Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-15, 20:07   #4501
monarika
Wtajemniczenie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Cześć dziewczynki

MAGiALENKO słodkie zdjęcia śliczny brzusio

Baju gratulacje

Żabciu 100 lat, zdrówka, szczęścia i spełnienia najskrytszych marzeń

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Dziewczyny....dyskutuję dzisiaj z koleżanka na mailu o związkach damsko męskich i wzroście Jak to jest, czy Wasi mężowie są od Was wyżsi, czy może jednak są pary gdzie ona jest wyższa od niego. CO myślicie? Macie doświadczenia z facetami niższymi od siebie?
Mój Tżcik wysoki ma 196 cm a ja 163 Trafił mi się mój ideał Wysoki blondyn o niebieskich oczach Ale powiem Wam, że mam takich 2 kuzynów, braci rodzonych i ożenili się z dziewczynami wyższymi od siebie (nie tak jakoś bardzo dużo ale kilka cm) i te ich żony, że tak powiem, strasznie patrzą na nich z góry, nie mogą nic powiedzieć bo zaraz żony ich ofukają i już jest cisza, jedna może nie tak ale ta druga to normalnie jest masakra, nikt jej w rodzinie nie lubi, bo taka paniusia z niej, że aż strach

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Dzięki za kciuki!!!!:cm ok: UDALO SIE!!! PRZYJELI MNIEEE!!!!! : jupi:
Aleeee sie ciesze!
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
laseczki mam fuksjowe pazurki

http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...Kpyfsgbp_KTVCQ

http://www.allegro.pl/item1078207768...9_kolorow.html

takie ooooooooooo

i wiecie co zawsze maluje 2 razy i mi ie mazy robią mo mam bardzo bruzdowatą pionowo płytke i lakier sie rozlewa w rowki a dzis kupiłam taki podkład wypełniająco odzywiający i ten roż jest IDEALNy po pierwszym malowaniu !!!! i tak mocny kolor to jeszcze nigdy nei był chyba ze od różyczki wychodze u niej zawsze jestem zachwycona
Ale piękny kolorek 938 numer??
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 20:13   #4502
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

Baju gratulacje

Żabciu 100 lat, zdrówka, szczęścia i spełnienia najskrytszych marzeń

Mój Tżcik wysoki ma 196 cm a ja 163 Trafił mi się mój ideał Wysoki blondyn o niebieskich oczach Ale powiem Wam, że mam takich 2 kuzynów, braci rodzonych i ożenili się z dziewczynami wyższymi od siebie (nie tak jakoś bardzo dużo ale kilka cm) i te ich żony, że tak powiem, strasznie patrzą na nich z góry, nie mogą nic powiedzieć bo zaraz żony ich ofukają i już jest cisza, jedna może nie tak ale ta druga to normalnie jest masakra, nikt jej w rodzinie nie lubi, bo taka paniusia z niej, że aż strach

Gratulacje

Ale piękny kolorek 938 numer??
tak tak 938

moj sie tylko czesto dopytuje co gadamy o i czym a w niedziele mnei przytulił jak z wami siedziałam i mowi juz zostaw komputer moja wizażowa żono

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 20:18   #4503
ktosia86
Zakorzenienie

Nie było mnie tu jakiś czas, za dużo się dzieje ostatnio
Nie udało mi się nadrobić wszystkiego co napisałyście, ale na tyle co przeczytałam to:

Ania20m gratuluję pracy

Baja gratuluję

Maggie cudowny brzuszek, wyglądasz przepięknie

Marta pisałaś jakiś czas temu, że wyglądasz jak wieloryb. Po obejrzeniu Twoich zdjęć, stwierdzam, że chyba wzrok Ci się popsuł Jesteś piękną, szczuplutką przyszłą mamusią

Żabciu wszystkiego najlepszego

Domi spóźnione gratulacje z okazji ślubu. Wyglądałaś zjawiskowo

Postaram się nadrobić resztę
Stary 2010-06-15, 20:46   #4504
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
dziewczyny zauwzylyscie ze czasem nasz watek podczytuja jakies dziwne osoby z 0 iloscia wiadomosci?
no czesto sa poprostu niesmiale dusze ktore czytaja a nie udzielaja sie nigdzie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
myslisz? moj na pewno nie
moj tez na bank nie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
czesc gdzies byla jak cie nie bylo

