Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy :) WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.III - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-15, 07:52   #1291
ninaad
Wtajemniczenie

Dot.: Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy :) WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz

Czy tylko mnie się nic nie chce ? (no, może poza spaniem)
Maluch się wierci, brzuch jak zwykle niefajnie się spina- no ale idę dzisiaj do lekarza, więc zobaczymy co i jak no i jak tam moje wyniki wyszły
ninaad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 08:01   #1292
Mpik82
Rozeznanie

GG do Mpik82
Dot.: Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy :) WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz

Cytat:
Napisane przez ninaad Pokaż wiadomość
Czy tylko mnie się nic nie chce ? (no, może poza spaniem)
Maluch się wierci, brzuch jak zwykle niefajnie się spina- no ale idę dzisiaj do lekarza, więc zobaczymy co i jak no i jak tam moje wyniki wyszły
a mnie sie nawet spac nie chce,,,
Moja niunia też się wirci czasem nie wiem jak usiąśc, aby było wygodnie
Powodzenia na wizycie
Stary 2010-06-15, 08:11   #1293
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Mpik82 Pokaż wiadomość
Kochanie ta komoda w Ikei jest dokladnie za 159zl KuLLEN -http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40093059
Droższa jest seria MALM 360zl -
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80178607
więc spraw dobrze. ta tansza jest gorzej wykonana ...

Wow, faktycznie no to super, dzisiaj biegnę do Ikea

Na początku roku robilismy remoncik duzego pokoju i teraz tak wyglada:

Super, tak wiosenno- letnio

A Nikuś, co do tych literek z IMIONAMI, są śliczne
Ja ściągnełam sobie Literki z netu i wydrukuje na ładnych papierze i wstawie w antyrame i powiesze nad łożeczkiem
Dużo taniej i ile radości z pracy Uwielbiam robić takie rzeczy
Też fajnie
Ja po przemyśleniu jednak nie robię literek, bo tutaj mogę je zawiesić, ale jak się do domku przeprowadzimy, to chciałam Pawełkowi zrobic pokój w "głębię oceanu" lub "kosmos". To by ich widać nie było.
Ja się przyznam, że ostatnio nie mam zbyt wielkiej inwencji twórczej, tzn może i mam, ale robić się nie chce Przez budowę wszystko, cała energia tworzenia tam się spala...
NIKaP-n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 08:57   #1294
Majka232
Zakorzenienie

Dzień Dobry dziewczyny!

Dziś u mnie od rana pięknie, świeci słoneczko i jest w miarę ciepło, ale po południu pewnie będzie jak wczoraj, bo zapowiadali deszcz.

Kurcze, zaczynają się wyprzedaże, a ja muszę się powstrzymywać, bo nie wiem jakie dokładnie ubranka dostanę od cioci. Jednak "muszę" coś kupić w H&M czy Smyku, bo nie wytrzymam
Stary 2010-06-15, 09:03   #1295
Szczęśliwa
Zadomowienie

Witam z rana, oczywiście z pracy. Dziś też chłodno, ale słonko świeci, więc nie jest źle. Po pracy ruszam na polowanie na firankę do pokoiku Dagmary, chce coś w kwiatki lub motylki. Przeszłam już tyle sklepów i nic :-( muszę dzisiaj kupić coś koniecznie!

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość

kurcze laseczki, Wam też takie włosy na brzuchu porosły teraz w ciąży?
Tez mam taki biały meszek, dziwne to

Cytat:
a ja nie śpie od 5.40 Misio Moj do pracy wychodził a ja już jakos nie mogłam usnąć...
Ja codziennie wstaję o tej godzinie do pracy
Kolory w pokoju intensywne.

