![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() zapachy, perfumy w odlewkach i flakonach - zapraszam :)
WĄTEK NIEAKTUALNY
Witam w moim pachnącym wątku wymiankowym ![]() Na wymianę mam troszkę zapachów w formie odlewek i w oryginalnych flakonikach. Ubytki widoczne są na zdjęciach.
ZAPACHY NA WYMIANĘ: ![]()
PODKŁADY/PUDRY/ROZŚWIETLACZE/RÓŻE:
WYMIENIONE:
Aktualna lista moich chciejstw w podpisie, ale można kusić... Edytowane przez kasienkie Czas edycji: 2011-04-12 o 22:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: zapachy, perfumy w odlewkach i flakonach - zapraszam :)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za Lancome Hypnose?
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Hej hej chetnie przygarne Ralpha
![]() Kiedyś sie juz wymieniałysmy. moge zaproponowac wiele odlewek, fajna gornopolkowa kolorówke i tusze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
witam , mam w starym wątku --link w podpisie tusz MF goji, może Cię zainteresuje?
za część odlewek? ania
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2013-05-24 o 12:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Lancome Hypnose EDT - poj. pocz. 75ml, (link do wersji EDP, ja mam EDT, ale są podobne) KWC
Valentino EDP - poj. pocz 75ml, KWC może za któreś chciałabyś moje Tutti Kiwi 40/75ml z kartonikiem i korkiem? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do siebie (także watek dokładkowy od postu 556).
Zapachy: A.Sung -She miniaturki: Escada, 2x Kenzo odlewka Printemps Poza watkiem mam maskarę Hypnose (mokra używana 1.5 miesiąca naprzemiennie z innymi maskarami).
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2010-06-15 o 08:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Ja po Lancome Hypnose . Pozawątkowo mam tusze do rzęs i czarne i brązowe / Lancome, YSL / Jeśli będziesz zainteresowana dokładnie opiszę i zrobię fotki.Przejrzyj mój wątek może cos Cie skusi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Obie pozycje wolne i do wzięcia.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- To pasowałoby Ci wymienić odlewkę Halle i krem za fige i zestaw mandarynkowy? Bo jeśli tak to zapraszam na PW ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- dziękuję, ale nic nie znalazłam ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Lecę na PW.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Za Wild mogę zaproponować jeszcze prawie nowy (użyty 2 razy) tusz MaxFactor Masterpiece Max (świetne opinie na KWC) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
Ralpha za sam tusz MF nie oddam, a nad tutti kiwi muszę się zastanowić ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Tylko nie wiem za co mam szukać? Co Cię w wątku interesuje? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
O bardzo proszę , tu masz fotkę / opisy w watku bo w końcu dołaczyłam tusze do wymiany /
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Tak, tuszyk jest, nowy zafoliowany
![]() O widzę, że figi już nie ma szkoda ![]() To może: Lolita Lempicka Fleur Defendue - zostało ok. 3 ml? Celine Oriental Summer --12 ml. + jakaś fajna próbeczka? Ania
![]() |
#22 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
Jak okulary nie wchodziłyby w grę to ewentualnie interesowałby mnie tusz YSL - jak oceniasz jego zużycie, ile minęło czasu od otwarcia i czy mogę wiedzieć gdzie był kupowany? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
BAN stały
|
Cytat:
Mogę oddac i okulary i tusz Ysl. Etui do nich nie mam bo jak byłam z synem w zoo wiosną to zostawiłam nieopatrznie na stoliku w barku / poszłam odebrać zamówienie a dziecie było na placu zabaw / i ktoś sobie wziął myśląc ,że nie jest puste. Ale okulary szczęśliwie miałam założone na głowe. Tusz natomiast otworzyłam w styczniu / dokładnie 3 ciego / bo kupiłam go specjalnie na wyjściowy weselny makijaż .Kupiłam osobiście w Sephorze . Tusz jest prawie pełny bo mam dwa i maluje sie starym / bo sobie wygięłam szczoteczkę w łuk / zresztą jak już miałaś doczynienia z tuszami YSL to wiesz ,że to jedne z nielicznych które sie nie kończą ![]() Co ja bym chciała ? Ha !!! Sama nie wiem . Na pewno podoba mi się Hypnose lancome edt , Ralph Lauren i Valentino Decyzję zostawiam Tobie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Aha Valentino i Hypnose to testery, Ralph to "normalny" produkt. Edytowane przez kasienkie Czas edycji: 2010-06-15 o 22:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
spodobał mi się Valentino EDP - poj. pocz 75ml, KWC
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
hej,
podobaja mi sie Ciebie: Celine Oriental Summer - poj. pocz. 12ml, Celine Dion Paris Nights dezodorant Lancome Hypnose EDT - poj. pocz. 75ml znajdziesz cos u mnie za cos z tego co mi sie podoba? odp. u mnie prosze ![]() ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- w watku mam probki kremu Vichy do cery z niedoskonalosciami(x2),po za watkiem jeszcze z jakis 5 takich probek,moze one by Ciebie zainteresowaly?Albo krem Garniera do cery mieszanej i normalnej,zostalo mi 1/2 opakowania
![]() |
#27 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Czy znajdziesz coś u mnie w wątkach za: Lolita Lempicka Fleur Defendue - poj. pocz. 4ml, KWC i Celine Oriental Summer - poj. pocz. 12ml; KWC ?
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Hej, faktycznie wybiór nie za duzy
![]() to może Gucci Rush 2 ania
![]() |
#30 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.