|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
|
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#274 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale czy jest jakis zysk dla pracodawcy? ze stazyste zamiast kogos "z ulicy"? 70B , ale to cud ze znalazłam cos na moje pituty ( i to w dobrej cenie)-kostium udaje mi sie trafic srednio raz na 4 lata...wzór taki zwykły..ale ja nie lubie niezwykłych
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-06-14 o 23:09 |
|
|
|
|
#275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma osobę "na okres próbny" albo jak potrzebuje akurat kogoś tymczasowo w firmie za darmo
|
|
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, jeśli chcesz stażystę to wcale nie musisz brać tego, którego podeślą Ci z biura pracy..mozesz sama sobie najpierw upatrzec, dogadać się i posłać go do UP w celu wypelnienia papierków.
A z tym wybrzydzaniem wsród kandydatów z UP to nie do końca jest tak, że można w nieskończoność...po kilku odrzuconych mogą się nie zgodzić zebyś zatrudnila jakiegokolwiek stażystę.. W sumie, to najlepiej samemu znależś sobie odpowiedniego ..moja koleżanka przyjęła na staż kiedyś taką niunie z biura pracy właśnie, niunia popracowala miesiąc a potem się rozchorowała
|
|
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#278 | ||||||
|
never say no to panda
|
Cytat:
podpatrzę trochę tu, trochę tam, dobiorę ulubione kolorki i jakoś na szczęście to to pasujenp. łazienka nijak nie wyszła tak, jak sobie wcześniej zaplanowałam (jakoś zabrakło mi chyba wizji i wygląda... kiepawo) - w dodatku fachmani od siedmiu boleści spitolili robotę i wygląda jeszcze gorzej ![]() teraz zakupuję jeszcze bibeloty łazienkowe, żeby ukryć wszystkie niedociągnięcia i zaczyna powoli jakoś wyglądać (przynajmniej na pierwszy rzut oka i posiadówę na klopie w ogóle, muszę się pochwalić moim kolejnym pomysłem na zabudowie geberitu mamy taką półkę (jak chyba wszyscy ), z boku jest ona odgraniczona pionową zabudową rury ciepłowniczej (nie mogłam znieść widoku paskudnego rurska na środku łazienki, więc wsjo poszło pod kafle chociaż przez to mam dość "ciekawy" kształt łazienki) - czyli jest sobie taka wnęka wys. 100cm, szer. 38cm i głębokości 24cmpoczątkowo chciałam wstawić tam półki (w ścianę wbić takie małe srebrne kołeczki do półek i dokroić szkło do wymiarów), ale jakoś mi się to nie widziało, szczególnie wiercenie w kartongipsie bez wzmocnień, więc wpadłam na drugi pomysł: w tę wnękę wstawię jakąś kupną "szafkę" (a właściwie taki mały regalik łazienkowy, który się normalnie stawia na podłodze)... znalazłam nawet taki i byłby idealny, gdyby nie głębokość 29cm, 5cm za dużo (chromowany ze szklanymi półkami) - przeleciałam WSZYSTKIE markety budowalne w Łodzi i nic nie znalazłam, więc wpadłam na pomysł ostateczny: sama zbuduję sobie takie regalik i będzie to wyglądało tak: 4 dość średniej grubości listwy, pomiędzy nimi półeczki (dość cienkie, ale żeby miały trochę "boczka") - wszystko w kolorze wenge (się pomaluje chociaż najbardziej odpowiada mi odcień lakierobejcy i innych konserwantów do drewna: ciemny dąb )a żeby to to jakoś wyglądało (bo paczki podpasek / tamponów, papieru toaletowego etc ustawione grzecznie na półeczce piorunującego wrażenia nie robią... szczególnie na gościach) - na tych półeczkach umieści się ciemne, wiklinowe koszyki (takie z wyściełanym wnętrzem - w Castoramie upolowałam na razie 2szt - lniana tkaninka, cudo!) jako "pseudoszuflady", które pozwolą ukryć cały półkowy majdan ![]() o! Cytat:
wreszcie przeszedł ale i tak mnie wymęczył, skurczybyk jeden ![]() Cytat:
Cytat:
bo pokój ma być właśnie w takim relaksacyjno-bajkowo-indyjskim stylu w Leroy Merlin widziałam boską lampkę (kiczowata aż zęby bolą, ale aż się prosi do sypialni) Cytat:
Cytat:
cieszę się, że to już lada chwila koniec uwaga! WRESZCIE znalazłam idealną zasłonę do dużego pokoju - jest po prostu genialna! ![]() jutro pędzę do Praktikera składać u krawcowej zamówienie średnio-ciężka, ciemny brąz z przepięknymi zielonymi listkami zawijasami - jakby ktoś materiał robił specjalnie do mojego salonu jak tylko dostanę w swoje łapki - obfocę tylko firanka nijaka... i boję się, że będzie kijowo wyglądać... ale zobaczymy
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-06-14 o 23:25 |
||||||
|
|
|
#279 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
ale jak to nic nie kosztuje? nic a nic? to co za darmo robi?ja w sumie wątpię zeby mi znaleźli odpowiedniego kandydata...tzn po odpowiednim kierunku. I nie zebym ja miala firme...ale jestem ciałem doradczym ostatnio miałysmy taki przypadek ze szefowa chciala osobe z doswiadczeniem-no i efekt był taki ze osoba ta przekonana o własnym doswiadczeniu cos tam sobie dłubała przez pół roku a potem okazało sie ze przwie wszystko zje...ne. Więc teraz mysle ze moze lepiej takiego wystrachanego stazyste co wie ze nic nie wie-przynajmniej sie bedzie pytał co i jak ma robic....tak mi sie wydaje
|
|
|
#280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() stażysta dostaje stażowe z urzędu, jakieś kilkaset złotych (nie wiem ile dokładnie teraz) ale zawsze to coś. Jest bardzo dużo chętnych na takie staże. |
|
|
|
|
#281 |
|
grozi wypollizowaniem
|
umarłam
odpisał mi gościu od kolczyków.. ze zrobi pare jak najbardziej podobnych i mi wyśle ![]() a w sumie byłam pewna ze będę musiała obfocic zniszczenia i udowadniac ze nie kance
|
|
#282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Branoc
|
|
#283 |
|
grozi wypollizowaniem
|
raczej świadomy nieprzewidywalności "materiału"- te kolczyki to są całe kawałki mechanizmów zegarkowych-te elementy są oryginalnie połączone ze sobą
|
|
#284 | |
|
Zakorzenienie
|
oj po szaleństwach weselnych coś odezwało mi się w kręgosłupie, SKS
, normalnie ledwo chodzę i to wygła zdeczko---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- fajny )Cytat:
A dekoratora wcale zatrudniać nie chcę, ale będę musiała co by gości nie wystraszyć, oczywiście jeśli kasy po remoncie wystarczy w co szczerze wątpię. Jeśli więc lubisz pracować za półdarmo to zapraszam
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-06-15 o 00:00 |
|
|
|
|
#285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#286 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i coś tej podłodze wy-push-upował? Cytat:
|
|
#287 |
|
Rozeznanie
|
Czasem jak się urządza coś swojego.szuka się pomysłów.Ja przypadkiem znalazłam coś takiego Jak Jagodowy zagajnik blog, jesli ktos lubi podobne klimaty, vintage. decupage.itp.... każdy kocha inne klimaty
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi sie spac chce I po co ja głupia do później nocy na yutuba i piosenki się gapiłam? Gdzie się podziewa Gryx? Padł przy kolejnej drakońskiej diecie? ![]() I kiedy będzie jakiś zlot w Wawie? ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-15 o 08:35 |
|
|
|
#289 |
|
Wpisz tu zomzing
|
ja się zastanawiam, czym na tej Islandii Red pachniała, bo to musiało niezły ogon robić
![]() cbr, jak się już ogarniesz ze wszystkim i powklejasz, to pisaj, bo już mam reisefieber
|
|
|
|
#290 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ano właśnie,gdzie Gryszard Czyżby pojechał odwiedzić małżonkę na szkoleniu
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#291 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
napisałam PWbry wszystkim
|
|
|
#292 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież żeni się ze mną![]() Dziewczęta,u mnie zaczyna się znowu remontowa jazda,kuchnia tym razem,i pytanie mam :co myslicie o ciemnoczerwonej terakocie? Do mebli w kolorze wenge i mlecznego szkła.. Bo sobie wymysliłam taki własnie sposób na ożywienie wnętrza,tylko kurczę nie wiem czy po roku sie nie znudzę i nie będę chciała zrywać. i dzień dobry wszystkim
|
|
#293 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#294 |
|
never say no to panda
|
i trochę ciemno?
bo się z podłogi i mebli zrobi taka ciemna masajeszcze zależy, jak bardzo czerwona ta ciemna czerwień a ściany jakie są?
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
|
#297 | ||
|
Zakorzenienie
|
o tak mniej więcej będzie to wyglądało:
Załącznik 3184826
|
|
#298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#300 |
|
never say no to panda
|
z jednej strony kuchnia spora, więc może się to to się rozłoży na całą tę przestrzeń i nie będzie takie ciemne, ale z drugiej strony (orientacyjnie, ale jakoś mnie nie przekonuje, chociaż ciekawie wygląda
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.

pracodawcy baaaaardzo chętnie biorą stażystów 9zwłąszcza w mojej firmie
) 

podpatrzę trochę tu, trochę tam, dobiorę ulubione kolorki i jakoś na szczęście to to pasuje
chociaż przez to mam dość "ciekawy" kształt łazienki) - czyli jest sobie taka wnęka wys. 100cm, szer. 38cm i głębokości 24cm
)

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
I po co ja głupia do później nocy na yutuba i piosenki się gapiłam? 

przecież żeni się ze mną