Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów! - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-15, 16:45   #2281
malenstwo5
Wtajemniczenie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!

Ewa, gdzie zamówiłaś ten puder?
Allegro?
Ja chciałam zamawiać na zbiorowych zamówieniach, ale boję się, że nie dojdzie do mojego wyjazdu..

malenstwo5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 16:58   #2282
expectation
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
Marta Everyday Minerals FAIR NEUTRAL (intensive)
Ze stażu ma się bodajże najmniejszą krajową, ale nie jestem pewna. Ale staż daje nam np. doświadczenie. Ja bym poszła na staż gdyby nie wyjazd.
Tak, ja też mam nawet niecałą najniższą krajową, a pracuję normalnie - 8 h dziennie, z tym że nie więcej niż 40 tygodniowo i dwa dni wolne na miesiąc, czy cos takiego;d

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
tylko tą jedną próbkę ? jakby co, to ja jakieś mam próbki, inne niż EDM

zdaje mi się, że moja mama miała niższe niż najmniejsza krajowa. niecały tysiąc? a pracowała jak na normalnym etacie.

nie lepiej zdobyć doświadczenie normalnie pracując?
lepiej, pod warunkiem że ktoś cię zatrudni

Dla mnie np. ważne jest to że jestem pracownikiem biurowym, że nabywam takie doświadczenie. Nie chciałabym np. pracować nad morzem przy jedzeniu, bo nie miałabym po co później wpisywać tego w cv

A Bóg map nie rozdaje, nie wiesz dokąd iść...

expectation jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 17:04   #2283
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czijo Pokaż wiadomość
Tyle tego macie?
I nawet po francusku!
Cóż, ja bym wybrała Biomedical Engineering i Computer Science
A to w ogóle bezpłatne? W Krakowie za wszystkie obcojęzyczne kierunki trzeba bulić, i to grubo :/
Tyle
Inżynieria biomedyczna? nigdy o tym nie myślałam... tylko te typowo elektroniczne, mechaniczne kierunki
Ale Computer Science jest z wydziału elektronicznego (informatyk od otwartych skrzynek )
Bezpłatne
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20005450]Już wiem co chciałam Wam napisać. . oglądałam mecz. Słowacja kontra Nowa Zelandia. i aż mi się szkoda zrobiło Słowaków. bo prowadzili do 93 minuty a tu nagle goll dla przeciwników.[/QUOTE]
Widziałaaaam. Przychodzę do taty, pytam jak się mecz skończył, a tu 92 czy tam 93 minuta i piękna główka
Cytat:
fajnie jest na tej PŁ z tymi ang kierunkami

hm, co się ma z takiego stażu?
pieniądze z tego, to chyba średnie są?
Wiem

Mój kolega dostaje 700 zł + koszty dojazdu 10 km, to pewnie wpisze, że mu Hónda z 10 l pali siedzi sobie cały przy kompach. Kojarzycie taki projekt internetowa wioska?
Cytat:
Właśnie...

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 17:13   #2284
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
tylko tą jedną próbkę ? jakby co, to ja jakieś mam próbki, inne niż EDM

zdaje mi się, że moja mama miała niższe niż najmniejsza krajowa. niecały tysiąc? a pracowała jak na normalnym etacie.

nie zamawiałam próbki tylko cały puder jakby co to się do Ciebie zgłoszę
gdzieś koło 800 zł
pewnie, że lepiej i mieć większą kasę, ale jak sama już zauważyłaś to ogłoszenia wyglądają mniej więcej tak "bla bla bla...poszukujemy osób z doświadczeniem".

Cytat:
Napisane przez malenstwo5 Pokaż wiadomość
Ewa, gdzie zamówiłaś ten puder?
Allegro?
Ja chciałam zamawiać na zbiorowych zamówieniach, ale boję się, że nie dojdzie do mojego wyjazdu..
na allegro jak mi się spodoba to sobie u siostry dokupię.

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 17:21   #2285
malenstwo5
Wtajemniczenie

Ewa, ja też muszę na all kupić, bo inaczej nie zdążę już
Tylko mojego koloru nie ma chyba

Stary 2010-06-15, 17:24   #2286
effciaa16
Zakorzenienie

a jakiego szukasz? może mogłabym pomóc wejdź tu , może znajdziesz dla siebie kolor.

