![]() ![]() Poniżej fryzurki, które ostatni bardzo mi się spodobały:
#2913 |
Zakorzenienie
|
Aicila zapomniałam się zapytać jeszcze o 8 minutes abs...są efekty??
![]() ![]() ![]()
61-60 ![]() SB, dam rade ![]() Edytowane przez mądrala Czas edycji: 2010-06-13 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Rozeznanie
|
mądrala trudno mi powiedzieć, czy są jakieś efekty. co prawda przez ostatni tydzień zrzuciłam 2 kg
![]() ![]() co do fryzurki to ja też nie mam za bardzo koncepcji... ale jakoś się tym na razie nie martwię. zresztą od listopada zapuszczam włosy, więc będzie z czego fryzurkę na mojej głowie zrobić ![]() ![]() Madzik985 sukienka całkiem ok ![]()
![]() |
#2915 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Edytowane przez beaciunia Czas edycji: 2010-06-15 o 08:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2916 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2917 | ||||
Zadomowienie
|
Śmiać mi się chce, bo nastała "ulewa, deszcze, ponuro i chlapa"
![]() ![]() Madzik985 bardzo ładna suknia, też mnie ciekawi - z jakiego jest materiału? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2918 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja tam się deszczem ani brzydką pogodą na wesele wcale nie przejmuje. jak będzie tak będzie i nic na to nie poradzę ![]() ja też chciałam mieć loki podpięte na bok, ale tak jak mówisz coraz więcej PM taką fryzurę wybiera, więc może uda mi się coś ciekawszego wymyślić ![]() sammi na pocieszenie ci powiem, że my też jeszcze nie mamy zaproszeń kupinych ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2919 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Przyczajenie
|
a co powiecie o tych fryzurkach, myślę właśnie o czymś takim dla siebie...lub podobnym
![]() Załącznik 3182264 Załącznik 3182265 |
![]() ![]() |
![]() |
#2921 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2922 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#2923 |
Wtajemniczenie
|
A ja mam takie pytanko, bo póki co mamy zrobione tak:
1. Sala 2. Kościół 3. Fotograf 4. Zespół 5. Suknia zamówiona 6. welon i dodatki zamówione (nie mam jedynie butów:|) 7. Obrączki 8. Zaproszenia - już większość rozdanych 9. Fryzjer i kosmetyczka ustalona (tylko z fryzjerem mam odwieczny problem bo w ogóle mi się nie podoba to co mam na głowie póki co i już sama nie wiem do którego iść) 10. Tort i ciasto jest już w cenie (musze tylko spr. co dokładnie bo nawet nie wiem) 11. Samochody 12. Skrzypaczka (ahhh ![]() 13. nauki + poradnia + dzień skupienia No i co nam zostało to tak: 1. Strój tż (lipiec) 2. moje buty (lipiec) 3. rozdanie ciasta i zawiadomień (ale to dopiero we wrześniu) 4. bukiet (tu na razie nie wiem.. chciałam słoneczniki a teraz może róże?!) 5. Kierowców (szukamy) 6. Alkohol 7. dokumenty (ale to też dopiero możemy w lipcu) 8. dekoracja samochodu wstępnie ustalona (znajoma bedzie stroić), sali nie będzie raczej potrzeby stroić (muszę to jeszcze spr.) no i kościol Czy jest jeszcze coś ważnego co powinniśmy lub możemy zrobić teraz? Bo tak jakoś nie umiem sobie tego w głowie rozplanować.. Sorki że Was takimi poytaniami obarczam ale ja to panikara jestem ![]() Ps. Mądrala - piękna ta fryzura.. tylko ja mam za krótkie włosy:|
♥Hania♥ Edytowane przez tomalinka Czas edycji: 2010-06-14 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2924 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak przy okazji, 2 kg w tydzień??? JA TEŻ CHCE! ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Tomalika ja mam te rzeczy rozpisane w kalendarzu na miesiące ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- osz ty ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Też mi się podobają różne wersje "na boku", ale sama już nie wiem... grrr... może coś wypróbuje w lipcu jak pójdziemy na wesele znajomych... A, własnie, bianeczka jak tam było na weselu??? Podpatrzyłaś coś fajnego? ![]()
![]() |
#2925 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2926 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ogólnie to chyba raz tylko spotkałam się z tymi upominkami.. więc nie wiem czy to jest konieczne.
![]() |
#2927 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2928 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2929 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Odnośnie październikowej pogody to jestem prawie spokojna. Oby tylko nie było pluchy, bo wtedy dojdzie dodatkowy stres, żeby nie pochlapać sukni od dołu. wiatry i zawieje mi nie straszne. ![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- To miły gest i oczywiście zostanie pozytywnie odebrany przez gości (ja bym się ucieszyła), ale my rezygnujemy z tego typu podarków. Będzie tyle jedzenia i słodkości na weselu, że wydaje nam się to zbędne. A na pamiątkę najbliższa rodzina, chrzestni itp. otrzyma od nas zdjęcia i film z wesela na płycie albo wydrukowane wybrane foto (jeszcze nie zdecydowaliśmy). |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2930 |
Zakorzenienie
|
Na weselu było suuuuuuuuuuuuuuper
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2931 |
Rozeznanie
|
bianeczkaa no to super, że wesele się udało i się wybawiłaś
![]() ale szalone tańce i nocne spacerki z kolegą 4 miesiące przed własnym ślubem mogły wyglądać podejrzanie... ![]() ![]() a co do fryzurki, to ja zamierzam zrobić próbną na wesele do kuzyna Tż i wcale się tym nie przejmuję, że połowa rodziny już ją widziała... zresztą na moim weselisku przyjdzie do tego jeszcze welon, więc wrażenie będzie inne ![]()
![]() |
#2932 |
Wtajemniczenie
|
I moja koncepcja bukietu ze słoneczników została póki co odrzucona. Okazuje się (no niestety znawcą nie jestem), że słoneczniki są bardzo delikatne i mogą nie wytrzymać całego wesela.
Teraz właściwie podoba mi się ten bukiet z białych róż. Tylko nie wiem czy to razem nie będzie trochę jakoś tak blado wyglądać..
#2933 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2934 |
Zakorzenienie
|
Ja też zawsze dobrze się z moim tż-tem bawię, zawsze o tańczymy i nieźle nam to idzie (tak jak pisałam kolega nam zazdrościł
![]() ![]() ![]() Rzęsy kupiłam sobie w sklepie fryzjersko-kosmetycznym, takie na całe powieki (nie kępki). Kupiłam też specjalny klej, chociaż ten mógłby być lepszy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2935 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
fajnie, że moje fryzurki wam się podobają, zobaczymy jak to wyjdzie po próbnej i czy będzie ok. mam nadzieję, że tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2936 | |
Zakorzenienie
|
Ha! Dziewczyny zapomniałam wam powiedzieć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
Raczkowanie
|
hejka
![]() a ja dziewczyny z innej beczki, ale to raczej wspólny problem, więc walę do Was bo niby do kogo innego ![]() ja mam ślub 16.10.2010 o 17.00 no i wiadomo, że nastawiam się na "gorszą" pogodę. mam sukienkę a'la księżniczka w literę A, z gołymi ramionami. niestety zdjęcia nie mam bo szyta ![]() i teraz co do tego? myślę o jakimś płaszczyku lub krótkiej kurteczce (nie lubię miśków), ale kompletnie nie mam pomysłu co będzie pasowało no i gdzie to kupić. no i do tego mój rozmiar 34;(((( plis o pomoc i pomysły iwona |
![]() ![]() |
![]() |
#2938 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Różne kurteczki, etole, bolerka ślubne widziałam w salonach ze sukniami ślubnymi (można je zaróno kupić jak i wypożyczyć) i w komisach z odzieżą ślubną. Tam musisz poszukać. Ja zamierzam mieć 1 bolerko cienkie + jakaś kurteczka cieplejsza, jeszcze nie wybrałam i tę kurteczkę zamierzam wypożyczyć z salonu w którym kupuję suknię. Jest też Allegro, ale o tym pewnie wiesz. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2939 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wiem, ale oglądam i nic mi nie pasuje;((( jakoś tak brak weny..;( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
Raczkowanie
|
Musisz szukać, nie ma wyjścia, tym bardziej, jak nie wiesz dokładnie co byś chciała. Jak tak będziesz przeglądać i przeglądać, to w końcu wyklaruje Ci się pomysł na jakieś zgrabne okrycie
![]() ![]() Edytowane przez Elinka25 Czas edycji: 2010-06-17 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.