|
|
#301 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zespół na wesele
Hej dziewczyny!
Będę wdzięczna za jakieś namiary na zespół ok. 5 osób (zależy mi żeby miał w składzie saksofon/trąbkę i perkusję). Wesele będzie w Częstochowie, zespołu szukam ze śląska, małopolski, łódzkiego lub świętokrzyskiego. Mój mail: debesciara@gmail.com Z góry bardzo bardzo dziękuję |
|
|
|
|
#302 |
|
Przyczajenie
|
To ja też proszę o pomoc - jeżeli znacie jakis dobry zespół z lubuskiego badź dolnośląskiego bardzo proszę o namiary.
olagg@wp.pl Dziękuję bardzo
|
|
|
|
|
#303 |
|
Raczkowanie
|
Heja!
Kochane, mozecie coś powidzieć na temat jakis zespołów z woj. mazowieckiego? JAkie macie doswiadczenia z zespołami, jakie polecacie? A moze macie jakies opinie nt. zespołu metro z Warszawy, bądz zespołu aster, tudzież
|
|
|
|
|
#304 |
|
Raczkowanie
|
a słyszał ktos na temat zespołu z Tarnowa Kanon ich strona internetowa http://www.zespol-kanon.pl proszę o jakiekolwiek opinie
|
|
|
|
|
#305 |
|
Przyczajenie
|
Witam czy zna ktos zespo 3 style ze slaska? jak graja czy potrafia zabawiac gosci czy robia oczepiny podziekowania dla rodzicow ??? pomozcie prosze
|
|
|
|
|
#306 |
|
Przyczajenie
|
ja mam namiary na świetny zespół, służe pomocą, oprócz super muzy i prowadzenia z ogromnym poczuciem humoru na weselu wiem, że ustalają wszystko z młodymi, żeby było tak jak oni chcą i maja duzo propozycji, zabawy też są wybierane przez Pare Młodą z propozycji zespołu - wiem bo w mojej rodzinie grali oraz u kilku znajomych bo jak byli na weselu i zobaczyli to ich wzięli moje gg 22755556, ja ich polecam gdzie sie da bo mega super sie z nimi wybawilem
|
|
|
|
|
#307 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#308 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny!!!
Szukam sprawdzonego kwartetu smyczkowego z Kielc/okolic. Nie mogę znaleźć nic godnego polecenia w Kielcach i to w szczególności kwartetu, jedynie duety i solówki. Poratujcie!
|
|
|
#309 |
|
Przyczajenie
|
zespół jest z lubelskiego
|
|
|
|
|
#310 |
|
Raczkowanie
|
no to szkoda bo jestem z zabrza (woj. sląskie), szukam czegoś fajnego sprawdzonego może być Dj lub zespół...polećcie coś!!!!bo jak sie okazuje znalezienie sali i fotografa nie było tak trudne jak znalezienie oprawy muzycznej...zespoły które fajnie graja...terminy maja pozajmowane do 2013!!!!
|
|
|
|
|
#311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#312 |
|
Przyczajenie
|
Heja
Słuchałaś ich wokali? Wokalista ok ale już wokalistka bije wszystkich na głowę, z wielu zespołów, które przesłuchali wybierając zespół ta była najlepsza. ale to jak zaśpiewała na weselu to wogóle bije to całe demo na ich stronie - mega mistrzowskie wykonania, dziewczyna z ogromną skalą głosu a po wykonaniu Whitney Houston - I have Nothing zebrała owację parominutową (zresztą nie tylko na tym) i ludziska stwierdzili, że była jeszcze lepsza od oryginału. Ja stałem się ich fanem i na moje błagania przysłali mi nawet płytkę z utworami (ot tak gość weselny się do nich przyczepił na weselu) ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- oj kurde jak miałaś słuchać jak nie ma nazwy zespołu - służe gg jakby co ;-) |
|
|
|
|
#313 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
, aha na pewno mają saksofon
|
||
|
|
|
|
#315 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#316 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: zespół muzczny na wesele
Witam! Planuje za rok wesele i poszukujemy zespołu który będzie grał na żywo, słyszeliśmy że gra tak zespół z Koniecpola "Impuls" (są 4os. grające i wokalistka) - czy ktoś zna, słyszał o nim? może coś o nim napisac? Z góry dziękuje.
|
|
|
|
|
#317 |
|
Przyczajenie
|
A co tam może uda się wstawić nazwę i moderator nie skasuje bo warci są żeby ich więcej ludzisk posłuchało
zespół Super Star |
|
|
|
|
#318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#319 |
|
Przyczajenie
|
sorrry już nie będę, jakby co ludziska macie moje gg wyżej, a jak mnie nie wierzycie bo nie musicie przecie a co to poproście o płytę
już więcej nie będę wymieniał nazw słowo Edytowane przez loti1 Czas edycji: 2010-06-23 o 16:46 |
|
|
|
|
#320 |
|
Przyczajenie
|
Czesc Dziewczyny!!! Tak czytam i czytam wszystkie odpowiedzi...i coraz bardziej zalamana jestem
Moj slub juz niedlugo...bo 7-go sierpnia tego roku...a ja nadal nie mam zadnego zespolu ani Dj`a. Szukalam na necie tez, ale wiekszosc juz nie ma wolnych terminow. Moj TZ nie chce zadnej orkiestry, jest bardziej za Dj....jeszcze jedno...to bedzie angielsko-polskie wesele...wiec tym bardziej trudno o dobrego dj`a albo zespol, ktory moze zabawic gosci nie tylko w jezyku polskim. Masakra...sukienka juz jest, garnitur juz niedlugo, buty, kwiatki mniej wiecej juz wiem co i jak, fryzura i makijaz tez...fotografa mamy, sale i hotel dla gosci jest...ale brakuje nam tego wodzireja. Kochane!!!!!!!!Moze Wy macie jakies pomysly albo porady. Jestescie Moim Pogotowiem Ratunkowym!!!! Plizzzz.....odpiszcieZalamana Panna Mloda |
|
|
|
|
#321 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#322 |
|
Przyczajenie
|
Nic nie wiem niestety na temat zespołu Impuls to nie pomogę a jak przeczytacz wątki wyżej będziesz wiedziała co zachwalam. pozdro
|
|
|
|
|
#323 |
|
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o zespół mam ze względu na prace (fotografem na weselach jestem) spory przegląd kapel na Śląsku i w Małopolsce
http://artifot.pl/linki.html tam macie kilka kapel z króciutka subiektywną recenzją. Gust muzyczny mam bluesowo - rockowy i na to trzeba brac poprawke ;-) Kapele trzeba koniecznie posłuchać na żywo żadne filmiki czy branie w ciemno. Bez dobrej muzyki nie ma dobrych wesel. na liście nie ma jeszcze "niema sprawy" z Andrychowa tam chyba najlepszy gitarzysta jakiego słyszałem i całkiem przyzwoity sax. |
|
|
|
|
#324 |
|
Raczkowanie
|
A czy wiecie coś na temat zespołu A' Capella ? Byłam na jednym weselu z nimi i fajnie bawili gości, zarezerwowaliśmy sobie termin u nich, no ale chciałabym dopytać może ktoś jeszcze coś wie.
Piszcie plisss |
|
|
|
|
#325 |
|
Przyczajenie
|
jezeli ktos szuka zespolu na wesele w okolicach warszawy to polecam zespoł LORENS, gral u nas na weselu w lipcu tego roku i wszyscy - zarowno goscie jak i my bylismy baaaardzo zadowoleni
![]() swietna zabawa, chlopaki dobrze graja i zabawiaja ludzi, w skladzie maja rowniez dziewczyne a przyspiewki przy stolach- pierwsza klasa ![]() Pozdr. A&R |
|
|
|
|
#326 |
|
Zadomowienie
|
A czy ktoś z Was słyszał zespół Duet Dance? Chyba Żory, polecili nam go w hotelu politańskim i dziś jedziemy na wesele ich posłuchać, mają stronkę i tam bardzo mi sie podobają. Ślub za rok a my sie dopiero rozglądamy za zespołem, znacie coś fajnego? Wesele w Książenicach obok Rybnika.
|
|
|
|
|
#327 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- chodzi o zepół z Kielce, a raczej Masłowa koło Kielc ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ze swojej strony napiszę,że Różowa Pantera Band grają bardzo fajnie,a niestety mój termin mieli zajęty ![]()
|
|
|
|
|
|
#329 |
|
Przyczajenie
|
A zna ktoś może ZESPÓŁ ZOO z Dębicy? Muszę coś o nim się dowiedzieć, dzięki z góry
|
|
|
|
|
#330 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.

, aha na pewno mają saksofon