Ale sny dzisiaj miałyście same zabijanie

Nasza córcia jest już z nami. Dagusia- 23.09.2010r.
Szczęśliwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 09:07   #1296
martucha84
Zakorzenienie

dziewczyny mam pytanie....
co z macierzynskim?

tzn jestem na l4, plci mi go zus.. pewnego dnia urodze to w dniu urodzenia przerywa mi sie l4 i zaczyna macierzynski, czy l4 trwa do konca a macierzynski od pierwszego dnia po l4?

czy ja musze gdzies cos pisac jakies podanie prosbe o macierzynski (do zusu dyr) jak tak to kiedy? bo wiem ze o te dodatkowe 2 tyg trzeba napisac ale to juz pozniej...
Stary 2010-06-15, 09:11   #1297
ania13.03
Zadomowienie

Hej dziewczyny, odzywam sie pierwszy raz od przyjazdu do Polski Czas tak strasznie szybko leci Nie moge uwierzyc, ze juz jutro wracamy Dzisiaj jeszcze tylko idziemy do jednych znajomych a przed tym do urzedu stanu cywilnego po akty urodzenia. Chyba po powrocie do siebie pojdziemy zabukowac slub cywilny Wczoraj kupilam kilka kosmetykow niedostepnych tam, np. krem bambino i taka bylam szczesliwa jakbym kupowala niewiadomo co Dzisiaj wybieram sie jeszcze do jednego sklepu z akcesoriami i ciuszkami dla dzieci, musze rowniez zakupic jeszcze fride i to chyba wszystko. Powiem Wam, ze tak mi sie tutaj podoba, ze najchetniej juz bym nie wyjezdzala.
Jedyna masakra jest jesli chodzi o jedzenie. Jem wszystko i to w takich ilosciach, ze ostatnio co wieczor mam bole zoladka :pala: Ale co zrobic jak wszyscy tylko chodza wokol nas (mnie i malej) i donosza nam wszystko co nam smakuje
Co do imienia to wstepnie wybralismy Gabriele, chociaz wciaz rozwazamy rowniez Lilianne
Nie wiem czy uda mi sie wszystko nadrobic ale gratuluje przede wszystkim rozpoznanych plci Widze, ze coraz wiecej dziewczynek na naszym watku Od teraz na pewno bede juz bardziej na bierzaco Milego dnia dziewczynki

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 09:19   #1298
malwina1204
Rozeznanie

Klarissa kupiłaś tanio i bardzo ładne ubranka.

Amelia 2.11.2010-53cm,2900g
malwina1204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 09:23   #1299
naked21
Wtajemniczenie

GG do naked21

hej dziewczyny nie miałam cos ostatnio natchnienia do pisania
w sobotę napisałam ostatni exam, zdałam oddałam indeksik i mammy z Filusiem wakacje , wszystkim obronionym mamuśkom wielkie gratki

brzuszki macie piekne, zakupy też, ja dostałam ostatnio przecudny dresik Supermana na rozm 56 z H&M a sama już z ciuszków nic nie kupuję, wystarczy

co do tych literek z allegro, zamówię koniecznie pokoik Małego będzie w kolorach niebiesko-szarych, ściany białe, więc literki będą świetnie wyglądać planuję też zamówić szafkę z półkami z Ikei

Jutro mam profesjopnalna sesje zdjęciową w domku potem plenerek dlatego dziś szperam w poszukiwaniu fajnych inspiracji na pozycje i ubiór trzymajcie kciuki za pogodę

pozdrawiam Was cieplutko
Stary 2010-06-15, 09:37   #1300
ycnan
Zadomowienie

Dzień dobry kochane
Widzę, że sny dzisiejszej nocy nie za ciekawe miałyście Ja za to od 1:00 nie mogłam spać Przysypiałam na 10 min-pobudka, 10min snu-pobudka. I to nie wiem czemu Poprzedniej nocy przy deszczu mi się cudownie spało
Ale, wbrew pozorom, wyspałam się

fem, ninaad, trzymam kciuki za wizyty

Klarissa, bardzo ładne i tanie zakupy Spódnicą też się możesz pochwalić

Mpik82, pokój bardzo fajny, szkoda, że z drugim teraz taki problem.

martucha84, wiem tylko tyle, że z dniem porodu zaczyna się macierzyński. Reszta pytań to do naszych znawców prawa

naked21, gratuluję zdania egzaminu i rozpoczęcia wakacji
Oczywiście będę trzymać kciuki za jutrzejszą pogodę.
ycnan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 09:38   #1301
Eveliouses
Raczkowanie

Cytat:
a ja nie śpie od 5.40 Misio Moj do pracy wychodził a ja już jakos nie mogłam usnąć...
Plecki mnie bolą jak leze na wznak.. a na boku też mi jakoś nie wygodnie już
a do tego miałam mega głupi sen.. jakiś facet na motorze chciał mnie zabić...
Mpik ślicznie to imie zrobiłas,a pokój b.ładny.
Co do snów to teraz własnie w ciąży śni mi sie cos co noc!!!i to przewaznie głupio i strasznie ale przyzwyczaiłam sie i rano G zawsze pyta"no opowiadaj co tym razem" i chichramy sie skąd takie głupoty w tej głowie

: jupi::j upi:
http://www.suwaczki.com/tickers/qq87i09k53acoskv.png

PROSZĘ ZOBACZ I PODPISZ SIĘ
http://uniteddogs.com/stopkillingdogs
Eveliouses jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 09:47   #1302
kasienka1701
Zadomowienie

Cytat:

No mi wyrosły niestety,ale i tak jestem i nich bardziej zadowolona niż jakbym miała mieć tą czarną kreskę...Włosków tak nie widać,a ta czarna kreska na rozciągniętym brzuchu też może nie tak wyraźna,ale na normalnym...Szwagierka pokazała mi brzuch miesiąc po urodzeniu,ma płaski brzuch jak przed ciążą,ale ta czarna kresa wygląda fatalnie ,jakby ją ktoś markerem namalował i to ponoć do roku może znikać,więc nie ma mowy,żeby się w bikini pokazać.Cieszę się,że jej nie mam

Cytat:
Napisane przez naked21 Pokaż wiadomość
Jutro mam profesjopnalna sesje zdjęciową w domku potem plenerek dlatego dziś szperam w poszukiwaniu fajnych inspiracji na pozycje i ubiór trzymajcie kciuki za pogodę
Zazdroszczę,ja ciągle mam w planach zrobić fotki,a ciągle gdzieś to umyka i wychodzi na to,że na 27 tc nie mam nawet zdjęcia w ciąży z Tżtem...Niedługo się okaże,że ciąza minie,a ja nie będę mieć zdjęć...

No i witam w gronie wakacyjnie leniuchujących mamusiek

Nikuś dzięki za przesłanie materiałów

kasienka1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 09:53   #1303
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

Mialam ciezka noc.
Dziewczyny, ktorych TZci sa w delegacji - jak Wy to wytrzymujecie?
Minela dopiero pierwsza noc, a ja mam cale oczy podpuchniete i brak mi sil, w ogole nie moglam spac. Jeszcze TZ o 6 rano zaczal do mnie pisac...
xxSHINeexx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 10:00   #1304
malwina1204
Rozeznanie

Mamuśki brałyście ślub cywilny w ciąży bo ja będę brać i nie mam pomysłu na sukienke szukam i szukam i nic , czy macie jakieś pomyśły?? bo będę mieć również zdjęcia w plenerze i muszę się ładnie prezentować gdy byście miały jakieś propozycje POMÓŻCIE!!!

Stary 2010-06-15, 10:06   #1305
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malwina1204 Pokaż wiadomość
Mamuśki brałyście ślub cywilny w ciąży bo ja będę brać i nie mam pomysłu na sukienke szukam i szukam i nic , czy macie jakieś pomyśły?? bo będę mieć również zdjęcia w plenerze i muszę się ładnie prezentować gdy byście miały jakieś propozycje POMÓŻCIE!!!
My na cale szczescie slub mamy zaplanowany na PO ciazy
Ale powiem Ci tak, ze suknia wcale nie musi byc biala. Mozesz przeciez zaszalec. Nie trzeba sie trzymac wyznaczonych "schematow"
Rob tak, zeby Tobie bylo dobrze.
xxSHINeexx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 10:16   #1306
cellaris
Rozeznanie

hej dziewczyny u mnie od rana wielki remont Zabraliśmy się za urządzanie pokoiku dla małej. Stawiamy ścianki,a potem malowanie całego mieszkania. Po raz pierwszy cieszę się,ze nasze mieszkanko ma tylko 41m kwadratowych

