|
|
#361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
taaa... ![]()
|
|
#362 | ||
|
Zakorzenienie
|
słuszna decyzja
co do reszty ,to zabrzmi brzydko co napiszę ,ale napiszę:przyszedł na gotowe ,od początku ma lajtowo i się nie przejmuje niczym, to jest na nic,nie poczuł trudu ,dostał na tacy,chatę z wyposażeniem i osobistą gosposią sprzątaczkę,kucharką ,matką,ciotką i ..innymi ![]() nie ma poczucia odpowiedzialności ani poczucia obowiązku wobec Ciebie i wobec mieszkania Twojego/Waszego wspólnego w sensie.. batog mu się należy ![]() My sobie tak tu gadamy o tym i to jest trochę serio trochę żartem, ale to na dłuższą metę naprawdę będzie problemem a przecież nie samą miłością człowiek żyje i nie sposób na wszystko przymykać oczy i tolerować takiego ekhem domowego kanapowca
|
|
#363 |
|
Rozeznanie
|
hm.żale awanturki nie dadzą nic .skutej jest tylko chwilowy...faceci są praktyczni, lubią jasne i proste sytuacje......mauż nigdy w życiu nie chciał iśc do sklepu mięsnego wędliny mięso itp.....trwało to długo aż pewnego razu nie było wyjścia, musiał kupić , nic mu z głowy nie spadło, jeszcze go pochwaliłam że kupił po prostu świetnie..
problem w tym jak przekonać tżta Cbrka...jakaś droga musi byc.tylko mnie martwi to że On wie że rządzi za pomocą focha.... cholercia, jak tu być asertywną.... wyrażac uczucia i potrzeby
|
#364 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Po szkoleniu z behawioryzmu psów, kotów i koni odkryłam, ze to czego mnie tam nauczyli świetnie działa też na ludzi Cytat:
![]() Trzymajta za mnie kciuki jutro
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
|
|
|
#365 | ||
|
Zakorzenienie
|
a mnie szczerze mówiąc wnerwia to że niby do facetów trzeba sposobem,podstępem,na okrętkę,pochwalić na koniec,żeby tylko nie ukrzywdzić bidoka,
we wszystkim innym życzą sobie a kobiety mówiły jasno,bo niby nie rozumieją aluzji i delikatnych sugestii,co podobno jest typowe u kobiet,a w takiej sytuacji nagle nie prosto na chłopski rozum,czy jak zwał tak zwał a a na okrętkę....i delikutaśnie jak do niemowlęcia,zeby sie nie spłoszył ,nie przestraszył i nie zamknął w sobie...i przypadkiem nie pomyślał, żem jędza i hetera A podobno to my jesteśmy skomplikowane.Facet to jest dopiero zmyślna konstrukcja,taki prototyp Pana Boga,który z braku funduszy unijnych w niebiosach nigdy nie został poprawiony ![]() Popatrzcie,toż nawet kota idzie nauczyć opuszczania deski a chuopa nie,sześcioletnie dziecko nauczysz układać puzzle z kilkudziesięciu elementów a facet nie potrafi zakumać tematu typu skarpety-kosz,kubek -zlew i takie tam...... taaa...nie potrafi,potrafi skubaniec tylko nie chce,bo po co ,dopóki ma co jeść ,w czym chodzić a śmieci nie domagają się osobiście wyjścia do zsypu ,ruszając się złowrogo,dopóty taki leży i drapie się po pępku,z miną mędrca myśliciela .... w końcu zdarzyć się może że bohatersko pomoże śmieciom wyjść z domu a wtedy owacje i brawa,jak przedszkolakowi . Oczywiście nie wszyscy są tacy ale sporo jest
|
|
#366 |
|
grozi wypollizowaniem
|
prosto.
