|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Ewa, gdzie zamówiłaś ten puder?
Allegro? Ja chciałam zamawiać na zbiorowych zamówieniach, ale boję się, że nie dojdzie do mojego wyjazdu..
|
#2282 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dla mnie np. ważne jest to że jestem pracownikiem biurowym, że nabywam takie doświadczenie. Nie chciałabym np. pracować nad morzem przy jedzeniu, bo nie miałabym po co później wpisywać tego w cv
|
|
|
#2283 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Inżynieria biomedyczna? ![]() Ale Computer Science jest z wydziału elektronicznego Bezpłatne ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20005450]Już wiem co chciałam Wam napisać. . oglądałam mecz. Słowacja kontra Nowa Zelandia. i aż mi się szkoda zrobiło Słowaków. bo prowadzili do 93 minuty a tu nagle goll dla przeciwników.[/QUOTE]Widziałaaaam. Przychodzę do taty, pytam jak się mecz skończył, a tu 92 czy tam 93 minuta i piękna główka ![]() Cytat:
![]() Mój kolega dostaje 700 zł + koszty dojazdu 10 km, to pewnie wpisze, że mu Hónda z 10 l pali siedzi sobie cały przy kompach. Kojarzycie taki projekt internetowa wioska? ![]() Właśnie... |
||
|
|
|
#2284 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdzieś koło 800 zł ![]() pewnie, że lepiej i mieć większą kasę, ale jak sama już zauważyłaś to ogłoszenia wyglądają mniej więcej tak "bla bla bla...poszukujemy osób z doświadczeniem". Cytat:
|
|
#2285 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewa, ja też muszę na all kupić, bo inaczej nie zdążę już
![]() Tylko mojego koloru nie ma chyba
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
a jakiego szukasz? może mogłabym pomóc
wejdź tu , może znajdziesz dla siebie kolor.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-06-15 o 17:26 |
|
|
|
#2287 |
|
Wtajemniczenie
|
Medium Beige Neutral, ewentualnie Butterd Tan.
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
tam tylko jest Beige Neutral.
|
#2289 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wróciłam od siostry, ale jestem pełna
|
|
#2290 | |||
|
Zakorzenienie
|
Przespałam się trochę i mi lepiej,ale straasznie wszystko mnie boli.
Ale już się nie użalam ![]() Cytat:
brzmi jak całkiem fajna praca.to jakie masz kwalifikacje, że tak chętnie Cię wzięli? ![]() Cytat:
ale od 6:00 do 13:00 na klęczkach/kucając/pochylając się to jednak sporo czasu i b.męczące dla kręgosłupa.. mam wrażenie, że w tamtym roku miałam z tym mniejszy problem. ale to pewnie dlatego, że wtedy dużo jeździłam na rowerze i nogi były znacznie mocniejsze, więc mogłam sobie kucać i kucać.też chcę już mieć za sobą wyniki. ![]() Cytat:
też wysłałam swoje cv na staże, bo akurat się pojawiły na stronie. A może akurat? ![]() --- Tż mi złożył dzisiaj kwestionariusz do mc, jak nie znajdę nic lepszego (wciąż mam nadzieję ), to będzie praca tam.Jest dobrze, poleżałam sobie przed tv, pospałam i takie lenistwo to coś najlepszego, co mogłam sobie w tej chwili sprawić. ![]() zaraz Was pocytuję z 'wcześniej', bo pamiętam, że Dżastin coś pisała o Napieralskim.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||
|
|
|
#2291 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
praca w Macu- cięęęęęęęęęęęęęęęężka
|
|
#2292 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie.. żadnych praktycznie wpisałam w doświadczeniu że byłam na kolonii dla dzieci jako animator grupy itd. Ale jak ona mnie o coś zapytała to wszystko się zgadzało. Typu: szybko piszesz na klawiaturze? - tak, okolo 500 znaków/minute, bezwzrokowo. Z jakiej sieci masz telefon? - z plusa, - o to super, mam do ciebie darmowe. Mówiła że widac że mam dobry kontakt z ludzmi, że dobrze że się uśmiecham. Akurat z nią gadałam w tej firmie i ludzie wchodzili i ja z tymi ludzmi też gadałam, typu dzień dobry, o pani już po zakupach itd, jak kogoś znałam - to ona widziała od razu jak się zachowuje przy ludziach. Powiedziała że bardzo jej się podoba to jak się ubieram, bo skromnie, a reszta kandydatek przyszła z dużym dekoltem i to jej sie bardzo nie podobalo... Nie pamiętam co jeszcze mówiła
|
|
|
#2293 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale pogrubione mnie troszkę zdziwiło
|
|
#2294 |
|
Zadomowienie
|
No ja też się nie spodziwałam takiego obrotu sprawy.
Dziękuję za wszystkie gratulacje /Aaa! Pani mnie pytała czy umiem liczyć, i tak się śmieje z tego pytania i śmieje, a ona: a... ile jest 5 razy 3? /
|
|
#2295 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
On ma tak na imię, i jeszcze sens tych słów, omg. Przez chwilę myślałam, że to do mnie, ale potem "skąd Kamila może wiedzieć jak ma na imię. " I to jeszcze pod moim wpisem o nim.Toruń. Nie mam wyboru dużego, bo kogni tylko w Poznaniu, Toruniu (do tych miast składam) i Krakowie. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20005450]oooo . jak jak się nie dostanę do GD to idę do Bydgoszczy. ale szczerze to nie dopuszczam myśli że się nie dostanę do GD [/QUOTE] Dostaniesz się. Politechnika udała się Łodzi. ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Wiedziałam, że o czymś zapomniałam. Na jaki kierunek/ki ? ![]() Toruń to nr 1 czy "w razie czego" ? Może się spotkamy. ![]() _____ Ale mi się przykro zrobiło. Korea Płn właśnie gra z Brazylią. Podczas odgrywania hymnu, Koreańczycy popłakali się... Oni nawet stadionu w tym komunistycznym państwie nie mają. To musi być dla nich wielkie wydarzenie. Oczywiście, jestem za nimi, chociaż ta Brazylia pewnie odbierze im marzenia.
I'd like to talk But you know i hate All ordinary words Edytowane przez Weronika112 Czas edycji: 2010-06-15 o 20:45 |
||
|
|
|
#2296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boże, chyba z 5 razy wypełniałam ten głupi wniosek wizowy. Nie muszę chyba pisać ile nerwów mnie to kosztowało i w efekcie pokłóciłam się z siostrą. Fak jea! dostałam od sąsiadki 'superskoncentrowane serum modelujące do biustu' ![]() aha i jakby ktoś miał zamiar studiować w Bydgoszczy to z chęcią się spotkam
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-06-15 o 20:51 |
|
|
|
|
#2297 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? ![]() Cytat:
![]() swoją drogą, to jak już będziesz na miejscu to śmiało zamawiaj sobie do siostry ze stron minerałów; w lumiere probki + wysylka kosztuja 5$ ![]() a co z pędzlem, masz? wiem, że niby szukają ciągle z doświadczeniem osób, no, ale zawsze gdzieś się w końcu znajdzie ofertę, w której doświadczenie nie jest konieczne. chociaż wiadomo, co komu bardziej potrzebne - staż to jednak najczęściej (nie zawsze ) praca bez doświadczenia, no i jednak ma się możliwość zdobycia doświadczenia w tej branży, na której nam najbardziej zależy (np. praca biurowa), a nie w tej, która nam pozostala wśród miliona ofert dla osób z dośw.Cytat:
![]() Cytat:
![]() łaaa, ale fajnieee ![]() jutro mam rozmowę o pracę niestety call center, tam gdzie Beata pracuje. |
||||
|
|
|
#2298 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Marta, ale chyba mi taniej wyjdzie kupić na allegro ![]() Dziewczyny, mam zarezerwowany bilet. Zaczynam się bać Ja to panikara jestem.. Drogi ten bilet wyszedl
|
|
#2299 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć ;*
Wróciłam, ochodziłam się okropnie, chyba nie mam zbyt dobrej kondycji, bo mam już dość Nic nie kupiłam, ja chyba nic nie umiem kupować bez Tż, bo jak z nim idę na zakupy, to on mi zawsze mówi 'kup to' i wtedy nie umiem się oprzeć a tak to czuję w sobie jakieś hamowanie ![]() Olgaa! Zarejestrowałam się na AGH, wybrałam kierunek i potem trzeba tę kasę wpłacać. Ty wpłacasz przed wynikami matur czy po nich ? Bo tam w 'Komunikatach' pisało, że jeśli do 29 czerwca nie dojdzie do nas potwierdzenie jakieś, to mamy się zgłosić. No to czyli trzeba wcześniej wpłacać ?
|
|
#2300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[napisz mi na pw ile mam Ci kasy wysłać?]mam pędzel, ale okazało się, że jest zły (chociaż pewności nie mam) będę musiała kupić.masz 100 % rację z tym stażem. noo wkurzyła mnie. ![]() szybko się 'odkłócimy'. ![]()
|
|
#2301 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
od? ![]() kurde, ja w ogole sie w tej rekrutacji nie oreintuje nie wiem kiedy sie rejestrowac, kiedy płacić.. ehh, musze chyba w koncu poczytać ![]() Cytat:
![]() ale co, to nie mam pojęcia. Cytat:
Zamówienie złożyłam ok 11 rano, ale babka mi jeszcze nie dała odpowiedzi czy wszystko jest. jak mi da znać, to wpłacam jej kasę ![]() mam jeszcze kasę od Kamili i Doroty ![]() to jeszcze tylko Monika. mam jutro pierwszą jazdę ale okropnie się boję, mimo że ruszać i zmieniać biegi umiem, skrecać też |
|||
|
|
|
#2302 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zawsze możesz sama zamówić prosto ze strony minerałów, ale to wiadomo, wysyłka droższa. nie myśl o tym, póki co. Cytat:
nic to tylko próbki! poza tym, jak ich nie oddam, to się zmarnują ![]() kup kup, bo dobry pędzel to podstawa ![]() a jaki masz? zjadłam dziś tylko tosty na śniadanio - obiad.idę coś ogarnąc ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
![]() ja nie umiałam nic.
|
|||
|
|
|
#2303 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
namber łan?
|
|
|
#2304 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
. w ogóle mam rodzinę w Sępólnie tak teraz patrzę ,że to tylko godzina jazdy do Ciebie ;pCytat:
![]() Cytat:
.ja też NIC kompletnie nie wiedziałam, instruktor wszystko ładnie wytłumaczy jej, aż tak sobie wspomniałam swoją pierwszą jazdę. fajnie było. |
|||||
|
|
|
#2305 |
|
Wtajemniczenie
|
na pewno jest fajnie
strasznie mnie kręcą samochody, w ogóle wszystko.od wcześnia czekałam aż wreszcie zacznę to prawko (jestem z grudnia wiec dopiero wtedy mogłam zacząć.. gdyby nie to to bym zrobiła w wakacje poprzednie), ale tż mi wybił z głowy zaczynanie we wrześniu bo matura, bo to, bo tamto.. no i ledwo wytrzymalam do maja zdałaś za pierwszym? Edytowane przez bedeliciuos Czas edycji: 2010-06-15 o 22:12 |
|
|
|
#2306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam z revlona podobny do tego *klik*, tylko końcówka do trzymania jest inna i napisane jest Revlon. a to chyba zły pędzel ja właśnie zjadłam truskawki. ![]() Kamila no zobacz ja co prawda nie jestem z Bdg. ale jakby co to można się kiedyś spotkać;*
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-06-15 o 22:17 |
|
|
|
|
#2307 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jakby nie odpisywała, to tam dziewczyny na wątku mówiły, żeby męczyć ich telefonami. ![]() Cytat:
A w tym roku wiem, że z tym prawem kontrowersje są ? Podstawy liczą tak samo jak rozszerzenie ? ;>
|
|
#2308 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2309 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20016211]dokładnie
. w ogóle mam rodzinę w Sępólnie tak teraz patrzę ,że to tylko godzina jazdy do Ciebie ;pwszystko dzieje się szybko, ale nie bój się ![]() będzie dobrze .ja też NIC kompletnie nie wiedziałam, instruktor wszystko ładnie wytłumaczy jej, aż tak sobie wspomniałam swoją pierwszą jazdę. fajnie było.[/QUOTE] Wiesz pokazywałam mamie maile od tej babki i nagle przyszedł mail i to rezerwacja była, a my z mamą takie miny . No, ale dam jakoś radę
|
#2310 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie martw się, ja na 1. jeździe też nic nie umiałam a od razu na miasto pojechałam
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:58.

brzmi jak całkiem fajna praca.

Hubercie, wróć.
Przez chwilę myślałam, że to do mnie, ale potem "skąd Kamila może wiedzieć jak ma na imię. " I to jeszcze pod moim wpisem o nim.
[napisz mi na pw ile mam Ci kasy wysłać?]
namber łan?