Wczoraj byłam w pracy,mimo,ze na L4 jestem to muszę kilka spraw pozamykać. Wiadomo koniec roku szkolnego,a ja mam wychowawstwo no więc papierów mnóstwo. No i spędziłam tam bite 4 godziny. Na dodatek przez ten czas prawie nic nie zrobiam tylko "klachałam". Powiem wam,że tęsknię za dzieciakami i ludźmi z pracy...nawet za moją zakręconą szefową No niestety konsekwencje tego są bo wieczorem znów brzuchol zaczął boleć,a w niedzielę już było tak fajnie. Jednak leżenie to podstawa. Lenka ja nie wiem jak ty dajesz radę tak zasuwać po uczelni. Trzymaj się kochana i uważaj na siebie.

Malwinko zgadzam się z shin nie musisz mieć białej sukni, no chyba,ze bardzo chcesz. Ja na kościelnym miałam suknię w kolorze starego złota. a gorset był wyszywany taką zgnitozielono-brązowo-złotą nicią. Mój konserwatywny tatko prawie zawału dostał jak ją zobaczył

Edytowane przez cellaris
Czas edycji: 2010-06-15 o 10:27
cellaris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 10:23   #1307
malwina1204
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez xxSHINeexx Pokaż wiadomość
My na cale szczescie slub mamy zaplanowany na PO ciazy
Ale powiem Ci tak, ze suknia wcale nie musi byc biala. Mozesz przeciez zaszalec. Nie trzeba sie trzymac wyznaczonych "schematow"
Rob tak, zeby Tobie bylo dobrze.
myslałam cos takiego przed kolanko bo za kolanko to sie zle czuje a kolor myslałam o białym lub jasnym różu,fasonowo musze sie rozejrzec

Stary 2010-06-15, 10:35   #1308
ycnan
Zadomowienie

Cytat:
Kochana, wybór jest przeogromny. Nie musisz szukać po salonach sukien ślubnych i płacić fortuny.
A jakie pasują? A na przykład takie:
http://allegro.pl/item1077117022_suk...rozmiar_m.html

http://allegro.pl/item1065297173_suk..._ii_roz_s.html

Ogólnie, wszystko, co jest odcinane pod biustem i jest luźne poniżej, pasuje. Naprawdę przepięknie to wygląda

i jeszcze ta jest cudowna ^^ :
http://allegro.pl/item1077632167_apa...sylka_24h.html

Edytowane przez ycnan
Czas edycji: 2010-06-15 o 10:37
ycnan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 10:46   #1309
malwina1204
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ycnan Pokaż wiadomość
Kochana, wybór jest przeogromny. Nie musisz szukać po salonach sukien ślubnych i płacić fortuny.

Ogólnie, wszystko, co jest odcinane pod biustem i jest luźne poniżej, pasuje. Naprawdę przepięknie to wygląda

i jeszcze ta jest cudowna ^^ :
http://allegro.pl/item1077632167_apa...sylka_24h.html
piękne sukienki ta ostatnia najładniejsza dziękuje
poszukam tam innych

Stary 2010-06-15, 10:51   #1310
majka59
Raczkowanie

Witam mamusie

Ale wy macie z tymi snami,ja tam problemow ze spaniem nie mam co mnie bardzo cieszy,wstaje jednak siku kilka razy w nocy a dopiero 27tc co bedzie pozniej?Chyba przeniose sie toalety na noc

naked21-gratki zdania egzaminowi pochwal sie sesyjkakciuki za pogode juz zacisniete

kasienka1701-u mnie tez krechy nie ma,a wloski tez sa

ninaadi fem- za wizyte

ania13.03-znam ten bol jak trzeba wrocic z PL,pozniej mam dola przez tydzien

malwina-ja mysle ze jak najbardziej mozesz taka przed kolanko sukienke sobie sprawic,a z kolorem nie musisz ograniczac sie do bialego
majka59 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 10:54   #1311
Szczęśliwa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam pytanie....
co z macierzynskim?
Pierwszy dzień urlopu macierzyńskiego przypada w dniu porodu, a wiec poród przerywa trwające L-4. Do zakładu pracy należy dostarczyć akt urodzenia dzieciątka i na podstawie tego zakład pracy zgłasza do ZUS początek urlopu macierzyńskiego i od dnia porodu pobiera sie zasiłek macierzynski.
Wiadomo, że dostarczenie aktu urodzenia trwa kilka dni, warto jest wiec zgłosić to wcześniej choćby telefonicznie i poprzez dostarczenie do zakładu pracy zaświadczenia za szpitala o porodzie.
My u Nas udzielamy urlopu macierzyńskiego na podstawie takiego zaświadczenia.

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
Chyba po powrocie do siebie pojdziemy zabukowac slub cywilny :
Jeśli tak, to gratulacje.

Cytat:
czy macie jakieś pomyśły?? bo będę mieć również zdjęcia w plenerze i muszę się ładnie prezentować gdy byście miały jakieś propozycje POMÓŻCIE!!![/B][/COLOR]
Myślę, że najlepiej będzie w sukience odcinanej pod biustem. Kolor dowolny- może ecri? Długość taka, w jakiej czujesz się najlepiej, może być długa jak i przed kolanko.

Był taki wątek:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=160221

Fajne te sukieneczki wklejone przez ycnan

Nasza córcia jest już z nami. Dagusia- 23.09.2010r.

Edytowane przez Szczęśliwa
Czas edycji: 2010-06-15 o 10:58
Szczęśliwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 11:06   #1312
elenka1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ycnan Pokaż wiadomość

l
te 2 są piękne

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
Napisane przez majka59 Pokaż wiadomość
Witam mamusie

Ale wy macie z tymi snami,ja tam problemow ze spaniem nie mam co mnie bardzo cieszy,wstaje jednak siku kilka razy w nocy a dopiero 27tc co bedzie pozniej?Chyba przeniose sie toalety na noc

hehe z tym sikaniem to naprawde jakas tragedia, ja probowałam wieczorem ograniczyć napoje ale latem nie da się no i sikam i zawsze jestem mega zła jak ide do toalety dobrze chociaz ze jak wroce to szybciorem usypiam

naked21-gratuluję zdania egzaminowi czekam na zdjęcia z sesji a pogodę zapowiadają ładną na jutro tzn bezdeszczową

kasienka1701- to mnie nastraszyłaś ta krechą bo ja mam

OLA 6.10.2010
elenka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 11:25   #1313
Nika1980
Zakorzenienie

Drogie Mamusie wrzesniowo- pazdziernikowe!

Ja tez jestem mamusia pazdziernikowa - tyle ze 2009 i nalogowa wizazanka

Przychodze do Was z prosba
Moja naj naj naj lepsza przyjaciolka, mamusia wrzesniowa 2010 - jeszcze nie wizazanka ma klopoty - czeste skurcze, skrocona szyjke ( ma zalozony pessar) bardzo sie martwi, musi duzo lezec, czuje sie samotna... same rozumiecie...

Czy ktoras z Was jest w podobnej sytuacji ?
czy moze napisac swoje doswiadczenia ? czy podzielicie sie troskami? pocieszycie?

Czy przyjmiecie do swojego grona swiezutka wizazanke ?

Okruszek rosnie tp: 28 marzec 2012

http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png
Nika1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 11:28   #1314
mszu
Zadomowienie

GG do mszu

Jesli Wy mialyscie cieżką noc to ja nie wiem co mam powiedziec... myslalam ze zejde... gorączka 38', mega dreszcze, wymioty i siodme poty (4 razy wstawalam sie przebierac), i kaszel ze myslalam ze sobie oskrzela wypluje
Maż przwkeł z pracy jakies cholerstwo, nakaszlal na mnie i wyjechal na 2 tyg... jak wroci to chyba go...

Jestem, bo fotografuję....
http://martalipinska.blogspot.com/

Stary 2010-06-15, 11:32   #1315
Eveliouses
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nika1980 Pokaż wiadomość
Drogie Mamusie wrzesniowo- pazdziernikowe!

Ja tez jestem mamusia pazdziernikowa - tyle ze 2009 i nalogowa wizazanka

Przychodze do Was z prosba
Moja naj naj naj lepsza przyjaciolka, mamusia wrzesniowa 2010 - jeszcze nie wizazanka ma klopoty - czeste skurcze, skrocona szyjke ( ma zalozony pessar) bardzo sie martwi, musi duzo lezec, czuje sie samotna... same rozumiecie...