Edytowane przez effciaa16
Czas edycji: 2010-06-15 o 17:26
Stary 2010-06-15, 17:26   #2287
malenstwo5
Wtajemniczenie

Medium Beige Neutral, ewentualnie Butterd Tan.

Stary 2010-06-15, 17:37   #2288
effciaa16
Zakorzenienie

tam tylko jest Beige Neutral.

Stary 2010-06-15, 17:52   #2289
rehab4181
Zadomowienie

Cytat:
Tak w ogóle to nie lubię żadnego z moich nowych avatarów. Hubert, choć niedopracowany, najlepiej oddawał moją skomplikowaną osobowość.
lubię Twojego Hubcia

wróciłam od siostry, ale jestem pełna

bziii ♡.
rehab4181 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 18:19   #2290
star15
Zakorzenienie

Przespałam się trochę i mi lepiej,ale straasznie wszystko mnie boli.
Ale już się nie użalam

Cytat:
Napisane przez expectation Pokaż wiadomość
Mam staż w jakimś takim małym oddziale bankowym, dosłownie 3-4 osoby tam pracują. Dziś zaniosłam cv (które wczoraj pisałam) i kobieta powiedziała, że jestem z tej grupy osób, które są zapisane na razie najlepsza i że oddzwoni pod koniec tygodnia. Wiec postanowiłam czekać, a po jakiś 4 godzinach zadzwoniła, że przeczytała jeszcze raz CV i z takimi kwalifikacjami oni nie potrzebują nikogo innego i mam pozałatwiać wszystko z urzędem i przychodzić od razu jak tylko będę mogła
brawo brzmi jak całkiem fajna praca.
to jakie masz kwalifikacje, że tak chętnie Cię wzięli?

Cytat:
oj zgadzam się to kawał ciężkiej roboty sama to przeżywałam i to jeszcze w upale.

hej;*
myślałam, że więcej będzie nadrabiania. Kurcze boję się tych wyników, tzn. o polski. Chciałabym mieć to za sobą.
Fotograf zrobił mi zdj. i wyszłam jak zwykle dziwnie, ale co ja się dziwię- widoczne uszy i czoło.

zrobiłam sobie maseczkę, fajna skóra po niej jest.
o i jeszcze zamówiłam sobie puder mineralny.
no dziś była bardzo ładna pogoda, w sam raz, słonecznie, ale lekki wiaterek. ale od 6:00 do 13:00 na klęczkach/kucając/pochylając się to jednak sporo czasu i b.męczące dla kręgosłupa.. mam wrażenie, że w tamtym roku miałam z tym mniejszy problem. ale to pewnie dlatego, że wtedy dużo jeździłam na rowerze i nogi były znacznie mocniejsze, więc mogłam sobie kucać i kucać.

też chcę już mieć za sobą wyniki.

Cytat:

Dla mnie np. ważne jest to że jestem pracownikiem biurowym, że nabywam takie doświadczenie. Nie chciałabym np. pracować nad morzem przy jedzeniu, bo nie miałabym po co później wpisywać tego w cv

też wysłałam swoje cv na staże, bo akurat się pojawiły na stronie. A może akurat?

---

Tż mi złożył dzisiaj kwestionariusz do mc, jak nie znajdę nic lepszego (wciąż mam nadzieję ), to będzie praca tam.

Jest dobrze, poleżałam sobie przed tv, pospałam i takie lenistwo to coś najlepszego, co mogłam sobie w tej chwili sprawić.

zaraz Was pocytuję z 'wcześniej', bo pamiętam, że Dżastin coś pisała o Napieralskim.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 18:25   #2291
rehab4181
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
Tż mi złożył dzisiaj kwestionariusz do mc, jak nie znajdę nic lepszego (wciąż mam nadzieję ), to będzie praca tam.
obyś znalazła coś innego praca w Macu- cięęęęęęęęęęęęęęęężka

bziii ♡.
Stary 2010-06-15, 19:01   #2292
expectation
Zadomowienie

Cytat:

brawo brzmi jak całkiem fajna praca.
to jakie masz kwalifikacje, że tak chętnie Cię wzięli?

też chcę już mieć za sobą wyniki.

też wysłałam swoje cv na staże, bo akurat się pojawiły na stronie. A może akurat?

