|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
dzień dobry i do widzenia :japonczyk:
weszłam się tylko przywitać ![]() miłego dnia ;*
|
#2342 | ||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
koniecznie! ![]() Cytat:
Cytat:
. dajesz radęę ! ![]() Cytat:
![]() . szkoda mi Koreańczyków. tak jak napisała chyba Justyna na ich miejscu już bym nie wróciła do tego kraju ;DCytat:
pamiętam jak przeżywałam po pierwszym razie. jaka byłam podłamana -.-. wiem, że to nie był koniec świata, bo dopiero pierwszy egzamin. ale wtedy to ambitnie chciałam zdać od razu a tym bardziej że wszyscy ode mnie tego oczekiwali, nie mówili wprost ,ale czułam tak. jeszcze mój instruktor powtarzał mi : Kamila rozwalisz ich na miękko. do dziś to pamiętam. ..Cytat:
. Cytat:
![]() Cytat:
. na końcu instruktor wspomniał wszystko i mówi ,ze na początku Kamila to taka wystraszona przyszła . . haha. fajnie tak powspominać. Dzień dobryyy ;*** od rana słucham Czesława. zakochałam się w nim .
Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2010-06-16 o 10:05 |
||||||||
|
|
|
#2343 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sikaaaaam Cytat:
1. czy Ty wiesz ile zarabia urzędnik na wysokim stanowisku "przedkierowniczym" ? - niewiele. 2. czy Ty wiesz ile CIĘŻKIEJ i PAPIERKOWEJ, ŻMUDNEJ roboty ma urzędnik? wybacz za mój bulwers, ale moi rodzice są państwowymi urzędnikami i powiem tylko tyle, że pensja nie jest adekwatna do obszerności roboty, którą muszą wykonać. Mój ojciec siedzi po nocach w domu żeby te papiery poogarniać bo w trakcie dnia pracy musi jechać w teren, poza tym urzędników jest ZA MAŁO. I każdy Ci to powie. ... Cytat:
nie oskarżą, Tż wtedy nie pracował. a ten chłopak nie miał żadnej umowy o pracę, czy teoretycznie.. nie pracował tam więc jeśli tego nie ma na kamerze to pewnie nie zgłoszą tego na policję bo przecież sami na siebie by wydali "wyrok" ![]() że na czarno kogoś zatrudniali. skąd ja to znam ![]() Cytat:
a pies na pewno nie myśli, że to za karę. Bo pies nie pamięta co było rano ![]() nie mów o tym nie interesuje mnie to nie sprawdzam, nie będę się denerwować.Ola, zaciekawiłaś mnie z tym au-pair ogólnie. Chyba też bym bardzo chciała. Ale pewnie rodzice się nie zgodzą ![]() Ja bym chciała do Holandii jechać. Albo ewentualnie do Wielkiej Brytanii/ Irlandii - tak jak Ty... Albo.. USA, wizę mam.. mogłabym lecieć na pół roku. odezwij się na PW i pokaż mi te strony z których korzystałaś przy szukaniu rodziny. Może gdyby matura mi za bardzo nie poszła to by było fajne wyjście? Nie wiem czy chcę iść teraz na studia. Wiem, że rodzice by tego chcieli... Za dwa tygodnie jadę do domu, pogadam z nimi może o tym au-pair. Kiedyś o tym rozmawialiśmy, bo dostałam katalogi z takiej firmy,co organizuje wyjazdy dla au-pair.. w sumie tato był zachwycony takim pomysłem, mama mniej. Tak czytam to,co Ola pisze i myślę, że JA TEŻ CHCĘ. ale co na to Tż? ![]() no nic, zainteresuję się tematem, pogadam z rodzicami i się zobaczy.
|
|
#2344 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak mi ostatnia sesja letnia (Boże, o czym ja myślę) dobrze pójdzie, to za rok idę na kurs. Cytat:
. Nie lubię sama oglądać, na moje szczęście mama też uwielbia sport. Co śmieszniejsze, tata w ogóle nie jest zainteresowany, nawet piłką nożną. No, może czasami boks obejrzy, jak Adamek walczy. Pudziana nie lubi. Co do Portugalii - jeżu, ale mnie wkurza ta gwiazdka Ronaldo. Może i dobry piłkarz, ale I don't like him so fuckin' much. I sam fakt, że na pudlu o nim piszą już mnie wkurewere. Odnośnie pudla - ale się wkurzyłam, jak Nosowską i Kazika tam zobaczyłam. Wśród tego kiczu, miernoty i komercji. Cytat:
_________ Dzień. ![]() Mama dała mi dzisiaj lekko do zrozumienia, że powinnam wysprzątać dom. Jaaa, ale mi się głupio zrobiło, bo ja nawet nie pomyślałam o tym, a obijam się cały czas tylko. No co ja poradzę, że brudasy nie myślą o porządku, a burdel nawet w głowie mają... ![]() Także dzisiaj dzień z mietłą, mop(s)em i łodkurzaczem. No ale nie będę dla siebie okrutna i będę tu wchodzić. Dominika, i odpisała pani ?
|
|
#2345 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiesz co, ja wpłacam przed, ale jeszcze nie teraz, bo muszę ogarnąć, czego dusza pragnie. No i mama mówi, że mi na razie nic nie da, bo kupiła mi dwie pary butów w tym miesiącu ![]() A tak a propos. Jestem w ciężkiej depresji, bo zrobiłam sobie test predyspozycji technicznych i wyszło, że mam je PONIŻEJ PRZECIĘTNEJ. Dupa dupa dupa! Jak papierowy test z jakimiś ciężarkami A i B ma wykazać, czy umiem grzebać w kablach? <foch z przytupem>---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
wyślę Ci coś na fejsie
|
||
|
|
|
#2346 |
|
Zadomowienie
|
Cytat z wiadomości sportowych, Onet:
"Gwiazda Realu Madryt i reprezentacji Portugalii, Cristiano Ronaldo sądzi, że tak jak w meczu przeciw Wybrzeżu Kości Słoniowej, tak we wszystkich meczach mundialu będzie celem ataków ze strony piłkarzy rywali. Uważa, że sędziowie powinni bardziej go chronić." ![]() Może jeszcze ochroniarzy biegających za nim do tego ? Wpisałam Ronaldo w googlach i pierwsze zdjecie w grafice w samych slipkach, wszędzie goła klata, no żal, no. Pozer = looser.
|
#2347 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
czytałam przed chwilą "Niedawno Portugalczyk zapowiadał, że w RPA eksploduje, pokazując światu, że jest najlepszy na turnieju. - Gole są jak keczup. Gdy tylko otworzy się opakowanie, to wszystko wypada naraz - przekonywał. " taa. najlepszy w już nie napiszę w czym edit: swoją drogą, widziałyście że jesy już wątek ROCZNIK 97 ?
|
|
|
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
97?
1 gimnazjum
|
#2349 |
|
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20022761]edit: swoją drogą, widziałyście że jesy już wątek ROCZNIK 97
?[/QUOTE]Niech będzie. Ja w ich wieku byłam już postacią kultową w fandomie bliźniaczek Olsen Swoją drogą, fajnie teraz iść do Empiku i widzieć półki pełne ich książek, o które kiedyś wysyłało się petycje do wydawnictw
|
|
|
|
#2350 | |
|
Konto usunięte
|
jeszcze 6 klasa
. Cytat:
|
|
|
|
|
#2351 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fajnie byłoby coś innego, nowego zobaczyć.do usa też fajnie, ale.. daleko ![]() a wiza to chyba jest inna na au pair? Ty masz turystyczną pewnie? a na niej, tak jak Ewa mówiła, nie można pracować, a au pair to w końcu praca. a Tobie matura poszła dobrze, nie wiem czy wiesz ![]() mam takie samo odczucie, ja też chcę... ![]() no tak, ale tż by się popłakał za mną jak nic, i ja też. ale jak nie teraz, to kiedy? Ola, wyślij mi też te adresu stron na pw. Cytat:
jakiś głupi ten test jak nic ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20022761]oj daj spokój. nie lubię go też. dla mnie to taka męska wymuskana lala. czytałam przed chwilą "Niedawno Portugalczyk zapowiadał, że w RPA eksploduje, pokazując światu, że jest najlepszy na turnieju. - Gole są jak keczup. Gdy tylko otworzy się opakowanie, to wszystko wypada naraz - przekonywał. " taa. najlepszy w już nie napiszę w czym edit: swoją drogą, widziałyście że jesy już wątek ROCZNIK 97 ?[/QUOTE]o, 97 też sie wtedy mniej więcej zaczełam interesować wizażem.a w sumie na dobre mi wyszło to. Cytat:
skończyłam Skinsów co to za zakończenie w ogóle? płytkie i banalne, bezsensowne.motyw psychopatycznego psychiatry jest taki... niewyszukany. i krew, która przez ileś tam czasu nie zaschła na koszulce Freddiego w ogóle mnie wkurzyli, przekombinowali, a pare odcinków i wątków tej serii było dużo ciekawszych od tych z poprzedniej serii. no i nie wiem, czy chcieli nawiazać do 1 i 2 serii z tą śmiercią?Dominika, odpisała Ci pani ?
Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2010-06-16 o 11:49 |
|||
|
|
|
#2352 | ||
|
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20023992]jeszcze 6 klasa
. Tak, 6. Nie ma śmiacia! były nas MILIJONY. Egmont dał dupy z książkami, wtedy rozchodziłyby się jak świeże bułeczki, a teraz...Choć chyba kupię kiedyś którąś z sentymentu ![]() Cytat:
FUCK YEAH SZÓSTA KLASA <3 nie wiem jak Wy, ale ja byłam taka sama wtedy ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
Pjona ![]() No weź. Jak dla mnie ta 4 seria w ogóle była do chrzanu, i czułam to już kiedy zobaczyłam czołówkę. Zgwałcili theme tune. Podobał mi się tylko odcinek "JJ". Uwielbiam go <3 A co do śmierci Freddiego - aż mnie trzęsło. Chyba za bardzo przeżywam seriale. I ciągle się zastanawiam - dlaczego nie rozbił szyby obok drzwi i nie wyszedł tamtędy? ![]() Na facebooku jest mnóstwo grup typu "We know you're Cook, but did you kill John Foster?" swoją drogą, zastanawiam się, co ze mnie za człowiek, jeśli mam nadzieję, że zrobił z Fostera miazgę... a scenarzyści chyba już po prostu sami nie wiedzieli, jak poprowadzić bohaterów. 3. seria miała być ostatnią i to według mnie widać. Ale ma być "Skins Movie" i tam podobno rozwiną niezakończone wątki, zarówno z pierwszej, jak i drugiej generacji.
|
||
|
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
Wiza turystyczna to B2, a dla au-pair to J1 i wydaje się, że jest wydawana bodajże na rok z możliwością przedłużenia o kolejny rok
ale raczej nie ma problemu z zdobyciem jej. ![]() cześć ;* zamieniłam jednak kolor, bo byłby za jasny, no zobaczymy co to przyjdzie. ![]() dziewczyny a wiecie, że też się zastanawiałam czy sobie nie odpuścić tego roku i składać za rok
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-06-16 o 12:06 |
|
|
|
#2354 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no właśnie, theme tune taki jakiś nijaki :< mi się podobały odcinki z Em i Naomi odcinek JJ z 4 serii tez jakiś przesadzony ![]() ale JJ lowe ![]() ja to tylko przez chwilę się zastanawiałam dlaczego mu nie oddał i tak po prostu mu się dał, a potem od razu zaczęłam się irytować, co za debilstwo wymyślili kompletnie bez rąk i nóg to było.przestań, też mam nadzieję, że zrobił z Fostera miazgę, chociaż Cooka nie lubiłam. własnie takich ludzi nie lubię .ta 4 seria jest na siłe - widać to. na yt w komenatrzach piszą o jakieś 5 i 6 serii, ma być lepiej nie ![]() tak samo pełnometrażowy, hm. dziwny pomysł, jeśli 4 seria była na siłę, to Skins movie też będzie. wątek Ef, pomysł z jej psychiczną chorobą był fajny, ale nie miałaś wrażenia, że stała się ona zupełnie inną osobą, niż w poprzednich seriach? gdzieś z niknęła ta jej tajemniczość... ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
?a co przez ten rok? usa?
|
||
|
|
|
#2355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie to macie rację z tą wizą. przeca to dwie inne. Zapomniałam, że tam przecież milion rodzajów. Pepe Pan Dziobak mnie rozwalił. Ja nie pamiętam jaka wtedy byłam. Pamiętam, że lubiłam GiFfOlee i BloGasKa też miałam. Szkoda, że nie pamiętam adresu, a chyba go nie usunęłam. Pewnie sami usunęli. Pamiętam, że szablon był niebieski. I pisałam codziennie i to było na onecie. chociaż na tenbicie też miałam. ja pikole, jak to szybko zleciało.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2356 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Strasznie mi się za to podobał JJ z dzieckiem i jak podążał ślepo za "radami" Cooka, to było takie słodkie. Zwłaszcza jak wyszło, że do niczego mu to niepotrzebne, bo najlepszy jest, kiedy jest sobą A jeśli Cook zabił Fostera, to zaczynam go lubić w tej scenie pierwszy raz byłam całym sercem za nim, i bardzo wierzyłam w siłę tego "I'm Cook!". A tak w ogóle to jak zobaczyłam jego rodziców, to w ogóle się nie dziwię, że taki jest oby tylko jego młodszy brat tak nie skończył ![]() Swoją drogą, Effy była ogniwem łączącym generację pierwszą i drugą, a kto połączy drugą i trzecią? Siostra Freddiego? Nie wiem w końcu, czy jest młodsza, czy starsza... niby występowała w tym pożal się Boże programie, ale jakoś mi na starszą nie wygląda. |
|
|
|
|
#2357 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) do powiedzmy 150.. i zrobić inne cięcia, budżet nagle okazałby się 'całkiem przyzwoity'.może niejasno się wyraziłam, przepraszam. też myślałam o au-pair, ale.. Tż. naprawdę bardzo trudno byłoby mi być bez niego przez te pół roku czy rok.. naprawdę, zwlaszcza, że przyzwyczaiłam się już do myśli, że lada moment będziemy mieszkać razem i siedzieć sobie wzajemnie na głowie w kawalerce 20m2. ![]() Cytat:
no i nie chcę tacie zawracać głowy prawem jazdy, sama sobie na nie zapracuję. też lubię oglądać mecze i mundial jest fajny tyle, że ja nie jestem zagorzałą kibicką, po prostu relaksuje mnie to, jak siedzę przed tv i patrzę na toczącą się piłkę. ![]() Ewa, wiesz, że ja też? myślałam, żeby się ogarnąć w Warszawie, urządzić, popracować przez rok.. a potem studia.. ale pomyślę, najpierw wyniki matury, potem dumanie.mam dziś rozmowę kwalifikacyjną, oby było dobrze, oby było dobrze, bo zależy miii.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
|
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
a mi chodziło o Urząd Skarbowy i ZUS.
no,ale dobra. o, a pamiętacie taki serial Seventh Heaven? ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- no i Martyna, za rozmowę
|
#2359 |
|
Zadomowienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2360 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja miałam blogaska na blog.pl sama w htmlu zrobiłam z Diddlami szablon miałam, fak jea. (tak poznałam moją ówczesną przyjciółkę )szybko zleciało, szybko ![]() Cytat:
która mnie intrygowała.właśnie, ten odcinek JJ z 3 serii miał w sobie to coś. te jego ciągłe wygadywanie wszystkiego ![]() w ogóle jak się popatrzy na rodziny wszystkich bohaterów, to... ja się im nie dziwię, że tacy są rodzina bliźniaczek, to w ogóle ![]() podobała mi się ta scena z tatą JJa. a ta Lara w sumie w 1 odcinku była i tyle. mam nadzieję, że nie jego siostra, chociaż to się wydaje jedynym możliwym, jeśli chcieliby wykorzystać ten sam motyw co przy poprzednich generacjach. Cytat:
ale propozycja au pair jest kusząca.to ja trzymam za Ciebie, a Ty za mnie chociaż w sumie u mnie to chyba raczej pewne, bardziej się boję szkolenia i w ogóle pracy, że to nie dla mnie.też już chciałam nie iśc na studia w tym roku tak po prostu, i pracować. ale życie bez zniżek w wawie mi się nie podoba a tak serio to sobie po prostu dumałam.nie wiem czy jest sens iść na studia, kiedy ja nie wiem, na jakie ![]() tzn. wiem chyba, alee ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- uwielbiałam go! ale te następne serie były już dziwne, albo mi się znudziło ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- miałam po 12 wyjść, a lezę w piżamie ![]() znowu robię wszystko, żeby tam nie iść
|
|||
|
|
|
#2361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętam, fajny był i wtedy mnie dziwiło, że 'ksiądz może mieć dzieci i żonę', za młoda byłam ![]() dziękuję bardzo, boję się, bo w ogłoszeniu zaznaczyli, że 'z biegłą znajomością j.ang.', czyli będzie rozmowa po ang na pewno.. a ja po angielskim R ustnym mam uraz.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
Marta do USA raczej nie, bo nawet jeżeli dostałaby wizę turystyczną na 10 lat to i tak maksymalnie mogę tam zostać przez 6 m-cy i na tej wizie nie można legalnie pracować, au-pair już nie chcę być, a przez rok nie wiem pracowałaby tutaj
no nie wiem różnie sobie już myślę.Martyna(star) może to wcale nie taki zły pomysł?! Martyna(mtynai) ja pamiętam, uwielbiałam go i powodzenia Wam życzę
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-06-16 o 12:41 |
|
|
|
#2363 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Lara tak, była w jednym odcinku, ale potem JJ chodził z dzieckiem, więc jakaś kontynuacja wątku była ![]() Dziewczyny, idę na informatykę |
|
|
|
|
#2364 |
|
Zadomowienie
|
Czemu piszecie na biało o Skinsach ?
![]() I super ! To przyszłościowy kierunek. Olga, tu ci odpowiem na co ja, bo za dużo znajomych chciałoby wiedzieć, nie zrobię im tej przyjemności. ![]() Ja na tę kognitywistykę. W Toruniu stawiają na komputery, także informatyki będzie sporo. Potem chciałabym robić coś w tym kierunki, najlepiej jakaś agencja, tworzenie stron i grafiki. Rozmawiałam na n-k z dziewczyną, która to studiuje i powiedziała, że codziennie praktycznie pracują z komputerami. Poznań stawia na psychologię bardziej, a nie informatykę, dlatego pewnie wybiorę Toruń. A na informatyce dużo przystojnych facetów...
|
#2365 | |
|
Konto usunięte
|
Cześć
![]() Spaceruję sobie dzisiaj ot tak.. po forach i zobaczyłam coś dla mnie. Pragnę dołączyć się do waszego wątku i mam nieskromne pytanie Czy któraś zakochała się w Krakowie i będzie tam studiować ?? Jestem pesymistką i ten milion ludzi przewijający się tam napawa mnie trochę strachem!! ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
Ale to jeszcze nic! FREDY uciekł sobie,jak matka Effy mówiła,że muszą sobie z tym teraz RAZEM poradzić ![]() Masz jakiś inny,ciekawy serial,który byłby alternatywą dla Skinsów? ![]() IMHO infa jest dobra,tylko trudna, też na nią składam,ale głównie dla grafiki komputerowej,nie wiem jak Ty... |
|
|
|
|
#2366 |
|
Zadomowienie
|
[1=34fe3a3f1642ee889976efd cf3725b13dbe6fccd_61de1a1 5f2413;20025833]Cześć
![]() Spaceruję sobie dzisiaj ot tak.. po forach i zobaczyłam coś dla mnie. Pragnę dołączyć się do waszego wątku i mam nieskromne pytanie Czy któraś zakochała się w Krakowie i będzie tam studiować ?? Jestem pesymistką i ten milion ludzi przewijający się tam napawa mnie trochę strachem!! ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- O.o Ale to jeszcze nic! FREDY uciekł sobie,jak matka Effy mówiła,że muszą sobie z tym teraz RAZEM poradzić ![]() Masz jakiś inny,ciekawy serial,który byłby alternatywą dla Skinsów? ![]() IMHO infa jest dobra,tylko trudna, też na nią składam,ale głównie dla grafiki komputerowej,nie wiem jak Ty...[/QUOTE] Witaj. ![]() Ja jestem zakochana w Krakowie, ale nie będę tam studiować. Eee, przyzwyczaisz się z czasem. Słyszałam, że amerykański One Tree Hill jest fajny. Szalenie podobają mi się słowa człowieka po kogni. :Pracuję w Ośrodku Informatycznym ASP (informatyka), zajmuję się pisaniem i wykładaniem (psychologia kognitywna, nauki o mózgu, filozofia SI), po godzinach pracuję nad projektami z zakresu robotyki i sztuki robotycznej (RoboDance, PaintBot, i będą kolejne), chadzam na spotkania dotyczące filozofii, a już całkiem na deser zajmuję się kwestią funkcjonalności interfejsów programów komputerowych oraz stron WWW (psychologia użytkownika). W ramach tychże wszystkich prac pracuję bądź współpracuję z ludźmi z różnych środowisk: robotykami, informatykami, artystami (z nimi ciężko się pracuje), psychologami, filozofami (czasem uda się z nimi współpracować), ludźmi od PR. Dzięki tym doświadczeniom, nie straszna jest mi praca w zespole – w tym w grupie interdyscyplinarnej. Oferty, które przez ostatnie lata otrzymywałem w związku z innymi pracami, dotyczyły również innych tematów, zwłaszcza ekonomii (od pewnego czasu mówi się o neuromarketingu, a ludzi od tego u nas w kraju jak na lekarstwo), marketingu oraz Project Management (na szczeblach kierowniczych przydaje się wiedza z zakresu psychologii kognitywnej). Ale... Absolwent kognitywistyki to także:
I'd like to talk But you know i hate All ordinary words Edytowane przez Weronika112 Czas edycji: 2010-06-16 o 13:20 |
|
|
|
#2367 | |||
|
Wtajemniczenie
|
heeej
![]() Cytat:
Tż zadzwonił do jakiegoś prezesa samorządu uczelnianego się popytać o ten kierunek, ale powiedział, że nie dla ambitnych i nie przyszłościowy ale ma jeszcze popytać innych.A jakiś tam głupi test, nie przejmuj się nim. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20022761] edit: swoją drogą, widziałyście że jesy już wątek ROCZNIK 97 ?[/QUOTE]O matko Cytat:
Cytat:
I się wkręciłam strasznie wtedy w ten html, nawet z koleżanką założyłyśmy stronę z szablonami do pobrania ![]() [1=34fe3a3f1642ee889976efd cf3725b13dbe6fccd_61de1a1 5f2413;20025833]Cześć ![]() Spaceruję sobie dzisiaj ot tak.. po forach i zobaczyłam coś dla mnie. Pragnę dołączyć się do waszego wątku i mam nieskromne pytanie Czy któraś zakochała się w Krakowie i będzie tam studiować ?? Jestem pesymistką i ten milion ludzi przewijający się tam napawa mnie trochę strachem!! [/QUOTE] Hej ja mam zamiar studiować w Krakowie, o ile się na coś dostanę.Pasuje się ubrać w końcu, zaraz jadę do cioci na placki i sałatkę czosnkową
|
|
|
#2368 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, które zamawiały ciuchy:
sprawdźcie czy nadal są na stronie, bo może w razie czego będzie można zamówić zamiast tych, inne za tę samą cenę. ![]() Wiem, że Justynie jedna bluzka zniknęła.
|
#2369 |
|
Konto usunięte
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20022761]oj daj spokój. nie lubię go też. dla mnie to taka męska wymuskana lala.
czytałam przed chwilą "Niedawno Portugalczyk zapowiadał, że w RPA eksploduje, pokazując światu, że jest najlepszy na turnieju. - Gole są jak keczup. Gdy tylko otworzy się opakowanie, to wszystko wypada naraz - przekonywał. " taa. najlepszy w już nie napiszę w czym edit: swoją drogą, widziałyście że jesy już wątek ROCZNIK 97 ?[/QUOTE]Wiecie, metroseksualizm jest teraz w modzie ![]() Muszę go przejrzeć. Zobaczę co lubią dzieci (wybaczcie, młodzież) w wieku mojej Młodej
|
|
|
|
#2370 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=34fe3a3f1642ee889976efd cf3725b13dbe6fccd_61de1a1 5f2413;20025833]Cześć
![]() Spaceruję sobie dzisiaj ot tak.. po forach i zobaczyłam coś dla mnie. Pragnę dołączyć się do waszego wątku i mam nieskromne pytanie Czy któraś zakochała się w Krakowie i będzie tam studiować ?? Jestem pesymistką i ten milion ludzi przewijający się tam napawa mnie trochę strachem!! ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- O.o Ale to jeszcze nic! FREDY uciekł sobie,jak matka Effy mówiła,że muszą sobie z tym teraz RAZEM poradzić ![]() Masz jakiś inny,ciekawy serial,który byłby alternatywą dla Skinsów? ![]() IMHO infa jest dobra,tylko trudna, też na nią składam,ale głównie dla grafiki komputerowej,nie wiem jak Ty...[/QUOTE] hej dużo tu dziewczyn lubi Kraków i chce tam studiować.taa, ta część jak on ucieka też była przezabawna ![]() Cytat:
![]() nagła decyzja ?Cytat:
sałatkę czosnkową ? wow ![]() Cytat:
nie ma 2 moich rzeczy. Dominika, powiedz proszę, co odpisała Ci ta pani stamtąd, bo może akurat się jeszcze załapałam na tamte rzeczy, jeśli nie, to zmienię kolory, chociaż niechętnie ![]() nie muszę wspominać, że to były rzeczy, które mi się najbardziej podobały? |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:32.

a to chyba zły pędzel
ja co prawda nie jestem z Bdg. ale jakby co to można się kiedyś spotkać;*
. No, ale dam jakoś radę
nie strasz
zobaczysz zdamy jeszcze! My po prostu tak specjalnie nie zdajemy, żeby nie pokazywać naszych zdolności.
.
.
), na wszystko znalazłaby się kasa; kwestia dobrego gospodarowania i tyle.
Ja pamiętam jak w Gda byłam i w jakimś sklepie koleś przy mnie został przyłapany na kradzieży. Opowiadałam wam chyba... ale no, on miał takie oczy, że miałam przeczucie, że to było z jakiegoś powodu ważnego (może naiwna jestem, nie wiem)![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

No i moja mam dzisiaj wychodzi ze szpitala, więc się zacznie

co to za zakończenie w ogóle? płytkie i banalne, bezsensowne.

za rozmowę 
? wow