nam pewne rzeczy wydają sie oczywiste, a faceci serio tego nie kumają i trzeba im to tłumaczyc. gdybym ja była w takiej sytuacji jak cbr (a byłam wiele razy w podobnej) to bym powiedziała tak: -kochanie-musimy poważnie pogadać, musimy ustalic zasady wspólnego życia pod jednym dachem (...wstawic pożądane zasady ) bo ja nie po to kupowałam mieszkanie, i je urządzałam zeby sie teraz z tobą użerać a ty ze mną-ma nam sie mieszkać miło i przyjemnie i oboje musimy sie o to postarać. -słuchaj, to nie jest tak ze ja się czepiam, ze tylko patrze jak by Co cos wypomniec-po prostu jest mi cholernie przykro jak widze ze nie szanujesz mojego wysiłku. To mieszkanie kosztowało mnie wiele nerwów i wiele wysiłku w niw włozyłam i szlag mnie trafia jak widze ze to od razu się niszczy-bardzo Cię proszę abys starał sie je szanowac. Jakbys się czuł gdybym ja jadła obiad nad twoją ulubioną książką i nie zwracała uwagi ze mięcho z pyska leci mi prosto między kartki? ( nalezy podac przykład odpowiedni do danego osobnika )
|
|
#367 |
|
|
A mi siostra właśnie wyczytala rewelację z gazety, że kobiety o wysokim IQ mają mniejsze szanse na długotrwały związek. No i wszystko jasne
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#368 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Współczuje, bo ciężko jest faceta wychowywać... ja próbowałam swego czasu ale kończyło się na końcu a nie na wychowywaniu. Obecnego juz raczej nie wychowuję. Przyjmuję na klatę jego wady (a on musi znosić moje ) Na szczęście nie jest bałaganiarzem bo bym go ![]() Na w każdym razie trzeba próbować, jak nie nauczyć to chociaż jakieś zasady ustalić bo inaczej to będziecie się tylko kłócić i nic dobrego z tego nie wyniknie ![]() Byłam dziś w knajpie nie najgorszy pomysł jak na wtorek, chyba będę częściej praktykować
|
||
|
|
|
#369 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
skarbiatko- mysle ze chodzi głownie o to ze faceci nie rozumieją emocji jakie wyzwala w nas ich zachowanie. Oni odbierają to tak- połozyłem plecak, ona cos poweidziała=czepia się, atakuje mnie= jędza. W ogole nie pomyslą ze po prostu zrobili przykrośc swoim zachowaniem i dlatego była taka reakcja.
---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
to moze byc prawda-bo nie dają sie nabrac na kiepskie gierki , ale mysle ze jak trafia na inteligentnego faceta to bedzie ok...a to ze takich jest mało ..no cóż..szanse na związek są mniejsze
|
|
|
#370 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
brawo! ![]() Cytat:
![]() nie wiem, jak Wam, ale mi tylko mundrzejsi ode mnie imponują. A o takich (zeby to jeszcze młode, wolne i w miarę przystojne było) niełatwo
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-15 o 23:03 |
||
|
|
|
#371 |
|
|
Mój mnie znowu wqrvił. Gadaliśmy przez telefon i uderzył w klimat jak to on bedzie nam robił pranie. Już mi się nawet nie chciało tłumaczyć tego stłumionego warknięcia, które mi się wyrwało Ale wiecie co, jak już się załapałam na ten staż to mnie to sto razy mniej obchodzi
|
|
|
#372 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie mam tego problemu ,bo się rewanżuję aż miło .Nie odgrywam się ,ale robię tak"skoro Ty nie musisz to i ja nie muszę,skoro ja przewracam się o Twoje rzeczy ,to Ty przewracaj się o moje" albo wprost:zrób proszę to czy tamto,bo ostentacyjnego focha nie pojmuje niestety ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
|
|
#373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A potem nie będzie się co dziwić, że ten świat wygląda jak wygląda ![]() Papa
|
|
#375 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#377 |
|
Zakorzenienie
|
Rubens przylazł na czochranko, więc zaglądam do Baru
|
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
No, to ja jestem w temacie...
Podobno mężczyznę można zmienić...na innego ![]() W naszym związku to ja muszę się zmienić- a przynajmniej mam na to wpływ. Nie będę pisać, z jakiego powodu...albo nie, napiszę. Miałam 100 spraw na głowie, ustalaliśmy rano plany na dzień, była kwestia kupienia Guciowi fotelika, miał przyjść znajomy, ja miałam umówione spotkanie, wszystko mi się poplątało i poszłam do łazienki. Okazało się, że znajomy nie przyjdzie, więc ja wyszykowałam się żeby wyjść na spotkanie za godzinę, a tu dowiaduję się, że razem mamy wyjechać obejrzeć foteliki. Trzymajcie mnie, nic takiego nie słyszałam! No i się zaczęło- że mam kłopoty z pamięcią, zaczął mi udowadniać, że się zgodziłam, że były ustalenia jakieś- a ja tylko pamiętałam, że skoro mam spotkanie, to nie mogłam się zgodzić na inne wyjście w tym czasie. I znów przyszpilanie, że nieprawda, że nie jestem w stanie podjąć żadnej decyzji, a nawet, jeśli, to ciągle to zmieniam nie informując. Poczułam, jak rośnie we mnie coraz większa wściekłość z bezsilności i poczucia, że uważa mnie za beznadziejną partnerkę i wydawało mi się, że za chwilę wybuchnę. Tylko ciemno miałam przed oczami. Padłam na kolana i zaczęłam wrzeszczeć- tak mocno, jak wtedy, gdy rodziłam! Zdarłam sobie gardło, ale wyłam i wyłam. Boże, a Gucio był w pokoju obok...Jak przestałam krzyczeć, usłyszałam "Świetnie, świetnie", a mój mały synek przyszedł do mnie i...uśmiechał się niepewnie i pogłaskał mnie po ręku, a ja płacząc uśmiechałam się do Niego i przytuliłam mocno. Czuję się podle, kiedy to sobie przypomnę. Jest tyle rzeczy, z którymi muszę się uporać- jak odnosić się do krytyki, jak dobrze się czuć robiąc swoje, co poradzić na agresję- swoją, jak powstrzymać się od pytania co godzinę "Czy mnie lubisz? Ile?". Muszę poszukać profesjonalnej pomocy, bo to samo nie przejdzie. W. też mnie o to prosi. Kurczę, wychodzi ta przeszłość, wychodzi niestety. Teraz już jestem spokojna, ale strasznie, strasznie zmęczona. ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Florens kochana, poczochraj go od cioci. Tru, trzymam kciuki. Cbr- za Ciebie też.
|
#379 |
|
|
A ja za Ciebie. Fajna babka jesteś, dasz radę
|
|
|
#380 |
|
BAN stały
|
Dobry wieczór
![]() Nie nadrobię wszystkiego, nie chce mi się Proszę mnie poprawić, jeśli się mylę:Truskawa ma wysokie IQ, dlatego dostała się na staż i nie może dogadać się z TŻtem Cbr też nie może, dlatego rozgląda się za przystojnym chirurgiem, w międzyczasie nabywając namiętnie firany/zasłony z dziabągami Maja (która przeszła już chyba zupełnie na ciemną stronę mocy) spotkała się z Kameną (która nie sprząta, bo to zbyt prozaiczne), a ja zdjęć żądam na tę okoliczność Red wróciła z Islandii, nie wiem tylko, czy z lawą i popiołem w kieszeniach Polly dostanie nowe kolczyki ze względu na usterkę starych (a TŻet Polly wrzuca śmieci do zlewu, kopie garderobę i czule gładzi ściany) Justyna przeszła na dietę węglową Hecate waha się pomiędzy wspólnym mieszkaniem a samotnością na motorze Skarbiątko chce czerwoną kuchnię, a to przecież tylko pogorszy Jej stan Mimi87 nauczy zasad dobrego wychowania nawet szerszenia z ADHD Elvie nie sprząta, gdy trapią Ją problemy, a Jej TŻet nie boi się już sklepów mięsnych Vesenka odchudza się, choć to dziwny pomysł, gdy ktoś tak świetnie gotuje Ewa podejrzanie często zagląda do barów, ale wścibski nie będę, nie moje piwo Betty dostała tajemniczą propozycję z zaawansowanym angielskim w tle Florens przeżyła ślub unplugged i zaczyna tęsknić za metropolią Agnes nie lubi polskiego futbolu i potajemnie kocha się we Włochach Edyta nie będzie miała powodu do focha, bo o Niej też wspomniałem |
|
|
|
#381 |
|
Zakorzenienie
|
Gryx, my love!
|
#383 | |
|
Zakorzenienie
|
tylko trzy
, ale chodzę krzywoTru ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Rubens cioci bardzo dziękuje ![]() Ja po tej wizycie u gina mam mieszane uczucia, zaczynam się zastanawiać czy spróbować jeszcze raz? Pogodziłam się z myślą, że mamą nie będę i moja psychika (oraz inne takie) więcej prób nie wytrzyma, a tu nagle takie trzy jaja i zaczynam się łamać. Matko nie wierzę, że to napisałam na forum publicznym![]() Justyna idziemy na fajkę
|
|
|
#384 | |
|
|
Cytat:
![]() Z tym, że ja się w sumie dogaduję. Tylko nie lubię jak się mnie traktuje jak idiotkę, ale poprzednio zwrócenie uwagi, że jestem traktowana jak idiotka doprowadziło do zenującej sceny u jubilera. Więc będę się wkurzać w milczeniu
|
|
|
|
#385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#386 |
|
BAN stały
|
Hello babe
![]() A co złego w urządzaniu kuchni? ![]() Ja też chcę z Wami! ![]() A! Trzymam za Twoja owulację ( ), a Justynę ściskam mocno
|
|
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
|
#388 |
|
Zakorzenienie
|
no to idziemy, Tru idziesz z nami
, zapraszam na taras, żaby tak kumkają, że głośno jak przy obwodnicy trójmiasta
|
|
#389 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Oba, ale i bez tego będzie bezproblemowo ![]() Cytat:
Na pewno sobie z tym poradzisz. Cytat:
![]() Chociaż do bieżącej rekrutacji angol nie wymagany. A ta druga to niezłe wałkowanie: testy osobowości, na inteligencje, język, tygodnie szkoleń, symulatory... pierwszy etap 28 vi.... chyba spróbuję w kolejnym naborze, ale czasu niewiele, bo jest kryterium wiekowe... Właśnie dostałam maila motywującego... To nawet miłe, że ktoś we mnie mocniej wierzy niż ja sama.... ![]() Jakbym to przeszła, to pękłabym z samozachwytu chyba Cytat:
i ja dziś zapalę, zielonego ![]()
|
|
#390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zmykam spać dobranoc
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-06-16 o 01:11 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.

można za to zniwelować,troszkę zmniejszyć 
taaa... 

myślałam, że się przewrócę, jak mi krawcowa zaśpiewała taką cenę

) Na szczęście nie jest bałaganiarzem bo bym go