---

Właśnie.. żadnych praktycznie wpisałam w doświadczeniu że byłam na kolonii dla dzieci jako animator grupy itd. Ale jak ona mnie o coś zapytała to wszystko się zgadzało. Typu: szybko piszesz na klawiaturze? - tak, okolo 500 znaków/minute, bezwzrokowo. Z jakiej sieci masz telefon? - z plusa, - o to super, mam do ciebie darmowe. Mówiła że widac że mam dobry kontakt z ludzmi, że dobrze że się uśmiecham. Akurat z nią gadałam w tej firmie i ludzie wchodzili i ja z tymi ludzmi też gadałam, typu dzień dobry, o pani już po zakupach itd, jak kogoś znałam - to ona widziała od razu jak się zachowuje przy ludziach. Powiedziała że bardzo jej się podoba to jak się ubieram, bo skromnie, a reszta kandydatek przyszła z dużym dekoltem i to jej sie bardzo nie podobalo... Nie pamiętam co jeszcze mówiła

Stary 2010-06-15, 19:23   #2293
rehab4181
Zadomowienie

Cytat:
Właśnie.. żadnych praktycznie wpisałam w doświadczeniu że byłam na kolonii dla dzieci jako animator grupy itd. Ale jak ona mnie o coś zapytała to wszystko się zgadzało. Typu: szybko piszesz na klawiaturze? - tak, okolo 500 znaków/minute, bezwzrokowo. Z jakiej sieci masz telefon? - z plusa, - o to super, mam do ciebie darmowe. Mówiła że widac że mam dobry kontakt z ludzmi, że dobrze że się uśmiecham. Akurat z nią gadałam w tej firmie i ludzie wchodzili i ja z tymi ludzmi też gadałam, typu dzień dobry, o pani już po zakupach itd, jak kogoś znałam - to ona widziała od razu jak się zachowuje przy ludziach. Powiedziała że bardzo jej się podoba to jak się ubieram, bo skromnie, a reszta kandydatek przyszła z dużym dekoltem i to jej sie bardzo nie podobalo... Nie pamiętam co jeszcze mówiła
gratuluję stażu
ale pogrubione mnie troszkę zdziwiło

bziii ♡.
Stary 2010-06-15, 19:25   #2294
expectation
Zadomowienie

No ja też się nie spodziwałam takiego obrotu sprawy.

Dziękuję za wszystkie gratulacje

/Aaa! Pani mnie pytała czy umiem liczyć, i tak się śmieje z tego pytania i śmieje, a ona: a... ile jest 5 razy 3? /

Stary 2010-06-15, 20:15   #2295
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Riddim Pokaż wiadomość
To takie żenujące dzwonić do kogoś z takimi tekstami po pijaku według mnie Ale podobno jest się wtedy szczerym... niech się na trzeźwo zdeklaruje, może się zmienił?

Jak Ci mówiłam to mnie nie słuchałaś Hubercie, wróć.

Żbiku, składasz do Bydgoszczy? Czy to w Toruniu jest?
Ja się do Bydgoszczy wybieram
Jeżu, ale ironia losu.
On ma tak na imię, i jeszcze sens tych słów, omg. Przez chwilę myślałam, że to do mnie, ale potem "skąd Kamila może wiedzieć jak ma na imię. " I to jeszcze pod moim wpisem o nim.
Toruń.
Nie mam wyboru dużego, bo kogni tylko w Poznaniu, Toruniu (do tych miast składam) i Krakowie.

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20005450]oooo . jak jak się nie dostanę do GD to idę do Bydgoszczy.
ale szczerze to nie dopuszczam myśli że się nie dostanę do GD
[/QUOTE]

Dostaniesz się.

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
Tyle
Politechnika udała się Łodzi.

Cytat:
/Aaa! Pani mnie pytała czy umiem liczyć, i tak się śmieje z tego pytania i śmieje, a ona: a... ile jest 5 razy 3? /

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Wiedziałam, że o czymś zapomniałam.

Cytat:
Ktoś coś pisał o Toruniu? Ja składam do Torunia!
Na jaki kierunek/ki ?
Toruń to nr 1 czy "w razie czego" ?
Może się spotkamy.

