|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których ju¿ nie u¿ywamy. Nie u¿ywasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() ~*~uwaga!okazja!prawie Nowiutkie Kosmetyki!!(tusz,podk³ady ,cienie,b³yszczyki Itp) ~*~
Cze¶æ Dziewczyny!
Mam do zaoferowania kosmetyki, które maj± minimalne ¶lady zu¿ycia*, datê wa¿no¶ci do 2007- 08 roku. Niestety nie posiadam oryginalnych kartoników/ folii. Istnieje mozliwo¶æ wymiany jednej rzeczy, za kilka przedstawionych poni¿ej**. Zapraszam serdecznie ![]() DO WYMIANY KOSMETYKI KOLOROWE: ~ Tusz Rimmel "Extra Super Lash"- nr.101, black black- bardzo trwa³y, ¶wietnie wyd³u¿a i pogrubia (niestety u mnie wywo³a³ reakcjê alergiczn±, ale swoj± drog±- wra¿liwe te moje oczy ![]() ~ B³yszczyk Avon "Quick Pen"- lilac- b³yszczyk w "formie" d³ugopisu, bardzo trwa³y, na ustach delikatny liliowy kolor- u¿yty 3-4 razy ~ B³yszczyk Diddl "Diddalina LipGloss"- transparenta malina- bardzo l¶ni±cy b³yszczyk z delikatnymi drobinkami brokatu- u¿yty 3 razy ~ Cienie Eveline "Matt Duo Shadows"- nr.250, oil tree (oliwkowy jasny i ciemy)- podwójne, matowe cienie, bardzo bardzo trwa³e- u¿yte 2 razy ~ Cienie Eveline "Magic Duo Shadows"- nr.353, candy's (ciemny ró¿, ¶liwka)- podwójne cienie z brokatem, bardzo trwa³e i l¶ni±ce- jasny odcieñ u¿yty 2 razy, ciemniejszy nieu¿ywany ~ Podk³ad Kolastyna "Fluid Witaminowy"- jasny be¿- idealny podk³ad na lato- lekki, ¶wietnie nawil¿aj±cy i delikatnie kryj±cy (naczynka, niedu¿e krostki), bardzo dobrze siê rozprowadza- poj. 30 ml, u¿yty 3 razy, NOWIUTKI ~ Podk³ad Maybelline "Wonder Finish"- sand (odcieñ podobny do jasnego be¿u)- ¶wietnie kryje, twarz wygl±da czysto i ¶wie¿o, poj. 30 ml, zu¿ycie ok.40% PIELÊGNACJA CIA£A: ~ Balsam br±zuj±cy PharmaCF "Cztery pory roku"- nie br±zuje zbyt dobrze ![]() ZAPACHY: ~ Woda toaletowa Dramer "NewMystic"- lekko pudrowy, subtelny zapach- woda z tzn."ni¿szej pó³ki" ![]() SZUKAM Dobrego tuszu- nie sklejaj±cego rzês, wyd³u¿aj±cego i pogrubiaj±cego. Bardzo chêtnie Maybelline (nie mam uczulenia ![]() Trwa³ych cieni w kolorze ³ososiowym. Dobrego kremu nawil¿aj±cego dla cery mieszanej (ALOESOWI, RUMIANKOWI I FIRMIE ZIAJA DZIÊKUJEMY ![]() ~*~BARDZO ZALE¯Y MI NA RZECZACH Z MIN. ¦LADAMI U¯YCIA, PONIEWA¯ OFERUJÊ PRZEDMIOTY NOWE I LEDWO U¯YWANE ![]() _________________________ _____________ * oprócz podk³adu Maybelline- 40% zu¿ycia z 30 ml ** je¶li warto¶æ Twojego produktu jest spora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
po prostu Em :)
|
Dot.: ~*~uwaga!okazja!prawie Nowiutkie Kosmetyki!!(tusz,podk³ady ,cienie,b³yszczyki Itp) ~*~
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: ~*~uwaga!okazja!prawie Nowiutkie Kosmetyki!!(tusz,podk³ady ,cienie,b³yszczyki
Znajdziesz co¶ za tusz Rimmel?
![]() ![]() Edytowane przez aisne Czas edycji: 2006-06-06 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ~*~uwaga!okazja!prawie Nowiutkie Kosmetyki!!(tusz,podk³ady ,cienie,b³yszczyki Itp) ~*~
Mam tusz Yves Rocher-Luminelle-resistant a'leau-u¿yty ok 7 razy, a poza tym to co w w±tku-zajrzyj ! ![]() ![]() interesuje mnie u Ciebie: ~ Tusz Rimmel "Extra Super Lash"- nr.101, black black- bardzo trwa³y, ¶wietnie wyd³u¿a i pogrubia (niestety u mnie wywo³a³ reakcjê alergiczn±, ale swoj± drog±- wra¿liwe te moje oczy ![]() ~ B³yszczyk Avon "Quick Pen"- lilac- b³yszczyk w "formie" d³ugopisu, bardzo trwa³y, na ustach delikatny liliowy kolor- u¿yty 3-4 razy ~ Podk³ad Maybelline "Wonder Finish"- sand (odcieñ podobny do jasnego be¿u)- ¶wietnie kryje, twarz wygl±da czysto i ¶wie¿o, poj. 30 ml, zu¿ycie ok.40%
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Znalaz³aby¶ cos u mnie za:
Tusz Rimmel "Extra Super Lash"- nr.101, black black- bardzo trwa³y, ¶wietnie wyd³u¿a i pogrubia (niestety u mnie wywo³a³ reakcjê alergiczn±, ale swoj± drog±- wra¿liwe te moje oczy )- u¿yty jeden raz, NOWIUTKI Podk³ad Maybelline "Wonder Finish"- sand (odcieñ podobny do jasnego be¿u)- ¶wietnie kryje, twarz wygl±da czysto i ¶wie¿o, poj. 30 ml, zu¿ycie ok.40% ???
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Mariola13 i Lolitka123-- podoba mi sie u Was pare drobiazgow- pomysle i dam znac, ok?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
to daj szybko znaæ, bo kilka wymianek mi siê szykuje i nie wiem czy mogê liczyæ na te rzeczy od Ciebie czy nie
![]() ![]() pozdrawiam
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Mnie interesuj± oba b³yszczyki. Czy znajdziesz co¶ u mnie??
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.