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Marta pisałaś jakiś czas temu, że wyglądasz jak wieloryb. Po obejrzeniu Twoich zdjęć, stwierdzam, że chyba wzrok Ci się popsuł Jesteś piękną, szczuplutką przyszłą mamusią
dziekuje

baja trzymam kciuki obys dostala umowe
Stary 2010-06-15, 20:59   #4505
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
to chyba do Maggie...?
a ja zapewniam, że póki co, mój brzuch nie jest śliczny.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 21:05   #4506
Gucia0987
Zakorzenienie

Dziewczynki, wpadłam Wam tylko powiedzieć, że właśnie skończyłam ostatni rozdział mojej pracy mgr. Teraz tylko wstęp, zakończenie i obrobka i mam nadziedzie, że obona w lipcu!

do jutra laski!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 21:11   #4507
celi25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Hejka!

Dopiero musze się nauczyć chodzic z tymi kijkami, myślisz, że to dobry sposób na spalanie kalorii??
Ja sie uczyłam z instruktorem. Wcześniej patrzyłam w necie a potem sie okazało, że źle bym sie nauczyła. Kalorie sie spala jak najbardziej - można sie nieźle napocić - ja chodze tak 1-1.5 h - tylko trzeba się żwawo ruszać

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-15, 21:18   #4508
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, wpadłam Wam tylko powiedzieć, że właśnie skończyłam ostatni rozdział mojej pracy mgr. Teraz tylko wstęp, zakończenie i obrobka i mam nadziedzie, że obona w lipcu!
brawo!

Stary 2010-06-15, 21:51   #4509
india83
Zakorzenienie

Zabcia wszystkiego naj

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
[Ja wczoraj robilam porzadek w szafie. Mam problem z molami, co kilka dni siedza sobie dwa mole na scianie i maja ze mnie radoche - nie wiem czy wlatuja przez okno - czasami wlatuja przez wentylacje bo spotykam je w lazience w brodziku [a nad brodzikiem jest kratka]. No iwec zeby miec pewnosc ze nie mam w szafie siedliska jakiegos, zrobilam porzadki. Wywalilam od razu ciuchy, ktorych od roku nei zalozylam, tzn te z samego dna szafy uporzadkowalam w co sie jeszcze mieszcze, a co bedzie na chudsze czasy. No i 'ciazowe' tuniki i sukienki wisza teraz w jednym meijscu. Tyle porzadkow, a z wieszakow nic nie ubylo
W
No ale nie o tym chcialam... chcialam wam pokazac tunike, ktora sobie ze 3 lata temu kupilam w lumpeksie. Jeszcze wtedy nie marzylam by zalozyc leginsy i tunike, a jednak kolor wygral i kupilam ja.
Na brzuch nie patrzcie bo wydety po truskawkach i kapuscianej zupie.
piekna tunika i pieknisty brzusio

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
No własnie niezły dylemat chodzi tez o to, ze to nie musi być super ekstra, bo my tam tylko jakis czas będziemy mieszkali a po drugie kupuje nam to tesciowa i tez nie chcemy jej na nie wiem co naciągać. Ale fajne pomysły pokazała Anika i mysle, ze dałoby się to ewentualnie wykorzystać.
Madzia wanna czy prisznic - trudna decyzja. moi rodzice robili teraz remont łazienki i namowilam ich na sam prysznic. Powiem ci, ze treraz czas przebywania w lazience znacznie sie skrocil, ale wanny czasem brakuje. Ja u siebie wprowadzam rozwiazanie na dole prysznic i gory wanna