_____

Ale mi się przykro zrobiło.
Korea Płn właśnie gra z Brazylią. Podczas odgrywania hymnu, Koreańczycy popłakali się... Oni nawet stadionu w tym komunistycznym państwie nie mają.
To musi być dla nich wielkie wydarzenie.
Oczywiście, jestem za nimi, chociaż ta Brazylia pewnie odbierze im marzenia.

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words

Edytowane przez Weronika112
Czas edycji: 2010-06-15 o 20:45
Weronika112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 20:50   #2296
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
no dziś była bardzo ładna pogoda, w sam raz, słonecznie, ale lekki wiaterek. ale od 6:00 do 13:00 na klęczkach/kucając/pochylając się to jednak sporo czasu i b.męczące dla kręgosłupa.. mam wrażenie, że w tamtym roku miałam z tym mniejszy problem. ale to pewnie dlatego, że wtedy dużo jeździłam na rowerze i nogi były znacznie mocniejsze, więc mogłam sobie kucać i kucać.
ja szczerze nie zdecydowałam bym się na taką pracy...praktycznie co roku pracowałam przy jakichś owocach. a jutro też jedziesz?

Boże, chyba z 5 razy wypełniałam ten głupi wniosek wizowy. Nie muszę chyba pisać ile nerwów mnie to kosztowało i w efekcie pokłóciłam się z siostrą. Fak jea!

dostałam od sąsiadki 'superskoncentrowane serum modelujące do biustu' pytała kto chce, to się rzuciłam

aha i jakby ktoś miał zamiar studiować w Bydgoszczy to z chęcią się spotkam

Czas edycji: 2010-06-15 o 20:51
Stary 2010-06-15, 21:09   #2297
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość

Mój kolega dostaje 700 zł + koszty dojazdu 10 km, to pewnie wpisze, że mu Hónda z 10 l pali siedzi sobie cały przy kompach. Kojarzycie taki projekt internetowa wioska?

Właśnie...
ja nie kojarzę, a powinnam ?

Cytat:
nie zamawiałam próbki tylko cały puder jakby co to się do Ciebie zgłoszę
gdzieś koło 800 zł
pewnie, że lepiej i mieć większą kasę, ale jak sama już zauważyłaś to ogłoszenia wyglądają mniej więcej tak "bla bla bla...poszukujemy osób z doświadczeniem".

na allegro jak mi się spodoba to sobie u siostry dokupię.
aaa to ja mogę służyć odsypkami pełnowymiarowego z Lumiere i próbkami od nich, bo jakieś pewnie mam jeszcze i to własnie te jaśniejsze i bardziej neutralne/białawe, bo Ty jesteś zdecydowanie mniej żółta/brzoskwiniowa, niż ja no i do usa też mogę wysłać jakby co
swoją drogą, to jak już będziesz na miejscu to śmiało zamawiaj sobie do siostry ze stron minerałów; w lumiere probki + wysylka kosztuja 5$
a co z pędzlem, masz?

wiem, że niby szukają ciągle z doświadczeniem osób, no, ale zawsze gdzieś się w końcu znajdzie ofertę, w której doświadczenie nie jest konieczne.
chociaż wiadomo, co komu bardziej potrzebne - staż to jednak najczęściej (nie zawsze ) praca bez doświadczenia, no i jednak ma się możliwość zdobycia doświadczenia w tej branży, na której nam najbardziej zależy (np. praca biurowa), a nie w tej, która nam pozostala wśród miliona ofert dla osób z dośw.

Cytat:
Ewa, ja też muszę na all kupić, bo inaczej nie zdążę już
Tylko mojego koloru nie ma chyba
spokojnie możesz poprosić dziewczyny na zamówieniowym o wysyłkę za granicę, przecież i tak Ty za to płacisz a na pewno mogą przyjść na adres Twojej au pair.

Cytat:
Boże, chyba z 5 razy wypełniałam ten głupi wniosek wizowy. Nie muszę chyba pisać ile nerwów mnie to kosztowało i w efekcie pokłóciłam się z siostrą. Fak jea!

dostałam od sąsiadki 'superskoncentrowane serum modelujące do biustu' pytała kto chce, to się rzuciłam
oj oj. nie kłócić się

łaaa, ale fajnieee

jutro mam rozmowę o pracę
niestety call center, tam gdzie Beata pracuje.
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 21:15   #2298
malenstwo5
Wtajemniczenie

Cytat:
ja nie kojarzę, a powinnam ?

aaa to ja mogę służyć odsypkami pełnowymiarowego z Lumiere i próbkami od nich, bo jakieś pewnie mam jeszcze i to własnie te jaśniejsze i bardziej neutralne/białawe, bo Ty jesteś zdecydowanie mniej żółta/brzoskwiniowa, niż ja no i do usa też mogę wysłać jakby co
swoją drogą, to jak już będziesz na miejscu to śmiało zamawiaj sobie do siostry ze stron minerałów; w lumiere probki + wysylka kosztuja 5$
a co z pędzlem, masz?

wiem, że niby szukają ciągle z doświadczeniem osób, no, ale zawsze gdzieś się w końcu znajdzie ofertę, w której doświadczenie nie jest konieczne.
chociaż wiadomo, co komu bardziej potrzebne - staż to jednak najczęściej (nie zawsze ) praca bez doświadczenia, no i jednak ma się możliwość zdobycia doświadczenia w tej branży, na której nam najbardziej zależy (np. praca biurowa), a nie w tej, która nam pozostala wśród miliona ofert dla osób z dośw.

spokojnie możesz poprosić dziewczyny na zamówieniowym o wysyłkę za granicę, przecież i tak Ty za to płacisz a na pewno mogą przyjść na adres Twojej au pair.

oj oj. nie kłócić się

łaaa, ale fajnieee

Marta, ale chyba mi taniej wyjdzie kupić na allegro

Dziewczyny, mam zarezerwowany bilet. Zaczynam się bać Ja to panikara jestem.. Drogi ten bilet wyszedl

Stary 2010-06-15, 21:19   #2299
Claaire
Wtajemniczenie

Cześć ;*
Wróciłam, ochodziłam się okropnie, chyba nie mam zbyt dobrej kondycji, bo mam już dość
Nic nie kupiłam, ja chyba nic nie umiem kupować bez Tż, bo jak z nim idę na zakupy, to on mi zawsze mówi 'kup to' i wtedy nie umiem się oprzeć a tak to czuję w sobie jakieś hamowanie

Olgaa!
Zarejestrowałam się na AGH, wybrałam kierunek i potem trzeba tę kasę wpłacać. Ty wpłacasz przed wynikami matur czy po nich ? Bo tam w 'Komunikatach' pisało, że jeśli do 29 czerwca nie dojdzie do nas potwierdzenie jakieś, to mamy się zgłosić. No to czyli trzeba wcześniej wpłacać ?
Stary 2010-06-15, 21:21   #2300
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
a co z pędzlem, masz?

oj oj. nie kłócić się

łaaa, ale fajnieee

ej a możesz mi wysłać tutaj do PL? [napisz mi na pw ile mam Ci kasy wysłać?]
mam pędzel, ale okazało się, że jest zły (chociaż pewności nie mam) będę musiała kupić.
masz 100 % rację z tym stażem.
noo wkurzyła mnie. szybko się 'odkłócimy'.

Stary 2010-06-15, 21:48   #2301
bedeliciuos
Wtajemniczenie

Cytat:
Ola zazdroszczę, że się zdecydowałaś na to au pair
przynajmniej będziesz kolejną, która sprawdzi jak to wszystko wygląda na miejscu
brakuje mi chyba takiej odwagi, żeby się zdecydować na to...
mnie tez, a tak bym chciała..

Cytat:

Od 30-tego dopiero bodajże o_O przynajmniej tak było rok temu.
od?
kurde, ja w ogole sie w tej rekrutacji nie oreintuje
nie wiem kiedy sie rejestrowac, kiedy płacić.. ehh, musze chyba w koncu poczytać
Cytat:
Napisane przez Weronika112 Pokaż wiadomość

A oprócz was, Marta i Dominika do Krakowa? Fajnie wam, żaden Żbik nie składa tam, gdzie ja.
ja Kraków
ale co, to nie mam pojęcia.

Cytat:
Napisane przez Claaire Pokaż wiadomość

Olgaa!
Zarejestrowałam się na AGH, wybrałam kierunek i potem trzeba tę kasę wpłacać. Ty wpłacasz przed wynikami matur czy po nich ? Bo tam w 'Komunikatach' pisało, że jeśli do 29 czerwca nie dojdzie do nas potwierdzenie jakieś, to mamy się zgłosić. No to czyli trzeba wcześniej wpłacać ?
a jest możliwość wybierać kierunki dopiero po wynikach matur?

Zamówienie złożyłam ok 11 rano, ale babka mi jeszcze nie dała odpowiedzi czy wszystko jest.
jak mi da znać, to wpłacam jej kasę

mam jeszcze kasę od Kamili i Doroty
to jeszcze tylko Monika.

mam jutro pierwszą jazdę
ale okropnie się boję, mimo że ruszać i zmieniać biegi umiem, skrecać też
bedeliciuos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 21:53   #2302
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Marta, ale chyba mi taniej wyjdzie kupić na allegro

Dziewczyny, mam zarezerwowany bilet. Zaczynam się bać Ja to panikara jestem.. Drogi ten bilet wyszedl
chyba że tak
zawsze możesz sama zamówić prosto ze strony minerałów, ale to wiadomo, wysyłka droższa.

nie myśl o tym, póki co.

Cytat:
ej a możesz mi wysłać tutaj do PL? [napisz mi na pw ile mam Ci kasy wysłać?]
mam pędzel, ale okazało się, że jest zły (chociaż pewności nie mam) będę musiała kupić.
masz 100 % rację z tym stażem.
noo wkurzyła mnie. szybko się 'odkłócimy'.
mogę nic to tylko próbki! poza tym, jak ich nie oddam, to się zmarnują
kup kup, bo dobry pędzel to podstawa niekoniecznie taki porządny mineralny. dziewczyny polecaly chyba z essence albo natury
a jaki masz?

zjadłam dziś tylko tosty na śniadanio - obiad.
idę coś ogarnąc

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Napisane przez bedeliciuos Pokaż wiadomość
mam jutro pierwszą jazdę
nie bój się, zobaczysz jak fajnie jest
ja nie umiałam nic.
Stary 2010-06-15, 21:58   #2303
expectation
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Weronika112 Pokaż wiadomość
Jeżu, ale ironia losu.
On ma tak na imię, i jeszcze sens tych słów, omg. Przez chwilę myślałam, że to do mnie, ale potem "skąd Kamila może wiedzieć jak ma na imię. " I to jeszcze pod moim wpisem o nim.
Toruń.
Nie mam wyboru dużego, bo kogni tylko w Poznaniu, Toruniu (do tych miast składam) i Krakowie.

Dostaniesz się.

Politechnika udała się Łodzi.

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Wiedziałam, że o czymś zapomniałam.

Na jaki kierunek/ki ?
Toruń to nr 1 czy "w razie czego" ?
Może się spotkamy.

_____

Ale mi się przykro zrobiło.
Korea Płn właśnie gra z Brazylią. Podczas odgrywania hymnu, Koreańczycy popłakali się... Oni nawet stadionu w tym komunistycznym państwie nie mają.
To musi być dla nich wielkie wydarzenie.
Oczywiście, jestem za nimi, chociaż ta Brazylia pewnie odbierze im marzenia.
Toruń to namber łan:d Marzy mi się prawo, a co z tego wyjdzie - zobaczymy, a Ty? namber łan?

Stary 2010-06-15, 22:08   #2304
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
Tak, ja też mam nawet niecałą najniższą krajową, a pracuję normalnie - 8 h dziennie, z tym że nie więcej niż 40 tygodniowo i dwa dni wolne na miesiąc, czy cos takiego;d

dokładnie . każdy staż to doświadczenie lepsze niż praca jako kelnerka. choć wiadomo mniej kasy zarobisz.

Cytat:

Cytat:
j
aha i jakby ktoś miał zamiar studiować w Bydgoszczy to z chęcią się spotkam
. w ogóle mam rodzinę w Sępólnie tak teraz patrzę ,że to tylko godzina jazdy do Ciebie ;p

Cytat:
wszystko dzieje się szybko, ale nie bój się

Cytat:
mam jutro pierwszą jazdę
będzie dobrze.
ja też NIC kompletnie nie wiedziałam, instruktor wszystko ładnie wytłumaczy
jej, aż tak sobie wspomniałam swoją pierwszą jazdę. fajnie było.
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 22:10   #2305
bedeliciuos
Wtajemniczenie

Cytat:

nie bój się, zobaczysz jak fajnie jest
ja nie umiałam nic.
na pewno jest fajnie strasznie mnie kręcą samochody, w ogóle wszystko.
od wcześnia czekałam aż wreszcie zacznę to prawko (jestem z grudnia wiec dopiero wtedy mogłam zacząć.. gdyby nie to to bym zrobiła w wakacje poprzednie), ale tż mi wybił z głowy zaczynanie we wrześniu bo matura, bo to, bo tamto.. no i ledwo wytrzymalam do maja

zdałaś za pierwszym?

Edytowane przez bedeliciuos
Czas edycji: 2010-06-15 o 22:12
bedeliciuos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 22:14   #2306
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
mogę nic to tylko próbki! poza tym, jak ich nie oddam, to się zmarnują
kup kup, bo dobry pędzel to podstawa niekoniecznie taki porządny mineralny. dziewczyny polecaly chyba z essence albo natury
a jaki masz?

zjadłam dziś tylko tosty na śniadanio - obiad.
idę coś ogarnąc [COLOR=Silver]
ejjj to Ci mój adres wyślę na pw.
ja mam z revlona podobny do tego *klik*, tylko końcówka do trzymania jest inna i napisane jest Revlon. a to chyba zły pędzel
ja właśnie zjadłam truskawki.

Kamila no zobacz ja co prawda nie jestem z Bdg. ale jakby co to można się kiedyś spotkać;*

Czas edycji: 2010-06-15 o 22:17
Stary 2010-06-15, 22:14   #2307
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Claaire Pokaż wiadomość
Cześć ;*
Wróciłam, ochodziłam się okropnie, chyba nie mam zbyt dobrej kondycji, bo mam już dość
Nic nie kupiłam, ja chyba nic nie umiem kupować bez Tż, bo jak z nim idę na zakupy, to on mi zawsze mówi 'kup to' i wtedy nie umiem się oprzeć a tak to czuję w sobie jakieś hamowanie
Też chcę TAKIEGO TŻta. Być TAK przywiązaną do niego.

Cytat:
a jest możliwość wybierać kierunki dopiero po wynikach matur?

Zamówienie złożyłam ok 11 rano, ale babka mi jeszcze nie dała odpowiedzi czy wszystko jest.
jak mi da znać, to wpłacam jej kasę
Nie wiem jak w Krakowie, ale tam gdzie ja składam, można.

Jakby nie odpisywała, to tam dziewczyny na wątku mówiły, żeby męczyć ich telefonami.

Cytat:
Toruń to namber łan:d Marzy mi się prawo, a co z tego wyjdzie - zobaczymy, a Ty? namber łan?
U mnie Toruń na równi z Poznaniem, ważne, żeby dostać się na ten kierunek. A wybieram się na kognitywistykę. Toruń jest bardziej doświadczony z tym kierunkiem i, podobno, mają tam lepszych kognitywistów.

A w tym roku wiem, że z tym prawem kontrowersje są ? Podstawy liczą tak samo jak rozszerzenie ? ;>

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Weronika112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 22:16   #2308
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:

zdałaś za pierwszym?
nie.
za żadnym.
Stary 2010-06-15, 22:17   #2309
malenstwo5
Wtajemniczenie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20016211]dokładnie . każdy staż to doświadczenie lepsze niż praca jako kelnerka. choć wiadomo mniej kasy zarobisz.

. w ogóle mam rodzinę w Sępólnie tak teraz patrzę ,że to tylko godzina jazdy do Ciebie ;p

wszystko dzieje się szybko, ale nie bój się

będzie dobrze.
ja też NIC kompletnie nie wiedziałam, instruktor wszystko ładnie wytłumaczy
jej, aż tak sobie wspomniałam swoją pierwszą jazdę. fajnie było.[/QUOTE]

Wiesz pokazywałam mamie maile od tej babki i nagle przyszedł mail i to rezerwacja była, a my z mamą takie miny . No, ale dam jakoś radę

Stary 2010-06-15, 22:17   #2310
rehab4181
Zadomowienie

Cytat:
mam jeszcze kasę od Kamili i Doroty
to jeszcze tylko Monika.

mam jutro pierwszą jazdę
to dobrze, że doszły

nie martw się, ja na 1. jeździe też nic nie umiałam
a od razu na miasto pojechałam

bziii ♡.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości