Zespół na wesele - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ceremonia i tradycja ślubna, weselna

Notka

Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-05-19, 14:14   #301
debesciara
Zadomowienie

Dot.: Zespół na wesele

Hej dziewczyny!
Będę wdzięczna za jakieś namiary na zespół ok. 5 osób (zależy mi żeby miał w składzie saksofon/trąbkę i perkusję). Wesele będzie w Częstochowie, zespołu szukam ze śląska, małopolski, łódzkiego lub świętokrzyskiego. Mój mail: debesciara@gmail.com

Z góry bardzo bardzo dziękuję
debesciara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-25, 11:12   #302
makira
Przyczajenie

To ja też proszę o pomoc - jeżeli znacie jakis dobry zespół z lubuskiego badź dolnośląskiego bardzo proszę o namiary.
olagg@wp.pl

Dziękuję bardzo
makira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-02, 09:50   #303
katrinkapraga
Raczkowanie

Heja!
Kochane, mozecie coś powidzieć na temat jakis zespołów z woj. mazowieckiego? JAkie macie doswiadczenia z zespołami, jakie polecacie? A moze macie jakies opinie nt. zespołu metro z Warszawy, bądz zespołu aster, tudzież jakiekoś innego za przystępną cenę (moim zdaniem max na 2011 rok to 4.000) Pozdrawiam, buziaki!!!!
katrinkapraga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-02, 22:20   #304
klarnecik87
Raczkowanie

a słyszał ktos na temat zespołu z Tarnowa Kanon ich strona internetowa http://www.zespol-kanon.pl proszę o jakiekolwiek opinie
klarnecik87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-08, 16:09   #305
medzik82222
Przyczajenie

Witam czy zna ktos zespo 3 style ze slaska? jak graja czy potrafia zabawiac gosci czy robia oczepiny podziekowania dla rodzicow ??? pomozcie prosze
medzik82222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-12, 15:27   #306
loti1
Przyczajenie

ja mam namiary na świetny zespół, służe pomocą, oprócz super muzy i prowadzenia z ogromnym poczuciem humoru na weselu wiem, że ustalają wszystko z młodymi, żeby było tak jak oni chcą i maja duzo propozycji, zabawy też są wybierane przez Pare Młodą z propozycji zespołu - wiem bo w mojej rodzinie grali oraz u kilku znajomych bo jak byli na weselu i zobaczyli to ich wzięli moje gg 22755556, ja ich polecam gdzie sie da bo mega super sie z nimi wybawilem
loti1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-15, 14:47   #307
lokata83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez loti1 Pokaż wiadomość
ja mam namiary na świetny zespół, służe pomocą, oprócz super muzy i prowadzenia z ogromnym poczuciem humoru na weselu wiem, że ustalają wszystko z młodymi, żeby było tak jak oni chcą i maja duzo propozycji, zabawy też są wybierane przez Pare Młodą z propozycji zespołu - wiem bo w mojej rodzinie grali oraz u kilku znajomych bo jak byli na weselu i zobaczyli to ich wzięli moje gg 22755556, ja ich polecam gdzie sie da bo mega super sie z nimi wybawilem
a skąd dokładnie ten zespół??
lokata83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-15, 21:22   #308
malenka17
Zadomowienie

dziewczyny!!!
Szukam sprawdzonego kwartetu smyczkowego z Kielc/okolic.
Nie mogę znaleźć nic godnego polecenia w Kielcach i to w szczególności kwartetu, jedynie duety i solówki.
Poratujcie!

63-61-59-57-55-53-52-50
malenka17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-15, 23:15   #309
loti1
Przyczajenie

zespół jest z lubelskiego
Stary 2010-06-16, 09:10   #310
lokata83
Raczkowanie

Cytat:
zespół jest z lubelskiego
no to szkoda bo jestem z zabrza (woj. sląskie), szukam czegoś fajnego sprawdzonego może być Dj lub zespół...polećcie coś!!!!bo jak sie okazuje znalezienie sali i fotografa nie było tak trudne jak znalezienie oprawy muzycznej...zespoły które fajnie graja...terminy maja pozajmowane do 2013!!!!a ja potrzebuje na wrzesień 2011!będę wdzięczna za weszelkie podpowiedzi!!!
lokata83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-16, 09:29   #311
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:
Napisane przez lokata83 Pokaż wiadomość
no to szkoda bo jestem z zabrza (woj. sląskie), szukam czegoś fajnego sprawdzonego może być Dj lub zespół...polećcie coś!!!!bo jak sie okazuje znalezienie sali i fotografa nie było tak trudne jak znalezienie oprawy muzycznej...zespoły które fajnie graja...terminy maja pozajmowane do 2013!!!!a ja potrzebuje na wrzesień 2011!będę wdzięczna za weszelkie podpowiedzi!!!
Lokata napiszę Ci priva na wodzireja. Nie wiem czy jeszcze będzie miał wolny termin ale to sie zapytasz. Ma być u nas na weselu. Nie wiem czy się sprawdzi ale rozmawiałam z dziewczyną która miała ich na weselu i była zachwycona

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-16, 09:42   #312
loti1
Przyczajenie

Heja
Słuchałaś ich wokali?
Wokalista ok ale już wokalistka bije wszystkich na głowę, z wielu zespołów, które przesłuchali wybierając zespół ta była najlepsza. ale to jak zaśpiewała na weselu to wogóle bije to całe demo na ich stronie - mega mistrzowskie wykonania, dziewczyna z ogromną skalą głosu a po wykonaniu Whitney Houston - I have Nothing zebrała owację parominutową (zresztą nie tylko na tym) i ludziska stwierdzili, że była jeszcze lepsza od oryginału. Ja stałem się ich fanem i na moje błagania przysłali mi nawet płytkę z utworami (ot tak gość weselny się do nich przyczepił na weselu)

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

oj kurde jak miałaś słuchać jak nie ma nazwy zespołu - służe gg jakby co ;-)
Stary 2010-06-17, 00:48   #313
Kartka1980
Przyczajenie

Smile Dot.: Zespół na wesele

Cytat:
Heja
Słuchałaś ich wokali?
Wokalista ok ale już wokalistka bije wszystkich na głowę, z wielu zespołów, które przesłuchali wybierając zespół ta była najlepsza. ale to jak zaśpiewała na weselu to wogóle bije to całe demo na ich stronie - mega mistrzowskie wykonania, dziewczyna z ogromną skalą głosu a po wykonaniu Whitney Houston - I have Nothing zebrała owację parominutową (zresztą nie tylko na tym) i ludziska stwierdzili, że była jeszcze lepsza od oryginału. Ja stałem się ich fanem i na moje błagania przysłali mi nawet płytkę z utworami (ot tak gość weselny się do nich przyczepił na weselu)

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Czy ja też mogę??
Kartka1980 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-17, 12:16   #314
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mar_ina Pokaż wiadomość
ludziee pomocy

proszę dajcie mi jakieś propozycje na fajny zespół z okolic Wodzisławia Śląskiego bo już czas zamówić zespół a ja ciągle nie wiem nie mogę się zdecydowaćć
Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
Czy ktos mi moze polecic dobry zespol na wesele z okolicy Gliwic???
Cytat:
Napisane przez debesciara Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Będę wdzięczna za jakieś namiary na zespół ok. 5 osób (zależy mi żeby miał w składzie saksofon/trąbkę i perkusję). Wesele będzie w Częstochowie, zespołu szukam ze śląska, małopolski, łódzkiego lub świętokrzyskiego. Mój mail: debesciara@gmail.com

Z góry bardzo bardzo dziękuję
my będziemy mieć na weselu zespół Impuls z Rybnika => http://www.impuls.rybnik.pl <= zespół sprawdzony na weselu u znajomych, ale jak u nich z terminami to nie mam pojęcia , aha na pewno mają saksofon

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-21, 14:23   #315
justinaa9
Raczkowanie

Cytat:
Heja
Słuchałaś ich wokali?

Witam wszystkich, szukam zespołu z lubelskiego - bardzo pilnie, bo ślub już niedługo - i bardzo prosiłabym o jakiś namiar na ten, o którym piszesz. Będę bardzo wdzęczna!
justinaa9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-21, 17:58   #316
warka27
Przyczajenie

Dot.: zespół muzczny na wesele

Witam! Planuje za rok wesele i poszukujemy zespołu który będzie grał na żywo, słyszeliśmy że gra tak zespół z Koniecpola "Impuls" (są 4os. grające i wokalistka) - czy ktoś zna, słyszał o nim? może coś o nim napisac? Z góry dziękuje.
warka27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-22, 05:58   #317
loti1
Przyczajenie

A co tam może uda się wstawić nazwę i moderator nie skasuje bo warci są żeby ich więcej ludzisk posłuchało

zespół Super Star
Stary 2010-06-22, 21:38   #318
Taverney
Zakorzenienie

Cytat:
A co tam może uda się wstawić nazwę i moderator nie skasuje bo warci są żeby ich więcej ludzisk posłuchało

zespół Super Star
coś mi tu reklamą pachnie
Taverney jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-23, 16:43   #319
loti1
Przyczajenie

sorrry już nie będę, jakby co ludziska macie moje gg wyżej, a jak mnie nie wierzycie bo nie musicie przecie a co to poproście o płytę

już więcej nie będę wymieniał nazw słowo

Edytowane przez loti1
Czas edycji: 2010-06-23 o 16:46
Stary 2010-06-24, 15:36   #320
WIKA26
Przyczajenie

Czesc Dziewczyny!!! Tak czytam i czytam wszystkie odpowiedzi...i coraz bardziej zalamana jestem Moj slub juz niedlugo...bo 7-go sierpnia tego roku...a ja nadal nie mam zadnego zespolu ani Dj`a. Szukalam na necie tez, ale wiekszosc juz nie ma wolnych terminow. Moj TZ nie chce zadnej orkiestry, jest bardziej za Dj....jeszcze jedno...to bedzie angielsko-polskie wesele...wiec tym bardziej trudno o dobrego dj`a albo zespol, ktory moze zabawic gosci nie tylko w jezyku polskim. Masakra...sukienka juz jest, garnitur juz niedlugo, buty, kwiatki mniej wiecej juz wiem co i jak, fryzura i makijaz tez...fotografa mamy, sale i hotel dla gosci jest...ale brakuje nam tego wodzireja. Kochane!!!!!!!!Moze Wy macie jakies pomysly albo porady. Jestescie Moim Pogotowiem Ratunkowym!!!! Plizzzz.....odpiszcie

Zalamana Panna Mloda
WIKA26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-26, 19:22   #321
warka27
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez justinaa9 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich, szukam zespołu z lubelskiego - bardzo pilnie, bo ślub już niedługo - i bardzo prosiłabym o jakiś namiar na ten, o którym piszesz. Będę bardzo wdzęczna!
Cześc! Czytam twoją wiadomośc i zastanawiam sie jaki zespół zachwalasz? Ja pisałam i prosiłam o jakąś wiadomośc o zespole z Koniecpoka "Impuls". Pozdrawiam!

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Cytat:
Heja
Słuchałaś ich wokali?

Witam! Mam pyt., jaki zespół zachwalasz? Ja pytałam o zespół ''Impuls" z Koniecpola (4osobowy + wokalistka), czy ktoś coś o Nim może mi napisac? Pozdr.
warka27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-27, 08:39   #322
loti1
Przyczajenie

Nic nie wiem niestety na temat zespołu Impuls to nie pomogę a jak przeczytacz wątki wyżej będziesz wiedziała co zachwalam. pozdro
Stary 2010-06-30, 08:40   #323
salvadore_dali
Przyczajenie

Jeśli chodzi o zespół mam ze względu na prace (fotografem na weselach jestem) spory przegląd kapel na Śląsku i w Małopolsce

http://artifot.pl/linki.html tam macie kilka kapel z króciutka subiektywną recenzją. Gust muzyczny mam bluesowo - rockowy i na to trzeba brac poprawke ;-)

Kapele trzeba koniecznie posłuchać na żywo żadne filmiki czy branie w ciemno. Bez dobrej muzyki nie ma dobrych wesel.

na liście nie ma jeszcze "niema sprawy" z Andrychowa tam chyba najlepszy gitarzysta jakiego słyszałem i całkiem przyzwoity sax.
salvadore_dali jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-19, 15:46   #324
HerbADKA
Raczkowanie

A czy wiecie coś na temat zespołu A' Capella ? Byłam na jednym weselu z nimi i fajnie bawili gości, zarezerwowaliśmy sobie termin u nich, no ale chciałabym dopytać może ktoś jeszcze coś wie.

Piszcie plisss
HerbADKA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-21, 09:54   #325
ksiezniczka_sisi
Przyczajenie

jezeli ktos szuka zespolu na wesele w okolicach warszawy to polecam zespoł LORENS, gral u nas na weselu w lipcu tego roku i wszyscy - zarowno goscie jak i my bylismy baaaardzo zadowoleni
swietna zabawa, chlopaki dobrze graja i zabawiaja ludzi, w skladzie maja rowniez dziewczyne
a przyspiewki przy stolach- pierwsza klasa

Pozdr.
A&R
ksiezniczka_sisi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-24, 10:14   #326
kajasia222
Zadomowienie

GG do kajasia222

A czy ktoś z Was słyszał zespół Duet Dance? Chyba Żory, polecili nam go w hotelu politańskim i dziś jedziemy na wesele ich posłuchać, mają stronkę i tam bardzo mi sie podobają. Ślub za rok a my sie dopiero rozglądamy za zespołem, znacie coś fajnego? Wesele w Książenicach obok Rybnika.
kajasia222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-01, 12:09   #327
globinka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez edithka Pokaż wiadomość
Szukam informacji na temat zespołu "Na luzie" jeden jest z Kielc to wiem ale jest jeszcze jeden prezentowany na www.youtube .pl i to właśnie na temat tego zespołu szukam informacji, niestety nie wiem skąd są... a uważam że są godni polecenia sami zobaczcie...
ja natomiast odradzam zespół NA LUZIE. Miałam go na swoim weselu i bardzo się zawiodłam. Główny wodzirej się strasznie opił, przez co goście po weselu wypominali mi przez miesiąc, ponadto ten też osobnik powiedział że jest wiejski chłop i chce sobie wziąść kilka udek. Zgodę otrzymał, ale UKRADŁ pół wiejskiego stołuj. Graja co się chce mi też tak powiedzieli przy podpisywaniu umowy, ale jak zadzwoniłam, powiedzieć jaką piosenkę chcę na 1 taniec to usłyszałam "MY TEGO NIE GRAMY". Odradzam ze względu na głównego wokaliste, chyba że chcecie się wstydu najeść.

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

chodzi o zepół z Kielce, a raczej Masłowa koło Kielc

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Cytat:
Napisane przez edithka Pokaż wiadomość
Szukam informacji na temat zespołu "Na luzie" jeden jest z Kielc to wiem ale jest jeszcze jeden prezentowany na www.youtube .pl i to właśnie na temat tego zespołu szukam informacji, niestety nie wiem skąd są... a uważam że są godni polecenia sami zobaczcie...
chodzi o zespół z Kielce, a właściwie to chyba Masłowa
globinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-01, 12:54   #328
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez salvadore_dali Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o zespół mam ze względu na prace (fotografem na weselach jestem) spory przegląd kapel na Śląsku i w Małopolsce

http://artifot.pl/linki.html tam macie kilka kapel z króciutka subiektywną recenzją. Gust muzyczny mam bluesowo - rockowy i na to trzeba brac poprawke ;-)

Kapele trzeba koniecznie posłuchać na żywo żadne filmiki czy branie w ciemno. Bez dobrej muzyki nie ma dobrych wesel.

na liście nie ma jeszcze "niema sprawy" z Andrychowa tam chyba najlepszy gitarzysta jakiego słyszałem i całkiem przyzwoity sax.
Witam panie Marcinie

Ja ze swojej strony napiszę,że Różowa Pantera Band grają bardzo fajnie,a niestety mój termin mieli zajęty
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-02, 17:57   #329
gumelka24
Przyczajenie

A zna ktoś może ZESPÓŁ ZOO z Dębicy? Muszę coś o nim się dowiedzieć, dzięki z góry
gumelka24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-03, 01:33   #330
kakarola
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Niunia20 Pokaż wiadomość
ja też mam problem ślub 11.06.2011... a zespoły wszystkie pozajmowane... dzwoniłam już chyba do 40 ... zalezy mi na zespole z woj. łódzkiego bądź mazowieckiego... zespół 3-5 osób w repertuarze najlepiej jakby miał mnóstwo piosenek disco polo, biesiadę przy stołach... przyśpiewki na oczepiny i przyspiewki łowickie... bo to wesele typowo łowickie będzie.... niestety odpadły mi najlepsze zespoły bo o ślubie teraz pomyśleliśmy i teraz datę wyznaczyliśmy... z salą się udało chociaż ciężko było ale zespół to masakra jakaś.... najlepsze z okolic są zajęte ... ale mogę polecić jeśli chcecie z okolic łowicza skierniewic i sochaczewa to: Royal, Abes i Rewers...i Chevalier
Ja natomiast polecam z tych rejonów DJ'ów... zespoły się popsuły, już nawet Drugi Tydzień ze Skierniewic zszedł na psy...
kakarola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości