|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Tak, dlatego, z pewnością!
U nich w domu też musi być wiecznie cicho, jak on wraca z pracy to moja siostra nawet tv nie może oglądać, no chyba że jemu się zachce, to włącza jakiś film na dvd. Ale o serialach to ona może pomarzyć, zawsze do mnie dzwoni i pyta co było np. w M jak miłość. To jest chore i powiem Wam, że wolę mieć z tż 3 tysiące,ale miłość, zrozumienie i wzajemne wsparcie niż takie coś! |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Zadomowienie
|
anuszka faktycznie różnie to bywa! przykład Twojego szwagra jest na to dowodem - co za koleś haha!
Z tego co widziałam czasem osoby mniej zarabiające lepiej sobie radzą niż te co mają więcej, bo po prostu są zmuszone do tego by inaczej się "rządzić" pieniędzmi. A Ci co mają więcej trwonią te pieniądze... |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Idę po pepsi i może jakiegos lodzika ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | ||||
Zadomowienie
|
hd no nie dziwie sie, ze maz na rekach Cie nosi
![]() anuszka ...bo Ci co maja najwiecej wydaja najmniej ![]() roznica wynika z charakteru konkretnej jednostki, jeden bedzie sknera, drugi bedzie mocno oszczedny ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a propos dokupilam dzis trzeci koszyczek ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mi sie udalo nadrobic ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2466 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Zakorzenienie
|
mam takie pytanie. kupujecie w razie W mleko modyfikowane? jak tak to jakie? za duzo tych firm i powiem szczerze ze nie ogarniam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
Rozeznanie
|
ja narazie nie kupuję ale NAN polecają z tego co wiem i moje koleżanki jak mają to właśnie go........
|
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Zakorzenienie
|
ha ha ha
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2470 |
Raczkowanie
|
bajka ja kupuje ,u mnie najbardziej popularne jest NAN1
![]() |
#2471 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Twoja mamuśka wymiata ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Choćby mleko NAN: NAN 1 NAN Active 1 NAN HA 1 NAN AR NAN Sensitive i wszystkie z nich są dla 0-6 miesiąca życia ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2472 |
Zakorzenienie
|
Mi wlasnie TZ kupil truskawki, brzoskwinke i kalafiorka juz sie gotuje, w sloncu jest tak cieplo, ze moze wyjde na laweczke posiedziec chwilke jak zjemy kalafiorka
![]() Bajka - U mnie Bebilon, Nan na 2 miejscu. tu fajna stronka: http://www.bebilon.com.pl/Produkty/M...enatal_Premium
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-06-16 o 15:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam sobie pepsi w puszce i twistera algidy
![]() A co do mleka to pewnie kupie nan 1, bo mój brat miał dla swoich dzieci i bardzo mi smakowało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2474 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
hd2005 śliczne zdjęcia ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Zapomniała Wam napisać - pogodziłam się z M ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/ug37df9h12fl2n2e.png 29tc - 1230g ![]() 33tc - 1919g ![]() 37tc - 2538g ![]() 40t3d - 3440g, 54cm ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png Edytowane przez Misiulka1 Czas edycji: 2010-06-16 o 15:51 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2475 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A on z tej zgryźliwości i chciwości kiedyś padnie na zawał i tyle z tego będzie miał, nawet sobie życia nie poużywa ![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Nie wiem czemu 2 razy mi się to samo dodało! ![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Ja też, już wczoraj ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Zakorzenienie
|
karolcia a dlaczego sądzisz, że jak byłas "wielka" to było cos nie tak, to wina tuszy??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2479 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wszystko zalezy od tego czy malenstwu podpasuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po ciązy wypróbuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Zakorzenienie
|
ja slyszalam ze trzeba uwazac na mleka dla alergikow bo dzieci czesto dostaja od nich skazy bialkowej
|
![]() ![]() |
![]() |
#2482 | ||
Rozeznanie
|
witajcie
![]() Własnie jestem po obiedzie i czuje że zaraz pęknę! Dziś zrobiłam szybki obiad ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ja karmiłam Bastusia tylko 5 mieisięcy bo mi mleko zanikło i do teraz jedzie na mleku modyfikowanym teraz pije nestle junior , niestety ma Atopowe Zapalenie Skóry i nie wiem kurcze kiedy się przeżuci na Zwykłe mleko muszę iść z nim do alergologa ale to jak skończy 3 lata.
![]() |
#2483 | |
Zadomowienie
|
ufffffffffff w końcu
![]() a ja jestem taka, że dopóki nie będe na bierząco to się nie odezwe i też nie umiem sobie odpuścić nawet 1 strony heheh dzidzia, vette bardzo miło, że o mnie pamiętałyście ![]() wogóle to bajka dziękuje za te materiały ze SR ![]() ![]() hd piękne zdj ![]() Cytat:
![]() ja też mam rachunki nie popłacone i zostaje bez kasy. mam ochote zabić tż bo jest głuuupim h........em. schlał się i w poniedziałek roz***...ał ręką szybe w dzwiach. karetka przyjechała bo mi hlupał krwią, pourywane ścięgna, miał operację i lekarz mówi, że dużo szczęscia miał, że jakoś uciekły mu nie do dołu tylko jakoś inaczej ( nie znam się ) i udało się je połapac i najprawdopodobniej będzie mógł ruszac palcami. no a że on pracuje na czarno na godziny tak po pieniądzach nie wiem za co zapłace zaległe rachunki i przyszłe bo nie wiadomo czy on wogóle wróci do tej pracy ( buduje dachy ) sory za przeklinanie ale nie umiem tego wyrazić spokojniej. mam ochote go zabić ,rozwieść się, pozbawić praw rodzicielskich i nie wiadomo co jeszcze . dlatego miałam zaległości bo sprzątania mnóstwo, krew z kuchni z jego rodzicami 3 godziny ścieraliśmy( dobrze, że mam super farbe na ścianach i udało się umyć nie zdzierając farby) była poprostu jedna wielka kałuża, wykładzine w przedpokoju 3 razy już szorowałam i dalej plamy no poprostu szkoda gadać a nie pije często a teraz nie wiem poprostu mu się coś popier....we łbie w każdym razie nie wiem za co bedziemy żyć i wogóle co ja mam powiedzieć u mnie w domu bo nic nie wiedzą jeszcze a jak usłyszą to zawału dostaną kogo ja sobie za mężą wziełam ;/ blee no poprostu załamka kompletna i teraz jeszcze roboty więcej bo nawet naczyń nie zmyje ani nic kompletnie nie jest w stanie zrobić |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2484 |
Zakorzenienie
|
wiolek straszna lipa z twoim tż!! Musisz chyba mu wpier... (zresztą teraz to pewnie i tak mu głupio), a ta krew bleee, współczuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2485 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2486 |
Zakorzenienie
|
Moje dziecko ma czkawkę- czyzby po pepsi??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Zakorzenienie
|
wiolek przykro mi ze tak sie porobilo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2488 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#2489 |
Zadomowienie
|
Hej hej
![]() Szkoda, ze dzieli nas ta roznica czasu, bo jak ja wstaje, to u Was juz popoludnie i mam 10 stron do nadrabiania ![]() Mamy za soba super nocke. Wstawalam tylko 2 razy ![]() ![]() Wczoraj posprzatalam sobie cale mieszkanie na blysk i skoczylam nawet sama do Walmartu po duze zakupy, a maz zostal z mala. Przespala caly czas i jak wrocilam, to jeszcze przez godzine sie nie obudzila ![]() Juz jestem lepiej zorganizowana niz przez pierwsze dni. Jednak na poczatku jest sie troche zmeczonym, bo spalam sobie zawsze po 8-9h, a tu nagle taki szok. Nie dosc ze mniej snu, to jeszcze z przerwami...Ale juz jest coraz lepiej. Organizm tez sie przyzwyczaja chyba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Zakorzenienie
|
alguien fajnie, że tak szybko dochodzisz do siebie
![]() a co do małej to chyba większość dzieci tyle je ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.