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Cześć

na wstępie- Millenium dał odpowiedź na + czekamy teraz na umowę do wglądu więc proszę o wzmozone trzymanie kciukasów

piszecie o prysznicach to pokażę Wam o czym marzy TŻ wpadłam ostatnio do LM i obejrzałam kabiny otwieram taka jedną a tam muzyczka aż mnie zatkało wyglada jak statek kosmiczny
http://www.leroymerlin.pl/produkty/k...273828019.html
wypas ale ma 150 cm więc zajęłaby pół łazienki

zasytanawiamy się nad tą , ale wtedy musielibyśmy do kuchni wrzucić pralkę
http://www.leroymerlin.pl/produkty/k...237880509.html
super, ze na plus
no moj TZ tez na taka choruje ale juz mu ja wybijam z głowy powody: wiecej pracu, wiecej wody i wiecej czyszczenia- juz widze ten kamien osadzajacy sie w kazdej dziureczce. Nie powiem wyglada na fajny bajer, ale poki co rozsadek bierze gore zobaczymy co na to moj TZ

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Czesc Sloneczka moje

Melduje, ze zyje i bardzo tesknie za Wami i za wizazem, ale life is brutal

sesja zaliczona teraz musze napisac 2 rozdzialy pracy i zobaczymy moze obrona jeszcze w polowie lipca ale ciezko mi idzie to pisanie z powodu braku materialow, wiec roznie moze byc

A tu cos dla kochanych cioc wizazowych My w 24 tc
gratulacje!!!

piekna sesja, a brzusio miodzio po prostu

Cytat:
Anika, kurcze bo y tego co pamietam to tesciowa wspominała, ze tam jest własnie boiler. Narazie jest usatwiona taryfa nocna (bo tansza) ale mozna zmienic. Teraz woda ciepła jest w godz od 22 do 6 i od 13 do 15. czyli rozumiem , ze poza tymi godzinami nie wexmie się całej wody wczesniej to będzie tez ciepła, lub mnie ciepla jesli wystygnie
Mówisz, ze to dokuczliwe rozwiązanie?? Kurcze teraz to i tak się nic nie zmieni . Jedyne co to zmienic godziny ciepłej wody. ale z drugeij strony po co komus gorąca woda w godzinach od 8 do 18 skoro w tedy wszyscy są w pracy??

sliczne zdjęcia. Gratulacje zdania kolejnych egzaminów
Madzia u nas w domu bedzie woda na prad- troche mnie to przeraza. a;e podobno obecne bojlery funkcjonuja znacznie lepiej niz te starsze i tym sie pocieszam. ja blokowiec przyzwyczajona do cieplej wody bez ograniczen mam nadzieje, ze nie bede za bardzo narzekac

Cytat:
Dziewczyny....dyskutuję dzisiaj z koleżanka na mailu o związkach damsko męskich i wzroście Jak to jest, czy Wasi mężowie są od Was wyżsi, czy może jednak są pary gdzie ona jest wyższa od niego. CO myślicie? Macie doświadczenia z facetami niższymi od siebie?
moj TZ jest 10 cm wyzszy i dla mnie to juz max lubie facetow mojego wzrostu, ale nizszy raczej odpada

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Iwka w końcu załozyłam sukienke nr 3 (czarn bialo szaro srebrna )

Tak w gole jestem troche zmeczona budowa... ciagle w biegu. i to podejmowanie decyzji.... niby super, ale wykancza mnie to czy na pewno dobrze wybrałam. Na szczescie mamy już z głowy okna- choc meczy mnie czy dobry kolor wybrałam, jutro jedziemy za drzwiami, poza tym od dwoch dni mam elektryków i ciagle nowe wizje z oswietleniem
Stary 2010-06-16, 06:15   #4510
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Kwiatuszku – mam nadzieję, że „wychodzisz ” mieszkanie, ale ja bym się na to za bardzo nie nastawiała, bo np. u mnie w mieście nic takim chodzeniem nie przyspieszysz. Masz punkty za swój stan materialny, obecne warunki mieszkaniowe itp. i nikt Ci ich nie podopisuje, żeby sie w kolejce przesunąć. Teraz urzędy są co chwilę kontrolowane, a jeszcze jak mają ISO 9000 to już w ogóle.
W każdym razie trzymam kciuki.
Wiem wiem, że nie będzie łatwo. Tylko nie wiem jakim cudem osoby z wyższym numerem ode mnie dostają mieszkania a mi się nie należy. Dlatego chodzę i się dopytuję, bo lepsze to niż siedzieć z założonymi rękami i nic nie robić tak na pewno mieszkania nie dostane.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 06:24   #4511
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dzień dobry
Coś dospać nie mogę- obudziło mnie słońce o wschodzie, bo świeci w okna sypialni i koniec spania

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-16, 06:31   #4512
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
No co wy dziewczyny, nie macie gęsiej skórki, iskierek w oku na widok TZ??
U mnie to trwa 9 lat + 2 lata jak się znalismy i nie bylismy razem czyli... 11 lat hehe i często jak mnie złapie, jak tak spojrze na niego i zobaczę iskrę w jego oczach, to mam ochotę się na niego rzucic nawet na środku miasta czasami jak wraca do domku, to na jego widok mam gęsią skórkę i w ogóle. Dlatego moim zdaniem wazne jest to by facet nas pociagał i z charakteru i z wyglądu i by te iskierki i porządnie trwało cale życie a nie mijało z chwilą zauroczenia
Krótko mówiąc... na sam charakter by mnie mąz nie wziął
W moim mężu na samym początku spodobał mi się tylko charakter, ale już po paru dniach bycia razem na jego widok tak waliło mi serce i miałam te motylki w brzuchu. Do teraz zresztą tak mam, ale nie zawsze jednak są i mam nadzieję, że nigdy nie miną, bo to wspaniałe uczucie
Stary 2010-06-16, 06:32   #4513
Myszeczkaaa
Raczkowanie

Heeej, sorki, że wpycham się na ten wątek, ale poszukuję pomocy. Muszę kupić sobie balsam brązujący, który szybko i mocno opali . w piątek idę na wesele. Pomocy. !!
Myszeczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 06:35   #4514
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Myszeczkaaa Pokaż wiadomość
Heeej, sorki, że wpycham się na ten wątek, ale poszukuję pomocy. Muszę kupić sobie balsam brązujący, który szybko i mocno opali . w piątek idę na wesele. Pomocy. !!
Polecam najpierw użyc wyszukiwarki.

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 06:51   #4515
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 07:09   #4516
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
aj dziewczyny..wiecie co...zadzwonili wczoraj do tż, że zmieniają termin urlopów...tż miał urlop ustawiony od 8 sierpnia to musi przenieść na koniec czerwca. No super...dobrze że żadnych pokoi nie rezerwowaliśmy bo byśmy kasę stracili tylko.
U mnie w pracy też czasami tak sie zdarzy, ze niby urlop jest zaplanowany, ale nie mozna na niego iść w wybranym terminie. Myśle, ze to zdarza sie w wielu firmach, nie tylko w wojsku. U mnie jeśli musiałabym odwołać urlop, to pracodawca musiałby zwrócic zaliczkę, którą wpłaciłam na rezerwację. Ale ten termin czewcowo-lipcowy chyba nie jest w końcu zły. Całe szczęście, ze nie musicie być na urlopie w róznym terminie. Tzn. np. on w lipcu, ty w sierpniu. Bo wtedy w ogóle nie pojechalibyscie na wczasy.

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Żabciu sto lat

Raz jeszcze wielkie dzięki za gratulacje

ja mam szybe satynową, takie cos jak ty i nie mam problemu z utrzymaniem czystości, ale po każdym prysznicu jadę ściągaczką do szyb, żeby własnie woda nie zostawała i tym sposobem nie ma kamienia

śliczny brzuszek mamusiu

brawo, gratuluje serdecznie

Wymyślcie mi coś dobrego do jedzonka na piątek. Bo mamy imprezkę z dziewczynami z pracy. Będzie grill i może coś na niego, ale coś co się szybko robi. Chciałam zrobić sałatkę jakąś, ale inne już tez robią, więc nie chcę żeby tylko sałatki były do jedzenia
Bardzo proste- dwie kaszanki, na gorę nałożyc 2 garsci kapusty kiszonej, wszytsko zawinać w folię aluminiową przyjamnije 2 razy. Super smakuje. Jest dobre, gdy po otwarciu kaszanka jest "rozwalona" tzn. skórka pęknie.

Cytat:
dziewczynki, mam szybkie pytanie. Jeśli ktoś nigdzie nie pracuje i zatrudnia się na pół etatu, czy pracodawca musi takiej osobie opłacać ZUS?
Od umowy o pracę zawsze wszytskie składki są odprowadzane.

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Mona_ja, wrzuciłam przepis na gołąbki do gastronomicznych
Na pewno go wykorzystam.

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny mało mam czasu aby do was zagladać, w pracy dostałam nową działkę i sie uczę jej a w domu nie ma kiedy zajżeć

myślałam, że tak tylko jest w filmach,a le ty jesteś przykładem, ze naprawdę się ma te motylki. Mnie tz kręci bardzo ale nic takiego nie czułam na jego widok, tylko przyspieszone bicie serca, taka gorączke podniecenia. ale to było na początku, teraz jest normalnie bez uniesień, ale i tak dobrze myślę, ze z czasem ta chemi się zmienia na inne uczucia, poczucie stabilizacji, szacunek itp

gratulacje, cieszę sie bardzo

ja też wolę wyższych, mój jest o 20 cm wyższy odemnie

ślicznie wyglądasz kochana

trzymamy dalej kciuki, fajnie że jest już pozytywna odpowiedź. Co do kabin to moja przyjaciółka ma taką z radiem i zawsze sobie słucha jak sie kompie

mnie też kuł ostatnio, idź może do lekaża, chociaż jakieś badania zrób

tunika fajna i bżsio też.

baja gratuluję obrony, Pani magister

Żabcia wszystkiego naj, spełnienia marzeń

A my za 2 tygodnie odbieramy klucze od naszego mieszkanka już nie możemy się doczekać, ale szybko to zleciało i jeszcze sie okazało, że chyba tz nie pojedzie na zaden kurs i będzie miał urlop razem ze mną. W piątek wszystko będzie wiadomo
Super wiadomość

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Żabko sto lat

Baja gratuluje

Laseczki mam dylemat i "gorzkie zale" ale to opisalam w k mam nadzieje ze doradzicie i pocieszycie
Mam nadziej, ze to nic zwiazanego z pracą .

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Moja kuzynka jest instruktorem i czesto zdarza się, ze ludzie myślą, ze chodzą własciwie, a okazuje, ze zupelnie nie tak jak trzeba. Myśle, ze warto wydać kilkanaście złotych, ze chociaż raz przejść się z instruktorem, który pokaze błędy chodzenia.

Cytat:
męzul własnie polazł pod prysznic i..... wziął kremik do depilacji który mu kupiłam sesese nie mogę się doczekac jak pójdziemy spac po meczu

oooo pozdrów ją gorąco.

Dla mnie musi byc i charakter i wygląd. Inaczej out (przynajmniej tak zawsze traktowałam facetów. TZ to była moja miłość od pierwszego wejrzenia ale.. 2 lata nam zeszło az bylismy razem

gratulacje mieszkanka. 2 tyg. to już niedługo

No co wy dziewczyny, nie macie gęsiej skórki, iskierek w oku na widok TZ??
U mnie to trwa 9 lat + 2 lata jak się znalismy i nie bylismy razem czyli... 11 lat hehe i często jak mnie złapie, jak tak spojrze na niego i zobaczę iskrę w jego oczach, to mam ochotę się na niego rzucic nawet na środku miasta czasami jak wraca do domku, to na jego widok mam gęsią skórkę i w ogóle. Dlatego moim zdaniem wazne jest to by facet nas pociagał i z charakteru i z wyglądu i by te iskierki i porządnie trwało cale życie a nie mijało z chwilą zauroczenia
Krótko mówiąc... na sam charakter by mnie mąz nie wziął

No własnie Tez bym nie chciała aby potem moje dzieci były niskie

oo i to kolejny powód aby brac faceta który nam się podoba bo... potem dzieci mogą iśc z wyglądu w niego

wiesz z tym boilerem to mysle, że jak nam nie będzie pasowało, to da się z tesciową dogadac. Przeciez mozna płacic więcej a wtedy woda ciepła będzie non stop
A ja uwazam, ze namiętność w związku nie ejst aż taka ważna. Najwazniejszy według mnie ejst szacunek i zrozumienie. Gdybym miała 20 lat, to z pewnoscia "leciałbym" na moje męża, ale tearz ... wiem, ze to nie jest najwazniejsze.

Cytat:
a wiesz, że to niegłupi pomysł, zamiast czegoś słodkiego zjadłoby się arbuza czy truskawki

Dziękuję
Ale wam fajnie, już niedługo będziecie na swoim

dzięki

fajne, fajne Dziękuje

Dziś wróciłam do pracy po urlopie, od samego progu koleżanki powitały mnie słowami "dzień dobry pani mgr" a potem wręczyły butelkę wina, oczywiście nie mogłam ich nim poczęstować Rodzice dzieci również mi gratulowali, a od dzieciaków dostałam bukiecik różyczek. Miło było mi strasznie
Obrona magisterki, to cudowny okres ... fajnie jest potem otrzymywac gartulacje .

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Zabcia wszystkiego naj

piekna tunika i pieknisty brzusio

Madzia wanna czy prisznic - trudna decyzja. moi rodzice robili teraz remont łazienki i namowilam ich na sam prysznic. Powiem ci, ze treraz czas przebywania w lazience znacznie sie skrocil, ale wanny czasem brakuje. Ja u siebie wprowadzam rozwiazanie na dole prysznic i gory wanna

super, ze na plus
no moj TZ tez na taka choruje ale juz mu ja wybijam z głowy powody: wiecej pracu, wiecej wody i wiecej czyszczenia- juz widze ten kamien osadzajacy sie w kazdej dziureczce. Nie powiem wyglada na fajny bajer, ale poki co rozsadek bierze gore zobaczymy co na to moj TZ

gratulacje!!!

piekna sesja, a brzusio miodzio po prostu

Madzia u nas w domu bedzie woda na prad- troche mnie to przeraza. a;e podobno obecne bojlery funkcjonuja znacznie lepiej niz te starsze i tym sie pocieszam. ja blokowiec przyzwyczajona do cieplej wody bez ograniczen mam nadzieje, ze nie bede za bardzo narzekac

moj TZ jest 10 cm wyzszy i dla mnie to juz max lubie facetow mojego wzrostu, ale nizszy raczej odpada

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Iwka w końcu załozyłam sukienke nr 3 (czarn bialo szaro srebrna )

Tak w gole jestem troche zmeczona budowa... ciagle w biegu. i to podejmowanie decyzji.... niby super, ale wykancza mnie to czy na pewno dobrze wybrałam. Na szczescie mamy już z głowy okna- choc meczy mnie czy dobry kolor wybrałam, jutro jedziemy za drzwiami, poza tym od dwoch dni mam elektryków i ciagle nowe wizje z oswietleniem
A moze po porstu za duzo wzięłaś sobie na glowę, pozwól TZ decydowac i niech on wychodzi z propozycjami. Uwazam, ze budowa domu powinna byc na męskiej głowie. Poza tym projekt powinien byc tak przemyślany, zeby wprowadzać w nim minimalne zmiany. Dziwi mnie trochę to, ze nie przemysleliscie sparwy, jak robiliście projekt ( chodzi mi glównie o elektrykę).

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2010-06-16 o 07:10
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 07:33   #4517
Gucia0987
Zakorzenienie

Cześć Dziewczynki!

Ale się nie wyspałam, mój mąż od 2.30 do nie wiem której oglądał NBA i oczywiście się emocjonował i non stop mnie budził .

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 07:37   #4518
martucha84
Zakorzenienie

kwiatuszek ponawiam pytanie bylas u tego pana powiedzial ci cos??

india moze odpocznij troche bo stracisz cala zabawe w urzadzanie... ale ja i tak wierze ze wszytko wybralas super
Stary 2010-06-16, 07:39   #4519
MAGiALENA
Zakorzenienie

dziewczyny, załamałam się:
- facet, u którego mieliśmy wynajmowac mieszkanie od lipca, nie odzywa się (trzy razy dzwoniliśmy, to za każdym razem mówił, że oddzwoni i powie kiedy mamy po klucz przyjechać i tak juz 3 tyg.; potwierdzenia - takiego dla nas - też nie dostaliśmy; zaliczki nie chciał wziąć...)
- wczoraj stwierdziliśmy, że mamy go w d...e i szukamy innego mieszkania i koszmar - ceny pow. 1200 zł, a my chcieliśmy 1000 zł (tak jak mamy teraz)
- kupiliśmy monitor; na drugi dzień oddaliśmy go do reklamacji, bo migał na kolorowo, nawet w sklepie przyznali że jest zepsuty; wczoraj po miesięcznej wizycie w serwisie monitor wrócił z info że "żadnych nieprawidłowości nie stwierdzono"; włączyliśmy go i k...a znowu miga tylko rzadziej!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-16, 07:41   #4520
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

Cytat:
coś się kroi, ale nie wiem jak będzie. Narazie mam spore szanse na zastępstwo. Ale od czegoś trzeba zacząć
pewnie, aby sie gdzieś zahaczyć
Cytat:

do jutra laski!
gratulacje
Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
W moim mężu na samym początku spodobał mi się tylko charakter, ale już po paru dniach bycia razem na jego widok tak waliło mi serce i miałam te motylki w brzuchu. Do teraz zresztą tak mam, ale nie zawsze jednak są i mam nadzieję, że nigdy nie miną, bo to wspaniałe uczucie
Oj wspaniałe, wspaniałe. Dlatego dziwię się, ze niektóre osoby już tego nie mają.
Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
A ja uwazam, ze namiętność w związku nie ejst aż taka ważna. Najwazniejszy według mnie ejst szacunek i zrozumienie. Gdybym miała 20 lat, to z pewnoscia "leciałbym" na moje męża, ale tearz ... wiem, ze to nie jest najwazniejsze.
MI sie wydaje, że szacunek, zrozumienie jak najbardziej. Ale bez namiętności na dłuższą metę to tak cienko, no chyba, że się bedzie TZ głownie jak przyjaciela traktowało, a nie jako "kochanka"

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Magialena co do mieszkania, szukajecie, ten facet to jakis niepowazny jest. Wiem, ze teraz cięzko jest coś znaleść. A wy musicie się do lipca wyprowadzić tak?? a co do mintora reklamuj w kółko. Mój tata kino domowe zareklamował, wróciło i znowu było źle i za druim razem mu już dobrze naprawili

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 07:43   #4521
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-06-16, 07:44   #4522
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
kwiatuszek ponawiam pytanie bylas u tego pana powiedzial ci cos??
Przepraszam musiałam nie zauważyć posta. Byłam wczoraj u radnego mojego miasta no i powiedziałam mu, że szukam mieszkania on mi dał do zrozumienia, że z moim numerem na liście mogę dostać takie gdzie nie ma instalacji i w ogóle do kapitalnego remontu. Przedstawiłam mu 2 mieszkania dośc zniszczone, które stoją i nic się z nimi nie dzieję i powiedziałam, że chciałabym je wyremontować on wziął ode mnie numer tel. i powiedział, że dowie się co z nimi i mi oddzwoni, ale jak nie da znać do końca przyszłego tyg. to jadę do niego jeszcze raz i tak długo aż będzie miał mnie dośc i dla świętego spokoju przydzieli mi jakieś mieszkanie. Myślałam, że ruszy go mój ogromniasty brzuch, ale chyba się tym nie przejął za bardzo. No zobaczymy czy oddzwoni i jkak już to co udało mu się załatwić.
Stary 2010-06-16, 07:45   #4523
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-06-16, 07:46   #4524
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
cześć

MI sie wydaje, że szacunek, zrozumienie jak najbardziej. Ale bez namiętności na dłuższą metę to tak cienko, no chyba, że się bedzie TZ głownie jak przyjaciela traktowało, a nie jako "kochanka"
zgadzam się.

Cytat:
Magialena co do mieszkania, szukajecie, ten facet to jakis niepowazny jest. Wiem, ze teraz cięzko jest coś znaleść. A wy musicie się do lipca wyprowadzić tak??
tak, tutaj mamy do końca czerwca. szukamy i mamy nadzieję, że się uda naleźć w tym tygodniu. a może wiecie o mieszkaniu do wynajęcia w Rzeszowie?

Cytat:
a co do mintora reklamuj w kółko. Mój tata kino domowe zareklamował, wróciło i znowu było źle i za druim razem mu już dobrze naprawili
dzisiaj TŻ jeszcze raz idzie.

Stary 2010-06-16, 07:48   #4525
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Treść usunięta
Nie dziękuję i mam nadzieję, że tak będzie chociaż bardziej obstaje za tym, że po prostu wystawią te mieszkania i dostanie je ktoś z numerem przede mną, ale trzeba chodzić i próbować, bo same mieszkanie do mnie nie przyjdzie.
Stary 2010-06-16, 07:49   #4526
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cześć

Echhh...słoneczko piękne aż żyć się chce

Ja dzisiaj wieczorem mam sesję zdjęciową z nowym bandem...muszę sie jakoś wystylizować, ale nie mam konkretnego pomysłu :P
Z ciekawostek...dostałam wczoraj piękną różę od "wielbiciela" jak miło

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 07:51   #4527
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Treść usunięta
Nie dziękuję i mam nadzieję, że tak będzie chociaż bardziej obstaje za tym, że po prostu wystawią te mieszkania i dostanie je ktoś z numerem przede mną, ale trzeba chodzić i próbować, bo same mieszkanie do mnie nie przyjdzie.
Ostatnio się zdenerwowaliśmy i stwierdziliśmy, że do końca życia będziemy wynajmować. Te, które mamy teraz jest bardzo malutkie i szukaliśmy czegoś większego no i super oferta przeszła nam koło nosa, bo jak zadzwoniłam to już było nieaktualne. Babka miała mieszkanie 2 pokojowe 50m2 do wynajęcia za 190zł+ media w zamian za wyremontowanie go, bo było troszkę zniszczone. Trzeba mieć porządnego pecha. No i za taką cenę to nawet bym nie chodziła się prosić o mieszkanie komunalne, bo czynsz jest droższy od tego wynajmu.
Stary 2010-06-16, 07:51   #4528
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
hehe. No wiec najpierw był krem, potem maszynka elektryczna a potem do konca na tzw. pusuś- glancuś maszynka zwykła z żyletką ale gładki jest teraz , że az się ślizga lepiej

Kwiatuszku trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
zgadzam się.

tak, tutaj mamy do końca czerwca. szukamy i mamy nadzieję, że się uda naleźć w tym tygodniu. a może wiecie o mieszkaniu do wynajęcia w Rzeszowie?

dzisiaj TŻ jeszcze raz idzie.
czyli czas was goni. Trzymam ogromniaste kciuki. A z reklamacją, trujcie im tyłek ile się da

Stary 2010-06-16, 07:52   #4529
kliwia
Zakorzenienie

magialena ojj bidulka, monitor dalej do reklamacji oddajcie, albo zwrot kasy. w srodku moze wszytskie srubki ma dokrecone, ale chyba go nei wlaczali yhy i nie oceniali wzrokowo obrazu
poszukaj tez informacji w necie nt usterek tego monitora, moze znajdziesz ciekawe informacje
Co do mieszkania, co za typek!! moze sie wam uda znalesc cos innego, moze posuzkajcie jeszcze cierpliwie, wiem ze czas ucieka, ale teraz studenci zwalaniaja mieszkania, to moze sie uda? [o ile masz u siebie w meiscie studentow] jak nie to moze mozna negocjowac ceny? w jakim miescie, to moze poszukam wam bo ja to mam czasami za duzo wolnego czasu

zaciagnelam sie dzis zapachem z lodowki i zwymiotowalam. yeah nie ma to jak milo zaczac dzien
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 07:53   #4530
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Z ciekawostek...dostałam wczoraj piękną różę od "wielbiciela" jak miło
romantico
Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Babka miała mieszkanie 2 pokojowe 50m2 do wynajęcia za 190zł+ media w zamian za wyremontowanie go, bo było troszkę zniszczone. Trzeba mieć porządnego pecha. No i za taką cenę to nawet bym nie chodziła się prosić o mieszkanie komunalne, bo czynsz jest droższy od tego wynajmu.
wow, toż to prawie, ze za darmo

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości