|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Cytat:
![]() Ałłłłłłłłłłła Cytat:
|
|
|
#4862 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja muszę wreszcie ruszyć dupę i zalatwić drugie studenckie, oczywiście nie dostanę za nie złamanego grosza ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
czasem w Poznaniu wstępuję, chociaż kawiarnie na Starym Mieście są dużo bardziej przyjemne ![]() Pavlinecko, ja też trzymałam kciuki!
|
|||||
|
|
|
#4863 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niedługo muszę zrobić zdjęcie dyplomowe, zaś dylemat w co się ubrać, jak umalować, kolorowe czy czarnobiałe, uśmiech czy powaga... nienawidzę tego. Cytat:
A co do obrony, to wszystko przez wyjazd naszego profesorka Składaliśmy podania, żebyśmy mogli bronić się 1 lipca z licencjatami, ale odrzucili je
Edytowane przez dolce&gabbana Czas edycji: 2010-06-14 o 20:49 |
||
|
|
|
#4864 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dziękuję Cytat:
![]() ![]() ![]() : pala:![]() ![]() ![]() Buziaki
|
|
#4865 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj mam kiepski dzień dzisiaj pod tym względem. Za bardzo martwię się na zapas... Pałą mnie No ja myślę ![]() Cytat:
Hehe bojowo jestem dzisiaj nastawiona do świata ![]() Cytat:
Terminu obrony współczuję. Ja się martwię, że mam późno a co dopiero czekać cały lipiec. I też nie rozumiem czemu licencjaci są ważniejsci niż magistranci... oburzające ![]() A w dodatku cały dzień mi zimno i miałam chwilę słabości połączoną z wybuchem płaczu. Zupełnie nie rozumiem tej huśtawki nastroju
|
|||
|
|
|
#4866 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Udało mi się przejrzeć magisterkę, ale muszę ją odłożyć na dzień czy dwa, żeby jeszcze raz w miarę na świeżo obejrzeć bo i tak pewnie coś przeoczyłam ![]() Cytat:
Ja najczęściej się rozładowuję płacząc Chociaż dzisiaj też trochę podminowana chodzę, lepiej, żeby współlokator schodził mi dzisiaj z drogi
|
|
#4867 | |
|
Zadomowienie
|
byłam u psychologa... ale fajnie było
normalnie zacznę chodzić regularnie ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
|
|
|
#4868 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten "współlokator" brzmi okrutnie ale dobrze mu tak. Pałą go hehehe za całokształt ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Zabierasz mi wszelkie nadzieje na godne życie. Czasem wolę żyć nie doinformowana, jestem szczęśliwsza ![]() A wizyta u psychologa to z powodu depresji pogodowej? ![]() Ja się boję psychologów. Mają zbyt przenikliwe spojrzenia ![]() Idę spać bo pierdoły gadam. Dobranoc |
||
|
|
|
#4869 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tam może trzeba pomyśleć i jakąś działalność własną spróbować. Cytat:
![]() przez weekend go nie było i życie od razu było prostsze i piękniejsze jeszcze troszkę, ale już niedługo muszę wytrzymać ![]() Trochę się pouczyłam ale tak mi się marzy lenistwo, że sama siłą rzeczy się mu trochę poddaję ![]()
|
|
#4870 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
??Cytat:
Cytat:
na działaność gospodarczą jest dofinansowanie z UE dodatkowo, starosta może wam finansować wybrane studia podyplomowe (do 9 000 pln) pod warunkiem, że jesteście bezrobotne. myk polega na tym, że jak np we środę podpisał wam zgode na finansowanie studiów to już w czwartek możecie iść do pracy a studia i tak zostaną sfinansowane (jedyny warunek to ich ukończenie). może komuś coś to pomoże
|
|
|
#4871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tymi studiami podyplomowymi to ostatnio mówiła kobieta z up w krk, ale podobno to najlepiej się starać na początku roku bo później zwykle kasa już rozdysponowana. rozumiem, że spotkanie z psychologiem wyszło na dobre
|
|
#4872 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do studiów podyplomowych to tak jak pisała Teofano można spróbować zdobyć dofinansowanie z up. Warto o tym pomyśleć. Dziewczyny Wy z inżynierem i tak macie lepiej niż ja będę mieć z moim mgr jedynie
|
|
#4874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nikt tak dobrze nie trzyma kciuków jak Wy ) ale z 4,5 w indeksie
|
|
|
|
|
#4875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
UP za darmo nic nie da. A myślałyście o stażu? Kasa z tego nieduża, ale można się przynajmniej gdzieś zaczepić, jest to coś nowego do wpisania w CV i zawsze przecież w międzyczasie można szukać czegoś innego. Ja zaraz po studiach poszłam na staż i dobrze zrobiłam, bo dzięki stażowi dostałam umowę ![]() PAVLINECKA gratuluję 4,5 Miłego dnia
|
|
#4876 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
gratulacje pięknie zdanego ezgaminu ![]() ![]() Ja dzisiaj idę do fryzjera mam ochotę na szaleństwo ale trochę się boję ![]() Buziaki
Edytowane przez jojla Czas edycji: 2010-06-15 o 15:40 |
|
|
|
|
#4877 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pracę w zawodzie nie liczę ale jakąś pracę mam nadzieję znajdę. O stażu czy praktykach oczywiście też myślę i pewnie od tego zacznę. Tylko marzy mi się wyprowadzka z domu i pełna samodzielność finansowa a na stażu niestety tego nie osiągnę. I to jest najbardziej dołujące. Bo co z tego, że człowiek skończył studia jak jeszcze kilka lat będzie stawał na nogi Ale jakoś większość sobie radzi to czemu ja miałabym sobie nie poradzić? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Szalej kochana szalej! Ja z jednej strony chcę zapuszczać włosy a z drugiej znudziła mi się obecna fryzura więc chciałabym zaszaleć. Póki co nie cuduję dopóki zdjęcia nie zrobię do dyplomu. A później kto wie... może mi odbije i się zetnę na zapałkę Mam dzisiaj ostatnią studencką imprezę
|
|||
|
|
|
#4878 | |||
|
Zadomowienie
|
Bry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Liczę, że się pochwalisz po wizycie Moje włosy też wołają o fryzjera, ale muszę się zastanowić, jak się będę czesać na wesele, żeby mi potem włosów nie zabrakłoCytat:
Mnie dziś znowu boli głowa Jeszcze niedawno ból głowy zdarzał mi się tylko przy grypie czy silnym przeziębieniu, a teraz mnie tak bez powodu czasem boli![]() Oddawałam niedawno buty do reklamacji (diechmann) i oddali mi dziś kase w formie bonu o wartości butów. Przez rok ważny, więc mam czas żeby inne buty upolować
|
|
#4879 |
|
Raczkowanie
|
Jak otworzyli pierwszy Starbucks w Warszawie, to były takie kolejki, że po zamówieniu trzeba było po 40 minut czekać na swoją kawę. Ja poszłam tam na kawę dopiero 3 miesiące po otwarciu, jak trochę się uspokoiło. Ceny dość wysokie, ale nie pamiętam ile dokładnie która kawa.
|
|
|
|
#4880 | ||||
|
Zadomowienie
|
na dobre chyba wyjdzie... ale generalnie potwierdził moje obawy
![]() Cytat:
ja też gratuluję Cytat:
![]() Cytat:
nie było żadnych piramidek i okularków ani innych demotywujących zjawisk :P pan mnie nawet pochwalił Cytat:
|
|
|
#4881 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
? Nie żebym się sama chciała wybrać......![]() Cytat:
, ale chodziło mi bardziej o ten nieszczęsny późny termin obrony.
|
|
#4882 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() termin nic nie zmienia, wielu absolwentów wpadało we wrześniu mimo, że bronili się w czerwcu... wiadomo ostatnie wakacje itp
|
|
|
#4883 | |||
|
Zakorzenienie
|
haaj
![]() Wróciłam od fryzjera ![]() Chociaż radość ze zmiany nie trwała długo bo jak tylko wróciłam do domu mój współlokator wyprowadził mnie z równowagi ehh wkurzyłam się mocno ![]() ![]() ![]() Efakt zmiany w załączniku - nie super drastycznie ale jednak zawsze zmiana (sorry za jakość szczególnie zdjęcia nowej fryzury ale już ciemno a ja mam tylko aparat w telefonie)Cytat:
teraz jeszcze tylko odrosty muszę zafarbować i mogę iść robić zdjęcia ![]() Udanej imprezy Cytat:
zdjęcie w załączniku (po prawej stronie przed, po lewej po)Cytat:
ehh ale jak tu się nie martwić, żyć za coś przecież trzeba a jednak po studiach chciałoby się popracować już w zawodzie - wiadomo pewnie trzeba będzie choć na początku brać pracę jaka się znajdzie ale nie czarujmy się nie po to się uczymy, tracimy nerwy, żeby później robić coś innego ![]() Buziaki
|
|
#4884 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie laseczki
nie odzywałam sie kilka dni ale to przez wesele które mieliśmy w weekend. Od zeszłej śr do pt włącznie jeździłam pomagać a w sob, ndz i wczoraj było imprezowanie... Trochę sie obawiałam jak Ola zniesie głośną muzykę ale na szczeście było ok. Spodoabły jej się tańce gorzej było z pogodą... rety w sob tak smażyło że poprostu się rozpływaliśmy... Ale rosół zjadłam Pierwszy nasz taniec (tzn mój i Tż-ta) był o 22.30 no ale ogólnie było super - a za 2 tyg powtórka z rozrywki i 3.07 znowu no dobra idę poczytać co tam naskrobałyście jak mnioe nie było
|
|
|
|
#4885 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pomaga lepiej niż te wszystkie badziewne maści. Zabawne, że mojego TŻta w ogóle nie atakują Cytat:
To może polecisz mi coś dobrego na nawilżenie, bo ostatnio nawet oliwa mi mie pomaga.Włosa mam dużo, ale suche toto jak strach. No i jeszcze jeden szczegół- w ogóle nie rosną. W stanie rozprostowanym są do połowy pleców, a jak się skręcą, ledwo co za ramiona przerastają. Z wypadaniem też miałam kiedyś problem. U mnie chodziło o złą dietę i awitaminozę. Ale przyczyn jest wieeele....hormony, stres, farbowanie itd. Cytat:
To już mi zakrawa na nerwicę ![]() Cytat:
A na drugie imię powinnam mieć Pesymistka, ale już powoli się z tego leczę, bo nie chcę całkiem odstraszać ludzi ![]() Ja z moim TŻtem nie siadam za kółko, bo zawsze się kłócimy. Wymądrzalski jeden ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ech, ja znowu jak zombie chodzę.W ciągu 2 ostatnich nocy spałam 3,5 godziny łącznie. Tzn. z ndz na pn wcale nie spałam. Ale tłumaczonko gotowe. TŻ walnął komplement, że wyglądam jak po rendez-vous ze śmiercią. Mnie się bardziej kojarzy mój wygląd z misiem pandą. Od 2 dni odżywiam się wyłącznie lodami bakaliowymi. Wiem, zasługuję na ![]() Nie dostałam urlopu, a miałam iść do psychologa i znowu będę musiała 2 tygodnie czekać na wizytę Dobra biorę się teraz za francuski. Miłego wieczorku moje kochane
|
|
#4886 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko najgorzej utrzymać się do tego czasu bo ciągle na garnuszku rodziców? Chyba, że sprzedam mieszkanie i będę pod mostem mieszkać Zamotałam i sama nie wiem co chciałam napisać. W każdym bądź razie ja jestem optymistką i będę uparcie wysyłać CV a jak mi zamkną drzwi to wejdę oknem ![]() Cytat:
Żeby wyprowadzać z równowagi taką piękną kobietę. Zmiana faktycznie niewielka ale wierzę, że czujesz się lepiej. Bo ja jak chodzę do fryzjera to nikt tego nie zauważa ale ja wiem, że jestem piękniejsza ![]() I dokładnie to miałam na myśli ![]() Cytat:
W moim przypadku wszystkiemu winne hormony i mozliwe, że to wypadanie też. Na temat nawilżania włosów poradź się Ev ![]() Dzisiaj mam dwa ostatnie zaliczenia. I mimo, że są proste a ja jestem naumiana to trzymajcie kciuki za mnie żeby nie było niespodzianek Plis ![]() Miłego dnia |
|||
|
|
|
#4887 |
|
Zakorzenienie
|
JOJLA może zmiana nieduża, ale zauważalna i na pewno na korzyść. Bardzo ładnie wyglądasz
ANTUNKO ja już zagrzewam moje kciuki Miłego dnia
|
#4888 |
|
Zakorzenienie
|
Jojla - bardzo ładnie wyglądasz
![]() W moim bloku robią remont dachu. To cudownie, tylko dlaczego musieli zacząć od 7 rano? Ło matko, obudził mnie huk nieziemski jakby coś mi się na głowę waliło... Poszłam do łóżka nieobecnych rodziców, bo tam jest ciszej i dopiero niedawno wstałam Ale na pewno jeszcze dziś napiszę, bo będę pisać pracę - potrzebować inspiracji z naszego wątku |
|
|
|
#4889 | ||||||
|
Zadomowienie
|
bardzo ładnie
![]() Cytat:
Cytat:
eh te wesela jak ja byłam na weselichu to w sumie spodziewałam się jakiegoś mega obciachu a było w sumie superCytat:
o mamo jak to zemdlałaś? Cytat:
i to jakie... jak mój facet do mnie mówi "masz najbardziej za***iste nogi w tej galaktyce" to ja się doszukuję kpiny jak jego kumpel powiedział, że mam za***istą figurę to stwierdziłam, że się naśmiewa Cytat:
Cytat:
uda się... bo jak nie nam to komu? przecież nie 85 one już stoją totalnie nad grobem uwielbiam ludzi którzy włażą oknami... oni są tacy zrównoważeni pozdrawiam
|
|
|
#4890 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() jojla, świetnie wyglądasz w nowej fryzurze
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.

Ja się tyle nie odzywałam, że szok. To wszystko przez moją małomówność i nieśmiałość, nawet na forum mi się udziela
Wiele razy miałam włączone okienko odpowiedzi, ale stwierdziłam, że kogo interesuje to co napisze.
Tak nas załatwili na uczelni, zanim dostanę dyplom, to nawet wszystkie staże mi pozajmują.

normalnie 

Zabierasz mi wszelkie nadzieje na godne życie. Czasem wolę żyć nie doinformowana, jestem szczęśliwsza 

? Nie żebym się sama chciała wybrać......