|
|
#3361 |
|
Matka Smoka
|
Dot.: Kraków :) cz.II
|
|
|
|
#3362 | ||
|
Zakorzenienie
|
Już dużo lepiej. Pobiegałam sobie i dostałam ochrzan od TŻ, żebym nie przesadzała z tym jedzeniem bo w anemię można wpaść szybko
![]() A jak z Tobą?? Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3363 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lepiej odżywia usta i ogólnie przyjemniejszy. Szkoda tylko, że nie ma wersji w sztyfcie, słoiczek mało higieniczny ![]() Cytat:
Btw. co planujesz później? ![]() Ze mną już zupełnie dobrze. Wczoraj odpuściłam ćwiczenia, ale dzisiaj idę walczyć.
|
|
|
#3364 |
|
Copyraptor
|
Mnie nie odpowiada ten chemiczny zapach, i mrowienie ust..jakoś zwyczajnie mi nie podchodzi
wykręciłam go do końca, bo chciałam zobaczyć jaki jest długi, no i się nie chciał wkręcić z powrotem Ranyboskie, ale jestem śpiąca A jeszcze się uczę |
|
|
|
#3365 |
|
Zakorzenienie
|
Ty przynajmniej zaczęłaś się uczyć, a ja jeszcze nie zajrzałam, mimo, że sobota tuż tuż :\
|
|
#3366 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
No ale ty masz egzamin w sobotę, a ja mam za kilka godzin, a następny w piątek, do którego się jeszcze nie zaczęłam uczyć A nie śpię od prawie 24h..maaamo, niech ktoś mnie nauczy zarządzania czasem. ![]() I trzymajcie kciuki, tak troszkę, ok? ![]() ---> https://wizaz.pl/akcje/10lat/tort.php |
|
|
|
|
#3367 |
|
Zadomowienie
|
Pewnie, że będziemy trzymać.
Ja dziś zaczynam walczyć z angielską terminologią techniczną. Muszę się na blaszkę wykuć do piątku bo to ostatni termin. Uciekam troszkę posprzątać mieszkanie i uczę się dalej. |
|
|
|
#3368 |
|
Pani Buka
|
będziemy trzymać kciuki
za egzamin też ![]() idę dziś do tego ginekologa którego poleciła mi ola_gie, zobaczymy ![]() matko, jacy ci krakowiacy są skąpi (wybaczcie )o ludziach, od których do końca czerwca musimy wynajmować pokój, już pisałam, ale sąsiad nie lepszy ma w domu takie długie dość schody na zewnątrz. betonowe, niewykończone. no i po całym roku, zachciało mu się te schody wykańczać, akurat gdy ja mam sesję ale wiecie, wynająłby jakichś robotników, to by mu te płytki przycięli i położyli raz-dwa. a tak to facet męczy się DWA TYGODNIE (nie przesadzam) po średnio 10 GODZIN (również nie przesadzam) nad tymi płytkami, chyba sobie nie za bardzo z tym może poradzić, a cięcie płytek wiecie jakie jest głośne -.-
|
#3369 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
kasiencja, a gdzie ten gin ?
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#3370 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Mówiłam, że wiśniowy lepszy!Ile już nie śpię, to nie liczę Rozwiodłam się 3 tygodnie temu. Najgorsze, że nadal nie mogę jeść i schodzę poniżej granicy 40 kg, tydzień temu po codziennych lekkich obiadkach u znajomych ważyłam 41 ![]() Fajne te prace konkursowe, cieszę się, że Wizażanki są zachęcane do kreatywności, a nie tylko bezmyślnego klikania
|
|
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
no to Malla ja widzę tylko jedno wyjście;p musimy Cię utuczyć
![]() na co masz ochote to ja Ci ugotuję, bo uwielbiam gotować
|
|
|
|
#3372 |
|
Nie depcze krokusów
|
tylko że przełykać nie mogę, dostaję zaraz ataku kaszlu i muszę wypluć
|
|
#3373 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a przy okazji mam do Ciebie pytanie- gdzie w Krakowie kupujesz barwniki spożywcze?
|
|
#3374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
doczytałam na początku studiów mieszkaliśmy w kamiennicy, i tam przez całe pół roku co weekend gość za ścianą zaczynał wiercić, walić młotkiem, itp.. Jak się człowiek mógł wyspać, to on zaczynał w soboty od 6 rano
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#3375 |
|
Matka Smoka
|
Białkowe dziewczyny!!!
Sytuacja wygląda następująco: podstaw do reklamacji nie ma, bo próbowali się ze mną skontaktować telefonicznie (1 raz!). Torebka nieoznakowana to smak naturalny.Tak więc mamy dwie opcje: 1) odesłanie towaru na nasz koszt, wtedy oni nam jak będą mieć wanilię to przyślą na swój koszt. Chyba drogo nas to wyjdzie, poza tym czas trwania. 2) dzielimy się tym, co mamy. Moja koleżanka zgodziła się oddać pół truskawki za pół banana, więc stan jest taki: Truskawka (pół koleżanka, pół wolne) Banan (pół koleżanka, pół ja) Wanilia (każda z nas 4 dostaje po pół) Naturalny (pół wolne, pół wolne). Więc Lenka, kicccia, Hula – macie do wzięcia 2xpół naturalnego i 1xpół truskawki (chyba, że wolicie wersje pierwotną – banan). Oczywiście możecie się jeszcze pobawić w dzielenie na mniejsze porcje albo mieszanie, ale to już indywidualnie. Ja i tak będę mieć w ch…roboty z dzieleniem tego na półL Mam nadzieję, że to jasne. Jak ktoś widzi inne opcje, to czekamy na propozycje. |
|
|
|
#3376 |
|
Zakorzenienie
|
ale żeby nie było na mnie jak bardziej ogłuchł od mojej ostatniej wizyty
![]() cholerko, trzymamy kciuki ![]() Malla, to Ty nic nie jesz...?
|
#3377 |
|
Nie depcze krokusów
|
coś tam zjadam, 2 kanapki dziennie, jogurt albo banana...
|
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
ojej
a miałaś tak wcześniej kiedyś? da się coś z tym zrobić?
|
#3379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mogę pół wanilii i pół naturalnego, no chyba że Lenka i kicccia bardzo bardzo nie będa chciały truskawki to już eni będe wybrzydzać (wszytsko co nie jest babanowe jest ok ) Edytowane przez HulaGirl Czas edycji: 2010-06-16 o 13:01 |
|
|
|
|
#3380 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nie, biorę leki już od miesiąca. Tylko czas pomoże i jedzenie płynnych rzeczy.
|
|
#3381 |
|
Zakorzenienie
|
Ineso, jak pisałam wcześniej mogę wziąć pół bananowego, pół waniliowego. Inna kombinacja nie wchodzi w grę
Dla osób które lubią czekoladowe smaki fajną opcją będzie wybranie naturalnego smaku i zmieszanie z kakao (przecież jest zdrowe). Ja nie lubię czekoladowego smaku w niczym, poza czekoladą. Truskawki akceptuję tylko jako pełne owoce.
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2010-06-16 o 13:06 |
|
|
|
#3382 |
|
Matka Smoka
|
Czyli teraz decyzja kiccci czy zgadza się wziąć pół naturalnego. Wtedy Hula i kiccia dostają wanilia+natural, Lenka i ja - wanilia+banan, a koleżance zostawiam całą truskawkę.
Nie wiem czy Wy sobie wyobrażacie jak to wygląda To jest torba wielkości A4 a środku coś co przypomina puder bambusowy i podobnie pyli
|
|
|
|
#3383 | |
|
Zakorzenienie
|
Malla, nie możesz tak żyć, przecież w anoreksję wpadniesz..
|
|
|
#3384 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a do czego wam to białko potrzebne
?
|
|
|
|
#3385 | |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3386 |
|
Zakorzenienie
|
Eh, trzymaj się i mam nadzieję, że Ci szybko minie!
|
#3387 |
|
Nie depcze krokusów
|
Anoreksję już mam za sobą i jestem pewna, że nie to mi siedzi teraz w głowie. A, bo głupia jestem i zamiast spokojnie zdrowieć, to latam wszędzie, jakbym miała ADHD...
ola_gie - dzięki to kiedy masz czas na imprezkę z Wizażankami?
|
|
#3388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3389 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
obrona za dwa tygodnie, sukienka kupiona na tą okazję a się pewnie okaże, że się w nią nie wcisnę
|
|
#3390 |
|
Pani Buka
|
w przychodni na Alei Pokoju 4. było całkiem ok, byłam tam ok. 11:30, czekała jedna dziewczyna, potem przyszło jeszcze kilka babek, lekarz po 12 zaczął przyjmować także w sumie zeszło mi jakąś godzinkę
![]() oprócz recepty dostałam SPIRONOL, że to niby pomaga na zatrzymywanie wody, a oprócz tego zmniejsza owłosienie (chociaż nie mam wcale dużego ![]() słyszałyście o czymś takim? Malla, mam nadzieję że zaczniesz niedługo normalnie jeść, wiem że jesteś drobniutka ale 40 kg to strasznie mało
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

wracam do mojego ukochanego tissana.
Lepiej odżywia usta i ogólnie przyjemniejszy. Szkoda tylko, że nie ma wersji w sztyfcie, słoiczek mało higieniczny 

za egzamin też 
(wybaczcie 

?