Czy ktoras z Was jest w podobnej sytuacji ?
czy moze napisac swoje doswiadczenia ? czy podzielicie sie troskami? pocieszycie?

Czy przyjmiecie do swojego grona swiezutka wizazanke ?
NO PEWNIE,ZE PRZYJMIEMY!!!
JA NIEMAM TAKICH DOŚWIADCZEŃ,ALE DZIEWCZYNY TU POTRAFIĄ ZARADZIĆ NA WSZYSTKO WIĘC ZAPRASZAMY I WITAMY,NIECH WPADA SZYBCIUTKO DO NAS!ZARAZ JEJ SIE POPRAWI

Stary 2010-06-15, 11:33   #1316
dzidzia_aim
Rozeznanie

GG do dzidzia_aim

Witam kobitki

Oj już wiem co będę robić dziś cały dzień, nazbierało mi się ponad 10 stron Ale nareszcie wszystko wraca do normy i czasu mam duzzzzziiiiiooooooo Mężuś miał troszke wolnego więc jezdzilismy po sklepach ogladajac wszystko co nam potrzebne, pozatym mieszkanie musimy zmienic i tez czasu mi to zabiera strasznie duzo bo nic znalezc nie moge, pozatym troszke wizyt mi sie nazbieralo i tak jakos malutko czasu bylo zeby cos naskrobac

EVELIOUSES dziękuję za pamięć, kochana jesteś
dzidzia_aim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 11:36   #1317
Eveliouses
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mszu Pokaż wiadomość
Jesli Wy mialyscie cieżką noc to ja nie wiem co mam powiedziec... myslalam ze zejde... gorączka 38', mega dreszcze, wymioty i siodme poty (4 razy wstawalam sie przebierac), i kaszel ze myslalam ze sobie oskrzela wypluje
Maż przwkeł z pracy jakies cholerstwo, nakaszlal na mnie i wyjechal na 2 tyg... jak wroci to chyba go...
oj kochana to niedobrze,ale zaraz walnij sobie syropek z cebuli,mleko z miodem i czosnkiem a w razie co bioparox fajnie pomaga i można w ciąży ale to trzeba na receptę i TRZYMAJ SIE CIEPLUTLKO!

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Napisane przez dzidzia_aim Pokaż wiadomość
Witam kobitki

Oj już wiem co będę robić dziś cały dzień, nazbierało mi się ponad 10 stron Ale nareszcie wszystko wraca do normy i czasu mam duzzzzziiiiiooooooo ...

EVELIOUSES dziękuję za pamięć, kochana jesteś
UFFFF nareszcie jestes
fajnie,ze wszystko dobrze,a nastepnym razem prosze meldowac,ze Cie dłuzej nie bedzie beboczku mój

Stary 2010-06-15, 11:36   #1318
angelikaw
Zakorzenienie

Cytat:
mam delikatny meszek... za to czarnej krechy jeszcze nie widać...
W którym tyg. ona Wam wyskoczyła?

naked21 - gratuluję zdanych egzaminów

--------
Ale Wam zazdroszczę, że macie w pobliżu Tesco, H&M, Smyka, 5-10-15 i inne tego typu sklepy, w których są mega wyprzedaże. U nas byle jakie body kosztują ok.15-20zł, a pajacyk - bawełna od 18 zł wzwyż, welur powyżej 20zł. Za komplet: koszulka+tradycyjne śpioszki+kaftanik trzeba zapłacić ok.50-60zł.
angelikaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 11:37   #1319
Eveliouses
Raczkowanie

ide babcię obudzić bo miała drzemkę i czas coś zjeść

Stary 2010-06-15, 11:50   #1320
elenka1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez angelikaw Pokaż wiadomość
mam delikatny meszek... za to czarnej krechy jeszcze nie widać...
W którym tyg. ona Wam wyskoczyła?
mi ok 18 taka delikatna teraz mam 25 i jest coraz ciemniejsza i pewnie pod koniec bedzie jeszcze ciemniejsza, jest lekko brązowa nie czarna

OLA 6.10.2010
elenka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości