Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-16, 07:53   #4531
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

agatka na pewno sie odstrzelisz
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 07:59   #4532
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
wow, toż to prawie, ze za darmo
No, a mamy odłożone troszkę kasy. Mój mąż z moim tatą sami by je wyremontowali, bo to nic trudnego więc byłoby jak najniższym kosztem i temu cały czas ubolewa, że nie znalazłam tego ogłoszenia wcześniej.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 08:01   #4533
martucha84
Zakorzenienie

MAGiALENA to oddaj jeszcze raz monitor

kwiatuszekk88 mysle ze brzuch nie zrobil na nim wrazenie bo juz sie na brzuchy napatrzyl... pracujac tam musza miec twarda dupe i twarde serce bo inaczej szybko by z tamtad ich wygryzli...
ja jednak trzymam kciuki zeby wszytko szybko sie udalo zalatwic...
Stary 2010-06-16, 08:01   #4534
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
MI sie wydaje, że szacunek, zrozumienie jak najbardziej. Ale bez namiętności na dłuższą metę to tak cienko, no chyba, że się bedzie TZ głownie jak przyjaciela traktowało, a nie jako "kochanka"
jak dla mnie to i jedno i drugie jednakowo ważne
Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Cześć

Echhh...słoneczko piękne aż żyć się chce

Ja dzisiaj wieczorem mam sesję zdjęciową z nowym bandem...muszę sie jakoś wystylizować, ale nie mam konkretnego pomysłu :P
moze Ci cos pożyczyć?
Na przykład czarną szminkę albo pieszczochę?
Stary 2010-06-16, 08:02   #4535
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
No, a mamy odłożone troszkę kasy. Mój mąż z moim tatą sami by je wyremontowali, bo to nic trudnego więc byłoby jak najniższym kosztem i temu cały czas ubolewa, że nie znalazłam tego ogłoszenia wcześniej.
ech.. no czasu już nie cofniesz. Mam nadzieję, że teraz coś znajdziecie fajnego

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 08:02   #4536
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Co do mieszkania, co za typek!! moze sie wam uda znalesc cos innego, moze posuzkajcie jeszcze cierpliwie, wiem ze czas ucieka, ale teraz studenci zwalaniaja mieszkania, to moze sie uda? [o ile masz u siebie w meiscie studentow] jak nie to moze mozna negocjowac ceny? w jakim miescie, to moze poszukam wam bo ja to mam czasami za duzo wolnego czasu
my szukamy w Rzeszowie, a jesteśmy z Lublina i nie możemy jeździć na raty (dzisiaj jedno obejrzeć, za dwa dni kolejne). tak się ucieszyliśmy, bo tamto, które znaleźliśmy, jest fajne i cena nam odpowiadała. ale facet, to chyba sobie jaja robi... no trudno.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 08:06   #4537
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
jak dla mnie to i jedno i drugie jednakowo ważne
pewnie facet musi byc i super przyjacielem i super "kochankiem" Tylko taki zestaw jest czegos wart (przynajmniej dla mnie) Z tym kochankiem (co by nie było) chodzi o to, że ma nas pociagać, wywoływac w nas dreszcze na samą myśl o nim Ma byc naszym "ideałem" , a nie gosciem z którym jestesmy bo jest zabawny a wyglądu wcale na nas nie działa

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
my szukamy w Rzeszowie, a jesteśmy z Lublina i nie możemy jeździć na raty (dzisiaj jedno obejrzeć, za dwa dni kolejne). tak się ucieszyliśmy, bo tamto, które znaleźliśmy, jest fajne i cena nam odpowiadała. ale facet, to chyba sobie jaja robi... no trudno.
cena ma byc do 1000 zł (wynajem i czynsz, czy sam wynajem, bo nie wiem jak tam ceny chodzą. U nas róznie, czasami ktos za sam wynajem chce 1000 zł, a czasami juz i czynsz w tym jest, zalezy jakie mieszkanie )

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-16, 08:07   #4538
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
kwiatuszekk88 mysle ze brzuch nie zrobil na nim wrazenie bo juz sie na brzuchy napatrzyl... pracujac tam musza miec twarda dupe i twarde serce bo inaczej szybko by z tamtad ich wygryzli...
ja jednak trzymam kciuki zeby wszytko szybko sie udalo zalatwic...
Nie dziękuję póki co. No jeżeli nic nie da się załatwić to jesteśmy zmuszeni wynajmować mieszkanie dopóki (dziwnie to zabrzmi, ale tak jest niestety) kobieta od której kupiliśmy mieszkanie nie umrze.
Stary 2010-06-16, 08:07   #4539
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 08:10   #4540
martucha84
Zakorzenienie

Magda kazdy wyrazil juz swoje zdanie dla ciebie jest wazne zebys miala brzydko mowiac mokro na widok swojego meza dla innych nie.. bo maja inne priorytety i na inne rzeczy zwracaja uwage... no i koniec tematu
o gustach i tak intymnych wyborach sie nie dyskutuje dla jednych twoj maz jest przystojny dla innych bez kija nie podchoz wiec to samo jest z wywolywaniem dreszczy dla jednych jest to wazne a dla innych nie i koniec
nie bedziemy w kolko o tym nawijac bo chyba wszytko juz zostalo powiedziane

czeresni mi sie chce
Stary 2010-06-16, 08:11   #4541
kliwia
Zakorzenienie

magialena 1000zl za wszytsko? w sensie z rachunkami?

znalazlam takie:
pewnie widzialas juz ale co tam:
http://rzeszow.nieruchomosci-online....m/1421353.html
http://dom.gratka.pl/tresc/401-24304...e3cbc531e494,1
http://www.twojastancja.pl/Wynajme-m...nie,49688.html
do negocjcacji:
http://www.najdom.pl/ogloszenie/wyna...nianka-2343969

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-06-16 o 08:22
Stary 2010-06-16, 08:19   #4542
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
dziewczyny, załamałam się:
- facet, u którego mieliśmy wynajmowac mieszkanie od lipca, nie odzywa się (trzy razy dzwoniliśmy, to za każdym razem mówił, że oddzwoni i powie kiedy mamy po klucz przyjechać i tak juz 3 tyg.; potwierdzenia - takiego dla nas - też nie dostaliśmy; zaliczki nie chciał wziąć...)
- wczoraj stwierdziliśmy, że mamy go w d...e i szukamy innego mieszkania i koszmar - ceny pow. 1200 zł, a my chcieliśmy 1000 zł (tak jak mamy teraz)
- kupiliśmy monitor; na drugi dzień oddaliśmy go do reklamacji, bo migał na kolorowo, nawet w sklepie przyznali że jest zepsuty; wczoraj po miesięcznej wizycie w serwisie monitor wrócił z info że "żadnych nieprawidłowości nie stwierdzono"; włączyliśmy go i k...a znowu miga tylko rzadziej!
Magielanka, no facet nie poważny, spróbuj jeszcze się do niego dodzwonić, tylko może z numeru, którego on nie zna. Przynajmniej będziecie wiedzieli na czym stoicie. mam nadzieje, ze cos znajdziecie!

A co do monitora, to trzeba go jeszcze raz oddać i nie odpuszczać

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Przepraszam musiałam nie zauważyć posta. Byłam wczoraj u radnego mojego miasta no i powiedziałam mu, że szukam mieszkania on mi dał do zrozumienia, że z moim numerem na liście mogę dostać takie gdzie nie ma instalacji i w ogóle do kapitalnego remontu. Przedstawiłam mu 2 mieszkania dośc zniszczone, które stoją i nic się z nimi nie dzieję i powiedziałam, że chciałabym je wyremontować on wziął ode mnie numer tel. i powiedział, że dowie się co z nimi i mi oddzwoni, ale jak nie da znać do końca przyszłego tyg. to jadę do niego jeszcze raz i tak długo aż będzie miał mnie dośc i dla świętego spokoju przydzieli mi jakieś mieszkanie. Myślałam, że ruszy go mój ogromniasty brzuch, ale chyba się tym nie przejął za bardzo. No zobaczymy czy oddzwoni i jkak już to co udało mu się załatwić.
Mam nadzieje, że dostaniecie to mieszkanie! Podziwiam, bo ja bym już dawno odpuściła, strasznie niecierpliwa jestem...

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Cześć

Echhh...słoneczko piękne aż żyć się chce

Ja dzisiaj wieczorem mam sesję zdjęciową z nowym bandem...muszę sie jakoś wystylizować, ale nie mam konkretnego pomysłu :P
Z ciekawostek...dostałam wczoraj piękną różę od "wielbiciela" jak miło
wow, kwiaty, wielbiciele - no żyć nie umierać!

A na pewno dzisiaj będziesz piękna!

Dziękuję za gratulacje co do pracy mgr, teraz żeby tylko nie zabrakło mi determinacji i zebym to skończyła. Dzisiaj mam zamiar przesłać promotorowi ten ostatni rozdział, przygotować bibliografie, zrobić porządek w przypisach i mam nadzieje, że się uda Ale to dopiero po pracy i obiedzie z moją przyjaciółką!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 08:20   #4543
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
cena ma byc do 1000 zł (wynajem i czynsz, czy sam wynajem, bo nie wiem jak tam ceny chodzą. U nas róznie, czasami ktos za sam wynajem chce 1000 zł, a czasami juz i czynsz w tym jest, zalezy jakie mieszkanie )
Cytat:
magialena 1000zl za wszytsko? w sensie z rachunkami?
płaci(liś)my 1000 zł + opłaty licznikowe i tak teraz też szukamy. ale gdyby się udało tańsze (byle nie studenckie) to przecież byłoby extra.
daliśmy ogłoszenie i wyraxnie napisaliśmy kwotę. a tu ludzie dzwonią, że mają mieszkanie do wynajęcia za 1300 zł + opłaty, to wiadomo, że nie stać mnie na takie. chociaż bym bardzo chciała.

Stary 2010-06-16, 08:21   #4544
klion78
Zadomowienie

Witajcie kochane.
nawiążę jeszcze do tematu wygląd czy charakter mężczyzny?
więc powiem Wam, że mój Tż był takim typowym "ciachem z kremem". Zwróciłam na niego uwagę gdy miałam z 15 lat, ale pomyślałam, że "nie dla psa kiełbasa". Większości moich koleżanek się podobał, więc uznałam, że w życiu nie zwróci na mnie uwagi. No i nie zwracał (choć teraz po latach mówi, że ja też mu się od razu spodobałam - niezły bajer hahaha).
Poznaliśmy się 5 lat później. Nadal był ciachem, ale kremu miał już jakby trochę mniej.
Dziś waży jakieś 30 kg więcej, ma 30 % włosów mniej i jest już raczej takim krakersem. Na szczęście charakter mu się nie zmienił. Także czasem nie warto patrzeć na to jak ktoś wygląda, bo to się naprawdę bardzo szybko zmienia. Choć z drugiej strony prawda jest taka, że charakter też się może drastycznie zmienić, o czym niektóre z nas już się niestety przekonały.
Stary 2010-06-16, 08:22   #4545
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Mam nadzieje, że dostaniecie to mieszkanie! Podziwiam, bo ja bym już dawno odpuściła, strasznie niecierpliwa jestem...
Ja też już bym chciała mieć mieszkanie, ale wiem, że to musi trochę potrwać niestety. W Polsce zawsze lubili utrudniać ludziom życie.
Stary 2010-06-16, 08:22   #4546
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Magda kazdy wyrazil juz swoje zdanie dla ciebie jest wazne zebys miala brzydko mowiac mokro na widok swojego meza dla innych nie.. bo maja inne priorytety i na inne rzeczy zwracaja uwage... no i koniec tematu
o gustach i tak intymnych wyborach sie nie dyskutuje dla jednych twoj maz jest przystojny dla innych bez kija nie podchoz wiec to samo jest z wywolywaniem dreszczy dla jednych jest to wazne a dla innych nie i koniec
nie bedziemy w kolko o tym nawijac bo chyba wszytko juz zostalo powiedziane
Przystojny to on ma byc dla mnie, inni mnie nie obchodza, bo to nie z innymi sie spotka

i fakt, mam na jego widok mieć "mokro" bo to z nim będe do konca życia

A teraz odpisywałam tylko tym, którym wczoraj nie zdązyłam
a nie, że sobie piszę, a nikt inny o tym nie wspomina.

Aniu juz się nie mogę doczekać kolczyków od Ciebie. Obstawiam, że dziś dojdą tak wiec czekam na tel od męża , że są. I chyba od razu go pogonie aby mi przywiózł bo sie nie doczekam hehe

A jutro chyba sobie do wawy znowu pojade, rodzice jadą wiec skoczę do Ikeii, może coś fajnego znajdę

Stary 2010-06-16, 08:24   #4547
kliwia
Zakorzenienie

magialena wkleilam wyzej kilk alinkow
i tu jeszcze takie niestey bez zdjec.
http://www.najdom.pl/ogloszenie/wyna...nianka-2268540
http://www.najdom.pl/ogloszenie/wyna...miasto-2314528
http://www.najdom.pl/ogloszenie/wyna...zeszow-2172657
http://www.najdom.pl/ogloszenie/wyna...cie-pd-2248597
http://www.najdom.pl/ogloszenie/wyna...anowka-1739644

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-06-16 o 08:28
Stary 2010-06-16, 08:27   #4548
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
magialena wkleilam wyzej kilk alinkow
i tu jeszcze jedno niestey bez zdjec.
dziękuję. rzeczywiście, niektóre się powtarzają, ale sąteż inne.

Stary 2010-06-16, 08:29   #4549
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

A ja mykam do mamy i na targ czasami mają tam tanie szlafroki, a ja jeszcze nie mam i muszę do apteki po parę niezbędnych rzeczy. Miłego dzionka i za dużo nie produkujcie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-16, 08:31   #4550
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

magia powiedz mi czy udaje ci sie cos wymienić na wymiance??
zastanawiam sie czy czegoś swojego nei wystawić na wymiance

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 08:31   #4551
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za gratulacje co do pracy mgr, teraz żeby tylko nie zabrakło mi determinacji i zebym to skończyła. Dzisiaj mam zamiar przesłać promotorowi ten ostatni rozdział, przygotować bibliografie, zrobić porządek w przypisach i mam nadzieje, że się uda Ale to dopiero po pracy i obiedzie z moją przyjaciółką!
powiem brzydko SPADAJ stąd : idz piszzzz bo wiem jakie to wazne :

LASKIIIII napisalam do fotografa slubnego o sesje z brzuszkiem narazie tak ogolnie bez szczegolwo - tylko czy by sie podjął - trzymajcie kciuki... mam nadzieje ze tak.. jak nie to mam jeszcze jedno studio na oku ale nie ukrywam ze wolalabym zeby to byly jego fotki...
Stary 2010-06-16, 08:31   #4552
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Magielanka, no facet nie poważny, spróbuj jeszcze się do niego dodzwonić, tylko może z numeru, którego on nie zna. Przynajmniej będziecie wiedzieli na czym stoicie. mam nadzieje, ze cos znajdziecie!

Bardzo dobry pomysł

Teraz to szybciutko ci pójdzie z pracą, trzymam kciuki.

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane.
nawiążę jeszcze do tematu wygląd czy charakter mężczyzny?
więc powiem Wam, że mój Tż był takim typowym "ciachem z kremem". Zwróciłam na niego uwagę gdy miałam z 15 lat, ale pomyślałam, że "nie dla psa kiełbasa". Większości moich koleżanek się podobał, więc uznałam, że w życiu nie zwróci na mnie uwagi. No i nie zwracał (choć teraz po latach mówi, że ja też mu się od razu spodobałam - niezły bajer hahaha).
Poznaliśmy się 5 lat później. Nadal był ciachem, ale kremu miał już jakby trochę mniej.
Dziś waży jakieś 30 kg więcej, ma 30 % włosów mniej i jest już raczej takim krakersem. Na szczęście charakter mu się nie zmienił. Także czasem nie warto patrzeć na to jak ktoś wygląda, bo to się naprawdę bardzo szybko zmienia. Choć z drugiej strony prawda jest taka, że charakter też się może drastycznie zmienić, o czym niektóre z nas już się niestety przekonały.
Kochana wiadomo, że kazdy się zmienia. W koncu lata leca hehe
Ja tez jak poznałam TZ to mnie normalnie piorun strzelił, tez myslałam, niezłe ciacho w 100% mój typ ale gdzie tam on i ja, tyle osób (nawet moja najlepsza kolezanka z ławki) się w nim kochały. Podobno on tez się w e mnie zakochał od pierwsze wejrzenia ale myslał dokładnie to samo, zreszta ja w tym czasie spotykałam sie z naszym kolegą, potem z drugim (mimo, ze charaktery mieli swietne, to wygląd juz mi nie do konca odpowiadał, a to wzrost a to coś innego. Wiec nie chciałam z nimi nic więcej. Teraz jestesmy dobrymi znajomymi). Ile było w tym chemii , jak sie po roku znajomosci całowalismy (nawet mój kolega się wtedy nie liczył, z ktorym to wtedy byłam, liczył sie tylko TZ) dopiero po jakims czasie zrozumielismy, ze jednak za bardzo nas do siebie ciągnie I nie było innej opcji jak byc razem Ale chemia trwa nadal. I wiadomo, ze wraz z wiekeim człowiek się zmienia, ze to nie zawsze tak jak napisałać będzie to ciacho z kremem, ale jednak. Chemia pozostaje, prawda??

Stary 2010-06-16, 08:33   #4553
AgatkaL
Wtajemniczenie

Maja...ooo pieszczochę chętnie, będzie mi pasować

Rosette...teledysk kręcimy 26,27 czerwca. A wielbiciel...no cóż...taka tam ostatnia fascynacja
Klion78..."krakers"...dobre, dobre...Ja tam lubię krakersy

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-16, 08:34   #4554
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
magia powiedz mi czy udaje ci sie cos wymienić na wymiance??
zastanawiam sie czy czegoś swojego nei wystawić na wymiance
narazie to moja pierwsza i póki co nie wymieniłam nic.

Stary 2010-06-16, 08:37   #4555
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:

LASKIIIII napisalam do fotografa slubnego o sesje z brzuszkiem narazie tak ogolnie bez szczegolwo - tylko czy by sie podjął - trzymajcie kciuki... mam nadzieje ze tak.. jak nie to mam jeszcze jedno studio na oku ale nie ukrywam ze wolalabym zeby to byly jego fotki...
czyżbym wiedziała jaki jest drugi typ?

Stary 2010-06-16, 08:41   #4556
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:

Aś mnie wystraszyła! Już myślałam, że chcesz się mnie pozbyć Kochana, ja teraz jestem w pracy, nie ma kota, więc myszy harcują więc i ja siedzę z Wami na wizażu! Jak wrócę do domu to będę pisać, a wieczorem zdam Wam relację, bądź jutro

Trzymam kciuki za fotografa! A jakiś akcik będzie? Bo mi się taki marzy...

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Anika, India, mam do was pytanko. Widziałam, że bierzecie udział w konkursie Vivy, a że ja nigdy nie brałam udziału w konkursach na wizażu, to powiedzcie mi proszę, czy jeszcze nie jest za późno, żeby dać swoje zdjęcia? Niby do 30 czerwca jest możliwość, ale nie wiem, czy to jeszcze ma sens. hm?

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 08:44   #4557
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
czyżbym wiedziała jaki jest drugi typ?
ano tak wiesz.. aczkolwiek... hmm wole isc tam gdzie znam i czuje sie swobodnie i nie skrepowanie aczkolwiek teraz odkryulam jeszcze jedno studio - pania fotograf z tychow niedaleko mnie tyle ze ona ma pewno bardzoooooo drogo... zobaczymy co on powie...

Cytat:
Aś mnie wystraszyła! Już myślałam, że chcesz się mnie pozbyć Kochana, ja teraz jestem w pracy, nie ma kota, więc myszy harcują więc i ja siedzę z Wami na wizażu! Jak wrócę do domu to będę pisać, a wieczorem zdam Wam relację, bądź jutro

hahaha to ok to mozesz zostac

a akcik chcialabym ale wsyztko musze z nim ustalic.. najpierw on musi sie zgodzic a potem bedziemy dyskutowac co tam ma byc na tych fotkach

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-16, 08:44   #4558
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gucia dawaj zdjęcie i tak każdy może tylko raz głosować, wiec myśle, że ma to sens

Rosette dziś gra Hiszpania

Oglądałas wczorajszy mecz Brazylia - Korea?? Fajny był

Stary 2010-06-16, 08:46   #4559
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Anika, India, mam do was pytanko. Widziałam, że bierzecie udział w konkursie Vivy, a że ja nigdy nie brałam udziału w konkursach na wizażu, to powiedzcie mi proszę, czy jeszcze nie jest za późno, żeby dać swoje zdjęcia? Niby do 30 czerwca jest możliwość, ale nie wiem, czy to jeszcze ma sens. hm?

nie wiem czy nei za poźno chyba nie
bo co tydzien sa dwie nowe dziewczyny wybierane....

niby ilość głosów jest ważna ale i tak wybiera jury mi sie nei udało a indii tak

mysle ze warto spróbowac nic to przeciez nei kosztuje a nóż widelec sie uda

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Cytat:
ano tak wiesz.. aczkolwiek... hmm wole isc tam gdzie znam i czuje sie swobodnie i nie skrepowanie aczkolwiek teraz odkryulam jeszcze jedno studio - pania fotograf z tychow niedaleko mnie tyle ze ona ma pewno bardzoooooo drogo... zobaczymy co on powie...

hahaha to ok to mozesz zostac

a akcik chcialabym ale wsyztko musze z nim ustalic.. najpierw on musi sie zgodzic a potem bedziemy dyskutowac co tam ma byc na tych fotkach
a widziałas nowe zdjecia???? bossssssskie są

no ale ona dzieciaczkom z tego co widze robi chociaz moze i akty tez robi

Stary 2010-06-16, 08:47   #4560
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dziewczyny ostatnio oglądałam debatę jakąś kandydatów na prezydenta, była mowa o in vitro. Co wy o tym sądzicie?? Powinno być refundowane czy nie?? Ja jestem za, przeciez to szansa dla wielu par. Na szczęscie tylko Kaczynski jest przeciw

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości